31. juli 2019

Trump overvejer at erklære Antifa en terrororganisation – “.. a group that’s working to protect people”

I seneste nummer af Der Spiegel portrætteres Boris Johnson som MAD-figuren Alfred E. Neumann, og selvom han med uddannelser fra Oxford og Eton udstråler vid og dybde, så er han som anti-globalist jaget vildt i MSM.

Begge er klart bedre end alternativet, og Trump har overgået alle forventninger. Fra TV2 Online – Trump overvejer at stemple Antifa som terrororganisation.

USA’s præsident, Donald Trump, overvejer at placere den yderliggående venstrefløjsorganisation Antifa (Antifaschistische Aktion) på USA’s terrorliste. Det skriver han på Twitter lørdag.

– Det overvejes at erklære Antifa – den feje, radikale, venstreorienterede gruppe, der går rundt og slår ikkevoldelige folk i hovedet med baseballkøller – for en større terrororganisation, skriver præsidenten.

… Ted Cruz og Bill Cassidy… De to senatorer betegner Antifas medlemmer som ‘terrorister og voldelige, maskerede banditter, der kæmper mod fascisme med egentlig fascisme’.

I deres forslag henviser de blandt andet til et overfald på den konservative, amerikanske journalist Andy Ngo.”

(Phd.-studerende Morten Stinus Kristensen anbefaler AFA-apologetisk artikel, Twitter, 3. juli 2019)

“In footage captured by Portland-based reporter Jim Ryan, demonstrators douse Ngo in milkshake, punch him, and yell at him. In short, it looks a lot like an unprovoked, unjustified, reprehensible assault on an observer — a journalist — merely because the protesters don’t like him.

But the aftermath of the attack — the narratives both sides have spun out of the basic facts established by the footage — is much trickier to assess.

In the dominant narrative, pushed by the conservative and mainstream media alike, the attack on Ngo is evidence of a serious left-wing violence problem in America.

… according to a second narrative, offered primarily by less well-known left-liberal writers and social media accounts, the mainstream media is getting it all wrong. Ngo is not an innocent victim but a far-right sympathizer who has doxxed antifa members in the past, potentially facilitating their harassment, and provokes them so that he can broadcast the result. The outpouring of sympathy for Ngo, in this account, is actually evidence that the mainstream media is falling for Ngo’s grift — funneling money to his Patreon and legitimizing a right-wing smear campaign against a group that’s working to protect people from the threat of violence from groups like the Proud Boys.” (Vox, 3. juli 2019)


Læge og Venstre-politiker Mustapha Itani rådgiver om Ramadan-faste iført Region Syddanmark-kittel

Det er ikke så meget det, at Mustapha Itani er Venstre-politiker, men mere det at han står i sin Region Syddanmark-kittel og reklamerer for sharia på Odense Universitetshospital. Læserbrev af Nye Borgerliges Helle Kokfelt i JyskeVestkysten, sakset fra JV.dk – Hallo, Venstre: Stop dog regionspolitikers muslimske vrøvl.

“Venstrepolitiker og læge Mustapha Itani, som foruden at være regionsrådsmedlem i Region Syddanmark også er medstifter af den islamiske organisation IChange, har begået en række ’sundhedsfaglige’ videoer om, hvordan man takler ramadanens faste med hensyn til bla. dårlig ånde, søvn og vrede.

Sidstnævnte fordi det er let at blive vred, irritabel og hidsig, når man går sukkerkold. Lavt blodsukker svækker nemlig pandelappen, siger Itani.

Det har Itani imidlertid råd for – ikke fra fagkundskaben, men fra de islamiske tekster. En svækket pandelap ved lavt blodsukker fikses ved at flytte fokus væk fra dét, der gør én vred. Det er i tråd med profetens råd, der siger, at er du vred, når du står op, så sæt dig ned, og er du fortsat vred, så læg dig ned. Itani forklarer desuden, at vreden kommer fra djævelen, som er skabt af ild, så derfor kan man også udføre en spirituel vask.

Det er på høje tid, at Venstres ledelse vågner fra Tornerosesøvnen og tager aktivt stilling til om Itanis eventyrlige falbelader er forenelige med Venstres politik eller ej.

(Læge Mustapha Itani i pro-islamisk Youtube-video, iført Region Syddanmark-kittel, 4. maj 2019)

Oploadet Kl. 01:33 af Kim Møller — Direkte link62 kommentarer

Rødby: 40-årig afvist iraner krænkede fire piger i Lalandia – “… en finger ind under hendes badetøj”

Den anholdt er løsladt igen, og muligvis ‘hjemme’ i Center Avnstrup, et hjemrejsecenter for afviste asylansøgere. Fra TV2 Øst – Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i Lalandia – politiet frygter omfanget af sager.

“Først kom det frem fredag, at to piger på otte og 12 år samt en 20-årig ung kvinde onsdag og torsdag blev udsat for blufærdighedskrænkelse. Men manden har ifølge politiet befølt flere personer i Lalandia.

– Vi har fået oplysninger om, at en 11-årig pige er blevet udsat for blufærdighedskrænkelse ved beføling, hvor han har haft en finger ind under hendes badetøj og en finger ved hendes numse, siger Jesper Andersen Sieck, fungerende politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

I første omgang oplyste politiet, at han kom fra Thisted. Nu viser det sig dog, at manden bor på Asylcenter Avnstrup ved Hvalsø og stammer Iran.

… han har tidligere været indblandet i flere voldsepisoder – dog uden at blive sigtet.”

(Aquadome, Lalandia Rødby; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 00:57 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer


30. juli 2019

Trump-dækning er intet andet end reproduceret afstandtagen: ‘Trump revser endnu en sort demokrat’

Her til formiddag fortalte Jesper Zølck på TV2 News, at Donald Trump har ringet til Stefan Löfven, med henblik på det at få løsladt en ‘afroamerikansk rapper’, der var fængslet for vold. Motivet var klart – han ville presse Sverige, fordi han (af idenrigspolitiske årsager) har det svært med ‘afroamerikanere’. Rapperen blev forfulgt af to unge afghanere, og ‘offeret’, har siden han kom til Sverige i 2015 fået fem domme, heraf tre for vold.

Den anden Trump-historie MSM tærsker langhalm på i disse dage, er baseret på kritik af Elijah Cummings, der er valgt i Baltimore – En by med massive problemer med rotter. Cummings er sort, og det faktum alene, bør gøre ham immun for kritik, at dømme efter Ritzau. Racisme-associationerne mod Trump er 1:1 i forhold til Pelosis kritik, og sådan er det over hele linjen. Ingen selvstændige analyser. Intet andet end reproduceret afstandtagen.

(Ritzau-notits, 29. juli 2019: ‘Trump revser endnu en sort demokrat’; Se evt. B.dk)

Boston Globe skriver, at Trumps kritik er ironisk, da svigersønnen, Jared Kushner, ejer over 12 lejlighedskomplekser i byen, hvor mange af dem er blevet indstævnet for brud på forskrifter og kritiseret for at stille ringe lejligheder til rådighed for lejere med lav indkomst.” (BT, 29. juli 2019)

‘Hillary Clinton for president’ (Boston Globe anbefaler Hillary Clinton, 8. oktober 2016)


Århus N: To kvinder afviste tilnærmelse fra ‘fire mænd’, afrikaner ‘tømte en pulverslukker ind i bilen’

Manden med pulverslukkeren beskrives som 20-25 årig, ‘Østafrikansk af udseende’. Bilen var ‘formentlig en Audi. Fra Døgnrapporten for Østjyllands Politi – Tømte pulverslukker i hovedet på to kvinder.

“To kvinder på 20 år 24 år var natten til mandag kl. 02.35 på vej hjem i bil, da de gjorde stop ved Q8 på Randersvej i Aarhus N. Her blev de kontaktet af fire mænd, der spurgte, om kvinderne ikke ville med dem, hvilket de afslog, da de ikke kendte mændene. De to kvinder ventede på, at mændene kørte fra stedet, inden de selv kørte videre i retning mod IKEA.

Kvinderne blev opmærksomme på, at bilen med de fire mænd fulgte efter dem, og da de kørte i retning mod Djurslandsmotorvejen kørte mændene ind foran dem på tilkørselsrampen og fik dem til at standse. Den 24-årige kvinde, de var passager i bilen, rullede vinduet ned, hvorefter en af de fire mænd tømte en pulverslukker ind i bilen, hvor de to kvinder sad.”

(Q8, Randersvej, Århus N – Djurslandsrampen ved Ikea; Fotos: Maps)

Oploadet Kl. 10:50 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

Kejserkåbe, Middelfart, 28. juli 2019

Der er gang i haven i disse dage, og foruden de talrige arter kan man med lidt held se både Kejserkåbe og Citronsommerfugl. En enlig Halemejse sås i få sekunder gennem køkkenvinduet, og på aftenens tur til dyrehaven ved Hindsgavl Slot kunne man relativt let høre Natugle. De store hjorte var fine, men solen var på hæld, så jeg vender snarest tilbage i dagtimerne med kameraet på stativ.

Oploadet Kl. 01:42 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer
Arkiveret under:

DR-TV for de 3-6 årige: Che Guevara for børn…

DR Ramasjang sender for tiden den norske rejsedokumentar ‘Flaskepost fra Stillehavet‘, hvor man fra et barns vinkel følger Ivi og Jack, der sammen med forældrene Susann og Thomas, samt fætteren Jørgen, rejser til stillehavsøen Tikopia. Kort inde i første afsnit ses 4-årige Jack iført en t-shirt der hylder den stalinistiske massemorder Che Guevara. Ramasjangs målgruppe er de 3-6 årige…

(DR Ramasjang, Flaskepost fra Stillehavet, afsnit 1, 27. juli 2019)

Oploadet Kl. 00:25 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer


29. juli 2019

MSM: Ansøgers køn er opgjort via CPR, så derfor ‘forekommer der ikke andre køn’ end kvinde og mand

P1 genudsendte i dag en udgave af Supertanker fra marts i år omhandlende Jordan B. Peterson, om hvorvidt han som fænomen var ‘den faderfigur, vi har savnet?’. Værten var relativ afdæmpet, men udover de to opponenter (Marie Vejrup Nielsen i studiet, Mikkel Thorup i båndet indslag), var der også plads til lektor Ole Bjerg fra CBS, der var meget uP1’sk.

Det tog mig ikke mange sekunder at finde et godt eksempel. Det blev en RUC-skolet journalist-praktikant på Politiken, der præsenterer statistik fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse relateret til ‘fordelingen af kvinder og mænd ud på de ti mest søgte uddannelser’.

“*Da ansøgernes køn er opgjort ud fra CPR-registret, forekommer der ikke andre køn end ‘kvinde’ og ‘mand’.” (Søren Baastrup, Politiken.dk, 26. juli 2019)

(Politiken.dk, 26. juli 2019: Overblik: Sådan ser fordelingen af kvinder og mænd ud…)

“Det er simple ting han siger. For eksempel sådan noget med at der er forskel på mænd og kvinder. Altså, hmmm, det er jo kun på universiteterne man går og siger, at det ikke er tilfældet. Altså, gå ud i verden – tag til Nordjylland, hvor jeg kommer fra, altså det er ‘common sense’, børn ved det.” (Lektor Ole Bjørn)


Farum: Camilla tør ikke forlade hjemmet om aftenen – “… der er blevet råbt.. ‘danskerluder’ efter mig’

BT har flere beretninger fra multikulturens frontlinje i Farum Midtpunkt. Blandt andet 28-årige Camilla – Gravid kvinde flygter fra Farum Midtpunkt: Mit barn skal ikke vokse op her.

“For 28-årige Camilla er der ikke nogen tvivl. Hendes kommende søn skal ikke vokse op i Farum Midtpunkt, efter hun gentagne gange har oplevet at blive truet og kaldt skældsord af en gruppe unge mænd.

‘… jeg tør ikke forlade mit hjem i aftentimerne, fordi jeg er bange for, at de skal bryde ind,’ fortæller Camilla, der ønsker at være anonym…

Camilla er bare én af mange, som B.T. har talt med, der er frustreret over, at en gruppe unge mænd af udenlandsk herkomst angiveligt står bag åbenlys hashsalg, chikane og trusler i området omkring Farum Midtpunkt. …

Lige siden jeg flyttede hertil i 2017, har jeg oplevet, at der er blevet råbt ‘luder’ og ‘danskerluder’ efter mig, og jeg har også været ude for, at de har fulgt efter mig, når jeg har gået med mine hunde. Jeg var helt bange for, at de skulle overfalde mig,’ siger Camilla, der er næsten seks måneder henne i sin graviditet, og tilføjer:

‘Der bliver jævnligt taget i mit dørhåndtag på forskellige tidspunkter om både dagen og natten.'”

52-årige Susan Engstrøm er mere positiv overfor området, men har haft lignende oplevelser – Trods stenkast efter Susan i Farum Midtpunkt: Dejligt sted at bo.

“‘Der er nogle utilpassede unge i området, der sælger hash, og jeg har været udsat for chikane, efter jeg bad dem om at rydde op efter sig. Der er blandt andet blevet kastet sten efter mig, da jeg var ude at gå med min hund,’ fortæller Susan Engstrøm, der arbejder som hjemmesygeplejerske i området.

‘Jeg har oplevet, at de har stået foran mit kontor og truet mig, da jeg kom tilbage fra en aftenvagt,’ siger hun videre.”

Oploadet Kl. 12:44 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer


28. juli 2019

Farum: Josefine chikaneres af AEH’ere – ‘De har været ved at slå mig ned’, “De er så ubehagelige…”

Politikommissær Anders Schütt fortæller til Lokalavisen, at problemet skyldes at ‘arkitekturen er udformet, så grupper af unge kan virke ret synlige i gadebilledet’, hvad SSP-konsulent Kurt Rytter til BT.dk henfører til ‘infrastrukturen’ med ‘et meget komplekst stisystem’. Der vrøvles om ‘befolkningssammensætningen’, men som man kan se på videoen på BT.dk, så drejer det sig om AEH’ere – Josefine truet med tæv: Jeg vil væk herfra.

“27-årige Josefine Sørensen bor i Farum Midtpunkt sammen med sine to børn. Her har hun boet i seks år, men er desperat efter finde et nyt sted at bo, efter at hun dagligt er vidne til en gruppe unge mennesker, der ifølge hende åbenlyst sælger hash ganske få meter fra hendes husdør.

‘Når jeg kigger ud af min dørspion, så kan jeg se, at de står og sælger hash. Hvis jeg beder dem om at gå, så er de truende over for mig,’ fortæller Josefine Sørensen. …

Jeg har oplevet, at de har været ved at slå mig ned. Det var så grelt, at min nabo måtte sende sine to rottweilere ud for at beskytte mig. Nu ved de, hvem jeg er, og de snakker grimt til mig på gaden. De er så ubehagelige over for mig,’ fortæller Josefine Sørensen

B.T. har været i kontakt med adskillige andre beboere i området. Af frygt for de unge mænd ønsker de ikke at stå frem…. Flere af dem fortæller desuden, at børn i området ikke må gå ud om aftenen af frygt for de unge mænd.

… Det hele kulminerede, da hun en dag så naboens søn gå med det, der ifølge hende var en pistol i hånden, i hendes opgang.”

(Farum Midtpunkt, se evt. tidligere post; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 17:16 af Kim Møller — Direkte link58 kommentarer
Arkiveret under:
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper