18. april 2019

Islamistisk islæt i ’sammenhold/fredsdemoer’: Initiativtager viser IS-finger, symbol på islamisk enhed

Jeg har ikke set videoen selv, men det forlyder at Albertslund-moddemonstrationen blev indledt med islamisk bøn, og der finder tydeligvis en forbrødring sted. Dagens moddemonstration har overskriften ‘Ja til sammenhold – nej til had’, og vælger meget sigende at bruge et foto af Rasmus Paludan som et (vantro) svin.

Alternativet, der samler en del sekulære religionskritiske akademikere, forsøger samtidig at integrere en del pseudo-demokratiske muslimer. Resultatet er ikke fremragende. Eksempelvis pointerer Københavner-kandidaten Sikandar Siddique (tidl. Hizb-ut-tahrir) i et interview med Ekstra Bladet, at loven giver mulighed ‘for at anholde – folk, der er til fare for den offentlige orden’.

Anholde islammodstander, på grund af muslimers voldelig reaktion. Alt imens den eks-alternative initiativtager til en postuleret fredsdemonstration viste ‘tawheed’-fingeren, symbolet på Islams enhed, som Islamisk Stat populariserede. Sammenhold på islamisk: Ingen ytringsfrihed for vantro. Sharia.

(‘Ja til sammenhold – nej til had’-moddemo portrætterer Paludan som et vantro svin; Foto: Twitter)

“Tænk om en erklæret muslimsk fundamentalist provokerende kastede rundt med biblen, tissede i folkekirkens døbefont eller satte ild til de hellige jødiske skrifter? – Mon så ikke de allerfleste, inkl. alle folketingspolitikere ville forvente politiets indgriben. … Rasmus Paludans trusler falder tilnærmelsesvis under straffelovens terrorbestemmelser, hvor det fastslås, at den, som med forsæt til at skræmme en befolkning, truer med at begå vold eller drab, kan straffes med fængsel. Og straffelovens paragraf 136 m.fl. om offentlig tilskyndelse til forbrydelse. Rasmus Paludan opildner jo til organiseret drab og terrorHvad med undtagelsesbestemmelsen i Grundlovens § 79, hvor forsamlinger i det fri kan forbydes, ‘hvis der er fare for den offentlige fred, f.eks. ved trusler om omfattende uroligheder’..? (Sikandar Siddique på Facebook, 16. april 2019)

(Uzma Ahmed, initiatager til ‘‎Fredsdemo for Kærlighed’-moddemonstrationen, tidl. Alternativet; Foto: FB)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100440/trackback

36 Comments »

 1. I virkeligheden et gammelt problem.

  Don’t Make the Black Kids Angry!

  Google it.

  Kommentar by Anonym — 18. april 2019 @ 13:37

 2. I virkeligheden et gammelt problem.

  Don’t Make the Black Kids Angry!

  Google it.

  Kommentar by Santor — 18. april 2019 @ 13:38

 3. Det er spild af penge når man prøver at uddanne perkere og negere, det eneste samfundet får tilbage er utilfredse klynkende masser af fejlfarver der klumper sig sammen i ghettoer hvor de er garanteret kontanthjælp, boligsikring samt alskens tilskud i al evighed, støttet af Pia Olsen Dyhr der vil kræve højere skatter fra den arbejdende klasse for at støtte de importerede indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. april 2019 @ 13:43

 4. Uzma Ahmed, endnu en person, der skal ud.

  Kommentar by Ewing — 18. april 2019 @ 13:46

 5. At se en so med hendes finger svarer til en skjult frimurehilsen til de indviede. De uvidende trækker os med i faldet. Desværre.

  Kommentar by River — 18. april 2019 @ 13:56

 6. Gud være lovet for de fremmede i Danmark,
  Eller løkke Lars er vores store leder.

  Kommentar by Nielsen — 18. april 2019 @ 14:01

 7. De lige knapt 3 minutter (!) paludan nåede at demonstrere på nørrebro før han blev overfaldet har virkeligt vist folks sande ansigter, både på danskere og muslimer.

  Jeg har slet ikke tal på hvor kommentarer jeg har læst de sidste par dage fra “demokratiske” danskere der vil smide manden i fængsel fordi han siger noget de ikke kan lide at forholde sig til, for det er jo i virkeligheden det der er problemet for dem: De ved at paludan har ret, men at tage afstand fra brune menneskers handlinger går imod deres “menneskesyn”. Nogen burde fortælle dem at det menneskesyn er ekstremt racistisk, men det er håbløst. Der er et massivt antal danskere der er imbicile idioter, vores statsminister inkluderet, og som en konsekvens deraf kun kan agere ud fra hvad de føler lige i øjeblikket. Og effekten er endnu større hos muslimerne som tilføjer religiøs fanatisme oveni. Der er nogen der siger at paludan kan risikere at starte en borgerkrig, jeg er en af dem der håber på det for der er VIRKELIG brug for at få skilt fårene fra bukkene efterhånden, både på gadeplan, i villakvarterene, og i folketinget. Paludans demonstrationer er geniale til at få landsforræderne til at række hånden i vejret helt frivilligt, og derfor håber jeg de fortsætter længe endnu.

  Kommentar by Per — 18. april 2019 @ 14:08

 8. Slap bare af Per

  Det er ikke kun når der er et massivt antal danske samlet der er imbicile idioter. Det er, set herfra, det samme overalt…

  Kommentar by Peter Buch — 18. april 2019 @ 14:13

 9. – man skal elske sine fjender..

  “Elske sine fjender? […] Kærlighed er glæde,ikke magtesløshed eller opgivelse: at elske sine fjender er ikke det samme som at indstille kampen; det betyder blot, at man bekæmper dem med fornøjelse.”
  Citat: André Comte-Sponville ‘En lille bog om store dyder’ 1998, Samlerens Forlag. (faktisk udgivet med oversættelsesstøtte fra EU)

  Kommentar by anno — 18. april 2019 @ 14:19

 10. På de sekulære religionskritiske akademikeres vegne vil jeg gerne fremhæve, at det trods alt er et mindretal, der føler sig tiltrukket af Alternativet. Og blandt religioner er vi især kritiske overfor Islam. Men også den nye klimareligion er vi kritiske overfor, en religion med en guddom (Al Gore) og flere apostle, e.g. Greta Thunberg, en moderne Bernadette Soubirous (Lourdes). På den måde ligner klimabevægelsen virkelig en religion.

  Kommentar by Ole Madsen — 18. april 2019 @ 14:23

 11. Ifølge migranterne fra ørkenerne, junglerne og bjergene er europæerne urene, vantro, primitive og lavtstående undermennesker, der først har fundet deres rette plads når de er muhammedanisternes og muselmændenes tjenere, trælle og slaver. Og vil de ikke underkaste sig, skal de halshugges eller slås ihjel på andre måder.

  Islamisternes fremfærd i Paris, Malmø og mange andre byer afslører hvilket fantastisk, utroligt, fladpandet og grotesk forræderi europæerne og vi danskere har været udsat for fra pladderhumanisternes og de korrupte radikales side. Nedbrændingen af mange skoler, huse, biler og kirker mv. og de tusinder af overfald, røverier og mord er også en afspejling af at importen af utallige kulturfremmede har været en stor fejl og en stor dumhed fra starten.

  Mange politikere og journalister i de røde og blå partier og medier burde skamme sig, og lægge kursen helt om. Men alt tyder på at de tværtimod vil accelere indvandringen og afrikaniseringen. Danskerne skal helst… ser det ud til… skubbes ud i mørke, kulde og undergang.

  Kommentar by Ole Jensen — 18. april 2019 @ 14:32

 12. “Hvad med undtagelsesbestemmelsen i Grundlovens § 79, hvor forsamlinger i det fri kan forbydes, ‘hvis der er fare for den offentlige fred, f.eks. ved trusler om omfattende uroligheder’..?“ (Sikandar Siddique på Facebook, 16. april 2019)”

  FORBYD AL islamisk forsamling!
  Forbyd samling i moskeer (Fandens udklægningscentral) Forbyd samlinger omkring Koranen (Fandens Voldsmanual) Forbyd Islam (Fandens Religion) i Danmark!
  (Og inkluder gerne de andre LAV-intelligente på venstrefløjen, der heller ikke har andre argumenter, for deres tomhjernede ideologi, end vold.)

  HVI´S Allah er skaberen af alt, hvorfor har han da udstyret sine tilhængere med en langt lavere IQ end andre?

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. april 2019 @ 14:47

 13. @9 – Ole Madsen: En del af de akademikere er faktisk dybt religiøse, da de er med i Frimurerlogen aka satans synagoge. Som en igle kobler den sig på det religiøse system, hvadenten det er islamisk eller kristent (Frimurerlogen er hverken kristent eller islamisk) er jo, og ved at køre forskellige grupperinger ud mod hinanden, får de gennemført deres agenda. Logerne er voldsomt magtfulde, og jeg har en fæl mistanke om, at de også styrer MSM qua den ensidige og totalitære måde Paludan-sagen er håndteret på. Her må det simpelthen være en skjult dagsorden medierne kører efter. Et splittet land er lettere at besejre.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 18. april 2019 @ 15:14

 14. Anti-Danske demonstrationer.
  For Sharia mod yttringsfrihed.

  Send dem hjem til Afrika.

  Kommentar by XXXXX — 18. april 2019 @ 15:18

 15. En mand brænder en koran. To hundrede mænd vil slå ham ihjel. Det er pøbelen. Politikerne og politiet vil ikke give manden, som brænder bogen beskyttelse mod de to hundrede voldsmænd også benævnt pøbelen, selvom han ikke gør noget ulovligt. De vil i stedet rette sig efter de to hundrede voldsmænd ved navn pøbelen.
  Systemet, som politikerne vil indføre, kalder man pøbelvælde.

  Kommentar by jørgen — 18. april 2019 @ 15:33

 16. Ufatteligt at det, som skete i 30érne, kan ske i Europa igen. Det sker lige for øjnene af os. Appeasement overfor volden, fejhed, kujonisme iklædt akademiske ligegyldigheder, mammon fremfor sandhed. Det største problem er venstrefløjen, som er totalt samvittighedsløs, som har frit spil i medierne, frit spil over alt, og som har importeret muslimer herop under dække af, at den hvide mand også er skyld i de brune landes problemer, hvad der er endnu en stor løgn.Løgn på løgn på løgn. Tro på Kristus, Han er sandheden.

  Kommentar by PiusXll — 18. april 2019 @ 15:34

 17. Christ, kan der snart koges mere suppe på den pind? Ikke et eneste argument har ikke været gentaget utallige gange på Møllers lige så utallige poster.

  Kan vi komme blot en lille smule videre, gerne snart, tak!

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. april 2019 @ 16:45

 18. # 15 – Kan du give forslag til i hvilken retning vi skal komme videre? Selv mener jeg at det kunne være godt, nu hvor valget er tæt på, hvis vi kunne få flere åbne tråde og en mere bred debat om hvordan vi danskere uafbrudt bombarderes med idioti, hykleri, svinestreger, forræderi og anden politisk kriminalitet fra Christiansborgs side. Fjenden er i landet, men hovedfjenden lige nu er de gamle partier.

  Kommentar by Ole Jensen — 18. april 2019 @ 17:19

 19. https://www.berlingske.dk/til-stregen/volden-vinder-hver-gang

  Morsom tegning i Berlingske. Men at kalde Rasmus Paludan for en påskekylling vil ikke være dækkende.

  Jeg er træt af agiterende negre.

  Kommentar by White Lives Matter — 18. april 2019 @ 17:24

 20. https://www.berlingske.dk/til-stregen/volden-vinder-hver-gang

  Dækkende tegning i Berlingeren, men nogen egentlig påskekylling kan man jo ikke kalde Rasmus Paludan.

  Kommentar by White Lives Matter — 18. april 2019 @ 17:26

 21. Nu vil Pia Dyhr Olsen og SF have at vi skal betale en særlig klima-skat oveni de øvrige afgifter, skatter, bøder og gebyrer. Hun mener at vi skal indbetale yderligere 3.8 milliarder, som hun så vil bruge til at redde klimaet. Andre partier er med på idéen. Men co2 er intet problem. Det er løgnepropagandaen om co2 og torskedumme politikere der er problemet.

  Kommentar by Ole Jensen — 18. april 2019 @ 17:30

 22. De såkaldte politikere har nu i fire årtier, hevet en dødvægt til landet, som der åbenbart i den grad skal tages hensyn til. Endvidere skal etniske danskere betale for festen.
  Muslimer er de mest ryggesløse mennesker, for uanset hvor de slår sig ned, er de årsag til ufred og sammenstød med deres naboer. Hos dem er løgn og uærlighed, svindel og bedrag nedarvede vaner.

  Vores politikere der har været skyld i denne uredelighed, skulle dingle fra et Randers reb, efter at vælgerne har smidt dem ud på historiens losseplads.
  Danmark for danskerne.

  Kommentar by der Adler — 18. april 2019 @ 17:31

 23. https://ekstrabladet.dk/opinionen/nimazamani/nima-zamanien-skamplet-i-danmarkshistorien/7602475

  Kommentar by p — 18. april 2019 @ 17:59

 24. Gøglerpartiet – nu også med Sharia.

  Kommentar by Revisoren — 18. april 2019 @ 18:08

 25. Kommentar by Revisoren — 18. april 2019 @ 18:08

  Ja, den sharia, som siger at formanden skal op og dingle i en byggekran eller skubbes ned fra en høj bygning.

  Kommentar by kenneth — 18. april 2019 @ 18:57

 26. Uzma’lige Ahmed er en klam, hæslig, fedladen sp.rmcontainer.
  Endnu en brun djævel med gigt i pegefingeren.
  Skidpåandre Siddique. Endnu en “taknemmelig” overskåren pakkipjort, der viser sin store glæde over, at have fået alt foræret i DK. De skændige handlinger pakkiboy hér opridser, overgåes langt af de handlinger hans medoverskårne djævleyngel hærger verden med på daglig basis. Ikke bare hér i DK. Men alle steder på kloden hvor de forurener miljøet med deres tilstedeværelse.
  Og glem ikke mongolernes jubelbrøl, ved synet af Notre Dame blive til aske.
  Og så taler man om Co2. Og en lille syg sindslidende svensk flicka. I et desparat forsøg på fokusflyt fra verdens pest numero uno.
  Gad mon vide, hvad pakkien ellers ville udgyde af slimet savl , hvis/ når vi bruge samme lov til, at få lukket røvetten på Hizb Ut Prutte Rutte Rutte Rut?
  Gætter på svaret vil være: Jamen – det ka’ man ikke.
  Dit navn på godt dansk er; Skriiid Siddique.

  Kommentar by Knights Templar — 18. april 2019 @ 19:38

 27. Hvis der var nogen der desecrerede vore altre og besked deres urenhed i vore hellige huse, så skal de dø.
  Det er kun rimeligt.

  Kommentar by Hul igennem? — 18. april 2019 @ 20:45

 28. Når man tager i betragtning hvor lidt kærlighed der er i islam så kan jeg da godt forstå at hun også vil have kage. Det har hun så forsynet sig med i rigelige mængder!

  Kommentar by Santor — 18. april 2019 @ 20:48

 29. Henrik Petersen — 18. april 2019 @ 16:45
  +
  Ole Jensen — 18. april 2019 @ 17:19

  Man kunne jo frigøre sig fra de magelige, hjemlige gemakker/tastaturer og komme ud, for i fysisk nærværd, at deltage i/støtte op om, dem der rent faktisk gør et kæmpe arbejde her op til valget.
  En god balance mellem tastaturet og aktiv deltagelse ville vise folk, at de ikke står alene i deres lokalområder og dermed give dem mod på, at gå med.

  En “postkassetur” kræver ikke meget, men giver frisk luft og mulighed for direkte, opklarende, dialog.

  Som jeg skrev i går på et andet fora:

  “Angående de seneste optøjer, så viser det hvordan Danmark allerede ER på vej ud af demokratiet og ind i islam (Fandens Religion). Bydele i både København og Århus er ude af kontrol.
  Der er brug for, at Hr og Fru Danmark kommer UD, NU, og viser sin støtte ved fysisk tilstedeværelse, hvad enten det så er bag Paludan til en gang KOrankast og/eller det er en postkassetur rundt med NBs valgsedler.
  Vi så hvad der skete under nuværende regering i 2015, hvor 10% af “flygtningene”strømmen,, via Tyskland, vadede frit ind i Danmark. Lige nu står 800.000 parat til at invadere Europa fra Libanon. Dertil kommer, at ALLE nuværende partier på Borgen bøjede nakken og lod Lars Løkke Rasmussen underskrive FNs Migrant Pagt, der om meget få år vil underminerer AL ret og sikkerhed (socialt, kulturelt, økonomisk og retsmæssigt) for ENHVER dansker.
  Den største løgn/bedrag/egoisme/ …, i min optik, er forældre der siger at de vil gøre alt for deres børn/børns fremtid og samtid er total inaktive i kampen MOD ISLAMISERINGEN AF DANMARK !”

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. april 2019 @ 21:29

 30. Hold øje med ham her :

  https://www.facebook.com/hassan.abukarim.92

  Kommentar by Ewing — 18. april 2019 @ 21:54

 31. Ja, en mand brænder en koran af, og de gale brandstiftere fra Arabistan går amok! Nogle gale fra Arabistan har på eet år vandaliseret, skændet, smurt deres klamme lort på vægge i kirker i Frankrig, halshugget en præst osv, og den slags skadedyr holder man hånden over?? Vi ved alle godt, hvilken af-art, der har sat ild til Notre dame, men de tør ikke sige det, for så bliver der verdenskrig. Læs nogle vigtige artikler på både snaphanen.dk og pamelageller.com om emnet. Egetræ er vanskeligt at få til at brænde, og træet i taget på Notre dame var hårdt som granit, siger eksperter, så det må have krævet nogle dunke benzin. . Jeg håber, sandheden kommer frem, især nu, hvor nogle (gæt hvem) truer med lige at jævne resterne af Notre dame. Måske SÅ vi får sandheden, og eksplosioner vil nok ikke kunne bortforklares med ‘kortslutning’ (der var ingen ledninger oppe i nærheden af tager, og desuden var arbejdet ikke gået i gang endnu, og man satte stadigt stillads op).

  Kommentar by Kuffar — 18. april 2019 @ 22:17

 32. Hvorfor ikke se det i øjnene? Vi har nogle partier i den ny Kreml-borg kaldet Chrborg. Nogle partier som ikke generer sig for at være onddskabens og dødens håndlangere. De importerer gerne alverdens problemer, udgifter, sygdomme og besættelsesstyrker. At hundredvis af danskere allerede har mistet livet eller er blevet invalideret pga. de utaknemmelige og agressive kulturfremmede, ignorerer disse partier. Om så Danmark udslettes og hundredtusinder af danskere bliver elendighedens eller dødens bytte pga. deres forræderiske politik, vil det ikke røre disse radikale og skabsradikale “humanister” og “verdensfrelsere”. De er 1OO% hensynsløse og samvittighedsløse. De er parate til at ofre os og udrydde os, for at fremme deres utopiske fantasier. Alle vælgere bør sky disse hjernedøde partier som pesten. Alt hvad de har til os er ondskab og idioti.

  Men stadig er det vel kun 1O-2O% af vælgerne der læser net-aviserne?

  Kommentar by Ole Jensen — 18. april 2019 @ 23:01

 33. De nævnte partier har modtaget utallige advarsler gennem 3O år. Men de har intet forstået. Deres politik baseres alene på følelser, mavefornemmelser og rygmarvsreflekser. Og så de behageligheder som korruption kan skaffe de korrupte.

  Kommentar by Ole Jensen — 18. april 2019 @ 23:13

 34. “At se en so med hendes finger svarer til en skjult frimurehilsen til de indviede. De uvidende trækker os med i faldet. Desværre.”

  Som man kan se, var der en, der kommenterede på det med fingeren. Rent faktisk er denne finger symbolet på Islamisk Stat.

  https://www.pri.org/stories/2014-09-04/isis-has-new-hand-sign-and-it-means-far-more-we-re-1

  Kommentar by Henrik Gøtke — 19. april 2019 @ 01:27

 35. Ole Jensen 17:30
  Dyhret Pia skal da ha’ al mulig held og lykke med på vejen med, at finde de 3.8 mia. blandt SF’s kernevælgere af tunge skatteindbetalere.
  Jeg er sikker på, at lægges alle gode kræfter i. Kan de komme helt op på et samlet beløb. Der lige dækker indkøbet af en “krasser” til Dyhret hos pølsemanden på Nørre Vold.
  Velbekomme!

  Kommentar by Knights Templar — 19. april 2019 @ 05:51

 36. Så er den gal igen med den islamleflende pamflet Ekstra Bladet.

  I en lang artikel holder “journalisten” Heine Jørgensen ukritisk mikrofonen for den kendte islamist Khalid Alsubeihi, der fredag havde arrangeret en demonstration mod Paludan, og hvor man “krævede”, at få genindført blasfemiparagraffen.

  Alsubeihi kræver “respekt” for dødskulten Islam, da “Koranen er grundlaget for hele vores liv”.

  Den såkaldte journalist nævner naturligvis ikke et ord om Khalid Alsubeihis fortid som Hizb ut-Tahrir- og Islamisk Stat-sympatisør.

  Kommentar by Revisoren — 20. april 2019 @ 09:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper