31. august 2019

Fiskeørn, Klostermølle, 31. august 2019

Der findes ikke dårlige dage i den danske natur, og selvom Klostermølle-området var relativt fugletomt ved middagstid i dag, så lykkedes det alligevel at se Isfugl i tæt flugt henover kanalen på det sidste stykke til Mossøs vestende. Fra fugletårnet, så jeg Fiskeørn på lang afstand. Hermed dokumenteret.

(Fiskeørn, Klostermølle, 31. august 2019)

Oploadet Kl. 18:11 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer
Arkiveret under:

Libak om Løkke: “Men så kom valgkampen. Og lige pludselig mente Løkke noget andet. Helt spontant.”

Så røg Lars Løkke Rasmussen, og det borgerlige Danmark kan komme videre. Gudskelov ikke med Kristian Jensen, men desværre nok med Jakob Ellemann-Jensen. Klart bedre end den ældre udgave af sin far, men vi taler om end mand der tilbage i 2007 meldte sig ud af Venstre i protest mod Venstres linje i udlændingepolitikken. Et parti der inkluderede Karen Jespersen, kunne han ikke acceptere, og meldte sig derfor i Det Radikale Venstre-forgreningen Ny Alliance.

Anna Libak om Lars Løkke Rasmussen i Ekstra Bladet .

“Han har ment, at konventioner som FN’s flygtningekonvention er utidssvarende. Så utidssvarende, at Danmark skal kæmpe for, at de bliver lavet om. Det mener han vistnok ikke mere. Nu mener han, at Danmark skal stå vagt om konventionerne. Og han mener det så meget, at han slet ikke vil høre tale om at lade Nye Borgerlige lægge stemmer til Venstres politik. Fy føj. De vil have et opgør med konventionerne, og det er simpelthen for fælt.

Han har også ment, at udgiftsstop og nulvækst i den offentlige sektor var Venstres politik. Det mener han vistnok ikke mere. I valgkampen lovede han i hvert fald at bruge hele råderummet på velfærd. Før ville han spare penge, nu vil han bruge penge.

Han har også tidligere været meget skeptisk over for de negative konsekvenser af grænsekontrol. Det hed sig endda, at når Dansk Folkeparti ikke kom i regering med Venstre efter valget i 2015, var det ikke mindst på grund af DF’s bastante krav om permanent grænsekontrol. Det ville Venstre ikke acceptere. Det var uliberalt. Grænsebomme rejser man af nød og ikke af lyst.

Sådan er det vistnok ikke længere. For pludselig – hov – blev det under valgkampen i år en mærkesag for Venstre at gå ind for permanent grænsekontrol. Basta. Bom.

Og man kunne blive ved. Lige indtil valget var det Venstres politik, at de afviste børnefamilier måtte blive på Sjælsmark. Fordi udlændingepolitikken blev nødt til at være konsekvent.

Lige indtil valget var det nej til kvoteflygtninge, så længe Danmark fortsat giver asyl og familiesammenføring til tusinder hvert år. ….- Men så kom valgkampen. Og lige pludselig mente Løkke noget andet. Helt spontant. Og måske kun privat? Fra dag til dag udviklede hans synspunkter sig uden forudgående varsel.

… Løkkes rationale var – ræsonnerede man – nok det rigtige: Politik er en konspiration om at gribe magten. Og så må politikformuleringen komme undervejs.

Oploadet Kl. 17:42 af Kim Møller — Direkte link107 kommentarer


30. august 2019

National Geographic (’16): The new europeans, ‘How waves of immigrants are reshaping an continent’

Tilbage i 2011 udgav Renaud Camus bogen Le Grand Remplacement, hvis tanker på sin vis danner den demografiske kontekst for Michel Houellebecqs Soumission (2015). Efter Christchurch-angrebet tidligere på året, blev begrebet ‘Den Store Udskiftning’ kontroversielt – nu inkluderede demografiske realiteter pludselig en implicit opfordring til vold. For blot tre år siden kunne National Geographic tematisere Europas demografiske fremtid, og se indvandring som et logisk svar på faldende antal fødsler i Europa.

Uanset hvor mange moské-massakre vi vil se de kommende år, så giver to plus to stadig fire…

“The Syrian and other refugees streaming into Europe since 2015 have roiled its politics and tested its tolerance. But they’re just the latest of many waves of immigrants since World War II. Indians in Britain, Algerians in France, Somalis in Sweden are some of the immigrants who are reshaping the continent. (Robin Hammond, 2016)

“At the center of German politics there’s now a consensus that the country needs immigrants. Deaths exceed births in Germany by nearly 200,000 a year, and that number is rising. Without immigration, the population would be shrinking. The Berlin-Institute for Population and Development, a think tank, estimates that to keep a constant working-age population—the people who finance pensions for the growing pool of retirees—Germany would need a net immigration of around half a million a year through 2050.” (Robert Kunzig for National Geographic, 2016)

Oploadet Kl. 06:17 af Kim Møller — Direkte link110 kommentarer


29. august 2019

Morten fik nok: “Jeg ringede ikke til politiet den morgen, fordi jeg ved, at de alligevel ikke kommer.”

“Jeg sværger, at hvis du møder mig igen, så vender du rundt og bukker din nakke”, skrev en 30-årig mand til 46-årige Morten, der gennem flere måneder blev truet og chikaneret ved privatadressen. Han anmeldte truslerne til politiet, men intet skete, og til sidst tog han selv affære med et boldtræ. En solstrålehistorie fra BT – Morten tog et boldtræ i hånden efter flere måneder med trusler. For god ordens skyld: Manden er ‘pæredansk’.

“Det er tredje gang på kort tid, at han går forbi huset. Denne morgen vil Morten sikre sig, at det bliver den sidste.

‘Jeg havde fået nok og tog boldtræet og gik ud til ham,’ siger han.

Morten tager boldtræet og peger på manden, som i flere måneder har opført sig truende, og begynder at gå hen imod ham.

‘Jeg gik 100 meter ned ad vejen med battet foran næsen på ham, indtil han var langt nok væk.’

[…]

Til sidst havde Morten Poulsen fået nok… og gik ud med sit boldtræ og truede manden til at forsvinde og stoppe sin chikane. Siden har han ingen problemer haft med ham.

Jeg ringede ikke til politiet den morgen, fordi jeg ved, at de alligevel ikke kommer. De er pisse ligeglade. Der har været mange andre sager herude, hvor jeg har ringet til politiet, hvor de ikke er kommet.'”

(Bruce Willis som ‘Paul Kersey’ i Eli Roths Death Wish, 2018)

“People rely on the police to keep them safe. That’s the problem.” (Ben, Paul Kerseys stedfar i Death Wish, 2018)

Oploadet Kl. 20:46 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer
Arkiveret under:

Apropos Thunberg-religionen: “… people will have to jet out to America to return the ship to Europe”

Tyske Tageszeitung fortæller, at ‘etwa fünf’ flyver til New York, for at sejle den miljøvenlige lystyacht tilbage til Monaco igen. Samme historie fra The Sun – Greta Thunberg’s ‘zero-carbon’ yacht trip won’t save ANY emissions as a crew have to fly to New York to sail it back.

“Thunberg’s high-profile ‘eco’ crossing of the Atlantic hit choppy waters tonight when it was revealed a crew will have to FLY to New York to bring her boat back.

The Swedish climate activist, 16, is crossing the giant ocean in a racing yacht to join protests in the US and take part in a United Nations summit. She is making the two-week voyage in the state-of-the-art 60ft Malizia II yacht – one of the fastest ocean sailing boats on the planet.

The £4m boat – skippered by Boris Herrmann – has been fitted with solar panels and underwater turbines that produce electricity on board, with the aim of making the journey zero-carbon.

However, reports in Germany have now revealed two people will have to jet out to America to return the ship to Europe. Some news sources claimed a further two will also fly out to meet up with Greta, however those reports have yet to be confirmed.

(Greta Thunberg, ikoniseret af klimatosser, Allinge, 14. juni 2019)

Oploadet Kl. 17:53 af Kim Møller — Direkte link61 kommentarer
Arkiveret under:

Hørt på 24syv: “… Trump har sendt NSA efter mig… efter jeg kaldte ham et dumt svin inde på Twitter”

Det siger sig selv, at hvis trykte medier konstruerer citater, så er der ingen nedre grænser for venstreorienterede radioværter såsom Radio24syvs Keith Thomas Lohse. Jeg hørte relativ mange minutters Nattevagten natten til i dag, får han rigtigt kom ind i Paludan/Trump-rutinen. En førtidspensionist med psykiske problemer ved navn ‘Mads’ gav den fuld skrue, og så gik det hele i selvsving.

Jeg skal være den første til at beklage konspiratorisk spam i nærværende blogs kommentarspor, og i de her år mister jeg lidt af illusionerne. Lidt af troen på menneskeheden. Trump er ingen helgenfigur, men i modsætning til alternativerne, så er han ikke et jakkesæt med teleprompter. Den yderste venstrefløj vil ikke forstå, og hopper i takt på hvad som helst. Det samme gør venstrefløjens modstandere, også. Ikke helt i samme grad, men måske er det bare menneskets natur.

Herunder et billede fra Flemming Madsens berømte ‘Valgtale til kalkuner, sendt på DR tilbage i 1966. Her anbefaler han politikere, at øve valgtaler på en kalkunfarm – de reagerer på stemninger, uafhængigt af fakta.

(Flemming Madsen ‘Valgtale til kalkuner’, DR, 1966; Foto: Youtube)

Herunder delvis transskription.

‘Mads’, lytter: … nu har jeg fået min pension, og jeg skal bruge min tid på et eller andet. Jeg kan ikke blive ved med at sidde og programmere og spilde tiden med at sidde foran computeren og genere Trump, og hvad jeg nu ellers gør online. … Jeg er blevet smidt ud af Nationen de første tre gange. Jeg siger bare min mening, og så ryger man ud. Det sidste nye det er at Trump har sendt NSA efter mig i forgårs og i går – min computer er gået fuldstændig ned, min firewall er gået fuldstændig amok efter jeg kaldte ham et dumt svin inde på Twitter. Som i øvrigt også er blokeret. Det handler jo egentligt bare om, at det der Grønland-halløj det bare fik lov til at udvikle sig og udvikle sig og udvikle, og så tog han det personligt.

Keith Thomas Lohse, Radio24syv-vært: – Det er jo hele hans modus operandi, det gør han med alt. Hvis du siger noget andet kaffe, end det han vil ha’ ‘Var behag? Du er fyret!’.

‘Mads’: Lige præcis.

Keith Thomas Lohse: Hans svingdørssystem, ingen anden præsident nogensinde har fyret så mange mennesker. Han er altså – der er noget helt galt.

‘Mads’: Ikke nogen anden præsident har har været så syg i hovedet, i hvert fald i den tid jeg kan huske.

Keith Thomas Lohse: Han har sådan en mærkelig hadkærlighed til Skandinavien. Hans far er tysker. På et tidspunkt, så har han sagt, at hans far var svensker, tror jeg nok. Hvem fanden er præsident i USA og står og lyver om sådan nogle ting som enhver kan google.

‘Mads’: Hvad er det for noget? Hans udtalelse i forhold til Mette Frederiksen, at hun var en ‘Bitch’ den ene dag, og en ‘wonderful woman’ den næste dag. Det var det jeg hængte ham op på. Så sendte han NSA efter mig, og jeg…

Keith Thomas Lohse: Johh, Mads er du ikke bange for at det måske lige der er dig der tager fejl? Kan det ikke være noget ud bilder dig ind? Jeg spørger bare.

‘Mads’: Nej, desværre, kan det nemlig ikke være det. Desværre så er jeg ret god til computere, og jeg kan se på mine forskellige logs og sådan noget, når folk har været inde og pille ved mine systemer. Alle IP-adresser, hvad det jo handler om, de fører tilbage til servere der er ejet ag NSA, og som ligger i USA allesammen.

Keith Thomas Lohse: Okay, ja.

‘Mads’: – Og dermed bryder han jo europæisk lovgivning, det der hedder GDPR.

Keith Thomas Lohse: Hvis du er så god, kan du så ikke gøre noget, så du kører din via noget andet.

‘Mads’: Jov, men jeg skulle bare lige have en chance for at blive udskrevet og komme hjem. For lang tid siden der bloggede jeg ude. Jeg havde lige pludselig en trafik i en allerhelvedes fart, og pludselig gik det alt for stærk til at det overhovedet for noget menneske i dk kunne lade sig gøre, at gøre det. Jeg har bare blokeret hele det amerikanske kontinent, og nu har jeg fred.

[…]

Keith Thomas Lohse: … nu har vi aldrig mødt hinanden eller noget, men…

‘Mads’: – Det har vi faktisk, det har vi faktisk. Det var oppe på Folkemødet…

Keith Thomas Lohse: Jeg har aldrig været til Folkemødet…

[…]

Keith Thomas Lohse: Der er en der skriver. To løgne: ‘Trump har ikke kaldt sin far for svensker, og har ikke kaldt Mette Frederiksen for ‘Bitch’.’ Han kaldte Mette Frederiksen for ‘nasty’.

‘Mads’: Han kaldte hende for ‘nasty women’, men altså.

Keith Thomas Lohse: Same, same. Desuden, så har han rent faktisk sagt at hans far var svensker. Det er 100 procent – det kan googles. Vedkommende skriver, at vi laver Radio24syv-fake news.

‘Mads’: Det med svenskerne kommer også fra din mund, ikke fra min ik’.

Keith Thomas Lohse: Jov jov, det var mig der sagde det. Men det er 100 procent sandt.

‘Mads’: Det vil jeg give dig ret i, det har han nemlig sagt.

Keith Thomas Lohse: I hans administrationstid, som er siden 2015, der er han blevet taget i over 10.000 fuldstændigt dokumenterede løgne. Og det er jo også historisk lige der.

‘Mads’: … så har vi bare en hater med på linjen, og det er jo heller ikke noget nyt.

Keith Thomas Lohse: Nej, og skulle der ryge en enkelt fake news-finke af panden, såh – det her er jo ikke journalistik. Så det tror jeg nok jeg må.

‘Mads’: Nej, lad os da bare snakke om det i stedet for, og finde ud af, hvad det bunder i. Jeg synes da personen der ringer ind, skal begrunde hvis han mener det er fake news. Muligvis han har en eller anden sandhed vi ikke har. … at han står i Det Hvide Hus i dag, skyldes et psykotisk mindretal i USA har trukket nogle heldige kort.

Keith Thomas Lohse: Det er alligevel rigtige mange mennesker. Der er også rigtig mange mennesker herhjemme der forsvarer ham. Han må jo ku’ et eller andet, som vi andre ikke kan se.

‘Mads’: Han er rigtig rigtig god til at manipulere folk, desværre.

Keith Thomas Lohse: Det synes jeg jo så ikke. Jeg synes ikke at han er god, men det virker for nogen.

‘Mads’: Det må åbenbart virke på rigtig rigtig mange, og jeg synes også at han er utrolig nem at gennemskue…

Keith Thomas Lohse: Det er altid sådan nogle hadefulde typer, (laver stemmen om) ’sådan nogle klima-tosser, de elsker bøssekarle, og muslimer og jeg ved ikke hvad’. Det er sådan nogle der – hadefulde typer.

‘Mads’:… i hans egen sindssyge verden… Jeg skal ind og have låst op, for jeg har været blokeret de sidste tre-fire dage. Jeg har dårlig nok kunne tjekke min egen mail eller noget som helst, fordi at han selvfølgelig har taget kontakt til Google, så min Gmail er også blokeret.

(Mads Nystrup på Twitter, 23. august 2019: “Udskrevet uden begrundelse.. Tager da ikk på psyk for sjov.”)

(“… my recent rather harsh criticism of mr. trump and greenland. another is an NSA Server”, 26. august 2019)

(“… må trump det her i dk overhoved?”, 28. august 2019)

(“… skal bruge ca 1000 “trump-babyes” balloner!! nogen forslag??”, 28. august 2019)


“Trump har aldrig sagt den sætning, som B.T. citerer ham for. … et citat, som avisen har konstrueret.”

Alle medier skærer kanterne hårdt i forhold til Trump, og konkret nævnes eksempler fra Berlingske, Lolland-Falsters Folketidende, Weekendavisen og Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen. Jeg fremhæver et eksempel fra BT, hvor korrespondent Henning Høeg konstruerer et Trump-citat, hvad chefredaktør Michael Dyrby forklarer med denne knivskarpe forklaring: “… jeg ved, at der var flere amerikanske medier, der tog sagen og drejede den, fordi tingene i USA er mere polariserede end de er i Danmark. Medierne tog ikke udgangspunkt i kilderne, men Trump-bashende amerikanske medier. Meningsfællerne på den anden side af Atlanten.

Sjælden Detektor-vinkel fra sakset fra DR.dk – Detektor: Medier kaldte Frederiksen for ‘nasty’ – ikke Trump.

“Præsidentens ønske om at købe Grønland blev blankt afvist af statsminister Mette Frederiksen (S), der kaldte ideen absurd. Udtrykket fornærmede præsidenten og fik ham til at bruge udtrykket ‘nasty’, som på dansk betyder væmmelig.
Flere danske medier har skrevet, at Donald Trump kaldte Mette Frederiksen for nasty. Men det passer ikke. …

B.T. lægger i en artikel hårdt ud med overskriften:

– Velkommen i nasty-klubben: Danmarks statsminister bliver en af del af ’de modbydelige’. Nede i selve artiklen står der:

– I den forgangne uge blev vores egen danske statsminister, Mette Frederiksen, medlem af Donald Trumps eksklusive ‘nasty-klub’, der indtil videre kun har seks medlemmer, alle kvindelige.’

Herefter kommer B.T. med et citat fra Donald Trump:

– Mette Frederiksen behøvede ikke at være så nasty. Sådan taler man hverken til mig eller USA.

[…]

Den 21. august sagde Donald Trump i interview til pressefolk i USA:

– Now, Denmark – I look forward to going, but I thought that the prime minister’s statement that it was absurd – it was an absurd idea, was nasty, I thought it was inappropriate statement.

Groft oversat til dansk sagde Donald Trump, at han så frem til at besøge Danmark, men Mette Frederiksens udtalelse om, at det var en ‘absurd’ idé (at han ville købe Grønland, red.), var væmmelig. og at det var en upassende udtalelse.

Så Trump har altså aldrig sagt, at Mette Frederiksen var ‘nasty’, men at hendes ordvalg var ‘nasty’. Og Trump har aldrig sagt den sætning, som B.T. citerer ham for. Det er et citat, som avisen har konstrueret.

(Collage: BT, Henning Høeg, 24. august 2019: Velkommen i ‘Nasty’-klubben…)


Kollektivistiske Enhedslisten: “Fire mennesker ligger halvnøgne i ske i borgmesterens seng…”

Ninna Hedeager Olsen har sygeorlov til retssagen er overstået, men det vil nok være svært at fortsætte det sorte arbejde på Thunø Kro, nu hvor medierne er på sporet. Føljetonen om Enhedslistens seksuelle eskapader i København er gaven, der bliver ved med at give.

Et humoristisk oprids af Torben Mark Pedersen på Facebook.

“Fire mennesker ligger halvnøgne i ske i borgmesterens seng, hvor hendes elsker har sex med en pige, han har kysset med i løbet af aftenen, men som normalt ikke er til mænd.

Borgmesteren er vågen, men lader som om hun sover, mens hendes elsker, som hun i øvrigt også har kysset med samme aften, holder om hendes hofte for at give ekstra afsæt for samlejet.

Borgmesteren griber ikke ind eller beder dem stoppe. Hvorfor? Var hun bange for at virke jaloux eller snerpet, fordi hendes elsker og en veninde har sex i sengen, hvor hun ligger og er en ufrivillig part i samlejet? Eller er det normalt for borgmesteren, at andre mennesker dyrker sex i hendes seng, når hun selv ligger afklædt ved siden af?”

(Scene fra John Cameron Mitchells Shortbus, 2006)

Oploadet Kl. 08:39 af Kim Møller — Direkte link72 kommentarer
Arkiveret under:


28. august 2019

England: Tænketank vil lovgive imod demokrater, “… to combat groups that do not advocate violence”

Labours Tony Blair var premierminister i England fra 1997 til 2007, og medansvar for masseindvandringen til England i perioden. Målet var, som Blair-rådgiver Andrew Neather afslørede i 2009, at ‘rub the Right’s nose in diversity’. I 2016 modtog han ifølge Financial Times 12 mio. dollars fra en saudi-arabisk organisation, med henblik på etableringen af tænketanken ‘Tony Blair Institue for Global Change’. De har nu udgivet en rapport.

Fra The Independent – Government ‘must ban far-right hate groups from making media appearances’, report says.

“A list of ‘designated hate groups’ must be created so the government can combat types of extremism that are not covered by current terror laws, a report has found.

The Tony Blair Institute proposed that organisations on the list would be banned from making high-profile media appearances, thus stopping their ideology spreading to new audiences.

Jacqui Smith, the former home secretary and chair of the Jo Cox Foundation, said the government must create a ‘coherent policy approach’ to the links between violent and non-violent extremism. …

‘Even before these far-right world views morph into terrorism, they are also a contributor to the growth in a toxic culture that is particularly reflected in the intimidation of those in public life, which has grown so quickly in recent years. This is difficult and contested territory, but we cannot simply shelve the arguments.’

The report called for the government to draw up a new law creating a public list of hate groups, which would run parallel to the existing register of proscribed terrorist groups.

Designations would be for set time periods and automatically reviewed by the Home Office.

‘Under designation, hate groups would be limited from appearing on media outlets or engaging with public institutions,’ the report recommended.

‘It would differentiate between legitimate criticism and comment on, for example, Islamist extremism or white supremacy, and the indiscriminate targeting of a group to foster hatred.’

The report also called for the government to create a new definition of extremism that would encompass the far right, and allow public bodies and private companies – including social media firms – to combat groups that do not advocate violence and fall short of terror laws.

The document compared the ideas espoused by the white supremacist terrorist Anders Behring Breivik, who murdered 77 victims in bomb and gun attacks in Norway, with four British far-right groups.

Researchers concluded that Generation Identity England, Britain First, the British National Party (BNP) and For Britain – run by failed Ukip leadership candidate Anne Marie Waters – ‘promote a worldview that significantly overlaps’ with Breivik.”

(Tony Blair Institute, 2019: Narratives of Hate – The Spectrum of Far-right Worldviews in the UK)

(Side 27, Table 3.1: A Range of Positions on Four Key Narratives Themes)

(Side 27, Table 3.2: Four Activist Groups’ Narrative Overlaps with Anders Breivik on Four Key Themes)

Oploadet Kl. 18:19 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

Sharia-tro Kasem Ahmad var indtil fornyligt medlem af Enhedslisten: ‘Tage afstand? Jeg er stolt af det’

Enhedslisten har ekskluderet imam Kasim Said Ahmed, fordi han på forespørgsmål fra Forretningsudvalget ikke ville tage afstand fra ’stening for utroskab’. Havde han diskret undsagt stening, kunne han principielt have fortsat sin kamp for sharia-lovgivning indenfor Enhedslisten. Vi taler om et parti, der med jævne mellemrum demonstrerer imod enhver form for islam-kritisk højrefløj. Marxisme er slemt. Kulturblind marxisme er værre.

Fra Altinget.dk – Kontroversielt muslimsk medlem ekskluderet fra Enhedslisten for udtalelser om kvinder og stening.

“Ved et møde i hovedbestyrelsen for Enhedslisten i slutningen af juni blev det vedtaget at Kasem Said Ahmad ekskluderes fra partiet. Det sker på baggrund af Kasem Said Ahmads udtalelser om at kvinder bør stenes for utroskab. Det fremgår af et referat fra hovedbestyrelsesmødet.

‘Eksklusioner hører til sjældenhederne i Enhedslisten, men her var tale om et synspunkt, som er helt uforeneligt med Enhedslistens politik, og som han havde afvist at tage afstand fra ved henvendelse fra Forretningsudvalget,’ skriver partiet i referatet.

Partiet bekræfter til Altinget, at der er tale om Kasem Said Ahmad, der er tidligere talsmand for Islamisk Trossamfund.”

(Pernille Skipper med Kasim Said Ahmed, under valgkampen, 2019)

“Hvis en ægteskabsbryder, enten mand eller kvinde, begår hor, så er deres blod halal, og de skal dræbes ved stening. Hvis hun er jomfru, så er straffen piskeslag.” (Imam Kasem Said Ahmad, 2016, tidligere Enhedslisten)

“Tage afstand? Jeg er stolt af det. Jeg er stolt af min sharia-lovgivning, jeg kan ikke tage afstand fra min religion, hverken straffesystemet eller sharia – for hvis jeg tager afstand, er jeg ikke muslim mere.” (Imam Kasem Said Ahmad, 2016)

Oploadet Kl. 17:35 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer
Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

Næste side » 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper