12. april 2014

Nye tips

Eftersom den gamle “off topic”-tråd er kollapset, lægges her en ny til samme formål. Der arbejdes på en permanent løsning. Mvh. Kimpo

update 31. okt. 2017:

kommentar-felt flyttet op til seneste kommentar /Kimpo

===

Update 25. april 2014:

Egentlig skulle de genopstandne kommentarer være kommet til syne påskedag, men det blev ikke så vel. Jeg har rodet med WordPress-koden, der er smukt udformet i tidens sexobjektorienterede programmeringsstil, men efter min bedste overbevisning ikke er egnet eller designet til en blog af Uriaspostens faktuelle format. Der har før været problemer, faktisk engang så kraftige, at jeg måtte skrive funktioner om for at få Uriasposten i en tilstand, hvor opdatering var mulig.

Summa summarum er den gamle og nye kommentartråd slået sammen og kodet lidt om, så de mere end 7000 kommentarer ikke vælter apparatet. Håber det virker uden for mange gnidninger, og håbet er fromt som en trappist-munk :-)

update 8. juli 2014:

Efter en lidt forhastet auto-update blev mine rettelser overskrevet, så nu er denne tråd atter i UDU. Jeg finder koden frem snarest.. men ikke lige nu.

update 13. feb. 2016:

WordPress lavede en kraftig opdatering i kommentarfunktionen (omkring version 4.4.2), der fik mit hack til at vælte, så denne her har været off nogle dage. Nu skulle det gerne være fikset..

Oploadet Kl. 15:07 af Kim Poulsen — Direkte link23.292 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/nye-tips/trackback

23.292 Comments »

RSS feeeed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 1. Hvis nogen er i tvivl om EU’s mål, så find “Black pigeon speaks” på youtube og den nyeste video kaldet “Merkel ACCELERATES the Kalergi Plan in Europe”.

  De begår fuldstændigt overlagt og planlagt kulturelt massemord på os, og vi snorksover.

  Kommentar by per — 20. oktober 2018 @ 16:19

 2. > sidste mange indlæg.. det skyldes nok al den ‘hverdagsracisme’ https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art6783485/De-smed-bananer-efter-os-og-r%C3%A5bte-at-vi-var-perkere-der-skulle-fucke-ud-af-deres-land Svensk feministisk partistifter taler om ’skammens tidsalder’: Det, der foregår i Danmark, er uhørt skræmmende ht tps://politiken.dk/debat/art6783126/Det-der-foreg%C3%A5r-i-Danmark-er-uh%C3%B8rt-skr%C3%A6mmende ikke meget online – og hvis du som ‘hvid’ har oplevet noget lignende, så husk lige at ‘hverdagsracismen’ KUN kan gå den ene vej i følge kritisk raceteori.. sådan er det bare.. :-(

  Kommentar by anno — 20. oktober 2018 @ 15:19

 3. Heilung er et dansk band som laver musik inspireret af den proto-germaniske periode i Danmark ca. 500-600 år FØR vikingetiden:

  https://www.youtube.com/watch?v=QRg_8NNPTD8

  Kommentar by Acharya Tuisto — 20. oktober 2018 @ 15:14

 4. https://ekstrabladet.dk/112/konen-lokkede-ham-ud-i-skoven-nu-er-tre-familiemedlemmer-doemt-for-mordforsoeg/7360833

  Jacob skulle have holdt sig langt væk fra Fatima, men han var nok blevet indoktrineret til at tro, at etnisk og raceblandet ægteskab ville være super duper.

  “Anklager Pernilla Tallinger fortæller til det svenske medie, at sagen har været meget speciel for hende. Hun troede slet ikke, at sådan noget kunne finde sted i Sverige, har hun udtalt.”

  Jeg savner ord…

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. oktober 2018 @ 14:59

 5. Er eller kommer snart i danske skoletimer:

  https://newspeek.info/skoleelever-hvis-vi-kommer-til-at-dominere-faar-i-alle-hugget-hovedet-af/

  iSlammet træner deres soldater fra den tidligste barndom.

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. oktober 2018 @ 13:51

 6. Ja, Hr. Snusk, JP er nu blevet så politisk korrekt, at selv debatindslag fjernes, hvis en fupflygtning, på egen foranledning, skulle få for mange verbale sandheder at høre.
  Og som du skrev på bloggen, så er mange af kommentatorerne væsentlig bedre egnet som journalister/bloggere end de af Politiken godkendte, fakta-fordrejende nyttige idioter, som vi gennem skatten er tvangsindlagte til, at medfinansiere.

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. oktober 2018 @ 13:46

 7. https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10951519/20-maend-faengslet-for-grusomt-og-ondskabsfuldt-seksuelt-misbrug-af-teenagere/

  Der omtales kun sagerne fra Huddersfield. Alle de andre sager om såkaldt “grooming” nævnes slet ikke. Artiklen slutter med følgende relativisering, som skal lede læseren til at tro, at den hvide mand er det virkelige problem:

  “Politiets statistik for Storbritannien viser dog, at de fleste gerningsmænd i sager med udnyttelse af børn er hvide mænd…”

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. oktober 2018 @ 13:22

 8. Beredskabs styrelsen udgav i 2017 en oversigt over “Det Nationale Risikobillede” og der nævnes islamisk terror ( 10 sider ) som en af ( Langt nede på listen, kun undergået af “Rumvejr” ) de ting man skal være opmærksom på.

  Og, Der nævnes naturligvis intet om Venstreorienteret terror og vold.

  http://brs.dk/viden/publikationer/Documents/Nationalt-Risikobillede-2017-LowRes.pdf

  Kommentar by Santor — 20. oktober 2018 @ 12:05

 9. https://jyllands-posten.dk/aarhus/norddjurs/ECE10951695/28aarig-mand-risikerer-livstid-tiltalt-for-at-saette-hel-boligblok-i-brand/

  Iransk statsborger…han skal have livstid i et iransk fængsel… når han er blevet straksdømt og udvist og udsendt med tvang til iran i morgen.

  Hvad har det muslimske svin lavet i Danmark…vel været på offentlig forsørgelse…hvor helvede bliver vi ved med at give dem lov til at være her?

  Kommentar by Black Watch — 20. oktober 2018 @ 10:10

 10. Jared Taylor – White People Who Don’t Want To Be White

  https://m.youtube.com/watch?v=ak6exfOwji4

  Med udgangspunkt i Pochahontas-sagen. Hysterisk morsomt, hvis ikke det var virkeligt.

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. oktober 2018 @ 03:36

 11. Ang. linket under 3279:

  Linket virker ikke og debatindslaget er fjernet.
  Det har sikkert/forhåbentlig udløst en shitstorm.

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. oktober 2018 @ 21:27

 12. Indsæt tidligere artikler om hvor godt det går nær det center her: https://www.bt.dk/samfund/85-sigtelser-paa-to-og-et-halvt-aar-naboer-til-udrejsecenter-plaget-af-vold

  Det er samme mønsker HVER gang, de lokale væmmeligsoer siger at der ingen problemer er og alle på stedet er søde, kort tid efter er det “helvede på jord” for alle der bor i nærheden, og dem der lovpriste det er tavse. Glem dem aldrig.

  Kommentar by per — 19. oktober 2018 @ 19:38

 13. > hr Snusk 16.57

  Der kan sikkert findes eksempler på det i Danmark. Det burde føre til tvangsfjernelse men desværre ser det ud til at idiotien breder sig godt hjulpet på vej af medierne. Og hvis spis-græs bevægelsen blivet for stor er der ingen polotiker der tør røre ved det

  Kommentar by Erik — 19. oktober 2018 @ 19:28

 14. Hej Kim
  Jeg tror at Tommy Robinsons gerninger sættes i et andet lys.
  https://www.dailymail.co.uk/home/index.html

  https://www.mirror.co.uk/

  lidt godt nyt.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 19. oktober 2018 @ 18:54

 15. På Politiken Vest (tidligere JP) er der i dag et debatindslag, fra en, i mine øjne, falskner af en asylant fra Syrien, der i stor stil beklager sig over ikke at kunne rejse på besøg i Syrien med Politikkernes og danske skatteborgeres velsignelse:

  https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE10907522/de-rejser-til-et-sted-hvor-krigen-og-doeden-stadig-fylder-meget/

  Fupasylanten har rejst gennem flere sikre lande, for at komme til Danmark, få beskyttelse og alt hvad livet i på skatteborgernes regning byder og så beklager han sig skamløst over, at der ikke også er inkluderet ferie i hjemlandet med i luksuspakken.

  Det er så skamløst, at han burde deporteres til selvforsørgelse i Sibirien, hvis han stadig mener, at have behov for beskyttelse.

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. oktober 2018 @ 18:09

 16. #273 Erik, tænk på de forældre, der tvinger deres børn til at leve uden animalsk føde. De skader deres børn for livet pga. den sindssyg forestilling, at vi mennesker kan nøjes med grøntsager. Mere hensyn til dyrene end til egne børn. Der har, i udlandet, været tvangsfjernelser af børn, fordi de var groft fejlernærede. Ved ikke om det også er sket i Danmark.

  Kommentar by Hr. Snusk — 19. oktober 2018 @ 16:57

 17. Jeg kan ikke se det er dyrevenligt at spise deres mad.

  Kommentar by Erik — 19. oktober 2018 @ 16:47

 18. Veganerne føler sig hellige, ved at beskytte dyrene og ikke spise/forbruge animalske produkter, pga. dyrenes lidelser. Men deres “hellighed” falder drastisk, efter som det er bevist gennem aurafoto (kialinfoto?), at også planter har et følelsesliv:

  En aurafotograf opdagede, efter en fotoseance, at hans stueplante pludselig skiftede farve på billederne. Dette passede sammen med, at en anden tilfældigt havde ramt planten med glæden af en cigaret.
  Dette ville han undersøge nærmere og det viste sig, at blot han stod ved planten og tænkte på at ramme den med en cigaretglød, skiftede planten farve.

  Ja, tænk sig, de veganske mordere ernærer sig ved, at skære plantens rødder over, klippe blade af andre og torturstege det hele ved kun 42grader, inden de med velbehag kværner det gennem tænderne.

  Desuden spiser de gerne eksotiske varer, som transporteres over tusinder af kilometer, for at tilfredsstille deres “hellighed”

  De har vist ikke bare knald i låget, de er nærmere mere hjernedøde end en stueplante og burde stikke piben ind!

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. oktober 2018 @ 16:17

 19. En dansk kvinde fik tæv, da hun påtalte lovbrud.

  gæt signalement

  https://ekstrabladet.dk/112/unge-maend-spaerrede-handikappladser-kvinde-paatalte-det-og-fik-knytnaeve-i-ansigtet/7359352

  Kommentar by Kaj — 19. oktober 2018 @ 15:43

 20. Animalsk fedt er brændstof til hjernen så selvfølgelig har veganere knald i låget ligesom andre ikke-bacon-spisere.

  Kommentar by Erik — 19. oktober 2018 @ 15:19

 21. Jeg er nødt at få afløb for mit raseri over de satans veganer. Nu slår det sg’u da klik for dem.
  https://www.bt.dk/samfund/veganere-sammenligner-koedspisning-med-paedofili

  Kommentar by k. m. — 19. oktober 2018 @ 12:48

 22. Danmark er nu mere islamiseret på offentlige arbejdspladser, end et muslimsk land hvor 99% af befolkningen er muslimer!!! https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/algeriet-forbyder-burka-og-niqab-paa-arbejdspladsen/7359177

  Kommentar by Per — 19. oktober 2018 @ 05:28

 23. Anno, jeg kommer til at tænke på de klynkehoveder, der brokker sig over, at kvinder her i landet er underrepræsenteret på musikscenerne … måske de skulle fokusere på at spille musik, istedet for at politisere. Tøserne i din video synes ikke at være hæmmede af deres køn – nærmest tværtimod 😊

  Hvad fodbold angår:

  ht tps://m.youtube.com/watch?v=JmcX-ON_imA

  Mændende, i deres karrieres efterår, kan vel nøjes med et juridisk kønsskifte…

  Kommentar by Hr. Snusk — 19. oktober 2018 @ 03:38

 24. Hr. Snusk, jeg ser frem til det første transkønnede kvindefodboldlandshold.. evt. kan mænd måske lige forlænge deres karriere med nogle år..? :-) :-) jeg er nu mest til ægte feminister https://www.youtube.com/watch?v=0tRxT76DDY8

  Kommentar by anno — 19. oktober 2018 @ 01:50

 25. Your comment is awaiting moderation.
  ht tps://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/trump-truer-med-at-lukke-graense/7358946

  Hverken artiklen eller de nu 56 kommentarer nævner årsagen til at Trump rasler med sablen. Siger sgu noget om oplysningsniveauet…

  ht tps://www.breitbart.com/news/trump-warns-of-aid-cut-over-migrant-caravan-now-in-guatemala/amp/

  Kommentar by Hr. Snusk — 19. oktober 2018 @ 00:11

 26. Anno, her er lidt mere at det, som feministerne helt glemmer at reagere på:

  ht tps://www.google.dk/amp/s/amp.cnn.com/cnn/2018/04/09/sport/laurel-hubbard-transgender-weightlifter-new-zealand-commonwealth-games-spt/index.html

  Kun en skade (ikke skede) forhindrede ham her i at tage guldet.

  Texansk mesterskab i kvindebrydning gik til en mand:

  ht tps://amp.theguardian.com/society/2018/feb/25/transgender-wrestler-mack-beggs-wins-texas-girls-title

  Beklager de links, men det er for ikke at havne i kattebakken 😩

  Kommentar by Hr. Snusk — 19. oktober 2018 @ 00:10

 27. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/trump-truer-med-at-lukke-graense/7358946

  Hverken artiklen eller de nu 56 kommentarer nævner årsagen til at Trump rasler med sablen. Siger sgu noget om oplysningsniveauet…

  https://www.breitbart.com/news/trump-warns-of-aid-cut-over-migrant-caravan-now-in-guatemala/amp/

  Kommentar by Hr. Snusk — 19. oktober 2018 @ 00:05

 28. https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE10948599/unge-maend-parkerede-paa-handicapplads-kvinde-overfaldet-med-spytklat-og-slag/

  Endnu et P-plads overfald foretaget af nogle muslimer – ny trend? – Parkér på en handikap p-plads og afvent at en dansker påtaler provokationen – overfald så danskeren?

  Jeg føler anledning til at komme med et PS iht. indlægget om Paludans demo, som ses i en anden tråd herinde på Urias!
  Jeg er ikke jødehader – tværtimod – det vil i også erkende, når i evt. læser mine andre kommentarer på Urias. Jeg mener bare, at jøderne lige som os kommer til at tilpasse os…antagelig på den hårde måde!!

  Kommentar by Black Watch — 18. oktober 2018 @ 23:55

 29. “.. first transgender athlete to win a UCI world cycling championship ..” https://www.velonews.com/2018/10/news/qa-dr-rachel-mckinnon-masters-track-champion-and-transgender-athlete_480206

  Kommentar by anno — 18. oktober 2018 @ 23:24

 30. Det kan da kaldes en solid muslim rabat…måske status som digter lige gav det sidste skub til noget der ligner en total frifindelse?
  https://ekstrabladet.dk/112/dom-yahya-skal-behandles-for-psykisk-sygdom/7357853

  Kommentar by redneck — 18. oktober 2018 @ 16:46

 31. Sydkorea: ingen asyl status til de 481 yemenitiske flytninge, men 1 års humanitær opholdstilladelse til 339. 34 helt afvist og 85 verserende sager http://www.koreatimes.co.kr/www/nation/2018/10/113_257134.html Det er jo ikke så godt.. menneskerettighedsorganisationer fordømmer screeningsprocessen ht tp://www.koreatimes.co.kr/www/nation/2018/10/281_257224.html

  Kommentar by anno — 18. oktober 2018 @ 16:23

 32. Sydkorea: ingen asyl status til de 481 yemenitiske flytninge, men 1 års humanitær opholdstilladelse til 339. 34 helt afvist og 85 verserende sager http://www.koreatimes.co.kr/www/nation/2018/10/113_257134.html Det er jo ikke så godt.. menneskerettighedsorganisationer fordømmer screeningsprocessen http://www.koreatimes.co.kr/www/nation/2018/10/281_257224.

  Kommentar by anno — 18. oktober 2018 @ 16:20

 33. https://ekstrabladet.dk/112/19-aarig-sigtes-for-at-slaa-og-sproejte-peber-spray-paa-mand-i-strid-om-p-plads/7357695

  Muhammed har ret til at parkere sin bil, så han optager to handicappladser. De vantro skal bare holde kæft.

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. oktober 2018 @ 11:43

 34. Han kræves udvist for bestandigt.
  https://ekstrabladet.dk/112/politiets-store-lykketraef-seks-containere-var-fyldt-med-narko/7356994

  Kommentar by tavsen — 18. oktober 2018 @ 09:41

 35. Væk med jøderne, så er det slut med svindel og humbug i finansverdenen

  ps. ironi kan forekomme

  Kommentar by k.m. — 18. oktober 2018 @ 09:38

 36. https://www.dr.dk/nyheder/penge/netvaerk-af-finansfolk-og-storbanker-har-plyndret-danmark-og-store-dele-af-europa

  Kommentar by anno — 18. oktober 2018 @ 06:53

 37. En rigtig god artikel på DKA i dag:

  https://denkorteavis.dk/2018/arbejdsgivere-bruger-deres-position-til-at-misinformere-befolkningen-om-indvandring-og-beskaeftigelse/

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. oktober 2018 @ 23:38

 38. https://www.jv.dk/kolding/Politiet-er-faamaelt-om-saerligt-farligt-roeveri-i-Kolding/artikel/2653887

  Gerningsmanden hedder nok ikke Jens Jørgen, siden politiet mørklægge sagen

  Kommentar by k. m. — 17. oktober 2018 @ 18:42

 39. https://politiken.dk/kultur/art6776415/Jeg-havde-engang-en-studerende-som-spurgte-hvordan-jeg-som-hvid-midaldrende-mand-kunne-undervise-i-hadforbrydelser Ikke meget online i de to sidste link ht tps://politiken.dk/kultur/art6775606/Er-identitetspolitikken-en-tiltr%C3%A6ngt-politisk-kamp-for-ligebehandling-eller-et-moralsk-korstog-der-undergraver-den-frie-debat-i-vores-samfund Noa Redington ht tps://politiken.dk/debat/klummer/art6753976/Identitetspolitik-er-en-blindgyde.-Hellere-en-omvendt-homofob-end-100-hellige-deltagere-i-%C3%A5rets-pride

  Kommentar by anno — 17. oktober 2018 @ 18:03

 40. https://jyllands-posten.dk/international/ECE10925576/en-tredjedel-af-britiske-piger-bliver-chikaneret-naar-de-har-skoleuniform-paa/

  Ja nyd nu det multikulturelle islamiske slaraffenland små piger – det som jeres hensynsfulde mor har beredt for jer!

  Kommentar by Black Watch — 17. oktober 2018 @ 09:25

 41. Mere propaganda fra DR. Klimaforandringer kan give dyrere øl:

  https://www.dr.dk/nyheder/viden/klima/klimaforandringer-kan-sende-oelpriser-paa-himmelflugt

  Så må vi bare spare noget mere på udlændingeområdet. Skål!

  Kommentar by Acharya Tuisto — 16. oktober 2018 @ 17:04

 42. #248 Redneck, det er fandme sindssygt at de tyske myndigheder tilsyneladende er så forhippede på at beholde revl og krat af de primitive idioter, at der var en af dem, som måtte ty til gidseltagning for bare at kunne få en flybillet hjem. Imens insisterer vi andre på, at den slags mennesker slet ikke skal være i Europa.

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. oktober 2018 @ 15:30

 43. https://www.bt.dk/krimi/politiet-beder-om-hjaelp-kender-du-denne-overfaldsmand

  Kulturberiger, hvad ellers

  Kommentar by k. m. — 16. oktober 2018 @ 10:59

 44. @246…. læg mærke til Svinekød ikke belaster mere end rødspætter…. så vi skal bare spise mere svin!

  Kommentar by redneck — 16. oktober 2018 @ 10:19

 45. Motivet fortsat ukendt selvom gerningsmanden hævder at være fra IS og krævede at blive fløjet til Syrien
  https://ekstrabladet.dk/112/grusomme-detaljer-ville-taende-ild-til-gidsel-da-politiet-broed-ind/7354591

  Det må være SÅ frustrerende for Islamisterne at folk ikke tager dem alvorligt….

  Kommentar by redneck — 16. oktober 2018 @ 10:18

 46. Jeg tror Sverige render ind i et nyvalg.
  Nu giver man Stefan Löfven opgaven at danne ny regering

  Det hjælper ingenting, for nu er de gamle partier fanget i deres egen fælde. De forkaster vælgernes dom, ved at gå en stor bue uden om Sverigedemokraterne.

  Kommentar by k.m. — 16. oktober 2018 @ 09:30

 47. Læs lige den her fra vores kære broderland.
  Sådan skaber man et tryggere og sikrere samfund.
  https://samnytt.se/nu-kan-du-lamna-in-dina-handgranater-och-bomber/

  Kommentar by Catfish — 16. oktober 2018 @ 06:07

 48. Lars Bern forklarer fødevare- og medicinalindustrien i denne fantastiske redegørelse: https://www.youtube.com/watch?v=KP5KMrxA0SE

  Kommentar by Nielsen — 16. oktober 2018 @ 01:42

 49. https://jyllands-posten.dk/livsstil/ECE10940404/forskere-danskere-boer-skaere-93-pct-af-det-mest-klimasyndige-koed/

  Vanviddet vil ingen ende tage og mere og mere sindsygt bliver det – Ingen ud over min indkomst og økonomiske formåen skal bestemme hvor meget og hvilket kød jeg ønsker at spise og hvornår!!!

  Det er vel bare nogle kvindagtige m/k´er der igen skal bruge en ny måde at smadre manden på (primært den hvide mand), familierne, kernefamilien. Sammenhængskraften og de vestlige demokratier skal også ødelægges, så deres hede drøm om magt og license to kill og socialisme/kommunisme tryne al fornuft, fremskridt og opposition.

  Kommentar by Black Watch — 15. oktober 2018 @ 22:51

 50. https://www.youtube.com/watch?v=h9T7pP_UXrs

  fra 19:35-

  LEGO-familien giver den – muligvis – som en slags George Soros i Sverige.

  Kirkbi (Legos moderselskab) ejer lige under halvdelen af den svenske gulvfabrikant Pervanovo, som dropper ny fabrik fordi ledelsen ikke vil forhandle med en fremtidig SD-borgmester…
  Den slags spillopper sker ikke uden accept fra Billund.

  Kommentar by Polka — 15. oktober 2018 @ 20:08

 51. Kommentar by k.m. — 15. oktober 2018 @ 11:42

  Når man læser kommentarerne i dine links bliver man igen overbevist om, at det danske folk er utroligt naive og vil bevidst bedrages 24/7.

  Vi går samlet i afgrunden – man vil ikke andet – tag din nabos hånd og gå lalleglad vanviddet i møde!

  Kommentar by Black Watch — 15. oktober 2018 @ 18:25

 52. Kun signalement af to af de 11 voldsmænd men mon ikke de passer ind i modellen?
  https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE10940076/politiet-gymnasieelev-overfaldet-og-trampet-paa-af-11-maend/

  Kommentar by redneck — 15. oktober 2018 @ 17:21

 53. https://www.document.dk/2018/10/15/tysk-regering-oensker-at-sende-asylansoegere-flygtninge-retur-til-danmark/

  Hvis Lille Lars, der burde agere som statsminister for det DANSKE FOLK, igen handler på egocentriske interesser og indgår aftale med Merkel om at vi skal have flere af Merkels gæster/fupflygtningen, bør han afsættes som den største landsforræderiske løgner i nyere tid!

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. oktober 2018 @ 16:39

 54. https://www.jv.dk/esbjerg/Sandrini-chokeret-over-viceborgmesters-udfald-mod-asylcenter/artikel/2653085

  https://www.jv.dk/esbjerg/Genboer-Ved-koebmanden-ser-jeg-16-indvandrere-og-to-danskere/artikel/2652877

  Kommentar by k.m. — 15. oktober 2018 @ 11:42

 55. https://www.document.no/2018/10/13/velkommen-til-fristedet-sverige/
  Den 22-årige arabiske mand fra Gaza, der går under navnet Feras, opholdt sig illegalt i landet, da han begik angrebet. Hans asylansøgning var blevet afvist af de svenske migrationsmyndigheder (Migrationsverket). Han havde åbenbart fået besked på at forlade landet men havde ikke gjort det. Af uvisse årsager var han ikke blevet tilbageholdt med henblik på udvisning men kunne i stedet bevæge sig frit omkring i Sverige.
  Feras benyttede denne frihed til at deltage i et angreb på Gøteborgs synagoge. Omkring 10-15 andre unge mænd sluttede sig til ham, og kun tre af dem blev sigtet.”

  Kommentar by k.m. — 15. oktober 2018 @ 11:23

 56. AfD i Bayern går lige så meget frem som CSU går tilbage.

  Det må give Merkel endnu flere rynker i panden.
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article181917280/Landtagswahl-Bayern-2018-Alle-Ergebnisse-Sieger-im-Ueberblick.html

  Kommentar by k.m. — 15. oktober 2018 @ 08:45

 57. “Det skrøbelige demokrati” er et af udtrykkene i indsatte link
  Anki Garhardsen skriver : Lad os aldrig blive som Sverige

  “Forrige helg holdt jeg foredrag på Segerstedsseminaret i Göteborg. En arena der skrivende og tenkende mennesker fra begge sider av Kjølen inviteres inn for å diskutere demokrati, ytringsfrihet og presset begge deler er utsatt for.
  Men da jeg satt på toget på vei hjem, tenkte jeg at avgrunn er en bedre beskrivelse enn kulturforskjeller.”
  https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/G1RGEJ/Jeg-trodde-ytringsrommet-i-Norge-var-trangt-Det-var-for-jeg-motte-den-svenske-korrekthetspisken–Anki-Gerhardsen

  Kommentar by k.m. — 15. oktober 2018 @ 07:34

 58. Politiet talstærkt tilstede med hunde pga. familiestridigheder: https://www.bt.dk/krimi/slagsmaal-i-broendby-i-forbindelse-med-familiestridigheder-politi-leder-efter-kniv

  Jeg tror det er familien Rasmussen, hvem ellers?

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 14. oktober 2018 @ 18:04

 59. “en mand rydder op”
  Salvini rydder en by for flygtninge og sætter borgmester i husarrest

  https://www.focus.de/politik/ausland/riace-im-sueden-buergermeister-verhaftet-salvini-laesst-fluechtlingsfreundlichstes-dorf-italiens-raeumen_id_9755721.html

  Kommentar by k. m. — 14. oktober 2018 @ 17:39

 60. Pakistansk mand: https://www.bt.dk/krimi/det-ved-vi-om-britta-nielsen-og-hendes-svindel

  Var det ikke også sådan en starut der snørede SKAT for 12 milliarder?!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 14. oktober 2018 @ 15:49

 61. En hvid mand har muligvis begået en voldtægt – eller også har en gold og midaldrende kvinde fortrudt – og politiet selvfølgelig er HELT fremme i skoene med signalement og hele molevitten. Sjovt så ihærdig man er, når det ikke er en neger eller en korankriger der efterlyses.

  https://www.bt.dk/krimi/politiet-undersoeger-voldtaegt-i-horsens

  “Politiet undersøger en voldtægt af en 37-årig kvinde i Rådhusparken i Horsens natten til søndag.”

  “Kvinden, der er fra Aarhus, var taget til Horsens for at tage i byen, og på baren Zwei Grosse Bier Bar mødte hun en mand, som hun faldt i snak med.

  »De taler sammen flere gange i løbet af aftenen og ender med at aftale at gå en tur i parken,« fortæller Jørn Lindhardt til Horsens Folkeblad.

  Det endte med, at hun blev voldtaget i parken. Hun bad en forbipasserende mand i parken om hjælp efter voldtægten, og politiet blev herefter kontaktet.

  Politiet er nu på jagt efter gerningsmanden, der har følgende signalement:

  Mand, 20-25 år
  Almindelig af bygning
  Blond hår, redt til venstre side
  Iført mørke bukser og lysere bluse
  Den formodede gerningsmand og kvinden stod inden voldtægten og talte med flere andre personer. Blandt andet med en karseklippet, ung mand med lys T-shirt.

  Klokken 02.04 blev kvinden og den formodede gerningsmand set i nærheden af Nørregade og sidegaden Graven. Undervejs snublede kvinden, og mistænkte hjalp hende op. De gik arm i arm. Kvinden skulle ifølge politiet være iført ’strutkjole’ og ‘puf-ærmer’ og have sat håret op i rottehaler.”

  Kommentar by Polka — 14. oktober 2018 @ 14:31

 62. SD-framgång stoppade satsningen på 500 jobb
  Pervanovo nu ur en tänkt miljardetablering, som på sikt skulle gett femhundra jobb.

  – Vi kan omöjligt etablera oss på en ort där SD nått sådana framgångar
  https://unv.is/expressen.se/kvallsposten/sd-framgang-stoppade-satsningen-pa-500-jobb

  Det företaget backas ekonomiskt upp av Skandinaviens rikaste familj, Kirk Kristiansen, ägaren till de danska berömda Legoklossarna.

  Kommentar by Jens — 14. oktober 2018 @ 13:45

 63. https://www.dr.dk/nyheder/regionale/syd/kirkegaard-goer-plads-til-30-muslimske-gravpladser

  Skandaløst – og landsforræder og menighedsrådsformand, Sarah Arnkjær, sikrer at det nye herrefolk ikke skal begraves med de urene danskere…

  “Der kommer til at være en hæk, som adskiller de 30 muslimske gravpladser fra kirkegårdens kristne gravpladser.”

  Da muslimske gravpladser vist nok ikke nedlægges, så bliver det reelt en overtagelse af kirkegården.

  “Kan løbe tør for gravpladser
  Der er flere muslimske gravpladser rundt om i landet, blandt andet i København, i Midtjylland og på Fyn. I Sønderborg etablerede man i 2013 et gravafsnit for muslimer.

  Her er man glad for, at Aabenraa nu også snart får en muslimsk gravplads.

  – Vi glæder os over, at Aabenraa også får en muslimsk gravplads. Hvis vi skal dække det meste af Sønderjylland, så vil vi løbe tør for pladser i løbet af 15 år. Vi ser kun frem til, at Aabenraa også får lavet et gravsted, siger formanden for Ulkebøl Menighedsråd, Frede Mørch Pedersen.

  Morten Hansen, der er administrationschef i Aabenraa Sogn, forventer, at det muslimske gravafsnit vil være klar til brug næste sommer.”

  Kommentar by Polka — 14. oktober 2018 @ 12:50

 64. Svindelsagen:

  Blev Britta Nielsen fra Hvidovre advaret, så det lykkedes hende at flygte og undgå en anholdelse for at have svindlet med 111 mio. kr.? Det er et af spørgsmålene, der rejser sig i den spektakulære sag.

  Ja da…selvfølgelig…en oversmølf i socialstyrelsen er vel med i det 16 årige cirkus!

  https://jyllands-posten.dk/protected/premium/indblik/Indland/ECE10935257/hestehandleren-fra-hvidovres-utrolige-fupnummer

  Kommentar by Black Watch — 14. oktober 2018 @ 11:49

 65. http://mreast.dk/aktivister-pa-lesbos-odelaegger-kristent-kors-det-stoder-muslimske-migranter/ Og mere Niko Grünfeld: “»Vi kan ikke bekræfte, at han har en master i Positiv psykologi fra Aarhus Universitet,« skriver universitetet i en mail til radiostationen [Radio24Syv]” ht tps://jyllands-posten.dk/politik/ECE10934848/mastergrad-forsvundet-alternativetborgmester-roder-rundt-i-sit-eget-cv/

  Kommentar by anno — 13. oktober 2018 @ 23:19

 66. Black Watch — 13. oktober 2018 @ 22:06 :

  Ja, ALDRIG har der været så mange projektmagere i Danmark. Jeg forledes til at tro, at de radikale (og ALLE deres medløbere i de andre partier) har oprettet sligt, ALENE for at alle deres “kreative”, luddovne venner kunne skaffe sig en lukrativ indtægt, uden at skulle nedværdige sig selv til anstændigt arbejde.

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. oktober 2018 @ 22:48

 67. https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE10930048/den-kreative-klasse-er-vor-tids-herremaend/

  Se min forrige postering – ikke?

  Kommentar by Black Watch — 13. oktober 2018 @ 22:06

 68. https://jyllands-posten.dk/#ia10937090;finans

  Satspuljesystemet på 15 milliarder er sat i verden for at (kultur)eliten kan svindle og manipulere til egen og kulturelitens projekters fordel…derfor har det kunnet køre i årevis trods påtaler og kritik…det sker alt sammen med vilje og med fuldt overlæg – ligesom alt andet i systemet i DK – lige fra vuggestuen til universiteterne og ud i systemets administration – manipulation, hjernevask og bevidst snyd og bedrag – hele vejen rundt!

  Kommentar by Black Watch — 13. oktober 2018 @ 22:04

 69. 220 Hr. Snusk, 13. oktober 2018 @ 16:45 :-) – “Du bliver ved med at sige ‘bare’.” [nederst] https://politiken.dk/indland/art6771321/Martin-Henriksen-Vi-kan-ikke-bruge-Fatimas-familie-til-noget

  Kommentar by anno — 13. oktober 2018 @ 21:02

 70. > Hr. Snusk — @ 16:46

  Og en klar besked til dem der påstår det bare er et lille stykke stof.

  Kommentar by Erik — 13. oktober 2018 @ 21:00

 71. Endnu en Svensk venstrefløjs tosse er dømt for vold :

  http://www.friatider.se/fi-partiledare-d-ms-f-r-mansmisshandel-har-erk-nt-att-hon-slog

  Det er ligegyldigt hvem og hvor de befinder sig så mener de at de har en speciel ret til alting frem for andre og når de ikke får deres vilje tyr de til simpel vold og prøver derefter at lyve sig fra det.

  Kommentar by Santor — 13. oktober 2018 @ 18:53

 72. … samfundets støtte… men stadig hysterisk morsomt. Hvordan skal vi klare os, nu hvor Fatima ikke er her længere? Det var jo bare et spørgsmål om tøjvalg. Ikke andet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. oktober 2018 @ 16:46

 73. #216 anno, “Farvel, min samfunders støtte” 😂😂

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. oktober 2018 @ 16:45

 74. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/ph-lamper-rod-i-cvet-og-ansaettelse-af-bekendt-nu-undskylder-niko/7352256

  “Jeg er helt bevidst om, at de smitter negativt af på Alternativet i København og Alternativet generelt. Det vil jeg gerne undskylde over for – til Alternativets medlemmer og vores mange tusinde vælgere her i hovedstaden og til københavnerne generelt. Så her er min dybfølte og oprigtige undskyldning,’ skriver Niko Grünfeld i brevet til partisoldaterne.”

  Hvad med alle de andre skatteydere, som har været med til at finansiere dit meningsløse overforbrug? Forbandede pamper!!!

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. oktober 2018 @ 16:13

 75. Kristendemokraterne vil – trods navnet – afkristne Danmark.

  Jeg spår også denne gang Radikalt og Kristian Jensen Venstre’sk stemmespild.

  https://www.dr.dk/nyheder/politik/kristendemokraterne-vil-lukke-sterile-utaalelige-udrejsecentre

  Kommentar by Polka — 13. oktober 2018 @ 12:07

 76. https://theworldnews.net/dk-news/niqabforbuddet-fik-fatima-til-at-forlade-danmark-med-familien

  Kommentar by anno — 13. oktober 2018 @ 10:22

 77. https://politiken.dk/indland/art6767852/Niqabforbuddet-fik-Fatima-til-at-forlade-Danmark-med-familien

  Kommentar by anno — 13. oktober 2018 @ 10:12

 78. https://ekstrabladet.dk/112/dramatisk-biljagt-dreng-paakoert-af-flugtbilist/7351924

  Vanvittig hasarderet kørsel. Flugt fra politiet. Kokkedal.
  Kunne man satse penge på at idioten hedder Muhammed, så ville odds sandsyndligvis være 1,08

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. oktober 2018 @ 22:46

 79. Stram kurs er vist røget i en form for bad standing på youtube igen. Kanalen eksisterer men dukker ikke op i søgeresultater, og man kan eksempelvis ikke se hvor mange abonnenter de har længere som man kan på alle andre kanaler. Det kunne muligvis hænge sammen med at google nu er gået fra at være en officielt åben platform til bevidst at udøve “god censur”, dvs censur af alle hvis synspunkter de ikke kan lide. Det er ikke længere bare et rygte, men et mål for dem! https://www.breitbart.com/tech/2018/10/09/the-good-censor-leaked-google-briefing-admits-abandonment-of-free-speech-for-safety-and-civility/

  Kommentar by per — 12. oktober 2018 @ 22:28

 80. @12 Black Watch….det betaler sig åbenbart for venstre at love elbil til alle i 2030… Venstre er alternativet for folk i jakkesæt med buler til maverne

  Kommentar by redneck — 12. oktober 2018 @ 19:55

 81. M-faktor?
  https://stiften.dk/aarhus/Vanvidsbilist-fanget-paa-video-Kiler-sig-ind-mellem-to-biler-og-koerer-direkte-overfor-roedt/artikel/538016

  Kommentar by k m. — 12. oktober 2018 @ 19:15

 82. Spis sundt, og spar 55% vand, i forhold til der der går til at producere “usunde” fødevarer = kød.
  På den måde mener Kloge Åge at verden er reddet.

  Kommentar by k m. — 12. oktober 2018 @ 16:12

 83. https://jyllands-posten.dk/politik/ECE10933318/maaling-nye-borgerlige-er-halvt-saa-stor-som-la/

  Hvem kan efterhånden tro på nogen som helst forandringer…???????

  Dødt løb midt på den politiske scene!

  Som jeg har sagt utallige gange – så kommer der ikke til at ske en skid – kun lidt retorik, demagogi, lappeløsninger og ellers fortsætter vanviddet ufortrødent – så jo længere tid der går jo mindre vil der ske – alt og alle tilpasser sig og vi får et samfund uden sammenhængskraft, egoistisk og trussels og frygtbaseret “ledelse”, der bliver trukket rundt i den multikulturelle manege, hvor alle løsninger er forkerte, for sent, ikke tilstrækkelige og uden afgørende effekt.

  Men det er de folket vil…nemlig at gå til grunde, dumme og naive som vi er.

  Kommentar by Black Watch — 12. oktober 2018 @ 15:20

 84. Svindelsagen til 111 mill.:

  – Men det blev hele tiden tilbagevist med, at der var styr på det, og embedsmændene sagde, at der ikke var noget problem.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/groteske-oplysninger-i-svindel-sagen-advaret-igen-og-igen-siden-2006/7350429?trackid=Jp%20lister%20seneste

  Hvad siger det mig…? At svindelen har tråde ud til andre højt på strå – lur mig?

  Kommentar by Black Watch — 12. oktober 2018 @ 12:43

 85. FN i lommen på Islam
  https://jyllands-posten.dk/protected/premium/international/ECE10934377/fneksperter-skaber-ny-ballade-om-burkaforbud/

  Kommentar by k m. — 12. oktober 2018 @ 12:23

 86. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE10933763/mistaenkt-for-svindel-for-111-mio-kr-hvis-jeg-modtager-en-opkraevning-maa-jeg-betale-og-i-oevrigt-tager-jeg-det-som-det-kommer/

  https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE10933372/flere-kvinder-med-i-svindelsag-straekker-sig-til-sydafrika/

  Nu også en søn med ejendomme i Sydafrika og brittasmølfen har bygget et hus dernede….og der er kontakt til hende via hendes advokat…spændende?

  Der kradses i overfladen og pludselig går der hul på bylden???

  Kommentar by Black Watch — 12. oktober 2018 @ 00:43

 87. Kommentar by redneck — 11. oktober 2018 @ 17:14 + 17:21

  Ja tænkte jeg det ikke nok – den her sag vil udvikle sig og blive omfattende med mange deltagende kriminelle – og nu også med muslimsk islæt…jeg havde nær sagt selvfølgelig…

  Man kan vel sagtens sige, at denne brittasmølf ikke alene i 16 år, kunne malke det offentlige i den størrelsesorden uden nogen på alle planer, var vidende om det og fik deres andel. Datteren må da kunne indset tidligt at mor og “far” ikke kunne komme til så mange penge – men bare spillet med på “hesten” – ho ho ho…

  Gu´ ve´ om vi nogensinde får hele sandheden at vide…jeg mener i takt med at svindelen kommer til at omfatte nogle på højere og højere stade…den sag her lugter langt væk af svindel på højt niveau – meget højere end lille brittapigen kunne klare – hun var måske kun den praktiske operatør i transaktionerne og måske har hun både snydt det offentlige men også hendes “bagmænd”!

  Sagen er lige til en film og en spændingsroman…wouwww!

  Så noget underholdning for vores 111 millioner får vi da?

  Kommentar by Black Watch — 12. oktober 2018 @ 00:36

 88. @Hr Snusk… .ja, en skam politiet ikke kørte et par containerlastbiler i stillig forrige fredag og sorterede alle sorte modeller fra da de alligevel havde total razzia…..

  Kommentar by redneck — 11. oktober 2018 @ 19:23

 89. Nammenam, så er der chokoladestang til alle vemmelig-kvinderne
  https://ekstrabladet.dk/112/mistaenkt-i-grov-sexsag-menneskejagt-paa-farlig-33-aarig/7349885

  Kommentar by redneck — 11. oktober 2018 @ 19:22

 90. https://ekstrabladet.dk/112/mistaenkt-i-grov-sexsag-menneskejagt-paa-farlig-33-aarig/7349885

  “Carsten Dichmann, efterforskningschef i Fyns Politi oplyser, at borgere, der støder på Ambrose Makabala under ingen omstændigheder skal tage kontakt til den efterlyste mand.

  Ring med det samme
  – Folk skal simpelthen ringe til politiet med det samme. Vi kender ham i forvejen for personfarlig kriminalitet, og jeg vil betegne ham som farlig. Når vi går ud på den her måde er det, fordi der er tale om en grov sag.”

  Kendt i forvejen fordi han er farlig for sine omgivelser. Hans naturlige omgivelser findes ikke her i Danmark. Ud med lortet!!! Skulle være sket for længst.

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. oktober 2018 @ 18:42

 91. https://nordjyske.dk/nyheder/aalborgenser-brugte-facebook-til-at-true-muslimer/cfba63e8-c8e5-44a2-be24-b0e5535035fd

  Jeg ved ikke hvad der er skrevet, men tvivler på dommen er saglig.

  Kommentar by k m. — 11. oktober 2018 @ 18:19

 92. Trump haderen Jens Olaf Jersild er fyret fra DR:

  https://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/dr-ikon-fyret-efter-34-aar-jeg-har-proevet-det-der-er-vaerre/7348710?plista=flash

  Det skal skylles ned med en Skovlyst Oktoberfest:-)

  Kommentar by Acharya Tuisto — 11. oktober 2018 @ 17:41

 93. Sakset fra kommentatorspåret til Naser Khaders udemærkede blog om svindlere
  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/naserkhader/ECE10931918/duksedanmark-er-til-grin-i-svindlerland/

  Jens Arne Hansen
  I TV 2 Nyhederne i går klokken 18 fortæller den assisterende landstræner i springridning – Kristian Skovrider – om sagen med de forsvundne 111 millioner fra Socialstyrelsen.

  Han bliver spugt til Samina Hayat, der red på meget dyre heste.

  “Alle har troet, at det var noget, faren finansierede, som boede i udlandet.”

  Journalisten: “Hvad siger de om hendes far?”

  “At han var araber og finansierede hendes liv.”

  Så det er bekræftet, at faren er fra Mellemøsten. Det bliver spændende at høre om hans eventuelle rolle i sagen.””

  Kommentar by redneck — 11. oktober 2018 @ 17:21

 94. @Black Watch – 2 kinder (der ikke var til stede) er nu sigtede for hæleri
  https://ekstrabladet.dk/112/nyt-retsmoede-om-svindelsag-til-111-mio.-kroner/7349035

  Et kvalificeret gæt kunne jo være Brittas rideglade datter?

  Hvorfor mon man ikke “lukkede Fyn ned” og snuppede hende?

  Kommentar by redneck — 11. oktober 2018 @ 17:14

 95. Jeg tænkte nok at der var en muhammedanervinkel på den sag. Midaldrende Britta Bureaukrat virker ikke lige som den typiske millionsvindler. Det var nok manden der fik hende til det.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 11. oktober 2018 @ 17:07

 96. Kommentar by perhag — 11. oktober 2018 @ 12:22 – og andre….

  Jeg synes ikke man hører noget om, at andre kunne være medhjælpere til denne enorme svindelaffære?

  Mon ikke hun gennem årene har haft hjælp i socialstyrelsen, i danske bank, via konsulenter/konsulentfirmaer – mod at de fik en del af rovet?

  Så mange års tyveri i den målestok kunne måske kun ske, fordi hun havde medsvorne…lur mig…pludselig er der en eller flere fra styrelsen der har medvirket…just saying!

  Kommentar by Black Watch — 11. oktober 2018 @ 16:25

 97. De trebenede arabere er de værste

  Kommentar by redneck — 11. oktober 2018 @ 16:08

 98. Britta har måske handlet med både to og firbenede arabere

  Kommentar by k m. — 11. oktober 2018 @ 15:52

 99. @195…så den svindelmistænkte overvægtige Britta har en datter med et arabisk klingende navn? …. har Britta åbnet sit kød for en viril efterkommer af Muhammed??? hmm

  Kommentar by redneck — 11. oktober 2018 @ 14:23

 100. Den underslæbsmistænkte Britta Nielsens datter er den kendte rytter Samina Hayat, så hun burde vel være mere i søgelyset i medierne, når det ser ud til pengene fra underslæbet er gået til datterens hesteambitioner.

  Kommentar by perhag — 11. oktober 2018 @ 12:22

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper