30. juni 2019

MSM: Helt okay at bringe fotos af døde velfærdsmigranter, da det sætter fokus, kan skabe forandringer

Det er altid underholdende når MSM taler etik og moral. Når velfærdsmigranter drukner, så bringer alle medier knivskarpe billeder af de døde. En del vil huske 3-årige Allan Kurdi, og for tiden er det fotoet af 23-årige Oscar Ramirez og hans 1-årige datter Valeria, der druknede i Rio Grande i forsøget på ulovligt at krydse grænsen til USA.

I seneste udgave af Presselogen var der bred enighed i panelet om nødvendigheden af at bringe billedet, og argumentationen er et par ord værd. Vi får ikke billeder af døde terrorofre (af etiske årsager), men vi skal se døde grænseoverløbere, fordi 1) Billedet er ikonisk, et symbol på en konflikt og 2) Det sætter fokus, og kan være med til at ændre forholdene. De to på skærmen citerede Twitter-kommentarer var helt på linje.

Jeg ville gerne illustrere denne her post med et sløret ’still’-billede fra den meget omtalte video af Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland, der blev dræbt af islamister sidste år, men jeg må hellere lade være. Snaphanen endte i håndjern, og har endnu ikke fået sine computere tilbage.

“… et ikonisk billede, som kan være med at sætte fokus på den grænsekonflikt.” (Lisbeth Knudsen, Mandag Morgen)

“… der er billeder som bliver symboler på en konflikt.” (Ulla Pors, TV2 News)

“… et ikonisk billede… der kan skabe nogle forandringer (Michael Dyrby, BT)

“Billeder kan jo ændre ting… Der er mange som synes det er godt, at der bliver bragt fokus på at der er noget galt her. … det her er alvor – der er faktisk mennesker der dør.” (Poul Madsen, Ekstra Bladet)

(Oscar og Valeria Ramirez fra El Salvador, druknede i Rio Grande, 2019; Foto: CNN)

“… hvis de billeder hjælper med til at få folk til at indse konsekvenserne af krig og den førte politik, så vis dem endelig.” (Dorthe Annette Hansen på Twitter, 30. juni 2019)

“… billedet i dette tilfælde er nødvendig for at skærpe problematikken for migranter og flygtninge. Vi skal have den rå, ellers glemmer vi problemerne. (Jesper Sebberlin, på Twitter, 30. juni 2019)


Ålsgårde: AEH’ere angreb studentervogne – ‘Tyrede ølflasker og sprutflaske direkte mod hovederne’

200 unge var forsamlet på Langebro i Ålsgårde fredag aften, men det var ‘en lille, hård kerne’ der gik til angreb på studentervognene, skriver BT. Det tog mig et par minutter at komme lidt tættere på virkeligheden. Fra BT.dk – Unge kastede flasker mod studentervogne: ‘Det er ret alvorligt’.

“De unge var samlet til fest i et grønt strandområde på Langebro i Ålsgårde i Nordsjælland, da Natteravnene på stedet slog alarm til politiet. …

Omkring klokken halv ti fredag aften så forældrene sig dog nødsaget til at ringe til politiet, da tingene var ved at udvikle sig i en yderst uheldig retning.

‘Forældrene melder til os, at en lille gruppe er begyndt at kaste ting efter de studentervogne, der kører forbi,’ fortæller vagtchefen.

Det er uklart, hvilke ting der præcis ryger efter vognene, men politiet beskriver det som ‘flasker og andet kasteskyts.’

(Charlotte Karlsson i ‘Vores Ålsgårde’ på Facebook, 29. juni 2019)

“Jeg meldte dem, og kom gående med hunden, da de stod og ventede på studenterbilen. De tyrede rent ud sagt ølflasker og en sprutflaske direkte ind mod hovederne på dem, den ene røg ind. Jeg råbte til dem om de var fuldstændig sindsyge og de råbte bare tilbage. Gruppen var en på en 6 stykker og var af andet etnisk herkomst, som jeg ikke har set før i 16 års alderen meget aggressive. Senere omringede de politiet og som jeg så det smed de sten eller lign. på betjentene. Politiet var der 5 min efter jeg havde ringet…” (Charlotte Karlsson, Facebook, 29. juni 2019)

“Det var mig der meldte dem, stod ved siden af! Og det var en gruppe på 6 stykker af anden etnisk herkomst, som jeg aldrig har set i byen før. Det var også dem der omringede politiet og skød sten ( tror jeg det var ) på dem! De var også lidt ældre end de andre. De andre på broen var IKKE med til det!!!!! (Charlotte Karlsson, Facebook, 30. juni 2019)

Opdate 1. juli 2019. BT angriber Pia Kjærsgaard fordi hun på Twitter, påpeger at det måske ikke var danskere som angreb studentervognene. Artiklen tolkes som et officielt dementi, men hvis man nærlæser den, så fortæller den intet nyt. Danskere har fået bøder for tilråb, og politiet har ikke fundet vidner til flaske- og stenkastene. Det var i øvrigt vagtchef Dan Houtved, der sidste sommer ophævede afbrændingsforbuddet, for ikke at skabe en konflikt med Eid-fejrende muslimer.

Vidnet Charlotte Karlsson, som jeg citerer er lægeexamineret sportsmassør med egen klinik i en nedlagt kro på strandvejen 8-900 meter syd for Langebro. Jeg følger sagen til dørs.

“Var det mon børn og unge af anden etnisk oprindelse end dansk, der kastede med flasker mod studentervogne i Ålsgårde? Det har mange spurgt sig selv om – og nogle endda nærmest konkluderet – på de sociale medier, siden B.T. lørdag kunne fortælle om hændelsen, der udspillede sig sent fredag aften i den nordsjællandske by. …

Vi uddelte nogle bøder for tilråb af politipersonalet. Vi kommer ikke nærmere, hvem der konkret stod bag sten- og flaskekastene,’ siger vagtchef Dan Houtved.

… Det har simpelthen ikke været muligt for politiet at finde vidner, der har set, hvem i grupperingen der kastede med sten og flasker.

‘Derfor kommer vi ikke nærmere, hvem det er. Forældrene har heller ikke kunnet se det,’ siger Dan Houtved.

Der har været spekuleret i, om det var unge med anden etnisk baggrund end dansk. Hvad kan du sige om det?

‘Det har ikke noget på sig, at det skulle være unge med anden etnisk baggrund. Slet ikke. De unge, der har fået bøder, har alle danske efternavne,’ siger Dan Houtved.”

(Charlotte Karlsson fra nærliggende Hellebæk i ‘Vores Ålsgårde’, 30. juni 2019)

Oploadet Kl. 19:38 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer
Arkiveret under:

Røde støttepartier vil integrere Islamisk Stat: “Hellige krigere avler hellige krigere, siger hun stolt.”

Enhedslisten, SF og De Radikale vil have børn med dansk statsborgerskab ‘hjem’ fra Syrien, også selvom det betyder at ‘de senere kan familiesammenføres med deres forældre’ i Danmark. På intet tidspunkt spekulerer nihilismens fortrop over konsekvenserne af den førte politik, for den helt almindelige skatteplagede danske lønarbejder. Her en artikel fra DR.dk, der berører problemstillingen – Ni-årig dreng i lejr fyldt med IS-støtter: Jeg vil være hellig kriger.

“Ni-årige Abdullah venter med sin mor ved en lægeklinik i al-Hol-lejren. … Ligesom de fleste andre af de 73.000 indbyggere i lejren tilhører Umm Abdullah og hendes søn de Islamisk Stat-støtter, der holdt ud til det allersidste i Islamisk Stats såkaldte kalifat. …

Jeg spørger ni-årige Abdullah, hvad hans drøm er for fremtiden.

– Mujahid, siger han. …

Jeg spørger ham igen for at være sikker på, at jeg forstår den ni-årige rigtigt.

– Ja, hellig kriger. Jeg vil kæmpe på Allahs vej, siger han og tilføjer, at han håber, at Islamisk Stats kalifat vil genopstå, så han kan vende tilbage til det.

En af morens veninder, der overhører samtalen, bryder ind:

– Hellige krigere avler hellige krigere, siger hun stolt.

Abdullahs mor afviser alle kritiske spørgsmål om Islamisk Stat. Hun forsvarer, at gruppen har taget kvinder og børn som slaver og ser ikke det store problem i gruppens terrorangreb i Europa.

Men hun er enig i, at lejren er en slags opdragelsesanstalt for nye IS-krigere. Hun ser det bare ikke som et problem.

– I skal ikke være bange for de Islamisk Stat-folk, der nu sidder i fængsel. I skal frygte den næste generation og den næste generation igen, siger hun og holder sin søn på skulderen.

– De vil bekæmpe de vantros verden. Om Gud vil.

… Andre kvinder stimler sammen om mig. De støtter alle Islamisk Stat.”

(Al-Hol-lejren med mindst 13 danske statsborgere, 2019; Foto: VoA)


Helsingørmotorvejen: Indvandrer i leaset BMW ville køre Paludan af vejen, “… en overhaling højre om”

“Nogen der vil med og svømme på Hornbæk Strand kl. 15?”, skrev Stram Kurs’ Rasmus Paludan på Facebook, lørdag kl. 12.57. Klokken 14.33 kunne han samme sted fortælle, at han var blevet forsøgt kørt af motorvejen af en BMW. En leaset BMW M5, ført af en indvandrer, der formentligt ikke vidste at den dansker han chikanerede, nød politiets beskyttelse efter gentagne trusler fra andre indvandrere. Fra EB.dk – Paludan efter vejdrama: Han ville køre mig i rabatten.

“På Helsingørmotorvejen trak partilederen ud i venstre vognbane for at give plads til en bil fra en tilkørsel, da en BMW ifølge ham selv pludselig bragede frem bagfra med voldsom fart.

– Den var meget få centimeter fra at køre op i mig. Jeg blev noget chokeret over situationen. Selvfølgelig havde jeg set, at der var bagudkørende trafik, men jeg havde ikke kunnet forudse, at han kørte SÅ hurtigt, fortæller han til Ekstra Bladet.

– Jeg orienterede mig for at kunne køre ind i højre vognbane, så han kunne komme forbi, når han nu havde så travlt, men det nåede jeg ikke, da han selv foretog en overhaling højre om i stedet for.

Efter overhalingen lagde BMW’en ifølge Paludan sig foran hans bil og bremsede kraftigt op.

– Under overhalingen svingede han desuden ind i mig. Han prøvede i bund og grund at køre mig af vejen…

(Indvandrer anholdes efter chikanekørsel, Helsingørmotorvejen, 29. juni 2019; Foto: FB)

Oploadet Kl. 16:59 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer
Arkiveret under:

Slagelse: Ejer af fitnesscenter afpresset af indvandrere, har ikke ‘fået tilladelse’ til at etablere center…

Træningscentret PMT Gym i Slagelse har utallige gange været udsat for hærværk, herunder i december sidste år hvor gerningsmændene ‘knuste ruder, tiltvang sig adgang til centret og smadrede spejle’. Tidligere på året var det ‘forsøg på brandstiftelse’, mens der var trænende i centeret. Fra SN.dk – Fitness-ejer plaget af hærværk: Indvandrergruppering dømt for afpresning

“Sagen tager sit udgangspunkt i en række afpresningsforhold. Ifølge politiet drejer det sig om en gruppering fra Ringparken og Kierulffsvej – deraf gruppens såkaldte tag, ‘KV’ – som har truet ejeren af såvel centret i Slagelse som i Næstved med bål og brand, hvis ikke der faldt nogle klækkelige kontantbeløb.

I et tilfælde fra december – få dage før hærværket, hvor cirka 25 ruder blev knust – skal den 20-årige dømte have udtalt, at netop Slagelse-ejeren skulle betale ‘ikke under 150.000 kroner,’ som det hedder i anklageskriftet.
Og hvis ikke pengene kom gruppen i hænde, ville repressalier komme på tale.

Ifølge politiet har ejeren af stedet ikke spurgt om lov og fået tilladelse til at stable et center på benene et sted, der nu engang ligger et godt stykke fra Ringparken…”

(PMT GYM i Slagelse efter hærværk, 30. august 2018; Foto: Facebook)

“Eighty thousand for make your life reasonable” (Sms til centerejeren, 29. december 2018)

Oploadet Kl. 16:30 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer
Arkiveret under:

Spættet sæl (unge), Skåstrup Strand, 30. juni 2019

Jeg går først på sommerferie på fredag, men tidligere i dag blev der dog tid til en lille nordfynsk strandtur med eks-hunden Samson. Når de første balstyriske minutter er overstået, glemmer man helt at det er mere end halvandet år siden han fik nye ejere. Man kan se han har et fint hundeliv, og mere kan man ikke ønske sig.

Digesvaler på klinten, Strandskade og Lille Præstekrave ved strandkanten, og så et par babysæler, der solede sig. De lod sig ikke genere af forbipasserende, men vi gik hurtigt videre.

Oploadet Kl. 16:10 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer
Arkiveret under:


29. juni 2019

Folkemødet ’19: Fænomenet Paludan, sol over Gudhjem, uvejr over Vang, kvækkende Christiansø-frøer

Årets Folkemøde blev i forhold til tidligere år en lidt tam affære. Her var ingen stort opsatte højrefløjsdebatter, og det overståede folketingsvalg prægede i nogen grad stemningen. Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Stram Kurs deltog med egen stand, og der var gode mennesker overalt, blandt andet fra Trykkefrihedsselskabet og For Frihed. For mig var det en lille ferieuge, fokus var på det sociale, omend jeg ofte var asocial med det store objektiv.

(Louisekroen, Bølshavn)

Noget af det bedste ved Folkemødet er den afslappede stemning. Jeg fik ingen dialog med Antifascistisk Aktion-sympatisøren herunder, men talte lidt med den aldrende anti-kapitalist, der fremhævede Sverige som et mere ideelt land. Der findes mange skæve eksistenser på den yderste venstrefløj. De to venlige unge mennesker herunder kom fra Extinction Rebellion, og jeg spurgte lidt frækt, hvilken lokalafdeling af Socialistisk Ungdomsfront (SUF) de var medlem af. Efter en kortvarig trodsreaktion, indrømmede den unge mand, at han også var medlem af SUF. Det er svært at markedsføre den kommunistiske revolution, men kalder man det anti-racisme eller klimakamp, så går det hele meget nemmere.

Vi ankom sent tirsdag aften til et luksuriøst sommerhus i det sydøstlige Bornholm, der skulle udgøre boligen et par dage før vi skulle videre til ‘Camp Trump’. Jeg havde på forhånd bestilt billet til Christiansø-færgen om onsdagen, men den blev aflyst på grund af vejret, og det var ‘træls’ som vi siger i Århus.

Vi spiste flere gange i Gudhjem, et fiskerleje i stil med Allinge, men knap så mange djøf’ere.

Gudhjem

(Nørresand Havn, lidt nord for Gudhjem)

(Restaurant Gudhjem Bakke)

Torsdag og fredag gik med Folkemødet. Jeg så Rasmus Paludan og Helmuth Nyborg ved standen, og havde jeg været lidt længere ved den nærliggende skole, så havde jeg smagt gris med ‘noter’ af Koran. De unge var vilde med fænomenet Rasmus Paludan, hvorimod en ældre mand ved siden af mig, fnyste højlydt i antipati, og anglede efter støtte fra fra undertegnede. ‘Jeg er faktisk på Paludans hold’, svarede jeg storsmilende, hvorefter han forsvandt i vrede. Det er ikke meget der er gratis her i livet, men at tvinge intolerancen frem i selverklærede tolerante, er en af de få.

De tre krigsmanualer brændte hurtigt ud, men pointen var ikke til at misforstå. Der er ikke mange muslimer på Bornholm, og da slet ikke på Folkemødet, så politiets sikring virkede lidt overdrevent. Vi taler afspærring, visitationer, videoovervågning, droner og cirkulerende civilbetjente.

Vi kom forbi ‘Muslimer for Fred’, og havde en længere samtale med deres talsmand. Han undrede sig lidt over, at vi påpegede det sekteriske aspekt, og vi kom hurtigt ind på forfølgelsen af hans trosfæller i Pakistan. Hands down – han lød sympatisk. Han var senere på dagen gæst i Cordua & Steno, der sendte live fra Allinge, og her morede værterne sig over, at der nok ikke var nogen fra Stram Kurs, der kom forbi de her fredelige muslimer. Kendskab til Islam medfører ikke nødvendigvis accept, og det faktum at denne halv-islamiske sekt har flere menigheder i Danmark, understreger blot pointen: ‘Tolerant Islam’ fungerer kun i ikke-islamiske lande. Tolerance på trods af Islam, ikke på grund af Islam. Forskellen er alt.

Fredag havde vi tillige en tur til Hammershus. Som i 2016 og 2018.

Hammershus

Jeg forsøgte at booke billetter til Christiansø-færgen søndag, men blev advaret om, at den måske blev aflyst. Sidste chance var lørdag, Valdemarsdag, og sådan blev det. En pudsig detalje. Min yngste dreng hedder (Malthe) Valdemar, og min rejsemakkers førstefødte er døbt Sejr. Valdemar Sejr.

Sejlturen var hård, og da vi ankom skulle jeg bruge en lille halv time til at sunde mig. Min rejsefælle nørdede med det historiske, og jeg gik målrettet efter fugle. Håbede på en ny art til listen, måske Huldue. Færgen sejlede retur tidligere end forventet, og vi nåede slet ikke over på Frederiksø. Der var tusindvis af Alke og Lomvier, og en masse udefinerede sangfugle i krat midt på øen, men jeg kom ikke tæt på. Grøn frø/Latterfrøerne kvækkede lystigt fra vandhullerne, og de er nemme at fotografere. Sildeanretningen på kroen gjorde mig ikke mæt.

Da vi ramte Gudhjem, var uvejret lidt nord for os. Jeg afleverede min rejsefælle i Camp Trump, og kørte videre til Allinge. Himmel og hav stod i et, og jeg endte lidt tilfældigt i Vang Havn på vestsiden. Billeder af uvejret i tidligere post. Se evt. Instagram. Lynnedslag cirka 33 sekunder inde…

Lørdagens grisefest på Camp Trump druknede i regn, men vi sad inde og ude og nød helstegt pattegris. Det var lyst da jeg som en af de sidste gik i seng.

Søndagen blev der slappet af, omend der dog blev tid til at jagte Karmindompap på ‘Svenskerhavnen’. Forkert tidspunkt på dagen, eller også er jeg bare en middelmådig ornitolog. En Tornirisk poserede kælent. Eksotiske bjerggeder fouragerede på marken. Bornholm er virkelig en naturperle.

Mandag gæstede vi De Bornholmske Jernbaners Museum i Nexø og Østerlars kirke. Rundkirken præsenterede sig fantastisk med den klare himmel, og jeg nød kaffe i caféen overfor.

Vi sluttede af med POTUS-burgere på Restaurant Texas i Rønne før færgen til den besatte Østbred. Jeg var hjemme i det århusianske efter midnat, og havde ingen problemer med at sove. En lang uge.

Folkemødet

(Sønder Grinderslev og Pernille Pedersen fra Stram Kurs laver voxpop)

Diverse natur

(Blåmejse-rede, klods op af Stram Kurs’ stand)

Oploadet Kl. 13:41 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer
Arkiveret under:


28. juni 2019

Merete Bøye: “.. tillykke med det, men kristendom er det ikke. Det er kristendom og venstrepopulisme”

Det ville være godt, at landets kristne arv kunne være en mobiliserende faktor, men kirkelige samfund afspejler i lighed med diverse NGO’ere venstrefløjens march gennem institutionerne. Det går naturligvis helt galt i islamiserede områder, såsom Kreuzberg i Berlin, Tysklands Nørrebro.

Godt læserbrev af sognepræst Merete Bøye i Kristeligt Dagblad – Den tyske kirke er blevet venstrepopulistisk.

‘Rechtspopulismus schadet der Seele’ (på dansk: højrepopulisme skader sjælen) står der på et banner, der vajer fra en såkaldt evangelisk kirke i Berlin. Herinde er de nemlig inkluderende og tolerante, så deres dør er åben for alle i hele verden, men kun hvis du ikke har stemt på AfD, Alternativ for Tyskland, dit dumme svin!

Der er ikke meget tilbage af Anden Verdenskrigs bekendelseskirke her. I DDR-tiden var kirken et helle. Her var der et fællesskab, der ikke var konstitueret af forstilt opbakning til det kommunistiske regime. Her var man sammen om Kristus, og det fællesskab nivellerede medlemmernes indbyrdes uenigheder. Nu er det ikke samfundet, men kirken, der er socialistisk. Det er kirken, der sætter dig stolen for døren, hvis du ikke retter ind efter de socialistiske multikulti-paroler, som tilmed har fået et vist præg af ‘fromsethed’ ved at blive præget med kirkens stempel.

… C.S. Lewis lader i bogen ‘Fra Helvedes blækhus’ skrivebordsdjævelen Screwtape beskrive den teologi, som han ønsker udbredt i kirken: ‘Det, vi ønsker, hvis folk partout vil være kristne, er at holde dem i den sindstilstand, jeg kalder ’kristendom og’. Du ved: kristendom og krisen, kristendom og ny psykologi, kristendom og troshelbredelse, kristendom og vegetarianisme. Hvis de skal være kristne, så lad dem i det mindste være kristne på en anderledes måde. Erstat selve troen med en eller anden modedille med en kristen farve. Arbejd på deres skræk for Det Vi Plejer.’

Det er ikke godt nok bare at være kristen, nej, man skal gøre en forskel i verden, og i dag hedder det kristendom og flygtninge. Og de skulle komme fra øst og vest og nord og syd og sidde til bords i multikulti-regnbue-klappeland. … vig bort fra os, alle I, som tænker falsk. De, der ikke går ind for at åbne Tysklands og hele Europas grænser, er motiveret af ondskab og egoisme, derpå er man sikker. Det er højrepopulisme, og din evige sjæl er fordærvet, hvis du abonnerer på den slags beskidte tanker. Så kan det godt være, du selv tror, du er motiveret af retfærdighed og næstekærlighed. Det kan godt være, du selv tror, du bare gerne vil bevare dit lands kultur og skikke…

Medlemmerne forlader den tyske kirke hurtigere end vand gennem en si. Det forsøger den at reparere på ved at være tydelig nok i sin kommunikation omkring, at sjælen frelses via international socialisme. Virker det? Tjah, måske. Det kan da hænde, at vejen til det fyldte kirkerum går via flere frelste politiske floskler sejlende ned ad kirkemurene. I så fald tillykke med det, men kristendom er det ikke. Det er kristendom og venstrepopulisme, og Screwtape griner af os i sit helvede.”

(Helligkorskirken på Blücherplatz i multikulturelle Kreuzberg, Berlin, 2018)

Oploadet Kl. 12:22 af Kim Møller — Direkte link65 kommentarer

Rønnebo: ‘I hans kultur er det ikke udtryk for, at man ikke kan have sex, blot fordi kvinden siger nej’

En ’26-årig mand fra Rønne’ er sigtet for voldtægt og drabsforsøg, fortalte Bornholms Tidende tidligere på ugen. Avisen forklarede dog samtidig, at manden var asylansøger, at det var nødvendig med tolk, og at anklageren krævede ham udvist. Netavisen Bornholm.nu beretter, at Awet Tesfay Fantay fik syv års fængsel og udvisning for bestandigt. Retten på Bornholm lagde således ikke vægt på eritreerens forklaring om, at han ikke overfaldt den 18-årige i hendes hjem, men fejllæste hendes kropssprog, da de tilfældigt mødtes på gaden.

Bornholms Tidende om denne her ’26-årig mand fra Bornholm’ – Anklager i voldtægtssag kræver 26-årig udvist.

“Han fortæller, at han havde været på værtshus, hvor han havde drukket omkring 10 øl.

– Pigen var uden for sin dør, da jeg var på vej hjem. Vi snakkede sammen og gik ind hjemme hos hende, forklarede den tiltalte gennem sin tolk i retten.

Den 26-årige fortæller, at hun smilede og gav på den måde udtryk for, at hun gerne ville være sammen med ham. Efter samlejet ville han gerne igen, men hun sagde nej, forklarede han.

Ifølge chefanklager Bente Pedersen Lund har den 26-årige tidligere forklaret, at i hans kultur er det ikke udtryk for, at man ikke kan have sex, blot fordi kvinden siger nej.

Han forklarede, at selvom hun sagde nej, så ville hun måske gerne igen.”

(Stenbanen, Rønne; Foto: Maps)

Han truede med at slå hende ihjel og tog fat om halsen på kvinden med begge hænder. Mens han brugte den ene hånd til at tage tøjet af kvinden, holdt han fast om kvindens hals med den anden. Herefter voldtog han hende, står det beskrevet i anklageskriftet. … Fantay var ud over voldtægt tiltalt for drabsforsøg, da kvinden ifølge tiltalen vurderes at have været i livsfare under overfaldet. På grund af halsgrebet fik hun punktformede blødninger bag begge ører og begge ydre øjenlåg. (EB.dk, 27. juni 2019)

Oploadet Kl. 11:23 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

Gl. Brabrand: “Vores børn vil gerne ud og lege, men det tør de ikke. Vi er gidsler i vores eget hjem.”

Artiklen bliver ikke konkret, men det er alligevel nødvendigt for Holger Lyngklip Strøm, formand for Brabrand-Årslev Fællesråd, at påpege at det skam ikke kun er ‘unge fra Gellerup’, men også ‘helt almindelige borgerlige typer’. Han fortæller samtidig, at det blot er ‘tre procent’ af de unge fra Gellerup, og de i øvrigt er ‘gode mennesker’ på bunden, der godt kunne bruge en (kommunalt finansieret) tur ‘til Jyllandsringen’.

Gammel Brabrand er ikke hvad det har været. Fra TV2 Østjylland – Fartgale bøller hærger villavej: – Vi er gidsler i vores eget hjem.

“Så sent som i lørdags gik det galt på villavejen. En 51-årig kvinde ville svinge ind på sin grund, da hun blev torpederet af en 24-årig mand, der ville overhale hende venstre om.

Det er ikke kun hastigheden, der er problemet. Det er også den opførsel, de unge mennesker udviser – i særdeleshed, hvis de bliver konfronteret med deres farlige kørsel.

Det kan Lasse Manshaus, der bor på en sidevej til Hejredalsvej, snakke med om.

– Jeg har været ude for en situation, hvor en bil ved en tankstation kører ud på vejen for fuld fart, så en anden bil må køre ud i grøften, siger han til TV2 ØSTJYLLAND og fortsætter:

– Jeg kører efter bilen og tager et billede af føreren ved et lyskryds. Så følger han efter mig hjem og sparker på bildøren og skriger, at han skal komme efter os. Min søn var med i bilen, og han blev skidebange.

– Der er en række unge testosteronbomber fra Gellerup. De udviser en mandschauvinistisk opførsel, og det er ‘mig først’. Det handler meget om machokultur, siger han til TV2 ØSTJYLLAND.”

(Hejredalsvej, Brabrand; Foto: Maps)

“Der er simpelthen så meget vanvittig kørsel herude. Vores børn vil gerne ud og lege, men det tør de ikke. Vi er gidsler i vores eget hjem. … Ingen tør lade deres børn cykle deres børn i skole, og det betyder, man i stedet får en kæmpe trafikprop ved skolen. Det skaber så stress og farlige situationer om morgenen.” (Lasse Manshaus, forælder)

Oploadet Kl. 02:50 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper