4. april 2019

Mosbjerg Folkefest 2019: Lørdag d. 22. juni ved Mossø bred – Mød Tommy Robinson, Katie Hopkins…

Der er kun 2,5 måned til Mosbjerg Folkefest 2019, og det ser jeg virkelig frem til. De udenlandske gæster kommer i år fra England – Tommy Robinson, der ikke behøver nærmere introduktion, og journalist Katie Hopkins, der sidste år blev en del af Rebelmedia. Snyd ikke sig selv for årets kulturelle begivenhed.

Lørdag d. 22. juni ved Mossø bred. Tilmeld dig allerede nu på Folkefesten.dk.

Tilmelding på mail til kontakt@folkefesten.dk
Betaling via bankoverførsel til reg. og kontonr. 4317-4547551 eller MobilPay 34810 (husk at skrive det fulde navn og adresse, og husk ID med navn ved fremmøde).

“I am a Christian conservative. And I will not stand by and watch people – of any walk of life – who love their country be oppressed by mandatory multiculturalism, or the official narrative we are force fed. The powerful have a script and we are expected to follow it blindly, compliantly. We will not. We will resist the narrative. We find our truths. We get furious. And we fight back.” (Katie Hopkins)

“It was the same when the EDL first started. I thought that if I ran once, I would run every week. People will chase you all the time, but once they know you’re not going to run, it’s a whole different mindset.” (Tommy Robinson)

Oploadet Kl. 00:55 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100002/trackback

24 Comments »

 1. Kan der nu ikke skrives her. ?

  Kommentar by Sindsro — 4. april 2019 @ 01:24

 2. Vi prøver igen. Da den første ikke virkede:
  Har et forslag: Det kunne også være godt Hvis Rasmus Paludan kunne komme.

  Der er jo en masse at tale om så dagen skal nok forsvinde i en fart.
  Har tilmeldt mig på den opgivne mail til grisefesten.
  Hilsen Charles N

  Kommentar by Sindsro — 4. april 2019 @ 01:30

 3. TOMMY ROBINSON er efter alt at dømme en guttermand, en ægte helt som virkelig forsvarer sit land og dets borgere og børn mod organiseret ondskab. De øvrige nævnte gæster er også værd at tage hatten af for.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 01:47

 4. Welcome Tommy :-). Welkommen Lars :-) and all the others of course :-)….Holder nok påskeferie fra øvrige skriverier. Støt SIAD. God påske. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. april 2019 @ 04:41

 5. Det hedder vel m.fl. -med flere,når du taler om personer.Med videre bruges om ting og sager.Og ja,det ville være prikken over i’et at have Stram Kurs’ karismatiske formand på talerstolen.Jeg gad faktisk også høre Bill Warner.Håber i øvrigt at vi får nogle gode optagelser af alle talerne.

  Kommentar by Nielsen — 4. april 2019 @ 06:27

 6. – Niels

  Skrev først mfl., men så kunne overskriften ikke være på en linie. Ingen opdager det…

  Kommentar by Kim Møller — 4. april 2019 @ 06:36

 7. Verdensklasse af Mosbjerg!!!!!

  Kommentar by BB — 4. april 2019 @ 07:26

 8. >K.M.
  Der er nok heller ingen der opdager at busser og toge i årevis har reklameret med fri internet. :-D

  Kommentar by Nielsen — 4. april 2019 @ 07:53

 9. Så har perkersvinet og terroristen Bilal Hassan og perker cykelhandleren fra Nørrebro samt perker underviseren fra CBS og to andre perker terroristsvin været i gang i fem år med at købe og samle droner til terroraktioner for Islamisk Stat.

  Nu er jeg tilfældigvis selv certificeret dronepilot og ved om nogen, hvor let det er, at flyve langt væk men hamrende præcist og så lade drone slippe bomben i luften eller tvinge den til at styrte med bomben og dernæst detonere.

  Mon Danmark og hvide, kristne, fredelige og harmoniske danskere snart rammes af døden fra himlen, når en af disse indavlede, retarderede perkere angriber os med sin drone.

  Man kan kun håbe på, at han springer sig selv i luften som socialisten Heinrich i Søllerødgade eller perkerbokseren på Hotel Jørgensen gjorde, da de sad og fedtede med deres bombe ingredienser.

  Dansk politi mistænker et netværk på mindst fem personer for i årevis at have skaffet droner til Islamisk Stat.

  DR kan afsløre, at politiet har fulgt det formodede terrornetværk siden 2013 og først efter flere års intens efterforskning har grebet ind med de første anholdelser af i alt fem personer.

  De fem personer er sigtet for at have købt dronedele via udenlandske hjemmesider og i danske butikker i perioden 2013-2017. Helt fra starten af denne periode har politiet, ifølge DR Nyheders oplysninger, fulgt med i bestillingerne. Men altså uden at gribe ind.

  To af de firmaer, som det danske netværk ifølge politiet har købt dronedele hos, fortæller uafhængigt af hinanden til DR, at de blev kontaktet af dansk politi, få dage efter at de havde modtaget bestillinger på dronedele tilbage i 2013.

  Firmaerne fortæller, at dansk politi kontaktede dem for at få at vide, hvordan dronedelene blev betalt, og hvem de blev sendt til.

  Mistænkt for drabsforsøg
  Centralt i det formodede netværk står 31-årige Basil Hassan, der mistænkes for at forsøge at dræbe historiker og islamkritiker Lars Hedegaard i 2013, hvorefter Basil Hassan forsvandt ud af landet.

  Mens han var på flugt, var han ifølge politiet involveret i at købe dronedele via udenlandske hjemmesider. Og ifølge DR’s oplysninger var det blandt andet disse bestillinger, der fik dansk politi til at udvide sin jagt på den formodede attentatmand til også at omhandle et potentielt terrornetværk med udgangspunkt i Danmark.

  Ordre i Basil Hassans navn
  En udenlandsk droneforhandler fortæller til DR, at dansk politi kontaktede ham i 2013, umiddelbart efter at en bestilling var foretaget, og dronedelene endnu ikke var afsendt.

  Her bad politiet ifølge forhandleren om et trackingnummer, så de kunne følge forsendelsen.

  DR Nyheder er i besiddelse af en kopi af en faktura fra 2013, hvor en person brugte navnet Basil Hassan til at købe avancerede dronedele.

  Købet blev foretaget fra en Paypal-konto tilknyttet en mail-adresse, som DR kan dokumentere, at Basil Hassan har brugt i andre sammenhænge.

  På bestillingen var angivet en leveringsadresse, som ledte politiet på sporet af flere af de øvrige sigtede. På leveringsadressen boede en 29-årig cykelhandler fra Nørrebro, som i mange år har været en kendt skikkelse i det ekstreme islamistiske miljø i Danmark.

  Et formodet terrornetværk
  Også adressen på en 30-årig underviser fremgik af ordren. Underviseren er også en del af det islamistiske miljø, og han delte på et tidspunkt adresse med Basil Hassan.

  Disse oplysninger bekræftes af flere danske myndighedskilder.

  Alle nægter sig skyldige
  Cykelhandleren og underviseren blev i september 2018 anholdt i sagen og har siddet varetægtsfængslet siden.

  En tredje sigtet i sagen, en 30-årig taxachauffør fra Brøndby, har siddet varetægtsfængslet siden september 2017. Herudover er Basil Hassan og en 33-årig tyrkisk statsborger fængslet in absentia, fordi de ifølge politiet opholder sig i udlandet.

  Alle fem personer nægter sig ifølge deres forsvarere skyldige. Der er endnu ikke rejst tiltale, men sagen er forhåndsberammet i Københavns Byret.

  Hvis der bliver rejst tiltaler, skal retssagen starte i august 2019, og her vil anklagemyndigheden forsøge at bevise, at netværket i en periode fra 2013-2017 har købt og sendt droner til Islamisk Stat.

  Ekspert: En kompliceret efterforskning
  Flere eksperter siger, at noget af det bemærkelsesværdige i sagen er de fire år, der gik, fra politiet kom på sporet af netværket til de første anholdelser.

  I denne periode skaffede netværket ifølge sigtelsen dronedelene og hjalp dermed aktivt Islamisk Stat, som har brugt droner til terror. Altså uden at politiet greb ind.

  Det kan der ifølge terrorforsker Magnus Ranstorp være flere gode forklaringer på.

  – Det er en kompliceret terrorefterforskning, der tager vældig lang tid. Når man bruger fem år, viser det, at individerne er vigtige. Det er meget tydeligt, at Basil Hassan er en vigtig person i det her netværk, for man har fokuseret meget energi på at kortlægge hans bevægelser, siger Magnus Ranstorp, som er leder af terrorforskningen på den svenske forsvarshøjskole.

  Siden Basil Hassan ifølge politiet forsvandt ud af Danmark i 2013, menes han at have spillet en central rolle hos terrororganisationen Islamisk Stat.

  Ifølge flere udenlandske efterretningstjenester har den danske terrorist været afgørende for Islamisk Stats droneprogram.

  Ok at lade ulovligheder passere
  Magnus Ranstorp fortæller, at man i en terrorefterforskning koncentrerer sig om et netværks nøglepersoner og fokuserer på at finde ud af, hvor de er, hvad de laver, og hvem de taler med.

  – Det tager tid, og derfor giver det mening, at myndigheder også kan lade eventuelle ulovligheder passere undervejs uden at gribe ind, siger Magnus Ranstorp.

  – En terrorefterforskning er et stort puslespil, hvor man lægger brik for brik ud fra, hvem der er den vigtigste person. For efterretningstjenesten handler det om tålmodighed. Det handler om at forstå, hvilke personer der er vigtige i hierakiet.

  Tidligere operativ chef i PET Hans Jørgen Bonnichsen er enig i, at tid er en vigtig faktor.

  – Jo mere tid man har til at indhente oplysninger i, jo bedre. Jo længere tid man er i stand til at overvåge personer og aktiviteter, desto stærkere står man i at håndtere fremtidens udfordringer, siger Hans Jørgen Bonnichsen.

  Advokater: Sagen skal afgøres i retten
  Efterforskningen har været et samarbejde mellem Københavns Politi, Politiets Efterretningstjeneste og samarbejdsparterne i udlandet. Ingen af dem ønsker at kommentere oplysningerne over for DR.

  Anklager i sagen Sidsel Jessen-Klixbüll har heller ikke ønsket at kommentere DR Nyheders oplysninger.

  DR har kontaktet forsvarsadvokaterne til de fem sigtede, der alle oplyser, at de er afskåret fra at kommentere de konkrete oplysninger, fordi sagen endnu kører for lukkede døre.

  Forsvarsadvokaterne understreger, at en retssag skal afgøres i retten.

  – Der er en verserende retssag, hvor min klient har de sædvanlige rettigheder, der følger med at være sigtet i en retsstat, herunder at han ikke skal dømmes af en folkedomstol, siger Thorkild Høyer, forsvarer for Basil Hassan.

  Gert Dyrn, der er forsvarer for cykelhandleren, påpeger, at han ‘er afskåret fra at fremlægge sagen fra hans klients perspektiv, når sagen kører for lukkede døre, og at det forekommer ikke umiddelbart foreneligt med grundlæggende retsprincipper’.

  Forsvarer for underviseren, Jesper Storm Thygesen, siger:

  – Min klient nægter sig skyldig. Vi kan ikke kommentere på sagen på grund af dørlukning, men vi er uenige i de påstande, som kommer til at fremgå af DR’s dækning.

  Der er nedlagt navneforbud i sagen for fire af de sigtede, mens navneforbuddet mod Basil Hassan blev ophævet i efteråret 2018.

  Basil Hassan blev i efteråret 2017 meldt dræbt i Syrien, men hans død er aldrig blevet bekræftet, og derfor arbejder de danske myndigheder ikke ud fra, at han er død, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. april 2019 @ 07:58

 10. Han hedder Basil til fornavn, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. april 2019 @ 08:27

 11. Tommy Robinson er ikke kritiker af det multietniske og multikulturelle UK, tværtimod er han en stærk tilhænger af det multietniske og multikulturelle UK.

  Kommentar by Polle — 4. april 2019 @ 10:08

 12. En vicepræsident i Loyal To Familia udvises til Irak i en omfattende sag om grov kriminalitet, som blev begået i regi af banden.

  Også to andre LTF’ere udvises af Retten i Roskilde, forbyd LTF og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. april 2019 @ 10:21

 13. Havd fanden sker der?!?

  Er dommerstanden ved at vågne op her eksemplificeret ved dommer John Larsen ved Retten i Roskilde, der lige har smidt tre beskidte perker gangstere tilbage til sandkassen i Irak og Tyrkiet til trods for at have børn her eller være født her:

  Den tidligere vicepræsident kom til Danmark som ti-årig. Selv om han har en datter her, er det ikke med sikkerhed i strid med Danmarks internationale forpligtelser at udvise ham, forklarer rettens formand, John Larsen.

  – Han har udvist en fundamental mangel på respekt for grundlæggende samfundsværdier, siger dommeren.

  Den dømte har begået afpresning, narkohandel og indbrud for blandt andet at finansiere bandens aktiviteter.

  To bandemedlemmer udvises til Tyrkiet
  To andre mænd fra banden udvises til Tyrkiet. Disse to er begge født her og har en stærkere tilknytning til Danmark end til Tyrkiet.

  Udvisningen er nødvendig for at forebygge kriminalitet, lyder det.

  Nævningesagen har stået på i over 30 dage. Den begyndte i oktober. De fleste forbrydelser er begået i Køge- og Ringstedområdet.

  To andre udlændinge får en betinget udvisning, en tredje får en advarsel med hensyn til udvisning, men en sidste udlænding, der er portugiser, frifindes for udvisning, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. april 2019 @ 10:53

 14. Endnu et blow til kvindehadende og kvindeundertrykkende islam i Danmark:

  Et bredt flertal i Folketinget har vedtaget et lovforslag, der gør det forbudt at konstruere en kunstig hymen (jomfruhinden), forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. april 2019 @ 11:22

 15. Wauw! Sikken et fedt program! Tommy og Katie er nationalhelte, så jeg vil bestemt overveje at tage med.

  Kommentar by Kuffar — 4. april 2019 @ 12:39

 16. Det er en af de værste ting ved Vesten i dag. Hvis de ikke engang kan beskytte Deres egne borgere imod terror, fordi de ikke vil forholde sit til den – Usekulære diktatorreligion (med dens Fører/formand, diktator profet ideal) Islam er- fordi der mere interesseret i handelsforbindelser, hvor de så pakker fejhedsdiplomatiet ind i det de kalder-kritisk dialog- vel vidende at Islam selvfølgelig er flintrende ligeglad med den moral vantro har, og det er totalt konsekvensløst bare at skide på de værdier som Churchill fik tilkæmpet i 2 Verdenskrig, hvad så med alle de reele flygtninge, som pga religion har søgt beskyttelse i Vesten (Har hørt om kristne flygtninge som hellere ville tilbage til Assad, fordi de ikke blev forfulgt under hans regime, men gudhjælpene i Vesten….med dens ligegyldighed. Når Vestens ledere bare er prostitueret for billig olie, og handelssamkvem, så kan de da ikke forsvare den frihed, som de forsvarede under kommunismen eller England i nazismen. I dag forfølges Tommy i England for noget, som bør kunne give ham Politisk asyl i andre lande. Hvorfor ikke Rusland nu? Vi har håbet i De Østlige Visa lande, og mulgvis også udviklinen i Italien og Østrig. Tiden vil vise det. God torsdag og weekend og påske. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. april 2019 @ 12:56

 17. Jeg er vokset op i et villakvarter i Greve i 1980erne; allerede dengang vidste vi børn at holde os langt væk fra Askerød og Gersagerparken.

  Danmarks største perker terrorist er netop udklækket i den muhamedanske enklave, Askerød lige ved Hundige StorCenter (nu WAVES) i det nordlige Greve tæt på kommunegrænsen til Pakishøj, som vi allerede for 30 år siden kaldte det.

  Hvad fanden sker der med Danmarx Ramadanradio, nu skriver de sandheden om muslimske parallelsamfund, der her fører til terror for Islamisk Stat:

  En sommerdag i 1987 kan en familie sætte endnu et navn på postkassen. Basil Hassan kommer til verden som den yngste af tre børn. Som barn spiller han fodbold med de andre drenge i solen ved Askerød. Det er her, i det sociale boligbyggeri ved Greve, at Basil Hassan lever den første del af sit liv.

  —Vi spillede Donkey Kong på Gameboy. Basil var en helt almindelig smilende dreng.
  AHMAD MAHMOUD, BARNDOMSVEN FRA ASKERØD

  Omkring 2000 flytter familien til Nørrebro. Tre år senere starter Basil Hassan på Frederiksberg Gymnasium, forbyd islam i Danmark.

  https://www.dr.dk/nyheder/webfeature/basil-hassan

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. april 2019 @ 13:39

 18. Jeg ser MEGET frem til, forhåbentlig, at hilse på Tommy personligt til sommerfesten. :-) Er meldt til og har betalt!

  Kommentar by Knud Madsen — 4. april 2019 @ 14:13

 19. Fandme nogle stærke navne i år. Katie Hopkins er nådesløs over for sine modstandere, og samtidig hylende morsom.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. april 2019 @ 16:37

 20. Mon ikke Rasmus Paludan vil kalde det et seniortræf med kriminel samfundstaber.

  Kommentar by Casper — 4. april 2019 @ 17:10

 21. Helstegt pattegris! namme nam, nu er det vel frilandsgris.
  God folkefest!
  Hilsen fra ‘En glad gris’.

  Kommentar by Glenn Madsen — 4. april 2019 @ 18:44

 22. Tilmeldt og betalt!

  Sidste gang, var en stor oplevelse og fornøjelse. Selvom softice maskinen strejkede… Dog ikke til min fortrydelse

  Og vejret var med ‘os’ på dagen. Også i den grad.

  Så på gensyn – åndsfæller!

  Kommentar by Thorbjørn — 4. april 2019 @ 22:47

 23. “Polle” skrev: “Tommy Robinson er ikke kritiker af det multietniske og multikulturelle UK, tværtimod er han en stærk tilhænger af det multietniske og multikulturelle UK.”

  Præcis! Han er kritiker af Islam og kæmper for Israel. Men han er absolut ikke imod at England er multi-etnisk.

  Kommentar by HN3 — 4. april 2019 @ 23:17

 24. Taler da til hans ære, hvis han ikke forvilder sig ind i ondsindede vildfarelser om race – men holder fokus på den egentlige trussel (islamisering). En gave til modstanderne at blande de to ting sammen.

  Kommentar by Jørgen — 6. april 2019 @ 19:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper