30. september 2017

Odenses ‘kulturelle mekka’, nu med knivstikkende arabere: 17-årig var ikke leveringsdygtig i cigaret…

Brandts Klædefabrik kalder sig selv for ‘Byens kulturelle mekka’, og Brandt Passage er vel det nærmeste Odense kommer på en decideret gå-i-byen-gade. Den blødende 17-årig blev fundet bag Rådhuset, der netop har fået beplantede Koranklodser på forsiden. Der er teenagedrenge i huset, og i den nærmeste omgangskreds, og man kan kun håbe de slipper for at få nærkontakt med knivbevæbnede 15-årige arabere (‘mellemøstlig af udseende’). Der er kort afstand fra afmagt til vrede…

Fra Fyens.dk – Troede han var fuld: Ung mand lå blødende efter knivstik.

“Patruljen der ankom til stedet konstaterede hurtigt, at der var tale om en 17-årig mand, der var stukket i maven med en kniv. …

Offeret var ved bevisthed og har meget kortfattet over for politiet kunnet oplyse, at han var blevet antastet af to yngre mænd, der bad ham om cigaretter. Det var han ikke leveringsdygtig i, og der opstod en ordveksling mellem offeret og de to gerningsmænd.

Den ender med, at den 17-årige, der var på vej hjem fra værtshus i Brandts Passage bliver stukket i maven med en kniv. Overfaldet er sket et sted på ruten mellem Brandt Passage, og I. Vilhelm Werners Plads, hvor den unge mand blev fundet. …”

(Brandt Passage, Odenses ‘kulturelle mekka’, nu med knivstikkende arabere)

Oploadet Kl. 13:12 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer
Arkiveret under:

Apropos Bonnichsen: 32-årig AEH’er anholdt i et sommerhus, sigtet for voldtægt begået mod tre mødre

Apropos Hans Jørgen Bonnichsens bizarre analogi. Politiet har anholdt en 32-årig mand med ‘anden etnisk herkomst’, der har udsat tre mødre (min opstramning) for voldtægt. En historie fra Ekstra Bladet, som jeg passende kan illustrere med tre gange selverklæret profet – 32-årig mand anholdt: Sigtet for voldtægt af tre forskellige kvinder.

“Nordsjællands Politi slog i nat til mod et sommerhus i Hornbæk, hvor de anholdt en 32-årig mand, som er sigtet for tre forskellige voldtægter. …

Ofrene for de tre voldtægter er henholdsvis 55 år, 56 år og 66 år.

“(krænkelserne) … svarer til, at vi udstiller deres mødre blive voldtaget.” (Hans Jørgen Bonnichsen)


Oberst Jessep, A Few Good Men (1992): “You have the luxury of not knowing what I know…”

Tom Cruise var fantastisk som naive Vincent i The Color of money (1986), men i A Few Good Men (1992) overgås han med længder af Jack Nicholsen, der der fik flere priser som sin birolle som den hårde obest Nathan R. Jessep. Herunder dialogen fra filmens klimaks.

Oberst Nathan R. Jessep (Jack Nicholson): You want answers?
Løjtnant Daniel Kaffee (Tom Cruise): I think I’m entitled to.
Oberst Nathan R. Jessep: You want answers?
Løjtnant Daniel Kaffee: I want the truth!
Oberst Nathan R. Jessep: You can’t handle the truth!

Oberst Nathan R. Jessep: Son, we live in a world that has walls, and those walls have to be guarded by men with guns. Who’s gonna do it? You? You, Lt. Weinberg? I have a greater responsibility than you could possibly fathom. You weep for Santiago and you curse the Marines. You have that luxury. You have the luxury of not knowing what I know; that Santiago’s death, while tragic, probably saved lives. And my existence, while grotesque and incomprehensible to you, saves lives. You don’t want the truth because deep down in places you don’t talk about at parties, you want me on that wall. You need me on that wall. We use words like honor, code, loyalty. We use these words as the backbone of a life spent defending something. You use them as a punchline. I have neither the time nor the inclination to explain myself to a man who rises and sleeps under the blanket of the very freedom that I provide, and then questions the manner in which I provide it! I would rather you just said ‘thank you’ and went on your way, Otherwise, I suggest you pick up a weapon and stand a post. Either way, I don’t give a damn what you think you are entitled to!

(Jack Nicholson som oberst Nathan R. Jessep i Rob Reiners A Few Good Men, 1992; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 10:19 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer
Arkiveret under:

Soldat: Hvis idioter råber Allahu akbar det forkerte sted – “Så skyder man dem. Det er en nedtrapning”

Så blev sværtbevæbnede soldater en del af gadebilledet, og inden længe vil det sikkert blive det nye normale. I en virkelighed hvor politiet rekrutterer med sociologiske floskler, er det svært ikke at bifalde initiativet. Tidligere oberst Lars R. Møller kommenterer kritikken på B.dk – ‘Du kan sgu da ikke nedtrappe en konflikt, hvis der står fem idioter og råber ‘Allahu Akhbar”.

“Soldaterne er bl.a. sat ind for at bevogte to københavnske synagoger og for at bistå grænsekontrollen. Årsagen er blandt andet den verserende bandekonflikt og en fortsat terrortrussel, som har sat politiet under pres. Det er første gang i 86 år, at militæret er sendt ud i de danske gader. …

‘… soldaterne er mere end kompetente til at varetage den her opgave,’ siger han [Tidl. oberst Lars R. Møller, Kim].

Og så tror han ikke på påstanden om, at militæret kan være med til at optrappe en konflikt, hvis den opstår.

‘Det er noget forbandet sludder. … Ved et angreb, angriber militæret dem, der angriber. Hvor svært kan det være? Det gør politiet da også. Du kan sgu da ikke nedtrappe en konflikt, hvis der står fem idioter og råber ‘Allahu Akhbar’ foran et objekt, hvor de ikke skal ind: Så skyder man dem. Det er en nedtrapning,’ siger han…'”

Oploadet Kl. 10:04 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer
Arkiveret under:


29. september 2017

DR Etik-chef: Okay at skide i en kirke, men ikke i en moské – “… du vender det på en forkert måde.”

Hykleriet er næsten det værste. Radio24syv konfronterede i går chef for DR Etik Inger Bach, med kristelig kritik af en Ramasjang-udsendelse, hvor ‘verdens største kvinde’ bruger en bornholmsk rundkirke som toilet. Fra indslaget.

Radio24syv: … vi har et eksempel, hvor en kvinde bruger en kirke som toilet. Du sagde, at det ikke er noget der overskrider DR’s etiske retningslinjer. Jeg forsøgte, at få dig til at forholde dig til om en lignende satireudsendelse, hvor en kvinde bruger en moské som toilet, vil overskride retningslinjerne. Jeg skal bare lige forstå her til sidst, at det vil du ikke forholde dig til?

Inger Bach, chef for DR Etik: Ja, men jeg vil bare sige, at jeg synes du vender det på en forkert måde. … Hvis man havde sagt, og hvis det fremgik af programmet, at vi bruger en kirke som toilet – som pointen i programmet.

Radio24syv: Det er et meget simpelt spørgsmål. DR tillader sig at lave satire, hvor en kvinde skider ned i en kirke. Vil DR også tillade sig at lave satire, hvor en kvinde skider ned i en moské.

Inger Bach: Jeg synes ikke det er et relevant spørgsmål, fordi det er ikke der vi er.

(Collage: Onkel Reje og børnenes brevkasse, afsnit 3, 2017)

“Hvorfor er det i orden at bruge en rundkirke som latrin, mens det er irrelevant at forholde sig til, om en moské kan bruges til det samme?” (Kenneth Kristensen Berth, 29. september 2017)

Oploadet Kl. 22:57 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

Christian Juhl (Ø) gengiver AFA-parole: “Der er ingen mennesker på denne her klode, der er illegal.”

‘Intet menneske er illegalt’ er en ofte anvendt parole på den militante venstrefløj. Herunder en politisk pendant ved kommunisten Christian Juhl, grisehandlerens søn fra Hejlsminde, der bliver ‘ked af det’, når andre politikere omtaler illegale indvandrere som… ‘illegale indvandrere’.

Christian Juhl, Enhedslisten: Først vil jeg gerne sige, om ikke vi kunne blive enige om et mere anstændigt sprog. Jeg bliver så ked af det, når folk igen og igen snakker om illegale mennesker. Der er ingen mennesker på denne her klode, der er illegal. Der er mennesker der opholder sig i strid med opholds- og arbejdstilladelse, som Mattias Tesfaye, så rigtigt sagde. Det er en tilsvining af sproget… Det er ikke en måde at tale om andre mennesker på…

(Enhedslistens Christian Juhl i Folketinget, 28. september 2017; Foto: FT.dk)

Oploadet Kl. 21:29 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

Bonnnichsen: Mo-karikatur som ipad-baggrund, “svarer til, at vi udstiller deres mødre blive voldtaget”

‘Don’t like this picture – Fuck off’, står der under Muhammed-Tattoveringen, og det må siges at være et ganske præcist budskab. Hvis man i ramme alvor mener, at en banal karikaturtegning “svarer til, at vi udstiller deres mødre blive voldtaget”, så er kulturkløften for dyb. Vi må tilbage til udgangspunktet: Skik følge eller land fly!

74-årige Hans Jørgen Bonnichsen for fuld udblæsning på Altinget.dk – Tidligere PET-chef revser Støjbergs opslag: Hun sætter sikkerheden på spil.

“Det er med til at fastholde terrortruslen over Danmark, når integrationsminister Inger Støjberg (V) poster et billede af sin Muhammed-skærm på Facebook. …

Da jeg havde med det her at gøre, var der unge mennesker, der fortalte mig, at vi ikke aner, hvilke krænkelser vi udsætter dem for. At det svarer til, at vi udstiller deres mødre blive voldtaget. Det er så stærke følelser, det vækker. Det har man ikke gjort sig begribelig. Men det har man gjort som sikkerhedsansvarlig,’ siger Bonnichsen.

Han mener desuden ikke, at opslaget er udtryk for god brug af ytringsfriheden…”

(Foto: Sort Sonofon)

Oploadet Kl. 10:22 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

FN-direktør: Koranskoler fordrejer Islams tolerante budskab, jo mere viden om Islam, jo mindre terror

Hvis man er aktiv i en FN-organisation, der skal hjælpe afrikanske udviklingslande, skal løsningen selvfølgelig helst være neutral i forhold til Islam. Camilla Brückner er direktør for UNDP’s Nordiske Kontor, og havde i gårsdagens 24syv Morgen givet sig selv den opgave at frikende Islam for islamisk terrorisme. Figenbladet var en undersøgelse af islamiske terrorister, der konkluderede, at risikoen for at blive terrorist var mindsket med mere end 30 procent, hvis man havde studeret Islam i mere end tre til seks år (sic). En meget søgt konklusion, når nu det indledningsvis blev fortalt, at undersøgelsen omfattede unge i alderen 15 til 24 år.

Indslaget kan høres på Radio24syv.dk.

Kaare Svejstrup, Radio24syv: Hvilken rolle spiller Islam i forhold til den stigende voldelige ekstremisme i Afrika?

Camilla Brückner, direktør for UNDPs Nordiske Kontor: Der er mange, omkring 50 procent, der giver religionen som begrundelse for rekruttering, men det viser sig så, at når vi kratter lidt i overfladen, og spørger dem hvad de kender til de religiøse skrifter, så svarer omkring 60 procent at de ikke kender til budskaberne i Koranen. Eller kan citere noget som helst derfra. Og den religiøse tekst er blevet brugt, misbrugt, til at rekruttere dem. Og det vil sige, at det i virkeligheden måske ikke er så meget religionen, der har været den egentlige årsag, og vi kan også se noget interessant – hvilken også var nyt for os, at jo længere religiøs uddannelse du har, jo større chance har du for ikke at blive rekrutteret. Så hvis du har et godt kendskab til de religiøse tekster, budskaberne deri om tolerance, så er du mindre tilbøjelig til at blive rekrutteret.

Kaare Svejstrup: Det er jo det man lærer på Koranskolerne, som samtidig er det sted hvor man rekrutterer folk til islamistiske grupper. Det lyder da lidt paradoksalt.

Camilla Brückner: Ja, men altså, der er nogle der udnytter de her Koranskoler til at fordreje de her budskaber, men hvis man får tid til at sætte sig ind, hvis man har mere end tre til seks årig uddannelse, eller lære i Koranen, så er man mindre tilbøjelige til – det falder faktisk med over 30 procent.

Kaare Svejstrup: Men det er vel ikke tilfældigt, at samtlige terrorgrupper vi kæmper imod i Sahel-regionen, er jo islamistiske terrorgrupperinger. Det er vel ikke tilfældigt, at det er Islam?

Camilla Brückner: Ja, men de, det, er meget muligt, men vi kan se, at når de først, vitterlig sætter sig ind i hvad Islam betyder, så vil de ikke længere være med.

(Camilla Brückner, direktør for UNDPs Nordiske Kontor; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 09:36 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer


28. september 2017

Helmuth Nyborg, Århus Universitet, 28. september 2017

Der har været en masse palaver i medierne om dagens Helmuth Nyborg-foredrag på Århus Universitet, og nu hvor jeg for en gangs skyld havde tiden, så tog jeg afsted fra Odense. Det lykkedes Konservative Studenter (KS) at samle et næsten fyldt auditorium, og stemningen var overraskende god. Foredraget var delt i to. Første del omhandlende hetzen fra røde AU-ansatte, Forskerforum etc., og herefter en yderst interessant gennemgang af hans ‘Kold Vinter’-teori.

1) Collective Academic Fraud
2) The Rise and Fall of Europe

Man skulle være meget rød for ikke at betragte kampagnen mod Nyborg som et uvederhæftigt karaktermord, og der var tydeligvis sympati blandt tilhørerne, der hovedsageligt var unge borgerlige studerende. Forskningsresultateterne blev serveret med afvæbnende humor, og der var kun få kritiske spørgsmål under den afsluttende spørgerunde. En veltalende muslimsk kvinde kritiserede foredraget med udgangspunkt i irrevante detaljer, en ældre underviser mente hans konklusioner havde en politisk dimension, og det var vel egentligt det.

Apropos.

“Mødet er også annonceret af ultrahøjre-bloggen URIASPOSTEN: ‘Emnet er IQ-forskelle, og det er problematisk, hvis man mener race og køn blot er sociale konstruktioner, ‘tools of the oppressors’. Forvent ballade…’, lød opslaget, som straks udløste racistiske kommentarer fra bloggens følgere…” (Forskerforum, 21. september 2017)

“Konservative Studenter bliver i Forskerforum kritiseret for at afholde arrangementet som en provokation og for at skabe omtale. ‘Ytringsfriheden for løgn og bedrag er tilsyneladende vigtigere for Konservative Studenter end sund, akademisk kritisk sans’, siger en anonym kilde til bladet.” (Troels Kølln, Magisterbladet.dk, 25. september 2017)

Oploadet Kl. 22:55 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

Jødisk journalist jagter nazister til en AfD-valgfest på en ølstue i München: Hun overlevede…

Blandt emnerne i Cordua og Steno på Radio24syv tidligere i dag, var spørgsmålet om hvorvidt Alternative für Deutschland var nazister eller ikke. Der Nordschleswigers Siegfried Matlock mente ikke, det var et nemt spørgsmål at besvare, og kom ufrivilligt til at understrege en pointe. At nazisme var forbudt i Tyskland, og ethvert parti til højre for Merkels CDU, automatisk vil få søgning af folk med nazistiske sympatier. Med andre ord: Ønsker du som nationalkonservativ at lukkede grænserne, så er du nazistisk i en eller anden grad.

Den jødiske journalist Orit Arfa har lavet en sjov lille video om hendes ‘infiltration’ af et AfD-valgmøde på en ølstue i München. Tydeligvis et stunt, men god humor, og humor er måske det eneste våben der er tilbage mod et institutionaliseret associationstrick.

(Orit goes Nazi hunting at an AfD beer hall in Munich, 24. september 2017; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 21:59 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper