16. april 2019

Islamisk Stat-sympatisører mfl. på gaden under uroligheder: “Det er nu, de skal brænde ting af.”

Jeg kritiserer ofte medierne, men ikke alt er vinklede almindeligheder. Herunder lidt fra en fremragende faktamættet artikel baseret på islamistiske Snapchat/WhatsApp-videoer, delt efter søndagens gadekampe. Fra Berlingske.dk – Islamistiske videoer delt under optøjer på Nørrebro (kræver login).

“… det er cirka på dette tidspunkt, første video er optaget. Kort efter er der endnu en video fra samme afsender.

‘Politiet beskytter racister i Danmark. Åbner ild mod muslimer i Danmark for at beskytte en, der har brændt koranen,’ siger stemmen i videoen på arabisk.

Urolighederne fortsætter, og midt i det hele bliver endnu en video delt.

‘Kender du det her flag?’ siger en langskægget mand på dansk og peger på sit bryst, der bærer Islamisk Stats logo.

En betjent skubber til ham, men han gentager spørgsmålet. Videoen klipper til gadeuroligheder og brændende containere, hvorefter den slutter foran en politibetjent, hvor den langskæggede mand med Islamisk Stats logo på trøjen peger mod himlen og storsmilende siger:

‘Ytringsfrihed, har vi ytringsfrihed? Der er ikke noget der.’

(Snapchat-islamisten ‘La Varrio’ med Islamisk Stat-trøje, 14. april 2019; Fotos: Snapchat)

Ud over de ovennævnte tre videoer bliver der også delt en video af hætteklædte mænd filmet igennem politiets tåregas, og en stemme siger på arabisk:

‘Det er nu, de skal brænde ting af.’

(Stemme på arabisk i baggrunden: “Det er nu, de skal brænde ting af.”; Foto: Facebook)

Videoer af denne type tydeliggør, hvem fjenden er og mobiliserer tilhængere. Her er det så den danske stat i form af politiet. … Der er ikke umiddelbart religiøse termer i videoerne, men sådan er det ofte, og det behøver der ikke at være, for det handler om koranen.” (Tore Refslund Hamming, ph.d. i jihadisme)

Oploadet Kl. 11:26 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100360/trackback

23 Comments »

 1. Vi ved de muslimske ideologer læser Mein Kamp og Lenin med strategi glæde hvor man vil skabe uro og kaos i gaden.

  Kommentar by Moth — 16. april 2019 @ 12:08

 2. Han ser mig noget retarderet ud – men underfrankerede mennesker kan også være farlige.

  Kommentar by Axl — 16. april 2019 @ 12:08

 3. Jesu Kristus blev myrdet for sit folk, muhammed fik sit folk til at myrde for sig, er der stadigvæk tvivl om hvem der er Guds udsendte.

  Johannes 14:6-7
  6 Jesus svarede: „Jeg er Vejen og Sandheden og Livet. Ingen kan komme til Faderen uden gennem mig. 7 Havde I forstået, hvem jeg er, ville I også have forstået, hvem min Far er.[a] Men I skal snart forstå, hvem han er, og I har set ham.”

  Johannes 1:9-51
  9 Det sande Lys var på vej ind i verden. Det bringer lys til ethvert menneske.
  10 Ordet kom til denne verden, en verden, han selv havde skabt, men verden ville ikke kendes ved ham. 11 Han kom til sit eget folk, men de tog ikke imod ham. 12 Men dem, der tog imod ham, dem, der troede på ham, dem gav han ret til at kalde sig Guds børn. 13 De blev født på ny. Det er ikke en almindelig menneskelig fødsel forårsaget af menneskers beslutning og handling. Det er en guddommelig fødsel.
  14 Ordet blev menneske og slog sig ned iblandt os. Vi fik lov at se hans herlighed—en herlighed, som den fuldkomne[a] Søn har fra sin Far, fuld af nåde og sandhed.

  Kommentar by Jan Huus — 16. april 2019 @ 12:24

 4. Berlin, Paris, London og nu København er besatte af indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister med underfrankerede politikeres tilladelse, nu går Lars Uløkke snart ud og undskylder Danskernes opførsel og racistiske udfald, det er godt at der snart er valg til folketingsvalget hvor man kan håbe på et nyt fremskridts parti der stormer ind på Christiansborg så der kan komme styr på perkernes og negernes opførsel, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. april 2019 @ 12:30

 5. Det er ikke Paludan som har skabt ballade og afsløret noget. Det er migranterne som har afsløret sig selv som voldsparate ballademagere. De kunne bare have holdt sig væk, så var Paludans demonstrationer fuset ud i ingenting. Men nu kradsede han en smule i overfladen af “fredens religion” og straks var der trusler i luften.

  Da nazisterne fik travlt med at overfalde samtlige nabolande, brugte de også en propaganda-teknik der bestod af forvrængninger, løgne og venden tingene på hovedet. Læs selv bøger om besættelsen og 2. verdenskrig. Antony Beevor, Danmark under besættelsen osv.

  Kommentar by tp — 16. april 2019 @ 12:47

 6. Alle disse her informationer…bliver de sendt til politikerne, politiet m.fl.?

  Hvad med NB og DF?

  Bliver noget korrigeret med det og andre medier, som så kan udbrede kendskabet og også kan det vel gå ad de sociale medier?

  Kommentar by Black Watch — 16. april 2019 @ 13:03

 7. Fristende at beskylde Claus Oxfeldt, Tyge Trier og de medier som giver taletid til den type udsagn for at hjælpe urostifterne. Men i hvert fald den rettroende del af ballademagerne bruger næppe denne mediepropaganda til at få knægtet den danske ytringsfrihed. De følger næppe danske medier og lytter i stedet til deres eget miljø, så det er mere afgørende hvad imamer siger om at bekæmpe skændinger af Koranen end hvad Menneskeretsdomstolen i Strassbourg har dømt i den slags sager.

  Kommentar by perhag — 16. april 2019 @ 13:10

 8. https://jyllands-posten.dk/aarhus/politiretsvaesen/ECE11324999/stribevis-af-paasatte-brande-i-aarhus-i-nat/

  https://www.bt.dk/krimi/brande-over-alt-i-koebenhavnsomraadet

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. april 2019 @ 13:21

 9. Og ser ud til at lykkedes

  https://stiften.dk/aarhus/Oestjyllands-Brandvaesen-maatte-indkalde-forstaerkning-Det-vestlige-Aarhus-haerget-af-talrige-brande/artikel/571717

  Kommentar by p — 16. april 2019 @ 13:23

 10. Det essentielle er/har været det samme siden 1967, da fremmedarbejderne blev hentet til Dk. De dansker NYHIPOER. Så længe de ikke bliver likvideret vil fortrængningen af etniske danskere accelererende fortsætte.– Hipoer- de landsforrædersvin som blev likvideret af “Holger Danske gruppen”. Ære være deres minde.– ORD har indtil nu – og vil ikke få det — haft nogen effekt på den selvforskyldte biologiske udryddelse af etniske danskere.- Hvad skal vi ha`et militær for ????– Hvad skal vi ha`et pseudodemokrati for ???.– Rasmus Paludan og hans hjælpere et objektivt set FRIHEDSKÆMPERE. Det danske skolesystem har utroligt store problemer med at forholde sig til demonstrationerne. Lærernes opfordringer til eleverne er ” Spørg mor og far “.

  Kommentar by dansker — 16. april 2019 @ 13:23

 11. Den højrerabiate skurk Rasmus Paludan kan altså ikke være bekendt over for de skatteydende kontanthjælpsmodtagere at fremprovokere forurettede ofre fra førtidspensionist- og børnepengehæren IS.

  Kommentar by Fascist — 16. april 2019 @ 13:57

 12. Ham retardoen minder en del – måske pga. bøllehatten – om venligboeren Mads Nyegaard, der heller ikke hører til de hurtigste knallerter på kajen.

  Terroren er organiseret via sms-kæder og diverse apps. Paludan er blot et påskud for igen-igen for muhamdedanerne til at ødelægge og nedsmelte alt i deres voldspsykopatiske hærgen gennem gaderne.

  Selv på Nørrebro er det jo ikke helt sikkert, at ejerne af nedsmeltede biler og cykler er blæste tilhængere af Enhedslisten, Alternative og Radikale.
  Og hvis de med nogen sandsynlighed er, så er sympatien nok væk nu, hvor der ikke var kasko på bilen og fuld forsikring på cyklen.

  De altid voldsparate retarderede er dermed godt igang med at skyde sig selv i foden, når de etnisk danske beboere i kalifatet mister sympatien.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. april 2019 @ 14:53

 13. Det er komisk, islam afslører sig selv i egne videoer, der beviser deres helt organiserede slow cooking krig mod danmark. Komisk er det også at dkere ikke for længst har aflyttet telefoner, moskeer, biler, lukkede fora osv, så ballademagere må ændres til islamo mafia, is i dk.. Men det er de nok forlængst og det ved Lars Løkke, han holder det skjult. Der er mere og mere komiske ali, over dette. Hvorfor siger i han er ubegavet? Shariahsoldat forklædt som dum, er ret klogt

  Kommentar by Gaflen — 16. april 2019 @ 15:10

 14. https://ekstrabladet.dk/112/politiet-lukker-kirkegaard-forbindelse-til-muligt-granatfund/7600085

  Kommentar by p — 16. april 2019 @ 15:34

 15. Ja igår viste de at de kunne selv helt uden koran kast. Dette skulle også være en øjenåbner. Men tvivler.
  Hellere forbyde paludan.

  Kommentar by p — 16. april 2019 @ 15:46

 16. Islamisk Stat står bag urolighederne. Det er uforståeligt, at Løkke og Pape tager de voldelige demonstranters parti. De har mistet deres moralske kompas.

  Kommentar by np — 16. april 2019 @ 16:05

 17. Så begyndte det!

  Kommentar by Bastardo — 16. april 2019 @ 16:14

 18. Man kan jo bare se på hvad der foregår i Frankrig/Paris, i Sverige/Malmø, i England/London, i Grækenland, Italien og Belgien mv. Alle de steder er hærget af islamistiske bander, af terrorister, kvindemishandlere, brandstiftere, knivstikkere, røvere og mordere osv.

  Og V, K, S, SF og R synes at vi skal modtage endnu flere islamister fra Afrika.

  Kommentar by tp — 16. april 2019 @ 17:08

 19. Er den retarderede skægabe en af de såkaldte kloge negre, som den forhenværende bankassistent Kristian Jensen vil masseimportere?

  Hverken TV2 eller kommunistfabrikken Danmarks Radio har nævnt, at Islamisk Stat og AFA kæmper side om side…

  Kommentar by Revisoren — 16. april 2019 @ 18:57

 20. Han ser rigtig, rigtig sjov ud. Muhamed ville have fået ham halshugget.

  Kommentar by Bastardo — 16. april 2019 @ 21:55

 21. I Århus forsætter bil afbrænding.
  Er det pga lukning af et klubhus, eller pga paludan?
  https://stiften.dk/aarhus/Baggrund-Boelge-af-bilbrande-i-Aarhus-efter-uro-paa-flere-fronter/artikel/571833

  Kommentar by p — 17. april 2019 @ 18:11

 22. Og trods den daglige terror som danskerne udsættes for, vælger de alligevel Mette F. til magten, går det ikke bare herligt i det her lorteland… :-p

  Kommentar by LarsB — 18. april 2019 @ 16:53

 23. Har han et navn?

  Kommentar by Anonym — 19. april 2019 @ 01:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper