14. april 2019

Et par ord om misvisende overskrifter: Fra omkostninger til politibeskyttelse’ til ‘politikeren har kostet’

Morten Uhrskov har nærstuderet DR’s faktatjek af 24NYT, og giver et eksempel på hvad DR betragter som en misvisende overskrift skråstreg fakenews.

“… ‘7. Det danske folk er godt i gang med at blive udskiftet.’ …

Går man ind på artikel 7, finder man en artikel, der siger, at fødselsraterne i den vestlige verden er langt lavere end i den tredje verden. DR skriver:

‘Faktatjek: Rubrikken er baseret på en 19 år gammel analyse fra FN, der ikke konkluderer, at det danske folk er ved at blive udskiftet.’

Ja, øh, og hvad så? 24nyt kan vel godt hæfte sig ved den kendsgerning, at fertiliteten i den vestlige verden er betydeligt lavere end i den tredje verden, uden at det af den grund bliver falske nyheder. Eller hvad?”

Det er således intet usandt i overskriften. 24NYT har anvendt officiel statistik, og ikke snydt på vægten – der bliver vitterlig færre vesterlændinge og færre danskere – og FN-rapporten taler derfor specifikt om (behovet for) ‘Replacement Migration’.

Lige nu kan man på TV2 Online læse at ‘Rasmus Paludans demoer har kostet samfundet seks millioner bare i år’. Overskriften er baseret på et spørgsmål til Justitsministeren, der ikke direkte fortæller hvad Paludans demoer har kostet. Spørgsmålet fra folkesocialisten Karsten Hønge går på “… de årlige omkostninger ved den hidtidige politibeskyttelse af Rasmus Paludan”.

(Spørgsmål nr. 479 (Alm. del) fra Retsudvalget til Justitsministeren, 12. april 2019)

Det kan lyde som en petitesse. Men når man gør ‘omkostninger til politibeskyttelse’ af en politiker til ‘politikeren har kostet’, så vinkler man historien. Intet odiøst i udgangspunktet, det gør alle medier – Sådan er journalistik. Hvorfor det kun er problematisk når højrefløjen vinkler, står hen i det uvisse.

Retsordførerens argumentation burde i øvrigt være hovedhistorien. Han vil graduere politibeskyttelsen efter holdninger, hvad i praksis vil gøre det umuligt for Paludan at demonstrere i det offentlige rum. Så sent som i går blev en 23-årig mand anholdt under en demonstration i Viborg, da han med en sten i hånden slog partilederen.

“Karsten Hønge er med på, at danskerne ikke skal lade sig provokere. Men vi skal også tage ved lære og kigge på det mønster, der tegner sig.

For én ting er pengene. Noget andet er, at han rent faktuelt rammer mange unge via sine instruerede og gennemtænkte videoer på Youtube, siger Karsten Hønge.

– Han skal til enhver tid beskyttes i sit private liv. Der skal han ikke lide overlast. Men når han direkte annoncerer happenings beregnet til Youtube, må vi da lave en vurdering som samfund, siger Karsten Hønge.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100269/trackback

30 Comments »

 1. Rasmus Paludan og Stram Kurs har fået forbud mod at demonstrere i Mjølnerparken i dag pga. bombesprægningen i nat. Han demonstrerer istedet for på Blågårds Plads her klokken 14.00, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 14:23

 2. BREAKING: Perker overfalder nationalhelten og lederen af Stram Kurs, Rasmus Paludan, under en demonstration på Nørrebro i København.

  Paludan havde kun opholdt 15-20 minutter på Blågaards Plads, før en mand stormede mod ham, fortæller Jesper Bangsgaard, vicepolitiinspektør ved Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

  – Vi ved endnu ikke, om han er blevet ramt, tilføjer vicepolitiinspektøren, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 14:39

 3. Karsten Hønge og hans parti, har skabt den situation, Paludan eksponerer med sine demonstrationer. Det er klart, at Hønge ikke kan lide det.

  Kommentar by BB — 14. april 2019 @ 14:41

 4. Der er da heller ingen der kan lide Karsten Hønge

  Kommentar by Pallemand — 14. april 2019 @ 14:44

 5. Gå hen til 2:52 i denne video https://www.youtube.com/watch?v=kxNj_6EdkEg for at se perkerne komme stormede mod Paludan, der spiller 2 Koran med hans kameramand, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 14:45

 6. med SIN kameramand, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 14:46

 7. Angrebsmanden blev omgående anholdt, og Paludan bragt i sikkerhed.

  – Vi har fjernet ham en lille smule fra pladsen, indtil der er kommet lidt mere ro på. Så må vi se, om demonstrationen kan fortsætte.

  Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet står Paludan atter midt på Blågaards Plads, hvor en stor flok indvandrere for kort tid siden styrtede imod ham.

  – Det fik politiet til at tage hjelme på. De stoppede flokken på omkring 30 stykker, som i stedet begyndte at kaste kanonslag. De er meget aggressive, siger Ekstra Bladets udsendte.

  Den skulle oprindelig have fundet sted i Mjølnerparken. Her blev natteroen ødelagt af en bileksplosion, og der har siden været et omfattende politiopbud.

  Jesper Bangsgaard ønsker i skrivende stund ikke at oplyse Ekstra Bladet om grunden til, at demonstrationen pludselig skulle flyttes til Blågaards Plads, men hævder, at der inden længe kommer en pressemeddelelse med en forklaring.

  Det er dermed uvist, hvorvidt flytningen af demonstrationen er udløst af nattens eksplosion.

  – Vi har ingen formodning om, at der er en sammenhæng mellem eksplosionen og Rasmus Paludans demonstration. Det er der intet, der tyder på, men det indgår selvfølgelig i den samlede vurdering af sikkerheden omkring Paludan-arrangementet, sagde den centrale vagtleder Jesper Frandsen tidligere søndag til Ekstra Bladet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 14:53

 8. Man kunne lige så nemt argumenter for at det er indvandringen der har kostet 6 millioner mere end de hundredvis af milliarder vi i forvejen har dumpet i lige netop det sorte hul.

  Uden indvandring ingen Rasmus Paludan!

  Kommentar by Santor — 14. april 2019 @ 14:55

 9. Politifolkene skal jo have løn under alle omstændigheder, og at påstå at Paludan har kostet samfundet en masse millioner, er en tvivlsom påstand. Hvad med de betjente som mest bruger tiden på offerløse “forbrydelser” og bagatelagtigt pjat, eller bøder for nærmest ingenting. Hvad mon de koster skatteborgere?

  Men Karsten Hønge fra SF er ligesom sit parti ligeglad med fædrelandet og demokratiet, og ser gerne danskerne udskiftet med afrikanere og arabere. Hvad mon Hønges og SFs indvandringspolitik har kostet danskerne indtil nu? Ihvertfald mange milliarder af kroner. Hønge er et rødt betonhoved som gerne bytter fred, velstand og civilisation ud med terror, krig, fattigdom, sygdom og barbari. Det er nemlig hvad der i længden kommer ud af den rødfascistiske politik.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. april 2019 @ 14:56

 10. Pebbernoedder sammenholdt med de omkostninger danskerne loebende paafoeres af de samme politikere/partier som saa snotnaeset/taabeligt stiller forespoergsler til justitsministeren som citeret ovenfor . Den forespoergsel gad jeg ellers godt se/hoere , naar de selv skal have regningen praesenteret . Dertil kommer det nok ikke , ansvarsforflygtigelse hoerer jo til politikeres kerne-kompetancer…

  Kommentar by krassisten — 14. april 2019 @ 14:56

 11. @ Kommentar by krassisten — 14. april 2019 @ 14:56

  Hvorfor fanden sætter du ikke din enhed til dansk tastatur med ÆØÅ. Dine indlæg er ulidelige at læse uden æøå, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 15:02

 12. Advokat og skatteyder Rasmus Paludan har igen i dag kostet skatteyderne kassen.

  Rasmus Paludan var nemlig så fræk, at han igen i dag valgte at blive overfaldet af en eksotisk kulturberiger på Blågårds Plads, inviteret af Karstens skatteyderfinansierede venner i Forrædertinget, der vel aldrig nogensinde har kostet samfundet en krone.

  Egentlig er det jo tragikomisk, at man beklager sig over Politiets beskyttelse parallelt med, at Rasmus Paludan alligevel bliver overfaldet. Vi er enige om, at Politiets indsats koster penge – men er det beskyttelse? Havde det været en privat virksomhed, havde kunden nok bedt om at få sine penge retur. Det er jo bare at gå ind og finde Rasmus Paludans årsopgørelse frem og returnere beløbet. Jeg har aldrig hørt om en advokat, selv en dårlig en der arbejder så lidt som muligt, der ikke betaler topskat. Kan Karsten med sit store forrædernetværk sørge for, at sætte tilbageoverførslen i gang?

  Kommentar by Fascist — 14. april 2019 @ 15:09

 13. Jeg glemte at nævne hjertelæge og rollemodel, da jeg beskrev overfaldsmanden.

  Fordi det er han jo sikkert også, hvis man spørger Folketinget, der inviterede ham til Funnyland Danimarki.

  Kommentar by Fascist — 14. april 2019 @ 15:12

 14. PS: Iøvrigt er der også en masse humbug med i det med at der skulle være behov for “replacement migration”. Det er en stor løgn. Vesten kan sagtens klare sig uden masseindvandring fra Afrika. Og hvis ikke familie-politiken var så kommunistisk, mandsfjendsk, familiefjendsk og børnefjendsk som den er, ville Vestens familier trives meget bedre. Vi i Vesten foretrækker dog mindre familier, mens arabere og afrikanere gerne vil have familier med 3-5 koner og 15-25 børn. De ønsker jo hurtigst muligt at besætte og overtage Europa, noget som EU og FN gerne vil hjælpe dem med. Merkels og EUs/FNs “replacement migration” vil ikke gavne Europa, men tværtimod føre til ruin, vold, blodige rædsler og undergang.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. april 2019 @ 15:12

 15. Som jeg skrev på OT i går:

  “Angående Skive.
  Jeg var med til Paludans demonstration i Skive i går. Se ref.:
  http://www.uriasposten.net/archives/100243
  Kommentar nr. 38.
  Jeg kan konstatere, at både Skive Folkeblad og TV-MidtVest så absolut foretrak at fremhæve Islamisk Samfunds hygge-komsammen med fri forplejning, frem for Paludans Demonstration. Det var lige til brækspanden at se/læse.
  Og i lyset af de artikler vi andre her har læst, på de IKKEstatsstøttede medier, så stemmer “idyllen” ikke helt overens med sandhederne. Skive er jo nærmest terroriseret af Fandens yngel i store, dyre biler.
  Vi parkerede, efter henvisning fra politiet, i baggården bag den nærmeste boligblok og jeg fik så sandelig syn for sagen, da jeg var på vej tilbage til bilen. Her kom en af dem med fuld fart ind i baggården og mere end tydeligt udviste sin magtposition, da han parkerede.
  Som k.m. skriver (på OT) må der stilles ret så store spørgsmålstegn ved Skive Folkeblads kommentarspor. De få nyttige idioter, der ved Paludans demo, gav udtryk for, at Skive lever i bedste harmoni med Fandens Tilbedere, må selv have kapituleret for iSlammet og slesket sig ind, i NAIVT håb om selv at gå fri af Fandens volds-/magtudøvelse på gader og stræder.”

  Hertil kan jeg tilføje, at politiet var MERE end massivt til stede ved Paludans demo i Skive i Fredags MEN de gik langt mere op i, at hindre Paludan i det, som han havde fået tilladelse til, end at opretholde almen ro og orden, som f.eks. straks at gribe ind overfor perkerungernes demonstrative overtrædelse af stopforbud, eller at dirigere publikum sikkert over vejen.
  ALLE betjente stod enten blot og så til, havde travlt med at dokumentere hvert skridt/ord som Paludan foretog sig eller forhindre en åben dialog.

  MSM som Skive Folkeblad og TV Midt Vest var så rigeligt til stede, men valgte i stedet at fokusere på den “åhhh så hyggelige og fredelige” folkefest (med gratis forplejning og hoppeborg) ved Det Islamiske Hus på H. C. Ørsteds Vej.

  Både Midt og Vestjyllands Politi og MSM VALGTE at nedgøre/ignorere de FAKTISKE iSlamproblemer i Skive OG ophøje LØGNEN om islam som en fredelig religion. De* hoppede gladelig med på iSlammets evige brug af Voldsmanualens løgneparagraf:
  TAQIYYA

  Igen styrkes mine konklusioner, om at de her nævnte, overvejende skattebetalte danskere, har en IQ der kun lige ligger få point UNDER gennemsnittet for 1400 års retarderende, indoktrinerende, indavl; islams trofaste tilhængere af Fandens Voldsmanual.

  Og igen, igen: de så lav-intellektuelt agerende, at de ikke selv formår, at indse deres egen, vidt udstillede, idioti/naivitet.

  *alment; tillige med de tomhjernede væmmeligboere og falske humanister. Alt i alt: Fandens nyttige idioter.

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. april 2019 @ 15:21

 16. Replacement migration er folkemord!

  OG

  Public service er bare et andet ord for venstreorienteret propaganda!

  OG

  Islam er bare et andet ord for “undertrykkelse” (Ja – denne oversættelse fra arabisk til dansk holder faktisk fint!)!

  Kommentar by Acharya Tuisto — 14. april 2019 @ 15:21

 17. https://ekstrabladet.dk/112/paludan-angrebet-mand-anholdt/7597267

  Kommentar by p — 14. april 2019 @ 15:30

 18. Overfaldt i går i Viborg med stenkast.
  Overfaldet i dag på Nørrebro.
  Der skrives længere oppe om bil bombesprængt hvor han skulle have demonstreret. Sæt nu det var planlagt, men detonerede lidt før tiden….

  Kommentar by p — 14. april 2019 @ 15:36

 19. Når man importerer befolkninger fra Mellemøsten og Nordafrika, så får man mellemøstlige- og nordafrikanske tilstande.

  Måske NB ikke skal begå samme fejl (dvs. fej og forræderisk manipulation af deres vælgere) som DF er begået. Vi står helt ude på kanten af afgrunden og kigger ned i dybet nu.

  Her billeder fra Paludans demonstration i dag – som i øvrigt blev flyttet fra Mjølnerparken af PET og Københavns Politi, da de blev vurderet som værende ‘for farligt’.

  https://www.bt.dk/krimi/rasmus-paludan-reddes-vaek-fra-blaagaards-plads

  Kommentar by Polka — 14. april 2019 @ 15:53

 20. Karsten Hønge spiller bare med åbne kort. Alle floskler om retfærdighed, lighed, åbenhed, ligeværd osv osv osv, er gennemhullet ved at Karsten Hønge ønsker at begrænse Rasmus Paludans ytringsfrihed. Og så kender vi jo kernesocialismen igen. Anderledes tænkende skal trynes, og gerne med magt eller trusler. Det være sig direkte eller indirekte.

  Kommentar by Gregers — 14. april 2019 @ 15:57

 21. Hr Karsten møgdynge det er ikke Rasmus Paludan der har kostet samfundet 6 millioner men derimod din import af indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister der skal ud af Danmark hvis de ikke kan forsørge sig selv eller kan klare selvbetalt tolkehjælp hvilket understreger deres retardering, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. april 2019 @ 16:21

 22. Det er da ikke Rasmus Paludan, der koster samfundet én krone. Det er derimod de importerede primater på den side af afspærringen, der nødvendiggør politiets tilstedeværelse og tidsforbrug, oveni alle deres andre træk på de fælles kasser.

  Kommentar by Hertz — 14. april 2019 @ 16:50

 23. Karsten Hønge opfordrer til blufærdighedskrænkelse.

  “Jeg har selv mange gange foreslået, at de i stedet for skulle tage og moone ad ham”

  https://www.ft.dk/samling/20181/spoergsmaal/s335/index.htm

  Kommentar by wilty — 14. april 2019 @ 16:50

 24. Karsten Hønge kan tale frit, fordi ingen civiliserede mennesker krænker hans ytringsfrihed eller lover ham tæsk på gaden. Han er både et farligt og stærk usympatisk menneske.

  Kommentar by k. m. — 14. april 2019 @ 16:51

 25. Rasmus Paludan er en helt! :-)
  Fandeme imponerende at han har mod og kræfter til at fortsætte!
  Tak for det, Rasmus.

  Kommentar by Knud Madsen — 14. april 2019 @ 17:38

 26. Den gamle afdankede kommunist Karsten Møgdynge hører hjemme på møddingen…

  Kommentar by Revisoren — 14. april 2019 @ 19:23

 27. 6.000.000 er vel i runde tal, hvad indvandringen koster i cirka 1- 1,5 time. Udover den vold, som danskerne helt sikkert kan forvente mere af i fremtiden, hvis man mener noget andet end fortsat import af tredjeverdens fødselsoverskud, så er vi hver dag vidne til udsultningen af vores moral og vore danske værdier. Og ja, hvad får man for pengene fra politiets side. Nogle voldsomme billeder, der får politikere til at ryste og kræve blasfemiparagraffen indført. For de var jo slet ikke i stand til at holde den mængde.

  Kommentar by Uno — 14. april 2019 @ 19:59

 28. https://www.bt.dk/samfund/politiet-lukkede-bandes-tilholdssted-saa-blev-hel-bydel-udsat-for-haervaerk

  Vold, våben, trusler, hærværk. Men ingen Paludan at skyde skylden på.

  Har netop set TV2 News’ dækning af perkernes og venstrefascisternes amokløb på Nørrebro. Journalisterne prøver konstant at gøre Paludan ansvarlig for de retarderede abers adfærd. Aldrig har gadens parlament ansvaret for egne handlinger.

  Kommentar by Hr. Snusk — 14. april 2019 @ 20:01

 29. Ville en politiker også bede justitsministeren oplyse hvor meget de homoseksuelle havde kostet i politibeskyttelse ved at lade deres optog inden de forføjede sig til Vesterbro gå gennem Nørrebro med muhamedanske stenkast som resultat?

  Situationen nu er langt værre end under besættelsen 1940-45. Dengang kunne man være ret sikker på besættelsesstyrkerne forsvandt uanset hvordan krigen endte, mens invasionsstyrkerne i egen selvforståelse nu har bidt sig fast i landet.

  Det er forkert at de troende kun sætter brand i gaden, byen, landet eller verden efter bevidste provokationer. Hverken Salman Rushdie eller Flemming Rose havde forudset muhamedanerreaktionerne på De Sataniske Vers og Muhamed-tegningerne.

  Glistrup skrev noget som jeg i flere år troede var en vittighed, og først sent kunne indse er dødsensalvor:

  “Hele vejen igennem gennemsyres muhamedanismen af en fra barnsben oppisket middelaldergrumhed. Med frygt for at tabe ansigt. Det som gælder, er prestige i andres øjne. »Begærligheden efter Bytte« og Krænkelse af Slægtens ømtålelige Ære er de to dominerende drivkræfter for arabernes lidenskab. Det fastslår det danske hovedbidrag til muhamedanerforskningen (Universitetsprofessor Frants Buhls storværk: »Muhameds Liv« (1903), tysksproget udgave 1930). Muhamedanernes tilstedeværelse i Danmark udgør derfor sikkerhedsrisici for, at vi indfødte myrdes, fordi en af os er
  kommet med en forlængst glemt drillebemærkning eller har foretaget sig noget, vi selv finder ligegyldigt, men som opfattes som besudlelse af islamittens ære.”

  Kommentar by perhag — 14. april 2019 @ 20:36

 30. Jeg kommer ganske givet til at gentage andre kommentatorers ideer og tanker. Men hvis man vejer omkostningerne ved beskyttelsen af Rasmus Paludan op mod omkostningerne ved muslimernes tilstedeværelse i Danmark kan de fleste nok regne ud hvilken vægtskål der vender nedad.

  Kommentar by Nielsen — 14. april 2019 @ 23:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper