31. juli 2017

Nima Zamani: Den yderste venstrefløjs antiracister, kalder mig ‘white washed’, ‘Uncle Tom’, ‘kokosnød’

Radio24syv-værten Nima Zamani fik det glatte lag for sin klumme i Ekstra Bladet, selvom han blot beskrev egne oplevelser i det offentlige rum, og pointerede at Inger Støjberg havde en pointe på det her punkt.

Her en ligeså interessant opfølgning i Ekstra Bladet – Venstrefløjens racister (ikke online).

“For et par uger siden skrev jeg en klumme om indvandrerdrenge, der opfører sig exceptionelt dårligt i det offentlige rum. Jeg tilføjede sort på hvidt, at det selvfølgelig ikke gælder alle indvandrerdrenge. …

Alligevel medførte det, at personer fra den yderlige del af venstrefløjen, som foregiver at være imod racisme, nu kalder mig ‘white washed’, ‘Uncle Tom’ og ‘kokosnød’.

Det giver anledning til at stille det nærliggende spørgsmål: Hvem er de egentlige racister? Det er naturligvis ikke mig. Det er hyklerne, som foregiver at være anti-racister, men konstant vurderer mine holdninger ud fra min hudfarve. …

Der er altså tale om hvide danskere fra venstrefløjen, som mener, at mine holdninger og argumenter er mindre værd på grund af min hudfarve. … Disse racistiske hyklere fra venstrefløjen betragter sig selv som mangfoldige og tolerante verdensborgere. Men deres holdninger er næsten mere fordomsfulde og racistiske end dem, man finder på den yderste højrefløj.”

(Ekstra Bladet, 25. juli 2017, s. 14)

Apropos.

“Hvis du ikke vil stemples som skabsnazist, kan du med fordel sikre dig, at du ikke har nogle nazistiske holdninger. Din holdninger er nazistiske, hvis du tænker:

– det er jo ikke rigtige flygtninge…” (Maria Kammerer, 30. juli 2017)

Oploadet Kl. 12:44 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

Trafikal multikultur: “En masse trusler trumfes med… ‘Jeg knepper din hund – Jeg knepper din ged'”

Da jeg onsdag i sidste uge gæstede Odense Zoo, var der ikke mange indvandrere, og det er næppe tilfældigt, at drengen der febrilsk jagtede en høne ved isboden havde somalisk herkomst Det blev påtalt, og han stoppede.

Om ti år har drengen fået kørekort, og den grænseløse opførsel fortsætter. Læserbrev af Kim Ravn-Mortensen på Politiken.dk – En buschaufførs oplevelser: Jeg knepper din mor, jeg knepper din hund, jeg knepper din ged.

Opdate 20. august 2017. Skribenten hævder denne post overtræder gældende copyrightlovgivning, og derfor har jeg midlertidigt – i samråd med min advokat besluttet at slette det citerede indtil der foreligger en endelig afgørelse på sagen.

Oploadet Kl. 12:18 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer
Arkiveret under:

Mange bække små…

Bidrag til Uriasposten modtages med tak via MobilePay på 3013 2270. Alternativt via bank eller Paypal.

(Uriaspostens MobilePay: 3013 2270)

NB: Denne meddelelse vil fremover være på siden hver anden måned. Næste gang den 30. september 2017.

Oploadet Kl. 04:39 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer
Arkiveret under:

Tidligere leder, nuværende souschef på muslimsk friskole sympatiserer med terroristiske Hizbollah

Frit Irans Jaleh Tavakoli havde historien for to uger siden, og vedlagde hele 40 screencaps fra Taher Maanqis profil. At en rettroende shia-muslim støtter Khomeinis islamiske revolution, og sympatiserer med Hizbollah, burde ikke komme som en overraskelse. Islam er Islam.

“Af Maanqis opdateringer fremgår det desuden at Maanqi er glad for Hizbollah, og også glad for Hizbollahs religiøse mentor Seyed Fadlullah. Maanqi har mødtes med den iranske ambassadør i Danmark, for at fejre den islamiske revolution i Iran…” (Jaleh Tavakoli, 15. juli 2017)

(Taher Maanqi, bagerst i midten, foran Nordvest Privatskole)

(Maskinpistol & Hizbollah-leder Hassan Nasrallah)

(Ayatollah Khomeini, grundlæggeren af Den Islamiske Republik Iran)

(Storayatollah Sayyed Fadlullah, Hizbollahs ideolog)

(Islamisk lærd og repræsentant for folkekirken, ved arrangement hvor Taher Maanqi deltog)

Fra Berlingske – Souschef på muslimsk friskole deler Hizbollah-materiale.

“Den nuværende souschef og forhenværende skoleleder på Nordvest Privatskole i København udtrykker tilsyneladende sympati med den politiske og paramilitære organisation Hizbollah.

I marts sidste år skiftede souschef Taher Maanqi således sit profilbillede på Facebook ud med et portrætfoto af generalsekretær og øverste leder af den paramilitære bevægelse i Libanon Hassan Nasrallah.

Samtidig har han delt materiale som videoer, billeder og citater, der har relation til Nasrallah og Hizbollah. I en nu slettet video, der støtter Hizbollah, ses sortklædte kvinder bære en kiste med det gule Hizbollah-flag. Souschefen har ligeledes delt et budskab fra den libanesiske storayatollah Fadlallah, der af flere anses for at være Hizbollahs ideologiske forbillede.”

Oploadet Kl. 04:26 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer


30. juli 2017

Kalundborg (’85): 3-400 danskere angreb asylcenter, “… mere fremmedfjendskhed i dag end dengang”

Med jævne mellemrum skriver medierne om begivenhederne, der fandt sted i Kalundborg under byfesten, 27. juli 1985. Grand Hotel, der var indrettet som asylcenter for iranere, blev udsat for angreb med molotov-cocktails, og historien gik kloden rundt. Den racistisk pøbel gik amok. Lærte vi dog intet af nazismen…

Socialistisk Arbejderavis opridsede begivenhederne under overskriften ‘Racismens sommer’, og perspektiverede afslutningsvis at ‘racismen starter’ med grænsekontrol, og kun “gennem nedbrydelse af nationalistiske følelser”, kunne arbejdere frigøres fra kapitalismens åg. Uvist af hvilken årsag valgte Berlingske for et par uger siden, at genbruge overskriften til en større baggrundsartikel om angrebet på Grand Hotel.

Det fortælles ikke, at der i ugerne op til klimaks, havde været flere episoder med iranere i nattelivet, og det hører med til at historien, at angrebet fandt sted blot fem dage efter Islamisk Jihad bombede Northwest Orient Airlines’ kontor på Vesterbro og synagogen i Krystalgade. Vi er to år efter folketinget vedtog verdens mest liberale udlændingepolitik, der heller ikke dengang havde folkelig opbakning.

“Hitlers raceteorier er åbenbart slået igennem…”, forklarede radikale Bernhard Baunsgaard efterfølgende. Han døde i 1996, og kom aldrig kom til at opleve masseindvandringen til landet hvor ‘Hitlers raceteorier’ slog igennem.

Særligt interessant er interviewet med den tidligere professor Brian Patrick McGuire, der var med til at stifte ‘Landsforeningen af danske flygtningevenner’. Han mener danskerne er mere fremmedfjendske i dag end i 1985, men roser dog Dansk Folkeparti for at agere ‘ventil’ for negative følelser. Sådan taler en ideolog. En ideolog der flyttede til Danmark i 1971, fordi han ikke kunne holde Nixons USA ud. Nixons multikulturelle USA, forstås.

(Grand Hotel, Kalundborg, juli 1985); Foto: Youtube)

Fra Berlingske – Racismens sommer – ‘en skamplet på Danmarks navn’ (15. juli 2017).

“Hadets by var Kalundborg. Det var en varm juliaften i 1985, og de lokale var til byfest. … Stemningen i byen havde været anspændt op til angrebet på hotellet, husker Jørgen-Ulrich Raunskov, der var leder af flygtningehotellet dengang og ansvarlig for indkvartering af flygtninge i Danmark for Dansk Flygtningehjælp.

‘Flygningene fik valget mellem et buskort eller en cykel, og mange var sure over, at de fik gratis cykler,’ fortæller han.

Da klokken havde passeret midnat 27. juli, røg den første flaske gennem et af vinduerne på Grand Hotel. Flere og flere sluttede sig til med flaske- og stenkast og racistiske tilråb.Foran hotellet samledes en gruppe på 3-400 overrislede unge på vej hjem fra Esbern Snares-byfesten. …

Det kom til sammenstød, anholdelser og adskillige røg på skadestuen. Iranerne søgte ly fra kasteskyts og vinduer og tilbragte natten siddende tæt sammen på gulvet i hotellets korridorer.

‘Det er blevet næsten umuligt for os at færdes i byen, uden at vi føler os generet. …,’ sagde en anonym talsmand for iranerne til Berlingske Tidendes udsendte reporter.

[…]

Angrebet på Grand Hotel var den direkte årsag til, at Landsforeningen af danske flygtningevenner blev dannet i Kalundborg i februar 1986, fortæller professor emeritus i historie på Roskilde Universitet, Brian Patrick McGuire… Han var aktiv i en lokal flygtningevennegruppe i 1985. …

I dag ser vi jo ikke, at horder af fulde danskere går amok på asylcentre. Er det, fordi danskerne er blevet mindre fremmefjendske?

‘Nej. Der er mere fremmedfjendskhed i dag end dengang, men i modsætning til dengang er det blevet mainstream at være fremmedfjendsk. …’

Hvis vi oplevede tilsvarende angreb på flygtninge i dag, tror du så, det ville blive fordømt på samme måde som i 85?

‘Ja, det tror jeg. For det er udansk. Sådan løser vi ikke problemer i Danmark. Måske kunne et tilsvarende angreb godt ske i dag? Jeg ved det ikke. Jeg tror, at kritikere kan udtrykke sig på andre måder i dag. Jeg synes faktisk, det er fint, vi har et parti som Dansk Folkeparti, for siden dengang i midten af 80´erne har folk haft en ventil for deres negative følelser. …,’ siger Brian Patrick McGuire, der ikke fortryder den støtte, han gav flygtningene dengang.”29. juli 2017

Hamborg-jihadisten identificeret: Ahmed al H., 26-årig palæstinenser, afvist asylansøger fra UAE

Massemedierne bakker altid langsomt ind i sandheden, men virkeligheden lader sig ikke forstyrre af bekvemme eufemismer. BBC har mere om Hamborg-jihadisten – Hamburg supermarket attacker ‘was known Islamist’.

“‘He was known as an Islamist but not a jihadist,’ police spokesman Andy Grote said, noting that the suspect also suffered from ‘psychological’ issues.

The man, a failed asylum seeker born in the United Arab Emirates (UAE), attacked customers at random on Friday. …

The 26-year-old man, identified as Ahmad A, is a Palestinian from the UAE who is registered on an Islamist database, Mr Grote said on Saturday.

The attacker, who arrived in Germany in 2015 but could not be deported because he had no identification papers, was also suffering from mental health problems, officials said.”

(‘Ahmed al H’, 26 år, palæstinenser, afvist asylansøger fra UAE; Se evt. Youtube)

Oploadet Kl. 22:36 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

JP: “2016, hvor smykkesagen ellers fyldte i internationale medier, blev.. et rekordår for dansk turisme”

Venstreorienterede journalister var imod ’smykkeloven’, og brugte venstreorienteret kritik fra udlandet til at oppiske en stemning. Ikke ‘fakenews’, blot ideologisk dreven journalistik.

Fra Jyllands-Posten – Trods smykkelov og frikadellegate blomstrer turismen (kræver login).

“Dårlig international omtale af smykkeloven ville få alvorlige konsekvenser for bl. a. dansk turisme, lød advarslen i sin tid. Men nye tal viser den modsatte historie.

Danmark risikerer at få et omdømme som et fremmedfjendsk land – og det kan få direkte konsekvenser for bl. a. turismen til Danmark.

Sådan lød i hvert fald advarslerne fra både eksperter og organisationer for snart halvandet år siden, da Danmark blev kastet ud i en regulær shitstorm i den internationale presse pga.
en række udlændingestramninger. …

Men en undersøgelse fra VisitDenmark viser, at den dårlige omtale måske alligevel ikke havde den store effekt på Danmarks omdømme – i hvert ikke, hvis man ser på tallene for udenlandsk turisme i Danmark og interessen for Danmark som rejsemål. Den nye undersøgelse handler specifikt om det tyske marked og viser en generel stigning i interessen blandt tyskere for Danmark som rejsemål. Men også helt overordnet vælger flere og flere udlændinge at holde ferie i Danmark. 2016, hvor smykkesagen ellers fyldte i internationale medier, blev således et rekordår for dansk turisme, med 1,4 millioner flere overnatninger fra udenlandske turister i forhold til året før.

(Tegning i venstreorienterede Independent, 26. januar 2016)


Nyfascistisk at forsvare Europa…

For få dage siden overvejede jeg et kort sekund, at kontakte ‘Defend Europe’ med henblik på at komme ombord på C-star, og dække ‘redningsaktionerne’ live. Nogenlunde samtidig forklarede en nationalsindet eks-KU’er på Facebook, at den identitære bevægelse var ‘nyfascistisk’. Bevægelsen var ‘militant’, forberedte sig på ‘racekrig’, og afviste at ikke hvide kunne være være europæere. Udgangspunktet var en artikel på Document.dk. hvor Christian Skaug af min konservative bekendte, beskyldes for at gentage venstrefløjens leveregel ‘Ingen fjende til venstre!’.

Skaugs kilde var en artikel i Jyllands-Posten, hvor en Damien Rieu citeres for følgende.

Filosofisk set er xenofobi meget svært at forsvare. Men det er en naturlig reaktion, når den franske regering beslutter på vores vegne, at vi skal bo ved siden af voldelige indvandrere. Du kan ikke bede folk om at stikke hånden ind i et bål, og så forbyde dem at sige ‘av’, når det gør ondt.” (om xenofobi, ikke racisme, Jyllands-Posten, 23. april 2014)

Set herfra, så er der intet problematisk ved Generation identitaire, der ikke kunne siges om enhver form for aktivistisk gruppering til højre for midten. Vil man et paradigmeskifte væk fra det multikulturelle, så er det ikke nok med luftige hensigtserklæringer, og krigserklæringen fra 2012, er ganske fornuftigt rettet mod 68’er-generationen, ikke den enkelte indvandrer.

Markus Willingers bog om den identitære bevægelse har karakter af et manifest, og den kan i den grad anbefales. Hvis man stødes over sætninger såsom “Muslims and africans! … Europe will never belong to you”, så er problemet altså ikke Generation Identitaire.

Det er et opgør med den multikulturelle ideologi, der stikker dybere end ‘leitkultur’-begrebet, men det handler altså ikke om race eller hudfarve. Som den tyske leder Robert Timm forklarede til Folkefesten for Frihed 2017, så er den identitære bevægelses kamp ikke rettet mod indvandrere, der lader sig assimilere.

Hvis ‘Defend Europe’-projektet føles ekstremt, så har man ganske enkelt ikke forstået alvoren.

(‘Defend Europe’ på Twitter, 28. juli 2017)

“Did you really think that we would continue your work of destruction, just because you told us how? How little you know your own children! … We listened sceptically to your hollow phrases about tolerace and emancipation, and yet we didn’t let your wishful thinking throw sand in our eyes. Our gaze penetrated the obscuring fog of your mental confusion and saw things as they are. … We will destroy the monsters you have created. (Markus Willinger, Generation Identity. A Declaration of war against the ’68’ers, 2014, s. 34f)

Oploadet Kl. 20:17 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

Maria, 43 år: “Vi kunne jo stoppe med at bombe i fremmede lande, så folk ikke behøvede at flygte”

Sidste år stødte jeg tilfældigt på Maria Kammerer i en debat, hvor hun rablede om truslen fra ‘højreekstremisterne’ qua deres ikke-erkendte depression, der manifesterede sig i aggressivitet og angst for det anderledes.

Maria Kammerer har stiftet Respektpartiet, og sprøjter 10-20 gange om dagen ideologiske guldkorn ud til sine meget humanistiske følgere. Postulatet herunder blev ikke imødegået i kommentarsporet.

“Vi kunne jo stoppe med at bombe i fremmede lande, så folk ikke behøvede at flygte.” (Maria Kammerer)

(Maria Kammerer på Facebook, 28. juli 2017)

(Udsnit: Jyllands-Posten, 20. juli 2017, s. 11)

I citat.

“Mindst 15.000 til ALLE efter Skat hver måned UANSET livssituation. Det er Respektpartiets holdning. … 15.000 er ikke nok isoleret set. Det skal også styr på bankerne og på boligpriserne.” (Maria Kammerer, 27. juli 2017)

“Medierne skaber fundamentet for vores demokrati – eller KUNNE gøre det, hvis de tog ansvaret på sig. De seneste 35 år har deres bias været racistisk & islamofobisk. Derfor er nazismen fremherskende igen…” (Maria Kammerer, 27. juli 2017)

“… indimellem får jeg sat gang i for meget – også på kærlighedsfronten, fordi jeg også DER kan glemme, at ting ikke bare skal sættes igang men også skal prioriteres, udvælges, afklares & afsluttes. Lige nu har jeg f.eks. sagt ja til at gifte mig med to og flytte sammen med to (i alt 3 med en i begge kategorier). Heldigvis er mine mænd lige så meget i bevægelse, så måske ender…” (26. juli 2017)

“Den forklædning, nazisterne tager på nu, er at de angriber muslimer i stedet for jøder. … Islam-kritik & muslimbashing er ikke et HAK bedre end jødehad.” (24. juli 2017)

“Jeg er godt nok glad for min nærværende, kloge & omsorgsfulde muslimske kæreste på 24, der er bedre end nogen anden kæreste, jeg har haft frem til nu – og de har ellers været fine på hver deres måde.” (16. juli 2017)


Intet i MSM: Herboende islamister opfordrer til terror -“Palæstina er besat, det skal løses med Jihad”

Internationalt pres fik Israel til at opgive opsætningen af metaldetektorer ved indgangen til Tempelbjerget, men det endte alligevel med en mindre opstand. Problemet var i sidste ende, hvad de fleste nok har forstået, ikke metaldetektorer, men Israels blotte eksistens.

Meget sigende, så demonstrerede Hizb-ut-tahrir i går på Nørrebro til fordel for deres arabisk-palæstinensiske kampfæller. Den officielle parole var ‘Al Aqsa kalder på befrielse!‘, og som man kan høre i videoen herunder, så lyder det blandt andet fra megafonen: “Palæstina er besat, det skal løses med Jihad”.

‘Al Aqsa kalder, Jeres hære har ingen ære’
‘Al Aqsa krænkes på ny, hvor er Tyrkiets kampfly’
‘Forrædderi og sygt! Muslimske hære, gør Jeres pligt’

Opfordring til hellig krig, og ikke et ord i de danske medier, endsige fra den ferierende justitsminister, og det bliver næppe fjerdebølgefeministerne der vender udviklingen. De kan ikke den dag. De kan heller ikke den dag.

En dansker kom forbi, og optog en syv minutter lang mobilvideo. Her ser man islamister agitere for vold og terror, alt imens upåvirkelige danskere defilerer forbi. Rundt omkring vajrer muslimske skoledrenge med det sorte Jihad-flag, og der er flere på vej – efter barnevognene at dømme.

Screencaps.

(Hizb-ut-tahrir, ‘Den Røde Plads’, Nørrebro, 28. juli 2017)

(Tilfældige danske forbipasserende)

(Muslimske drenge med Jihad-flag)

(Kvinderne samlet ude i siden med barnevogne, masser af barnevogne

Oploadet Kl. 10:58 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper