30. august 2006

Kommentar-moderation

Debattens økologi…

DR fortæller på deres online-debat, at de sletter indlæg for at lade “tvivlen komme debatten og den gode tone til gode”. Kært barn har mange navne, men der hvor jeg kommer fra kalder man det censur.

Jeg godkender pr definition alle indlæg her på sitet, ofte ulæst, men altid helt uden hensyntagen til det skrevne. Derfor vil der forekomme indlæg jeg personligt finder absurde, barnlige, racistiske, tåbelige, ubehagelige og en hel del blandingsformer. Holdninger skal bekæmpes med holdninger, og er der nogen der mener jeg er nazist/fascist/racist og skriver det her på sitet, så ændrer de næppe holdning fordi jeg sletter kommentaren.

Uriasposten har mere end 200.000 kommentarer, og til dato har jeg kun slettet enkelte. For at jeg overhovedet vil overveje at slette et indlæg, skal mindst et af følgende punkter været opfyldt – i min fortolkning.

1) Der foreligger en mere eller mindre direkte opfordring til vold eller trusler.

2) Politiet beder mig fjerne en kommentar og/eller truer med sigtelse mod mig personligt.

3) En person føler sig truet og beder mig om at fjerne indlægget.

Jeg går ikke i debat om debatten – Uriasposten er ikke Politiken. 

Foruden ovennævnte sletter jeg naturligvis reklame-spam, dobbelte indlæg og længere indklippede tekster uden relevans for den pågældende tråd. Karantæne eller permanent ip-blokade tildeles undtagelsesvis maniske debattører der bevidst eller ubevist ødelægger debatterne.

Oploadet Kl. 23:00 af Kim Møller — Direkte linkKommentarer lukket til Kommentar-moderation
Arkiveret under:

No comments yet.

Comments are closed.

RSS feed for comments on this post.

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper