26. april 2019

Stram Kurs på 17.739 vælgererklæringer: Forsker – “… ret usædvanligt og formentlig uden fortilfælde”

Uret tikker, men Stram Kurs er i skrivende stund på 17.739 vælgererklæringer, og alt indikerer at partiet bliver opstillingsberettiget til det kommende valg. Det gør ikke et Lars Løkke-flertal mere sandsynligt, men omvendt, det bør ikke være det væsentlige her i 2019. Det kunne have negativ effekt for Nye Borgerlige, men groft skåret, så vil Rasmus Paludan ene mand gøre det umuligt for de øvrige partier ikke at debattere udlændingepolitik.

Det faktum alene, kan stoppe Dansk Folkepartis styrtblødning, og sørge for at Nye Borgerlige kommer solidt over spærregrænsen. Godt for Danmark! Partilederdebatterne bliver episke. Som man har kunne høre i interviews, så behøves det ikke nødvendigvis ende i skinger ‘hoooomo-Islam’-snak, selvom status quo’erne jo nok vil foretrække den variant. Så kan de nøjes med at tage afstand.

“‘Hvis de fastholder det her tempo, så er det realistisk, at de når det, hvilket er ret usædvanligt og formentlig uden fortilfælde,’ fastslår valgforsker og professor i statskundskab Rune Stubager fra Aarhus Universitet.” (BT, 25. april 2019)

Oploadet Kl. 12:42 af Kim Møller — Direkte link76 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100735/trackback

76 Comments »

 1. Fedt!!

  Kommentar by PiusXll — 26. april 2019 @ 12:59

 2. Han har også fået min.

  Kommentar by Ewing — 26. april 2019 @ 13:05

 3. Det er bare good news, tillykke och knus til rockin rasmus. Invasionen står i et dilemma, enten kommer de hovsa til at myrde ham, hvilket folketinget vil finde,, bekymrende,, og han vil blive en martyr i folkets øjne og det er gift for invasionen, det er jo deres eget kort! – så vi må passe godt på ham og s. k. Uanset løntimer. Her står smuldredemokratiet sin prøve..

  Eller også overlever han dette powerplay og bliver, a serious pain in the butt, for det satte og hykleriske folketing. No way out, politikere! I kommer til at.. Passe jeres arbejde! .. Ligesom invasionen gør..

  Kommentar by Gaflen — 26. april 2019 @ 13:06

 4. DF’ styrtblødning er selvforskyldt !
  Vi er mange som er dybt skuffede og fortvivlede over at partiet er blevet stuerent!
  Nu er Stram Kurs og Nye Borgerlige de enenste som kæmper for Danmark.
  Spørgsmålet er så om de klarer sig i kampen mod Journalistisk Venstreparti?

  Kommentar by Rodina — 26. april 2019 @ 13:15

 5. VERDENSHISTORIEN og Danmarkshistorien er fuld af OVERRASKELSER. Den sidste nye er den kraftige og accelererende medvind som Stram Kurs har fået i de seneste dage. Paludan har vist sig at være som den lille dreng i kejserens nye klæder. Man kan også kalde ham en ægte helt, en ny Niels Ebbesøn, Tordenskjold eller Valdemar Atterdag. En frihedskæmper som modigt stillede sig frem da Danmark havde allermest brug for det.

  At der er brug for at få nye, bedre og dansksindede politikere på banen, er der ingen tvivl om. Den nuværende regering og dens medløberpartier er den rene katastrofe, og en meget alvorlig trussel mod det danske folks liv, velfærd og fremtid.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. april 2019 @ 13:22

 6. Hvem ville have troet NB kunne blive overhalet højre om?

  Hvis Stram Kurs bliver opstilingsberettiget rummer det både kimen til virkelig succes og stort stemmespild.

  Kommer Stram Kurs ind, vil det helt sikkert huske NB på valgløfterne så de ikke ender som et DF version 2

  Kommer Stram Kurs ikke ind går alle stemmerne på højrefløjen (potentielt 3 mandater) til spilde, og de røde/grønne vil grine deres røv i laser (eller tage en tur i borgmesterens seng)

  Kommentar by redneck — 26. april 2019 @ 13:34

 7. ps – husk at Rasmus Paludan har en racisme dom over hovedet.

  HVIS han kommer ind, vil han helt sikkert blive dømt skyldig i landsretten og efterfølgende kendt uværdig til at sidde i folketingent.

  Ren Glistrup

  Kommentar by redneck — 26. april 2019 @ 13:36

 8. Der er formentligt også røde vælgere der har afgivet vælgererklæringer, for at give yderligere stemmespild i blå blok.

  Hvis rød blok ikke kan vinde dette valg med:

  Nordatlantiske mandater
  Stemmespild på Stram Kurs
  Stemmespild på Riskær
  Stemmespild på Kristendemokraterne
  Importerede vælgere
  MSM der kæmper med næb og klør for Rød Blok, og for at det kommende valg kun må omhandle Klima, velfærd og Sundhed.

  Så vinder de aldrig.

  Kommentar by Jens — 26. april 2019 @ 13:45

 9. # 13.34….NB og Stram kurs plus DF har da mulighed for at få mange flere end tre mandater.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. april 2019 @ 14:03

 10. PS: Byrettens racismedom over Paludan er et juridisk svindelnummer. Antagelig afsagt af krypto-kommunister (fra radikale, alternativet, enhedslisten, SF eller V-K)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. april 2019 @ 14:08

 11. Hurra uanset hvad. Win win. Forhåbentlig når han det. Det er den mest modige politiker vi nogensinde har haft, set i forhold til tiden og udfordringen. Hvis vi når så langt. Hvem vil følge ham i Folketinget? Uanset hvad. Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. april 2019 @ 14:19

 12. Paludan har lært noget af salig Spies.

  Kommentar by BB — 26. april 2019 @ 14:20

 13. Håbet er lyseblåt, måske sker der en trump for stram kurs. Måske ikke, men rasmus er som en nål i en byld.. En lettelsesbølge vil måske bruse..humor og satire vil spire og invasionen vil blive så hystadebitter at den ryger sin egen narko..

  Rigtige mænd griller koraner.. Som rigtige kvinder har marineret i tændvæske..

  Det bliver en lun sommer..

  Kommentar by Gaflen — 26. april 2019 @ 14:37

 14. Det er bedste nyhed siden Fremskridtspartiet kom i folketinget med et jordskredsvalg, der er stadigvæk Danskere der ønsker at beholde deres land, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. april 2019 @ 14:40

 15. Egentlig er det skræmmende, at indvandring og DF’s spam har gjort danskerne så desperate, at de er villige til at opstille en mand uden et program.

  Det danske demokrati er bragt fuldstændig ned på knæ for islams invasion, når bare udsagnet om at ville forbyde islam alene og isoleret er nok til, formentlig at opnå mandat i FT.

  Tænk på før 70’erne. Dengang valgkampene rent faktisk havde emner og indhold. Ikke kun affaldssorteringsdiskussion.

  Kommentar by Fascist — 26. april 2019 @ 15:03

 16. Rasmus Paludan: Jeg bliver afvist “dobbelt stemmeafgivelse”, men har aldrig givet dig en. Dog, har jeg givet til NB for år tilbage. Er der en sammenhæng?

  Mvh
  Iznogut

  Kommentar by Iznogut — 26. april 2019 @ 15:05

 17. Rasmus Paludan minder mig om Mogens Glistrup. To skarpe jurister der gør opmærksom på faren fra islam. Håber ikke RP ender i fængsel ligesom MG.

  Husk at MG og Fremskridtspartiet som de eneste i folketinget stemte imod den fatale udlændingelov vedtaget af folketinget i juni 1983 til erstatning for den hidtidige fremmedlov.

  “Når udlændingeloven blev så forholdsvis liberal, skyldtes det navnlig en politisk handel mellem Firkløverregeringen og det ‘alternative flertal’ bestående af Socialdemokratiet, De Radikale, SF og VS. Regeringen insisterede på, at udlændingesager fortsat skulle behandles af Justitsministeriet og ikke af Indenrigsministeriet. Til gengæld fik oppositionen hele 88 af sine ændringsforslag til regeringens lovudkast igennem.

  Der var primært tale om forslag fra det lovforberedende udvalgs mindretalsindstilling, som havde Dansk Flygtningehjælps formand Hans Gammeltoft-Hansen som en af penneførerne.

  Midt under Folketingets lovbehandling i april 1983 luftede justitsminister Erik Ninn-Hansen offentligt sin betænkelighed ved den kommende lov. Til pressen udtalte han, at det danske velfærdssystem var et attraktivt mål for mennesker fra fattige lande, og at den nye lov derfor burde udformes så tilpas restriktivt, at Danmark med kun 5 mio. indbyggere også kunne bevares som en nationalstat i fremtiden. I modsat fald forudså justitsministeren, at hundredtusinder ville benytte sig af lejligheden til at komme ind i landet, hvilket kunne indebære risiko for „alvorlig raceuro”.” (klip fra Den Store Danske fra Gyldendal)

  Juristen Erik Ninn-Hansens betænkelighed burde have givet anledning til “rettidig omhu” fra de konservative! Men ENHs konservative følelser for nationens overlevelse var desværre dengang forud for sin tid.

  At den konservative Erik Ninn-Hansen udtrykte betænkelighed ved udlændingeloven i april 1983 fik ingen betydning. Den ligeledes konservative statsminister Poul Schlüter svigtede ENH til fordel for det Radikale Venstre og det øvrige røde landsforræderiske ‘alternative flertal’.

  Set i historiens lys fortjener både Mogens Glistrup og Erik Ninn-Hansen efter min mening æres-statuer på Kgs. Nytorv og på de centrale torve i andre af landets byer. Æret være deres minde. RIP.

  Kommentar by A-mad — 26. april 2019 @ 15:07

 18. Iznogut:

  Man kan mig bekendt kun afgive en vælgererklæring pr. valg, men jeg ved ikke så meget om demokrati i praksis. Jeg har aldrig prøvet det.

  Kommentar by Fascist — 26. april 2019 @ 15:07

 19. Er det såkaldte folketing gået helt amok i nederdrægtigheder overfor danskerne. Her lige et konkret eksempel jeg har fået kendskab til.

  En ung dansker bliver pludselig alvorligt syg. Vedkommende hasteindlægges og opereres. Så langt så godt. Men så kommer vi til svineriet. På grund af pladsmangel og stramme budgetter udskrives og hjemsendes patienten med det samme efter operationen, i stedet for at man lige bruger et par dage på at observere om alt er gået godt og om den syge er kommet til kræfter igen. Sådan ville det være foregået før i tiden.

  Nu viser det sig at der opstår komplikationer to dage senere. Patienten om-opereres. Og hjemsendes igen med det samme. To dage senere bliver patienten som bor alene, igen meget dårlig tilpas. En natlæge der ringes op, påstår at det nok går over, og vil ikke komme på besøg, for det kan nok vente til næste morgen hvor den syge kan få en snak med sin egen læge. Men om morgenen er patienten så syg at en pårørende som kommer på besøg, bestiller en ambulance på 112. Da den syge kommer til hospitalet efter mange kilometers kørsel, viser det sig at patienten er i yderste livsfare pga. opstået betændelse i operations-sårene mv. Igen en haste-operation. Igen hjemsendelse med det samme. Det ender med en stærkt afkræftet og lidende patient, og endnu en ambulance-udrykning og en fjerde operation. I skrivende stund vides det ikke om den syge overlever.

  Dette utrolige idioti kunne sikkert have været undgået, hvis man ikke havde så pissetravlt med at smide nyopererede ud af hospitalet. Hver eneste gang der bliver brug for genindlæggelse, er nødvendig eller forebyggende behandling blevet forsinket med timer eller dage, til skade for patienternes helbred og mulighed for at komme sig helt.

  Og hvad er der egentlig sparet, når genindlæggelse på genindlæggelse bliver følgen af hastværket med at få de syge væk fra hospitalerne?

  Men siden Socialdemokraternes og Venstres store “reformer” og talrige spareøvelser, er det blevet normalt at smide patienter ud længe før de er færdigbehandlede og i form til at blive udskrevet.

  Føj for helvede, siger jeg bare.

  Kommentar by Bent Nielsen — 26. april 2019 @ 15:11

 20. Godt spørgsmål Fascist 15:07. Jeg har allerede afgivet én vælgererklæring, men ville om muligt også give én til Rasmus Paludan. Men kan man det? Jeg tror det ikke, men måske er der nogen herinde der ved det?

  Kommentar by A-mad — 26. april 2019 @ 15:18

 21. Jeg giver ikke en skid for NB. De er grundlæggende liberale og ikke mindst, så drømmer de mest af alt om at blive levebrødspolitikere. Islam og socialismeproblemet kan næppe løses med en stemmeseddel og især ikke i Mohammedanmark, hvor et massivt flertal er socialliberale i en eller anden grad.

  Kommentar by Torino — 26. april 2019 @ 15:34

 22. Det ville være dejligt at se Rasmus Paludan i folketinget, men der kan desværre opstå flere problemer:
  Lars ulykke beslutter at udskrive valg meget hurtigt for at undgå at Stram Kurs når at blive opstillingsberettiget.
  De øvrige partier vil formodentlig kende Paludan uværdig til at sidde i folketinget.
  Et godt resultat for Stram Kurs kan betyde et dårligt resultat for Nye Borgerlige.

  Kommentar by bjarne binee — 26. april 2019 @ 15:35

 23. Det er jo ganske glimrende at der bliver rørt lidt rundt i suppen en gang imellem. Hvis NB, Paludan og DF kan ( Jeg sagde HVIS ) samarbejde så er presset på højrefløjen langt større end hvis det alene er DF der presser.

  Under alle omstændigheder bliver det nok en af de fornøjelige valgkampe vi får at se denne gang :)

  Kommentar by Santor — 26. april 2019 @ 16:23

 24. Det er helt utvetydigt godt nyt.

  Laver Nye Borgerlige for meget fup og spin, hvilket vi med rette kan være bange for, så har vi danskere et seriøst og levedygtigt alternativ. Stram Kurs skal nok igen skal samle vælgererklæringer, men det skulle være en smal sag, da vreden vil være uformindsket efter mere af det samme…

  Nye Borgerlige skal kun have én chance og forspilder de den, så skal de kastes på mødding sammen med de værste af DF’s levebrødspolitikere og resten af VLAKSSFÅBØ m.fl..

  Kommentar by Polka — 26. april 2019 @ 16:25

 25. Tro mig, det danske system er så korrupt så selvom helten Rasmus Paludan fik alle de vælgererklæringer som der kræves, så vil mange af dem blive underkendt pga. “mystiske fejl” så det lige præcis vil passer med at Stram Kurs ikke kan blive opstillingsberettiget.

  Kommentar by Piphans — 26. april 2019 @ 16:29

 26. Jeg tror salig Glistrup smiler bredt :-)

  Kommentar by krassisten — 26. april 2019 @ 16:38

 27. https://www.bt.dk/politik/paludan-kommer-til-at-opfoere-sig-helt-anderledes

  Stadig stort fokus på (anket) racismedom. …

  De presseetiske regler krænkes skamløst.

  Kommentar by Polka — 26. april 2019 @ 16:48

 28. #16,#18 og #20 Man kan kun afgive én vælgererklæring ad gangen. Erklæringen gælder så i 18 måneder. Hvis partiet bliver opstillingsberettiget gælder den dog til valget.

  Kommentar by na — 26. april 2019 @ 16:53

 29. Jeg kunne sagtens mistænke statsislamisten, med mere alkohol end blod i årene, for nu at gå i panik og trykke på valgknappen inden for de næste par dage. Udelukkende for at undgå Paludan i Folketinget,.

  Kommentar by Margrethe — 26. april 2019 @ 17:00

 30. Sidste…
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/paludan-paa-valg-foer-fik-smaek-af-messerschmidt/7610580

  Kommentar by p — 26. april 2019 @ 17:01

 31. Jeg frygter et valgsresultat i retning af NB 1,9% og Stram Kurs 1,9%.

  Kommentar by kenneth — 26. april 2019 @ 17:13

 32. na: tak for oplysningen. Så må NB sgu holde ord. Ellers må Nille-pigen over knæet :D

  Kommentar by Iznogut — 26. april 2019 @ 17:17

 33. Sådan Rasmus! Du er kraftstejlemig en guttermand vi har i den grad brug for én som dig til at spytte på levebrødspolitikerne.

  Kommentar by Nielsen — 26. april 2019 @ 17:31

 34. Det lyder for godt til at være sandt.
  For ikke længe siden så vi at Stram Kurs tilslutnings-side var lukket ned på grund af vedligehold.

  Pludselig vælter det ind med vælgererklæringer, 12-13000 på mindre end to uger. Trolde kan sabotere blå blok ved at give falske erklæringer, og Lars Løkke kan udskrive valg to dage før Paludan når det magiske tal.

  Det er da fedt hvis Paludan samler tilstrækkelig stemmer. Det gør desværre valget endnu mere beskidt end det ville være uden ham.

  Kommentar by k.m. — 26. april 2019 @ 17:51

 35. Hvis vi kan få de antinationale medlemmer af Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti ud af Folketinget ved næste valg til fordel for Nye Borgerlige og Stram Kurs, så vil det være en lykke for Danmark.

  Venste er gelé. De vil tilpasse sig NB, Stram kurs og DF. For min skyld må Kristian Jensen gerne være bugtalerdukke for Rasmus Paludans islamforbud. Lad os værne om de danske værdier og den europæiske civilisation.

  Kommentar by np — 26. april 2019 @ 17:52

 36. “20. Godt spørgsmål Fascist 15:07. Jeg har allerede afgivet én vælgererklæring, men ville om muligt også give én til Rasmus Paludan. Men kan man det? Kommentar by A-mad — 26. april 2019 @ 15:18”

  Du er vist nødt til at trække den tilbage, som du har afgivet for at kunne afgive en ny.

  Kommentar by T. H. — 26. april 2019 @ 17:56

 37. NB og SK skal selvfølgelig Indgå en aftale for at undgå stemmespild.

  Rasmus skal lægge Stram Kurs i køleboksen og melde sig ind i Nye Borgerlige.
  Når de begge (og mamge flere) er blevet valgt, vil Pernille som formand og Rasmus som religions-, rets- og hjemsendelsesordfører være et stærkt makkerpar.

  De kan så altid senere gå hver til sit, hvis det bliver nødvendigt, og Rasmus kan genoplive SK til næste valg, når han har etableret sig.

  Why not?

  Kommentar by Bastardo — 26. april 2019 @ 18:06

 38. Uanset hvad der sker, så skylder vi Stram Kurs en kæmpe tak for kampen for danskernes overlevelse. De lidt “pænere” i Nye Borgerlige gør det også godt, men jeg frygter også at de bliver DF ver.2.
  Mht. Rasmus’ ankede pseudo-dom, så må vi håbe, at der sidder en ærlig dommer i næste instans.
  Og hvad med Riskær? Har han ikke allerede buret den for noget økonomisk kreativitet? Måske husker jeg forkert.

  Kommentar by Lider af danskhed — 26. april 2019 @ 18:07

 39. Kære Rune Stubager:
  “…ret usædvanligt og uden fortilfælde”.
  Det er vores lands nuværende situation fanden galeme også!
  Pure ‘n’ simple:
  Desperate times call for desperate measures.

  Kommentar by Knights Templar — 26. april 2019 @ 18:24

 40. Det er en herlig solskinsdag. Måske drømmer jeg. Men jeg har en vision om at sende alle muslimer tilbage til deres oprindelseslande. Et Danmark for danskere. Måske er jeg ikke alene? …

  Kommentar by np — 26. april 2019 @ 18:26

 41. Bonnichsen forsøger i samarbejde med ekstra bladet at opnå mere beskæftigelse til dem selv ved at skabe en ny muhammedkrise, og opfordrer lars løkke til at hjælpe til: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/bonnichsen-rasmus-paludans-handlinger-kan-starte-ny-muhammed-krise/7608909

  Lykkedes det for dem, vil de begå hundredevis af artikler om at det var paludans skyld. Jeg har ret svært ved at se forskellen på dem og de imamer der rejste rund og startede muhammedkrisen.

  Kommentar by Per — 26. april 2019 @ 18:30

 42. NB og SK skal selvfølgelig Indgå en aftale for at undgå stemmespild.

  Det er vel muligt for Rasmus Paludan at melde sig ud af NB og ind i SK igen umiddelbart efter valget ?.

  Kommentar by Gregers — 26. april 2019 @ 18:32

 43. De skal ikke integreres; De skal hjem!

  Kommentar by Hul igennem? — 26. april 2019 @ 18:32

 44. DR tv-avisen kalder netop nu Paludan “den racismedømte”

  Kommentar by k. m. — 26. april 2019 @ 18:41

 45. JV.dk kalder ham ” Danmarks urostifter nummer et”

  https://www.jv.dk/soenderborg/Rasmus-Paludan-kommer-til-Soenderborg-soendag/artikel/2710322

  Kommentar by Ewing — 26. april 2019 @ 19:01

 46. Glæder mig som et lille barn til at se de “anstændiges” reaktion, når hædersmanden Paludan går på Folketingets talerstol.

  Mon Ejendomsmæglerlisten og Zinke Stampe vil udvandre i “protest”, som når Kongehuset er på besøg…

  Kommentar by Revisoren — 26. april 2019 @ 19:10

 47. Glem valgforbund. Lad os nu få fårene skilt fra bukkene, og se hvor mange stemmer de kan trække. Danskerdræberpartierne A + V lægger sig såmænd hellere i ske med enhedslisten (no pun intended) end de vil samarbejde om at redde danskerne. Hvis det viser sig at 80% af vælgerne stadig er selvmordsparate, er lidt spildte stemmer her og der sgu ligegyldigt.

  Kommentar by Lider af danskhed — 26. april 2019 @ 19:14

 48. Der kan ikke indgås valgforbund i forbindelse med folketingsvalg.

  Hvilket er fint nok – maksimalt pres på de politikere, der hævder at ville varetage vores interesser, når DF har svigtet eklatant!

  Kommentar by Polka — 26. april 2019 @ 19:41

 49. Lad os pt. gå ud fra at SK kommer på stemmesedlen, det er lykkelige omstændigheder. Skrønen med blåt stemmespild holder ikke en meter, det er blot rød propaganda, det bliver der ikke noget af hvis følgende scenarie indtræffer. NB kommer ind et komfortabelt sted over spærregrænsen, de får et udmærket første valg (inden SKs opstilling, ville NB være blevet endnu større) men SK kan dermed også nå over spærregrænsen. NB har deres vælgere på plads der sørger for deres sikre sejr, dvs. mere hardcore anti-muslimer kan med sindsro godt stemme på SK, det resulterer sandsynligvis i at begge partier vælges ind.

  Kommentar by LarsB — 26. april 2019 @ 20:16

 50. Omar Masouk prøver at krænke danskerne ved at brænde røde pølser af, i hans nye partis navn ‘Slap Kurs’

  Læg mærke til, at det kræver NUL betjente – for vi truer ikke tossen

  http://nyheder.tv2.dk/video/WURCUl9FVE9ETTdIdXBDamw3aF9yVHpYd195TTByZEg

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. april 2019 @ 20:17

 51. Lars ulykke beslutter at udskrive valg meget hurtigt for at undgå at Stram Kurs når at blive opstillingsberettiget.

  Kommentar by bjarne binee — 26. april 2019 @ 15:35

  Økonomi- og Indenrigsministeriet oplyser fredag til TV 2, at Stram Kurs nu har 19.219 vælgererklæringer. Derfor kan statsministeren IKKE nå at bremse Rasmus Paludan og Stram Kurs i at komme på stemmesedlen, da han får 2000 vælgererklæringer i døgnet nu.

  De var i fuld commie panik i Besserwisserne her til aften over Stram Kurs og partilederdebatter osv. med Rasmus Paludans deltagelse.

  Det kræver 20.109 godkendte vælgererklæringer at komme på stemmesedlen ved folketingsvalget, og deadline er 15 dage før selve valgdagen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. april 2019 @ 20:27

 52. Danskerne ved da godt, at Omar Marzouk har impotensproblemer.

  Han vil så gerne heile for islam, men kan ikke få den op at stå.

  Det er ligesom Løkke og liberalfacisterne, som Mikael Jalving benævner dem.

  Deres budskab er: lad os få nogle terrorangreb på dansk jord, lad os få nogle døde danskere.

  Islam derimod er hellig. Hellig, hellig, hellig, messer Løkke. Jeg kender ikke nogen mere illoyale mod den danske stat end statsministeren. Gud ramme Løkke med sygdom, død og ulykke. Lad islam dø og den danske nation bestå til dommedag.

  Kommentar by np — 26. april 2019 @ 20:34

 53. Det er så det land, som udlændinge vil til: http://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/drik-ikke-vandet-giftigt-pesticid-fundet-i-vandboringer-vest-for-k%c3%b8benhavn/ar-BBWjuS3 Kan du ikke fatte hvilken narrøv, man er, hvis man flytter til det her land med sine børn, fordi man tror at den “hvide mand” er Gud, der i 1000 år vil kunne bygge lokummer og kloakker og sanitære installationer til dem.

  Kommentar by Roskilde — 26. april 2019 @ 21:33

 54. Ang. Paludan og Nye Borgerlige, så har han tidligere været medlem (og kandidat?) af NB.

  Status fredag aften er, at Stram Kurs mangler 890 vælgererklæringer: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/svimlende-taet-paa/7610813

  For tre uger siden havde jeg ikke troet på det overhovedet, men Nørrebro i brand var det afgørende. Paludan som opstillingsberettiget kan blive en game changer. De rødes største frygt er et udlændingevalg, og hvis medierne ikke kan ignorere Paludan og Stram Kurs, er der stor sandsynlighed for at det netop bliver sådan et valg. Stram Kurs kommer ikke ind, men debatterne kan få socialdemokratiske stemmer tilbage til blå blok.

  Jeg ville have givet Stram Kurs en vælgererklæring for lang tid siden, men har tidligere brugt den på Nye Borgerlige. Dem var jeg også ret sikker på jeg ville stemme på, men nu er det slet ikke sikkert.

  V for Sejr \/

  Kommentar by Michael Jensen — 26. april 2019 @ 22:12

 55. @ 20 – A-mad: du kan gå ind og annullere din tidligere vælgererklæring, det var vist EB eller BT, der var så flinke at fortælle folk dét den anden dag, i tilfælde af, at nogle ville fortryde vælgererklæring til paludan :-)
  Nu har jeg afgivet min til Paludan. Landet sejler derudaf, og jeg håber så inderligt, at Løkke ikke bliver statsminister igen! Ikke mere fra Lille Løgner med Hugo Boss-underhylerne og ’straksopbremsninger’!

  Kommentar by Kuffar — 26. april 2019 @ 22:16

 56. ER DE RØDE MARXISTER – røde fascister – radikale pampere, i regeringen og gammelpartierne, parate til at slå os allesammen ihjel? Det begynder da at se sådan ud. De vil ganske vist nøjes med indirekte metoder, skandaløse sundhedsforringelser og stedfortræder terror ligesom de svenske rødnazister, men for dem som det kommer til at gå ud over, gør det ingen forskel om politikerne og journalisterne ramte dem med direkte eller indirekte metoder.

  Vi vil sikkert se al mulig politisk og juridisk svindel blive taget i brug for at stoppe NB og STRAM KURS. Og DR, røde Politiken og de øvrige papiraviser vil lyve og lyve lige så stærkt som en hest kan rende og som en raket kan flyve.

  Og bjergkæder af valgflæsk vil i den kommende tid vælte ud fra Christiansborg.

  Kommentar by tp — 26. april 2019 @ 22:19

 57. https://ekstrabladet.dk/112/17-maend-anholdt-med-knive-og-slagvaaben/7610793 – I Nordsjælland i aften!

  Hvorfor bliver sådanne ikke blot ekspederet UD af Danmark, hva’, Løkke? Det vil være billigt at indrette nogle bure á la dem, som de bruger til mafiaen i Italien, og sætte dem på Maersk-skibe og fylde dem med de titusindvis af kriminelle indvandrere her i landet, og bede dem smide dem af ud for Saudi Arabien, for eksempel.

  Men de er sikkert ude af spjældet igen i morgen, så de kan begå drab på tilfældige danskere. Føj, for et lorteland!

  Kommentar by Kuffar — 26. april 2019 @ 22:25

 58. Per Clausen på twitter.

  Rasmus Paludan succes skyldes nok mest af alt, at mainstream medierne valgte at beskrive ham som en markant islam-kritiker, som blev forfulgt – i stedet for som den racistiske provokatør han er.

  Kommentar by Ewing — 26. april 2019 @ 22:25

 59. Troll

  Kommentar by Lider af danskhed — 26. april 2019 @ 22:32

 60. Vedr. erklæringer for flere partier siger bekendtgørelsen:

  Stk. 3. En vælgererklæring medregnes dog ikke, såfremt den:

  1) er afgivet 18 måneder eller mere før anmeldelsen af partiet til deltagelse i folketingsvalg eller Europa-Parlamentsvalg,

  2) er afgivet af en vælger, der har afgivet erklæring for et andet parti, der allerede er anmeldt for social- og indenrigsministeren til deltagelse i samme type valg, eller

  Kommentar by Gunnar Biering — 26. april 2019 @ 22:39

 61. Fortjent sejr til Rasmus Paludan!

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. april 2019 @ 22:53

 62. Ved ikke om det er skrevet. Tv i aften moddemonstration af Omar. Brænder røde pølser af.
  Sidste tal over 19.000 stemmer. Nu snakkes om snyd ved registrering og 7 ugers venten.

  Kommentar by p — 26. april 2019 @ 23:10

 63. Snedigt af Paludan at bruge Riskær-finten for at springe venteperioden inden bekræftelsen over. Riskær fik besked om at han skulle stoppe med omgåelsen af processen efter at have opnået omkring 10.000 stillere, hvor Stram Kurs endnu ikke har modtaget samme henstilling som Riskær. Juraformelt er der vist et hul i reglerne, så Paludan kan måske fortsætte med at bryde venteperioden selv efter en henstilling. De lidt over 20.000 stillere vil Stram Kurs sikkert opnå senest lørdag 27 apr.

  En betinget dom for overtrædelse af §266b er slet ikke nok til at udvalg for valgs prøvelse overhovedet vil bringe et forslag om Paludans værdighed til afstemning i Folketinget. Morten Messerschmidt og Kenneth Kristensen Berth har tilsvarende domme. Jesper Langballe fik også en sådan dom mens han sad i Tinget, så videt jeg husker.

  Kommentar by perhag — 26. april 2019 @ 23:40

 64. Nordens lys.
  Frihedens stemme.
  Danernes beskytter.
  Rasmus Paludan.

  Kommentar by XXXXX — 27. april 2019 @ 01:26

 65. Den såkaldte chefredaktør Poul Madsen på lokumsprøjten Ekstra Bladet kalder i dagens leder hædersmanden Paludan for “Hadets stemme”.

  Poul Madsen ved man altid, hvor man har; på kommunisterne og islamisternes side.

  EB modtager desuden 17,5 millioner kroner i statsstøtte om året hvortil kommer momsfritagelse…

  Kommentar by Revisoren — 27. april 2019 @ 07:58

 66. Ja spændende om Folketinget vil samarbejde og godkende ham. Men hvis riskjær kan.

  https://youtu.be/XlD1Oh70e2Q

  Kommentar by p — 27. april 2019 @ 08:09

 67. #7
  Nej. Messerschmidt havde en endelig dom på 14 dages betinget fængsel, og at han kunne sagtens komme i Folketinget efterfølgende.

  Kommentar by Rasmus Paludan — 27. april 2019 @ 08:10

 68. Frs dr.dk:
  “- DR er gået væk fra sekund-demokratiet, hvor alle skulle have lige meget taletid, til at være mere baseret på, hvem der er vigtigst. Alle får taletid og præsentationsprogrammer, men når partilederrunderne kører, tager man hensyn til, hvem der er statsminister, potentielt kommende statsminister og mindre partier.
  – Men det er DR og TV2, der skal knække nødden og finde ud af at lave seværdigt tv med så mange partiledere, siger Karina Kosiara-Pedersen”.
  Danmarks Rædsel har allerede startet damage control. Det hjalp ikke på de irriterende danskere at udskamme Paludan. Plan B bliver at han får minimal taletid. Public service my ass. Det nasserøvsfyldte Pravdaforetagende skal have fingrende ud af vores lommer hurtigst muligt.

  Kommentar by Lider af danskhed — 27. april 2019 @ 08:16

 69. Fingrene, undskyld…

  Kommentar by Lider af danskhed — 27. april 2019 @ 08:19

 70. Og Boom,

  “Partiet har lørdag morgen indsamlet 20.981 vælgererklæringer, oplyser Økonomi- og Indenrigsministeriet til TV 2.”

  Kommentar by Gregers — 27. april 2019 @ 08:25

 71. Tillykke… Det lykkedes.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/paludan-er-klar-til-folketingsvalg/7610934

  Kommentar by p — 27. april 2019 @ 08:35

 72. @Gunnar Biering, Kuffar, T. H. og andre. Tak for info om vælgererklæinger. Jeg HAR afgivet vælgererklæringer til NB både til folketings- og EU valget (to ialt), så jeg kan desværre ikke støtte Rasmus Paludan med én. Jeg håber han får nok til at opstille. Så vil jeg stemme på ham, hvis NB er et godt stykke over spærregrænsen i meningsmålingerne, hvilket jeg tror de kommer til at være. Der har ikke været nogen i folketinget, der turde sige sandheden om islam, siden Mogens Glistrup og Fremskridtspartiet. Håber der kommer det igen efter næste folketingsvalg.

  Kommentar by A-mad — 27. april 2019 @ 09:08

 73. Hurra!!!! Rasmus er opstillingsberettiget. Støt SIAD (og stram kurs). God weekend :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. april 2019 @ 09:44

 74. Paludan er endnu ikke officielt opstillingsberetiget. Det skal indenrigsministeriet meddele.

  Og hvor er det dog typisk tv2 + andre at de problematisere at han har brugt en “finte” i lovgivningen om eftertænksomhedstid. Det samme gjorde Riskær, men det skrev pressen ikke noget om.

  Kommentar by kenneth — 27. april 2019 @ 10:09

 75. #74 Hvis ret skal være ret, så skrev pressen faktisk om, at Riskær omgik/snød systemet. At de ikke stoppede ham er RP’s held. For de skal jo behandle alle partierne ens.

  Man kan så overveje om de vil annullere tilladelserne til RP os Riskær, for få udelukket RP. Mon dog. Vi bor trods alt i Danmark og ikke Sverige…

  Kommentar by na — 27. april 2019 @ 10:16

 76. Uwe Max Jensen stiller op

  http://www.lokalavisen.dk/112/2019-04-28/-Advarsel-provokerende-n%C3%B8genbilleder-Her-er-Rasmus-Paludans-f%C3%B8rste-kandidat-4770665.html?plista=lokalavisen

  Kommentar by mb — 28. april 2019 @ 19:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper