29. august 2006

Hettiten Urias

Manden bag…

Ja, det er så mig – en 45-årig århusiansk historiker bosat på Fyn, med det borgerlige navn Kim Møller. Jeg har tre børn (Malthe Valdemar, Victor Winston og Amalie Katrine) fra et tidligere forhold, som besøger mig hver anden weekend.

Ifølge analysefirmaet Kaas & Mulvad, er undertegnede Danmarks 207. “mest magtfulde mediemenneske” (Januar 2008).

Kontaktes…

Skriv efter privatadresse, telefonnummer, Skype-navn etc. 

Politisk…

Politisk er jeg nationalkonservativ, hvad jeg lidt provokerende plejer at betegne som ‘mere konservativ end De Konservative, mindre socialdemokratisk end Dansk Folkeparti’. Det vil sige klart højreorienteret. I mine ungdomsår var jeg rød, hvad mest var en reaktion på handelskolens forkælede overklasse-KU’ere, hvad kulminerede med et medlemskab af De Grønne i slut-80erne.

Apolitisk…

Siden 1990 har jeg spillet pool-billard på eliteplan i flere jyske klubber, senest i Elitedivisionen med Randers Pool Club. Jeg holder formen ved lige, men har erkendt at jeg aldrig når fordums styrke – kulminerende med sølv ved EM for landshold i 1997 (Stavanger, Norge).

Fritiden tilbringes i naturen, mest på egen matrikel, ofte med et kamera i hånden. Jeg kan vel kaldes for amatør-ornitolog.

Oploadet Kl. 18:06 af Kim Møller — Direkte linkKommentarer lukket til Hettiten Urias
Arkiveret under:

No comments yet.

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper