31. januar 2017

Manden bed hunden: Alexandre Bissonnette, 27-årig højreorienteret studerende stod bag moské-drab

Der er stadig uafklarede spørgsmål, men ‘Bottom line’ – MSM gættede rigtigt. Den anholdte marokkaner var et tilfældigt vidne, og den enlige gerningsmand var en 27-årig universitetsstuderende ved navn Alexandre Bissonnette. Han virker til at have fornuftige politiske holdninger, men motivet var desuagtet had til muslimer. Jeg tror det er bedst jeg holder fra statsmedierne i morgen.

(27-årige Alexandre Bissonnette, der myrdede seks muslimer i Quebec-moské)

Flere detaljer hos Heavy.com.

“… another former classmate, Jean-Michel Allard-Prus, who studied politics with him, at Université Laval and has kept in touch with him, told Le Journal de Quebec that Bissonnette, ‘has right-wing political ideas, pro-Israel, anti-immigration. I had many debates with him about Trump. He was obviously pro-Trump.

And a third university classmate, Vincent Boissoneault, who grew up with Bissonnette, was friends with him on Facebook, told the Globe and Mail, ‘I can tell you he was certainly no Muslim convert. I wrote him off as a xenophobe. I didn’t even think of him as totally racist, but he was enthralled by a borderline racist nationalist movement.’

Acquaintances said he became interested in the far right movement when Marine Le Pen, the leader of the far-right National Front in France, spoke in Quebec City in March 2016, the Globe and Mail reports.

[…]

Bissonnette likes the Facebook pages of U.S. President Donald Trump and French far-right leader Marine Le Pen, but he does not express support for them elsewhere on his page. Other likes include the Israel Defense Forces, United With Israel and Parti Québécois of Université Laval.

He also likes U.S. Senator John McCain, a moderate Republican who has opposed Trump on some issues, President George W. Bush, the Canadian New Democratic Party and late Canadian politician Jack Layton, who was a leader of the left-wing NDP, so the likes do not shed much light on Bissonnette’s beliefs.”

Oploadet Kl. 02:26 af Kim Møller — Direkte link61 kommentarer

Kokkedal: 11-årig pige truet med kniv i legeland – Ingen ‘videoovervågning oppe ved trampolinerne’

Hvis der er behov for videoovervågning ved trampolinerne, så havde jeg nok valgt et legeland langt fra multikulturen. En historie fra Ekstra Bladet – Hennings 11-årige datter truet med kniv i legeland.

“En hyggelig fødselsdag i legelandet ‘Børnenes Eventyrfabrik’ i Kokkedal endte ubehageligt for to skolepiger søndag eftermiddag.

De stod ved trampolinerne, da fire unge drenge på omkring 12-14 år sagde, at de skulle forsvinde.

– Det vil min datter selvfølgelig ikke. Så trækker den ene dreng en foldekniv og spørger, om han skal stikke dem. Efterfølgende truer han med, at de kan få nogle tæv og slår ud efter dem, siger den ene 11-årige piges far, Henning…

[…]

– Nu siger du, at I har et nogenlunde signalement. Er det, fordi I har det på video?

– Det ved jeg ikke, nej. Vi har ikke videoovervågning oppe ved trampolinerne, hvor det er foregået. Så det skulle være videoovervågning af drengene, der kommer ind og ud af legelandet. Så det er det, som jeg skal have kigget på, og som jeg stille og roligt er gået i gang med, siger hun.”

(Kokkedal Eventyrfabrik; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 01:48 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer
Arkiveret under:


30. januar 2017

Snart mister MSM interessen igen: Seks døde i Quebec-moské, da ukendte skød med automatvåben

DR Nyheder har på under otte timer bragt syv artikler om nattens angreb på en moské i Quebec, men MSM mister snart interessen igen, for i lighed med køkkenbranden i Eskilstuna, så giver virkeligheden dem ikke meget at arbejde med. Artiklerne fokuserer mere på reaktioner end det faktuelle, insinuerende artikler om modstand mod indvandring, og lidt i stil med TV2’s oprids over ‘Griseblod og ildspåsættelse‘ mod canadiske moskéer. Spekulerende fokusflytteri.

Der cirkulerer adskillige navne på nettet, der peger begge veje, men flere canadiske medier beretter at de to anholdte gerningsmænd har henholdsvis et arabisk/marrokansk og et fransk/lokalt navn. Det, og så det faktum at vidner fortæller, at gerningsmændene “shouted ‘Allahu akbar’ as they began shooting”, burde om ikke lukke sporet helt, så i det mindste sparke tesen til hjørne.

Snart kan TV2 Nyhederne ikke mere fable om at gernngsmændene ‘tilsyneladende’ er højreekstremister, for virkeligheden taler sit eget klare sprog. Når flere personer beskyder uskyldige med automatvåben, så er motivet oftere en kamp for Islam , end mod Islam. Jeg kan tage fejl, men mon ikke det også denne gang, var hunden der bed manden.

Fra DR Online, der i sit overblik ikke finder vidneberetninger om ‘Allahu akbar-råb’ nævneværdig – OVERBLIK Her er hvad vi ved om moské-angrebet i Canada.

“Seks personer er her i nat dansk tid blevet dræbt under det, som landets premierminister Justin Trudeau kalder et terrorangreb på en moské i den canadiske by Quebec. … Angrebet fandt sted under aftenbønnerne i moskéen, og det lokale politi modtog det første alarmopkald klokken 19.55 lokal tid, skriver den canadiske avis The Globe and Mail. …

Moskéen Centre Islamique de Quebec har tidligere været udsat for chikane. I forbindelse med ramadanen i juni sidste år blev der efterladt et grisehoved ude foran moskeen.

(Centre Islamique de Quebec, Canada; Foto: The Mirror)

Citater

“USAs præsident Donald Trump har endnu ikke på Twitter kommenteret overfaldet på mosken. Trumps seneste opdatering, som fandt sted før skuddramaet, oplyser, at han skal deltage i et interview.” (Ekstra Bladet, 30. januar 2017)

“We condemn this terrorist attack on Muslims in a centre of worship and refuge.” (PM Justin Trudeau, 30. januar 2017)

“Solidarité avec les Québécois de confession musulmane.” (Quebec-PM Philippe Coulliard, 30. januar 2017)

“Det er en forbrydelse mod menneskeheden hver gang, og det er nogle usle typer der står bag det her. Og det er vigtigt at vi overvåger de her miljøer rigtigt rigtigt nøje.” (Udenrigsminister Anders Samuelsen, 30. januar 2017)

“… det er tilsyneladende højreekstremister, der står bag. Vi ved det ikke, men det ser sådan ud” (TV2-journalist, 30. januar 2017)

“Two muslims in a room, call an ambulance” (Urias-kommentar, 2016)


Niels Lillelund: Sande rygter bringer vi gerne, hvis de ikke opildner til ‘afvigende stemmeafgivninger’

Det medierne kalder ‘fake news’ er blot nyhedshistorier der er vinklet i en uønsket retning rent ideologisk. Skøn klumme af Niels Lillelund i Jyllands-Posten – Falske nyheder og sande rygter (kræver login).

“Hvad de tavse medier imidlertid ikke forstår, er, at det er dem, der har skabt Breibarts News. … Husker De historien om, at Henrik Gade Jensen var nazist? Den fortalte vi gerne videre, for det var ikke fake news, det var true rumours (som Anna Libak vittigt kaldte det i sin klumme i Berlingske Tidende). Sande rygter bringer vi gerne videre, hvis de er passende og ikke opildner til had og afvigende stemmeafgivninger.

… var der ikke noget med, at de syriske flygtninge for størstedelens vedkommende var hjertekirurger og atomfysikere? Det var der vist, og det var de så ikke, men hvordan kunne vi tro det? Var det fake news? Ingen efterspørger tilsyneladende sandheden om den sag, så jeg googlede lidt og fandt f.eks. en mand ved navn Henning Jørgensen; han er professor, og det er jo ikke så lidt at være.

‘Det vil spare staten for kæmpe beløb, hvis de veluddannede syrere kommer i ordinær beskæftigelse inden for deres fagområde så hurtigt som muligt. Hvis du i stedet sætter biologer, ingeniører og andre fagpersoner til at gøre rent hjemme hos danskerne, så udnytter du ikke den kæmpe investering, uddannelse er. Statsministeren har jo fået det til at lyde, som om vi er ved at blive rendt over ende af en flok analfabetiske landsbytosser, mens virkeligheden er, at der ligger enorme ressourcer gemt i gruppen af syrere. Især kvindernes uddannelsesniveau er overraskende højt,’ sagde han sidste år til Magisterbladet, og man burde næsten hænge ham op på det.

Han forsker, forstås det, i ‘arbejdsmarkedet set med lønmodtagerbriller’, en nydelig beskæftigelse, men hvem skal betale for de syrere, der alligevel ikke var tandlæger.?

Jeg beklager, men det skal jo lønmodtagerne, ganske almindelige lønmodtagere eller de samme almindelige lønmodtagere, som mellem år og dag bliver frustrerede over alle de nyheder, der jo ikke i den forstand er falske, men på den anden side heller ikke er sande, fordi de er så nøje udvalgt og vinklet. Que faire? Måske skulle man stemme på Trump.”

Oploadet Kl. 01:10 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

Storrud: “… den nye bølge af højreradikale lægger op til åbenlys politisk forfølgelse af vores bevægelse”

Venstreradikale Erik Storrud revser i en længere blogpost Uriasposten, ikke mindst en nylig opdatering om Rasmus Paludans Folkets Hus-indslag. Det meste er selvmodsigende klynk, der ikke er værd at kommentere, men som studie i den yderste venstrefløjs selvbillede er det lige akkurat en post værd.

Citeret fra Modkraft.dk, som jeg undtagelsesvis linker til – Antifascistisk analyse af en nationalkonservativ hjemmevideo.

“Bemærk at dette indlæg indeholder komplicerede overvejelser over svære sitautioner. Der er ingen sætninger eller afsnit der giver mening udenfor deres kontekst eller indlæget som helhed. … Hvis du derimod ikke evner reflekterede overvejelser der kræver indlevelse og omtanke vil jeg anbefale at klikke ind på Uriasposten hvor bloggeren Kim Møller givetvis snart har gjort alt arbejdet med at tage citater og passager ud af kontekst for dig. …

Som efterspil kan det nævnes at den højreradikale udleveringscentral Uriasposten har gjort deres bedste for at offentliggøre navne på alle de har været i stand til at identificere på videoen. Uriasposten nøjes i den forbindelse ikke med at offentligøre navne på dem der deltager i noget ulovligt, men offentliggører simpelthen fulde navne på alle det er muligt for dem at identificere! Altså alle der er til stede. Det er ubehageligt at tænke på at havde jeg dukket kommet fem minutter tidligere til mødet var jeg helt sikkert også blevet hængt ud på Uriasposten med fuldt navn og billede UANSET om jeg havde gjort noget eller ej. Det er et nationalkonservativt kamera og deres optagelser vil blive brugt til at fremme en nationalkonservativ agenda. Oplysninger der ikke passer ind i den (f.eks. at de møder en jøde der tydeligvis ikke er forfulgt i starten af videoen) bliver ignoreret.

[…]

Når nationalkonservative dukker op med et rullende kamera til et vores offentlige møder stiller det altså alle tilstedeværende antifascister overfor for to valgmuligheder og ingen af dem er gode.

1: Man kan stoppe dem væk og bidrage til at skabe optagelser der passer ind i den historie de ønsker at fortælle.

2: Man kan lade dem blive og acceptere at de filmer alle deltagere til et politisk møde.

Jeg vil vove den påstand at vi som antifascister slet ikke har et valg i den situation. Det er simpelthen ikke en mulighed for os at være antifascister hvis vi accepterer at politiske modstandere laver komplet video-registrering af alle deltagere til et politisk møde. … Jeg betragter det som ekstremt sandsynligt at Kim Møller uanset hvordan episoderne ved folkets hus havde forløbet ville få adgang til alt videomateriale fra besøget og at det ville blive brugt til politisk registrering af os. …

Vi har ret til at beskytte os selv når politiske modstandere registrererer os med henblik på offentlig forfølgelse. Derfor mener jeg vi er nød til at stoppe dem når de kommer med rullende kameraer på den måde de gjorde det i onsdags. Det er den eneste måde vi kan genskabe bare et minimum af modmagt til krænkende optagelser fra mennesker der ønsker at udstille og udslette os. Antifascisme er i den forbindelse helt bogstaveligt selvforsvar. Det er vigtere end hvorvidt vi skaber de videoer de gerne vil have. Det må være udgangspunktet for enhver diskussion om hvordan vi skal reagere. Den virkelighed vi åbner op for hvis vi lader dem filme os overalt de vil er alt for uhyggelig at tænke på. Vi har intet andet valg end at stoppe dem med de midler vi har til rådighed.

… når den nye bølge af højreradikale lægger op til åbenlys politisk forfølgelse af vores bevægelse er vi truet på vores eksistens. En verden hvor de ikke bliver stoppet er langt værre end de ubehageligheder der skal til for at stoppe dem.”


Mårum: 17-årig asylansøger slog jævnaldrende i hovedet med tungt jernrør, sigtet for grov vold

Stort set ingen rejser hjem igen, og den 17-årige har et langt liv foran sig blandt danskere. Fra Sjællandske Nyheder – Sigtelse for drabsforsøg ændret til grov vold.

“Ved et grundlovsforhør i retten i Helsingør søndag formiddag blev sigtelsen mod en 17-årig asylansøger ændret fra drabsforsøg til grov vold. Han blev anholdt lørdag eftermiddag på Center Gribskov ved Mårum, hvor politiet blev tilkaldt på grund af slagsmål blandt uledsagede flygtninge lørdag eftermiddag.

Under slagsmålet greb den sigtede et jernrør og slog en jævnaldrende dreng i hovedet med. Slaget var så voldsomt, at den forurettede måtte køres til Hillerød Sygehus med blandt andet en stor flænge i hovedet. Jernrøret, der blev brugt som slagvåben, vejer 1,8 kilo og har en længde på cirka 65 centimeter, oplyser Nordsjællands Politi.”

Oploadet Kl. 00:10 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer
Arkiveret under:


29. januar 2017

Benito ‘Il Duce’ Mussolini (1914): “Socialisme er i mit blod. … Jeg er og vil for altid være en socialist…”

I en tid hvor revolutionære socialister kalder sig ‘antifascister’, er det værd at dvæle lidt ved fascisme som ideologi. For Urias-læsere vil det ikke være en hemmelighed at Benito Mussolini var socialist, men det er altid godt at få samlet de historiske detaljer. Fascismen opstod som en magtkamp blandt italienske socialister om deltagelse i 1. Verdenskrig.

Herunder lidt fra afsnittet ‘Mussolinis fascister’ i Lars Tvedes ‘Gåsen med de gyldne æg’ (2016).

“Lad os nu vende os til fascismen og stille det samme spørgsmål: Var Mussolinis fascister en modpol til venstrefløjen, eller var de selv en slags socialister? Vi kan starte med faderskikkelsens Benito Mussolinis rødder. Han var søn af ærkesocialisten Alessandro Mussolini, som var medlem af det lokale italienske socialistpartis ledelse, samt på linje med Marx og Engels også medlem af Første Internationale, en international arbejdersammenslutning grundlagt i 1864. Alessandro læste ofte højt af Das Kapital for lille Benito, og når der kom kunder i hans smedeforretning, måtte de ofte affinde sig med at høre Alessandro recitere fra samme bog.

Derfor kan det ikke undre, at Benito Mussoloni, da han kom i gymnasiet, kaldte sig selv socialist, og i 1900, da han var 17 år gammel, meldte han sig ind i socialistpartiet. Året efter flygtede han til Schweiz, dels for at slippe for militærtjeneste i hjemlandet, dels pga. gæld og endelig en del fjender, som han havde fået ved at score andres piger. Her skrev han hjem til en ven i det italienske, at han kun ejede to lire, og at det eneste der klingede i hans lomme, var en ‘medaljon af Karl Marx’.

I Schweiz blev han hurtigt venner med en gruppe radikale socialister og begyndte at skrive socialistiske artikler for bl.a. bladene L’Avvenire dei Lavoratore (Arbejdernes fremtid), L’Avanguardia Socialista (Socialisternes avantgarde) og Il Proletario (Proletariatet). Ligeledes oversatte og analyserede han socialistisk materiale fra Frankrig, Tyskland og Italien. I 1904 rejste han tilbage til Italien for at udnytte et amnesti for desertører, og senere blev han her partisekretær for socialistpartiet Camera del Lavoro samt journalist for to socialistiske blade, nemlig dels Lotta di classe (Klassekampen) og dels fortsat for L’Avvenire dei Lavoratore i Lausanne. Han skrev også bogen Il Trentino veduto da un socialista (‘Trentino betragtet af en socialist’), og fra 1912 til 1914 var han chefredaktør på det førende kommunistiske dagblad Avanti!, ligesom han blev en del af ledergruppen i det socialistiske parti Partito Socialista Italiano.

Her fik han en stadig mere fremtrædende rolle, hvorfor en partifælle ved en banket udtalte: ‘Fra nu af er du, Benito, ikke kun repræsentant for de romanske socialister, men greve af alle socialister i Italien.’ Heraf kom hans kaldenavn Il Duce, der betyder greven på italiensk. Men altså: Socialisternes greve.

I 1914 brød 1. Verdenskrig ud, og da Mussolini her i modsætning til sit parti støttede italiensk deltagelse, blev han efter 14 års medlemskab smidt ud af sit elskede socialistparti. Hans kommentar hertil var:

I kan ikke slippe af med mig, for jeg er, og vil altid være socialist. (…) Uanset hvad der sker, vil I aldrig miste mig. 12 år af mit liv burde være nok garanti for min socialistiske tro. Socialisme er i mit blod. (…) Jeg er og vil for altid være en socialist, og mine overbevisninger vil aldrig ændres! De er i mine knogler.'” (s. 183-184)

Oploadet Kl. 11:27 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

Kronikør: “I Södertälje har sneryddere her i vinter haft behov for beskyttelse for at kunne arbejde.”

Kronik af Paulina Neuding, der blandt andet nævner børnebogsforfatter Katerina Janouch, der røg i unåde hinsidan, fordi hendes syn på den svenske udlændingepolitik ikke korrelerede med den officielle. Fra Weekendavisen – Sverige – et eksempel til afskrækkelse (ikke online).

“I Sverige kan en børnebogsforfatter hudflettes for racisme, fordi hun giver et negativt billede af sit fædrelands migrationspolitik i udlandet – og oven i købet blive kritiseret af statsministeren. … Det lader sig dog ikke benægte, at den mislykkede integration i Sverige har fået alvorlige konsekvenser. Lad mig nævne et par eksempler: Antallet af marginalområder steg fra 3 til 180 i perioden fra 1990 til 2012 ifølge beregninger fra nationaløkonomen Tino Sanandaji udført for tænketanken Den Nya Velfärden. Ifølge politiet er 53 af disse områder stærkt plaget af kriminalitet.

Janouch taler i tjekkisk tv om 55 no-go-zoner. Tallene kan diskuteres, men det er klart, at der i Sverige findes et antal steder, der er så belastede af kriminalitet, at både repræsentanter for staten og offentligheden betragtes som uønskede – og af samme grund risikerer både trusler og vold. Der findes et antal områder, hvor ambulancer og redningspersonale ikke kører ind uden politieskorte, og hvor politiet heller ikke kører ind uden støttemandskab.

I Södertälje har sneryddere her i vinter haft behov for beskyttelse for at kunne arbejde. I kvarteret Tensta i Stockholm har man nu i ni måneder haft kaotisk gratis parkering, fordi parkeringsvagterne nægter at bevæge sig derind. Når journalister har forsøgt at arbejde i marginalområder som Bäckby, Husby, Rinkeby og Rosengård, er de spontant blevet overfaldet. I flere områder er biblioteker blevet tvunget til at lukke, ændre åbningstider eller ansætte sikkerhedsvagter for at garantere sikkerheden for personale og besøgende.

Dertil kommer en stigende grov kriminalitet i de områder, som er præget af segregation og marginalisering: Antallet af skyderier og angreb med håndgranater er steget voldsomt, og situationen i Sverige kan beskrives som ekstrem, sammenlignet med det øvrige Skandinavien. 189 personer er kommet til skade i forbindelse med skyderier i Stockholm i perioden 2010-2015. Det tilsvarende tal fra København er 30. … de mange skudepisoder i byen har skabt en akut mangel på drabsefterforskere. … Da en 24-årig tandlæge uden tilknytning til organiseret kriminalitet blev skudt i december, var der kun en eneste betjent til at arbejde med sagen i de kritiske første dage, selv om politiet selv anbefaler en styrke på 25-30 mand.”

(København i fredstid, 26. januar 2017; Foto: Snaphanen)28. januar 2017

Vagtchef efter angreb på betjente i ghetto: “Kære unge… Det vil være rart, om vi kunne arbejde i fred.”

Øverst på den auto-genererede linkliste under brødteksten, finder man et link til artiklen: ‘Stengårdsvejs lovløse ry er uden bund i virkeligheden’. Man forventer intet andet af journalister, men politiet opfører sig desværre også som socialpædagoger. Fra JyskeVestkysten – Unge provokerede politiet og rykkede i patruljevognene.

“Politiet blev lørdag eftermiddag provokeret af en gruppe unge i ghetto-området Stengårdsvej i Esbjerg. Det fortæller vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann.

– Det er en borger, der er udsat for vold og ringer og beder om vores hjælp. Vi rykker selvfølgelig derud, men da vi skal til at arbejde, er der nogle unge, der begynder at provokere patruljerne. De rykker i bilerne, råber efter patruljerne, kører voldsomt på knallert frem mod dem osv., fortæller Ole Aamann, der på daværende tidspunkt sendte en opsang ud på Twitter.

– Der var begyndt at samle sig flere og flere unge, og vores erfaring er desværre, at de ødelægger patruljevognene ved for eksempel at smadre eller punktere dem, siger Ole Aamann.”

(Sydjyllands Politi på Twitter, 28. januar 2017)

Oploadet Kl. 19:58 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer
Arkiveret under:

Glostrup: Folkepensionist idømt dagbøder for 5000 kroner for kommentarer i lukket Facebook-gruppe

Tidligere på ugen blev en 54-årig mand idømt otte dagbøder af 500 kroner, for i 2015 at have lagt en 14-sekunders animation på Facebook, der viste et missilangreb på Hanstholm Asylcenter. Humor er ikke totalstatens stærke side.

Fredag kunne BT fortælle, at en folkepensionist er idømt dagbøder på i alt 5000 kroner for kommentarer i en lukket Facebook-gruppe. Det drejer sig om 67-årige Maj-Britt Krittenstein, der nogle måneder efter ‘Godhedens fortrop’ offentliggjorde hendes adresse, blev antastet af et tv-hold ved hoveddøren i Vincent Hendricks ‘Nethaderne’ (TV3).

Sakset fra BT – Dansk kvinde dømt for had til muslimer på Facebook.

“Retten i Glostrup har fredag idømt en 67-årig folkepensionist dagbøder på i alt 5000 kroner for at skrive nedværdigende og forhånende om muslimer generelt i en lukket gruppe på Facebook. Hun blev dømt efter racismeparagraffen for flere opslag og kommentarer fordelt på fire dage fra oktober 2014 til juni 2015.

Her ytrede hun, at den muslimske verden er indavlet, at muslimske lande er ‘taberlande’, og at muslimer er analfabeter og sinker, som bør udryddes.

Den sorthårede kvinde med runde briller og tatoveringer på begge hænder var i retten klædt i en grå, højhalset uldtrøje og lysegrå joggingbukser.

Hun erkendte, at det var hende, der stod bag kommentarerne. Men hun nægtede, at hun ville udbrede sine hadske budskaber om muslimer til et større antal personer. Hun havde skrevet i en lukket Facebook-gruppe, som hun selv havde oprettet, forklarede hun.”

“Gennem intensiv researcharbejde har vi fundet frem til Maj-Britt Krittenstein, der både har hemmeligt telefonnummer og hemmelig adresse. Vi har sporet computerens IP-adresse til en forstad i København, og med hjælp fra et gammelt klassebillede og folkeregisteret, fandt vi frem til hvor kvinden bor. … Vi har flere gange besøgt kvinden med de hadefulde kommentarer på hendes adresse, for at få hende i tale, men hver gang har vi kun mødt nedrullede gardiner og lukkede døre. Nu har vi hørt fra en nabo, at kvinden er hjemme, så vi prøver igen at få en direkte forklaring på, at hvorfor hun under to forskellige navne skrev så hånende om Zenia Stampes tab.” (‘Nethaderne’, 2015)

Fra arkivet.

(Nethaderen ‘Shansen’ på Facebook, 11. oktober 2014)

(Samme i en personlig besked på Facebook, 4. marts 2015)

Oploadet Kl. 19:31 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper