31. august 2018

DR Drama fik drama under optagelser i Farum Midtpunkt: 10-15 maskerede ‘unge’ opførte sig truende

En gruppe på ’10-15 unge’ opførte sig truende fortæller vicepolitiinspektør Per Thuesen fra Nordsjællands Politi. Ekstra Bladet anvender ordet ‘lokale’ om de truende, men jeg tør nu godt arkivere posten under multikultur.

Fra DR.dk – Optagelser til ny DR-dramaserie indstillet: Maskerede personer truede filmhold

Optagelserne til tredje sæson af DR’s dramaserie ‘Bedrag’ blev fredag afbrudt på grund af trusler fra en gruppe maskerede personer i Farum Midtpunkt.

– En bil fra DR Drama, som vi havde stående på stedet, blev ødelagt. Vi kender ikke noget til baggrunden for truslerne. Vi har indstillet optagelserne og kan i øjeblikket ikke sige noget om, hvornår de genoptages, lyder det fra Caroline Schlüter, der er producent i DR Drama på ’Bedrag III’.”

(Farum Midtpunkt, hvor DR Drama-optagelserne skulle have fundet sted; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 18:04 af Kim Møller — Direkte link50 kommentarer

Mikkel Andersson: Ekstra Bladet bruger ekstremistisk gruppering som kilde – Researchkollektiv Redox

Fin kommentar af Mikkel Andersson på B.dk – Det yderste venstres medieekstremister

“Lad os forestille os, at der i Danmark fandtes en gruppering, der politisk havde rod på den alleryderste og mest ekstreme højrefløj, og som systematisk overvågede venstrefløjen.

En organisation, der samarbejdede og havde medlemsoverlap med organisationer, der advokerede politisk vold mod venstreorienterede. En organisation, hvor medlemmer havde domme for hæleri med hackede personoplysninger om politiske modstandere, samt for vold og hærværk også rettet mod politiske modstandere på venstrefløjen. En organisation, som i øvrigt eksplicit erklærede, at de ikke ønskede at samarbejde med politiet.

Forestil dig så, at et dansk medie brugte denne organisation som kilde i artikler, der var kritiske over for folk på venstrefløjen.

… sådan organisation findes skam i Danmark.. Bare på den yderste venstrefløj. Der er tale om det såkaldte Researchkollektiv Redox.

Gennem årene har en del medier flittigt anvendt Redox som kilde, om end det synes at være stilnet af efter dommen i 2013. Ekstra Bladet anvender imidlertid stadig jævnligt Redox som kilde uden at gøre læserne opmærksomme på, at der altså er tale om en politisk ekstremistisk gruppering, der har et mildest talt ambivalent forhold til politisk vold, når den udøves af venstreekstreme. I stedet betegnes Redox typisk venligt som ‘venstreorienterede’…”

(Rasmus Preston fra Researchkollektivet Redox med anonym kampfælle, Nørrebro, 18. august 2018)

“Bag demonstrationen står organisationen For Frihed, og ifølge det venstreorienterede medie Redox vil flere nynazister deltager i demonstrationen. Det bekymrer dog ikke Martin Henriksen.” (EB.dk, 1. august 2018)


Dansk politik: Et absurd teater

Indvandringen fra ikke-vestlige lande koster årligt 36 mia. kroner, skrev flere medier tidligere på året, og det er efterhånden blevet det officielle tal. Beregningerne er foretaget på baggrund af 2015-tal. KSD har gransket rapporten, og sammenlignet med året forinden (baseret på 2014-tal). Det viser sig, at bruttoudgifterne til ikke-vestlig indvandring steg fra 78 til 86 mia. på et år – nettoudgifterne fra 33 til 36 mio. Da Finansministeriets økonomiske analyse baseres på tre år gamle tal, vil de eksakte udgifter for danske skatteydere være højere.

Den slags er værd at huske på i disse dage, hvor regeringen fremlægger sine finanslovsforslag for 2019, med solide socialdemokratiske aftryk. Investeringer i ‘kernevelfærd til børn, unge, voksne og ældre’, og nu hvor alle taler om den gode sommer – en ‘klima-milliard’, så vi kan få vendt den globale opvarmning.

Det kan godt være at svensk politik er en tragedie, men dansk politik er i sandhed et absurd teater. Man kradser milliarder ind i skatter og afgifter, og deler så drypvis millioner ud til fokus-grupperne i den sidste finanslov før folketingsvalget. Alt handler om stemmemaksimering. Oppositionen vil i store træk det samme.

(Finansminister Kristian Jensen på Twitter, 30. august 2018)

Oploadet Kl. 17:11 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

FCM-fans håner svensk udlændingepolitik med banner: ‘Imorgen er i atter immigranter i jeres egen by’

Det er yderst sjældent jeg roser andre klubber end ‘de hviie’, men det banner FC Midtjylland-fans i aftes havde taget med til Europa League-kampen mod Malmö FF var lige på kornet. Malmö FF lancerer sig som en svensk udgave af tyske St. Pauli, og selvom bortforklaringer kredser omkring Malmøs danske fortid, så er det tydeligvis en henvisning til den svenske udlændingepolitik. Der er intet racistisk i budskabet, med mindre man mener altså mener det er racistisk at gøre grin med folk der bifalder masseindvandring. Löfven’erne er ikke en race!

Jeg bemærker at den i 2011 hyper-politisk korrekte Fernando Olsen forsvarer banneret på Facebook. Den havde jeg ikke lige set komme.

“Det er muligvis ubehageligt at blive mindet om, at man tilhører en kultur af idioter der har formøblet sin by til mord, vold og kriminalitet af primært illegale indvandrere, men det er jo sandt!

Hvad er problemet med sandheden?

(FC Midtjylland-fans til Malmö FF: ‘Imorgen er i atter immigranter i egen by’; Foto: Twitter)

“FC Midtjylland tager tager stærk afstand fra det banner, der blev vist på tribunen kort før anden halvleg. Det står som en kontrast til alle de værdier, vi som klub står for…” (FC Midtjylland, 30. august 2018)

“Spørgsmålet er nu, om FC Midtjylland bliver straffet for banneret, der både har et politisk og racistisk budskab.” (Ekstra Bladet, 30. august 2018)

Oploadet Kl. 10:28 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer


30. august 2018

Morrissey: “I’ve been dreaming of a time when To be English is not to be baneful… racist or partial”

Jeg er på farten det meste af torsdagen, så lige et musikalsk intermezzo. Herunder teksten til et af mine favoritnumre fra Morrissey, tidligere forsanger i The Smiths. Førstesinglen ‘Irish blood, English heart’ fra ‘You are the quarry’, udgivet i 2004. Målet er ikke en radikal revolution, men blot præ-kulturmarxistisk sund fornuft.

“Irish blood, English heart, this I’m made of
There is no one on earth I’m afraid of
And no regime can buy or sell me
I’ve been dreaming of a time when
To be English is not to be baneful
To be standing by the flag not feeling shameful, racist or partial

Irish blood, English heart, this I’m made of
There is no one on earth I’m afraid of
And I will die with both of my hands untied
I’ve been dreaming of a time when
The English are sick to death of Labor, and Tories
And spit upon the name Oliver Cromwell
And denounce this royal line that still salute him
And will salute him forever”

Oploadet Kl. 10:56 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer
Arkiveret under:

Frederikssund: Indvandrere truer Rasmus Paludan, spyttemand anholdt – fredeligt, skrev medierne…

“Frygten for optøjer blev gjort til skamme”, skrev Lokalavisen Frederikssund om Rasmus Paludan og Stram Kurs’ ‘Tegn Muhammed’-happening sidste søndag. Seancen fandt sted på Heimdalsvej, og blev ifølge Frederiks Amts Avis mødt af en moddemonstration arrangereret af et lokal V-byrådsmedlem, samt det avisen kalder ‘uorganiseret modstand’. Der sidste være sig lokale ‘beboere’, der ydede ‘verbal modstand’. Politiets kommandostationsleder Dan Houtved har ligeledes uld i munden, og konkluderer – trods et par anholdelser – at “Det forløber fredeligt.”

Som man kan se på Youtube, så forløb det ikke fredeligt. Den arabiske gade var ikke tilfreds med Paludans tilstedeværelse, for nu at sige det pænt. Mest interessant er ‘Spyttemanden II’, der blev anholdt, men i modsætningen til den lollandske ikke fik mediedækning.

Screencaps.

(‘Spyttemanden II’ truer, spytter og anholdes. Bemærk tililende ‘brødre’)

(‘Frederikssund knuser racismen’ & truende indvandrer i Stone Island-trøje. Nazi-tøjmærke jf. Redox)

Oploadet Kl. 10:54 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer


29. august 2018

Chemnitz: Store folkelige demonstrationer imod Merkels åbne grænser ved byens Karl Marx-monument

Tidligere i dag gæstede præsident Macron Glyptoteket, og talte i den forbindelse varmt om EU, og understregede at danskerne var blandt de mest EU-postive i Europa. Kulturminister Mette Bock roste fransk kunst, og pointerede så at kunsten var et ‘værn imod nationalisme’, noget der fik TV2 News-kommentatoren til spontant at samtykke.

De lever i en parallelvirkelighed, hvor fædrelandskærlighed er ond nationalisme. Eksemplerne er legio. Her til eftermiddag var en af historierne, at svenskerne forventes at stemme på sverigedemokraterna, selvom kandidater fra partiet ifølge afsløringer har en nazistisk fortid.

I MSM er der ikke langt fra sund fædrelandskærlighed til gaskamrene i Auschwitz, og det bliver mere og mere virkelighedsfjern. Det bedste eksempel lige nu er dækningen af de folkelige demonstrationer i østtyske Chemnitz efter et knivdrab på den 35-årige fabriksarbejder Daniel Hillig. En 23-årig syrer og en 22-årig iraker er anholdt.

Anslået 10.000 gik på gaden mandag for at protestere, og der blev blandt andet sunget den kendte anti-kommunistiske parole: ‘Wir sind das volk’. Noget der efter medierne at dømme i sig selv er lidt nazistisk. At demonstrere imod Merkels åbne grænser er nazistisk, per definition. Når tyskere får nok af den førte politik, bliver de pludselig portrætteret som voldelige højreekstremister. En stor del er sikkert venstreorienterede.

(Tyskere demonstrerer ved Karl Marx-monumentet i Chemnitz, 27. august 2018; Foto: Cronachedi)

“Proletarer i alle lande, foren jer” (Inskription ved Karl Marx-monumentet i Chemnitz)

“Udlændinge jaget gennem gaderne af højreekstremister”, skriver den Merkel-tro korrespondent Uffe Dreesen på TV2.dk, og vil man vide hvad der er op og ned i historien, så er de etablerede medier helt ubrugelige.

“Årsagen var kaotiske scener, som har vakt bekymring og forfærdelse langt ud over Chemnitz’ bygrænse: Grupper af især yngre mænd, op mod 800 i alt, marcherede søndag hujende gennem byens gader med råb som ‘Wir sind das Volk’ – Der er os, der folket – og ”Das ist unser Stadt” – Det her er vores by.” (Uffe Dreesen, 27. august 2018)

(Karl Marx, klar til kamp; Foto: TAZ)


‘Walking ‘typifies the dual experience of colonialism’.. ‘lone white subject’ is ’surveying His landscape”

Den på internettet meget omtalte psykolog Jordan Peterson gæster Danmark til november, og man skal være hurtig hvis man vil have billetter. Peterson er knivskarp i forhold til den politiske korrekthed, og værd at lytte til.

Fantastisk eksempel på venstreradikal forskning set hos Pluralist.com – Jordan Peterson Mocks ‘Embarrassing’ Academic Study That Links Walking to Racism.

“In a Sunday tweet, Canadian clinical psychologist Jordan Peterson resurfaced a year old academic study that views walking through a prism of race, gender, ableism, and ’settler colonialism.’

The study, titled ‘Walking Methodologies in a More-than-human World,’ was published in December. …

One passage from the study contains a description of walking as having ‘a diverse and extensive history in the social sciences and humanities.’

‘The book carefully carefully considers the more-than-human dimensions of walking methodologies by engaging with feminist new materialisms, posthumanisms, affect theory, trans and queer theory, Indigenous theories, and critical race and disability scholarship,’ the study’s authors, Stephanie Springgay and Sarah E. Truman, wrote. ‘These more-than-human theories rub frictionally against the history of walking scholarship and offer crucial insights into the potential of walking as a qualitative research methodology in a more-than-human world.’

One of the book’s endorsers, Dr. Kathryn Yusoff, argued walking ‘typifies the dual experience of colonialism,’ in that a ‘lone white subject’ is ’surveying His landscape as possession and disaporic subjects walking their displacement and disposession.’

​Yusoff claimed that Springgay and Truman’s work provided ‘an interrogating praxis for walking within the colour lines of race, the patriarchies of gender, the possession of settler colonialism, the ableism of the ideal body, and the anthropocism of human exceptionalism.'”

(Foto: Twitter)

Oploadet Kl. 20:41 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
Arkiveret under:

CNN undsiger Donald Trump: “There is violence. When you look at Antifa — these are violent people.”

De danske medier reproducerer i vidt omgang Trump-bashingen i de store amerikanske medier. De er villige til at gå langt, og nedenciterede artikel illustrerer ganske fint niveauet. Donald Trump pointerer i et møde med kristne ledere, at de skal stemme republikansk til det kommende midtvejsvalg, da den yderste venstrefløj ellers vil få stor indflydelse. Konkret nævnes den voldelige ‘Antifa’-bevægelse, noget der åbenbart er dybt kontroversielt for CNN, der i referatet omtaler gruppen som værende ‘an effective bogeyman for segments of the US right’.

Fra CNN – Trump warns evangelicals of ‘violence’ if GOP loses in the midterms

“US President Donald Trump, facing scrutiny for hush money payments to a porn star and a former Playboy model, pleaded with evangelical leaders for political help during closed-door remarks on Monday, warning of dire consequences to their congregations should Republicans lose in November’s midterm elections.

‘This November 6 election is very much a referendum on not only me, it’s a referendum on your religion, it’s a referendum on free speech and the First Amendment. It’s a referendum on so much,’ Trump told the assemblage of pastors and other Christian leaders gathered in the State Dining Room, according to a recording from people in the room.

‘It’s not a question of like or dislike, it’s a question that they will overturn everything that we’ve done and they will do it quickly and violently. And violently. There is violence. When you look at Antifa — these are violent people,’ Trump said, describing what would happen should his voters fail to cast ballots. …

Antifa — a loose collection of anti-fascist groups who regularly stage counter-protests against white supremacists and neo-Nazis — have emerged as an effective bogeyman for segments of the US right.

In a video released last year by the National Rifle Association (NRA), the pro-gun group used footage from street protests and occasional Antifa violence to paint all on the US left as seeking to ‘bully and terrorize the law-abiding.’

Trump previously appeared to link Antifa to violence at a Charlottesville demonstration last year…”

(Breaking news på CNN: Donald Trump hævder at ‘Antifa’ er voldelige…)

Oploadet Kl. 18:55 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

Dronninglund: Utryghed ved hoppeborg – “… fået taget kvælertag, sparket og slået af asyldrengene”

I Facebook-gruppen ‘Jeg bor i Dronninglund’ diskuteres et opslag af Ulla Klarborg heftigt. De fleste vil have asylcenteret lukket, men der er også her selverklærede asylvenner. En Emil Hartz Jakobsen erkender at historien er sand, men mener uden at uddybe, at opslaget er ‘klamt og racistisk’. Han har ikke selv børn. Øverste opslag lige nu er et arrangement med venligboen Mads Nygaard på den lokale efterskole, og han vil sikkert sige det samme.

Historien fra TV2 Nord – Chikane og butikstyverier skaber utryghed.

“En gruppe unge har den seneste tid skabt uro i Dronninglund, og nu skal der gøres noget ved det. Sådan lyder det fra borgmesteren i Brønderslev Kommune, Mikael Klitgaard, som tirsdag deltog i et møde om problemerne i byen. …

– Der har været utryghed på baggrund af nogle ting, der er sket. Det drejer sig om butikstyverier, folk, der har følt sig chikaneret på gaden, episoder, hvor nogen er gået ind i andres haver – og så har der været en episode, hvor nogen er blevet skubbet ned af en hoppepude, siger borgmester Mikael Klitgaard.

Flere af episoderne har udspillet sig i området omkring Den Grønne Oase i Dronninglund, hvor borgerforeningen i juli satte en hoppepude op.”

(Mads Nygaard, forfatter, Venligboer; Foto: Se evt.)

“Jeg er i eftermiddag blevet ringet op af min datter, som kunne fortælle mig at hun og hendes 3 børn var taget på hoppepuden i Dronninglund. Deres oplevelser var ikke gode – Hun har skrevet dette til mig !

I dag har jeg været på hoppepuden med mine 3 børn. Da vi kom derned var der 10-15 drenge fra asylcenteret der hoppede. Deres alder var imellem 6 – 12 år.

Mine 2 drenge og lille pige på 4, blev skubbet hårdt så de væltede ned og slog sig flere gange. De blev spyttet, revet og sparket op og i!!! Jeg – en voksen kvinde siger STOP! Børnene respekterer det ikke og blir ved!

Der kommer en voksen fra asylcenteret der truende påstår jeg har filmet asyl børnene. Det har jeg ikke – vel og mærke! Jeg har på skift trøstet mine børn fordi de har fået taget kvælertag, sparket og slået af asyldrengene!!!!
Sig mig, hva bilder de sig ind???
Får de ikke opdragelse??

De spyttede endda efter MIG og prøvede på at stjæle min mobil idet jeg trøster et af mine børn!!! De tager kvælertag på mine børn og griner. … Nu er jeg MORMOR til børnene – som har fået blå mærker og en slem oplevelse i dag. …

Personlig synes jeg at alle skal kunne gå frit rundt i Danmark.” (Ulla Klarborg, 26. august 2018)

Oploadet Kl. 11:35 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper