12. april 2014

Nye tips

Eftersom den gamle “off topic”-tråd er kollapset, lægges her en ny til samme formål. Der arbejdes på en permanent løsning. Mvh. Kimpo

Update 25. april 2014:

Egentlig skulle de genopstandne kommentarer være kommet til syne påskedag, men det blev ikke så vel. Jeg har rodet med WordPress-koden, der er smukt udformet i tidens sexobjektorienterede programmeringsstil, men efter min bedste overbevisning ikke er egnet eller designet til en blog af Uriaspostens faktuelle format. Der har før været problemer, faktisk engang så kraftige, at jeg måtte skrive funktioner om for at få Uriasposten i en tilstand, hvor opdatering var mulig.

Summa summarum er den gamle og nye kommentartråd slået sammen og kodet lidt om, så de mere end 7000 kommentarer ikke vælter apparatet. Håber det virker uden for mange gnidninger, og håbet er fromt som en trappist-munk :-)

update 8. juli 2014:

Efter en lidt forhastet auto-update blev mine rettelser overskrevet, så nu er denne tråd atter i UDU. Jeg finder koden frem snarest.. men ikke lige nu.

update 13. feb. 2016:

WordPress lavede en kraftig opdatering i kommentarfunktionen (omkring version 4.4.2), der fik mit hack til at vælte, så denne her har været off nogle dage. Nu skulle det gerne være fikset..

Oploadet Kl. 15:07 af Kim Poulsen — Direkte link17.484 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/nye-tips/trackback

17.484 Comments »

 1. Kommentar by Liva — 25. april 2017 @ 06:51

  Ovre i tråden med indlægget vedr. islamiske sygeplejersker m.v. har en af kommentatorerne: M.S. Carstens — 24. april 2017 @ 22:50 forskellige gode kommentarer og links til udddannelsesproblematikken o.a.

  Til dig Liva og i øvrigt kan jeg tilføje mine meninger omkring dette:

  Og så når de bliver mange nok og tilsyneladende “alsidigt” “højtuddannet” fra alverdens danske undervisningsinstitutioner, vil deres indgroede islamiske forudbestemthed og natur og dominanskultur tage over, og de vil blive krænket dagen lang og forlange hensyn og lovgivning iht. sharia…og hvis de ikke får det…så truer de og udøver terror….bare vent alle I danske studerende og “højtuddannede” unge mennesker…I vil få problemer, der er vand i forhold til det vi har nu!

  Så har islam og muslimerne fat i alle samfundslag og kan udføre og indføre deres sharia og undertrykkelse af alle andre ikke-muslimer!

  Bare vent I naive lyshårede tøser m/k…I vil forbande at I blev født af nutidens appeasementgenerationer, som lod det her vanvid udfolde sig med vilje og med fuldt overlæg…!

  Kommentar by Black Watch — 25. april 2017 @ 08:34

  Kommentar by Black Watch — 25. april 2017 @ 08:48

 2. De grænseløse politikeres værk:

  8 udenlandske rockergrupper har nu etableret sig i Danmark..

  ekstrabladet.dk/nyheder/politik/politiet-advarer-hardcore-tysk-rockerklub-nu-i-danmark/6628163

  Kommentar by Liva — 25. april 2017 @ 07:16

 3. Ifølge TV2 News så vil Espergærde skoledistrikt ikke længere give skolebørn fri til ‘blå mandag’, fordi skoledistriktet ikke mener at ‘blå mandag’ har noget med skolen at gøre. Så forbyd ved samme lejlighed hijab og bederum i skoler og på uddannelsessteder, for det har ikke noget med skolen at gøre.

  Kommentar by Liva — 25. april 2017 @ 06:54

 4. Ifølge TV2 News har mere end hver femte elev nu ikke-vestlig baggrund på Ørestad, Hvidovre og Herlev gymnasier. Det er rektorerne utilfredse med. Eleverne skal blandes noget mere, mener rektorerne. Flere danskere vælger dog de tre gymnasier fra. Herlev rektor Jan Vistisen mener at det kan have noget med den hårde tone i debatten at gøre. De tre rektorer mener at der skal laves tvangsfordeling, så elever på tværs af kulturer blandes noget mere. Af hensyn til integrationen. Og så mener han at det er en myte at der er gode og dårlige gymnasier og at det ikke kan være rigtigt at få gymnasier skal løfte integrationsopgaven. På rigtig politisk korrekt facon fik han dog også ind mellem linjerne sagt, at det er ikke-vestlige elever der vælger Herlev, Ørestad og Hvidovre gymnasier til. De søger deres egne.
  Jeg mener at også på det felt går integrationen dårligt i Danmark. Det er forbundet med mange religiøse konflikter og særkrav. Det ønsker forældre selvfølgelig ikke at deres børn skal udsættes for. Islamisering skaber konflikter og en masse særkrav. Det ønsker mange danskere forståligt nok ikke at være en del af. Nedsabling af demokrati og ytringsfrihed og undertrykkelse af kvinder, samt nedrakning af dansk og vestlig kultur ønsker langt de fleste danske forældre ikke at deres børn skal deltage i.

  Kommentar by Liva — 25. april 2017 @ 06:51

 5. Ytringsfrihed koster igen mand livet:
  http://www.bt.dk/danmark/mand-fik-skilt-i-hovedet-midt-paa-gaden-nu-er-han-doed

  Ingen info-stander, ingen død.

  Kommentar by Peter Buch — 25. april 2017 @ 06:11

 6. http://www.euractiv.com/section/elections/opinion/populist-economic-policy-and-how-to-respond-to-it/

  Kommentar by anno — 25. april 2017 @ 00:29

 7. Euronews: The American left’s free speech reversal

  “Students at Berkeley and across the country have also allied themselves with an outside group called ‘Antifa,’ which stands for ‘anti-fascist.’ Even Berkeley’s Mayor, Jesse Arreguin, is reportedly a member of the group, ..” http://www.euronews.com/2017/04/24/the-american-left-s-free-speech-reversal “Conservative groups have argued the group really stands for ‘Anti-First Amendment,’ due to their violent anarcho-communist platform.” :-)

  Kommentar by anno — 24. april 2017 @ 23:16

 8. Her er lidt “guld” fra det berømte Cato Institute :

  https://www.cato.org/blog/gao-weighs-countering-violent-extremism?utm_content=buffer111c5&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

  Talk about manipulation, and they´ll do it :)

  Kommentar by Santor — 24. april 2017 @ 21:30

 9. #17475 Liva.

  Man kunne godt få den tanke at udlændingestyrelsen gør det med flid. Det ville slet ikke undre mig!

  Kommentar by Santor — 24. april 2017 @ 19:15

 10. Det gør mig så ondt at astrofysiker Uffe Hellstens amerikanske hustru skal udvises af Danmark på grund af indvandrerstramninger. Hun, der er fuldt ud demokratisk, holdes ude af Danmark samtidig med at forhærdede antidemokratiske islamister får lov til at blive i Danmark. Det er bare ikke i orden.

  Kommentar by Liva — 24. april 2017 @ 18:08

 11. Le Pens vælgere: unge, arbejdere..
  http://politiken.dk/udland/art5922736/Frankrig-er-splittet-geografisk-socialt-og-mellem-generationerne

  Kommentar by Lukket fest, tag hjem — 24. april 2017 @ 16:28

 12. Endnu et “hit piece” på Steve Bannon fra NYT.

  https://www.nytimes.com/2017/02/10/world/europe/bannon-vatican-julius-evola-fascism.html?_r=0

  Kommentar by Santor — 24. april 2017 @ 12:15

 13. Fra Østjyllands Politis døgnrapport 24. april:

  “Fremstilling
  Østjyllands Politi fremstillede her til morgen kl. 07.30 i retten i Aarhus en 25-årig libysk mand, der er sigtet for tyveri fra lomme begået i går morges på Banegården i Aarhus. Vagter anmeldte, at manden først stjal en pung fra en beruset, sovende mands lomme på Banegården. Den fremstillede er i Danmark på tålt ophold.”

  Tålt ophold. Flot!

  Kommentar by Islambert — 24. april 2017 @ 10:38

 14. “En undersøgelse har påvist, at spædbørnsdødeligheden er dobbelt så høj, at der er stærkt øget risiko for medfødte misdannelser, at dødsfødsel er mere almindeligt, og risikoen for dårlig begavelse er øget i fætter-kusine-familier.” – skriver Lise Egholm, tidligere skoleleder.

  b.dk/kommentarer/vi-maa-forhindre-de-mange-faetter-kusine-aegteskaber

  Forbyd fætter-kusine-ægteskaber. Af hensyn til barnet selv og af hensyn til familien og samfundet.

  Kommentar by Liva — 24. april 2017 @ 08:26

 15. Saudiarabien valgt til FN råd for kvinderettigheder med opbakning fra 5 EU lande:

  http://www.zerohedge.com/news/2017-04-23/outrage-after-least-5-eu-nations-elect-saudi-arabia-un-womens-rights-council

  Kommentar by Sigwar — 24. april 2017 @ 05:45

 16. http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9525316/udlandsdanskere-frygter-at-danmark-siger-nej-til-familien/

  Sådan noget er kun pga. islam og muslimernes invasion i DK.

  Da man ikke tør forskelsbehandle, er man nødt til at lave regler der selvfølgelig også rammer de forkerte…så igen…muslimerne opnår altid noget der er ødelæggende…altid…det er også deres hensigt…at ødelægge det samfund de har etableret sig i og tag så magten…de har alverdens tålmodighed.
  Få dem nu smidt ud!

  Kommentar by Black Watch — 23. april 2017 @ 21:53

 17. Ekstra bladet burde egentlig have lidt mere ros for den artikelserie om vollsmose de kører. Jeg har lige set den artikel her om den homoseksuelle justitsminister der ikke tør at holde i hånd med kæresten i et af de områder han (også) har ansvaret for: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/rasende-pape-jeg-toer-ikke-holde-kaeresten-i-haanden-i-vollsmose/6618040

  Hans svar er en hårdere “bandepakke”, som om banderne har noget med årsagen til homofobi at gøre.

  Kommentar by per — 23. april 2017 @ 19:42

 18. Pendant la Seconde Guerre mondiale, La Marseillaise est interdite dans la Zone occupée mais reste autorisée dans la Zone libre, quoique sous une forme amendée.
  https://fr.wikipedia.org/wiki/La_Marseillaise
  https://www.youtube.com/watch?v=QY8tdnqdPwI

  Kommentar by Peter Buch — 23. april 2017 @ 18:29

 19. Husker I alt det postyr der var med annoncører der ikke ville støtte DKA?
  Jeg har lige været derinde og det første jeg så var en stor annonce fra Dansk Flygtningehjælp. :)
  Så kan alle de politisk korrekte da roligt vende tilbage.

  Kommentar by Erik — 23. april 2017 @ 16:30

 20. Hvordan er det at være konservativ i Amerika?
  https://www.youtube.com/watch?v=Z-DkF98uBm8

  Kommentar by Jan Huus — 23. april 2017 @ 15:02

 21. > 7456

  Er en skudsikker bil så en der ikke kan finde på den slags?
  Man må jo lære et helt nyt sprog for at forstå hvad MSM mener.

  Kommentar by Erik — 23. april 2017 @ 13:20

 22. Rusland forbyder Jehovas Vidner, men tillader dødskulten Islam!:

  Tekst-tv side 115, hestetransportkanalen DDR:

  “Rusland stempler Jehovas Vidner.

  Den russiske højesteret har torsdag indført et forbud mod den religiøse organisation Jehovas Vidner.

  Ifølge domstolen er Jehovas Vidner en “ekstremistisk” organisation, og skal nu aflevere al ejendom til staten, og lade sig opløse, skriver lokale medier.

  Organisationen bekræfter oplysningerne torsdag aften.

  – Vi er meget skuffede over denne udvikling, og dybt bekymrede for, hvordan det vil påvirke vores religiøse aktiviteter, siger Jaroslav Sivulskij, talsmand for Jehovas Vidner i Rusland, i en meddelelse til pressen.”

  Jeg har ikke nogen speciel stor sympati for en sekt som Jehovas Vidner, men jeg kan fandeme da ikke se logikken i, at forbyde den forholdsvis harmløse sekt Jehovas Vidner, og så samtidig tillade den mest ondskabsfulde og totalitære dødskult Islam!

  Kommentar by Knights Templar — 23. april 2017 @ 12:25

 23. Er der nogen herinde der abonnere på Berlingske?
  Hvis der er, kan i lægge denne her på urias?
  Tak.

  https://www.b.dk/politiko/selvom-der-kommer-danskere-herinde-bliver-vi-ikke-venner.-i-vil-ikke-have-med-os

  Kommentar by Frank Hagmann — 23. april 2017 @ 10:50

 24. On April 23rd, the latest battle against globalism takes center stage as France goes the polls to decide its future, choosing between Marine Le Pen, Emmanuel Macron, François Fillon and Jean-Luc Mélenchon.

  Dear French People | French Presidential Election 2017:
  https://www.youtube.com/watch?v=WnFE-93GYmM

  Kommentar by Jan Huus — 23. april 2017 @ 09:10

 25. Le Pen
  https://www.youtube.com/watch?v=cncrazL62Oo

  Kommentar by Jan Huus — 23. april 2017 @ 08:28

 26. 13 gange har asylcentre i Syd- og Sønderjylland lavet indberetninger fordi der har været mistanke om radikalisering. Indberetningerne er lavet fra 5 centre ledet af Jammerbugt Asylafdeling og AsylSyd. Otte ud af de 13 indberetninger er fra centre under AsylSyd.

  Stærke argumenter for at der skal laves asylstop nu.

  lokalavisen.dk/asylcentre-mistaenker-radikalisering-paa-stribe-han-har-lyst-til-at-tage-vaaben-og-slaa-folk-ihjel—og-siger-isis-har-ret-/Politi/20170423/artikler/170429821?trackid=Jp%20lister%20seneste

  Kommentar by Liva — 23. april 2017 @ 08:00

 27. I mellemøstlige Libanon kan voldtægtsmænd slippe for straf, hvis de gifter sig med offeret. Straffritagelsen gælder også for voldtægter af mindreårige piger.
  Det er overgreb mod offeret to gange – ja uendeligt mange gange, hvis offeret tvinges til at gifte sig med et voldtægtsmonster. Mellemøsten behandler kvinder som en ting, en vare. Og pædofile som konger. Loven siger jo at hvis en voksen mand har lyst til en lille pige, så skal han bare voldtage hende, for så er hun hans ejendom. Det er mere end grumt.

  jyllands-posten.dk/international/mideast/ECE9524516/libanesisk-voldtaegtslov-fordoemmes-med-haengte-brudekjoler/

  Kommentar by Liva — 23. april 2017 @ 07:43

 28. http://www.avisen.dk/s-skriver-partihistorie-udlaendinge-med-i-princippro_440195.aspx

  – Desværre er udlændinge i Danmark i dag overrepræsenterede i kriminalitetsstatistikkerne og underrepræsenterede på arbejdsmarkedet.

  – Det høje antal udlændinge og den manglende integration er også et økonomisk problem.

  – Men jeg bliver også nødt til at sige, at vi har nogle internationale forpligtelser, vi skal leve op til. Det er vi hele tiden nødt til at balancere, siger Mette Frederiksen, der undlader at sætte et konkret tal på.” citat slut

  *****

  Mette Frederiksen indrømmer Danmark er i alvorlig vanskelighed.

  Hun lader som om hun gerne vil gøre noget. Desværre er det lille ord -men- stopklods for al nødvendig handling. -men- dækker over at internationale forpligtelser vejer tungere end vores egen nationale lovgivning og handlefrihed.

  Hvis vi oversætter hendes åleglatte politikersprog til dansk, siger hun: “Vi skriver et flot partiprogram og giver vælgerne en masse løfter. Bagefter sætter vi os på hænderne og lader Danmark køre i afgrunden.”

  Lorteland

  Kommentar by k.m. — 23. april 2017 @ 06:49

 29. http://ekstrabladet.dk/112/tilfaeldig-bilinteresseret-mand-beskudt-gerningsmaend-er-flygtet-fra-stedet/6626319

  “Det drejer sig om en bil, der har skudt mod en anden, fortæller Søren Enemark, vagthavende ved Københavns Vestegns politi”

  En radikaliseret bil måske?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 22. april 2017 @ 22:32

 30. Kommentar by k.m. — 22. april 2017 @ 15:12

  Enig…Der manipuleres, lyves og bedrages og man søger hele tiden, at tale problemerne ned og bevidst udgå at sige og gøre det der skal til.

  Mennesker og herunder politiet, som svigter sit ansvar og forpligtigelser over for sig selv og samfundet…er opskriften på et samfunds opløsning og undergang. Det er kun et spørgsmål om tid, hvordan og hvornår det indtræffer.

  Kommentar by Black Watch — 22. april 2017 @ 21:39

 31. En blændende tale af en katolsk præst om af-islamiering af Europa!
  Anders Klostergaard og hans ligesidede burde i særdeleshed læse den hver aften. Men den er værdifuld i det hele taget – bullseye:
  http://gatesofvienna.net/2017/04/fr-guy-pages-islam-is-an-imposture-and-all-the-more-demonic-because-it-claims-to-be-divine/#more-42737

  Kommentar by Bageren — 22. april 2017 @ 18:44

 32. http://www.dailymail.co.uk/news/article-4433950/Chilling-photo-shows-baby-faced-gang-youths.html#comments

  Englænderne har ikke nogen Uriaspostblog, så i kommentarerne giver de udtryk for, at de ikke ser andet på billedet end ‘drenge, der leger røvere og soldater’.
  Men den hånd, der er pixelleret, laver den IS-finger?
  Og er der nogen, der kan læse håndtegnene til højre?
  Daily Mail gør sig dum og skriver blot svævende ’some sort of gang sign’. Ikke et ord om jihad.

  Kommentar by Bageren — 22. april 2017 @ 18:10

 33. Muslimske Jalila har niqab på (kun hendes øjne kan ses), mens hun fortæller om da hun blev gift som 16-årig. Tvangsgift med en mand hun ikke kendte. Hun blev igennem flere år udsat for vold og voldtægt af sin mand. Da hun blev gift havde lægen lavet et certifikat, hvor der stod at Jalilas krop ikke var udviklet nok til samleje, men hun blev alligevel udsat for både vold og voldtægt på bryllupsnatten af sin mand. I Marokko er der ingen aldersgrænse for, hvornår en pige må giftes. Jalila fik seks børn med sin voldelige mand. “I Marokko går manden forrest, og kvinden følger efter, to meter bagved. Sådan var hele vores ægteskab. Han var uden for huset. Jeg var inde. Han rørte mig kun for at tvinge mig til sex.” fortæller Jalila.
  Jalila forsøger flere gange at flygte for at få hjælp af sin far og hans tre koner, men de afslår at hjælpe hende. Den ene af de gange, hvor Jalila forsøgte af flygte, voldtog og brændemærkede hendes mand hende. Han brækkede også hendes ringfinger.
  Den 38-årige marokkanske kvinde har siden kontaktet en menneskerettighedsorganisation, for at få hjælp til en skilsmisse, men hun tror ikke rigtig at de kan hjælpe hende. Hun siger at ingen hjælper, når kvinder mishandles i Marokko.

  Det sætter tingene lidt i perspektiv, når danske feminister kæmper for friblødning, kvindekvoter, og for hijab, burka og niqab til kvinder – også på offentlige arbejdspladser, og når feminister tager kussehuer på for at demonstrere mod Trump – og når vesterlændinge ukritisk romantiserer lande som Marokko.

  kristeligt-dagblad.dk/udland/jalila-blev-som-16-aarig-afleveret-som-en-pakke-hos-svigerfamilien

  Kommentar by Liva — 22. april 2017 @ 15:29

 34. Lige forbi Fake News, hvor Allan Silberbrandt beretter om AfD’s landsmøde. Forudsigelige protester fra den islamiske koloniseringfront. Det eneste vi hører om AfD’s politik er, at partiet har forbindelser til Pegida. Sjovnalisten på stedet skærper tonen og kalder AfD fremmedfjendsk.

  Hvorfor mon man ikke hører andet om partiets politik? eller bare dets argumenter imod islamisering af Europa og vores børn frygtelige fremtid?

  Fjern al mediestøtte til Fake News!!!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 22. april 2017 @ 15:21

 35. Black Watch
  Det er kun to måneder siden Petersmindehallen nord for Vejle brændte ned til grunden.
  http://www.tvsyd.dk/artikel/politiet-undersoeger-sammenhaeng-mellem-hal-og-containerbrand

  For få dage siden finder politiet frem til en 10årig dreng der tilstår at have sat ild til Petersmindeskolen.
  http://www.tvsyd.dk/artikel/brand-paa-haardt-ramt-skole-er-paasat-af-10-aarig

  Det er meget tænkeligt at alle brande på skolen og hallen er påsat, måske endda af Marie Vagn-Hansens muslimske kæledægger.

  Kommentar by k.m. — 22. april 2017 @ 15:12

 36. Så var det nok derfor Angela Merkel tog så let på det, da en med insiderviden afsløret at USA havde været yderst aktiv omkring udspionering af Tyskland og deres embedsmænd.
  http://ekstrabladet.dk/112/avis-tyskland-har-udspioneret-interpol-og-europol/6625888

  Kommentar by Jan Huus — 22. april 2017 @ 13:44

 37. In his columns on the next conservatism, Paul Weyrich has several times referred to “cultural Marxism.” He asked me, as Free Congress Foundation’s resident historian, to write this column explaining what cultural Marxism is and where it came from. In order to understand what something is, you have to know its history.

  Cultural Marxism is a branch of western Marxism, different from the Marxism-Leninism of the old Soviet Union. It is commonly known as “multiculturalism” or, less formally, Political Correctness. From its beginning, the promoters of cultural Marxism have known they could be more effective if they concealed the Marxist nature of their work, hence the use of terms such as “multiculturalism.”

  Cultural Marxism began not in the 1960s but in 1919, immediately after World War I. Marxist theory had predicted that in the event of a big European war, the working class all over Europe would rise up to overthrow capitalism and create communism. But when war came in 1914, that did not happen. When it finally did happen in Russia in 1917, workers in other European countries did not support it. What had gone wrong?

  What is Cultural Marxism?
  http://www.marylandthursdaymeeting.com/Archives/SpecialWebDocuments/Cultural.Marxism.htm

  Kommentar by Jan Huus — 22. april 2017 @ 10:58

 38. https://www.b.dk/groft-sagt/papes-petite-pakke

  Lige på sømmet!

  Kommentar by Black Watch — 22. april 2017 @ 08:55

 39. “Hjälpte flyktingar till Europa – sköts ihjäl av IS-terroristen i Paris.”
  http://www.friatider.se/hj-lpte-flyktingar-till-europa-sk-ts-ihj-l-av-terroristen-i-paris

  Kommentar by Birger Jensen — 22. april 2017 @ 08:47

 40. http://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE9521325/det-skraemmer-mig-overhovedet-ikke-at-nogle-gaar-med-toerklaede/

  Endnu en af de dumme tøser…en på munden…som Klavs Bruun Jørgensen, damehåndboldtræner udtrykte det i en anden sammenhæng…så hun kunne holde kæft med at det forbandende løgnebavl…bare nogle minutter!

  JP er efterhånden fyldt op af den type kronikker, indlæg og holdninger…Jalving og MUJ er efterhånden de eneste man ser af og til i debatten m.v.

  Kommentar by Black Watch — 22. april 2017 @ 08:30

 41. Notty 23:50
  Lige præcis, og sikken medieomtale hun fik skabt om sig selv og DF -EU midler.

  Nu er hun selv anklaget, oven i købet med sønnen som medskyldig.

  Kommentar by k.m. — 22. april 2017 @ 06:46

 42. Ifølge TV2 Regional i aftes holder Odense Kommune ‘ungdomsdemokrati’ arrangement. Mindst to af deltagerne har hijabuniform på.

  Kommentar by Liva — 22. april 2017 @ 06:21

 43. Odense imam dømt for racisme. Han siger det der står i koranen.

  fyens.dk/krimi/Racismedoemt-imam-dropper-ankesag-Kaldte-joeder-for-boern-af-aber-og-svin/artikel/3143012

  Kommentar by Liva — 22. april 2017 @ 06:14

 44. JP har gjort det igen – givet en blog-plads til en socialist/utopist.
  Denne gang er det Rune Lund fra enhedslisten. Og han får tæsk i kommentarsporet, ligesom alle de andre virkelighedsfjerne “meningsdannere” i JP’s blogs.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 22. april 2017 @ 05:32

 45. Islamophobie. Imaginärer Rassismus. Pascal Bruckner: “Der Vorwurf der Islamophobie macht Kritik am Islam unmöglich. Das ist gefährlich, gerade für Muslime.” “Seit einem Jahrhundert scheint die «Rassifizierung» der Welt die überraschendste Konsequenz des Kampfes gegen den Rassismus zu sein. Nach dem Scheitern des Sozialismus als globales Projekt scheint der Rassenkampf den Klassenkampf verdrängt zu haben.” https://www.nzz.ch/feuilleton/islamophobie-imaginaerer-rassismus-ld.1287872

  [amatør oversættelse, læsning på eget ansvar!] Islamofobi. Imaginær racisme. Pascal Bruckner: Beskyldninger om islamofobi, gør kritik af Islam umuligt. Dette er farligt, især for muslimer. .. Efter et århundrede, synes «racificering» af verden at være den mest overraskende konsekvens af kampen mod racisme. Efter at socialismen fejlede som et globalt projekt synes racekampen at have fortrængt klassekampen.

  Musik, det er jo weekend! Reklame: Asiatiske rock/pop bands er kun kendte i lokalområdet og tour-omkostningerne er for høje siger Roskilde festival. Tvivler lidt på det med prisen, måske gælder det for de kunstnere der er megakendte i deres hjemlande? De har ellers mange kvindebands, men en del af dem bliver nok ikke Kvinfo-godkendte :-) https://www.youtube.com/watch?v=1Vuca7V-5Ec

  Kommentar by anno — 22. april 2017 @ 00:52

 46. http://diez.md/2017/04/21/foto-video-lipsa-transportului-public-oamenii-din-chisinau-se-deplaseaza-pe-jos-primele-ore-ale-diminetii/

  https://www.iceagenow.info/unbelievable-snowfall-romania-moldova-ukraine-video/
  Og i tyskland tror jeg det var,(har tændt noget ild)omkring deres vinstokke for at de ikke skal dø pga kulde.

  Kommentar by notty — 22. april 2017 @ 00:06

 47. Og det er OT så det er ikke noget kim skal forholde sig til ,hvis nogen skulle få den tanke.
  Tak

  Kommentar by notty — 21. april 2017 @ 23:59

 48. Men okay.
  Hvis man skal tænke som en kvinde er der kun et godt citat jeg kunne finde og det er.
  Tænk som en mand og så fjern al fornuft og ansvarlighed.

  Kommentar by notty — 21. april 2017 @ 23:53

 49. @ km
  Hvad tror du hun har fået for det,jeg tror ikke en meter på hun har gjort det gratis.

  Kommentar by notty — 21. april 2017 @ 23:50

 50. sience is settled.
  1.islam er religion of peace.
  2.agw. Anthropogenic Global Warming.
  3.cagw. Catastrophic Global Warming.
  Her på siden tør jeg godt vove den påstand at dem der læser og skriver herinde, de tror på de 2 sidste.
  Måske med hang til nr 3.
  Så de har ikke helt tabt sutten til msm og politikerne.
  Alt videnskab har ikke at gøre med videnskab ,men med penge og politik.

  Kommentar by notty — 21. april 2017 @ 23:48

 51. Rikke Karlsson, der fik ødelagt Morten Messerschmidt’s karriere i EU, har selv fået en svindelsag på halsen.

  Kommentar by k.m. — 21. april 2017 @ 18:48

 52. Frede, takker for info.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 21. april 2017 @ 18:47

 53. > 7430

  Mediestøtten er åbenbart for lav.

  Kommentar by Erik — 21. april 2017 @ 18:44

 54. fyens.dk/erhverv/Stort-minus-paa-medier-Jysk-Fynske-Medier-tabte-995-millioner-kroner/artikel/3142686

  Ja, hvorfor mon..

  Kommentar by Liva — 21. april 2017 @ 18:36

 55. “Begge mænd, der er af anden etnisk herkomst”

  http://ekstrabladet.dk/112/ny-anholdelse-for-sexmisbrug-af-smaa-piger-paa-hotelvaerelse-gav-dem-sprut-og-kokain/6623277

  Kommentar by Erik — 21. april 2017 @ 18:21

 56. Det er kebab, det stod i en avis i går. Husker ikke hvilken.

  Kommentar by Erik — 21. april 2017 @ 18:02

 57. Måske du kunne finde mere info om denne sag:

  http://www.fyens.dk/indland/Sigtelse-Gav-piger-stoffer-og-alkohol-og-misbrugte-dem/artikel/3142528

  Den lugter af kebab.

  Kommentar by Det lugter af kebab — 21. april 2017 @ 17:45

 58. Nikolaj Villumsen (Ø) har på sin Facebook-side fået lejlighed til på nærmeste hold at opleve konflikten mellem Erdogan-tro tyrkere og kurdere, som den også udspiller sig iblandt dansk-bosatte tyrkere. Måske det kunne være en øjenåbner for hvilket enormt konfliktpotentiale han har været med at bringe til Danmark.

  https://www.facebook.com/nikolaj.villumsen/?fref=ts

  Kommentar by PLN — 21. april 2017 @ 13:37

 59. Killer who spent 15 years in prison for shooting officers was on watch list after fresh arrest

  Karim Cheurfi was detained last month but freed because of a lack of evidence
  Informants said 39-year-old was ’seeking to obtain weapons to kill policemen’
  Also freed early from prison in 2016 after being jailed 20 years for police attack
  Cheurfi shot dead one policeman and wounded two others on Champs-Elysees.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4430542/Paris-killer-talked-wanting-kill-Telegram.html

  Kommentar by Byg muren og luk broen! — 21. april 2017 @ 11:15

 60. https://www.b.dk/kultur/han-fik-frihedsmedaljen-af-obama-nu-angriber-springsteen-svindleren-trump-i-ny-sang

  Mere Trump bashing…konstant og hele tiden i medierne…hvem gider snart læse om det..jeg gør ikke…men så jo lige overskriften og dykkede ned i teksten.

  Mange kunstnere har vist stået lidt for længe under “bruceren” – hjernen er blevet skyllet med ud…!

  Kommentar by Black Watch — 21. april 2017 @ 11:07

 61. http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/jenskindberg/ECE9519245/haardt-men-noedvendigt-en-generation-af-landmaend-maa-ofres/

  Prøv at skifte hovedpersonerne “landmænd” ud med nogle andre grupper borgere i Danmark – offentligt ansatte/ledere, godhedsindustriens ansatte/ledere, muslimerne osv….

  Nu har man forfulgt landmændene i årtier på alle planer, pisset på dem, nedgjort dem…hele vejen rundt.

  Det kan godt være nogle har begået fejl, nogle har været udygtige, nogle har været grådige…De fænomener findes i alle samfundslag til alle tider.

  Med alle de skandaler embedsmænd, politikere m.fk. har stået for i mangemilliardklassen i mange år…er det vel nok nemt at slagte en hel befolkningsgruppe med sådan et indlæg.

  Kindberg har løsninger…javel..ok! Måske er det fremtidens løsninger…men alle de andre skandaler, med bevidst ekstrem misbrug af f.eks. offentlige midler, udløser i stedet en bonus, gyldne håndtryk, og nyt job et andet sted…you name it…!!

  Landmændene kan bare fise af ud på møddingen…ikke?

  Hvad er vi medlem af EU for…hvad gavn har de haft af det cirkus.

  Et land perfekt til landbrug skal åbenbart have kroniske problemer med al produktion…var det ikke EU der skulle sikre renttabel, fornuftig landbrugsdrift i hele Europa? Eller har det hele bare været et stort tagselvbord, syltet ind i subsidier og nepotisme og reel rivaliseringe i det skjulte landene imellem, på trods af de “glorværdige” frie markeder osv…?

  Hvem er snyderne, hvem har ansvaret…er det kun “taberne” der skal have “griseørerne” i maskinen?

  For mig som kun kan stå ude på markvejen og kikke ind på gården, er det svært at have den fornødne indsigt og forstå sammenhængen!

  Kommentar by Black Watch — 21. april 2017 @ 10:46

 62. Stenløse station. 19-årig ung mand knivstukket af mand med anden etnisk baggrund end dansk.

  lokalavisen.dk/kniv-overfald-ved-stationen-19-aarig-blev-stukket-i-laaret-/Regionale-nyheder/20170421/artikler/704219959/1051

  Kommentar by Liva — 21. april 2017 @ 09:41

 63. Den såkaldte “Kundby-pige” er ifølge MSM 17 år gammel.

  Jeg kan allerede nu afsløre, hvad konvertit-tøsen ønsker sig i fødselsdagsgave, når hun fylder 18 år:
  Et stort kørekort til lastbil!

  I øvrigt burde alle de politisk korrekte medier anvende soens fulde navn, når de omtaler retssagen:

  NATASCHA COLDING-OLSEN

  Kommentar by Knights Templar — 21. april 2017 @ 08:09

 64. @ Hr. Naturli’ — 20. april 2017 @ 19:49

  Står i bunden af denne artikel:
  http://fredericiaavisen.dk/syv-aars-faengsel-forsoeg-paa-manddrab-fredericia/

  Kommentar by Frede — 21. april 2017 @ 07:24

 65. Radikaliseret AK-47 dræber betjent i Paris.

  http://politiken.dk/udland/art5918389/Politibetjent-dr%C3%A6bt-af-skud-ved-Champs-%C3%89lys%C3%A9es-i-Paris

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 20. april 2017 @ 22:00

 66. https://www.b.dk/kultur/jazzfestivalen-overlever-trods-uheldig-israelsk-afvisning

  Selvfølgelig…ingen konsekvenser…bare man siger undskyld. Og så fra en DF´er…eller sosse…hvor er forskellen?

  Det skulle lige have været noget borgerligt, der havde fejlet med et eller andet mikroskopisk fejltrin!

  Kommentar by Black Watch — 20. april 2017 @ 20:56

 67. http://lokalavisen.dk/7-aars-faengsel-for-drabsforsoeg-paa-ekskaereste-22-aarigt-offer-efterladt-lam-i-begge-ben-/Politi/20170420/artikler/304209996?trackid=Jp%20lister%20seneste

  Om 3 år er svinet ude igen…han har sikkert siddet varetægtsfængslet og de 7 år er bare et signal…i virkeligheden er jeg sikker på han højst kommer til at side 4 år…måske mindre!

  Latterlige retsvæsen…bedrag…bedrag…deres domme er kun signaler og skal få os til at tro på at retfærdighed og straffe er tilpas høje…Jeg tror de fleste kommer ud inden de har siddet halvdelen af strafudmålingen…

  En gennemgribende statistik over straffe og deres reelle forløb og varighed pr. indsat, pr. forbrydelse m.m. ville måske være en øjenåbner for de fleste…Hvor tit har man ikke hørt om nys frigivne svin begå ny alvorlig kriminalitet, efter at have afsonet få år af deres idømte “lange” fængselsdomme!

  Når han kommer ud kan han jo så også let løbe hende op igen…hun er lam i begge ben!!

  Kommentar by Black Watch — 20. april 2017 @ 20:31

 68. Black Watch
  Jeg har også et par ideer.

  Vi kan ikke engang hviske det til hinanden for væggene har ører.

  Kommentar by k.m. — 20. april 2017 @ 20:22

 69. Er Putin bange for at Rusland bliver et nyt Grækenland?, hvor alting bryder sammen under en ustyrlig flygtningestrøm.

  Rusland placerer mere militær ved grænsen til Nord Korea.

  Jeg troede Putin var en venligbo, der bød fremmede i nød indenfor.
  Det stemmer ikke med venstrefløjens åben grænse politik, og drøm om multi-kulti samfund.

  Hvis, og jeg gentager Hvis der bliver konflikt – bliver det sjovt at se om danske aktivister bruger samme ordforråd mod Putin som mod Trump.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4428384/Putin-sends-troops-Russia-s-border-North-Korea.html

  Kommentar by k.m. — 20. april 2017 @ 20:12

 70. http://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE9518859/to-grupper-jagtede-hinanden-og-affyrede-skud-paa-amager/

  Det Vilde Vesten på Amager…Lidt tumult med skud rundt omkring, skudhuller i murene…pistolmænd med svingende pistoler i fuld galop rundt i gaderne…

  “Velkommen” til fremtiden i Danmark…Og ingen kan og vil gøre noget ved det…Bandepakker?…hahahahahahahahahahahahaha…Næææ jeg ved godt hvad der skulle til og hvad der skal gøres – men jeg siger det ikke til nogen – nej jeg gør ej!

  Kommentar by Black Watch — 20. april 2017 @ 20:11

 71. Frede, hvor har du navnet fra? Regnede selv med at det var en perker.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. april 2017 @ 19:49

 72. Okay. Ret skal være ret (vedr. mit indlæg 15. april, kl. 13.36): Gerningsmanden hedder Steffen Pedersen, lyder ikke ret AEH-agtigt.

  Kommentar by Frede — 20. april 2017 @ 18:58

 73. En marokkansk mand, dømt for sex-overfald på fire piger, fik 25.000 med sig ud af landet, Sverige. Det krævede han, hvis han skulle gå gennem sikkerhedskontrollen. Sverige lægger sig fladt ned med spredte ben.

  ekstrabladet.dk/nationen/udvist-for-sex-overfald-kraevede-25000-af-politiet-i-lufthavnen-og-fik-dem/6623424

  Kommentar by Liva — 20. april 2017 @ 18:45

 74. DR’s ‘Aftenshowet’.
  Stakkels mand, Jan Møller Larsen, som har fået konstateret akromegali, der betyder at hans hænder og fødder og kæbe bliver ved med at vokse, jo ældre han bliver. Samtidig så er hans datter, Michelle Willumsen, konverteret til islam, hvilket betyder sultan Erdogan hijab uniformering. Islamisering gøres vanligt til feel good TV i DR.

  Kommentar by Liva — 20. april 2017 @ 18:20

 75. Økonomi forklaret med lidt sort humor.

  Economy Collapse explained in 3 minutes
  https://www.youtube.com/watch?v=LyePCRkq620

  How does the financial system work
  https://www.youtube.com/watch?v=M_3T-Af57Pg

  Kommentar by Jan Huus — 20. april 2017 @ 17:25

 76. Hvis Simon Bünger havde vundet sagen, ville ingen medier i Danmark kunne fungere med journalister og fotografer i “marken”.
  Næsten alt bliver fanget på kamera i dag. Billed Bladets fotografer er alle steder, de står også med kameraet oppe i snuden på de kendte og kongelige. Det er sikkert ikke altid lige sjovt for ofrene hvis man kan kalde dem det, men de lever under de samme vilkår som Simon Bünger. Enten mener han pressefrihed kun gælder for ham, eller også er han flov over at optræde som han gør – og spiller offerkortet som trøst når noget går ham imod.

  Kommentar by k.m. — 20. april 2017 @ 16:35

 77. http://ekstrabladet.dk/112/ny-anholdelse-for-sexmisbrug-af-smaa-piger-paa-hotelvaerelse-gav-dem-sprut-og-kokain/6623277

  “Begge mænd, der er af anden etnisk herkomst, nægter sig skyldige.”

  Næh, så længe der er tale om vantro ludere, så har muhammederne vel ikke gjort noget forkert.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. april 2017 @ 16:03

 78. Fake News: DR2 sendte den 19-04-2017, den franske dokumentar: The Front National: Investigating Their Young Supporters, udsendelsen var et ærligt og åbenlyst forsøg på at karaktermyrde Front National Jeunesse og dermed Front National, hvilket titlen også indikerer. DR2 havde dog valgt at omdøbe dokumentaren til Le Pens unge tilhængere?!

  Kommentar by Geert — 20. april 2017 @ 15:36

 79. http://ekstrabladet.dk/112/anholdt-for-sex-paa-hotelvaerelse-med-to-piger-paa-11-og-14/6622716

  Dumt af ham. Han skulle bare være blevet muslimsk gift med dem og søgt om asyl.

  Kommentar by Træt — 20. april 2017 @ 13:12

 80. https://www.b.dk/globalt/fremadstormende-fransk-praesidentkandidat-vil-have-100-procent-skat-paa-de-rige

  Hvem tror stadig på at Europa, herunder Frankrig, overlever den islamiske invasion?

  Kommentar by Black Watch — 20. april 2017 @ 12:41

 81. Simon Bünger tuder som en gammel kælling i Pressenævnet – og taber:

  http://www.pressenaevnet.dk/kendelser/friedanskere-net-skulle-ikke-forelaegge-beskrivelse-pressemedarbejder-ved-demonstration/

  https://friedanskere.net/simon-bunger-taber-sag-i-pressenaevnet-1/

  Kommentar by kent — 20. april 2017 @ 12:13

 82. “I 80’erne tog vi flere fremmede til Danmark, end vi evnede at integrere
  Den barske sandhed er, at antallet af indvandrere har en betydning, og fra den erkendelse er der kun ubehagelige beslutninger at tage.”

  http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art5916342/I-80erne-tog-vi-flere-fremmede-til-Danmark-end-vi-evnede-at-integrere

  Kommentar by BE — 20. april 2017 @ 11:59

 83. http://lokalavisen.dk/73-aarige-lasse-kaldt-kristen-luder-midt-paa-gaden-vi-skal-nok-finde-ud-af-hvem-du-er—og-hvor-du-bor-/Politi/20170420/artikler/170429994?trackid=Jp%20lister%20seneste

  Det er sådan virkeligheden er nu i Dk…Man ved aldrig hvornår man møder disse her omvandrende undslupne aber, som hele tiden vil yppe kiv og slås…Man bliver nødt til at bevæbne sig!

  Kommentar by Black Watch — 20. april 2017 @ 10:16

 84. Sygeplejersker Signe Fagerberg Poulsen og Rachel Adelberg Johansen skriver i Kristeligt Dagblad, at “I modsætning til Dansk Sygeplejeråd, der enten ignorerer eller ikke vil se problemerne i øjnene, oplever vi som hospitalspersonale “på gulvet” problemer med netop trosideologiske symboler, navnlig hijabuniformen, som undergraver det neutrale rum.”

  Og de skriver videre:

  “..flere patienter angiver, at de følte det grænseoverskridende og intimiderende at skulle konfronteres med hospitalspersonale i hijabuniform.”

  De to sygeplejersker mener at regionsrådsmedlemmerne i Region Syddanmark fortjener fuld opbakning i sagen om forbud mod religiøse symboler på hospitalsuniformen. Jeg er 100 % enig. Hijab hører ikke hjemme i offentlige institutioner i Danmark. Hijab signalerer religiøs intolerance over for anderledestænkende og homoseksuelle, religiøs hjernevask og mistænkeliggørelse af demokrati og ytringsfrihed. Desuden er der piger og kvinder der får straf, hvis de ikke tager hijab, burka eller niqab på. Offentlige institutioner skal ikke understøtte religiøs intolerance.

  kristeligt-dagblad.dk/debat/sygeplejersker-ja-tak-til-forbud-mod-religioese-symboler-paa-hospitalsuniformen

  Kommentar by Liva — 20. april 2017 @ 09:47

 85. To norskpakistanske kvinder bliver overfaldet og revet i håret af hijab uniformeret lufthavnspersonale i Islamabad.

  vg.no/nyheter/utenriks/pakistan/pakistans-ambassadoer-i-norge-vold-er-aldri-akseptabelt/a/23977795/

  Kommentar by Liva — 20. april 2017 @ 09:12

 86. Steno skriver at socialdemokraterne ønsker sig multikultur i Danmark Multikultur som på Nørrebro – men uden islamister. Muslimer der “ikke er tilpasningsparate” skal udelukkes. Socialdemokraterne kommer dog ikke med forslag til, hvordan islamister skal udelukkes. Og hvornår. Nu har socialdemokraterne endelig – efter 30 år – erkendt hvad der er problemet. Men det er ikke nok. Der må handling til nu. Gør dog noget, socialdemokrater.

  corduasteno.blogs.berlingske.dk/2017/04/19/multikulti-uden-islam/?_ga=1.64760815.194109644.1409846190

  Kommentar by Liva — 20. april 2017 @ 08:58

 87. Fredens og kærlighedens religion i aktion. Fra avax.news 20 april 2017:

  “One of four Acehnese teen gets whipped for spending time in close proximity with her boyfriend who is not her husband, which is against Sharia law.”

  http://avax.news/pictures/285340

  Kommentar by Birger Jensen — 20. april 2017 @ 08:26

 88. http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9516389/danmark-kritiseres-for-at-begraense-religionsfrihed/

  De kan få en finger ka´ de!

  Kommentar by Black Watch — 20. april 2017 @ 06:46

 89. ••Blackwatch
  Jeg tror desværre du har ret. Politiet vælger ofte at lade være med at køre ud grundet manglende ressourcer og derved bliver der ikke skrevet rapport. Desuden vælger de at registrere forbrydelser under forkerte journalnumre og derved kan de manipulere med tallene.

  Kommentar by Revser — 20. april 2017 @ 05:44

 90. Jeg har ikke set meget tv i dag – men så lige, at man fremhævede, at indbrud og røverier var faldet meget i forhold til sidste år…AAAAhahahahahahaha…Christ! Løgn og bedrag! – det er omvendt, men i dag bliver mange og meget ikke anmeldt og ikke optaget til rapport – Jeg er 100% sikker på det er løgn!

  Kommentar by Black Watch — 19. april 2017 @ 22:09

 91. “Dugfriske tal fra politiet: Anmeldte sex-forbrydelser er steget 49 procent på et år.”

  (…)

  “Politiet har 1. kvartal 2017 modtaget henholdsvis 4.340 og 1.067 anmeldelser om henholdsvis vold og sædelighedsforbrydelser.”

  lokalavisen.dk/dugfriske-tal-fra-politiet-anmeldte-sexforbrydelser-er-steget-49-procent-paa-et-aar-/Politi/20170419/artikler/170419547?trackid=Jp%20lister%20seneste

  Kommentar by Liva — 19. april 2017 @ 20:13

 92. “News & Co” står i kø for at gøre Kundby konvertit bombepigen til offer.

  Joy Torpdahl, områdechef. Socialforvaltningen i København med æggende stemme:

  “Radikaliseringen skyldes mistrivsel, bandekriminalitet, svære opvækstforhold, pigen søgte noget at være en del af, hun søgte væk fra noget og hen til noget nyt, hun søgte noget bedre og hun søgte spænding.”

  I TV2’s interview program “Lippert” gøres Kundbypigen også til offer.

  Forsvarsadvokat Mette Grith Stage mener at Kundbypigen er uskyldig. TV2’s “Lippert” viser flere gange en tegning af den terrormistænkte pige som en almindelig pige med hestehale. Forsvarer mener at teenage konvertit pige blot flirter med islamisme, men at hun ikke mener det. Forsvareren beklager at forbrydelse skal gøre ondt. Forsvareren mener at når man lærer mennesker bag forbrydelsen at kende, så får man sympati for vedkommende. Man er forbryderens mand – ikke systemets mand. Forsvareren mener at Kundbypigen flirtede med islamisme, men at hun ikke ville angribe nogen.

  TV2 gør via TV2 journalist Jannie Pedersen også Kundby konvertit pigen til et offer. Således siger Jannie Pedersen at konvertitten er “betuttet i retten”. At hun er “beklemt ved situationen.” “Hun havde et skidt liv.” “Alle talte om IS og det blev spændende at kontakte dem.” siger konvertit Kundbypigen. Konvertitten kom fra en “familie der ikke fungerede.” Islam konvertitten var “selvskadende”. Hun havde et “kedeligt liv”. “Hun var meget søgende”. “Hun havde en veninde der var muslim.” “Jihad er en hellig pligt for en muslim.” siges der. Det var svært for konvertitten “at være hos en plejefamilie.” Konvertitten havde det “svært med sin familie og sin skole.” Islam konvertitten “mente ikke det med at jøder skule slås ihjel.” “Jeg var hård i filten.” siger konvertitten. “Jeg var bare lidt hård den gang.” Konvertitten erkender dog at have stukket pædagog, fordi han er ateist.”

  Kommentar by Liva — 19. april 2017 @ 19:46

 93. Torben Steno: “Det selvom mange – ligesom jeg selv – har haft svært ved indrømme, at Søren Krarup havde en meget stærk pointe, da han startede sit felttog mod udlændingeloven fra 1983.”

  http://corduasteno.blogs.berlingske.dk/2017/04/19/multikulti-uden-islam/

  Kommentar by PLN — 19. april 2017 @ 17:47

 94. http://ttv.tv2.dk/index.php?side=130

  Tv2 tekst-tv fortæller nyheden om en mand, som dræbte tre mennesker i Usa. Her udelades fuldstændigt, at manden under angrebet råbte allahu Akbar og at han hader hvide mennekser.

  https://www.dr.dk/nav/tekstttv/

  Dr teksttv er tæt på samme censurering, her beskriver man, at manden hader hvide mennesker og den amerikanske regering. Også her udelades den islamiske vinkel på nyheden.

  Kommentar by Revser — 19. april 2017 @ 10:43

 95. http://ekstrabladet.dk/112/kritiserer-politiet-efter-voldsomt-bandeslagsmaal-det-vaerste-i-20-aar/6619950

  Bemærk at bandemedlemmerne fra LTF følte ejerskab over nogle piger med indvandrerbaggrund. Rystende læsning om et kastreret politi, som ikke har styrken til at være præventive, men idag kun kan rykke på akutte opgaver. Vores politi er idag i knæ. Uropatruljer olign, som før hen kontrollerede natteliv, narko og bander, er idag nedlagt. De står istedet bevogtning ved jødiske installationer eller ved grænsen (ikke et ondt ord om denne), hvis ikke de har blevet slugt af mægtige PET, som vokser eksplosivt og suger alle dygtige betjente ud af politikredsene, der bliver mere og mere desperate. Sager med kendt gerningsmand henlægges, manglende udrykning til konkrete anmeldelser og betjente der sygemeldes og afskediges på stribe grundet voldsomt arbejdspres.. Det resulterer i, at jungleloven nu idag styrer de steder, hvor der er gang i den om natten, og at banderne ikke møder et passende pres fra myndighederne. Derfor giver det ingen mening, når Pape og andre naive politikkere strammer lovgivning, for der er ingen til at håndhæve denne.
  Der bør øjeblikkeligt ansættes mindst 3-4000 ekstra betjente, så vi kommer bare en smule i nærheden af politistyrke i forhold til befolkningstal, som vores nabolande har.

  Kommentar by Revser — 19. april 2017 @ 10:34

 96. Ifølge BT støtter Inger Støjbergs parti Venstre islamisering af danske arbejdspladser. Venstre siger ja til hijab på offentlige arbejdspladser. Jacob Ellemann-Jensen (V) sammenligner islamismens flag – hijab – med en gul eller blå bluse. Vi skal ikke blande os i hvad den enkelte har på på arbejde, siger han. Han synes at religion er en privat sag. Derfor skal man kunne bære hijab på arbejde.

  Jeg synes også at religion er en privat sag og netop derfor skal den holdes i det private og det er uden for arbejdstid. Jeg er enig med DF om at borgere ikke skal mødes af en reklamesøjle for islam. Jeg finder hijab anstødelig. Offentlige arbejdspladser skal være neutrale og sekulære. På den måde tages der hensyn til alle. Der skal ikke være hijabs, som tyrkiske demokratiindskrænkende Erdogans kone er uniformeret i, på danske arbejdspladser. Det er jo ikke håret, der bliver bedt om at tage af, det er det demonstrative religionspolitiske tørklæde. Hijab signalerer mindre demokrati, mindre ytringsfrihed, mindre pressefrihed, mindre trosfrihed, intolerance overfor homoseksuelle og kvindeundertrykkelse, som islamister har formået at gøre in og mondæn. Det er blevet hipt at undertrykke kvinder. I Sverige er der sågar skolebusser, hvor piger kun må sidde bagerst i bussen. I går sad der en hijabuniformeret jurist i TV2 og kaldte hijab for popkultur. For mig er religiøs intolerance ikke popkultur. Religiøs intolerance er religiøs intolerance.

  bt.dk/politik/df-vil-forbyde-toerklaeder-paa-arbejdet-glem-det-mener-venstre

  Kommentar by Liva — 19. april 2017 @ 09:25

 97. S-politiker til danske Erdogan-tilhængere: Flyt ned til »jeres elskede sultan«
  Dansk-tyrkere er hykleriske, hvis de bliver boende i det danske demokrati efter at have stemt til præsident Erdogans fordel i Tyrkiet ved valget søndag. Det mener Lars Aslan Rasmussen, folketingsmedlem for Socialdemokratiet, som selv har tyrkiske rødder.

  Pola Rojan Bagger, som er mellemøstanalytiker hos Mellemfolkeligt Samvirke, forklarer tirsdag i dagbladet Information, at forskere i mange år har kunnet påpege, at tyrkere i Europa stemmer venstreorienteret ved valg i Europa og stærkt konservativt ved valg i Tyrkiet.

  https://www.b.dk/politiko/s-politiker-til-danske-erdogan-tilhaengere-flyt-ned-til-jeres-elskede-sultan

  Kommentar by mb — 19. april 2017 @ 08:38

 98. Strange, Fake News fortæller her til morgen, at Kundby-pigen konverterede til Islam – dumme, dumme mig, der troede at hun var konverteret til “lastbil”?!

  Den pæne, rare, tolerante sekt, hvem havde troet det?

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 19. april 2017 @ 06:24

 99. # 7378 – Åh jo, det tænker i høj grad på hvor stor fare det kan udgøre…. Hvorfor fremstår det danske politi og myndigheder gang på gang som latterligt uvidende nokkefår det forsøger at tale al den slags ned på børnehaveniveau? Det er hvad det er – hverdags-jihad

  Kommentar by PBrad — 19. april 2017 @ 04:50

 100. http://ekstrabladet.dk/112/politiet-draebte-tre-personer-og-raabte-allahu-akbar/6619975

  Endnu en islamist, som dræber i Allahs navn.

  Kommentar by Revser — 18. april 2017 @ 23:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper