31. marts 2019

Åben tråd, 31. marts 2019: Gør lukningen af Radio24syv en forskel for nationalsindede borgerlige?

Oploadet Kl. 00:47 af Kim Møller — Direkte link125 kommentarer
Arkiveret under:

Horsens: AEH-polterabend, et groft tilfælde af kulturel appropriation – “… a form of colonialism”

Nogen vil nok kalde det integration, men der er nu ikke noget mere nederdrægtigt, end når repræsentanter for klodens 400-450 mio. arabere, begår kulturel appropriation imod minoritetskulturer såsom den danske.

AEH-polterabend, set i Horsens Bytorv, lørdag.

“According to critics of the practice, cultural appropriation differs from acculturation, assimilation, or cultural exchange in that this appropriation is a form of colonialism: cultural elements are copied from a minority culture by members of a dominant culture, and these elements are used outside of their original cultural context—sometimes even against the expressly stated wishes of members of the originating culture.

Often, the original meaning of these cultural elements is lost or distorted, and such displays are often viewed as disrespectful, or even as a form of desecration, by members of the originating culture. Cultural elements which may have deep meaning to the original culture may be reduced to ‘exotic’ fashion or toys by those from the dominant culture. Kjerstin Johnson has written that, when this is done, the imitator, ‘who does not experience that oppression is able to ‘play’, temporarily, an ‘exotic’ other, without experiencing any of the daily discriminations faced by other cultures.’ The African-American academic, musician and journalist Greg Tate argues that appropriation and the “fetishising” of cultures, in fact, alienates those whose culture is being appropriated.” (Wikipedia)

Oploadet Kl. 00:29 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

Tak for støtten…

Det blev en lang dag på motorvejen. 83 liter diesel blev der hældt på flyttebilen, der kun under gunstige vejforhold kunne snige sig op over 100 km/t. Den første ‘flyttebajer’ er drukket. Det blev en Becks Gold, og lige om lidt min første Orla Märzen fra De 5 Gårde. Jeg har mere eksotisk bryg i en af flyttekasserne, men efter en brutal dag, skal jeg ikke udfordre smagsløgene. Tak for støtten…

(Legenden Steve Mizerak i en Miller Lite-reklame, 1978)

Oploadet Kl. 00:12 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer
Arkiveret under:


30. marts 2019

Jeppe Nyboe Jensen, uniformeret aktivist: Forvekslede Politiskolen med Gøglerskolen?

For år tilbage rekrutterede Politiskolen elever med plusord såsom ‘empati’ og ‘tolerance’, og nogle har tilsyneladende forvekslet Politiskolen med Gøglerskolen. Et hurtigt tjek på politibetjent Jeppe Nyboe Jensens onlineaftryk giver fuld plade: Nej til Dansk Folkeparti, Nej til Nye Borgerlige, Nej Donald Trump og nej til VLAK-regeringen. Ja til burka, Ja til klimakamp, ja til multikultur og fremdeles.

(Jeppe Nyboe Jensens kommentar til sidste folketingsvalg, der gav borgerligt flertal, 2015)

(Jeppe Nyboe Jensen linker til ‘Tosseanstalten’, Martin Toivo Salos anonyme hadeside, 2014)

“Med ca. 12 år i Københavns politi har jeg prøvet flere forskellige ting, været i forskellige afdelinger og tilegnet mig mange forskellige kompetencer.

Ud over at have kørt beredskab i flere år har jeg også bl.a. haft stillinger Nationalt udlændinge center og Københavns eftersøgning.

Derud over har jeg i en årrække arbejdet i Nørrebro Lokalpoliti, som bl.a. indbefattede arbejde med forskellige samarbejdspartnere fx. i form at præventive tiltag og projekter over for unge eller tiltag i et bestemt geografisk område og et tæt samarbejde med borgerne.

Senest, i oktober 18 blev jeg ansat i DKS, politiets kriminalpræventive sektion, hvor jeg beskæftiger mig med unge sigtede under 18. … Slutteligt har jeg være en del af Københavns dialogenhed siden 2016, som deltager i begivenheder som fodboldkampe, demonstrationer og andre begivenheder som fx. distortion.” (Linkedin)

(Se evt. den oprindelig post om den uniformerede aktivist)

Oploadet Kl. 00:19 af Kim Møller — Direkte link64 kommentarer


29. marts 2019

LA-minister intimideret af elever: Kollektiv hyldest fra lærerstab – “… klappede uafbrudt i ti minutter”

Tidligere på måneden blev uddannelsesminister Merete Riisager chikaneret på Ørestadens Gymnasium, og besøget måtte afbrydes da der herskede en utryg stemning. I dag blev eleverne hyldet af lærerstaben. Hvis ikke der snart kommer en borgerlig modreaktion mod den rødradikale konsekvensløshed, så eroderes civilsamfundet indefra.

(Emma Borch, kommunikationsmedarbejder på OEG, Ørestadens Gymnasium, 29. marts 2019)

“… inden frikvarteret gik i gang, havde næsten hele den samlede lærerstand taget opstilling på den snoede trappe, der binder gymnasiets åbne etager sammen. Nogle af eleverne kiggede undrende på deres undervisere og hviskede til hinanden.

Så begyndte lærerne at klappe. De stod i to rækker langs trappens gelændere, og de blev stående og klappede uafbrudt i ti minutter, mens eleverne kom ud fra klasselokalerne og gik ned ad trappen for at nå til kantinen i stueetagen. (Berlingske.dk, 29. marts 2019)

Oploadet Kl. 22:24 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

Lektor støtter politibetjent Jeppe Nyboe: ‘En form for aktiv vold, som ganskevist ikke er fysisk, men…’

Personligt kunne jeg ikke drømme om at gøre mine børn til en del af kulturkampen her på Uriasposten, ikke blot fordi børn skal have lov til at være børn, men også fordi det tit får den omvendte effekt. Indpoder man dem med sund apolitisk skepsis før de rammer gymnasiet, så kan de selv forbinde punkterne, der drejer dem til højre.

Jeg har mere respekt for politibetjenten Jeppe Nyboe Jensen end den citerede lektor. Politimanden indrømmer i det mindste, at han ikke (kun) var bekymret for drengens anti-islamisme, men for voldelige repressalier fra herboende muslimer. Det kunne eksempelvis være islamisten, der til ære for trosfæller hoppede i kanalen for at forsvare Koranen, mens han patetisk viser ‘tawheed’-fingeren: “Wallah, I ska’ ta’ koranen fra ham!”.

(Korantro islamist med uanfægtet forældreevne…)

Lektor Ole Henrik Hansen vil ikke forholde sig til hvorvidt Hizb-ut-tahrirs fredagsbøn var acceptabel eller ikke, og hermed falder hans ord om ‘forældreevne’ til jorden med et brag. Hvad der er ‘et ‘ondt’ budskab’ er i sidste ene subjektivt, og argumentationen vil han næppe acceptere fra sine studerende: “… en form for aktiv vold, som ganskevist ikke er fysisk, men”. Fra Berlingske.dk – Lille dreng kastede med koranen – så skred politiet ind.

“Videooptagelsen fra demonstrationen viser, at en betjent fra den kriminalpræventive sektion i Københavns Politi tog kontakt til drengens far…

Ole Henrik Hansen, der er lektor ved Institut for Pædagogik og Dannelse på Aarhus Universitet, roser imidlertid betjenten fra Københavns Politi for at gribe ind:

‘Jeg forstår politimanden, og jeg synes, det er positivt at han reagerer. Han anfægter i virkeligheden forældreevnen, og det synes jeg er positivt,’ siger han.

‘Det er voldsomt for et barn at deltage i en sådan konfrontation, som den her type demonstration er, når man er otte-ni år. Det er voldsomt. Der er tale om en slags demonstration, hvor der er en form for aktiv vold, som ganskevist ikke er fysisk, men som alligevel handler om at gøre andre ondt. Det er ikke sundt for et barn, og barnet vil heller ikke forstå, hvorfor man vil ønske at gøre de her mennesker ondt’.

Lektor Ole Henrik Hansen siger, at man sagtens kan tage børn med til demonstrationer, især hvis andre børn deltager, og hvis budskabet et ‘positivt’, for eksempel hvis der er tale om en klimademonstration, men børn skal ikke deltage i demonstrationer, der virker ‘vrede’ eller har et ‘ondt’ budskab.

Han ønsker dog ikke at forholde sig til, hvorvidt det er sundt for børn at deltage i en fredagsbøn, arrangeret af Hizb ut-Tahrir…

(Politimand Jeppe Nyboe Jensen kommenterer episoden på Youtube, 29. marts 2019; Se evt. her)

“Grunden til jeg reagerede var udelukkende fordi drengen kastede og sparkede til koranen og derved tog aktiv del i et så sprængfarlig religiøst statement. Det er en dreng på 8 år, som ikke skal tages til ‘gidsel’ i had, som ikke skal risikere at blive genkendt af modparten i fremtiden, som ikke skal risikere at være midt i et kæmpe slagsmål eller overfald på sin far. Ville i sætte jeres børn i samme situation, velvidende, at modparten bl.a. bestod af unge som filmede det hele og som ville reagere aggressivt, hvis de fik chancen? … Håber dog, at nogle af jer kan se, at jeg ikke er ude efter Rasmus og hans følgere, men udelukkende var bekymret for de konsekvenser der i yderste tilfælde kunne ramme den dreng og hans familie. Jeg ville i øvrigt gøre nøjagtig det samme, hvis en muslimsk dreng stod og kastede med biblen eller brændte Dannebrog af!” (Jeppe Nyboe Jensen, Københavns Politi)

“Jeg har aldrig oplevet, at betjente går hen til forældre til de 11-12 årige muslimske drenge, der råber, at de ‘vil kneppe mig’, og siger, at de drenge skal indberettes. Og hvorfor går politiet ikke over til Hizb ut-Tahrir-demonstrationen, hvor masser af børn sidder – kønsopdelt med deres mødre – og får at vide, at religiøse love står over Grundloven og opdrages i, at et islamisk Kalifat er bedre end et demokrati.” (Stram Kurs’ Rasmus Paludan til Berlingske)


‘Verdens bedste nyheder’ (B.T.metro)

Hvis nogen i min ungdom havde fortalt mig, at man om tyve år var på vej mod censur af fredelig modstand mod den igangværende demografiske udvikling, så ville jeg have kaldt dem for konspirationsteoriker. Man kan fint sammenholde udviklingen med begrebet ‘Konstruktive nyheder’, der – set herfra, har som overordnet formål at svække det nationale immunsystem. Kommende generationer af ‘beboere i det vi kalder Danmark’, skal forstå at hvis blot der er hjerter i Café lattens skum, så går det nok alt sammen. Et symbol på den overfladiske tidsånd. Alle smiler overbærende af Alternativet, men samme suges lalleglade ind i Elbæks socialkonstruktivistiske utopia.

(B.T.metro, 29. marts 2019, s. 17: Verdens bedste nyheder)

Oploadet Kl. 13:31 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer
Arkiveret under:

Helle Degn (S): Vi var enige om ikke at debattere udlændinge – “… det kunne kun fodre ekstremer.”

Det er længe siden jeg sidst har hørt ‘Huxi og det Gode Gamle Folketing’ i fuld længde, for jeg får lynhurtigt en overdosis. Herunder en kort, men meget typisk ordveksling fra seneste udgave.

Niels Ahlmann-Ohlsen (K): … Dansk Folkeparti kan jo risikere at blive halveret.

Bjørn Elmqvist (R): Det har altså også meget med mediedækningen at gøre. Hvilke emner man vælger at kaste sig over. Der er i disse år en voldsom opprioritering, synes jeg. Og har været det på udlændingespørgsmålet.

Helle Degn (S): Jeg synes. Da vi sad, der var vi enige om, at noget så følsomt som de her områder med minoriteter og flygtninge, indvandrere og så videre.

Niels Ahlmann-Ohlsen (K): – det holdt vi os fra.

Helle Degn: – det holdt vi os fra. Det spillede vi ikke op til i valgkampe, for det kunne kun fodre ekstremer.

Niels Ahlmann-Ohlsen: – Præcis.

Helle Degn: – så det var vi enige om. Og den politiske ledelse var vi enige om. At det gjorde vi ikke overfor hinanden. At vi ikke spillede hinanden ud på de der områder, fordi det var for farligt. Og problemet er bare, at med Dansk Folkeparti som voksede og voksede, og kun levede af den forargelse og den foragt og den populisme. …


Østrig overvejer at forbyde den identitære bevægelse: ‘Not directly responsible for the violence — but’

Jeg har ikke set historien i de danske medier endnu, men det vil være mærkeligt, hvis den ikke lige pludselig dukker op som udgangspunkt for et frontalangreb på alt til højre for Dansk Folkeparti. Det viser sig, at Brenton Tarrant sidste år donerede 1.500 euro til Martin Sellner fra ‘Identitäre Bewegung Österreich’. Det var i sagens natur længe før Tarrant sprang ud som terrorist, og intet indikerer en relation udover dem økonomiske støtte, men som det fremgår af MSM-opkoget herunder, så er der ingen grund til at forvente fair play.

Fra New York Times – Donation From New Zealand Attack Suspect Puts Spotlight on Europe’s Far Right.

“… Just how widely became clear this week when it emerged that Mr. Sellner received a 1,500 euro donation — about $1,700 — a year ago from Brenton Harrison Tarrant of Australia, who is accused of killing 50 Muslim worshipers in Christchurch, New Zealand, two weeks ago.

‘He gave me a generous donation and I thanked him, that’s all,’ Mr. Sellner said in a telephone interview Wednesday, condemning the attack but acknowledging that the two men had written back and forth a few times over email.

… the ideas promoted by Mr. Sellner and his increasingly well-networked web of actors may serve as an incitement to terrorism with a potentially global reach.

‘The ethos of the identitarians is nonviolent,’ said Peter Neumann, director of the International Center for the Study of Radicalization at King’s College in London. ‘But they promote an idea that is taken by some people to justify violence. It is not directly responsible for the violence — but it enables it.

Austrian security services raided Mr. Sellner’s apartment on Monday, confiscating his electronics and opening an investigation into links between the Christchurch attack and Mr. Sellner’s movement, Generation Identity.

Chancellor Sebastian Kurz of Austria, a conservative, said Wednesday that his government was considering banning Mr. Sellner’s movement. ‘There is no tolerance for dangerous ideology,’ he said.

Beyond the email exchange and the donation, there are other indicators that Mr. Sellner influenced the thinking of the Christchurch attack suspect.

Generation Identity’s flagship idea — the ‘Great Replacement’ — was also the title of the manifesto Mr. Tarrant released through his social media account on the morning of the massacre. It is essentially a conspiracy theory that accuses liberal politicians of deliberately acting to supplant white Europeans with Muslims through mass migration and higher birthrates.”

(Se evt. Martin Sellners video om ‘Bevölkerungsaustausch’, 22. september 2018)

Oploadet Kl. 02:16 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

Danmark anno 2019: Betjent vil indberette far – Problematisk at tage barn med til islamkritisk demo

Det går stærkt i disse år. Under Stram Kurs’ demonstration imod Hizb-ut-tahrir ved Christiansborg sidste fredag, tog en betjent fra den kriminalpræventive sektion kontakt til en demonstrant, der havde taget sin dreng med til Paludans happening. Han fortalte venligt, men bestemt, at faren vil blive indberettet til kommunale myndigheder.

Kort derfra afholdt Hizb-ut-tahrir kønsopdelt fredagsbøn, og her tordnede herboende islamister imod de ugudelige demokrati, der krænkede muslimernes religiøse identitet. Blandt mændene sås flere drengebørn. Se evt. FSB.

Betjent: Jeg kommer nok til at lave en indberetning fordi en dreng på 7-8-9 år tager så meget aktiv del i en demonstration, som jeg synes i den grad er af et emne, man skal være voksen for at tage stilling til.

(Betjent fortæller demonstrant, at han indberetter ham til myndighederne)

(- den pågældende betjent fra den kriminalpræventive sektion, Københavns Politi)

Nogenlunde samtidig…

(Dreng til islamistisk markering under jihadflag, Christiansborg, 22. marts 2019)

Oploadet Kl. 01:34 af Kim Møller — Direkte link50 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper