25. april 2019

Konservativ vil stoppe migrationen med gode… ’sundheds- uddannelses- og socialsystemer’ i Afrika

“Hvorfor opfattes flygtninge pludselig som en trussel?” diskuterede Lars Trier Mogensen onsdag på Radio24syv, i anledning af to nyere udgivelser fra to tidligere generationsekretærer i Dansk Flygtningehjælp. Eks-kommunisten Andreas Kamm, lød mere fornuftig end Arne Piel Christensen, der i øvrigt har skrevet sin bog med kommunisten Knud Villy. Svarene var forudsigelige. Populisme og dårlige politikere, havde ødelagt danskernes moral.

Det er sådan set okay med mig, at den yderste venstrefløj har et radio-reservat, men Det Røde Felt adskiller sig værdipolitisk ikke fra andre programmer på samme kanal. I sidste uge hørte jeg eksempelvis 55 minutter (Tinne Hjersing Knudsen), der havde NGO-kritik af forholdene i libyske flygtningelejre som emne. Den ene interviewede politiker var Alternativets Rasmus Nordqvist, der ville lukke lejrene, og give mulighed for fri og sikker adgang til Europa. På den anden fløj var den konservativ EP-kandidat Pernille Weiss, og hun var i defensiven fra start til slut.

Pernille Weiss, K: … Vi har ihvertfald et moralsk ansvar… Vi har da under alle omstændigheder et moralsk ansvar… Der skal både tages nogle akutte konkrete skridt, og så skal der tages nogle mere sådan længerevarende mere systemisk arbejdende skridt, for at få folk til at finde en fremtid og et håb og et perspektiv i eget hjemland, så man slet ikke behøver at tænke den tanke, at jeg bliver nødt til at migrere med livet og mine børn og min ægtefælles tilværelse og sundhed som indsats. Det er det endemål vi skal ses for os.

vi må se på hvad vi kan gøre i de lande hvorfra folk de emigrerer. … Det der skal til er jo at folk slet ikke i Afrikas lande har behov for, føler lyst til, har trang til, ikke kan se anden udvej end at emigrere op imod Europa, og dermed også strande i Nordafrika.

… Vi skal få sat langt mere fart i at se på hvad vi kan gøre i de lande hvorfra folk starter deres migrationsrejse. Og det er der, hvor jeg oplever at det halter. Det er jo i EU’s egen interesse, kan man sige, at vi får opbygget et godt og sundt naboskab til Afrika med gode produktionsvirksomheder med sundheds- uddannelses- og socialsystemer, der virker på en måde, så det kun er den – hvad skal man sige, er den positive migration mellem nord og syd som kendetegner den måde vi er naboer til hinanden på.

samtidig med at der også bliver opbygget nogle relationer omkring uddannelse, undervisning, socialsystemer, som gør at der lige pludseligt vokser et sundt og bæredygtigt arbejds- og familieliv op for mennesker i Afrika. … Det er det der skal til.

(Pernille Weiss, EP-kaniddat for De Konservative)

Hvis man kalder velfærdsmigranterne for ‘klimaflygtninge’, så er nødvendige tiltag legale at diskutere.

“Problemet er enormt. Derfor bør man i de lande, hvor der er rigtig mange unge, indføre en etbarnspolitik som i Kina. Det kan være med til at forhindre, at det går helt galt. … Jeg er fuldstændig enig i, at man bør indføre en begrænsning. FN burde presse meget mere på, men det er svært, når der kommer noget religiøst ind over som prævention og abort.” (Professor Jørgen E. Olesen i Jyllands-Posten, 19. april 2019)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100678/trackback

57 Comments »

 1. Det er kun underfrankerede personer der diskuterer hvor mange skattekroner der skal bruges på taberlande styret af diktatorer, siden 1960erne er Danskernes velfærdskroner smidt i grams til ingen verdens nytte, det eneste pengene har gavnet er de personer der har levet højt på strå som u-lands DJØFer, samt øget u-landenes befolkningstal til fare for verdens klimaet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. april 2019 @ 12:50

 2. Man skal kun give éen ting til tumperne i ulandene:svangerskabsforebyggende midler. Tvungen brug med lille økonomisk kontanthjælpsbeløb til hver person, som faktisk bruger p-pillerne og kondomerne.

  Kommentar by barfbag — 25. april 2019 @ 13:14

 3. Fattigdom er ikke årsagen til migration. Fattige flygter ikke til Europa fordi de har ikke midlerne til rejsen. Migration er drevet frem af “push and pull” effekter. De som er kommet ind tiltrækker flere til, at komme gennem netværk. Adkomsten til midler til, at komme gennem mindre fattigdom vil få flere til, at komme. Vi har intet moralsk ansvar for disse mennesker.

  Kommentar by CCC — 25. april 2019 @ 13:21

 4. Vi kan ligeså godt begynde at atombombe de lande helt i knæ nu, jo tidligere vi starter, jo bedre for os.

  De konservative er psykopater, nøjagtig som alle andre politikere. De forestiller sig måske, at vi lige skal løse alle Afrikas problemer, inden vi skal stoppe migrationen?

  Kommentar by Cat Girl — 25. april 2019 @ 13:22

 5. Fru Weiss er “konservativ” på samme måde som for eksempel Connie Hedegaard d.v.s. skabsradikal…

  Kommentar by Revisoren — 25. april 2019 @ 13:29

 6. Danmark skal bare lærer hele Afrika om Grundtvig, og sætte nogle beskæftigelsesprojekter i gang. F.eks lære dem lidt om- integration, mangfoldighed, og tolerance…..så skal Danmark nok frelse Afrika….:-) (Godnat og sov godt). Støt SIAD. God weekend. :-) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. april 2019 @ 13:31

 7. Det bliver en stemme på Anders Vistisen – ALLE andre er jo komplet sindssyge

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. april 2019 @ 13:34

 8. Afrikanerne skal simpelthen i n t e g r e r e s i Afrika! Gud, det er en helt ny tanke! Og det siger sig selv, at vi i den forbindelse som europæere har en kæmpe forpligtelse og et ditto ansvar, for vi har jo udviklet en kolossal ekspertise i netop integration.

  Flere midler til integrationsindsatsen i Afrika. Nu!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. april 2019 @ 13:39

 9. UNDERLIGT SOM GODHEDENS politikere og journalister tit taler om Danmarks “moralske ansvar” for forholdene i Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Stillehavets øer.

  De vil have at lillebitte Danmark skal redde, belære, finansiere og være forbillede for hele verden. De “gode” politikere sender milliarder af kroner ud til alverdens fjerne kæmpelande, de plyndrer danskerne med bøder, gebyrer, enorme afgifter på vand, varme og lys og 25% i moms m.m. Samtidig storpisser de på danskerne, på de gamle, de arbejdsløse, de fysisk og psykisk syge, de fraskilte mænd, de hjemløse, trafikofre og voldsofre m.fl. Deres hensynsløse kynisme overfor deres egne, har været årsag til titusindvis af dybe tragedier.

  Godhedsindustriens medløbere er som regel ulve i fåreklæder, snyltere, hyklere og forrædere. De taler meget om humanisme og næstekærlighed, men svigter og udnytter deres egne, til fordel for fjerne folkeslag. De importerer hærskarer af kulturfremmede og fjendtligt sindede migranter og asylanter som truer med at destruere vore landes økonomi, fred og stabilitet.

  Flere bloggere har været inde på at de gamle partier og medier har udviklet sig til at være danskernes FJENDER. Disse bloggere har desværre ret. Dansk politik er som en bus der er kørt i grøften, og ligger med hjulene i vejret. Vi har kurs mod en skør, fattig, katastrofal og blodig fremtid. Se hvad Salvini afslører om Merkel, EU og masseindvandringen mv. (den korte avis og snaphanen)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. april 2019 @ 13:45

 10. Mange børn er en bevidst strategi i Afrika – det giver penge fra migranterne i Europa/USA – og store befolkninger giver indflydelse i FN

  “Tanzanian president bluntly attacks contraception, saying high birth rates are good for economy”

  https://theconversation.com/tanzanian-president-bluntly-attacks-contraception-saying-high-birth-rates-are-good-for-economy-103513

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. april 2019 @ 13:51

 11. Jeg synes, at afrikanerne skal have et COOP-kort, for andelsbevægelsen er bare superfin. Og så skal de på højskole og lære om Grundtvig og Mandela. Og så skal de danse og synge og være glade. Så har Afrika en lys fremtid.

  Kommentar by tilfældig — 25. april 2019 @ 13:54

 12. Det er ren valgtapas fra de lattelamme. 100% urealistisk. Enten gør man intet, eller også afsætter man diktatorer i Afri. Afghanistan, banan. Nogen der gider? Muah muah muahaha.. I invasionen har Afrika i snor sammen med kina.. Invasionen vil islamme hele verden.. Og gør det..

  Kommentar by Gaflen — 25. april 2019 @ 13:58

 13. Hallo Pernille Weiss; er du lige faldet ned fra månen? – Har du ikke hørt efter i skolen? – Hvordan var det lige det gik med de infrastrukturer: Havne, jernbaner, veje, osv. som europæerne etablerede, og efterlod intakte, sidst vi blandede os i Afrikas indre anliggender – Det meste af dette er pist borte, som i borte!

  Forventer fru Weiss, at skatteplagede danskere, sammen med Europas øvrige plagede befolkninger, nu igen, skal kaste surt tjente penge i det afrikanske shithole? – Hvor dybt åndssvag har man som politiker lov til at føre sig frem!?

  Man skulle ellers tro, at fru Weiss havde nok at gøre herhjemme, med at få ryddet op i alt det lort de Konservative har rodet fædrelandet ud i!?

  Kommentar by T. Flodur — 25. april 2019 @ 13:59

 14. Det er ren valgtapas fra de lattelamme. 100% urealistisk. Enten gør man intet, eller også afsætter man diktatorer i Afri. Afghanistan, banan. Nogen der gider? Muah muah muahaha.. I invasionen har Afrika i snor sammen med kina.. Invasionen vil islamme hele verden.. Og gør det..

  Kommentar by Gaflen — 25. april 2019 @ 14:00

 15. Mellemnavnet er Trier. Say no more.
  Endnu et skidtprodukt fra røde pølsefabrik.

  HvorFOR spørger du?!!

  Kig dig omkring bright ass!

  Kommer sjældent i vores hovedstad (HVIS, jeg ka’ bli’ fri). Desto voldsommere virker forandringerne(forringelserne) på mig – hver gang:
  Vagter overalt. Korankummer & klodser. Pansrede kundesluser i forretningerne.
  Behøver jeg fortsætte Lasse-basse?

  Kommentar by Knights Templar — 25. april 2019 @ 14:11

 16. Lad dog de negere være. Jo bedre De har det det mere yngler De.
  Det er jo nøjagtig som med de Fede katte.

  Skal de hjælpes i Afrika skal de forstå at sætte tæring efter næring.

  Kommentar by Sindsro — 25. april 2019 @ 14:59

 17. Prøv at skrive “Næstved kommune tvangsfjerner 11-årig pige” (mod hendes vilje) og se et eksempel på kommuners kommunistiske, nævenyttige, kolde og kyniske familie- og børnepolitik.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. april 2019 @ 15:03

 18. Etbarnspolitik og Joachim B. Olsen + haram pølsevognen https://www.24syv.dk/programmer/cordua-steno/50975974/etbarnspolitik-skal-redde-klimaet

  Kommentar by anno — 25. april 2019 @ 15:12

 19. “Hvis man kalder velfærdsmigranterne for ‘klimaflygtninge’, så er nødvendige tiltag legale at diskutere.” Den, der har formuleret denne sætning, har et IQ-problem.

  Kommentar by Ole Madsen — 25. april 2019 @ 15:17

 20. Wow, raspen og stram kurs mangler nu kun 6000 vælgererklæringer!, så er det ud af røret og få tilmeld gjort.. Inden invasionen gør dk til et diktatur..

  Kommentar by Gaflen — 25. april 2019 @ 15:24

 21. Jeg aner, at det er Kim, der har formuleret sætningen som en slags konklusion på udtalelserne fra Pernille Weiss. Med andre ord: Hvis migranterne kaldes ‘klimaflygtninge’ vil det være ‘tilladt’ at diskutere f ex børnebegrænsning.

  Kommentar by Anonym — 25. april 2019 @ 15:26

 22. Bliver det ikke mere og mere klart, at der er alt for mange naive, dagdrømmende, verdensreddende, uvidende, klimabekymrede og radikalt tænkende kvinder med i nutidens politik? Læs om Sophie Hæstrup Andersen hos 24nyt.dk. Og læs om hvordan ligestillings-ministeren fra V, Eva Kjær Hansen, nu vil have kvoter, så mænd frasorteres når jobs skal besættes.

  Kommentar by tp — 25. april 2019 @ 15:26

 23. Jeg kan ikke falde ned, endelig et lyspunkt her på dejlige kim møllers realistiske gusten-blog. Mangler kun 6000 v. Til rasmus t.rex. Paludan.. Come on man!

  Kommentar by Gaflen — 25. april 2019 @ 15:38

 24. Det konservative findes ikke længere som parti, se blot Pernille Veiss. Selvom hun er ligeså dum
  som de øvrige i EU, ønsker jeg ikke hun får en stemme.

  Kommentar by IES — 25. april 2019 @ 15:42

 25. Pernille Weiss er nu en af de mere begavede konservative (sammen med Rasmus Jarlov. Men hun er selvfølgelig ude med luftige løsningsforslag, som ikke kan gennemføres i praksis, fordi de fleste europiske stater er håbløst forgældede.

  Frankrig har, så vidt jeg husker, ikke haft overskud på deres statsbudget siden 1973 – og det var dengang, man ikke måtte køre i bil i Danmark om søndagen, hvis nogen ellers kan huske dette?

  Men ellers må kinøjserne tage over og køre negrene med hård hånd. Det bliver ikke sjovt for dem eller Allahs tilhængere, men rundkredspædagogik duer heller ikke i Afrika.

  I øvrigt leve modige Rasmus Paludan – vor tids dejligt provokerende Glistrup!

  Kommentar by MKM — 25. april 2019 @ 15:54

 26. Støt landsindsamlingen til indkøb af koran bøger til rasmus terpentin paludan.. Og til en palleløfter.. Invasionen skal have renset ørene så de kan høre demokratiet..

  Kommentar by Gaflen — 25. april 2019 @ 16:48

 27. http://www.saebyavis.dk/2019/04/25/roede-kors-i-saeby-vil-lave-familielejr-for-flygtninge-2/

  Samtidig straffes kommuner for overforbrug
  f.eks. ved renovering af skoler.
  Send tørklæde ællinger på ferie, mens vores børn holder sig hele dagen, på grund af uhumsk toiletter

  Kommentar by k. m. — 25. april 2019 @ 16:57

 28. Tørklædekællinger – smartphone tastatur snyder igen

  Kommentar by k. m. — 25. april 2019 @ 16:59

 29. Var disse lande ikke kolonier tilhørende europæiske lande. Lad dem tage deres eget yngel. Og ikke Europa pas til videre penge kasser i andre.
  Og så lad være med at Stikke dem blår i øjnene. Hjælp dem i ørkenen.

  Kommentar by p — 25. april 2019 @ 17:19

 30. Der skal ikke bruges én krone på islamistlande. Derimod giver jeg gerne al den gratis prævention og familieplanlægning som de mindreårige kneppeofre mangler.
  Og skulle der være nogen islamister tilbage. så tager de bare til SauidiArabien; der er der masser af plads og de kører alle i guldbronzerede RollsRoycer.
  Klodens største problem er islamistisk overbefolkning og plasticsvinere, alle skal de hjem til SaudiArabien; plastic og pædolandet over alle!

  Kommentar by Hul igennem? — 25. april 2019 @ 17:21

 31. Problemet er måske at de ikke kan regne?
  Hvor har de gået i skole henne?
  Africa population 2050 2.527.556.761
  Africa Population 2019 1.314.121.714 (i dag)
  Africa Population 2000 817.566.004
  Africa Population 1960 285.142.006
  Africa Population 1900 120.000,000 (estimeret)
  (Demografi er skæbne. Vi lader lige tallene stå et øjeblik!)
  Kilde: Worldometers

  Kommentar by A-mad — 25. april 2019 @ 17:30

 32. FIK I SET DEN BRUTALITET og ondskab hvormed Næstved kommune og hele systemet sjakrer rundt med barneskæbner, flytter dem hid og did, og fuldstændig ignorerer hvad børnene selv ønsker. Se den røde fascisme overfor familier for fuld udblæsning på dokumentar film: “Næstved kommune tvangsfjerner 11-årig pige”. Og husk at det blot er eet eksempel ud af tusinder, på tyranni og psykisk tortur overfor børn og forældre. Massevis af sager viser at korrupt råddenskab i familie-bureaukratierne og “børneværnet” er noget ganske almindeligt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. april 2019 @ 17:36

 33. Demografien, fremskrivning og nu
  Europa Population 2050 715.721.014
  Europa Population 2019 743.102.600 (nu)
  Kilde: Worldometers

  Kommentar by A-mad — 25. april 2019 @ 17:40

 34. Ikke en krone.
  Ingen fælles økonomi, moral, ansvar med tossegode kællinger m/k.
  Lad afrikanerne løse deres egne problemer i Afrika.
  Ingen negere til Europa.
  Dem der vil hjælpe sorte. Må rejse derned på egen regning.
  penge til Afrika er spild af penge.

  Kommentar by XXXXX — 25. april 2019 @ 17:43

 35. “An important step in the fight against a globalized world is to stop shouldering global responsibility. You do not have to comment on everything, do not have to take sides everywhere, do not constantly have to offer a solution to each problem that arises on the global stage. It is good and important to have an overview, but that is as about as far as it should go. One should take the old adage to heart: ‘Swing the broom at your own doorstep’. Europe would thank you.”

  Fra Arktos Journal (arktos.com).

  Kommentar by Acharya Tuisto — 25. april 2019 @ 18:05

 36. Mange økonomer bl.a økonomiprofessor Martin Paldam, Århus Universitet og den skotsk-amerikanske nobelpristager, økonom Angus Deaton, mener, at ulandsbistand gør mere skade end gavn, fordi bistanden får modtagerlandene til at orientere deres politik efter at skaffe bistandhjælp og ikke efter at skabe økonomisk vækst og velstand for deres egne befolkninger.

  Kommentar by A-mad — 25. april 2019 @ 18:12

 37. Breaking News!

  Ifølge flere medier, så tiltræder den lille yndige kommunist Johanne Stalin Nielsen efter valget en stilling som Generalsekretær for Red Barnet i Danmark.

  Man må sgu indrømme, at de røde altid har været gode til at sørge for fede pamperjobs til deres kammerater.

  Ejendomsspekulanten Smidt Nielsen vil passe fint ind i terrororganisationen Red Barnet.
  Det var som bekendt under Gucci Helles ledelse, at man begyndte med den omfattende menneskesmugling af migranter fra Afrika til Europa.

  Kommentar by Revisoren — 25. april 2019 @ 18:55

 38. Hvide menneskers byrde i Europa bør skride.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. april 2019 @ 19:20

 39. Fuldstændig latterligt. Hvis de fjernede asylretten ville der ikke komme en eneste..

  Kommentar by Morten — 25. april 2019 @ 19:29

 40. Ja det ender vel med at de kan ansøge om asyl på ambassaden i deres land. Herefter kan de få tilsendt støtte og diverse fra Danmark uden at have været her. Nok en billigere løsning. Der spares bolig mm.
  Eller hvad?

  Kommentar by p — 25. april 2019 @ 20:03

 41. Pernille Weiss, K: … Vi har ihvertfald et moralsk ansvar… Vi har da under alle omstændigheder et moralsk ansvar…

  til at

  Hvem er det Vi?

  Det kan i hvert fald ikke være T. H. for jeg har ikke givet hende mandat til at udtale sig mit moralske ansvar. Så er det bedre med personlig moral, hvis man ellers synes, at det er synd for negrene i Afrika og derfor hjælpe.

  Formodentlig et eklatant eksempel på at borgerlige alt for længe har været i defensiven. Pernille Weiss er formentlig udvidende om, at hun her ligger under for kollektivistisk tænkning.

  Kommentar by T. H. — 25. april 2019 @ 20:16

 42. I SOVJET-UNIONEN blev millioner og atter millioner af fredelige og uskyldige borgere, både børn og voksne, ofre for kommunisternes vanvid og ondskab.

  Nu risikerer millioner af europæere at blive ofre for samme slags vanvid og ondskab. De røde fascister planlægger at afskaffe nationerne og demokratierne via totalitær fjernstyring, via afrikanisering og islamisering. Frau Merkel fører an, og har fået DR, Pølletiken, Macron, Lars Ulykke, Uffe Elbæk, Jelved, Zenia, Pernille S, Sofie C. og Mette F. osv. med sig.

  Kommentar by tp — 25. april 2019 @ 20:31

 43. EU er det synkende TITANIC. Se den korte film med Silvani hos snaphanen.
  Der fortælles om 6OO.OOO falske flygtninge, der ikke er flygtet fra krig, men som bringer krig med sig. Og kriminalitet: 25O.OOO ekstra forbrydelser på eet år.

  Kommentar by tp — 25. april 2019 @ 20:45

 44. Hun virker skør. Håber ikke, at hun bliver valgt. De Konservative er på vildspor.

  https://www.berlingske.dk/danmark/k-spidskandidat-vil-styrke-eus-samarbejde-med-afrika-10-mio.-migranter

  Kommentar by np — 25. april 2019 @ 21:12

 45. Sig mig engang. Der må da være en nedre grænse for, hvor dum man må være. En konservativ politiker der ligner den søde lille pige, som alle skal kunne lide og bare angler efter andres skulderklap og er konfliksky hinsides enhver grænse som hele venstrefløjen. Hvor er mandsmodet? Er hun ikke citeret for at ville lukke 10 mill. indvandrere ind i Europa? Forhåbentlig får hun ikke én stemme.

  Kommentar by PiusXll — 25. april 2019 @ 21:13

 46. Kommentar by k. m. — 25. april 2019 @ 16:59

  Tørklæde ællinger…hohohoho – den var go´.

  For når ællingerne bliver store…rigtig store, som mange af dem bliver…så vralter de sgu så “smukt” men ikke særligt rapt!!!

  Øøøeehhrrrhhmmm!

  Kommentar by Black Watch — 25. april 2019 @ 22:49

 47. Samfundsøkonomi har damen ikke forstand på. Hun fremfører ingen dokumentation for sit sludder. En forøgelse af arbejdsstyrken med eks. 10 % udlændinge øger kun et samfunds bnp med 0,1%. De 10% skal jo ha deres del af samfundskagen først. Og når pruduktiviteten i Dk siden 2015 har været negativ og før det parallel, betyder det at den ” indfødte” befolkning må betale indvandringen med “Reformer”- besparelser som højere pensionsalder.- De 0,1 % går ubeskåret til værnemagerarbejdsgiverne sammen med gevinsten ved løntrykkeriet.( Den reducerede realløn) Men feltmadrassen Pernille Weiss kommer jo fra et parti ,hvor formanden importerer trækkerdrenge fra Latinamerika.- Mon hendes svigermor er radigalningen Birte Weiss

  Kommentar by dansker — 25. april 2019 @ 23:31

 48. Kedelige mindelser om Connie Hedegaard dukker op , sjovt nok .
  Har damen forresten spurgt globalisterne om lov ? Hun taler om deres fremtidige konsument-grundlag/kanon-foder/organ-lagre/arbejds-slaver m.fl. …

  Kommentar by krassisten — 25. april 2019 @ 23:45

 49. Konen er åbenbart syg i potten:

  “10 millioner migranter skræmmer mig ikke” kvidrer halalhippien til Berlingske.

  Selv de Radikale må føle sig overtrumfet her…

  Kommentar by Revisoren — 26. april 2019 @ 00:10

 50. Det er jo det, jeg siger: kællinger og kvindagtige mænd skal ud af politik! De du’r ikke til det. Hvordan er det gået til, at Europa skal bøde for de hjernedøde muzziers uduelighed og ødelæggelse af egne lande? Afrika er for en stor del muslimsk. Og vore politikere er totalt hjernevaskede af Merkel, makronen og FN, for ingen politiker kan lægge to og to sammen og få det rigtige facit, nemlig at det udelukkende – som en selvfølgelighed – burde være fx Saudi og Kuwait ( og Marokko, Algeriet osv), der tog de dovne og mordlystne fætre og kusiner ind! Så gad de ikke flygte, for i saudi ville de blive sat i arbejde. En dag skal der ryddes op i Danmark. Kald det Storskrald. For det er enten ‘dem’ eller os! Det multikulturelle Utopia kan selvsagt ikke fungere, når man invaderes af reptilhjerner, der vil udrydde oprindelige befolkninger. Det er et dæmonisk vanvid, der har besat EU-galningene, men de kan ikke selv fly Europas snarlige Fald.

  Kommentar by Kuffar — 26. april 2019 @ 00:21

 51. PS: vi – Danmark – bliver nævnt i to ikke så flatterende artikler i rap, på barenakedislam.com i dag. Fx sagen om den iranske kvinde, Tavekoli, eller noget i den retning. Jeg er helt flov over at være dansker efterhånden. Men Løkke-bajadsen sover sikkert godt om natten, omgivet af PET-vagter. Læs evt længere nede på BNI, for der står nogle trælse oplysninger om, hvad frøgnaskerne har af planer for Notre Dame. Jeg håber, katedralen styrter sammen snart, hvis de planer er sande.

  Kommentar by Kuffar — 26. april 2019 @ 00:29

 52. Pernille Weiss er da helt uden tvivl én af de mest begavede pseudo-konservative politikere, som nogle herover er inde på. Føderalist er hun også. Og praktisk tænkende: Er der for mange mennesker det ene sted, og for få det andet – jamen så er løsningen jo oplagt!

  Vi er allerstærkest, når vi tillader, at vi er forskellige. Derfor er jeg heller ikke bange for migration og 10 millioner ekstra borgere fra et andet sted i verden. For det er sket før, og alt andet lige har det kun beriget os. Det har givet os udfordringer, men vi er blevet et rigere folk, vi er blevet dygtigere og mere omstillingsparate af at håndtere de udfordringer.
  Pernille Weiss

  Jeg har noteret, at “MKM” (#25) synes, at Pernille Weiss er klog. https://www.berlingske.dk/danmark/k-spidskandidat-vil-styrke-eus-samarbejde-med-afrika-10-mio.-migranter?fbclid=IwAR2jhBAnykXs520CNJEe9XTLqxp_Y3K5Hlc_Hi3LJey1rGepjjGfymMLt8I

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. april 2019 @ 00:37

 53. Ekstra PS: spøjst nok var Big Mike, aka Michelle Obama, på første parket, med champagne i glasset, ombord på en båd og lige ud for Notre Dame, da en terrorist havde sat ild til katedralen. Hun er fotograferet ivrigt nippende til glasset, som var hun til en koncert eller noget.

  Kommentar by Kuffar — 26. april 2019 @ 00:39

 54. Morten, kl. oo.37 – Det skriver MKM da ikke. Han skriver kun at i sammenligning med de øvrige konservative er hun blandt de bedre begavede. Men da de øvrige i partiet stort set er idioter, er det da slet ikke det samme som at sige hun er klog. Hun er bare idiot på en anelse mindre idiotisk måde end de andre i partiet. Hun siger jatak til 1O millioner flere migranter, hvor de andre konservative vel siger jatak til 11 eller 12 millioner. Hvorfor forvansker du MKMs udsagn?

  Kommentar by tp — 26. april 2019 @ 01:13

 55. #28 k.m. og #46 Black Watch.

  Når ællingen vokser op, bliver den ikke til en svane, men en hættemåge.

  Bortset fra det, hvordan f….. får hovedpersonen i denne tråd sig selv til at kalde sig konservativ og samtidig plædere for en total samfundsomvæltning i form af yderligere 10 mio. migranter? Jeg ved godt at det kaldes kognitiv dissonans, men hvordan får de mennesker det til at hænge sammen inde i deres egne hoveder? Der er allerede 50-60 mio. migranter + efterkommere fra mellemøsten og Afrika i Europa, og det har mildest talt ikke været en succes indtil nu.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. april 2019 @ 01:30

 56. Men mærker at valget nærmer sig. Valgflæsk, tomme løfter og hjernedød klima-snak er begyndt at hobe sig op. Sandheden er at alle de gamle partier er villige til at lade negre og arabere oversvømme Danmark. Radikal islam truer os – enten bliver vi massemyrdet eller gjort til halvdøde slaver i kz-lejre……. eller også tager vi kampen op nu. Som Snaphanen skriver: om fem-seks år er løbet kørt, og alt vil være for sent. EUs, drukkenboltenes og frau Merkels politik er en vanvittig parodi og den er katastrofal. “EU er et synkende Titanic” som den italienske premierminister Salvini siger.

  Kommentar by tp — 26. april 2019 @ 01:31

 57. Hvad var det lige Bitter Blog skrev om negere… ??????

  “Når han er kommet herop, og hun efter to måneder ikke længere kan holde ud at se ham ligge på sofaen, der som bekendt tiltrækker negere, som var de overfladebehandlet med kokosfedt”

  https://www.bitterblog.dk/2011/09/bastardbrn.html

  Kommentar by kent — 26. april 2019 @ 17:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper