20. april 2019

Initiativtager til anti-Paludan-indsamling er DR-tilknyttet journalist: Glemte TV-avisen lige at fortælle

Fredagens tophistorie i 21-udgaven af TV-avisen var en historie om mulig russisk indblanding i det kommende EP-valg. Herefter en historie om klimaaktivister i England, og så en historie om en mand der har startet en indsamling til Dansk Flygtningehjælp for at trolle ‘den racismedømte’ Rasmus Paludan. Påske-propaganda, så at sige.

Manden bag indsamlingen hedder Nicolai Würtz, hvad umiddelbart ikke sagde mig noget. Ballet Magnifique fortæller, at denne her tilfældige mand er journalist, har en fortid på DR og er kendt i mediebranchen. Går man lidt længere tilbage kan man se at han fra 1994 til 1997 var international sekretær for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning (DGS) og bestyrelsesmedlem i Operation Dagsværk, to organisationer der gennem årene har været domineret af den yderste venstrefløj, herunder Danmarks Kommunistiske Ungdom (DKU). Få år forinden var formanden for DGS eksempelvis DKU’eren Naja Nielsen, der nu er chef for DR Nyheder med ansvar for TV-avisen.

Mens TV-avisen fortæller, at Paludans demonstration ‘og optøjerne’ motiverede ham til at lave en indsamling til Dansk Flygtningehjælp, ses indvandrere angribe politiet med kasteskyts i baggrunden. Vi kender det alle. Man ser indvandrere gå amok, og får spontan lyst til at støtte indvandringen økonomisk. Vi lever i absurde tider.

Endnu et pletskud fra Ballet Magnifique – Fake news alarm: Tidligere DR-kollega står bag anti-Rasmus Paludan-kampagne.

“Fredag aften viste TV Avisen på DR1 et nyhedsindslag med den ‘godhjertede’ mand, der står bag en ny anti-Paludan-kampagne, hvor manden samler ind til mere indvandring i Danmark

Netop flere penge til indvandring og had mod politikeren Rasmus Paludan er noget Danmarks Radio elsker. Så DR lavede et meget ukritisk nyhedsindslag med initiativtageren Nicolai Würtz. Det er Nicolai Würtz, der samler penge ind til mellemøstlige indvandrere i disse dage i Rasmus Paludans navn.

Problemet er bare, at Nicolai Würtz er tidligere mangeårig kollega med nyhedjournalisterne på DR. Det glemte TV Avisen at fortælle licensbetalerne.

I dag er Nicolai Würtz chef i et stort tv-selskab, der lever af at lave tv-programmer, der bliver solgt til Danmarks Radio. Så Nicolai Würtz har stadig snablen langt nede i licenskassen på DR.

Det var for eksempel Nicolai Würtz, der lavede den store Kim Larsen mindekoncert på Rådhuspladsen, og han står også bag programmer som ‘Gift ved første blik’ samt fredagsunderholdning på DR1 med den folkekære Mads Steffensen.

.. Licensbetalerne måtte ikke kende sandheden om anti-Paludan-kampagnen. Det er nemlig en tidligere god DR-kollega, der står bag. En ægte journalist, der omfavner islam og indvandring.”

(Collage: Nicolai Würtz, tidligere DR, TV-avisen, 19. april 2019)

Oploadet Kl. 22:17 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100526/trackback

33 Comments »

 1. Info
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/poelsedame-lukker-indvandrerdrenge-chikanerer-mig/7604184

  Lørdag d. 20. apr. 2019 – kl. 17:15
  Opdateret lørdag d. 20. apr. 2019 – kl. 19:15

  Pølsedame lukker: Indvandrerdrenge chikanerer mig

  Med kanonslag, snotklatter og verbale sjofelheder har en gruppe indvandrerdrenge formået at få pølsedame til at trække stikket

  Kommentar by Sindsro — 20. april 2019 @ 22:25

 2. Er dette ikke tredje gang inden for 14 dage de er fanget i journalistisk uredelighed?

  Kommentar by Jan Huus — 20. april 2019 @ 22:33

 3. Blevet fanget i journalistisk uredeligheder, skulle der stå.

  Kommentar by Jan Huus — 20. april 2019 @ 22:36

 4. Nu kalder TV2 ham gudhjælpemig for “hadprædikanten”.
  https://www.tv2lorry.dk/artikel/paludans-stram-kurs-faar-forbud-mod-demonstrere-paa-vestegnen-fredag

  Kommentar by Anonym — 20. april 2019 @ 22:44

 5. Danmarx Radio har i mange årtier gjord alt for at provokere bestemte minoriteter. Især kristne og såkaldt “højre-orienderede” er på disse regning igennem licensbetalt TV, radio og internet blev systematisk hånet. Ja, bare det faktum at det koster Danmark mange milliarder kroner hvert år at skulle have disse ytringer kørt ud i æteren er en åbenlys provokation. Hvem som helst der har arbejdet for DR har ingen logisk ret til at klandre Paludan for noget! Han koster jo ingen ting i sammenligning! Og han provokere faktisk heller ikke, da alt det materiale han bruger til Koran afbrændinger også videre stammer fra frivillig indsamling og derfor er privat egendom der ikke rager nogen andre!

  Kommentar by Hvideplov — 20. april 2019 @ 23:03

 6. Fake news exposed igen igen igen … tvangsfinansieringen af disse medier skal stoppe.

  Kommentar by Winged Hussar — 20. april 2019 @ 23:04

 7. Vent, STOP lige et øjeblik!! Den øverste chef for nyhederne i det “objektive og neutrale” DR som vi er TVUNGET til at betale for over skatten er KOMMUNIST???

  HVORFOR ER DET IKKE EN NYHED I ALLE “BORGERLIGE” MEDIER??

  Kommentar by Per — 20. april 2019 @ 23:09

 8. Nicolai Würtz må i øvrigt selv mene at han har en yderst rådden sag. For ellers ville det ikke være nødvendigt at skulle lave en indsamling for bare at ligne en der er et “godt menneske”. Han kan jo bare møde op til Paludans demoer og sige sine gode ærlige meninger, men dem har han ikke ment at have nogen af! Og hvis han vil indsamle noget til nødhjælp så kan han, en højt licensbetalt direktør, bare give nogle af vores licens penge til dette. Fra hans egen lomme naturligvis :)

  Kommentar by Hvideplov — 20. april 2019 @ 23:17

 9. DRs direktion og bestyrelse evne til at lede og fordele arbejdet er elimineringsværdigt.- Kortere kan det ikke siges/skrives.—- 1.maj 2014 blev visumpligten ophævet for indvandring fra Columbia efter krav fra Spanien. I dag bor der c 1/2 mill columbianere i Spanien og de columbianske narko/gangsterkarteller har fået solidt fodfæste i specielt Vesteuropa, som i de sidste år er blevet totalt oversvømmet med kokain. I Dk har det udviklet sig til en direkte trussel mod folkesundheden.– Alt under radaren. Ingen reagerer.- Den årlige “import” af kokain skal tælles i ton.

  Kommentar by dansker — 20. april 2019 @ 23:17

 10. Alt afskum der kan tjene Journalistisk Venstreforbunds hjernedøde ideologi, hilses velkommen på DR (Danmarks Rædsel) for åbne mikrofoner, tvangsbetalt af menig skatteborger.
  Jo, jo, udover de mange milliarder de ubudne koster os skatteborgere i officielle kroner og sikkert lige så mange i det løse, så er vi tvangsindlagt til, at betale til rendyrket reklame for vor egen udryddelse!

  Føj for et ildelugtende, diktatorisk, landsforædderi!

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. april 2019 @ 23:18

 11. https://jyllands-posten.dk/premium/indland/ECE11331163/juraeksperter-brug-racismeparagraffen-til-at-standse-paludan/

  Det er det jeg siger – systemet og dets håndlangere vil gøre alt for at stoppe anderledes tænkende – især hvis de optræder med det på offentligt sted!!

  Vi har kun set begyndelsen på den ensrettede totalitære stat…bare vent!

  Kommentar by Black Watch — 20. april 2019 @ 23:34

 12. DR, TV-stationerne og papiraviserne er især enige om een ting: danskerne skal manipuleres ud i uvidenhed, kommunisme og kollektivt selvmord. Fra morgen til aften fyldes vi med halve sandheder og sorte løgne. Kun vanvid, død og undergang har de gamle medier til os. Læs netaviserne og hold igen med at købe papiraviserne.

  Kommentar by tp — 20. april 2019 @ 23:53

 13. Juristerne er tilsyneladende meget forvirrede angående Rasmus Paludan, ytringsfriheden og racismeparagraffen. De snakker i øst og vest og modsiger hinanden. Vores lovgivning på dette område består åbenbart af nogle gummiparagraffer der kan vrides og vendes efter forgodtbefindende, og udnyttes til at tjene juristernes egne politiske præferencer.

  Det er langt ude at tale om at islamkritik kan komme ind under racismebegrebet, da islam ikke er en race. Det er også ejendommeligt at man kan anklages for racisme, når man citerer nogle statistiske kendsgerninger om IQ i forskellige lande. Enhver kan se disse data på Wikipedia.

  Kommentar by JC — 21. april 2019 @ 00:12

 14. Hvis bare vi hver giver 1 krone for hver 1000 kroner de indsamler, bliver Nicolais kampagne en kæmpe succes for Stram Kurs. Personligt har jeg allerede lagt 700 kroner til side til Rasmus Paludan, som Nicolai skal have æren for.

  Støt Stram Kurs:
  https://stramkurs.dk/stoet/

  Kommentar by Fascist — 21. april 2019 @ 00:13

 15. Han ligner en med Downs.
  Danmarx Radio, landets største beskyttede værested og bofællesskab?

  Kommentar by Knights Templar — 21. april 2019 @ 00:25

 16. Der bliver mangel på lygtepæle når revolutionen kommer.

  Kommentar by Hul igennem? — 21. april 2019 @ 00:36

 17. https://jyllands-posten.dk/premium/indland/ECE11331163/juraeksperter-brug-racismeparagraffen-til-at-standse-paludan/
  20.04.2019 KL. 18:10
  Juraeksperter: Brug racismeparagraffen til at standse Paludan
  Hvis ytringer forhåner og nedværdiger personer, som tror på en bestemt religion, er det ulovligt, lyder vurderingen. Stifteren af Stram Kurs kalder den udlægning latterlig.

  Hvad bliver det næste.
  Disse Juraeksperter vil have gadens parlement til at råde. Hvilket er særdeled uholdbart.
  disse Juraeksperter er Landsskadelige elementer.

  Støt Stram Kurs.

  Kommentar by Sindsro — 21. april 2019 @ 00:58

 18. Omdan Danmarks Radio til et biogasanlæg. Råddenskaben derinde kan forsyne store dele af Danmark med energi.

  Kommentar by k.m. — 21. april 2019 @ 07:29

 19. Jeg hader snart det her lorteland: Protestindsamling mod Paludan har rundet en million krone, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 21. april 2019 @ 08:58

 20. Off topic.
  Sri Lanka bomberamt. Kirker, hoteller.
  https://ekstrabladet.dk/112/eksplosioner-i-kirker-draeber-100-og-kvaester-250-i-sri-lanka/7604456

  Kommentar by p — 21. april 2019 @ 09:27

 21. Off topic.
  Sri Lanka bomberamt. Kirker, hoteller.
  https://ekstrabladet.dk/112/eksplosioner-i-kirker-draeber-100-og-kvaester-250-i-sri-lanka/7604456

  Kommentar by p — 21. april 2019 @ 09:27

 22. Hvorfor samler de ikke ind til islamisk trosamfund?

  Kommentar by kenneth — 21. april 2019 @ 09:49

 23. Den eneste måde man kan stoppe skatteydernes misbrug af skattekroner bliver udradering af politikere, embedsmænd, de øverste i de statsstøttede medier samt kultureliten, derefter oprettes der stillinger der kun besættes af personer der arbejder udelukkende for Danmarks interesser og fremgang, ikke flere penge til diktatorerne i u -landende, kommunister, klimatosser med mere, lige nu skal der oprettes et beskyttet værksted der skal tage af fake news, hvor svært kan det være, luk de statsstøttede medier, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 21. april 2019 @ 09:59

 24. Jeg må endnu engang rette en speciel tak til Dansk Fjolseparti for at have skaffet Dhimmi Radioen større adgang til tyvekosterne som skatteyderne er blevet frastjålet.

  Kommentar by Nielsen — 21. april 2019 @ 10:49

 25. Det ligger i DRs DNA at fortie fakta der ikke matcher narrativerne for licensslaverne. Hvad med at DR tog navneforandring til Støvsugerbanden?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 21. april 2019 @ 11:20

 26. Alle jer fucking tabere der sidder herinde og er tastaturkrigere, kommer i snart på gaden og hjælper Paludan?

  Kommentar by Dennis — 21. april 2019 @ 11:31

 27. Det kan jo ikke undre at en masse højtuddannede, uvidende tåber klapper ad det danske folks kulturelle selvmord, og gladeligt betaler en 100-kroneseddel til sit eget fordærv. 9000 velbjergede nyttige idioter (sandsynligvis medlemmer af Alternaivet, SF, EL og de Radikale) har betalt mere end 1 mio. til DR-journalistens dhimmi aktion. De selvhadende “fredselskere” forstår ikke hvordan vi med stormskridt fjerner os fra den demokratiske mønsterstat, der har skabt et af verdens bedste samfund. Rasmus P. er jo en frihedskæmper der forsøger at vække den sløve befolkning.

  Kommentar by JC — 21. april 2019 @ 11:36

 28. Kommentar by Dennis — 21. april 2019 @ 11:31

  Nej. Jeg støtter NB og selv om jeg godt kan se at Paludan har en pointe med sine demoer, så syntes jeg ikke det er specielt smart at sætte livet på spil for at få muslimer til at vise at de er muslimer.

  Kommentar by kenneth — 21. april 2019 @ 13:24

 29. Samme netværk organiserede indsamlinger mod Johnny Hansen i 90erne og 00erne, der altså ikke specielt organisk, når de har været organiseret i over 20 år.

  Kommentar by Dennis — 21. april 2019 @ 13:33

 30. # 20

  Dansk Flygtningehjælp = Islamisk Trossamfund

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2019 @ 18:22

 31. En lille korrektion til oplægget:

  Den gamle afdankede kommunist Naja Nielsen er ikke længere ansat i Danmarks Radio.

  Hun forlod løgnefabrikken DR i 2017 efter “gensidig aftale” sammen med en velvoksen fratrædelsesgodtgørelse på 280.000 kroner, som tak for ulejligheden.

  I dag er lille yndige Naja ansat som “digital direktør” hos løgnefabrikken BBC i London.

  Fra den ene røde propagandasender til den anden…

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2019 @ 19:51

 32. Dennis — 21. april 2019 @ 11:31 :

  Jeg var med i Skive forrige fredag, som jeg har skrevet om. Hvor har du været med?
  Jeg anbefaler, at man kommer lidt før tid, siger til politiet, at man gerne vil ind og støtte Stram Kurs og derved komme ind på selve Paludans banehalvdel.
  Hvilke erfaringer har du, som kan inspirere til fremmøde?

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. april 2019 @ 23:18

 33. Igen idag mandag
  http://nyheder.tv2.dk/2019-04-22-lige-nu

  Kommentar by p — 22. april 2019 @ 14:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper