31. maj 2017

Nørrebro: Påsat brand mod afrikanske flaskesamlere i Folkets Park, ‘anti-racist’ udpeger 2-3 AEH’ere

At dømme efter lokale efterretninger, så er ofrene vestafrikanere (Ghana, Nigeria mv.), og gerningsmændene lokale arabere i og omkring bandemiljøet. Bemærk at kilden til historien er venstreradikale Bwalya Sørensen, der de sidste to år har demonstreret mod islamkritiske For frihed.

Offerrollerne skifter med årstiden, og mon ikke vi til efteråret atter ser fantasten skråle mod islamkritikere. Måske med en ny parole: ‘Plads til alle, der giver plads til alle. Og arabere.’

Set hos Dagens.dk – Hjemløses ejendele og pant brændt ned til grunden i københavnsk park.

“Omkring midnat i går udbrød der brand i Folkets Park på Nørrebro i København.

En gruppe hjemløse flaskesamlere, der sover og opholder sig i parken, kunne i går se deres indsamlede flasker og soveposer i flammer, og i dag er der kun de nedbrændte rester tilbage. …

Ifølge Bwalya Sørensen så vidner i går aftes to til tre unge maskerede mænd af anden etnisk herkomst gå mod de hjemløses ejendele og sætte ild til plastikposer, pantflasker og soveposer, hvorefter gerningsmændene flygtede fra stedet. Det er primært afrikanske flaskesamlere, der holder til i området. …

Ifølge Bwalya Sørensen så har der i området været flere overfald mod pantsamlerne som følge af konflikter i området omkring Folkets Hus, som angiveligt skyldes spændinger mellem hjemløse, østeuropæere og bandegrupperinger.”

(Bwalya Juliet Sørensen demonstrerer imod For frihed, 27. februar 2016)

Oploadet Kl. 16:42 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

Hjemløs dansker slået ned med flaske: “Vi oplever, at romaerne kommer og overtager vores.. pladser.”

Mandag aften blev hjemløse ‘Thomas’ slået ned med en flaske af en gruppe sigøjnere på Christianshavn Torv. Overfaldet blev filmet af en ven af den overfaldne, der sendte det live på Facebook. Mere på EB.dk.

Vi oplever, at romaerne kommer og overtager vores stedet og pladser. Det er selvfølgeligt ikke alle romaer, men der er en gruppe af hardcore hjemløse rumænere, der ikke har forstået konceptet af at være på gaden i Danmark. De kender ikke vores regler.” (Marlene Granild, hjemløs)

(Christianshavn Torv, 29. maj 2017; Fotos: Facebook)

(Den anholdte gerningsmand)

Oploadet Kl. 16:03 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer
Arkiveret under:

Odense: Venstrepolitikers mand banket ned af AEH’ere – “… en brækket næse og en hjernerystelse”

For få uger siden måtte Odenses socialdemokratiske borgmester have politibeskyttelse, fordi han dristede sig til at kritisere Black Army. Nu kan man så læse at Jane Jeginds mand umotiveret er blevet overfaldet af ‘nogle fyre af anden etnisk herkomst’. Hun er Venstres borgmesterkandidat, og har gode chancer for at slå Peter Rahbæk Juel.

Historien fra TV2 Fyn – Rystet Jane Jegind efter overfald: – Det kunne have gået meget værre.

“En bil kørte tirsdag aften ved 23-tiden galt i Odense-forstaden Seden Strandby ude foran by- og kulturrådmand Jane Jeginds hus.

Hendes mand, Lars Møllerhøj, løb ud for at hjælpe de tre piger, der var væltet rundt og endt på en mark, men pigerne flygtede. Kort efter kom en anden bil kørende, hvor fire mænd steg ud og slog rådmandens 43-årige mand ned. …

– Vi har brugt natten ude på sygehuset. Efter omstændighederne har han det okay. Han er blevet syet, fået en brækket næse og en hjernerystelse. Det kunne have været gået meget værre, fortæller rådmanden.

– Det er ingen hemmelighed, at der også har været Black Army-relaterede aktiviteter i Seden Strandby, og det var to store, sorte biler, der kom kørende med nogle unge fyre af anden etnisk herkomst, som valgte at slå min mand ned, da han forsøgte at hjælpe de piger, der var kørt galt, som var ved at løbe væk og ikke ville have, at politiet skulle kontaktes, fortæller Jane Jegind.”

Oploadet Kl. 13:15 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer
Arkiveret under:

Nørrebro: Patruljerende LTF’ere, en selvsikker milits midt i Blågårds Plads gentrificerede hipsteridyl

SF’eren Leif Donbæk udgjorde som blogger højre flanke hos venstreradikale Modkraft.dk, men han er ikke engang tæt på at personificere venstrefløjen i Berlingskes blogunivers. Her lidt fra seneste skriv om Bandernes Nørrebro.

“I skrivende stund har jeg just forladt Blågårds Plads for at rykke ned ad gaden for at finde nogle grillspyd på Beyti i slutningen af Blågårdsgade. Dagens tur på pladsen var speciel og viser forandringen.

Dagen var Ikke speciel fordi, der kom en enkelt patruljevogn kørende rundt om pladsen, om end at det også er et halvsjældent syn. (Politiet ankommer som regel kun i ‘Hollændervogne’, derinde), men nej, dagen var speciel, fordi siden bandekrigenes start, har jeg ikke set så mange bandemedlemmer på pladsen.

Og forstå mig ret, vi snakker ikke bandemedlemmer, som da jeg voksede op derinde i 90’erne – dengang hvor de var diskrete i det, hang på caféernes hjørner, eller stod i skyggen af blokkene, halvvejs inde i opgangene – nej, vi snakker en gruppe på 15-20 veltrænede unge mænd, alle i T-shirts, hættetrøjer eller kasketter med LTF printet midt over, hvis de da ikke har det skrevet med blæk på halsen eller underbenene, for at være fuldstændigt sikre på aldrig at få et ærligt arbejde.

Vi snakker noget, der reelt nærmere havde karakter af en selvstændig mindre milits, midt i Blågårds Plads gentrificerede hipsteridyl, – en selvsikker milits der i grupper patruljerede op og ned ad gaden uden modstand, fordi ordensmagten åbenlyst har opgivet at regulere dem, og Nørrebro’erne skal, forståeligt nok, ikke have noget klinket med en veltrænet mindre milits af gangstere.”

Oploadet Kl. 12:30 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

Terrorstøtte: Danske skatteydere finansierer palæstinensisk ungdomscenter navngivet efter terrorist…

Enhver der har lidt interesse i arabernes evige kamp mod Israel, kan med fordel følge MEMRI og Palestinian Media Watch, der dagligt dokumenterer den ideologiske atmosfære i ‘Den Palæstinensiske Autoritet’. At hylde en kvindelig terrorist, der myrdede jødiske børn er helt normalt på de kanter, og er vel at betragte som en særlig form for palæstinensisk feminisme.

Udenrigsminister Anders Samuelsen har for nyligt doneret 56 mio. kroner til selvstyret, og en del går formentligt til ‘BDS’-støttende organisationer. En del af den danske støtte går beviseligt til ‘Women’s Technical Affairs Committee’, og hermed indirekte til et nyt ungdomscenter navngivet efter terroristen Dalal al-Mughrabi.

Radio24syv kickstartede historien, og nu kan den så læses i Berlingske. Det har ikke Cavling-potentiale, som enkelte påstår, for dokumentationen findes i rigelige mængder online.

Fra B.dk – Palæstinensiske modtagere af donormidler hylder terrorist.

“Et palæstinensisk ungdomscenter er blevet navngivet efter den kvindelige terrorist Dalal al-Mughrabi.

Danmark har, sammen med andre EU-lande spyttet penge i den kasse, der har muliggjort oprettelsen af ‘ungdomscenteret’ i Dalal al-Mughrabis navn.

Sammen med otte andre palæstinensere myrdede hun i 1978 37 israelere på kystvejen nord for Tel Aviv. Blandt de døde var 13 børn.

I en erklæring, skriver Danmarks udenrigsministerium, at man ikke har været med til at finansiere Dalal al-Mughrabi Centret i landsbyen Burqa.

Danmark har dog støttet Women’s Technical Affairs Committee WTAC, med såkaldt ‘core funding’ som betyder, at man er med til at betale organisationens lønninger. Og WTAC har været den drivende kraft i rehabiliteringen af Dalal al-Mughrabi Centret i Burqa.”

(Guvernør Laila Ghannam ved en mindehøjtidelighed for Dalal al-Mughrabi, 11. marts 2017)

“Indvielsen 15. maj blev fejret under plakater med Dalal al-Mughrabi, der også bærer centrets arabiske navn; Markaz al-shahida Dalal al-Mughrabi (Martyren Dalal al-Mughrabi Centret).” (Berlingske)

Oploadet Kl. 11:53 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

Nagieb Khaja, journalist: Al-Qaeda i Syrien er ikke terrorister, de kæmper blot for en islamisk stat…

Journalist Nagieb Khaja mener de danske medier er unuancerede, når de beskriver Syrien-krigere som potentielle terrorister. Eksempelvis mener han ikke Jabhat al-Nusra har noget med terrorisme at gøre, selvom det er al-Qaedas afdeling i Syrien, og gruppen hylder Osama bin Laden for 9/11-angrebet.

Det er fint med nuancer, men forskellen på Islamisk Stat og ‘en islamisk stat’ giver først og fremmest mening for muslimer. For jøder, kristne eller andre minoriteter er det nuancer af samme sort. Fra Jyllands-Posten – Journalist, aktivist og ven med en Syrien-kriger.

“I april 2014 befinder den danske journalist Nagieb Khaja sig i Atmeh, en by i det nordvestlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet. Her opholder sig talrige såkaldte Syrien-krigere. De kæmper for forskellige jihadistiske grupper med mål om at oprette en islamisk stat.

… I Atmeh bliver han råbt an af en mand, han ikke kender. Manden, Bilal, vil hjælpe Nagieb Khaja til Aleppo. Der er blevet sagt god for den danske journalist. … Bilal er Syrien-kriger. Han har kæmpet med forskellige islamistiske grupper mod præsident Bashar al-Assads styrker. Han kæmper ikke for Islamisk Stat, men for en islamisk stat. En stat grundlagt på muslimske værdier.

‘Når jeg i min bog kalder Bilal for min ven, er det måske lidt et statement. Nej, det er et statement. Her er en mand, som jeg kan stå hundrede procent inde for. Det kan godt være, at jeg ikke deler hans idéer, men jeg står inde for ham som menneske,’ siger Nagieb Khaja. ¨

Hans nye bog består af 12 reportager fra syv rejser til det krigshærgede Syrien. Undervejs møder han utallige vestlige Syrien-krigere, herunder danskere, briter, amerikanere og canadiere. Flere af disse krigere kæmper for grupper som Jabhat al-Nusra, som er al-Qaedas afdeling i Syrien.

Alligevel portrætteres nogle af dem af Nagieb Khaja som et modstykke til det, han kalder ‘danskernes gængse opfattelse af en Syrien-kriger.’

‘Der kan ikke sættes lighedstegn mellem at være Syrien-kriger og det at være terrorist. I sammenhæng med Syrien og Jabhat al-Nusra kan man ikke sætte lighedstegn mellem at kæmpe for al-Qaeda og at ville begå terror,’ siger Nagieb Khaja.

Der mangler nuancer i den danske debat, når medier, politikere og meningsdannere taler om Syrien-krigere under ét, mener han.”

(Nagieb Khaja, journalist og aktivist; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 03:06 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer


30. maj 2017

Politikens eksilerede offer før udrejse: “Jeg er egentlig ikke dansk. Og ønsker heller ikke at være det.”

I disse ‘fake news’-tider, må jeg atter henvise til lørdagens forsidehistorie i Politiken, hvor Rushy Rashid gør Mazhar Hussein til et eksempel på en velintegreret muslim, der fraflyttede Danmark på grund af den ekskluderende danskhedsdebat. Politiken modtager i år 17,5 mio. kroner i mediestøtte. Tak for ingenting.

“Juridisk set er jeg dansker, men jeg er egentlig ikke dansk. Og jeg ønsker heller ikke at være det. Jeg er heller ikke pakistaner. Den eneste sikre identitet, jeg har, er, at jeg er muslim.” (Jyllands-Posten, 1999)

Mazhar Hussain gjorde alt, han kunne for at integrere sig, men blev altid kategoriseret som indvandrer, fortæller han. Udsigten til, at hans børn skulle vokse op i et samfund, hvor de hele tiden skal forsvare og forholde sig til deres identitet, var så fortvivlende, at han i 2002 tog konsekvensen og flyttede til Islamabad i Pakistan.” (Politiken, 2017)

(Mazhar Hussein på forsiden af Politiken, 27. maj 2017)


Alternativet-medlem: Jeg unfriender folk der skriver om indvandring – “Jeg bliver i dårligt humør.”

Dagbladet Information har begået et dobbeltportræt af Morgan Pryds og Søren Bo Steendahl, der er medlem af henholdsvis Nye Borgerlige og Alternativet. Fokus er medievaner og brug af sociale medier, og man må sige at fordommene bliver bekræftede. Søren er fan af Uffe Elbæks ‘nye politiske kultur’, men gider ikke debattere med folk der er uenige. Ja, faktisk, så trimmer han vennekredsen, så han ikke får ødelagt sit gode humør. En sekt.

Fra Information – ‘Jeg gider ikke klikke ind på et medie for at blive i dårligt humør’.

“Søren Bo Steendahl holder avis, men får mange af sine nyheder fra opslag på Facebook. En del handler om klima, men der er også mange opslag fra et internationalt iværksætternetværk, som han er medlem af. …

Søren Bo Steendahl åbner sin Macbook Air. … Han har gået på kaospilotuddannelsen og stiftede efter sin uddannelse reklamebureauet Kadaver på Christianshavn, hvor han i dag er digital direktør og partner.

[…]

Søren Bo Steendahl sidder ved siden af ham og læser med. Han ser ikke den slags opslag på sin egen profil og kunne ikke finde på at like en politiker fra et parti med en anden politisk holdning end ham selv for selv at bryde ud af sin boble.

‘Jeg gider ikke.’

– Hvorfor ikke?

Jeg har simpelthen ikke lyst til at sidde og se på det på Facebook. Jeg bliver i dårligt humør. Jeg gider ikke klikke ind på et medie for at blive i dårligt humør. Jeg kan finde den uenighed på Twitter, men der bliver delt så meget lort på Facebook, så jeg prøver at segmentere rimelig hårdt, hvad jeg følger og ikke følger.’ …

Søren Bo Steendahl bruger aktivt den funktion i Facebook, hvor man kan vælge ikke at se opslag eller kommentarer fra bestemte personer.

Jeg har jo bevidst slettet og trykke ‘unfriend’ og ‘unfollow’ til folk, som jeg synes, lukkede øregas ud. Hvis jeg fik sådan en opdatering om hovedløs indvandring, så ville jeg tænke, at det gider jeg simpelthen ikke høre på, og så ville jeg vælge dem fra. Det har jeg gjort i mange år, og på den måde er min profil blevet trimmet. …'”

(Søren Bo Steendahl, medlem af Alternativet; Collage: Youtube)

Oploadet Kl. 11:17 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

Mange bække små…

Bidrag til Uriasposten modtages med tak via MobilePay på 3013 2270. Mange bække små…

(Uriasposten, nu med MobilePay: 3013 2270)

Oploadet Kl. 03:25 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer
Arkiveret under:

Koranklodser ved Roskilde Dyrskue 2017

En Urias-læser besøgte Roskilde Dyrskue i weekenden, og tog en række billeder af de opsatte ‘koranklodser’, der skal gøre det muligt for hr og fru Danmark at se på racekatte, nyde en grillpølse eller drikke en fadøl – uden at bekymre sig om muslimer med mord i øjnene.

“Afspærringerne står i tre lag, Skulle en terrorist med en lastbil trænge igennem den første afspærring, venter der to andre, før han kan komme igennem hovedindgangen.” (SN.dk, 26. maj 2017)

Oploadet Kl. 03:19 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer
Arkiveret under:
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper