31. december 2016

Godt nytår!

Rødvinen er åbnet, og jeg har hverken ekstraordinære billeder eller andet godt at traktere besøgende med. Det må dog være på plads, at sige tak til de mange faste læsere. Uden Jer ville jeg finde noget andet at bruge min fritid på. At opdatere bloggen hver dag året rundt er i sandhed en uriaspost.

2016 var på mange måder bedre år end de foregående, både privat og politisk, men uret tikker, og man skal være naiv for at tro blogposter gør en forskel i et længere perspektiv. Flere og flere undsiger multikulturen, men fire ud af fem danskere stemmer stadig på partier der vil mere af det samme. Jeg ser ikke positivt på fremtiden. Hvis et flertal af danskerne ikke vil et paradigmeskifte, så kommer der ikke et paradigmeskifte.

Nok dystopi for i år. Vi ses i det nye år. I morgen.

(Samson, en tidlig morgen)

Oploadet Kl. 16:55 af Kim Møller — Direkte link60 kommentarer
Arkiveret under:

Facebook-ven: Min mor blev forsøgt voldtaget af ung indvandrer – “… blod op og ned af væggene”

Lignende overfald sker overalt i landet hver eneste dag, men det rammer lidt hårdere, når man læser det i en opdatering fra bekendt på Facebook.

Fuld tekst

“Så skete der endnu et overfald på min mor :-(
Min 70 årige mor blev overfaldet for ca 36 timer siden da en ung 2G indvandrer fra boligblokken slog hende ned undenfor hendes hoveddør og derefter forsøgte at voldtage hende

Der er nu blod op og ned af væggene udenfor hendes hoveddør hvor idioten havde tørret sine blodige hænder af – politiet har arbejdet på stedet med at sikre DNA spor og de jager nu manden som er kendt for lign forbrydelser bla imod børn i den lokale fodboldklub

Min mor er dybt rystet og har det naturligtvis ad helvede til

Vi prøver nu at få hende væk fra området hvor danskere efterhånden er i mindretal og hvor hun tildligere har været udsat for røveri og vold fra områdets flokke af mindreårige drenge med anden etnisk herkomst hvor hun og hendes små hunde tidligere er blevet overfaldet sparket og frarøvet

Mit nytårsønske er at regeringen stopper importen af de afskyelige psykopater og nasserøve de bidrager med en så samfundsnedbrydene adfærd at man tror det er løgn

Hvis regeringen virkelig mener at det er nødvendigt at rede os fra vores eget demografiske kollaps kunne de måske komme op med alternative løsninger luk grænsen stop asylbehandlingerne start støtteordninger til danske kvinders barsel gør den bedre og længere og sundere feks 3-5 år og nedsætte skatten for børnfamilier momsfri økologiske varer og belønne og støtte de par og enlige mødre der alt på-trods vælger livet for deres ufødte barn I stedet for en abort….sæt i gang !” (Facebook, 31. december 2016)

Oploadet Kl. 12:58 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

Peter AG mener stadig, at alle er velkommen her: Går ikke ind for ‘en homogeniseret dansk malkerace’

Tidligere gik Cordua & Steno på Radio24syv for at være Danmarks eneste borgerlige radioprogram. I dag er podcast samlet under overskriften ‘Den komplette borgerlige horisont’, og det dækker jo egentligt fint krydsfeltet mellem Venstre, Konservative og De Radikale. Gæst i torsdagens udgave af var Gnags-forsanger Peter AG Nielsen, der har ry for ikke at være udpræget venstreorienteret. Han ville ikke fortælle, hvilket parti han stemte på, og umiddelbart lød det lovende. Måske var han i virkeligheden ikke et kunstnerisk dusin-menneske?

Debatten kom ind på 80’ernes naive indvandringspropaganda, og så faldt korthuset sammen. Alle var i princippet stadig velkommen, en fremmed var i princippet stadig en ven du ikke har mødt. Han forstod i det hele taget ikke den der ‘mangel på nysgerrighed’, og gik i øvrigt ikke ind for ‘en homogeniseret dansk malkerace’. Han ville dog gerne forsvare ytringsfrihed mod religiøse autoriteter, men blev aldrig konkret. Ikke et ord om Islam.

Det gælder i sommerens sol, nytårsaften og i politik. Når først du er rød, så er skaden sket. Indslaget kan høres her.

Jarl Cordua, Radio24syv: Den der Danmarkssang der, den har mange jo læst ind som en kommentar til udlændingepolitikken. Der allerede dengang begynder at være noget man diskuterer. I lavede også en sang på et tidspunkt. Jeg tror det er for DUF, Dansk Ungdoms Fællesråd, ‘En fremmed er en ven du ikke har mødt’, tror jeg en af linjerne lyder. Og det bliver så i dag et eksempel på at sådan så man lidt på tingene dengang, er det ikke sådan.

Peter A.G. Nielsen, sanger: – Det er sgu da stadigvæk sådan.

Jarl Cordua: – Det mener du?

Peter A.G. Nielsen: Ja, det gør jeg da.

Jarl Cordua: Tredive år senere, vil jeg bare sige, at der er mange… (afbrydes)

Peter A.G. Nielsen: Jeg kan slet ikke forstå, jeg kan slet ikke forstå den der mangel på nysgerrighed. Og jeg kan slet ikke – jeg er opdraget med, at det er en kernedansk værdi, at tage godt imod det der byder sig.

Jarl Cordua: Er det alle fremmede, som man ikke har mødt?

Peter A.G. Nielsen: Det ved jeg da ikke. Det er jo bare, det er ikke noget vi fandt på, det er jo bare et slogan, som vi hjalp til med. Vores sang handler om vaniljekranse, om alle mulige ting, teaktræsborde, og så opremser vi bare en masse ting der er kommet til os takket være noget udefrakommende. Jeg går ikke ind for sådan en homogeniseret dansk malkerace, jeg synes det er dræbende kedsommeligt. Jeg går ind for udveksling… Vær et kærligt menneske, for så bringer det dig langt.

(Collage: ‘Ode til Omar Abdel Hamid El-Hussein’; Foto: Wikipedia)

Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er
Så velkommen her

Jeg kravler op i en stang
Til det hjul de engang kaldte storkereden
Og råber: længe leve mangfoldigheden
(Peter AG Nielsen, Danmarkssangen, 1986)

Oploadet Kl. 12:25 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer


30. december 2016

England: Mand fik tolv måneders fængsel for bacon-stunt mod moské i Bristol, døde under afsoningen

I sommers blev fire englændere dømt for en hadforbrydelse rettet mod muslimer ved en moské i Bristol. To mænd fik fængselsstraffe, herunder 35-årige Kevin Crehan, der fik tolv måneders fængsel for sin delagtighed i forbrydelsen, der i al sin enkelthed bestod af ‘abuse shouted at a worshipper’, et St. George-flag opsat på hegnet med teksten ‘No mosques’, et par kastede baconsandwiches samt bacon på dørhåndtaget.

Fra The Bristol Post – Man who tied bacon to mosque door handles dies in Bristol prison.

“A man who was jailed for tying bacon to the door handles of a mosque has died in prison.

Kevin Crehan, 35, died in HMP Bristol on Tuesday, December 27 while serving a 12-month sentence for the crime.

A prison spokesman said an investigation into the death in underway, but no further detail has been released.”

(Fotos: Bristol Post)

“I’ve heard #KevinCrehan was not murdered in prison & his death has nothing to do with Muslim inmates but he should never have been there” (Tommy Robinson på Twitter, 30. december 2016)

Oploadet Kl. 21:58 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer
Arkiveret under:

Danskere opgiver Malmø: “Det, der gør mest indtryk, er, når det rammer helt almindelige mennesker…”

For et lille år siden beklagede Ture Ertmann sig til DR Nyheder over, at der var indført ID-kontrol ved grænsen til Sverige. Fra TV2 Nyhederne – Dansk familie midt i drabshelvede i Malmø: Vi overvejer at flytte hjem.

“Hele året har avisoverskrifterne afsløret nye mord, voldstilfælde, bilafbrændinger, eksplosioner, skyderier, våbenbeslaglæggelser i Malmø og et presset svensk politi. 12 mord er der ifølge den svenske avis Sydsvenskan blevet begået i Malmø i år. Hertil kommer 58 mordforsøg og 600 beslaglagte våben. Og det er rekord.

Derfor overvejer familien nu stærkt, om de skal flytte tilbage til Danmark.

– Malmø er en dejlig by på mange måder, og overordnet set er vi glade for at bo her. Men det er klart, at det giver en usikkerhed, når der har været den her bølge af bilafbrændinger og skyderier og kast med håndgranater og alt muligt, siger den 40-årige dansker. (Ture Ertmann, Kim)

[..]

Det kan danske Marie Irgens Jacobsen genkende. Også hun bor i Malmø…

– Det, der gør mest indtryk, er, når det rammer helt almindelige mennesker, der intet har at gøre med kriminalitet – som den unge, nyuddannede tandlæge, der blev skudt og døde. Så kommer det også tættere på – så tænker man, at det kan ramme alle.”

Oploadet Kl. 21:07 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

Radikale Jens Rohde i ALDE-reklame: “Velkommen til alle flygtninge. … forener os i et nyt Europa.”

Herunder en reklame fra dagens udgave af Fyens Stiftstidende. Bemærk, at Jens Rohdes arabiske velkomsthilsen er signeret ALDE – den liberale EU-gruppe der blandt andet inkluderer regeringspartiet Venstre.

“Wir schaffen das!” (Angela Merkel, 2015) – “Sammen klarer vi den.” (Jens Rohde, 2016)


Zambiansk ‘race-aktivist’ imod For frihed: “Det er Pernille Aamund fra DP som holdte tale…”

Zambianske Bwalya Juliet Sørensen kom til Danmark som flygtning, og kæmper nu sammen med revolutionære venstreradikale for åbne grænser. Hun betegner sig selv som ‘Race Activist’, og er bedst kendt for sine aktiviteter i det absurde Black Lives Matter Denmark. Niveauet er ikke tårnhøjt, at dømme efter hendes kommentarer på Facebook.

Hun demonstrerer ofte mod For frihed, men har tilsyneladende en sort/hvid-tilgang, der blokerer for de finere nuancer. Såsom at Pernille Vermund, ikke er identisk med Pernille Aalund, ikke er medlem af Danskernes Parti, og i øvrigt aldrig har holdt tale for dem hun demonstrerer imod. Ellers var det tæt på.

(Bwalya Juliet Sørensen på Facebook, 5. december 2016)

Det er Pernille Aamund fra DP som holdte tale det meste af forår og sommer. Nu har hun samlet 20 000 underskrifter.” (Bwalya Juliet Sørensen)

(Bwalya Juliet Sørensen demonstrerer imod For frihed, 27. februar 2016)

Oploadet Kl. 13:07 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

Berlin: Blomster til minde for de åbne grænsers ofre – Antifascistisk Aktion & ‘Kein mench ist illegal!’

Den yderste venstrefløj bryster sig af militans, og går til yderligheder for at ‘reclaime’ gaderummet. Herunder et foto fra Kurfürstendamm ved Gedaechtniskirchen, taget dagen efter terrorangrebet. To betjente lægger blomster ved gerningsstedet til minde for ofrene for flygtningen Anis Amri.

Bemærk Antifascistisk Aktions to-bannerlogo på lygtepælen. De ses ofte i umiddelbar sammenhæng med grænsefornægtende paroler såsom ‘Intet menneske er illegalt!’, eller i den Berliner-tyske variant: ‘Kein mensch ist illegal!’. Wilkommen Anis Amri

(Kurfürstendamm ved Gedaechtniskirchen, Berlin, 20. december 2016)

Oploadet Kl. 12:15 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer


29. december 2016

Alarmistisk svensk historiker efter drab på russisk ambassadør: Tredje Verdenskrig ‘er begyndt’

Det er svært at navigere i den politiske korrekthed. For få år siden blev Nicolai Sennels og Fjordman hængt ud som fascister, fordi de beskrev europæiske lande som værende på vej mod borgerkrig. I dag kan man omvendt godt frygte at Trump starter 3. Verdenskrig, eller hævde at den allerede er begyndt.

Hvis man vurderer at masseindvandring af kulturfremmede skaber etniske uroligheder, så er man alarmist. Hvis man vurderer, at en myrdet ambassadør kickstarter 3. Verdenskrig er man… ‘anerkendt historiker’.

Herunder en artikel fra BT, der refererer et Weekendavisen-interview med den svenske historiker William Argell – Anerkendt historiker med skræmmende udmelding: Tredje Verdenskrig er begyndt.

“Mandag den 19 december i år, mere end hundrede år senere, blev den russiske ambassadør Andrey Karlov skudt og dræbt af en 22-årig tyrkisk betjent, der råbte ‘hævn for Aleppo’, mens de dræbende skud blev affyret under en tale i den tyrkiske hovedstad Ankara.

… drabet på ambassadøren har fået flere til at trække tråde til mordet i Sarejevo i 1914 og dermed frygte, at endnu en verdenskrig er under opsejling. I et interview med Weekendavisen vurderer den svenske historiker og professor i efterretningsanalyse William Argell, at Tredje Verdenskrig ikke blot er under opsejling.

Den er begyndt. Vi er i hvert fald nået så langt i denne proces, at vi ikke længere kan regne med, at der ikke bliver krig. Tværtimod daler barometeret. Advarslerne tager til i sikkerhedsanalyserne, og der udstedes ikke længere forsikringer om, at der ikke udbryder krig i Europa i de kommende fem-ti år,’ lyder det i Weekendavisen.”

(Mevlut Mert Altintas kort efter mordet på Andrei Karlov, 19. december 2016; Mere: CNN, Clarion Project)

“‘Allahu akbar (God is greatest). Do not forget Aleppo! Do not forget Syria! Do not forget Aleppo! Do not forget Syria!’ Altintas is heard shouting in video of the incident.” (CNN)

Citater.

“Dette er ikke en skræmmehistorie. Dette er ikke sådan, jeg håber tingene udvikler sig. Dette er sådan jeg tror, fremtiden bliver.” (Nicolai Sennels, 2009)

“It is true, however, that I have written essays were I mentioned the possibility of future ethnic conflicts or even civil wars if present mass immigration to the Western world continues, but always to warn against such a scenario. Apparently, warning against a possible negative outcome is now the same as ‘recommending’ or ‘desiring’ such an outcome.” (Fjordman, 2013)


Berlin, få dage efter jule-terror: Større tyrkisk bryllupsoptog med hornet i bund, dansende til høj musik

Videoens ophav er ukendt, men det oplyses, at den er taget juleaften, og det virker troværdigt. Man ser blomster ved Brandenburger Tor, og videoen er med sikkerhed taget efter terrorangrebet mandag i sidste uge. Kommentatoren fortæller, at det larmende tyrkiske bryllupsoptog kørte forbi Breitscheidplatz, og hermed forbi åstedet for terrorangrebet. afstanden er ikke stor, og det virker ikke helt ulogisk, men det er der ikke dokumentation for. Uanset hvad. En klar indikation på de skiftende tider.

I videoen ses adskillige biler køre gennem området med hornet i bund, for til slut at danse med høj tyrkisk musik. Set hos Gates of Vienna.

Opdate. For ikke at ryge i en opdigtet historie, forsøgte jeg først at datere videoen. Kort inde i videoen ses blomster, som også kan ses i et foto fra Berliner Zeitung i en artikel om terrorangrebet ved Breitscheidplatz. Videoen (og fotoet) er dog taget ved Brandenburger Tor 2000 meter fra Breitscheidplatz, og den oprindelige overskrift og intro gav således ikke et rimeligt oprids af det dokumenterede. Jeg beklager.

Oploadet Kl. 19:55 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer
Arkiveret under:
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper