12. april 2019

Stort set intet på dansk om Mueller-relateret sigtelse mod Greg Craig, tidl. rådgiver for Clinton, Obama

Jeg mener ikke danske medier nødvendigvis skal dække amerikansk indenrigspolitik helt ned i detaljen, men det er nu alligevel bemærkelsesværdigt, at kun EB.dk har skrevet om den Mueller-relaterede sigtelse mod Greg Craig. Han arbejdede på vegne af den pro-russiske Yanukovich-regering i Ukraine uden at registrere sig som agent for en fremmed magt, det samme som Trumps tidligere kampagnechef Paul Manafort blev sigtet for. Manafort kunne bruges i den løbende kampagne mod Trump, men Craig er demokrat, og så er det en ikke-historie.

Fra NPR – Greg Craig, Onetime White House Counsel, Charged In Ukraine Case.

“Former Obama White House counsel Greg Craig was charged with making false statements on Thursday in connection with what authorities called failures to report work for powerful clients in Ukraine.

A grand jury in Washington, D.C., returned an indictment on Thursday that included two charges, the Justice Department said.

In short, the indictment alleges that Craig withheld information he knew he should have given to the Justice Department and deliberately gave it other information he knew was false. …

The political consulting of that era is the origin of the legal troubles for Craig and Skadden: Manafort helped arrange for Ukraine’s then-pro-Russian government to hire the law firm at the time the regime was Manafort’s client. …

Craig, who stepped down from the firm Skadden, Arps last year without explanation, is part of the latest investigation by authorities involving the Foreign Agents Registration Act, which requires disclosures by people in the U.S. working for overseas entities. …

Craig has been a top player in Democratic politics for many years. He joined the administration of President Bill Clinton to help with the impeachment case brought by Republicans in Congress and then later became White House counsel to President Barack Obama.

(Leslie ‘Nothing to see here’ Nielsen som Frank Drebin i ‘The Naked Gun’, 1988; Foto: Youtube)

Opdate. Jeg tjekkede minutiøst DR Nyheder og TV2 Nyhederne online, og fandt intet. Herefter lavede jeg en google-søgning på dansk: ‘Greg Craig’. Intet udover en ældre Trump-basher. Nu viser det sig, at EB.dk faktisk bragte historien om ‘Gregory Craig’. Ret skal være ret, og jeg har derfor tilrettet denne blogpost. Se evt Obama-rådgiver sigtet for at have løjet.

Oploadet Kl. 23:07 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100249/trackback

14 Comments »

 1. Det er vel på en måde bedøvende ligegyldigt hvad bladsmørerne skriver eller ikke skriver, for hvor mange læser efterhånden aviser eller ser de statsejede TV-propagandakanaler? – Og de få, der stadig gør det, er velsagtens på det rene med at det, der skrives/vises, er enten lodret løgn eller – i bedste fald – stærkt fordrejet.

  Kommentar by Voldposten — 12. april 2019 @ 23:46

 2. Ja, og de havde daglige opdates om Mueller efterforskningen- indtil det viste sig at der ikke var en skid. De mistede interessen ekstremt hurtigt, burde de ikke følge sagen til dørs??

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 13. april 2019 @ 00:00

 3. Herrens veje er uransagelige men mon ikke at Trump stille og roligt får sat gang i den sag?

  Han har trods alt 6 år til at rydde op i den demokratiske møgbunke!

  Kommentar by Santor — 13. april 2019 @ 00:14

 4. #2 følge sagen til dørs? Det forudsætter jo evnen til at udøve selvkritik. Hav ikke for store forventninger. Når alt kommer til alt, så er Trump jo skyldig i “Russian Collusion” – det er bare ikke bevist endnu. Og Mueller er nok blevet bestukket. Og det var syndt for Hillary, at hun blev snydt for at blive USAs første kvindelige præsident, og og og…

  Jeg har et google-søgefelt i min browser. Hvis jeg skriver “russian collution” i det felt, så kommer der intet forslag til autoudførelse af den ellers meget brugte vending. Det var det samme i efteråret ’16 da den gerne ville hjælpe med “Vote for Hillary”, men var helt blank på “Vote for Trump”, selv to dage før valget.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. april 2019 @ 00:19

 5. Det staves selvfølgelig “Collusion”, men det gør ingen forskel mht. googles manglende vilje til at hjælpe med.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. april 2019 @ 00:20

 6. OT, bonus ang. google-søgning. Prøv “American Inventors” og vælg billeder/images. Gad vide hvor fattigt USA ville være blevet, var det ikke for disse people of color og kvinder.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. april 2019 @ 00:23

 7. # 1: Der er nok stadig hundredtusindvis af danskere som naivt tror på det meste af hvad politikerne og journalisterne fortæller dem. Det er vel derfor at landsskadelige og folkefjendske partier kan snyde deres vælgere år efter år. Alt for få læser Uriasposten osv., og interessen for at skaffe flere læsere til netaviserne er vist alt for lille? Det ender nok med kaos, og Kbhvn bliver ligesom Malmø.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 13. april 2019 @ 01:27

 8. På samme måde nævner MSM ikke islamiserngen,for som denne svensker som er på højde med Bill Warner suger,går marxisme og islam fint i spænd.Tak til snaphanen. https://youtu.be/051K_s71HEA

  Kommentar by Nielsen — 13. april 2019 @ 02:38

 9. Nielsen
  Satte din komentar på hos Hodja uden problemer. Check evt. din pc. Eller skift til Ubunto, eller anden Linux-løsning personlig har jeg ikke haft problemer siden skift dertil.

  Kommentar by Peter Buch — 13. april 2019 @ 07:10

 10. Demokraternes kampagneleder John Podesta har også foretaget sig noget lignende som Paul Manafort i Ukraine. Ellers vælger jeg om Ruslandsundersøgelsen fra et andet debatforum at citere følgende ret præcise opsummering med den undtagelse at Clapper hedder James til fornavn:

  11-04-2019 02:08
  Søren SUS
  ★☆☆☆☆
  (57) Er danske journalister dovne og inkompetente? Gider de kun skrive af efter Ritzau og andre nyhedsbureauer? Er de slet ikke nysgerrige? Er de politiske modstandere af Trump?
  Må DR journalister bruge det som deres udgangspunkt?
  Den eller de journalister, der har mod og tør gå imod deres eget netværk af indspiste Trump-hadere, kan nu være med på afsløringen af en skandale i amerikansk politik, der er større end Watergate.
  Man kan nu se konturerne af, hvad der kommer til, at ske:
  Allerede nu er det afsløret, at der har været et forsøg på statskup.
  Deltagerne har været toppen af CIA personificeret ved John Brennan, Eric Clapper Director of National Intelligence Agency, James Comey FBI og mange topledere i justitsministeriet DOJ.
  Disse er embedsmænd, og mange flere, der har ageret som politikere for det demokratiske parti, vil blive undersøgt, tiltalt og dømt for meget meget alvorlige forbrydelser.
  Det stopper ikke her. Både Hillary Clinton og Obama er næst i rækken. Uden dem og deres godkendelse af de kriminelle aktiviteter og handlinger ville det ikke kunne finde sted.

  Kommentar by perhag — 13. april 2019 @ 14:52

 11. Har Corrupt_Clintons egentlig nogen betydning i hele cirkuset?Hed jeg Donald,ville jeg være ude efter Dan Rather og Janet Yellen fremfor et par ubetydelige fagforeningsmafiapampere den ene af dem i øvrigt stadig påståeligt ikke amerikanskfødt.Og nåh ja nu hedder hr Yellen vist Jeronimus Powell.Shame on Enoch.Tak Peter Buch,jeg er bange for jeg er dekader efter det når det kommer til personal computing.

  Kommentar by Nielsen — 14. april 2019 @ 00:05

 12. Sandheden om virkeligheden har det svært i danske medier. Pressens minister lever tykt af tingenes tilstand.
  Løkke-Fonden bugner af velvære.

  Kommentar by Iznogut — 14. april 2019 @ 04:32

 13. Danske medier dækker heller ikke at en række demokrater tillægger sig falske accenter for at tækkes sorte:
  https://www.youtube.com/watch?v=gOuotnPP4h8

  Danske medier dækker heller ikke Candace Owens som eller er den mest omdiskuterede i politik i USA:
  https://www.foxnews.com/politics/candace-owens-ted-lieu-cspan-twitter-record

  Danske medier dækkede heller ikke FAKE NEWS historien om Covington, og eb.dk har ikke tilbagekaldt løgnhistorien:
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/teenagere-med-trump-kasketter-omringer-indianer/7483161

  Jussie Smolletts Hoax, og den efterfølgende korrupte politiske indblanding, får heller ikke megen omtale.

  Kommentar by Jens — 14. april 2019 @ 07:05

 14. Festen er snart forbi for disse løgnere og bedragere, fars hammer falder inden længe ned over Clinton & co.

  Kommentar by LarsB — 15. april 2019 @ 19:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper