30. april 2018

Realitybabe gift med M. Zaghmout: “Hvis mig og Monti får et barn, så bliver det opdraget muslimsk.”

Rune Selsing skriver på JP.dk om palæstinensiske Tarek Hussein, der føler sig dansk, og spørger: “Når du en dag bliver gift, vil det så eventuelt blive med en dansker, der sammen med dig vil opdrage jeres børn efter danske normer?” Det er nok nemmere at gøre Hussein til repræsentant for arabisk kultur end at gøre Sasha Klæstrup til repræsentant for dansk kultur, eller, ja, – det håber jeg i det mindste.

En historie fra Ekstra Bladet – Lige nu lever vi i synd sammen – Vi er nødt til at blive gift (25. marts 2018).

“25-årige Sasha Klæstrup har trods sin unge alder to børn med to forskellige mænd… Hun har mødt sin drømmemand og planlægger at blive gift igen inden for den nærmeste fremtid. … Efternavnet på hendes tilkommende er Bel-lah Zaghmout.

Han er 24 år, hedder Montaser til fornavn og er i øvrigt rettroende muslim. Derfor står den ikke på dansk landsbykirke, men moské, når de to vælger at lade sig smede sammen. …

Islam bliver tit kritiseret for sit kvindesyn, men for Sasha Klæstrup er det ikke noget, hun kan mærke.

Vi er helt på lige fod, fastslår Sasha Klæstrup, der hverken får problemer med alkohol eller svinekød, når hun bliver gift med en muslimsk mand.

– Jeg kan ikke lide at være fuld, men jeg kan sagtens drikke et glas champagne, hvis jeg har lyst. At jeg ikke spiser svinekød, handler bare om, at jeg ikke kan lide det, forklarer hun.

Sasha Klæstrup afviser ikke at få børn sammen med Montaser Bel-lah Zaghmout. …

– Hvis mig og Monti får et barn, så bliver det opdraget muslimsk. Barnets religion følger manden, og det har jeg egentlig ikke rigtig noget imod. Jeg synes ikke, at det ændrer særlig meget. Det er allerede en del af vores hverdag. …

Hendes kommende svigermor og svigerinde skal efter muslimsk skik være til stede i moskéen som vidner under vielsen.

– På den måde er det meget traditionelt. Jeg skal også have slør på.

Oploadet Kl. 12:04 af Kim Møller — Direkte link64 kommentarer

Esbjerg: To 14-årige piger udsat for henholdsvis voldtægt og voldtægtsforsøg – To afghanere fængslet

JyskeVestkysten gemmer etniciteten på gerningsmændene væk i en faktaboks, men det drejer sig om to afghanere på 16 og 20 år. De to episoder fandt sted den 31. marts, men politiet har været sparsom med detaljer. Fra EB.dk – To afghanere sigtet: 14-årige veninder voldtaget og forsøgt voldtaget i shopping-center.

“En 14-årig pige og hendes jævnaldrende veninde er angiveligt blevet henholdsvis voldtaget og forsøgt voldtaget på et toilet i et stort shopping-center i Esbjerg.

Informationsmedarbejder Mads Dollerup-Scheibel, Syd og Sønderjyllands Politi, bekræfter overfor Ekstra Bladet, at to afghanske statsborgere er blevet varetægtsfængslet i sagen. …

JydskeVestkysten oplyser, at de to 14-årige piger befandt sig i Broen Shopping, da veninderne skiltes ved toiletterne. Den ene pige gik ind på toilettet, mens den anden ventede udenfor.

Inde på toilettet ventede de to afghanere angiveligt. Da den 14-årige pige kom ind på toilettet, blev hun efter det oplyste voldtaget. Bagefter blev den ventende veninde forsøgt voldtaget.

(Broen Shopping, Esbjerg; Foto: Maps)

“Af uransagelige årsager har politiet åbenbart valgt at hemmeligholde de opsigtsvækkende forhold.”

Oploadet Kl. 02:27 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer


29. april 2018

Morten Uhrskov: “… grov manipulation fra DR Detektors side ikke at nævne denne indlysende forskel.”

Det er ikke populært at sige henover kaffen til langbenede offentlige ansatte, men jeg bliver ikke kineser, bare fordi jeg køber en flybillet til Qingdao. Morten Uhrskov Jensen hudfletter på JP.dk grov manipulation begået af DR Detektor – DR Detektor vildleder groft om andelen af ikkedanskere i år 2100.

“Rasmus Jarlov fra Det Konservative Folkeparti henviste den 23. marts til en knap 13 år gammel beregning, der viste, at etniske danskere vil komme i mindretal hen imod slutningen af dette århundrede, hvis indvandringen fortsætter. I artiklen fra Berlingske er det ret åbenlyst, at lektor i demografi ved Københavns Universitet, Hans Oluf Hansen, der stod bag undersøgelsen fra 2005 opererede med begrebet ‘etnisk dansker’, som han valgte at kalde ‘oprindelige danskere’. …

DR Detektor har undersøgt, om påstandene fra 2005 holder stik i dag. Det gør DR Detektor ved at benytte sig af den fremskrivning, som Danmarks Statistik i samarbejde med forskningsinstitutionen DREAM anvender. Ifølge denne vil 21,4 pct. af befolkningen i Danmark være af ikkedansk afstamning. Hold da op for en forskel mellem 21,4 pct. og ca. 50 pct. Hvad er der på færde her?

Ifølge Danmarks Statistik er man ‘dansker’, blot én af forældrene er født i Danmark og samtidig er dansk statsborger. Det betyder selvsagt, at der allerede fra tredje generation vil være mange, der ifølge statistikken kaldes danskere, skønt de i mange til fælde vil være tredje generations tyrkere, somaliere, pakistanere og så videre. Man fristes til at genkalde sig bøjningen af tillægsordet løgn: Der findes løgn, forbandet løgn og statistik.

DR Detektor lader som om, at finten med næsten kun at henregne første- og andengenerationsindvandrere som ikkedanskere er den rigtige. DR Detektor skriver, at

‘Berlingskes artikel fra 2005 bygger på en anden metode end de officielle tal. Detektor har derfor ikke faktatjekket, om Berlingskes artikel fra 2005 var rigtig, da den blev publiceret.’

Det er DR Detektors måde at skrive på, at man godt ved, at metoden fra 2005 i alt væsentligt byggede på etniske danskere og ikke på kunstgrebet med at kalde langt størstedelen fra tredje generation og frem for ‘danskere’.

Det er meget grov manipulation fra DR Detektors side ikke at nævne denne indlysende forskel. Der er tale om et utilsløret forsøg på vildledning af seere, lyttere og læsere.”

(DR Detektor, 24. april 2018: “… statistikkerne giver i dag et noget andet billede end tidligere forudset”)28. april 2018

Forfatter om eksternalisering af ondskab over på højrefløj: ‘En form for fascistoid psykologisk model’

Revolutioner har det med at æde sine børn. Interview med forfatter Theis Ørntoft i Berlingske. Her citeret fra B.dk – Anmelderrost forfatter: Det mørke og det beskidte findes ikke kun på højrefløjen.

“‘Jeg er ude i et mellemfelt, og en politisk diskussion er ikke dér, jeg bor normalt. Jeg er på ingen måde interesseret i at ende som en, der sidder og basher venstrefløjen og feminisme. Det, jeg ønsker, er egentlig bare at bidrage til en mere åben og lyttende debat,’ siger han til Berlingske. …

Der er en generation, som på en eller anden måde har fået skabt en forestilling om, at ondskaben er noget, som slet ikke findes på venstrefløjen. Det er her, de gode, de ufordærvede og de uforurenede værdier og tanker om andre mennesker kan trives, mens alt det beskidte og mørke befinder sig ovre på højrefløjen,’ siger Ørntoft og uddyber:

‘Den forståelsesmodel… er i bedste fald forkert og i værste fald farlig.’ …

Jeg vil nok spidsformulere det sådan, at jeg ikke identificerer mig med den del af venstrefløjen, som er ved at blive overtaget af nogle forkælede, humorforladte millennial-identitetsnarcissister, som har en idé om, at de kan være, hvad de vil, og at verden er til for det formål, og at enhver kraft, som modarbejder det formål, er krænkende.

… På sociale medier som Facebook og Twitter er selvindsigten på retur.

‘Der begynder jeg at se folk, som jeg ved er venstreorienterede, medvirke til en debatkultur, hvor det stort set er umuligt ikke at træde forkert rent moralsk. Det er en form for fascistoid psykologisk model, at man eksternaliserer ondskab, mørke eller destruktive kræfter væk fra sig selv og over på sin modstander,’ siger han. …

‘Jeg oplever det også sådan med ytringsfriheden i en dansk sammenhæng. Der er man partout sådan lidt højreorienteret, hvis man taler godt om ytringsfriheden, og det er på mange måder utroligt bizart. …'”

(Theis Ørntoft, forfatter; Foto: Youtube)

“Jeg oplever meget af det, der sker på den politiske venstrefløj, som jeg ellers tror, at jeg har tilhørt, som mere og mere sekterisk.” (Theis Ørntoft til Kristeligt Dagblad, 23. marts 2018)

Oploadet Kl. 21:42 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer


27. april 2018

Århus: Universitetsstuderende DF-politiker fik brosten gennem ruden, tidligere udsat for vold, chikane

Jeg tror roligt man kan gå ud fra at de forskellige episoder har et venstreradikalt ophav. Der er næppe en overordnet strategi, blot anti-demokrater til venstre for midten med en sort/hvid-tilgang til politik baseret på uantastet selvgodhed. Fra Aarhus Stiftstidende – Brosten gennem rude: Ung DF’er offer for groft hærværk.

“… lyden gjorde ham lysvågen, og han for ud af sengen. På stuegulvet fandt han en brosten midt i en masse glasskår. Hvordan kan en 24-årig statskundskabsstuderende blive ramt af så groft hærværk?

Jakob Søgaard Clausen er ikke i tvivl om, at det skyldes hans dybe engagement i Dansk Folkeparti.

Han stillede op for partiet ved byrådsvalget i november 2017. Han er Dansk Folkepartis folketingskandidat i Aarhus Øst-kredsen.

[…]

Han har tidligere politianmeldt en mand, der kastede en whiskyflaske efter ham, da Dansk Folkepartis ungdomsafdeling i Aarhus deltog i Aarhus Pride i 2017. Den ramte Jakob Søgaard Clausen på benet.

– Da jeg sagde til ham, at det gjorde ondt, kylede han det alkohol, han havde i sit glas, i hovedet på mig. Desværre kunne politiet ikke finde frem til ham, siger Jakob Søgaard Clausen.

Under valgkampen op til byrådsvalget sidste år oplevede Jakob Søgaard Clausen hærværk mod sine valgplakater. Nogle blev revet ned. På andre blev der tegnet Hitler-overskæg på Jakob Søgaard Clausens ansigt.”

(Jakob Søgaard Clausens lejlighed efter episoden, 24. april 2018; Foto: Tilsendt)


“Jeg er træt af, at vores dreng skal gå i en vuggestue, hvor der ikke er en, der hedder Muhammed.”

Stine Bramsen behøver ikke være fortvivlet over den lokale liljehvide vuggestue. Snart bliver Alfred og Lasse skolesøgende, og der er altså blot to-tre kilometer fra villavejen i Brønshøj til Tingbjerg Skole. Måske møder de Muhammed & Co. på Ruten. Interview fra Vores Børn omtalt på Alt.dk – Stine Bramsen: ‘Jeg er træt af, at vores dreng skal gå i en vuggestue, hvor der ikke er en, der hedder Muhammed’.

“Der er mange gode ting ved at flytte ud, hvor der er lyd, luft og en græsplæne at tumle på, når man har små børn. Men der er alligevel én ting, sangerinde Stine Bramsen savner ved villavejs-Danmark, som hun kender det:

– Jeg er træt af, at vores dreng skal gå i en vuggestue, hvor der ikke er en, der hedder Muhammed, siger hun i den nyeste udgave af magasinet Vores Børn, der er at finde på kioskens bladhylder fra 25. april.

– Det er klart ulempen ved at være flyttet på en villavej – der mangler diversitet. Det håber jeg, de kommer til at opleve i skolen. Det er vigtigt for os, fortæller sangerinden i et det ærlige interview til magasinet.”

(Vores Børn, 25. april 2018)

“Det er vigtigt for os, at vores børn vokser op med en forståelse for, at der findes forskellige religioner og mennesker fra forskellige steder i verden – som også er danske på deres egen måde.” (Stine Bramsen)

Oploadet Kl. 06:31 af Kim Møller — Direkte link55 kommentarer
Arkiveret under:


26. april 2018

‘Rivers of Blood’ (1968-2018): “Talen brændemærkede ham fuldkommen. Han forlod snart partiet.”

BBC4-programmet om Enoch Powells ‘Rivers of Blood’-tale er spild af tid, og jeg kan kun anbefale den 10 år gamle BBC-dokumentar om talen. I fredags var det 50 år siden statsmanden Enoch Powell rystede inferiøre levebrødspolitikere. Martin Krasnik opridser den engelske debat i Weekendavisen – Enoch tog fejl, men Enoch fik ret (ikke online).

“I lørdags afspillede BBC for første gang talen i sin fulde længde, hvilket var for meget for en lang række vrede briter: ‘Afskyr BBCs promovering af denne udsendelse,’ lød det for eksempel på Twitter fra en af de eksperter, der selv havde bidraget med kritisk analyse af talen i udsendelsen. Sociale medier flød over med advarsler mod at tænde radioen. Tidligere undervisningsminister for Labour, Andrew Adonis, krævede ligefrem programmet taget helt af og advarede om kritiske spørgsmål til BBC, hvis man alligevel valgte at spille talen; ‘et incitament til racehad’, sagde han og anklagede BBC for at ‘varetage (Powells) racisme’. Det hjalp ikke, at programmets vært forklarede, at det jo var en skuespiller, der læste talen op, og at den blev brudt op i bidder, så kritikere kunne forklare konteksten og fortælle, hvordan talen skulle forstås. …

Talen var klart formuleret og appellerede i elegante skift mellem appel til fornuft og følelse, skiftevis tør statistik med meget præcise (og korrekte) fremskrivninger af befolkningstilvæksten for indvandrerne, og voldsomme udladninger: ‘En lille sky formørker hele himlen’. ‘Vi må være vanvittige’ at ‘bygge vores eget ligbål’.

… Allerede søndag blev Powell fyret af premierminister Edward Heath, der var klar i mælet: Powell havde legitimeret racehad, racisme og splittet befolkningen. Margaret Thatcher forsøgte at få Heath til at se tiden lidt an, men forgæves. Labours Tony Benn talte om koncentrationslejre, og hele det politiske spektrum vendte ham ryggen. Talen brændemærkede ham fuldkommen. Han forlod snart partiet.

Han afviste at være racist – han havde intet imod folk på grund af deres hudfarve, sagde han – men kaldte sig ‘racialist’ med opmærksomhed på dybt nedarvede og vanskeligt foranderlige kulturforskelle: ‘Det er ikke umuligt, men svært for en ikke-hvid person at blive britisk.’

Kritikken er haglet ned over BBC for at bringe talen, selv om ni ud af ti eksperter i programmet kritiserede den og forklarede, hvor ødelæggende den var, og selv om værten sluttede med at konkludere, at den helt klart både var ‘racialistisk’ og ‘racistisk’.”

(Enoch Powell, brev til danske Peter Neerup Buhl, 6. marts 1995)

Oploadet Kl. 20:51 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

100% fremmed!: “… peger på det, vi har til fælles på tværs af sociale, kulturelle og nationale skel”

En Urias-læser kom forbi Stændertorvet i Roskilde, der i disse dage er hjem for et såkaldt ‘dokumentarisk kunstprojekt’ under titlen ‘100% fremmed?’. Et folkeopdragelsesprojekt, der skal bilde danskerne ind, at alle er hjemme i Danmark på trods af ’sociale, kulturelle og nationale skel’. Der er intet galt i ikke at være dansk, men de kan nu roligt erstatte spørgsmålstegnet med et anførselstegn. De er fremmede! – og den dag de ikke er det mere, er danskerne de fremmede.

“Meningsdannere forsøger jævnligt at indfange danskheden gennem referencer til en særlig slags mad, fritidsaktiviteter, historiske begivenheder og danske landskaber, men det bliver sværere og sværere at skabe en fortælling, der er karakteristisk for Danmark og samtidig fællesskabsdannende. Det er dog sjældent, at vi spørger dem, som danskhedsdebatten handler om, hvad de mener. Det gør 100% FREMMED?.

100% FREMMED? er 100 meget forskellige fortællinger om at være menneske i Danmark i dag. De viser, hvordan nationalitet kun er én ud af mange grunde til at føle sig fremmed, og peger på det, vi har til fælles på tværs af sociale, kulturelle og nationale skel.” (100pctfremmed.dk)

“I 2018 besøger 100% FREMMED? Roskilde, Sønderborg, Flensborg, Lolland-Falster, Randers, Skagen, Aalborg og Rødovre, mens udstillingen i 2019 når til Horsens, Aarhus, Viborg, Vejle, Herning, Frøslev-lejren, Aabenraa, Esbjerg og Silkeborg.” (100pctfremmed.dk)

Oploadet Kl. 20:07 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

OK 2018: Venstreekstreme SUF dumpede ‘en stor mængde hestepærer foran Moderniseringsstyrelsen’

Et af de særlige forhold ved ‘den danske model’ er overenskomstforhandlingerne, hvor arbejdstagere- og givere forhandler vilkår for kommende år, og i rutinemæssigt truer hinanden med henholdsvis strejke og lockout. En udmatningskamp, der ender med et kompromis, og en vis stabilitet på arbejdsmarkedet efterfølgende.

Som en protest imod Moderniseringsstyrelsen, der på vegne af staten forhandler med landets mange offentlige ansatte, havde Socialistisk Ungdomsfronts Nørrebro-afdeling natten til mandag læsset en større bunke hestepærer af ved styrelsens indgang. Enhedslistens gadebevægelse mod statens arbejdsgivere, så at sige.

Ritzau, der blandt leverer historien til landets to store tv-kanaler, omtaler aktionens ophav som henholdsvis ’socialistiske aktivister’ og ‘en venstreorienteret ungdomsbevægelse’. Formelt set korrekt, men hvis man ikke kan kalde en erklæret revolutionær bevægelse for venstreekstremistisk, så snyder man på vægten. Man kan diskutere hvorvidt aktionen er hærværk eller ikke, men da Danish Defence League for år tilbage tog selfies foran en moské blev det kaldt ‘hærværk’. Da nissepiger fra gruppen efterfølgende uddelte slik på gågaden i Nakskov, blev de omtalt som ‘højreekstremistisk’. Der er en udtalt ideologisk ubalance i MSM.

Fra DR Online – Socialistiske aktivister tager skylden for hestemøg ved styrelse.

“Mandag morgen var der lagt en stor mængde hestepærer foran Moderniseringsstyrelsen, der er styrelsen bag de statslige forhandlere ved de nuværende overenskomstforhandlinger.

– Vi ønskede at aflevere alt det lort, som Sophie Løhde (innovationsminister og forhandler for staten, red.) og resten af Moderniseringsstyrelsen har fyldt de offentligt ansatte med.

– Derfor valgte vi at dumpe en stor mængde lort på moderniseringsstyrelsens dørtrin.

– Sophie Løhde og resten af Moderniseringsstyrelsen skider på de offentligt ansatte og påstår, at de offentligt ansatte har en lønfest, mens de selv rager millioner af kroner til egen lomme hvert år, skiver SUF Nørrebro i pressemeddelelsen. …

Socialistisk Ungdomsfront er en venstreorienteret ungdomsbevægelse. SUF Nørrebro er en lokalafdeling under denne.”

(Moderniseringsstyrelsen, København K, 23. april 2018; Foto: Moderniseringsstyrelsen)25. april 2018

DR: ‘Fidel Castro – elsket og hadet’ – “… smed dikatatoren Batista på porten, og… bevarede magten”

Verden slap af med Fidel Castro i 2016, omend medierne systematisk portrætterede den kommunistiske diktator som alt andet end det han var. Et godt eksempel på de ideologiske kindkys, der blandt andet hersker hos DR, kan man i skrivende stund se på DR TV. En dokumentar der fortæller, at Castro smed ‘diktatoren Batista’ ud, og selv ‘bevarede magten i de næste fyrre år’.

Titlen ‘The Fidel Castro Tapes er meget sigende oversat til ‘Fidel Castro – Elsket og hadet‘. Det samme kunne man sige om Adolf Hitler, men det kommer nok ikke til at ske.

(Fidel Castro – elsket og hadet, 2015)

“Amerikansk dokumentar fra 2015. (The Fidel Castro Tapes)
Cubas præsident, Fidel Castro, (1926-2016) er en af det 20. århundredes mest kontroversielle politiske skikkelser. Ved hjælp af nyhedsreportager og dokumentarmateriale tegnes et billede af manden, der i 1959 stod i spidsen for den revolution, der smed dikatatoren Batista på porten, og på godt og ondt bevarede magten i de næste fyrre år. På grund af helbredsproblemer overlod Fidel Castro i 2008 præsidentposten til sin bror Raul. Hvordan ser fremtiden ud for Cuba uden Castro?”
(programomtale, DR TV, 23. april 2018)

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper