31. januar 2018

Åben tråd

Jeg har fået influenza, og så er det ikke nemt at blogge. Lad os kalde det her en åben tråd…

Oploadet Kl. 13:00 af Kim Møller — Direkte link79 kommentarer
Arkiveret under:


29. januar 2018

Pakistan (1947-): Fra 23 pct. ikke-muslimer til 3,72 pct., “These numbers begin to reveal the situation”

Når godhjertede mennesker diskuterer indvandring, så er det altid på mikroplan. Stakkels Aisha, stakkels Muhammed – det er synd for hele verden, og vi har så meget. Vil man vide hvordan Danmark udvikler sig kulturelt over tid, så burde man besøge fødeklinikkerne rundt omkring i landet. Der bliver flere af dem, der bliver færre af os, og fortsætter den nuværende udvikling kan vi blot diskutere skæringsdatoen. Om det bliver dine børnebørn eller deres børn, der bliver en minoritet i et islamisk-domineret land. Med alt hvad deraf følger.

Den Islamiske Republik Pakistan blev grundlagt i 1947, og betyder ‘det rene land’. Rahat John Austin skriver om Pakistan hos Gatestone Institute – Living in Pakistan – A Hell for Non-Muslims.

“According to the official results of Pakistan’s 2017 census, as of August 25, 2017, the population of Islamic Republic of Pakistan is 207.74 million.

The country is divided into an overwhelmingly Muslim majority of 96.28%; and the remaining 3.72% are Christian, Bahais, Buddhists, Hindus, Ahmadis, Jains, Kalasha, Parsis and Sikhs, who are identified as non-Muslim minority Pakistanis.

Religious minorities in the territory of present-day Pakistan, at the time of the partition of India in 1947, were almost 23% of Pakistan’s population. But instead of their numbers increasing, they have decreased to the current 3.72%. If the Muslim population has grown, why have non-Muslim minorities not grown also?

This 23% represents millions of people; how have they vanished?

According to the same census, from 1998 to 2017, Pakistan’s overall population grew by 57%. Presumably, non-Muslim minorities should have increased at the same rate. Instead, their numbers have dangerously fallen.

The Hindu population, for example, which, according to the 1951 census, was 12.9%, is now only 1.6%.

These numbers begin to reveal the situation of minorities in Pakistan.

If you are a non-Muslim there, that means you have to face and accept discrimination, lack of religious freedom, and physical and psychological torture as part of your daily life. …

Hate toward non-Muslims is a part of the school curriculum. Hate is taught in educational institutions at every level. Children are instructed at an early age that Christians, Jews and Hindus are the worst creatures and the enemies of Islam — so you must grow up and fight against them. …

Non-Muslims, especially Christians and Hindus, are living a hell on earth.”

Oploadet Kl. 11:23 af Kim Møller — Direkte link63 kommentarer

Billedkunster: “Det er en anden agenda fra de mennesker, som kommer med en islamisk baggrund.”

Det er sjældent kunstnere ytrer sig fornuftigt, men billedkunstneren Elmer var en behagelig undtagelse i seneste udgave af René linjer på Radio24syv. Emnet er Ali Parnian og Tingbjerg. Sekvensen kan høres her.

Bent Elmelund Larsen (Elmer), billedkunstner: Du har ikke været så meget derude, kan jeg høre. Taxa’er. Hvis jeg kommer som hvid, og siger at jeg skal til Tingbjerg, så siger de ‘Nåh, hvad sker der’. … Hør nu her! Jeg mener det handler om andre ting. Det bliver sådan noget med om han har gjort det ene, eller det andet. Jeg tror det er nogle interne ting, der har været derude. Der ligger altså en anden bager lige ved siden af, og hvem har den – jeg ved det ikke. Det er ikke noget jeg går op i, jeg kan bare sige så meget, at dengang for ti år siden, hvor jeg for første gang var ude i Tingbjerg, der var der blomsterkasser, der var der alle mulige ting. Her ti år efter er der kun paraboler, og stort set ingen ting. Det vil sige, at det er et udtryk for forskellige kulturer, der gør forskellige ting. Og hvis man står derude fredag eftermiddag eller hvornår det nu er, så kan jeg love dig for at det dufter, lugter af kokos overalt, og der er mænd i kjoler, og der er ikke plads deroppe hvor man skal lave fredagsbønnen, men så sidder man ude på parkeringspladsen og beder derude, og det er fantastisk, men altså – de styrer, og de ved det godt. Og jeg siger bare en ting, og jeg ved godt, at jeg bliver halshugget når jeg kommer ned på gaden: Det er en anden agenda fra de mennesker, som kommer med en islamisk baggrund. Der er ikke noget spørgsmål at stille til det, det er bare sådan det er. Det kan man se. Jeg har set det, og jeg har det fint med det, for så kan jeg være fri. Hvis du forstår hvad jeg mener. … Der er et kæmpeflertal her. …

Oploadet Kl. 02:15 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
Arkiveret under:


28. januar 2018

Historien om ‘det socialistiske broderkys’: “Mein Gott, hilf mir, diese tödliche Liebe zu überleben”

Det er ikke al vulgærkapitalisme der ender i forherligelse af Che Guevara. Da jeg forrige weekend var i Berlin, købte jeg en såkaldt ‘Bruderkuss’-øl i en af souvenirbutikkerne. Historien bag er fantastisk. En pressefotograf tog ved DDR’s 30-års jubilæum d. 7. oktober 1979 et billede af Honecker og Bresjnev, der forenes i ‘det socialistiske broderkys’. 11 år senere maler en russisk kunstmaler motivet på Muren, og i dag er det blevet en del af populærkulturen. Den ledsagende tekst er næsten den bedste: “Min Gud, hjælp mig med at overleve denne dødelige kærlighed”.

(Erich Honecker og Leonid Bresjnev kyssende, Régis Bossu, 7. oktober 1979; Foto: Artsy.net)

(Dmitri Vrubels maleri på Muren, 1990; Foto: Wikipedia, Sozialistischer Bruderkuss)

(Bruderkuss Bier, Privatbrauerei H. Egerer. Købt i 2018 af undertegnede)

Fra Stripes.com – Berlin: The story behind a famous and weird photograph

“In 1979, Régis was sent to East Berlin to photograph the festivities of the 30th anniversary of the Deutsche Demokratische Republik — East Germany — featuring its guest of honor, Soviet leader Leonid Brezhnev, the most powerful man in the Eastern bloc.

When Brezhnev finished his speech, East German President Erich Honnecker opened his arms to congratulate him with a big kiss, a normal ritual for socialist buddies. A dozen photographers opened a fire of flashes. Régis, standing in the back row, had his camera equipped with a 80-200 mm telephoto lens. He pressed the shutter release of his Nikon camera at the decisive moment and caught the embrace as a close-up on Kodak Tri-X black-and-white film.

Major magazines used it immediately. Paris Match played it prominently on double pages and labeled it like a painting: ‘The Kiss.’

Eleven years later, Vrubel, saw ‘The Kiss’ in an old Paris Match and used it as a model for his painting on the remains of a section of the Berlin Wall. The already well-known photograph gained celebrity status when Vrubel’s painting was repeatedly photographed and published, and the image was copied and printed on T-shirts, towels and other memorabilia. A Berlin hotel, the East-Side Hotel, even took it as its logo. …

Régis didn’t get rich or famous from the photo, although he got, and still gets, a small but steady income from his agency whenever “The Kiss,” which has been published more than 500 times, is printed.”

Oploadet Kl. 10:30 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

Uledsaget flygtningebarn frikendt for fortsætlig brandstiftelse: Far anmeldt for ‘forsøg på afpresning’

Iranske Ali Parnian blev frikendt i Landsretten for forsætlig brandstiftelse, men som flere i kommentarsporet tidligt var inde inde på, så er det noget fordækt ved hele affæren. Han kom til Danmark i sommeren 2015 som uledsaget flygtningebarn, fik midlertidigt ophold året efter, og nu det viser det sig så, at asylantens far er involveret i en sag om forsøg på afpresning. Jyllands-Posten har historien om Mohsen Parnian – Hærværksramt bagers far blev anmeldt til politiet for forsøg på afpresning.

“Sagen om sidste weekends voldsomme hærværk mod Kaj Bageri i Tingbjerg i det nordvestlige København tager nu en ny drejning.

… nu viser det sig, at Mohsen Parnian selv er anmeldt til politiet for et forsøg på afpresning, der skulle være foregået i efteråret 2017, og at denne sag indgår i politiets efterforskning af hærværket i Tingbjerg.

Det er den tidligere ejer af Kaj Bageri, der står bag anmeldelsen. Han solgte bageriet til Ali Parnian sidste sommer og driver nu et iransk supermarked på Søborg Hovedgade.

Han har sagt til politiet, at Mohsen Parnian den 8. september sidste år sammen med nogle mænd mødte op i supermarkedet og forsøgte at presse ham til at betale et beløb på flere hundredtusinde kroner. Det var angiveligt penge, som Mohsen Parnian mente, at butiksejeren havde snydt ham for i forbindelse med handlen med bageriet og en anden forretning.”

Oploadet Kl. 09:38 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer
Arkiveret under:


26. januar 2018

“… hvordan vandt de nationalt sindede europæere egentlig terræn? For det gjorde og gør de fortsat.”

Forklaringen er ligetil. Folk flest er konfliktsky, og gider ikke indtage ukomfortable ideologiske positioner. Masseindvandringens konsekvenser har ad åre tvunget folk til at tage stilling, og enhver reflektion driver den førte politik til højre, mod realismen. Mikael Jalving sætter ord på – Jeg er rundet af et liberalt og progressivt grundsyn, men så…

“Hvornår blev humanisterne og flygtningevennerne så fandens frelste? Og hvordan vandt de nationalt sindede europæere egentlig terræn? For det gjorde og gør de fortsat. Jeg forestiller mig denne torsdag eftermiddag, at hvis flere i hver lejr begyndte at tænke og reflektere åbent om, hvordan de kom derhen, hvor de er i dag – politisk og identitært – så kunne vi måske begynde at tale sammen igen en skønne dag. …

Jeg kunne formentlig godt være blevet en hæderlig jurist eller tandlæge, hvis ikke jeg var blevet distraheret af min dansklærer i folkeskolen og min historielærer i gymnasiet, som stille og roligt fik mig på andre tanker, lærte mig at læse bøger og fra jeg var ca. 15 år forsøge at gøre mig bekendt med tidligere tiders erfaringer, frembringelser og overbevisninger uden at hovere eller at være ligeglad.

Det er først, når man begynder at forstå sin egen tid i et historisk forløb, at man i privilegerede øjeblikke kan betragte sin egen tidsalder udefra, dvs. se dens dogmer, uskrevne regler og usagte sandheder, og på et tidligt tidspunkt, mens der stadig hang en em af romantik ved det at være venstreorienteret eller ‘kritisk’ over for autoriteter og traditioner – og hvor jeg jo ved selvsyn kunne konstatere, at det gerne var de populære venstreorienterede fyre, der løb med både de kønne piger og lærernes opmærksomhed – at jeg fik den mistanke, at den ægte revolutionære ofte er den ægte konservative.”

Lad mig høre.

Oploadet Kl. 09:52 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer


25. januar 2018

Spidsborgerlige ignorerer trafikdræbt 68-årig: Hylder iraner, der er tiltalt for ‘forsætlig brandstiftelse’

I fredags blev en 68-årig kvinde slået ihjel, da en 22-årig kriminel mand ‘med mellemøstlig baggrund’ påkørte fodgængeren med omkring 150 kilometer i timen. Ingen politikere samlede ind til de efterladte.

Konservative Mette Abildgaard startede derimod en indsamling til en 19-årig iransk bager, der også blev hyldet af integrationsminister Inger Støjberg. Ekstra Bladet væltede korthuset – ‘Bager-Ali’ risikerer nu at blive udvist: Han er tiltalt for brandstiftelse.

“Østre Landsret indleder fredag en ankesag, hvor statsadvokaten i København kræver den 19-årige Ali Parnian idømt en fængselsstraf og en ubetinget udvisning af Danmark for forsætlig brandstiftelse i en BMW 320, der blev brændt af i Værløse den 10. november 2016 – kort tid efter, at ‘Bager-Ali’ kom til Danmark. …’

I retten i Lyngby erkendte den 20-årige ven til Ali Parnian sig skyldig i at have brændt sin svogers BMW 320 af, som den 20-årige havde stjålet. Bilen havde en værdi af 36.500 kr.

Han forklarede, at Ali Parnian var med til brandstiftelsen efter at de sammen havde købt to liter benzin på en tankstation i en glasflaske. De købte også gazebind og håndsprit i en Netto, der skulle bruges til at antænde flasken med benzin.

Ifølge domsudskriften fra Lyngby Ret forklarede Ali Parnian, at hans vens forklaring var usand.

Ali havde været med til at købe benzinen, men det var fordi, vennen ikke havde penge til benzin og ikke skulle løbe tør. De havde også været i Netto for at købe forskellige ting, og det kan godt være, det var gaze og håndsprit, men det var ikke noget, som Ali lagde mærke til.”


“Inderlig jeg længes Efter Vaar, men Vintren strænges” (Steen Steensen Blicher, 1838)

Tre hurtige skud fra de senere dage. Gærdesmutte, Blåmejse og Musvit. Lutter almindeligheder.

Inderlig jeg længes
Efter Vaar, men Vintren strænges
;
Atter Vinden om til Nord!
Kom Sydvest, som Frosten tvinger!
Kom med dine Taagevinger!
Kom og løs den bundne Jord!”
(Steen Steensen Blicher, Trækfuglene, 1838)

Oploadet Kl. 17:03 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer
Arkiveret under:

Uhrskov: “Er hensigten at fremstille Danmark som en særligt fejlslagen stat, fordi vi ikke taler pænt?”

Morten Uhrskov kommenterer gårsdagens JP-kronik af Dorte Lange, næstformand for Danmarks Lærerforening – Hvorfor tager Danmarks Lærerforening stilling til fordel for masseindvandring?

“Dorte Lange skriver:

‘En ny analyse viser, at børn og unge i såkaldt udsatte boligområder klarer sig markant bedre i skolen i dag end for 10 år siden. I Tingbjerg kunne skoleleder Marco Damgaard forleden fortælle, at andelen af elever, der får mindst 4 i matematik og dansk, er steget fra 22 pct. i 2009 til 38 pct. i 2015. Samme udvikling ser vi i områder som Søndervang i Aarhus.’

Der er tale om grov manipulation. Der er først og fremmest tale om inflation i karaktererne. F.eks. er andelen, der har fået mindst 4 i matematik og dansk i ghettoskoler vokset fra 29 procent i 2008/09 til 45 procent i 2015/16. Men i Danmark i alt er de samme tal steget fra 62 til 71 procent. Man kan argumentere for, at stigningen har været størst i ghettoskolerne, men for det første halter de også i 2015/16 katastrofalt bagefter de øvrige skoler, og for det andet er det sigende, at Dorte Lange ikke oplyser om den almindelige inflation i karaktererne.

Det bliver værre endnu fra Dorte Langes side:

‘Nu gælder det om at gribe udviklingen i stedet for at bremse den. Desværre er den danske integrationsdebat fortsat baseret på en ‘dem og os’-retorik. Selv når vi taler om børn, der er født og opvokset i Danmark, taler vi om hudfarve, religion og sprog i stedet for at holde fokus på de ting, vi ved, der skal til for at løfte disse børn.’

Påstanden er ikke bare grov. Den er også lodret forkert. Når vi taler om ‘dem’, skyldes det naturligvis de store og uløselige problemer, der er forbundet med masseindvandring fra den tredje verden. Se til Sverige. Der har de i årtier talt så ‘pænt’, at der ikke har været nogen ende på det. Har det ført til bedre resultater eller til, at en socialdemokratisk statsminister ikke vil udelukke brugen af militær magt mod banderne i de svenske ghettoer? …
Dorte Lange fortsætter:

‘I alle andre europæiske lande klarer 2. og 3. generationsindvandrere sig bedre fagligt end 1. generation, men det er ikke tilfældet i Danmark.’

Det er slet og ret forkert. I Danmark klarer 2. og 3. generations indvandrere sig bedre end 1. generation, men halter stadig langt efter danskerne. Det kan man læse om i bl.a. Danmark Statistiks årlige publikation, Indvandrere i Danmark, senest fra 2017 (side 123). Hvorfor skriver Dorte Lange noget faktuelt forkert, noget, der er meget nemt at kontrollere? Er hensigten at fremstille Danmark som en særligt fejlslagen stat, fordi vi ikke taler pænt?

(DLF bringer næstformandens fejlbehæftede JP-kronik, 24. januar 2018; Grafik: DLF.org)


DIA-friskolen, kendt for sin høje faglighed: Bedrageri, social kontrol, truende mænd i sorte uniformer

Den Islamisk Arabiske Privatskole på Nørrebro er flere gange blevet fremhævet som friskoleordningens gode islamiske eksempel. En skole der var ‘kendt for sin høje faglighed’, hvor dagligdagen i det store og hele ikke adskilte ’sig væsentligt fra det, der foregår i folkeskolen’. Ord er taknemmelige.

I efteråret kom det frem, at viceskolelederen havde fusket med lønsedler for 3,8 mio. kroner, og nogenlunde samtidig kunne BT fortælle, at Styrelsen for Undervisning og Kvalitet har sat DIA Privatskolen under skærpet tilsyn på grund af mistanke om manglende ligestilling. Problemet var indflydelsen fra ‘Den Islamiske Forening’, som udgjorde et flertal af skolens bestyrelse.

Ekstra Bladet har historien om det man kunne kalde ‘ekstraordinær generalforsamling på arabisk’ – 15-20 mænd trænger ind på muslimsk friskole: Vrede fædre smider skoleleder ud.

“Fredag eftermiddag trængte 15-20 mænd – nogle af dem i sorte uniformer – ind på den muslimske friskole, DIA Privatskole, på Nørrebro, hvor de tog nøglerne fra skoleleder Michael Gravesen og smed ham ud fra hans eget kontor. …

Ifølge skolelederen var der blandt andet tale om tre muslimske fædre til tidligere elever. En af dem var skolens tidligere bestyrelsesformand, Mohammed Errifi. De tre fædre var flankeret af en stor gruppe ukendte mænd. Nogle af dem var iført sorte uniformer fra et vagtselskab.

– Pludselig stod der 15-20 mænd. De ville overtage skolen. De forlangte, at jeg skulle gå – og sagde, at jeg var fyret. Men det kan de jo ikke. Jeg er ansat af bestyrelsen, siger Michael Gravesen.

– Så sagde de samtidig, at jeg skulle aflevere mine nøgler. Dem ville jeg ikke aflevere. Jeg får så at vide, at vi kan gøre det på den nemme eller hårde måde. …”

(Grafik: DIA Privatskole)

“Der er simpelthen nogle forældre, som er nogle bøller. De er sure over, at de ikke har magten på skolen. Men de har fået at vide, at det her er Danmark – og at de bare kan holde sig væk. Når de oven i købet begår forbrydelser og bryder ind på skolen. Så kan man jo ikke snakke med sådan nogle folk.” (Michael Gravesen, skoleleder)

Oploadet Kl. 11:39 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper