16. april 2019

Kastrup: Problemet er ikke Paludan – “Alle må finde sig i hån, spot og latterliggørelse. Også muslimer”

Jeg har skrevet lidt af det samme, men ikke helt så skarpt. Mads Kastrup skærer igennem tanketomme floskler i en leder på EB.dk – Det handler ikke om Rasmus Paludan.

Det handler ikke om Paludan. … Statsministeren, politikere, chefredaktører, kommentatorer med flere må begribe dette. Ellers kommer vi ikke videre. Jeg troede faktisk, at denne lære var udbredt snart 15 år efter Muhammed-krisen.

… Historikken bag det hele er næsten ældre end Rasmus Paludan. Hændelsen på Blågårds Plads er et skvulp fra den samme strøm, der blev blotlagt af Muhammed-tegningerne. Alle må finde sig i hån, spot og latterliggørelse. Også muslimer. Og endda selvom nogle kaster med Koranen, smører den ind i svinefedt eller brænder den af på en Webergrill.

Det drejer sig ikke blot om ytringsfrihed. Retten til religionskritik i samfundet er ganske enkelt afgørende. Den er grundstenen i det moderne, sekulære samfund skabt i en flerehundredårig kamp mod religiøs og politisk tyranni.

han er ikke problemet. Det var til stede, længe før stemmen gik i overgang på lederen af Stram Kurs. Og dermed længe før det igen dukkede op søndag på Blågårds Plads. Ingen kan gøre krav på deres religiøse følelser uden for deres egne hellige steder. Eller subsidiært håndhæve et had til Rasmus Paludan ved at gå i kamp mod myndigheder, fordi de opretholder og beskytter det frie samfund.

Uromagerene på Blågårds Plads har ikke fattet det. Og derfor er det dem, der er problemet. Som i hele problemet. … Rasmus Paludan er vor mindste problem.”

(Konvertitten, tidligere universitetsunderviser Kasper Mathiesen på Facebook, 15. april 2019)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100352/trackback

16 Comments »

 1. Kasper Mathiesen, fascist in spe, vil for alt i verden have stoppet religionskritikken – og finder det idiotisk og umoralsk at gøre det kristne: lev og lad leve.

  Ja, med den overbevisning er det ikke noget under, at Kasper sympatiserer med voldelig islam og “anti-“fascisterne.

  Kommentar by Quark — 16. april 2019 @ 11:41

 2. …..”eller frygter at fortsætte”

  “Rule by Fear”, det kender Kasper vel fra sit elskede Kalifat….

  Kommentar by kent — 16. april 2019 @ 11:55

 3. Hvilken forskel er der på den tyske besættelse 194O-45 og den nuværende besættelse som de radikale fik påbegyndt i 197O’erne? Forskellen er den at de tyske soldater i Danmark (i Norge, Italien, Holland, Polen og Belgien osv. var det noget andet) opførte sig disciplineret og ikke generede eller overfaldt almindelige fredelige borgere. Og besættelsen sluttede ret hurtigt. Den nuværende invasion og besættelse kan derimod udvikle sig til et langstrakt og rædselsfuldt mareridt som kan ende i Danmarks undergang og etnisk udrensning/udryddelse af danskerne. Vores nuværende politiske flertal består af korrupte og totalt afstumpede og uansvarlige personager.

  Kommentar by tp — 16. april 2019 @ 12:28

 4. Hov hov Kasper, tænk lige over tonen i debatten. Og hvad blev der af, at der skal være plads til alle, det inkluderende og det mangfoldige? Vil det sige at det kun gælder når det passer ind i dit verdensbillede? Det er da dobbeltmoral! Hvis vi skal følge din logik så er det vel også kvinders egen skyld når de bliver voldtaget? Betyder det at vi skal ringe til dig hvergang vi skal have en mening klappet af? Kan du ikke selv se hvor dumt dit synspunkt fremstår?

  Kommentar by FrafaldenModerat — 16. april 2019 @ 13:21

 5. Dhimmie landsforræder.

  Kommentar by XXXXX — 16. april 2019 @ 13:25

 6. Tidligere universitets underviser Kasper Mathiesen kan umuligt mene at vold er svaret på at knægte ytringsfriheden i Danmark, denne usling skal ikke undervise i Danmark mere, han kan flytte til den Mellem Østlige sandkasse og udbasunere sit had til Vesten der, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. april 2019 @ 13:32

 7. Vælgererklæringer lukket: https://balletmagnifique.blogspot.com/2019/04/rasmus-paludan-s-stram-kurs-far-stor.html

  Kommentar by Va Sawva — 16. april 2019 @ 13:33

 8. Alle? Virkelig? Men det mener du ikke, for J er selvfølgelig fortsat hellig og dermed undtaget. Og dér ligger problemet.

  Kommentar by Michael Laudahn — 16. april 2019 @ 14:03

 9. 7. Va Sawva Tak fordi du gav denne.

  https://balletmagnifique.blogspot.com

  Rasmus Paludan ’s Stram Kurs får stor opmærksomhed; regeringen lukker for vælgererklæringer
  Hvorfor lukker Lars Løkke Rasmussen pludselig for den demokratiske ret til at afgive vælgererklæringer til politiske partier, der ønsker at stille op til folketingsvalget 2019?

  De seneste døgn har Stram Kurs og partileder Rasmus Paludan fået massiv presseomtale. Flere bydele i Storkøbenhavn ligger i gadekamp og brand på grund af kriminelle indvandrere, der ønsker respekt om islam fra de vantro danskere.

  Rasmus Paludans erklærede mål er at stille op til det kommende folketingsvalg, og Stram Kurs samler derfor underskrifter via de såkaldte vælgererklæringer.

  Men kombinationen af medieopmærksomhed og underskrifter har øjensynligt gjort Lars Løkke Rasmussen og hans regering meget nervøse.

  Hvad er Regeringen egentlig ude efter, er det Ytringsfriheden den vil have afskaffet ?, samt lukker for vælgererklæringer.

  Socialdemokraternes Mette Pige siger “Mere respekt til Islam og dens koran”
  Det ender garanteret i krig.
  Sådan set, så håber jeg det, så vi Danskere kan får renset luften.
  Den går ikke Hr Statsminister Lars Løkke Rasmussen.

  Støt Vores Danske Patriot Rasmus Paludan Stram Kurs. Håber han også kommer til Folkefesten her d: 22 Juni Kl 12:00

  Det kunne jo være han også har noget fornuftig at sige. ☺☺☺

  Kommentar by Sindsro — 16. april 2019 @ 14:17

 10. Kasper rødclassic, mødre med børn-finten, måske har nogle børn godt af se demokrati og retsstat? Måske har de fornuft endnu inden de forrødes! – næh nej, det bløde rødmark skal ligge og øffe sig, slumrende velnæret på kaffebordet, som et murmeldyr, mens invasionen i fanatisk hidsighed, banker sin store sorte koran op i dens r….. – eller hva? Rød er dum.
  Men det er aldrig nok med kampen, det er netop islams salami – trick. Betal glad for hærværk, og løn, giv ikke op! – fred får vi aldrig af underkastelse, aldrig. Det er alle islams lande bevis på, selv nu Indonesien.. At politiets forklovn også er røddum kan betyde de lader rp dø med vilje.. Invasionen synes vi er komiske, små dukker.. For dem er vi bare dyr..

  Kommentar by Gaflen — 16. april 2019 @ 14:49

 11. Rasmus Paludan minder på mange måder om englændernes Tommy Robinson. Men englænderne er mere konsekvente: de fængsler simpelthen Tommy Robinson, á la Sovjetunionen. Og ‘the establishment’ skal nok få forhindret Brexit.

  Kommentar by Ole Madsen — 16. april 2019 @ 14:50

 12. Det er godt at han provokerer og viser tingene som de er. Tak for det.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. april 2019 @ 16:14

 13. Konvertitten KaSSper MathieSSen.
  Han er jo vor tids Holger fra Matador.
  En ynkelig pjalt. En snotklud og kriminel spejlblank tabernar med to åndelige snotbaner.
  Tør snotten KaSSper, og prøv igennem al hjernevasken og begrib: Dine nye venner af lav-IQ bæbrune brøleaber optræder IKKE på grund af Rasmus Paludan.
  Men Rasmus P., der agerer på baggrund af årtiers voldspsykopat dominans fra dine nye bedste venner.
  Jeg ser du har søgt tilflugt og trøst KaSSperdrengen hér. Blandt ligesindede og fladpandede untermenschen vis mangel på åndelig habitus du matcher til fulde. A match made in HELL.
  Som man si’r.
  Your’e a waste of space and oxygene. Snotskovl.
  Far og mor, må slet ikke ku’ være i deres kroppe af bar’ stolthed.

  Kommentar by Knights Templar — 16. april 2019 @ 17:04

 14. Har Mads Kastrup lige underskrevet sin egen fyreseddel?

  Chefredaktør og gammelkommunist Poul Madsen har nu i årevis promoveret dødskulten Islam og multikulti i sin såkaldte avis Ekstra Bladet.

  Han har blandt andet turneret landet rundt sammen med den kvabsede kurdiske islamist Özlem Cekic med kampagnen #NyDanmark.

  Stærk dialogkaffe kan næppe redde Kastrups røv…

  Kommentar by Revisoren — 16. april 2019 @ 19:05

 15. Har Lars Uløkke lukket for tilmelding af vælger-erklæringer til STRAM KURS?? Det er da direkte ulovligt. En udemokratisk og kriminel handling. Men passer det? Er det fra en pålidelig kilde?

  Kommentar by tp — 16. april 2019 @ 21:47

 16. Rent teknisk er der IKKE tale om en leder fra Ekstra Bladets lederkollegium, men en klumme fra Mads Kastrups hånd, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. april 2019 @ 23:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper