12. april 2014

Nye tips

Eftersom den gamle “off topic”-tråd er kollapset, lægges her en ny til samme formål. Der arbejdes på en permanent løsning. Mvh. Kimpo

update 31. okt. 2017:

kommentar-felt flyttet op til seneste kommentar /Kimpo

===

Update 25. april 2014:

Egentlig skulle de genopstandne kommentarer være kommet til syne påskedag, men det blev ikke så vel. Jeg har rodet med WordPress-koden, der er smukt udformet i tidens sexobjektorienterede programmeringsstil, men efter min bedste overbevisning ikke er egnet eller designet til en blog af Uriaspostens faktuelle format. Der har før været problemer, faktisk engang så kraftige, at jeg måtte skrive funktioner om for at få Uriasposten i en tilstand, hvor opdatering var mulig.

Summa summarum er den gamle og nye kommentartråd slået sammen og kodet lidt om, så de mere end 7000 kommentarer ikke vælter apparatet. Håber det virker uden for mange gnidninger, og håbet er fromt som en trappist-munk :-)

update 8. juli 2014:

Efter en lidt forhastet auto-update blev mine rettelser overskrevet, så nu er denne tråd atter i UDU. Jeg finder koden frem snarest.. men ikke lige nu.

update 13. feb. 2016:

WordPress lavede en kraftig opdatering i kommentarfunktionen (omkring version 4.4.2), der fik mit hack til at vælte, så denne her har været off nogle dage. Nu skulle det gerne være fikset..

Oploadet Kl. 15:07 af Kim Poulsen — Direkte link27.586 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/nye-tips/trackback

27.586 Comments »

RSS feeeed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 1. k.m. — 15. oktober 2019 @ 17:17:
  Ja og læg desuden mærke til, at de aldrig kommenterer noget så modbydeligt som Halal-slagtning.
  – og at klimaktivisterne aldrig nævner overbefolkningen eller den øgede co2 belastning det giver, når den islamiske/afrikanske befolkning tillige invaderer os/Europa og gør krav på vejr-stabile, opvarmede huse, moderne transport, forøget ernærings-udvalg osv.

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. oktober 2019 @ 01:41

 2. Ot
  Vil langt hellere se noget om- dagens hjemsendelse, ekspedering videre til anden lokation end oplæg som det her.

  Kommentar by Peter Buch — 16. oktober 2019 @ 00:34

 3. As many as 150,000 men of Jewish descent served in the German military under Adolf Hitler, some with the Nazi leader’s explicit consent, a U.S. historian who has interviewed hundreds of former soldiers said on Thursday.
  https://www.haaretz.com/1.4747962

  Kommentar by Jan huus — 15. oktober 2019 @ 21:04

 4. Dagens joke fra DDR… familien Prebensen med deres 3 biologiske børn og afghanske plejesøn på 15 år
  https://www.dr.dk/nyheder/regionale/hovedstadsomraadet/jens-er-far-til-et-afghansk-plejebarn-systemet-er-ikke-gearet

  Gad vide hvem den unge mand i tyverne så er???

  Kommentar by redneck — 15. oktober 2019 @ 20:22

 5. Tilføjelse til #581: Og så kan man jo også få ram på de mælkedrikkende racister:

  https://www.nytimes.com/2018/10/17/us/white-supremacists-science-dna.html

  Kommentar by Hr. Snusk — 15. oktober 2019 @ 18:56

 6. k.m. apropos klimahysteri og mælk:

  http://www.startribune.com/minnesota-appeals-court-says-mpca-should-have-considered-mega-dairy-s-climate-change-effects/563103102/

  Kommentar by Hr. Snusk — 15. oktober 2019 @ 18:55

 7. Det er tydelig, at klimahysteriet dækker over venstrefløjens had til kapitalen. Flere steder ser man hvordan veganere fletter direktørlønninger ind i debat om dyrevelfærd og klimahensyn.

  Det er ikke seriøs, når voksne mænd græder på direkte tv, mens de filmer med mobil ind til “dødsgangen” på et slagteri, eller klager over at en direktør på et slagteri tjener mere end en leder i et medicinalfirma.

  Klimaaktivister og veganere er i virkeligheden ude på at smadre vores store fødevarevirksomheder og gøre det hele til en kommunistisk køkkenhave hvor ingen må tjene noget.

  Kommentar by k.m. — 15. oktober 2019 @ 17:17

 8. https://plantepusherne.dk/skolemaelk-et-levn-fra-fortiden/
  “Kan du mærke presset? Hvis dit barn ikke drikker skolemælk, ja så er hen jo ikke RIGTIGT en del af fællesskabet og det vil du jo nødigt være skyld i, vel? Du vil vel ikke nægte dit barn adgang til både fællesskab OG sundhed, vel?

  Jeg synes personligt, at du skal blive ved med at ikke drikke komælk

  Apropos tidlig indoktrinering: Lagde du mærke til hvem, der var afsender på den brochure om spædbørnskost som sundhedsplejersken rakte dig uden at blinke, da dit barn var nyfødt…? ” citat slut

  *****
  Skribenten i plantepusher snakker om indoktrinering. Han/hun fører en indædt krig mod mejerisektoren, men indoktrinering er jo også at skribent fraråder at drikke komælk, man giver ikke forbrugere valgfrihed.

  Kommentar by k.m. — 15. oktober 2019 @ 15:51

 9. @ Kommentar by Per — 15. oktober 2019 @ 02:43
  Det tegner godt for fremtiden: Hvis en fredelig demonstration kan forbydes under hensyn til den offentlige fred er det blot et spørsmål om tid inden forbuddet også gælder andre:

  F.eks kan vi næste år til maj se forbud mod bare arme og shorts for cyklende kvinder i brokvartererne, da det opildner til voldtægt. Og julen 2020 må foregå uden brug af kirkeklokker da det virker forstyrrende for den offentlige orden

  Kommentar by redneck — 15. oktober 2019 @ 12:26

 10. Bilbrande : TV2østjylland 59 bilbrande på fire måneder. Politiet efterforsker sammenhæng.

  sn.dk : Brøndby Strand, flere biler i brand, kunne ses langt væk.

  Mens de fremmede brænder vores biler, forhindres en lovlig opstillet politikere i at demonstrere mod gangstervældet.

  Er der en sammenhæng ?

  Kommentar by k.m. — 15. oktober 2019 @ 08:36

 11. Ja det er noget af en trykkoger kbh’s politi har skruet låget fast på, men kender jeg paludan ret finder han hurtigt på noget andet der vil få dem til at ønske at de bare havde ladet ham demonstrere som planlagt..

  Det mest sindssyge er at stram kurs faktisk under hele det her “21 demonstrationer imod politiets samarbejde med islamisterne” forløb, hele tiden har sagt at de ville aflyse dem alle hvis bare de fik lov til at lave 1 officiel demonstration på blågårds plads. (som de ville være fuldstændigt i deres gode ret til ifølge grundloven) Men københavns politi har istedet valgt at ekskortere dem rundt i en stor bue udenom i ugevis KUN for at undgå ballade på blågårds plads, selvom blågårds plads var den planlagte destination for alle demonstrationerne. De har altså ikke kun nægtet stram kurs adgang dertil 1 gang, men adskillige gange! Det er en direkte indrømmelse af hvem der reelt bestemmer på nørrebro, og det er længe siden det var politiet.

  Det virker derfor ikke helt utænkeligt at der måske er noget om snakken når stram kurs mistænker dem for at have lavet en aftale med de lokale imamer/bandemedlemmer om at holde dem væk derfra. Det er faktisk svært at vurdere hvilken forklaring der er den værste fra politiet, den uofficielle eller den officielle. At de svigter deres ansvar totalt i begge tilfælde og bryder grundloven ligger dog helt fast, ligesom den presse der nægter at skrive om det der faktisk er et lille stykke danmarkshistorie: At politiet indfører nødret i en længere periode i fredstid for første gang siden 2 verdenskrig, i et område som politikerne beskriver som “trygt, fredeligt, og inkluderende”. (rosa lund, enhedslisten)

  Kommentar by Per — 15. oktober 2019 @ 02:43

 12. Per — 14. oktober 2019 @ 20:12:

  Tak for info Per.
  Jeg var lige inde og kigge på
  https://www.facebook.com/StramKurs/
  og se deres pressemeddelelse.

  En tanke poppede op:
  Mange af SKs vælgere (+andre) kan derved føle sig meget hårdt ramt. Så er det ikke sikkert, at “Nok er nok!” kun skrives.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. oktober 2019 @ 00:48

 13. Normstormerne linker også til ‘Morronage’ (hardcore kritisk raceteori, white privilege) https://reelligestilling.dk/koensaktivister-faar-73-millioner-af-koebenhavns-kommune-skal-undervise-kommunens-laerere-i-identitetspolitisk-nysprog/

  Kommentar by anno — 14. oktober 2019 @ 23:31

 14. https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/hver-anden-efterkommer-vil-have-religionskritik-forbudt – Sådan har kriminaliteten udviklet sig i Sverige: kristeligt-dagblad.dk/historier/Sverige – Paradoks: kristeligt-dagblad.dk/udland/flere-anmeldelser-foerer-ikke-til-flere-domme-i-sverige

  Kommentar by anno — 14. oktober 2019 @ 22:26

 15. Se stram kurs facebookprofil, politiet har erklæret undtagelsestilstand i hele københavns kommune!

  Og ikke 1 medie, ikke 1 anden politiker, løfter et øjenbryn over at de tørrer røv i grundloven og forbyder 100% fredelige demonstrationer, fordi ANDRE vil angribe dem udefra! Tegneseriepolitiet fjerner bare demokraterne da de ikke gør modstand, og bekræfter dermed hvem der reelt bestemmer i københavn: Voldelige muslimer og autonome. De har nu set at vold og trusler virker.

  Københavns politi har reelt lige foræret nørrebro væk til ekstreme antidemokratiske grupperinger uden at nogen protesterede.

  Kommentar by Per — 14. oktober 2019 @ 20:12

 16. Ang linket herunder om at regeringen vil tage passet fra psykotiske jihadister imens de er nede og skære hovederne af civile: Selv de radikale syntes det er en god ide, men bemærk hvem der IKKE stemmer for: “Ifølge pressemeddelelsen fra Statsministeriet har Venstre, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, SF, De Konservative, Nye Borgerlige og Liberal Alliance på forhånd tilkendegivet, at de bakker op om en hastebehandling af lovforslaget.”

  Enhedslisten.og alternativet.

  Kommentar by Per — 14. oktober 2019 @ 18:49

 17. “Why Pakistan should be on every solo female traveler’s bucket list”

  https://twitter.com/Forbes/status/1182996846496702465

  Såvidt jeg husker, var der også et engelsk rejsebureau, der foreslog kvinder at gøre det samme i Marokko – efter at de to skandinaviske kvinder blev halaslagtet på en meget fredelig og kærlig måde.

  Kommentar by Hr. Snusk — 14. oktober 2019 @ 15:06

 18. #565 redneck, jeg finder det faktisk mere interessant, at overfaldet skete på gaden i Gentofte. I den del af landet har de været behageligt forskånet for vilde negre og perkergrupperinger, men nu er det ikke længere bare de fattige på vestegnen, som må nyde frugterne af Dansk Arbejdsgiverforenings generøse invitationer til klodens analfabeter.

  Kommentar by Hr. Snusk — 14. oktober 2019 @ 14:44

 19. #567 k.m. det er bare spil for galleriet, ligesom vi har set det i Danmark. Tilsyneladende er sosserne igang med noget lignende, som heller ikke kommer til at betyde noget nævneværdigt:

  https://www.bt.dk/politik/regeringen-vil-forhindre-fremmedkrigere-i-at-komme-til-danmark

  Men da vi reelt ikke har grænsekontrol, så kan de naturligvis bare komme til Danmark og påstå at de er ensamkommande flyktningebarn, og så starter hele asylmøllen igen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 14. oktober 2019 @ 14:41

 20. Gør det ondt i Sverige, eller er det den sædvanlige “feje ind under gulvtæppet” politik? Det er sgu svær at blive klog på med deres p….r-indenrigsminister
  https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE11670445/svenske-socialdemokrater-vil-saette-prop-i-indvandring/

  Kommentar by k. m. — 14. oktober 2019 @ 13:10

 21. https://www.bt.dk/samfund/drenge-overfaldt-13-aarig-pige-ved-en-fejl-da-de-opdagede-hun-var-en-pige-tilboed. Se beskrivelsen af rotterne.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 14. oktober 2019 @ 11:39

 22. Overskriften fokuserer på 100kr… beskrivelsen af gernings”mændene” er måske mere interessant?

  https://ekstrabladet.dk/112/13-aarig-pige-gennembanket-blev-tilbudt-100-kroner-bagefter/7831514

  Kommentar by redneck — 14. oktober 2019 @ 10:22

 23. DR har for tiden en udmærket dokumentar i 3 dele om en rablende syg veganer, der tilsidesætter job, kæreste og alt muligt andet i sin kamp mod nogle svinefarme (og alle os, der ikke veganere og heller ikke har tænkt os at blive det). Tosserne har dannet ‘Veganerpartiet’.

  Idioten afbryder alle andre, skælder alle andre ud (selv fra sit eget parti!!)og taler i munden på mere besindige mennesker.
  Selv i den kulturradikale avis Politiken lyder anmeldelsen på, at vi ikke gider at høre på rasende veganere.

  Gætter på, at Greta Tudeberg også er veganer, hun er i hvert fald lige så syg…..

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. oktober 2019 @ 09:53

 24. > M.S. Carstens — 14. oktober 2019 @ 00:38

  Og straks følger det veldresserede TV2News op ved at hente Eva Flyvholm EL ind igen, igen, igen til en længere uimodsagt enetale.
  Og så lige et par sætninger fra en radikal og Nasar Khader.
  Det var den dækning af Tyrkiet krisen.

  Kommentar by Erik — 14. oktober 2019 @ 09:46

 25. Jeg tror ikke det er et uheld at IS krigere er sluppet fri. Erdogan har brug for dem i den skjulte krig der føres mod Europa. Vi har velfærdsflygtninge, der undergraver systemet indefra uden våben, og så er der dem der udfører den egentlige terror med bomber og drab på vesterlændinge.
  Derfor vil venstrefløjen have dem herop, så de kan danne parløb med det røde gadens parlament.

  Noget helt andet – nogen gjorde opmærksom på Simon Bünger i forbindelse med politiet. Kan det være sådan at forslaget om mere overvågning hører sammen med researchkollektivets dataindsamling om politiske modstandere?

  Det der starter som en lille undergrundsbevægelse af systemhadere, kan jo udvikle sig til en egentlig efterretningstjeneste, som politikere gør brug af.

  Kommentar by k.m. — 14. oktober 2019 @ 09:35

 26. Go’ nat og sov godt https://pluralisterne.dk/listoteket/ PS: Hvorfor er der ikke flere (se: Om Pluralisterne)”.. normbrydende kandidater med specifikke, efterspurgte kompetencer ..” på deres lister? Mener det er 2 år siden de startede ‘Listoteket’?
  Klik på ’sorter efter’ vælg ’største’ – nr. 1: Ansvarlig Presses Kildeliste 29 (uha uha). Langt nede på listen, kvindelige musikere: DJ’s 12, Trommeslagere og percussionister 5, Guitarister 2, Bassister 2, Rappere 0 ! Det ser sløjt ud for dansk normbrydende kvindelig musik. OG så til den helt store skandale: Ornitologer og fuglefans 0 !!!

  Kommentar by anno — 14. oktober 2019 @ 01:11

 27. Johanne Schmidt-Nielsen er godt nok hurtig ude, når hun har mulighed for, at pudse sin glorie på andre folks bekostning:

  https://ksdha.wordpress.com/2019/10/13/radikale-og-enhedslisten-embedsmaend-skal-rejse-ned-til-den-tyrkiske-invasion-af-syrien-for-at-hente-is-boern-til-danmark/

  og EL+RV kan vel knap få armene ned, i deres jubel over Erdogans befrielse af ISIS-krigere, -fruer og -yngel.
  (AEH)Børnenes Minister vil sikkert bruge chancen til, at give partiets islamistiske vælgere en ekstra grund til, at vælge samme igen næste gang :(

  Foruden de potentielle sovende celler der her er tale om, så er der også ganske foruroligende udsigter til, at en del af de mange undslupne ISIS-tro voksne vil nå frem til Danmark ad andre veje.

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. oktober 2019 @ 00:38

 28. Desiree M. Ohrbeck, cand.mag. i dansk og historie mener Danmark har ændret sig …

  “Hey, Danmark – hvad sker der for dig?”

  “Da jeg konfronterede narkohandleren, blev den summende metrostation helt stille. Pludselig kunne jeg se, hvordan mit land har forandret sig”

  -Det Danmark du kender
  Mette Frederiksen

  https://www.berlingske.dk/kronikker/hey-danmark-hvad-sker-der-for-dig

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. oktober 2019 @ 00:15

 29. Politikere er forudseende. Vandflyver er det eneste der kan bruges i fremtiden, når alt står under vand.

  Kommentar by k. m. — 13. oktober 2019 @ 16:40

 30. I disse klimatider er det da nydeligt, at Folketinget udvider befordringssortimentet til medlemmerne med endnu en flyrute: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/vandfly-til-doeren-politikerne-giver-sig-selv-fed-fryns/7830789

  Jeg kan se, at også muftien benytter denne transportform, hvorfor jeg går ud fra, at flyveren vender snuden imod Mekka undervejs – man må da håbe, at ingen af de tilvandrede raketforskere skulle finde på at gøre unævnelige ting …

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 13. oktober 2019 @ 16:21

 31. M.S. Carstens,

  Jeg læser med her i OT sådan lidt on-off, så det kan let ske jeg misser noget. Helt enig – mine eneste to anbefalinger til TP er enten at starte sin egen blog, som så kan dø i stilhed, eller reducere sine aliaser til ét, som så ekstra tydeligt er manisk og hyperaktivt på UP og får endnu flere til at indse TP-problemet.

  Kommentar by Quark — 13. oktober 2019 @ 15:22

 32. Botox blondinen på TV2News ser chokeret ud da hun hører at den stats kontrollerede presse ikke fortæller sandheden til befolkningen.
  At der ikke er uafhængige frie TV stationer.
  Der findes dog nogle undergrunds medier men de er svære at finde og kun de færreste borgere følger dem.
  Resten er underlagt den vedtagne sandhed der fortælles af de statsstøttede medier.

  Heldigvis er det i Tyrkiet.

  Kommentar by Erik — 13. oktober 2019 @ 11:07

 33. Vil Hr. Dimirtas rejse til det nordlige Syrien og behandle de sårede efter Erdogans angreb på fremmed territorium?

  eller er livet for bekvemt her i Danmark?

  Kommentar by k.m. — 13. oktober 2019 @ 09:09

 34. NEJ, nu kammer det da helt over:

  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/harundemirtas/ECE11681872/du-er-ikke-i-stand-til-at-vurdere-min-danskhed-jalving/

  Men jeg lukker ned nu, med et lille skævt grin ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. oktober 2019 @ 00:11

 35. Denne:
  https://jyllands-posten.dk/premium/indblik/ECE11672579/saadan-fik-danmark-et-historisk-ambitioest-klimamaal-der-er-udarbejdet-af-en-aktivist-fra-greenpeace/
  havde i øvrigt passet godt ind i bloggen jeg nævnte under 7252, men ………

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. oktober 2019 @ 23:57

 36. Quark,
  hvis du læser med her, så har du glemt en ting i din skarpsete kommentar:
  http://www.uriasposten.net/archives/105044#comments Quark — 12. oktober 2019 @ 23:21

  OG jeg beder alle holde det for sig!!!

  Nemlig, at ingen af dem har formået at finde frem til OT, men vrænger af en hver henvisning hertil.

  Ja, hvis det ikke var så alvorligt for UP, burde en del listes op, i en “årets latterkrampe 2019 på UP”

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. oktober 2019 @ 23:49

 37. http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/10/mediehetz-mod-mette-thiesen-her-er.html

  “Harun Demirtas har et meget specielt og stærkt netværk blandt journalister og professionelle kommunikatører.

  Det er specielt barndomsvennerne Nima Zamani (Radio24syv) og Mads Aagaard Danielsen (DR), der har ført an i kampen mod Nye Borgerliges Mette Thiesen. Men også den palæstinensiske studievært Abdel Aziz Mahmoud (TV 2) er en aktiv deltager i den politiske hetz.

  Kig nøje på dette diagram. Det viser, hvordan de toneangivende journalister er tæt forbundet til hinanden – og ikke mindst den tyrkiske sygeplejerske Harun Demirtas.”

  Se også, samme sted, seneste blog, med overskriften “Tyrkiske Harun Demirtas erklærer, at han er flygtning, men tager på ferie i hjemlandet Tyrkiet”
  +
  Mit link i kommentar nr. 118 til UPs seneste blog: “DR: “Et konservativt bud er dog en stigning på cirka 13 meter. Det konkluderer en ny undersøgelse…””

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. oktober 2019 @ 23:15

 38. Det gik lige op for mig hvad jeg egentlig skrev, det gør naturligvis ingen forskel overhovedet hvilken farve regeringen har.

  Kommentar by Per — 12. oktober 2019 @ 22:52

 39. Jeg ved ikke hvem “scandza forum” er, men det er tydeligt at det ikke har haft nogen konsekvenser for konfront at opfordre til dårlige anmeldelser af den restaurant i nord værst, da de forsøger at gentage succes’en imod KFUM i twitter opslaget i artiklen fra BT hr snusk linker til. Men med en rød regering har det nok lange udsigter før der sker noget med de sortklædte fascister.

  Kommentar by Per — 12. oktober 2019 @ 19:09

 40. Så marcherer venstreekskrementerne igen under den røde fane med hammer og sejl, klar til at kæmpe for den gode sag:

  https://www.bt.dk/krimi/sammenstoed-paa-amager-politiet-har-trukket-kniplerne

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. oktober 2019 @ 17:24

 41. Johanne Schmidt-Nielsen og fattigdom
  Kællingen her (konvertit)er muslim med 10 børn, og hun har frækheden at hente julehjælp til “de fattige børn” Bemærk at hun forærer flæskestegen væk

  https://jv.dk/artikel/mor-til-10-gl%C3%A6dede-sig-over-julehj%C3%A6lpen?fbclid=IwAR187pRJlFFkGcml6cgR2MIeY-vwRdzDG0XJ2Jg7m3fLFybeaGLjlSH1Wkw

  Kommentar by k.m. — 12. oktober 2019 @ 09:40

 42. https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11673489/vi-moeder-den-omdiskuterede-boernefattigdom-hver-eneste-dag/

  Kællingen johanne schmidt-nielsen´s indlæg er selvfølgelig ikke bag betalingsmur!

  Kommentar by Black Watch — 12. oktober 2019 @ 00:19

 43. Kommentar by Smartshoes — 11. oktober 2019 @ 20:11

  Ja er slettet/opført som utilgængelig privat video!!

  Kommentar by Black Watch — 12. oktober 2019 @ 00:13

 44. Prøv at se live videoen fra dagens demonstration af stram kurs på jagtvej 69, og nyd debatten ca 1 time inde, hvor en rødhåret pige ikke mener at det vil være noget problem med 5 millioner muslimer i danmark som alle går ind for sharia..

  Kommentar by Per — 11. oktober 2019 @ 21:15

 45. Terrorangreb i Manchester i Arndale centeret. Sun har en video hvor man kan se at terroristen er neger. https://www.youtube.com/watch?v=_6yH_PyD8c4 men videoen sletter de nok hurtit.

  Kommentar by Smartshoes — 11. oktober 2019 @ 20:11

 46. https://jyllands-posten.dk/kultur/ECE11656543/de-nye-danskere-paa-udstilling-min-nabo-hilste-kun-naar-hun-var-fuld/

  JP er efterhånden ikke til at kende igen…Hele tiden positive historier om muslimerne…aldrig et kritisk spørgsmål og alting er efterhånden bag betalingsmur…så hvorfor ved jeg så at der ikke stilles kritiske spørgsmål, når jeg ikke kan læse artiklerne.

  Det ved jeg fordi de er skrevet af venstreorienterede eller radikale svin, som ikke kunne drømme om at se sagen fra flere sider…kun deres egen mening tæller.

  JP har kun af og til en leder der er lidt anderledes og så et par debatører fra borgerlig side…elles same shit!

  Kommentar by Black Watch — 11. oktober 2019 @ 14:38

 47. @ Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. oktober 2019 @ 11:06
  Jeg anser pigtrådsindkøbet på linie med kagebagningen for at fejre “stramninger”

  Den danske Landegrænse er omkring 70km – hvorfor så kun købe 33km pigtråd?

  Det fremgår ikke klart om det er 33km pigtråd i opstilling 3-2-1 eller totalt 33km der så kun ville give omkring 5km spærring…

  Hvorfor have pigtrådsspærring hvis politi og militær ikke engang stopper folk der går på motorvejen?

  Kommentar by redneck — 11. oktober 2019 @ 14:13

 48. Jeg ved der er mange kongetro blandt bloggens læsere, men der kan jeg ikke være med. Jeg er ved at brække mig over den overklassefamilie af dovne, arrogante fjolser der kaldes kongefamilien. Seneste brækfornemmelse er fremkaldt af artiklen om familien der skal på kostskole fordi “folkeskolen ikke kan forberede børnene på det der venter dem”.

  Næeh, et sorgløst liv i luksus hvor man slikker røv på diverse dikatorer i den olympiske komite som far er nok ikke på skoleskemaet. Men hvad tror de egentlig De kongelige højheders udndersåtter skal arbejde med? Mon ikke vores børn også ved der er en verden udenfor Danmark? Mine ældste sønner spiller i alt fald en del med russere og kan endda få gloser på rusisk…

  https://ekstrabladet.dk/flash/kongelige/slaar-fast-det-holder-ikke-for-disse-boern/7826998

  Kommentar by redneck — 11. oktober 2019 @ 13:53

 49. Ikke mere fra mig i denne omgang – jeg lover :-)
  God weekend til alle
  Mvh.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. oktober 2019 @ 12:22

 50. Tyrkisk statsmoské i Danmark støttede Erdogans angreb i Syrien

  Selv om tyrkiske moskeer i Danmark skal være apolitiske, har en statsejet moské i Odense på Facebook ytret støtte til det tyrkiske angreb mod kurdere i Syrien.

  Person tilknyttet moskeen i Odense siger, at det var en fejl, at opslaget blev lagt op på moskeens Facebook-side.

  En af de 27 statsejede tyrkiske moskeer i Danmark har lagt et opslag op på Facebook, hvor der ytres støtte til det tyrkiske angreb mod kurdiske oprørsbevægelser i Syrien. Det drejer sig om Selimiye Moske i Odense, som i går delte et opslag fra det tyrkiske religionsministerium, Diyanet, på moskeens Facebook-side.

  Opslaget var bemærkelsesværdigt, da de tyrkiske moskeer i Danmark ikke må være politiske. Samtidig har verdenssamfundet, herunder den danske regering, taget skarpt afstand fra den tyrkiske belejring af det nordøstlige Syrien.

  https://www.berlingske.dk/danmark/tyrkisk-statsmoske-i-danmark-stoettede-erdogans-angreb-i-syrien

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. oktober 2019 @ 12:20

 51. https://ekstrabladet.dk/nyheder/erhvervsnyheder/politisk-kommentator-og-radiovaert-gaar-konkurs/7828379
  Værten på Radio24Syv-programmet ‘Det Røde Felt’, Lars Trier Mogensen, holder sig ikke tilbage for at kritisere lemfældig omgang med danskernes skattekroner.

  Men han har selv for nylig sendt en regning videre til statskassen for at rydde op i sit eget selskab.

  Kommentar by tavsen — 11. oktober 2019 @ 12:07

 52. Klimatosserne græder – Nobels fredspris gik ikke til Greta

  I stedet gik prisen til Abiy Ahmed Ali fra Etiopien – Også kaldet Etiopiens Erdogan(!)

  Han betegner jævnligt politiske modstandere, bla. de fem millioner fra Tigrinja-folket, som “daytime hyenas”, “saboteurs”, “enemys”

  Barren er sat meget lavt, når det kommer til negere …

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. oktober 2019 @ 11:36

 53. Thulesen Dahl sagde om flygtningestrømmen i 2015:

  “Hvad skulle vi have gjort?”

  Her er svaret:

  37.500 pigtrådsspiraler.

  1.900 ruller enkelttråd

  37.000 pigtrådspæle

  35.000 pigtrådspløkker

  1.600 ruller bindetråd

  Der blev også købt diverse pigtrådshandsker, pladesakse og tænger, der bruges i forbindelse med udlæggelsen af pigtrådshegn.

  https://politiken.dk/indland/art7435523/Venstre-regeringen-k%C3%B8bte-ind-til-33-kilometer-pigtr%C3%A5dshegn-ved-gr%C3%A6nsen

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. oktober 2019 @ 11:06

 54. EL har flere slagsidder:

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11678373/kritik-af-elborgmester-efter-millionregning-til-advokater/

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. oktober 2019 @ 11:04

 55. Der er ikke kun rod i Enhedslistens dobbeltseng
  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11678373/kritik-af-elborgmester-efter-millionregning-til-advokater/

  Kommentar by k.m. — 11. oktober 2019 @ 11:00

 56. De rødes hykleri er grænseløst
  Politisk kommentator Lars Trier Mogensen som konkursrytter og samfundsnasser.
  Røde Lars Trier Mogensen lod et selskab sejle til først en tvangsopløsning og senere en konkurs. Oprydningen betaler staten for.

  Lars Trier Mogensen oplyser i en mail, at han ingen kommentarer har.
  Finans har efterfølgende spurgt Lars Trier Mogensen, om han ikke ser sin ageren som dobbeltmoralsk. Dette spørgsmål har han ikke besvaret.
  https://jyllands-posten.dk/#ia11672087;finans

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. oktober 2019 @ 10:40

 57. Endnu en ækel neger:

  https://www.lokalavisen.dk/112/2019-10-10/-R%C3%B8ver-med-stor-slagterkniv-havde-klamt-sex-krav-til-sit-chokerede-offer-6055511.html?plista=lokalavisen

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. oktober 2019 @ 07:40

 58. Syv dages fængsel? https://www.bt.dk/krimi/65-aarigt-offer-i-vild-ventetid-jeg-er-i-chok

  Kommentar by Johnson — 11. oktober 2019 @ 06:07

 59. https://www.document.dk/2019/10/08/muslimsk-migrant-haever-sharia-pegefingeren-tvivler-paa-ida-aukens-ansvarlighed-og-politik/

  Syriske migrant Mohamad Alnabhan / Mohamad Abd Almonam :

  “Jeg kan godt lide at snakke om politik med Ida Auken, når jeg møder hende, men med den udmelding er jeg i tvivl om, hun har styr på den rigtige og ansvarlige form for politik,” siger Mohamad Alnabhan.
  Den “rigtige og ansvarlige form for politik” skal forstås som en politisk kurs, hvor man respekterer sharialovens værdier og åbner grænserne for migranter, der ønsker en bid af den danske velfærdskage.”

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. oktober 2019 @ 22:14

 60. Extinction Rebellions “white privilege problem”

  Extinction Rebellion ramt af ‘kritisk raceteori’ https://www.independent.co.uk/voices/extinction-rebellion-climate-crisis-justice-diversity-white-privilege-police-a9145776.html Når Extinction Rebellion aktivister satser på at blive anholdt, så er det fordi de fleste er HVIDE! Hvide føler sig nemlig trygge ved politiet.. det gør alle andre farver ikke.. (fordi: institutional racism of British law enforcement) så nu skal der laves aktioner for folk der helst vil undgå en anholdelse..

  Kommentar by anno — 10. oktober 2019 @ 20:28

 61. Jesus Kristus bliver korsfæstet og kaldt en nazist på israelsk TV.
  https://youtu.be/HytrKvXGljc

  John 15:23
  “Whoever hates me also hates my Father”

  Kommentar by Jan huus — 10. oktober 2019 @ 17:16

 62. Endnu et eksempel på intelligent indvandring og innovation fra mellemøsten
  https://ekstrabladet.dk/112/ung-kvinde-stoppet-paa-gaden-voldtaget-af-falsk-narko-betjent/7825841

  “En ung kvinde blev offer for en udspekuleret voldtægt i sin lejlighed i Københavns indre by, da en falsk betjent fra narkopolitiet stoppede hende med et påskud om, at politiet havde skygget hende på mistanke om narkohandel.

  Manden visiterede hende og kiggede i hendes taske og ’fandt’ en pose, som han påstod var narkotika.

  ’Nu skal din lejlighed ransages, og du skal med på stationen, lød beskeden fra ’narkobetjenten’. Kvinden troede på ’betjenten’ og låste ham ind i sin lejlighed, hvor han imidlertid voldtog hende.”

  Han skal nok lige finpudse hans metoder lidt, han blev nemlig ved med at ringe til kvinden efterfølgende og til sidste havde de rigtige betjente ikke flere citronmåner at æde og sporede ham

  Kommentar by redneck — 10. oktober 2019 @ 16:51

 63. @ Kommentar by Per — 10. oktober 2019 @ 08:04
  Masse hypnose

  Kommentar by redneck — 10. oktober 2019 @ 16:33

 64. https://fyens.dk/artikel/scooterk%C3%B8rere-forskr%C3%A6kkede-pige-da-mor-ville-hj%C3%A6lpe-stjal-de-hendes-taske

  Hverdags terror fra muslimsk side…evig og altid dem der angriber og udøver terroren!

  Der må sgu være mange af dem, siden de kan nå og overkomme at angribe overalt i landet…flere gange om dagen!!!

  Kommentar by Black Watch — 10. oktober 2019 @ 11:13

 65. Af familiemæssige grunde følger jeg en del med i nyhederne i Ukraine.
  I overskrifterne fra de seneste dage læser jeg at en kvinde fra Hviderusland har søgt asyl ved grænsen til Ukraine og en russisk kvinde bad om asyl i lufthavnen i Kiev.

  Vi ville have nogle meget tykke aviser hvis msm gjorde det samme.

  Kommentar by Erik — 10. oktober 2019 @ 09:53

 66. Det her forstår jeg ikke; ifølge danske venstrefløjsere er det bare var 20 gram stof, der ikke var så vigtigt? Hvorfor giver det så 16 års fængsel i Iran at tage tørklædet af?
  http://m.eb..dk/112/ung-kvinde-tog-sin-hijab-af-skal-16-aar-i-faengsel/7825204

  Kommentar by Hertz — 10. oktober 2019 @ 09:23

 67. Nu skal vi hører om det her i de næste mange uger.
  PAS PÅ HVIDE MÆND!
  https://www.bt.dk/udland/oejenvidne-i-halle-manden-bag-mig-maa-vaere-doed-jeg-gemte-mig-0

  Kommentar by Hagmann — 10. oktober 2019 @ 08:25

 68. Det siger lidt om hvor slapt et niveau vi egentlig havde vænnet os til fra løkke regeringen, når venstrefløjen nu fører politik der virker højreorienteret til sammenligning: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/medie-regeringen-vil-indfoere-graensekontrol-fra-sverige/7826467

  Kommentar by Per — 10. oktober 2019 @ 08:04

 69. https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/terrorspiral-rammer-europa-fra-flere-sider Synagoge i Tyskland “.. der er tilstrækkeligt med indicier, som peger på en højreekstremistisk baggrund”

  Kommentar by anno — 9. oktober 2019 @ 21:46

 70. Så nogen her den stærkt skævvredne debat om dette emne i Aftenshowet på DR 1 onsdag aften?

  Med Ritt Bjerregaard ( bor hun mon i DR-byen? ), Bubber, Ditte Hansen og en fuldstændigt virkelighedsfjern kommunikationskonsulent og ( stærkt venstreorienteret? ) forhenværende reklamemand ved navn Sune Bang, som Kim har omtalt tidligere.

  https://www.dr.dk/tv/se/aftenshowet-9/aftenshowet-11/aftenshowet-2019-10-09

  Kommentar by Bjovulf — 9. oktober 2019 @ 19:55

 71. Merkels Tyskland er bare en stor antisemitisk rotterede fyldt med islamister, kommunister og nazister, Ryd lortet!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 9. oktober 2019 @ 19:49

 72. Leder i Aftonbladet…..

  “EU:s migrationspolitik bör bli lite svenskare
  …..
  Om Turkiet nu förklarar krig mot kurderna i Syrien lär flyktingkatastrofen återigen tillta. EU måste skyndsamt få fram en handlingsplan. Enskilda länder kan inte bära allt ansvar på samma sätt som 2015. Ylva Johansson stora utmaning är att med piska och morot få igenom mer samarbete och en lite svenskare migrationspolitik. Ett “lycka till” kan behövas.”
  https://www.aftonbladet.se/ledare/a/lALOAo/eus-migrationspolitik-bor-bli-lite-svenskare

  Kommentar by BE — 9. oktober 2019 @ 14:09

 73. I dag den 9. oktober er Yom Kippur, jødernes helligste dag på året.
  Det bliver i mangfoldighedens navn fejret i multikulturelle Tyskland med terrorangreb på synagogen i Halle …

  “Wir schaffen das”
  Angela Merkel

  https://www.bild.de/regional/sachsen-anhalt/sachsen-anhalt-news/schiesserei-in-halle-mindestens-ein-toter-65233386.bild.html

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 9. oktober 2019 @ 13:39

 74. Berigelsen af Tyskland eskalerer:

  https://www.welt.de/vermischtes/article201636898/Taeter-auf-der-Flucht-Schiesserei-in-Halle-mit-zwei-Toten-Polizei-warnt-Anwohner.html

  Person skyder vildt omkring sig med maskinpistol nær den jødisk gravplads i Halle, to personer er afgået ved døden – pistolmanden er på flugt.

  Tak, “mutti”.

  Kommentar by Polka — 9. oktober 2019 @ 13:28

 75. Ja, sociolog Aydin Soei fik det til at lyde som, at bandekriminaliteten er faldende, fordi de nu er blevet lovlydige samfundsborgere – sandheden er, at bandekriminaliteten er faldet, fordi man har smidt banditterne i fængsel!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 9. oktober 2019 @ 11:38

 76. Deadline fra i fredags om bandekrigen i Kbh: interview med Christian Lunøe og debat med bland andre Aydin Soei, udpluk fra debatten: Bandekriminaliteten er faldende, men fordi dem der er tilbage, er mere voldsparate, så virker det mere voldsomt, så det er egentlig ikke så slemt. De unge på Nørrebro er kun ude på at skræmme beboerne, altså drengestreger.
  https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-10/deadline-2019-10-04#!/

  Kommentar by Jens — 9. oktober 2019 @ 09:36

 77. Tilføjelse: Den stram kurs demonstration i dag var iøvrigt sindssygt farlig for dem da de stod placeret på hjørnet af tagensvej/jagtvej som er en stor vej med tung trafik, og temmelig mange biler i høj fart ført af agressive muslimer hvilket blev dokumenteret utallige gange på videoen. Man skulle næsten tro at københavns politi aktivt forsøger at få dem slået ihjel efterhånden. Og hvis det skete ville de få mere end almindeligt svært ved at forklare hvorfor de blev ramt 1/2 km fra det sted hvor de oprindeligt havde annonceret demonstrationen! Selv når man er omgivet af politi er man ikke sikker i danmark, for nogle af fjenderne går i uniform.

  Kommentar by Per — 9. oktober 2019 @ 02:23

 78. Ok så vågnede ekstra bladet: https://ekstrabladet.dk/112/paludan-frihedsberoevet-gik-ikke-hurtigt-nok/7824405

  Det manglede fandeme også bare når folk bliver anholdt for at gå på gaden, men der kommer ikke til at ske en skid. Alle vænner sig bare til at staten mister mere og mere kontrol over indvandrerne og de venstreradikale, og bruger mere og mere kontrol over dem der ikke bruger vold. Senere på dagen blev stram kurs også placeret langt væk fra den oprindelige plads de skulle demonstrere på, selvom de ikke udgør den mindste trussel overhovedet. Det er nu helt normalt at politiet bare opfinder reglerne som de syntes det passer dem bedst i situationen på nørrebro, og ikke en kæft siger noget til det på christiansborg fordi de ikke er enige med dem politisk.

  Kommentar by Per — 8. oktober 2019 @ 22:37

 79. Den røde klimatosse er fløjet til Danmark for at lave fake news om danskere
  Australiens regering var stolt af at afvise flygtninge
  https://politiken.dk/udland/art5584644/Australien-afsl%C3%B8rer-effekten-af-h%C3%A5rde-asylstramninger

  Kommentar by k. m. — 8. oktober 2019 @ 22:09

 80. Here we go again:

  https://www.berlingske.dk/internationalt/australsk-tv-dokumentar-haenger-danmark-ud-der-foregaar-noget

  “En video fra et australsk medie anklager Danmark for at være stærkt højreorienteret og for at vende ryggen til sine muslimske medborgere. Videoen er blot det seneste eksempel på et nyt fænomen: Danmark har fået et blakket omdømme i verden, og fortællingen om det danske frisind er ved at vende.”

  Stærkt højreorienteret??? Og det er ikke noget nyt fænomen, at globalister i andre vestlige lande rotter sig sammen mod virkeligheden.

  Sagt med andre ord: Hvis vi virkelig var så slemme, hvorfor bliver muslimer og negre så ved med at valfarte hertil? Og hvorfor stiger mængden af turister konstant?

  ht tps://www.visitdenmark.dk/api/drupal/sites/visitdenmark.com/files/2019-05/Turismen%20i%20Danmark%202019.pdf
  (se side 4)

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. oktober 2019 @ 21:14

 81. “Så er vi færdige med vores undersøgelser ved Helsingør Station. Vi kan berolige jer med, at intet tyder på, at der har været onde hensigter på spil. Alt tyder på et uheld. #politidk”

  Klassisk uheld, man glemmer lige at lukke for acetylen/ilt brænderen i varerummet, og man varmer kaffen over et fyrfadslys…
  My ass…

  Kommentar by Lider af danskhed — 8. oktober 2019 @ 20:37

 82. “Politiet har fundet grunden”
  De siger kun der er sket en eksplosion i en bil. Er vi klogere af det?
  https://www.bt.dk/krimi/eksplosion-i-bil-i-helsingoer-politiet-har-fundet-grunden

  Kommentar by k. m. — 8. oktober 2019 @ 19:54

 83. En dansk politiker blev anholdt for at gå på gaden i dag, og der er ikke en lyd i medierne. Han stod på gaden på nørrebro, og blev bedt om at forsvinde af kbh’s politi. Da han ikke gik hurtigt nok ifølge dem, blev han anholdt. Det var hvad der skete, både fysisk og juridisk.

  Prøv at indsætte ENHVER anden dansk politiker end rasmus paludan i den sammenhæng, og medierne og venstrefløjen ville gå grassat og hyle op om menneskerettigheder osv. Det her land er en joke. Der ligger en video af episoden på stram kurs youtube kanal.

  Kommentar by Per — 8. oktober 2019 @ 18:59

 84. Wulffmorgenhaler har åbenbart lavet en film, og her er et klip fra den.
  “Femlingerne og et egern smadrer en kirke”:

  https://www.youtube.com/watch?v=w4HdvWk5HJI

  Så har han lizzom vist imødekommenhed og integrationsvilje overfor de spændende nye danskere.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. oktober 2019 @ 18:19

 85. Dansk klub udelukket på ubestemt tid efter voldsomme scener – De “danske” spillere:

  Ahmad Hagi
  Albin Ramljak
  Amir Hasanbegovic
  Haris Hrustanovic
  Johar Omidi
  Kenan Nikontovic
  Milad Adil Markus
  Mirza Barakovic
  Mustafa El halabi
  Osama Ejo
  Oujalan Hassan Hussein
  Sanhareb Oraha
  Vahid Kasumovic
  Veton Haliti

  Sanhareb Oraha fik karantæne

  “Det Danmark du kender”
  Mette Frederiksen

  https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/dansk-klub-udelukket-paa-ubestemt-tid-efter-voldsomme-scener/7824139

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 8. oktober 2019 @ 17:42

 86. https://www.bt.dk/fodbold/klub-udelukket-efter-voldsomme-scener-spiller-spyttede-paa-dommer

  Bosnisk klub udelukket pga. flere episoder med truende og voldelige muslimer.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. oktober 2019 @ 15:10

 87. – til mit foregående indlæg.. hun har sørme også kanditeret til “årets lækreste student”… og så tror hun soldaterkammeraterne behandler hende som een af drengene?

  https://www.facebook.com/328623913960849/photos/a.328629727293601/330072527149321/?type=3&theater

  Kommentar by redneck — 8. oktober 2019 @ 14:12

 88. Lille-pigen har været en tur i Irak og er blevet krænket
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/christine-blev-kraenket-i-forsvaret/7823596

  “- Der var ingen, der spurgte mig, om jeg var ok. Der var alle mulige idioter, der sagde alt muligt, og selvom det ikke var OK, skulle jeg nok klare den del. Det værste var, at de ledere, der skulle passe på mig og få mig helskindet med hjem, bare lod stå til, siger Christine Rosa Pedersen.”

  Helt sikkert ikke ok… men hvad fanden havde hun forventet? At lederne skulle passe på hende imens Taliban sidder på lur for at skyde hovedet af hende og hendes kolleger?

  Kvinder kræver ligenstilling men forventer særbehandling

  Kommentar by redneck — 8. oktober 2019 @ 14:08

 89. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11669679/landet-der-blev-beroemt-for-at-redde-sine-joediske-borgere-fra-nazisterne-har-vendt-ryggen-til-sine-minoriteter/

  Og selvfølgelige er pointen, at vi danskere er bange og hårde omkring indvandringsforhold!!!!

  Man undlader som sædvanlig at retningsbestemme hvad det drejer sig om…nemlig at vi er bange for islam, muslimerne og ønsker dem ad helvede til, da deres opførsel på alle planer er stærkt kritisable!

  Det er dem og kun dem, som vi vil være hårde over for…al anden indvandring kan vi fint håndtere og leve med!

  Kommentar by Black Watch — 8. oktober 2019 @ 13:38

 90. Enkeltstående tilfælde… ingen motiv… ikke banderelateret….en undersøgelseskommision er på sin plads…. bilfabrikkerne bør tilbagekalde køretøjer med eksplosionsfare

  https://ekstrabladet.dk/112/bil-eksploderet-ved-togstation/7824042

  Kommentar by redneck — 8. oktober 2019 @ 13:15

 91. Kalif Erdogan har sat den islamiske invasionsstyrke i gang.
  De muhamedanske troppe vælter nu ind over de græske øer.

  Hvornår stopper det her?‘ siger danske Mikkel fra græske Symi.

  “De har aldrig oplevet at situationen var så tilspidset. End ikke under den meget omtalte flygtningekrise i 2015 og 2016.”

  Til trods for at EU betaler Tyrkiet milliarder for at holde flygtningene tilbage, bliver flygtningebådene ved med at ankomme.

  Når flygtningene og migranterne skal forrette deres nødtørft, sker det i rendestenen.

  »De er mere velklædte. Flere sidder på caféer, spiser is og har større og nyere Iphones, end den jeg har,« siger Mikkel Lybæk og fortsætter:

  »Jeg har også set én hæve en hel del euro i en bankautomat. For mig at se virker de mere velstillede, end dem der kom for tre år siden.«

  https://www.bt.dk/udland/mikkel-bekymret-og-overrasket-over-ferie-paa-graesk-oe-man-spoerger-sig-selv

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 8. oktober 2019 @ 09:17

 92. Sofie med de rigtige meninger går ind for vold mod anderledes tænkende.
  »Jeg støtter vold i modstanden mod fascisme. Social forandring kommer ikke af dialogkaffe.«
  Nu har hun selv modtaget trusler og derfor er det af en eller anden grund synd for hende synes hun selv.
  »Det er virkelig ubehageligt. Jeg kigger mig over skulderen, når jeg er ude med hunden.«

  https://www.bt.dk/samfund/sofie-har-faaet-trusler-efter-kritik-af-politiker-social-forandring-kommer-ikke

  Kommentar by Hagmann — 8. oktober 2019 @ 08:09

 93. Desværre M.S Carstens, ifølge genierne på venstrefløjen er det “kolonisering” hvis hvide flytter til sorte lande, men den anden vej er det “multikultur”..

  Kommentar by Per — 8. oktober 2019 @ 03:18

 94. Per — 7. oktober 2019 @ 23:10:

  Ja, det er sq ekstremt!
  ..

  Mon det kunne gavne hvis repatrieringsloven blev udvidet, til også at gælde segmentet RV+ og de røde ismer, så hver der hjemsendes kan få en af slagsen med -> så at sige, at dem der så ivrigt går ind for islamisternes tilstedeværelse i Danmark også kan få hjælpen? så kan de jo med rette pudse glorien, pakke kufferten, følge med og leve all in i iSlamistan. Med deres højpotente aktivitetsniveau og “intelligente” visdom, skulle det da være en smal sag, virkelig at vise sin humanitet/solidaritet og tage med dem hjem og forbedre forholdene for dem de´r.
  Måske kunne det blive 2020ernes top-annerkendelse for (ego) humanister:
  Følg en flygtning hjem og få et års betalt, eksotisk, kulturtro ferie, mens du booster dit omsorgshjerte ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. oktober 2019 @ 01:27

 95. Tilføjelse til sidste indlæg, stram kurs har lige lagt en video på youtube i bedre kvalitet med titlen “PET evakuerer paludan fra nørrebro”. Hvis man vil se venstrefløjens drømmesamfund i praksis, så er den video et perfekt billede på det!

  Kommentar by Per — 8. oktober 2019 @ 01:11

 96. Prøv at gå ind på youtube og se de sidste 20 minutter af stram kurs demonstrationen på nørrebro i dag, det er som en zombiefilm. Der er en kommunist på en rød ladcykel der hidser folk op med et stort rødt hammer og segl flag, samtidig med at han fra en stor højtaler spiller arabisk musik så han er sikker på at ALLE går amok! Venstreradikale kampråb blander sig med muslimske “allah hu akbar” råb, og puladan føres væk af PET imens autognome overfalder de sidste, og det var kun dag 1 ud af 21.. I morgen vil nørrebro endnu engang understrege hvorfor det er nødvendigt hvad stram kurs gør, uden at fatte en skid af det selv.

  Kommentar by Per — 7. oktober 2019 @ 23:10

 97. KUN for RockFolket!!! https://festivalwishes.roskilde-festival.dk/ i andre holder jer bare væk! :-)

  Kommentar by anno — 7. oktober 2019 @ 23:06

 98. Man fik nok af anti-hvid propaganda:

  https://www.bt.dk/forbrug/familie-var-med-i-reklame-for-supermarked-nu-er-de-flygtet-ud-af-landet

  Det sædvanlige svineri med hvid kvinde og mørk mand.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. oktober 2019 @ 16:09

 99. > Kommentar by k. m. — 7. oktober 2019 @ 14:35

  Klart, men skulle jo nødigt anklages for at være islamofob, højreradikal eller nazist… Næste gang vi læser om overlægen, så har han sikkert været på besøg i en kirke, en børnehave eller på et plejehjem. Det kan kun ende godt.

  Kommentar by Polka — 7. oktober 2019 @ 14:40

 100. Islamist trænger ind på en synagoge i Berlin med en stor militærkniv.
  Han måtte pacificere med tåregas, men politiet lod ham gå.
  https://www.bild.de/politik/kolumnen/kolumne/kommentar-zum-angriff-auf-synagoge-judenhass-beim-namen-nennen-65170192.bild.html

  Kommentar by k. m. — 7. oktober 2019 @ 14:35

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper