13. april 2019

Lillelund om Radio24syv-lukning: “… det er klart, at når midlerne er statslige, så er pengene politiske”

Det er selvfølgelig ikke repræsentativt for kanalen som sådan, men de sidste to 24syv-dokumentarer illustrerer ganske fint hvorfor Radio24syv fortjener silkesnoren. I sidste uge hed udsendelsen ‘Hans Peter og Højrefløjen‘, og havde et helt klassisk setup. Røde Lea Kærn Linstow var gået undercover som nyt medlem af Nye Borgerlige Ungdom i København, med henblik på at ‘afsløre potentielle skandaler’. Hun fandt intet, og det blev en halvtrist affære om en mand med psykiske problemer.

I denne uge var det en genudsendelse fra 2011 om noget så eksotisk som kirkegårdshærværk i Mariager. Titlen ‘Mareridt i Mariager‘ er ironisk, og det virker som om at hensigten er at frame ældre borgere i byen som (halv-racistiske) bonderøve uden indhold i livet. Der optages blandt andet på ‘Á Porta’, DF-bodegaen. Dokumentaren indledes med lange sekvenser om rejsen til Mariager.

Niels Lillelund sætter skabet på plads – Staten gav, staten tog…

“… selv om man deler ærgrelsen over lukningen af denne glimrende og glimtvis geniale radiostation, så når sorgen også ret hurtigt et kvalmestadie, som offentligt sorg arbejde tit gør det.

…. hvad har forledt Jørgen Ramskov til at tro, at det var et spørgsmål om kvalitet, et spørgsmål om antal lyttere eller et spørgsmål om geografisk fordeling af lyttere? Er det først nu gået op for Radio24syv, at de ikke er kreative kunstnere, hvis umanerlige lækkerhed og utæmmelige talent har en naturlig, gudgiven forrang for budgetter og politiske rævekager? De synes at ligge under for et yderst romantisk syn på tilværelsen iblandet en ikke ubetydelig selvovervurdering. Vidste de ikke, at de var statsansatte på åremålskontrakter?

… det er og bliver jo skattekroner, det drejer sig om, det må vi ikke glemme. Det handler ikke om pressefrihed eller armslængder eller noget som helst andet, det handler om statsunderstøttede medier. Pengene kommer et sted fra, et faktum, der synes at fortone sig lidt i al vreden og sorgen.

‘Vi siger farvel til @24syv. Vi kan ikke fortsætte i radioens ånd, når 70 pct. skal flytte væk fra København. Det piner mig at sige farvel til så meget talent. Tak til alle på stationen.’ Skrev Anders Krab-Johansen på Twitter. Han er øverste chef på Berlingske, men for ikke længe siden skrev han liberale ledere i Børsen. Ak, nu har han end ikke fantasi til at forestille sig, at man kan lave radio uden statslig finansiering, socialdemokratismen tager bolig dybt i sjælene, det er trist at være vidne til.

For det er klart, at når midlerne er statslige, så er pengene politiske, og så har hverken Dansk Folkeparti eller for den sags skyld Mogens Jensen nogen planer om at blande sig udenom. Tværtimod. Man sætte ølse for, man sætte ølse bag, men statslige medier er underlagt statslig kontrol, og staten har det med at få de underligste idéer, fordi pengene kommer af sig selv.

Når staten betaler, så bestemmer politikerne. Hvordan skulle det ellers hænge sammen?

Oploadet Kl. 07:58 af Kim Møller — Direkte link55 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100256/trackback

55 Comments »

 1. Markskrigerne for flere penge til forhærdede selvbagere skriger stadig.
  Er der ingen venstreekstremistiske og islamistiske journalister i Jylland?
  Bare rolig, alle dårlige tabere og udenomssnakkere og moralflaggelanter, der bliver fede jobs i Jylland, og taberbutikken i ejerlejlighedshelvedet bliver lidt mindre fed, fremover.
  Offentlige penge suger narrøve, som lort suger fluer, så snart summer det dovent i Aarhus, af læspedrenge, skrigemokker, kæleperkere og islamgokkere..

  Kommentar by Hul igennem? — 13. april 2019 @ 08:34

 2. Jeg forstår ikke, hvorfor DF pludselig kommer de venstreradikales propaganda-radio i møde, når de nu havde stationen halvvejs lukket. Den tidligere kommunist Jørgen Ramskov venter bare på et folketingsvalg, så magtbalancen kan tippe og 24/7 kan fortsætte.

  Jeg fatter ikke, at vi i Danmark kan have privatejede virksomheder, der modtager licensmidler. I 2017 modtog 24/7 over 93 millioner kr. i støttemidler (!?) og fordi regeringen med DF vil skære det med en tredjedel og stille et krav om en delvis udflytning, så kan de forkælede socialister ikke se sig selv fortsætte.

  Det viser vel bare, at de skal rammes på pengepungen, så stopper de deres aktivitet. Alverdens støttemidler holder dem ved magten og vice versa. Der var en grund til, at Anders Fogh Rasmussen ville gøre op med smagsdommeri og nepotisme i et virvar af nævn.

  Kommentar by Larsen — 13. april 2019 @ 09:30

 3. Fjern den skattebetalte licens til DR, der udnytter monopol til censur.

  Kommentar by k.m. — 13. april 2019 @ 10:05

 4. Som vanligt har Lillelund fuldstændig ret og læg dertil den voldsomme manipulation der foregår i de danske medier mht. islam- og shariaglorificering, fortielser af fakta og Danmarks nært forestående kollaps, så passer det hele som brikker i et puslespil.

  Stakkels vore børn og unge som skal tage over – sikke dog en grufuld arv at se frem til, og sikke et dårligt klima de får.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 13. april 2019 @ 10:25

 5. > k.m. 10:05
  Nu handlede posten om 24syv, men hvis jeg også må gå OT, så er jeg enig.
  Bortset fra, at den endelige indfasning af medielicensen og overgang til skattefinansiering først sker i 2022.
  Det betyder så, at også mennesker uden internet, telefon med internetadgang eller tv/radio (fx mennesker på plejehjem, hvor det er plejehjemmet, der betaler for tv og radio) også skal betale af deres sparsomme folkepension.

  Indtil da kan man roligt afmelde tvangsmedielicensen, jo før jo bedre. For flere år siden opgav DR at sende mig fodpost og ringe mig op, men fornylig lå der sørme et standardbrev fra DR om, hvorvidt jeg mon ikke var licenspligtig?

  Heldigvis kan man se bort fra disse trusler, og ad åre kan man håbe på, at fornuftige politikere afskaffer koncerthuset, der endte med at koste langt mere end forudsat, hestetransporter, Barnaby, Hun så et mord, Den store bagedyst og andre komplet ligegyldige ting, der går under betegnelsen Public Service. Må jeg være fri, tak!

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. april 2019 @ 10:34

 6. Nu skal man lige huske, at i et lille land på 5.6 mio ville der stort set ikke være nogle medier, hvis staten ikke spyttede i. Slet ikke kostbart TV. Jeg er ligeglad, jeg har ikke set det i tyve år, men jeg er ikke ligeglad med, at jeg skal betale.

  Kommentar by Snaphanen — 13. april 2019 @ 11:27

 7. @Henrik Petersen 10:34

  DR skrev også forleden til mig i e-Boks. Uden at åbne deres brev, så gik jeg straks ind på https://www.dr.dk/om-dr/licens/afmeld-medielicens-1 og https://nemlog-in.dk/login.aspx/noeglekort og frameldte mig (igen) DR Licens pr. samme dato, som brevet var sendt til min e-Boks (du kan kun framelde dig medielicensen fra den dato, du gør det).

  Jeg har ikke betalt DR Licens siden 2004, og det føles fantastisk ikke at støtte den ræverøde rotterede af muslimleflende betonkommunister (lidt endnu, indtil medielicensen om et par år trækkes over skatten).

  Du modtager en kvittering i e-Boks fra DR, når du har frameldt dig medielicensen 🤟🏼😁 forbyd Danmarx Ramadanradio og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. april 2019 @ 11:29

 8. @Henrik Petersen 10:34

  DR skrev også forleden til mig i e-Boks. Uden at åbne deres brev, så gik jeg straks ind på DRs Afmeld licens side og frameldte mig (igen) DR Licens pr. samme dato, som brevet var sendt til min e-Boks (du kan kun framelde dig medielicensen fra den dato, du gør det).

  Jeg har ikke betalt DR Licens siden 2004, og det føles fantastisk ikke at støtte den ræverøde rotterede af muslimleflende betonkommunister (lidt endnu, indtil medielicensen om et par år trækkes over skatten).

  Du modtager en kvittering i e-Boks fra DR, når du har frameldt dig medielicensen 🤟🏼😁 forbyd Danmarx Ramadanradio og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. april 2019 @ 11:31

 9. URIASPOSTEN og andre netaviser som ikke finansieres og omklamres af staten/politikerne, illustrerer jo glimrende forskellen på fri og privatfinansierede aviser og statsfinansierede aviser. De frie netaviser er som projektører der sender lys ind i mørke kroge og skumle baggårde. Det er dem som har afsløret råddenskaben i godheds- og indvandringsindustrien. Det er dem som har påvist hvordan rød, blå, radikal og skabsradikal politik er ved at ruinere og ødelægge Danmark. Det er dem som giver det eneste håb om at vi kan undgå at få samme skæbne som Sverige, Libanon og andre fejlslagne lande.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 13. april 2019 @ 11:47

 10. Hørte også lidt af det program med højrefløjen. Jeg ku ik finde ud af om det var satire, for det var SÅ venstresnoet at det var helt absurd. En ganske almindelig mand hænges ud som psykisk syg, og hans sygdom kobles med hans holdninger (som besiddes af 2/3 af danskerne). Givet – jeg hørte kun lige 5 min, men det var jo absurd radio.

  Kommentar by hehhhh — 13. april 2019 @ 12:04

 11. > Carlo 11:31
  En lille korrektion: Hvis man først er frameldt (jeg gjorde det omkring 2002, da jeg første gang blev mindet om det, jeg har aldrig betalt licens, heller ikke medielicens, som det hedder for tiden) bliver man ikke pr. automatik tilmeldt igen.

  Alle skriverier, opringninger fra praktikanter og den slags er blot trusler, og man behøver ikke framelde sig igen-igen, når man en gang for alle har gjort det.
  Ja, standardskrivelsen fornylig landede i e-boks hos alle os syndere. Og kan uden videre slettes.

  E-boks og dertil knyttede NemId, snart MitId, er i øvrigt skruet sammen, så erhversbrugere kan betale sig til en ekstra service, hvor de kan se, hvorvidt og hvornår en meddelelse er åbnet af brugeren. Tak for overvågningssamfundet og logningsbekendtgørelsen.

  > Snaphanen 11:27
  Enig, udover licens er der momsfritagelse og andre goder til msm. Personligt har jeg det sådan, at man bør lade falde, hvad ikke kan stå, for så vidt angår medier og direkte samt indirekte statsfinansiering.

  Selv et relativt stort medie som JP forlanger ublu kr. 269/md. for alene den digitale adgang.
  Det er det simpelthen ikke værd, så den forretningsmodel dør snart. Muligvis, når Ekstrabladet i papirudgave ikke længere kan levere det økonomiske fundament i form af ‘massageannoncer’ til jp/politikens hus eller hvad det hedder for tiden.

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. april 2019 @ 12:12

 12. @Henrik Petersen: Jo, SKAL Danmark have to store TV kanaler, masser af radio og – er vi nede på 50 dagblade?

  Kommentar by Snaphanen — 13. april 2019 @ 12:20

 13. > Snaphanen 12:20
  Beklager, jeg forstår ikke dit svar?

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. april 2019 @ 12:38

 14. Henrik Petersen 10:07
  Sjovt som du gerne vil lege skolemester. Tror du jeg sidder og sover på bagerste række ?

  Kommentar by k.m. — 13. april 2019 @ 12:42

 15. kommentar #12 er til Petersen 10:34
  Måske er øjnene lidt tunge, du ved, to timer med konen der skal rundt i alle tøjbutikker, det trætter

  Kommentar by k.m. — 13. april 2019 @ 12:56

 16. https://www.bt.dk/samfund/dr-vaert-sandie-westh-raser-over-moerkeland-saa-moralsk-forkasteligt

  Moralen på 24syv

  Kommentar by k. m. — 13. april 2019 @ 13:10

 17. Rød er bare børnevoksne, der ikke kunne være noget som helst uden statskasse-snablen på max. Invasionen har taget ved lære hurtigt… Øvvvshit

  Kommentar by Gaflen — 13. april 2019 @ 13:58

 18. Den såkaldte borgerlige avis Berlingske bringer i dag et længere interview med den billedskønne kvindelige imam Sherin Khankan.

  Khankan påstår, at hun er en “progressiv” muslim, og at “islamofoberne” derfor frygter hende mere, end de frygter islamisterne.

  Det hysterisk morsomme er, at hun ikke er i stand til at indse, at hun selv er en hardcore islamist, der ikke vil ændre så meget som et komma i dødskultens terrormanual Koranen.

  Hun nægter stadig konsekvent, at tage afstand fra Sharia, pisk og stening.

  Så meget for det “progressive”…

  Kommentar by Revisoren — 13. april 2019 @ 14:43

 19. Først fik Danmarx Ramadanradio lukket 24NYT på Facebook, og nu har Karsten Møgdønge (SF, Stasi Folkeparti) have lukket helt ned for Stram Kurs og Rasmus Paludan.

  Rasmus Paludan er dømt 14 dages betinget fængsel for at have overtrådt racismepragraffen.

  Juristen, youtuberen og islamkritikeren Rasmus Paludan er kendt for sine kontroversielle ytringer.

  Og så er han kendt for at holde demonstrationer, hvor han samler store folkemængder, der blandt andet provokeres, når han afbrænder Koranen.

  Provokeret blev en større gruppe også fredag eftermiddag i Skive, hvor Midt- og Vestjyllands Politi måtte sætte store styrker ind for at forhindre uroligheder, forbyd rødfascister og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. april 2019 @ 14:53

 20. Og det er nødvendigt at diskutere, hvor længe vi skal blive ved med det, siger retsordfører i SF, Karsten Hønge, der i første omgang stillede et spørgsmål om det økonomiske omfang:

  – Det er jo godt seks millioner i år, men hvis vi tager sidste år med, har det kostet omkring 25 millioner. Og tager vi efterretninger med, har det kostet i omegnen af 30 millioner kroner for at beskytte det her cirkus’ turne rundt i landet.

  Politiet er statister og skatteborgerne betaler forestillingen.
  Karsten Hønge, retsordfører SF.
  – Det her har jo ikke noget med demonstrationer at gøre. Det er happenings og videoer, hvor politiet er statister og skatteborgerne betaler forestillingen, siger Karsten Hønge.

  I 2018 blev der afholdt 53 demonstrationer, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. april 2019 @ 14:55

 21. Nej dog.Er staten politisk?

  Kommentar by Nielsen — 13. april 2019 @ 15:27

 22. Lukningen af møgsprederen 24-7 er for mig et af de meget få lyspunkter i, hvad der foregår politisk. Jeg er VIRKELIG glad for det resultat.
  Jeg håber rigtignok ikke lortet bliver genoplivet, men hvis den ulykke skulle ske, er det dog en lille trøst, at 70% af projektet skal foregå vest for Storebælt.
  Næste step vil så for mig være, at man kan lære af denne sag, så man også får lukket ned for skandalebutikken, Den Ræverøde, DR.

  Kommentar by Knud Madsen — 13. april 2019 @ 15:53

 23. Vi har heldigvis stadig politiet selv om det kniber med tilliden til dem visse steder. Uden beskyttelse ville Paludan ikke være i live i dag, men det måske Hønge’s drøm at få ham gjort tavs

  Kommentar by k. m. — 13. april 2019 @ 15:59

 24. Desværre blive det nok sådan, at 24/7 kommer til at fortsætte, for de gamle partier vil da ikke undvære “en ræverød rotterede af muslimleflende betonkommunister” som Carlo skriver 11.29. Måske 24/7 får nyt navn, men den rødradikale fascist propaganda vil fortsætte på alle stationer og kanaler.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 13. april 2019 @ 17:06

 25. Danmark er for lille til at man kan drive en journalistisk radio uden tilskud. Jeg støtter gerne dansk sprog og journalistik over skatten, det er småpenge, det drejer sig om!

  Kommentar by Zatopek — 13. april 2019 @ 17:24

 26. > Beaumont 17:06

  Nu ved jeg ikke, hvordan du definerer gamle partier. Men ifølge jp er DF (medieordfører Morten Marinus) indstillet på, at Radio24syv skal statsstøttes de næste 4-5 år, hmmmm.

  > Zatopek 17:24

  Såvidt jeg husker, var der adskillige radiostationer i 80’erne, der klarede sig fint uden statsstøtte. Voice fx, Christiania Radio, Radio Rosa for blot at nævne nogle få. Selv holdt jeg op med at høre radio omkring 1990, så jeg ved ikke, hvordan det ser ud i dag.

  Historisk, dvs. længe før min tid og formentlig også din, var der Radio Mercur, rent reklamefinansieret.

  Tv er noget dyrere at finansiere. Men hvem f….. gider at se tv?

  Jeg er helt klar på skattefinansiering af samfundsnødvendige opgaver, som man altid kan diskutere hvad indebærer. Måske er sundhedsvæsen, infrastruktur, forsvar, politi, børnepasning, uddannelse osv. mere væsentlig opgaver end ligegyldig kultur.

  Se blot på billetpriserne til fx teater og opera i Hamburg og Berlin, mens operagængere i det Kongelige Teater i København får et tilskud på kr. 1000+ pr. forestilling bundet i halen.

  Jeg er åben over for andre opfattelser og respekterer dem. Men det må være tilladt at diskutere prioriteringen af skattebetalte samfundsopgaver. Fx er jeg hamrende ligeglad med et vikingeskibsmuseum i Roskilde, som i stedet for en tæskedyr renovering for min skyld kan gå til grunde.

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. april 2019 @ 19:01

 27. Når staten betaler, så bestemmer politikerne. Hvordan skulle det ellers hænge sammen?“
  Den, der betaler orkesteret, bestemmer hvilken musik, der skal spilles.

  Kommentar by Nissen — 13. april 2019 @ 19:19

 28. > Henrik Petersen
  De radiostationer du nævnte bød ikke på meget udover hitradio, DJs og interviews, og du kan heller ikke sammenligne med radioer drevet af frivillige. Du har støttet min pointe om noget!

  Kommentar by Zatopek — 13. april 2019 @ 21:02

 29. Zatopek 17.24: Næsten fire MILLIARDER kroner er vel ikke småpenge? Men måske hvis vi fik noget ordentligt for pengene? Men det vi får er jo rød propaganda, fortielser, fordummende underholdning og massevis af tykke, sorte løgne. Iøvrigt er der byer i udlandet med under to millioner indbyggere, hvor man har kunnet finde ud af at privat-finansiere radio-stationer. En seriøs, dansksindet radio som forsvarede det danske folks interesser, kunne sikkert få mange tilhængere.

  Men om lidt vil EU, Merkel, Lars Lusk og Mette F indføre statscensur, så vi danskere er virkelig på spanden.

  Kommentar by tp — 13. april 2019 @ 21:25

 30. > Zatopek 21:02

  Er der der noget forkert med radio drevet af frivillige? Og på hvilken måde er Radio24syv mere lødig? Journalist er i øvrigt ikke en beskyttet titel. Vupti, nu er jeg journalist aka skribent/mikrofonholder og evner at sætte noget musik på og sige noget sludder.

  Må jeg anmode om, nu hvor vi åbenbart er blevet uvenner, at du meget gerne må komme med argumenter for statsstøttet og dermed skattefinansieret radio og tv?

  Jeg skriver blot, at kultur, man ønsker, må man selv finansiere, og det kan vi sagtens være uenige om. Så kan du da betale alt, hvad du vil, for Radio24syv. Gå blot igang.

  For mit vedkommende ønsker jeg, at skatten går til need to have, ikke nice to have.

  Kom frisk med argumenter for, at vi alle skal tvangsindskrives og finansiere fortrinsvis rød propaganda via skatten. Og for en ordens skyld: Statsfinansieret blå propaganda vil også være mig inderligt imod.

  > tp 21:25
  Enig, det er sørgeligt. Så kan tosserne glæde sig over Vild med dans, Den store bagedyst, xfaktor og hvad det ellers hedder.

  Statscensuren er desværre forlængst indført via overvågning og logning.
  Jeg er ikke konspirationstosse, men her er statsmagten gået langt over grænsen.

  Lad mig blot nævne, at Danmark indførte logningsdirektivet væsentligt videre end de fleste andre EU-lande. De syd- og østeuropæiske lande er komplet ligeglade og spilder ikke tid med den slags.

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. april 2019 @ 22:19

 31. Hvis danskerne ikke systematisk var blevet vildledt og manipuleret, ville K, S, V, SF og R osv. sikkert blive reduceret til bittesmå partier, eller de ville ryge helt ud på historiens losseplads. Men pga. DRs og øvrige mediers daglige bedragerier, forstår de fleste danskere ikke landets situation, og derfor bliver de ved med at stemme på gamle partier, selvom disse partier er i færd med at ødelægge deres liv, land, velfærd og fremtid.

  Kommentar by tp — 13. april 2019 @ 22:55

 32. Før vi tilføjer penge alle mulige og umulige adverbier,skulle vi kalde dem det de er:Falske.

  Kommentar by Nielsen — 13. april 2019 @ 23:50

 33. #26 Vikingetiden er jo en af de ting, vi danskere/nordboer har at være stolte af og som definerer nordisk kultur. I en tid, hvor den historiske bevidsthed hele tiden synker er det ikke kulturarven, der skal slagtes. Derimod er børnepasning vel næppe en “samfundsopgave”, hvis folk får børn må de vel selv være ansvarlige for at passe dem, som det skete før kvinderne absolut skulle ud på arbejdsmarkedet. Så udgik vi også påvirkning af poderne fra ræverøde pædagoger.

  Kommentar by Odo — 14. april 2019 @ 00:26

 34. Tusinder af kristne bliver myrdet og massakreret i diverse lande med muslimsk/islamisk flertal. Disse blodbade skjuler DR, TV og aviserne for os. Hårdkogt kynisme vil jeg kalde det. Se 24nyt.dk og den korte.

  Kommentar by tp — 14. april 2019 @ 01:01

 35. Når det hele skal flyttes fra Sjælland og til provinsen, hvorfor fik København så pandanerne?

  Kommentar by p — 14. april 2019 @ 05:59

 36. TV2: Rasmus Paludans demoer har kostet samfundet seks millioner bare i år:
  http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-04-13-rasmus-paludans-demoer-har-kostet-samfundet-seks-millioner-bare-i-aar

  TV2 formår virklig at vende virkligheden på hovedet :-(

  Hvis det ligger TV2 så meget på sinde at finde steder hvor Danmark kan spare, så kender jeg et område hvor Danmark havde kunne spare hunrede vis af milliarder.. Men det har TV2 aldrig haft travlt med at fokusere på.

  Kommentar by Jens — 14. april 2019 @ 07:13

 37. > Odo 00:26

  Det handler om fordelingspolitik, hvilket stort set er, hvad dansk politik er reduceret til: Er skattefinansierede museer osv. vigtigere end skattefinansierede pasningsordninger og uddannelse?

  Det kan vi diskutere fra nu af og til dommedag. Grundlæggende er det vel også derfor, vi debatterer på up? Personligt har jeg aldrig nydt godt af pasningsordninger, men absolut af fri adgang til uddannelse, stort set gratis.

  Mens Vikingeskibsmuseet og andre klenodier sammen med Det Kongelige Teater rager mig en høstblomst. Det er udmærket, at det findes, men der vokser som bekendt ingen pengetræer bag Finansministeriet, så benhård prioritering er et nødvendigt onde.

  Radio24syv har jeg aldrig hørt og er derfor aldeles ligeglad med. Dog har jeg bemærket det efterhånden klassiske DF-fodskud, hvor man på den ene side vil sprænge kanalen til atomer og flytte X procent til Jylland eller noget og samtidig ønsker at statsfinansiere kanalen de næste 4-5 år. Begge dele koster penge, sjovt nok.
  Penge, som så skal tages fra andre områder. For min skyld gerne fra migrantområdet, men det kommer næppe til at ske.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. april 2019 @ 07:40

 38. Pludselig lyder Henrik Petersen som en Islamist.
  Petersen er bedøvende ligeglad med vikingemuseet, og ser gerne lortet rådner op.
  Hvis staten ikke passer på vores kulturminder, hvem skal så?

  Islam smadrer ikke-muslimske fortidsminder og kulturarv

  Hvad har du gang i Petersen?

  Hvis alle betaler 0% i skat, er det op til hver enkelt at betale for skolegang, sundhedsvæsen, asfalt på vejene. Alt det som vi praler af udgør et velfærdssamfund.

  Der er mange ting jeg ønsker anderledes, men et samfund hvor hver enkelt individ lever efter sine egne snævre prioriteter – det fungerer ikke, det ender i anarki.

  Kommentar by k.m. — 14. april 2019 @ 07:59

 39. BLIV VÆK DIN MØGBESKIDTE FUCKING ROTTE! BLIV I SYRIEN MED DIN LUDERKONE OG JERES ULÆKRE ROTTEYNGEL….!!!

  Dansk IS kriger vil have sin kone og fire børn til Danmark.

  En 30-årig mand, som i 2013 rejste til Syrien og kæmpede for Islamisk Stat, vil hjem til Danmark med familien.

  En 30-årig dansk mand, der i årevis har kæmpet for Islamisk Stat (IS), vil hjem til Danmark med sine to børn og gravide hustru.

  Det skriver Berlingske.

  Jacob El-Ali rejste fra sit hjem i Danmark 2. september 2013, og siden da har han opholdt sig i det krigshærgede land, hvor han har stiftet familie. Han har to børn på henholdsvis et og to år med en kvinde, der har mistet livet.

  Han er siden blevet gift igen, og hans nye hustru venter tvillinger. Det er både kone og snart fire børn, som han ønsker at få med sig til Danmark, men det er svært.

  – Min advokat kæmper for at få mig hjem, men det ser ud til, at de (danske myndigheder, red.) bare vil have mig til at blive her, siger han til Berlingske.

  Han fortæller selv, at han blev tvunget til at tjene IS, men at det lykkedes ham at undslippe i 2016.

  Flere gange har han angiveligt forsøgt at melde sig ved grænsen til Tyrkiet, ligesom han har kontaktet de danske myndigheder.

  Selv om han ved, at der kan vente ham en retssag for hans handlinger i Syrien, hvis han lander på dansk jord, vil han gerne hjem.

  De fire børn bliver efter gældende danske regler danske statsborgere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 08:27

 40. VORES POLITIKERE inde i den store skumle røverborg er nok de værste vi nogensinde har haft. Det gælder lige fra Pol Pot Lars og Mette Fidus samt Pia Dyhr, Marianne Helved, Zenia stampe, Pernille Skipper og Sofia Carsten…. til Østergaard, Uffe Elbæk og Tullesen Dahl som Snaphanen kalder “en idiot i politikerklæder”.

  Alle går de ind for EU selvom EU er et bureaukratisk, udemokratisk, centralistisk, planøkonomisk og totalitært foretagende, som åbenlyst ønsker at nedlægge nationerne og demokratierne, og som åbenlyst ønsker at forvandle hele Europa til en filial af Afrika, en pærevælling af uforenelige modsætninger mellem middelalderligt barbari og moderne civilisation, et multi-etnisk helvede hærget af voldsomme og blodige konflikter, nye sygdomme, velfærdstab og økonomiske/sociale ulykker.

  ALLE de siden 199O velkendte partier har accepteret Marokko-traktaten. Alle har dermed i realiteten accepteret Danmarks, fædrelandets og folkehjemmets afskaffelse, og dermed en fordrivelse og etnisk udrensning/udryddelse af det danske folk. Indstrømmende afrikanere og arabere har fra dag 1 større rettigheder til bolig, pengehjælp, jobtilskud, skolegang, taxakørsel, førtidspension, særydelser, sundhedsydelser, flerkoneri, børnepenge, ekstra ydelser og meget mere.

  Sverige er et advarende og lysende eksempel på hvad korrupt og hovedløs politik ender i, men det er flertallet af vores politikere komplet ligeglade med. De fremturer bare.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. april 2019 @ 08:35

 41. O.T.
  Nu vi har de karmoisinrøde fremme:
  SF’s børneordfører Jacob Marx, der synes rekruteret i børnenes egne rækker. Fremfører et forslag om gratis hjælp til børn med angst.
  For det første omfatter det de allerfleste børn i dag – small wonder – med den førte politik og det groteske influxet af vilde sabelsvingende arabere og negere.
  For det andet:
  Hvad med vi voksne hårdt takserede skatteslavers angst? Ved tanken om hvem barnet har tænkt sig skal financiere hans storladne gestus.
  Er det “alle” Dyhre Pia’s tunge skatteydere, der skal betale for festen?
  Det vil nemlig kun række til et søskende par, der er blevet sagt bøh til.
  Puds næsen Marxy og husk lige dine vanter. Mor har glemt at sy elastik i dem.

  Kommentar by Knights Templar — 14. april 2019 @ 08:36

 42. > k.m. 07:59

  Du kan godt glemme dine personangreb, der blot viser, at du er ude af stand til at læse. Jeg besvarer ikke vrøvl.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. april 2019 @ 08:47

 43. Henrik Petersen
  Hvis du ikke kan tåle lugten i bageriet……

  Kommentar by k. m. — 14. april 2019 @ 08:59

 44. > Jens 07:13

  Jep, det er TV2’s prioritering. TV2 har vist aldrig fokuseret på, hvad det koster at beskytte demonstrationer afholdt af fx HuT, Venligboere, AFA-sten- og molotovkastere samt andet skrammel.

  Årsagen er den helt indlysende: Disse demonstrationer fordrer ikke politibeskyttelse, da der sjovt nok ikke er terroristiske moddemonstranter, allerhøjst en korankastende mand samt et par pensionister. Så det er en gratis omgang for politiet.

  Når politiet en sjælden gang bevogter islamkritikere, går det som regel helt galt: Krudttønden og synagogen, hvor politiet snorksov, drak kaffe eller ikke kunne få deres våben til at virke. Awesome, Københavns Politi, men der var jo åbenbart kø ved bageren efter citronmåne.

  Og Paludan skal beskyttes mod – ja netop – arabiske brøleaber samt omvandrende tørklude og telte.

  I øvrigt kunne det være spændende at få oplyst, hvad samfundet faktisk betalte for de automonotones krig mod politiet og samfundet 18. maj 1993.

  For ikke at tale om rydningen og nedrivningen af rottereden Jagtvej 69, hvor både specialstyrker, bygningsarbejdere og politiet var involverede.

  Paludan kommer i øvrigt i Mjølnerparken i dag. Og bliver forhåbentlig beskyttet mod de skæggede brøleaber og teltnegrene.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. april 2019 @ 09:20

 45. >38 Carlo Di Napoli II 14. april 08:27
  Det værste er jo de 4 korandyrkere han har sat i verden.Han selv burde det være muligtn at få ram på,gerne med hjælp fra militæret,uanset nationalitet.HAns kone og 4 børn burde straksudvises til Syrien eller SaudiBarbarien.

  Kommentar by Nielsen — 14. april 2019 @ 09:40

 46. > Nielsen 09:40

  Så vidt jeg har forstået, er hele menageriet (+ muligvis andre korankoner og børn) stadig i Syrien. Hvor de for min skyld gerne må blive.

  Meen, mon ikke diverse forældede konventioner gør, at hele dette cirkus snart er i Danmark? Så er der atter terroristpotentiale i Danmark.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. april 2019 @ 09:53

 47. #8
  Du skal betale “medielicens” når du har en computer m internet-
  Lav din tro-og love- erklæring om udmelding på bibliotekets computer i stedet..

  Kommentar by Hul igennem? — 14. april 2019 @ 10:10

 48. #38
  Han har ikke “hjemme” her. Han har meldt sig til en fremmed magt som Danmark er i krig med. Både ham og hans afkom hører til Islamisk Stat- og der må de så hygge sig-

  Kommentar by Hul igennem? — 14. april 2019 @ 10:12

 49. > Hul igennem? 10:10

  Ja og? Jeg afmeldte mig blot ved få klik omkring 2002 fra min egen pc. Og bliver undertiden mindet om tvangsmedielicensen fra DR, hvilket jeg på et nanosekund har glemt alt om. DR har ingen som helst rettigheder hér på matriklen og heller ikke hos dig.

  Biblioteket er en udmærket løsning, som jeg også flere gange har fortalt de unge praktikanter fra DR, der chikanerer via telefonen, som for mit vedkommende er en ældgammel Nokia 3210, ha-ha.

  Ellers er der jo den simple løsning at abonnere på en eller anden VPN-tjeneste, men så skal man være mere end almindeligt paranoid.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. april 2019 @ 10:30

 50. > Nielsen samt Hul igennem?

  Artiklen ligger ulåst på Politiken, endnu da https://politiken.dk/udland/art7144392/IS-krigers-advokat-Det-er-et-langt-sejt-forl%C3%B8b-at-f%C3%A5-ham-hjem

  Så har Tyrkiet da undtagelsesvist gjort noget godt, nemlig at holde idioten og hans harem samt børn i kalifatet i Syrien. Måske kommer der en drone forbi, hvem ved?

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. april 2019 @ 10:37

 51. Efter en episode i 2014 begærede anklagemyndigheden i Danmark ham fængslet in absentia for en terrorrelateret forbrydelse.

  Det vurderede Københavns Byret efterfølgende, at der var begrundet mistanke om, fortæller Mette Grith Stage.

  I det år delte han ni billeder på Facebook af blandt andet afhuggede hoveder, hvor han også selv fremstod bevæbnet og med IS-uniform.

  Det var herefter, at Jacob El-Ali kontaktede Mette Grith Stage.

  »Han vil gerne have gjort op med denne her sag. Det er kun i Danmark, at han kan blive straffet for det her, som det ser ud nu«, siger hun.

  Flere gange har han angiveligt forsøgt at melde sig ved grænsen til Tyrkiet, og ligesom sin advokat kontakte de danske myndigheder, men uden held, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 10:44

 52. Mere kulturberigelse fra muhamedanismen.

  Osman Durmaz troede ikke sine egne ører, da han i nat blev vækket af politiet i sin mors lejlighed i den københavnske bydel Mjølnerparken.

  »Din bil er eksploderet,« lød beskeden fra politiet.

  Osman fik fjernet søvnen i øjnene og trak i tøjet. Han var sikker på, at politiet havde misforstået noget.

  Men nej. Nede på parkeringspladsen holdt den varevogn, som familiefaren lørdag aften parkerede med sin kone.

  Forskellen var dog, at den her – natten til søndag – var blevet sprængt halvt i stykker.

  »Det var vores bil, så jeg og min kone blev bange. Vi var chokerede, og det er vi stadig,« fortæller Osman Durmaz.

  Den 53-årige mand har et rengøringsfirma med sin kone, og det er den hvide varevogn, som de bruger til at komme rundt til deres kunder.

  Men nu skal de finde sig en ny bil. Først skal de dog komme sig over chokket. Og fortvivlelsen.

  »Jeg forstår slet ikke det her. Jeg har ingen fjender, og der er ingen, der har generet os. Vi har heller ikke generet nogen,« siger han.

  Osman bor normalt med sin kone i Brønshøj, men for tiden bliver deres lejlighed renoveret, så de bor midlertidigt hos hans mor. Alle tre – Osman, konen og moderen – sov, da eksplosionen fandt sted.

  I dag er de alle tre chokerede.

  »Jeg skal ikke ud af døren i dag. Det er jeg for bange til. Og så må jeg vente på, at politiet kan fortælle, hvad der sket. For jeg har ikke problemer med nogen,« siger han.

  B.T. har talt med politiet, der undersøger sagen, men som ikke ved, hvad der er sket i forbindelse med eksplosionen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 10:49

 53. Hold da op, så står verden ikke længere: Det må være noget af en lussing til venligboere, radikale, bedsteforældre for asyl til alle, her og nu – tosser:

  Fra Politiken (bag betalingsring):

  “Når millioner af mennesker banker på døren for at komme ind i Europa, må vi sige, at der er ikke plads til dem alle, mener tidligere generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp Andreas Kamm. Kun de, der flygter fra krig og forfølgelse, har ret til at være her. Ikke dem, der migrerer på grund ekstrem fattigdom, klimaforandringer og overbefolkning.

  De andre migranter har ingen ret til at mene, de skal være i Europa eller Danmark. De er ikke flygtninge og er ikke forfulgte i deres hjemland, så vi kan med god ret sende hjem igen og hjælpe med at udvikle deres lande. De ydre grænser skal sikres, så man hurtigt og fornuftigt kan adskille de to grupper«.”

  Nice try, somaliere, iranere, syrere, irakere, afrikanere, såkaldt statsløse og andre lykkeriddere, og ha’ en god rejse hjem. I får endda en stor pose penge med fra det danske folk.

  Sjælsmark kan hermed ryddes, hvis Folketingets flertal tager sig sammen, og Lindholm bliver overflødig.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. april 2019 @ 13:52

 54. Mere perker opførsel i Kongeriget Danmarks gader.

  Politiet lukkede bandes tilholdssted: Så blev hel bydel udsat for hærværk.

  Containerbrande, trusler og ekstremt hærværk.

  Det er blot tre af de ting, som beboere nær Kappelvænget i Aarhus V. er blevet udsat for henover weekenden.

  Torsdag valgte Østjyllands Politi nemlig at skrue bissen på i en verserende bandekrig, der de seneste måneder har hærget det vestlige Aarhus.

  Det gjorde de ved at lukke nogle klublokaler på Kappelvænget 8, da de vurderede, at der var risiko for, at stedet ville blive angrebet af den rivaliserende gruppe.

  Lukningen blev dog ikke taget synderligt godt imod, og allerede kort efter opstod der uroligheder i området.

  Ifølge døgnrapporten måtte politiet af flere omgange ud til Kappelvænget, hvor en gruppe unge drenge blandt andet samlede sig sammen og kastede sten og råbte skældsord efter politiet.

  Derudover fik politiet natten til fredag flere anmeldelser om påsatte brande i skraldespande og containere, mens ukendte gerningsmænd desuden udøvede hærværk, smadrede vinduer og angiveligt virkede truende over for uskyldige borgere i området.

  »Vi har en ide om, at det selvfølgelig er nogen, der er utilfredse med, at vi har lukket deres tilholdssted, og det har afstedkommet den her reaktion, så vi har en formodning om, at nogen med relation til stedet er sure,« sagde kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND fredag.

  B.T. har søndag morgen været i kontakt med Jes Frederiksen, der er vagtchef hos Østjyllands Politi, for at høre, om de har modtaget flere anmeldelser hen over weekenden.

  Vagtchefen fortæller, at fire containere blev sat i brand natten til lørdag, mens to personbiler er udbrændt som følge af en påsat brand.

  »Den ene brændte ned som følge af strålevarme fra den anden,« siger vagtchefen.

  Det lyder voldsomt, at en hel bydel er blevet udsat for hærværk. Hvordan vurderer I den kommende tid?

  »Jamen urolighederne er allerede begyndt at dæmpe sig, så vi håber, at der ikke kommer mere,« siger vagtchefen og påpeger, at der natten til søndag kun har været hærværk mod en knallert, men at politiet ikke kan sige med sikkerhed, om hændelsen er relateret til weekendens øvrige uroligheder.

  Østjyllands Politi har indtil videre kun anholdt én enkelt person i forbindelse med urolighederne. Det drejer sig om en 35-årig mand med banderelationer, der blev visiteret i forbindelse med stenkastene mod politiet, og som efterfølgende blev sigtet for at være i besiddelse af en springkniv.

  Østjyllands Politi vil i den kommende tid have øget patruljering i området i det vestlige Aarhus i forbindelse med den målrettede indsats mod banderne.

  Hvis man har oplysninger i forbindelse med urolighederne på Kappelvænget, kan Østjyllands Politi kontaktes på telefon 114, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 13:54

 55. Den lille dumme blondine Amalie Lyhne skriver i sin leder i den såkaldt borgerlige avis Berlingske, at “racismen mod muslimer stortrives på højrefløjen”.

  I det nu nedlagte program på DR2 Jersild Minus Spin blev den lille naive Amalie altid castet som den “højreorienterede” deltager i Jersilds panel.

  Tal lige om et seriøst fejlcast!

  Kommentar by Revisoren — 15. april 2019 @ 07:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper