21. april 2019

BT insinuerer i overskrift at Trump var bange for Muellers afsløringer: Citerer bevidst udenfor kontekst

Blandt spørgsmålene i Politikens ‘Junkmedier’-analyse er “Er rubrikker og indhold skarpvinklet ud over, hvad fakta kan holde til?” Den slags finder sted dagligt i MSM, særligt i online-udgaven af de hurtige clickbaitende dagblade.

Herunder et fantastisk eksempel fra BT, der i kølvandet på offentliggørelseen af Mueller-rapporten citerer Donald Trump. Overskriften indikerer, at Trump var bange for Muellers afsløringer (om samarbejde med Rusland), omend det i konteksten klart fremgår, at han var bange for de politiske konsekvenser – at det ville lamme hans præsidentperiode rent politisk. Der er således ikke tale om en tilståelse om ‘russian kollusion’, men om bekymringer for svækket politisk handlekraft på grund af undersøgelsen. Forskellen er alt.

Fra BT – Panikslagen Trump: ‘Det er enden på det hele. Jeg er fucked’.

“Rapporten konkluderer, at der er ikke er beviser for, at præsident Donald Trump har forsøgt at forhindre specialundersøger Robert Muellers arbejde…

Præsident Trump, der torsdag var vært for et arrangement for krigsveteraner i Det Hvide Hus, opfatter rapporten som en stor sejr. … Anderledes panikslagen var Donald Trump i maj 2017.

Dengang erfarede han, at Robert Mueller var blevet udpeget som den mand, der skulle granske Ruslands-indblandingen.

‘Åh Gud. Det er forfærdeligt. Det bliver enden på mit præsidentembede. Jeg er fucked!,’ sagde præsidenten ifølge rapporten. …

Alle fortæller mig, at hvis man bliver genstand for en af disse uafhængige undersøgelser, vil det ødelægge præsidentembedet. Det vil tage årevis, og jeg vil ikke være i stand til at foretage mig noget. Det er det værste, der nogensinde er sket for mig,’ sagde præsidenten.”

(BT, 18. april 2019)

“The President returned to the consequences of the appointment and said, ‘Everyone tells me if you get one of these independent counsels it ruins your presidency. It takes years and years and I won’t be able to do anything. This is the worst thing that ever happened to me.” (Snopes)

Oploadet Kl. 22:49 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100564/trackback

26 Comments »

 1. Var i Tyskland, da Notre Dame brændte og havde på mit hotelværelse TV’et kørende med live-reportage – på et tidspunkt kom der et tweet fra Trump, hvori han opfordrede til at kaste vand fra helikoptere for at slukke branden. Da en ekspert så modsagde ham og mente, at det kunne ødelægge kirken, brugte kommentatorerne meget af den resterende aften på at minde om at Trump ville have ødelagt kirken, ja, det var nærmest hans skyld det hele – bare en historie til at illustrere MSMs løgnagtige tilgang til vores samtid. Intet under at Trump kalder dem Fake News ;-)

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 21. april 2019 @ 23:20

 2. Alle de tåbelige anklager mod Trump har selvfølgelig begrænset hans arbejde, men han har trods alt skaffet mere end halvdelen af midlerne til “murer”, fået banket universiteterne på plads med hensyn til Freedom of speech, gået i dialog med verdens mest modsstridige diktator ( i ved ham den lille buksetrold med det høje hår ;) ) For ikke at tale om alle de andre “mindre vigtige” tiltage der skal til for at holde et land som USA kørende.

  Så nu kan han komme i gang med at rense landet for alle de forbrydere der operere indenfor Statsadministrationen. Så som Hillary´s salg at atommateriale til Rusland, salget af HELE USA´s lager af helium til Kina ( ukendt for de fleste Pga. vores løgnagtige medier ) og meget andet der helt sikkert vil se dagens lys når Trump kommer op på fulde omdrejninger.

  Personligt glæder jeg mig til de næste 6 år med Trump som Amerikansk Præsident. Det er bare at smide benene op og nyde forestillingen ;)

  Kommentar by Santor — 21. april 2019 @ 23:29

 3. På et tidspunkt inden spiret styrtede sammen, var der vitterlig brug for at smide mere vand på end de få brandmænd på stedet kunne klare. Men hvorfor var der ikke et bedre brandberedskab? Og hvorfor lader man i et land med snesevis af brandattentater mod kirker en katedral som Notre Dame være ubevogtet udvendig, når der var sat et stillads op så enhver pyroman eller islamist kunne kravle op og hælde benzin ned i kirken?

  Kommentar by tp — 21. april 2019 @ 23:36

 4. Det er klart, demokraterne har søgt at lamme præsidentembedet. I realiteten ét langt forsøg på statskup.
  Hør den fantastisk indsigtsfulde Victor Davis Hanson
  https://www.youtube.com/watch?v=gn9q7JEscqY

  Kommentar by Snaphanen — 22. april 2019 @ 00:15

 5. Der var megen snak om denne rapport længe inden den kom frem.gæt hvem som krævede den publiceret. Igen igen igen er danske medier med på løgnen om den onde højrefløj. Lige som de var med på løgnen om Barry Soetoros amerikanske statsborgerskab.

  Kommentar by Nielsen — 22. april 2019 @ 01:06

 6. >2 Santor 23:29
  Du må indrømme det er sjovere at høre en kineser snakke,medens han udånder helium,end en amerikaner.

  Kommentar by Nielsen — 22. april 2019 @ 01:10

 7. https://youtu.be/X0Nztz0RTtg Thisted (Havrevej)
  Næste dages demoer:
  22.4.2019 kl. 15.00: Avedøre (Sporet)
  22.4.2019 kl. 18.00: Farum (Farum Midtpunkt)
  23.4.2019 kl. 16.01: København (Blågårds Plads)
  Vi har 10100 vælgererklæringer.

  Giv en vælgererklæring her:
  https://stramkurs.dk/v

  Kommentar by Sindsro — 22. april 2019 @ 01:21

 8. https://youtu.be/X0Nztz0RTtg Thisted (Havrevej)

  Næste dages demoer:
  22.4.2019 kl. 15.00: Avedøre (Sporet)
  22.4.2019 kl. 18.00: Farum (Farum Midtpunkt)
  23.4.2019 kl. 16.01: København (Blågårds Plads)
  Vi har 10100 vælgererklæringer.

  forsætter

  Kommentar by Sindsro — 22. april 2019 @ 01:22

 9. forsat
  Giv en vælgererklæring her:
  https://stramkurs.dk/v

  Kommentar by Sindsro — 22. april 2019 @ 01:23

 10. Afsløring. Skod-avisen er på rundsenderen, betalt af satanist-kabalen aka illuminati, som også ejer CNN, MSNBC – hele Fake News Lame Stream Media, donerer til DDR, TV-MeeToo, BBC and what not.

  Donald J. Trump og hele hans omgangskreds, inkl. familie er falsk anklaget og ulovligt “undersøgt”, udspioneret og bagvasket i årevis.
  For hvad?
  Alt det som satanisterne gjorde og gør.

  Kommentar by Iznogut — 22. april 2019 @ 02:56

 11. Satanist-Kabalen står bag EUSSR også kendt som EURABIA eller EU.

  Kommentar by Iznogut — 22. april 2019 @ 02:58

 12. Snaphanen, godt link. En professor som satanisterne ikke har snor i.

  Kommentar by Iznogut — 22. april 2019 @ 02:59

 13. Off-topic: Stram kurs holder hele 3 demonstrationer i dag mandag: i vanløse kl 13, avedøre kl 15, og farum midtpunkt kl 18. Især de 2 sidste er kendt som modbydelige områder, så de bliver nok aflyst i ytringsfrihedens navn men vi får se.

  Blågårds plads på nørrebro er på programmet igen tirsdag kl 16.01 hvor det tidligere demonstrationsforbud er ophævet, så pernille skippers ænder bliver fede!

  Kommentar by Per — 22. april 2019 @ 04:17

 14. Nå det er allerede nævnt kan jeg se, men hellere en gang for meget end for lidt.
  Deres video på youtube fra vollsmose er forresten næsten oppe på 1 million visninger nu! (927.000+) Den var virkelig også en øjeåbner for mange tror jeg, for dem der angreb dem vidste ikke engang hvem de var på det tidspunkt! Beviset leverer de selv da en af tumperne vredt udbryder “er i fra dansk folkeparti eller hva’!?” hvorefter de gik amok i en blodrus uden at høre svaret… Stram kurs afholdt heller ingen demonstration på det tidspunkt, de var bare drejet ind på en parkeringsplads midt i et muslimsk område!

  Kommentar by Per — 22. april 2019 @ 04:34

 15. BT ER OGSÅ en skod- og junk-avis, ligesom alle de andre papiraviser. Alle manipulerer de på livet løs, og alle er de købt og betalt af de gamle partier. Som nu vil indføre censur af alle debatter. Og som agter at fordoble eller tredoble indvandringen. Begge dele forpligter Marokko-traktaten os til. Det skriver papir-aviserne ikke om, selvom traktaten er et farligt og nederdrægtigt angreb på vores demokrati, vores velfærd og det danske folks liv og fremtid. Nej, journalisterne vil meget hellere skrive om Trump, om hvad der sker i fjerne lande, om hvad der foregår af gøgl og pjattet underholdning i tv og andre steder.

  At rødfascister og falske borgerlige er på vej til at æde Danmark op inde fra, at man med endnu mere indvandring vil udskifte og fordrive eller udrydde danskerne, det skal vi helst holdes i uvidenhed om. At kommunistisk og feministisk familiepolitik opløser og splitter vores familier, at Christiansborg forærer vores landskaber, byer, boliger, skoler, penge, velfærd, pensioner, sundhedsordninger og infrastruktur væk til asylanter og migranter…. og at importeret kriminalitet og narko-handel skaber utryghed overalt, det skal vi helst ikke oplyses om eller tænke på.

  Sverige er nu et værre diktatur end Frankrig, skriver Snaphanen. Men står det til papir-aviserne og DR skal Danmark gøres til Sverige nr. 2.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. april 2019 @ 08:03

 16. Jeg kan også godt lide den tolkning, Demokraterne og nogle af de anti-trumpske mainstream-medier har af Mueller-rapporten:

  Mueller frikender ikke Trump. Han kunne bare ikke finde beviser på Trumps skyld. Trump kan stadigvæk have samarbejdet med russerne.

  Tænk, hvis danske retsrapportere begyndte at bruge denne tilgang til lov og ret:

  Domstolen har i gåseøjne frikendt den tiltalte. Men i virkeligheden frikender Domstolen ikke den tiltalte. Den kunne bare ikke finde beviser for den tiltaltes skyld. Den tiltalte er derfor i grunden skyldig. Indtil hans uskyld er bevist.

  Man er altså som udgangspunkt skyldig, indtil det modsatte er bevist.

  Med den alternative indstilling til lov og ret er det ikke underligt, at journalister sammen med politikere og brugtvognsforhandlere skraber bunden i troværdighedsundersøgelser.

  Kommentar by np — 22. april 2019 @ 08:05

 17. Og Snopes’ eneste standpunkt er, at “jo, det sagde Trump” selvom myten de egentlig burde tilbagedrive, er hvordan citatet konsekvent tages ud af kontekst.

  Men Snopes har også ideologisk slagside så det gør noget.

  Kommentar by Quark — 22. april 2019 @ 08:50

 18. Journalisterne (redaktørerne) er smarte, – smarte til at vinkle (manipulere) overskrifterne, så læserne bliver narret til at tro på den slet skjulte agenda.

  Kommentar by Ole Madsen — 22. april 2019 @ 08:59

 19. Medierne udskreg Anders Bering Breivik som højreradikal ekstremist.
  Det er rent held at han ikke er blevet henrettet.
  Man kunne ikke komme langt nok ned i detaljer om hans liv og færden.

  Det på Sri Lanka er “kun” selvmordsbomber og at ingen har taget ansvaret.

  Kommentar by k.m. — 22. april 2019 @ 09:04

 20. Enig Snaphanen 00:15. “Det er klart, demokraterne har søgt at lamme præsidentembedet. I realiteten ét langt forsøg på statskup.”

  Hvorfor blev det aldrig de altdominerende danske statsejede, DR og TV2’s vinkel på den Obama+Hillary+DNC betalte løgnekampagne? Er DR og TV2 blinde eller blot forblændede?

  Hvor mange statsansatte medieforskere er der i Danmark? Hvorfor blev det aldrig den altdominerende vinkel for dem? Mon det nogensinde bliver det?

  Det Demokratiske Partis collusion-løgnekampagne er nok det største valg svindelnummer i nyere amerikansk historie. Et statskup udført af præsident Obama og det Demokratiske Partis præsidentkandidat, Hillary Clinton. Det lammede den valgte republikanske præsident Trump i 2 år, men det lykkedes dog ikke at få ham afsat, som det var intentionen.

  Hvornår kommer public service mediernes graver-journalister frem til denne sandhed, som alle vi andre, der ikke ser verden gennem røde kontaktlinser, kunne se fra starten og som var veldokumenterede af omfattende analyser af de frie online medier?

  Medieforskning er selvfølgelig en langvarig og grundig proces for de statsansatte medieforskere i Danmark. Men mon de nogensinde vil nærme sig sandheden om denne medieskandale, der vildledte befolkningen i to år? Man har sine tvivl.

  “Selv om den længe ventede Robert Mueller-rapport, der har undersøgt russisk indblanding op til præsidentvalget i USA i 2016, ikke fælder dom over Donald Trump, er det svært at kalde den en sejr for præsidenten. Det vurderer Niels Bjerre-Poulsen, der er lektor i amerikansk politik ved Syddansk Universitet.
  Ifølge Niels Bjerre-Poulsen er det ikke helt så sort og hvidt.
  – Det fremgår tydeligt, at det ikke er en frifindelse. Robert Mueller har bare ikke kunnet indsamle nødvendige beviser til at kunne rejse en sigtelse, siger han til Ritzau.”

  (TV2 Nyheder&Ritzau 18. apr. 2019, 21:07)

  Kommentar by A-mad — 22. april 2019 @ 09:21

 21. Skodavisen BT er vel bange for at blive stemplet som et “junkmedie” af Organet For Den Højeste Oplysning, og derfor skynder man sig at producere en omgang Trump-bashing, for at bevare den gode stemning…

  Kommentar by Revisoren — 22. april 2019 @ 09:29

 22. LOL Nielsen. Du har fuldstændig ret :)

  Kommentar by Santor — 22. april 2019 @ 11:13

 23. I SOVJET-UNIONEN var det skik og brug at alle tiltalte blev dømt skyldige, fordi hvis de havde været uskyldige, var de vel ikke blevet tiltalt! Rød logik for høns og kyllingehjerner. På den måde blev tusinder af uskyldige dømt til døden eller 3O-4O år i Sibirien, i “retssager” der var skueprocesser og teaterforestillinger. Man kunne uden videre og uden ringeste grundlag blive anklaget for at være spion, sabotør eller folkefjende. Anklager som var det rene vrøvl blev brugt til at skaffe sig af med politiske modstandere, til at terrorisere og jage skræk i befolkningen, og til at skaffe gratis arbejdskraft til tvangsarbejdslejre i Sibirien og andre steder. Det røde regime var et rent rædselsregime, men det varede længe før russerne forstod at retsvæsnet var et rent svindelforetagende. Læs “Kommunismens sorte bog” mv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. april 2019 @ 11:51

 24. BæTidene
  Det stopper ikke før DT er ude af det Hvide Hus. Helt ude.
  Finder man ikke noget. Finder man på noget.
  ALT ka’ bruges. Jo større MSM-løgne des bedre. Dr. Sepp Goebb applaudere heftigt fra down below alt i mens han stamper takten med klumpfoden.
  Og DE kalder DKA, Snaphanen, UP o.l. Fake News.
  Det bedste forsvar er angreb, lader til at være modus operandi hos affaldet fra den røde pølsefabrik “journalisthøjskolen”. Small wonder de ofte er drikfældige/ misbrugere, for at ku’ holde stanken ud.

  Kommentar by Knights Templar — 22. april 2019 @ 12:45

 25. Luk dog junk-naziborgen i Aarhus. Det er alligevel kun nazi-familie der søger borgen og kun nazi-junkere, der udspreder den daglige nazi-junk.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. april 2019 @ 16:25

 26. ..Egentlig passende at Radio Nazi 24/7 kommer hjem til nazijunkolist højborgen..

  Kommentar by Hul igennem? — 22. april 2019 @ 16:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper