29. april 2019

‘En antidemokratisk konsensus om, at Rasmus Paludan skal pressedækkes så ufordelagtigt som muligt’

I gamle dage havde vi kunne redigere ham ud. Det kan vi ikke mere, fordi han er ude…”, lød det fra DR-mediechef Henriette Marienlund i søndagens Presselogen, et par minutter efter tidligere DR-redaktør Jacob Mollerup revsede Youtube for at ’skabt’ Paludan ved ikke at ‘begrænse hadtale’. MSM er i panik. Maskerne falder.

Læserbrev af den gode Michael Thestrup, der ikke blev plads til i aviserne.

Antidemokratisk konsensus
I Pressenævnets ‘Vejledning om god presseskik’ artikel C5 står, at ’så længe en straffesag ikke er endeligt afgjort eller bortfaldet, må der ikke offentliggøres meddelelser, … eller tilkendegivelser om, at en sigtet eller tiltalt er skyldig.’

Alligevel benævner en række journalister og medier Rasmus Paludan som ‘racismedømt’, skønt sagen herom er indbragt for landsretten og endnu ikke er afgjort. Journalisterne på Viborg Stifts Folkeblad Ole Bjærge (10. og 11. april) og Henning Just (13. april) var de første til at begå dette klare brud på reglerne for god presseskik fulgt af TV2-journalisterne Philip Christoffersen og Sebastian Goos (14. april). Alene i perioden 15. april til 22. april findes der mere end 100 andre eksempler på denne overtrædelse.

Hvor er Pressenævnet og de ansvarshavende redaktører på landets statsstøttede medier i denne sag? Hvor har hver enkelt journalists etiske og håndværksmæssige standarder forputtet sig? Uanset Rasmus Paludans adfærd så står tilbage, at der blandt redaktører og journalister er en antidemokratisk konsensus om, at Rasmus Paludan skal pressedækkes så ufordelagtigt som muligt gennem omgåelse af reglerne om god presseskik. Gennem passivitet gør Pressenævnet sig også til part i sagen om Paludans ytringsfrihed versus gadens voldsparlament – på voldens side. Det er værd at huske på som medieforbruger gennem den kommende valgkamp, hvor Stram Kurs er med på stemmesedlen.

(Presselogen på Twitter, 27. april 2019: “… den racismedømte formand Rasmus Paludan”)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100806/trackback

31 Comments »

 1. Støt Stram Kurs og Rasmus Paludan – lige nu live i Valby – alt det, I kan, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. april 2019 @ 17:29

 2. Tak, Kim, fordi du fangede mit to gange fremhævede citat i den anden tråd i går vedr. Presselogen:

  I gamle dage havde vi kunne redigere ham ud. Det kan vi ikke mere, fordi han er ude…, lød det fra DR mediechef Henriette Marienlund, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. april 2019 @ 17:31

 3. Lige meget hvad de gør,de fleste af os har efterhånden gennemskuet journalister.
  Tak for hvad du gør Rasmus Paludan du har min stemme til folketingsvalget.

  Kommentar by Nielsen — 29. april 2019 @ 17:46

 4. BT forsøger desperat at bruge en gammel video (som stram kurs selv har delt) som et bevis på hvor gode muslimer er når de “møder had med fred”: https://www.bt.dk/samfund/imran-overraskede-paludan-med-venlighed-under-demonstration

  Paludan har iøvrigt selv kommenteret episoden for længe siden med at han også gerne vil vise de gode sider fra demonstrationerne, hvilket var grunden til at de lagde videoen op til at begynde med! Niveauet bliver sikker meget lavere under valgkampen.

  Kommentar by Per — 29. april 2019 @ 17:49

 5. Fjern pressekortet og skatteyder-tvangsfinansiering. Lad dem derefter passe deres forretning som de lyster og evner.

  Kommentar by Lider af danskhed — 29. april 2019 @ 17:57

 6. Der sker det samme over alt i vesten. Journalisterne sår splid og had mod vestens værdisæt og vinkler alt ud fra et venstreorienteret synspunkt. Her i DK vil det bare betyde, at hvis de statsstøttede medier og journalister ikke ændrer sig, så vil der komme et større og større gab ift. befolkningen. Medierne gør sig selv mere og mere overflødige, og når tiden er inde, og der kommer de rette politikere på borgen, så vil støtten blive drastisk beskåret eller helt forsvinde. Det behøver ikke tage så mange år. Stands mediestøtten og lad de ræverøde journalister se, om de kan leve uden støtte!

  Kommentar by PiusXll — 29. april 2019 @ 17:59

 7. Rasmus Paludan er netop blevet overfaldet på Monrads Plads i Valby, og live stream på YouTube stoppede brat, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. april 2019 @ 18:08

 8. Nå ja, hvad der er “ufordelagtigt” for journalister, er vel tiltalende for tænkende mennesker… Glistrup stræbte bevidst efter at fremstå som “værst mulig”, og en Rasmus Modsat vil med stadig bedre grund i disse tider være et inspirerende trækplaster for dem, der vil stampe imod den “nødvendige udviklings” brod.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 29. april 2019 @ 18:09

 9. Og 10 minutter efter jeg læste BT’s artikel om hvor fredelige muslimer er, forsøgte andre muslimer at overfalde paludan i valby på live sendningen.. 5 minutter før stod der en muslim overfor paludan i en grøn jakke og briller og “garanterede 100% at der ikke bliver ballade i dag”…

  Kommentar by Per — 29. april 2019 @ 18:12

 10. Hør hver meget 24 Syv lyver om ham https://www.24syv.dk/programmer/det-roede-felt/51319968/apartheid-pa-stemmesedlen-hemmelig

  Kommentar by BB — 29. april 2019 @ 18:31

 11. Kommentar by Per — 29. april 2019 @ 18:12

  Hej Per, ja, det var ham præmieperkeren fra Marokko, der var født og opvokset i Valby og har betalt skat, siden han var 13 år:

  —Se dig omkring, Rasmus. Der sker ikke noget her. Vi kender allesammen hinanden i vores hyggelig kvarter her i Valby, sagde præmieperkeren, der selv måtte søge ly, da perkernes angreb blev sat ind, forbyd islam i Danmark,

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. april 2019 @ 18:40

 12. Det er ikke rart for kommunisterne at de ikke har 100% kontrol over medierne mere. Det gik ellers så godt fra 40erne og frem til nu.

  Kommentar by Flaskeposten — 29. april 2019 @ 19:00

 13. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/professor-gennemhuller-paludans-politik-helt-ude-i-hampen/7612606

  Kommentar by p — 29. april 2019 @ 19:02

 14. “Paludan gestikulerer tegnet for fred med sin rejste arm” skriver EB, og lader en professor forklare hvorfor regler på et stykke papir lavet af mennesker aldrig kan ændres til stram kurs’ fordel hvis det går imod EU: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/professor-gennemhuller-paludans-politik-helt-ude-i-hampen/7612606

  Kommentar by Per — 29. april 2019 @ 19:03

 15. -> Carlo Di Napoli II

  Jeg bemærkede ordvalget, da jeg så udsendelsen, men opfattede det lidt mildere end det faktisk var – takket været dit tip. Nu er det gemt til evig tid :-)

  Kommentar by Kim Møller — 29. april 2019 @ 19:08

 16. Hvad hjertet er fuld af.
  Flyder munden over med.
  Ikke sandt Henrette Mindelund?
  Say no more

  Kommentar by Knights Templar — 29. april 2019 @ 19:11

 17. Morten Uhrskov har et fabelagtigt godt Blogindlæg i JP.

  Kommentar by Michael Unna — 29. april 2019 @ 19:26

 18. OT:

  Det terrordømte medlem af Enhedslisten i København Ulrik Kohl forlader Københavns Borgerrepræsentationen på grund af “sygdom i den nærmeste familie”.

  Mon den gamle afdankede kommunist og terrorist Ulrik Kohl var en deltagerne i det røde bunkepul i Ninas dobbeltseng?

  Kommentar by Revisoren — 29. april 2019 @ 19:31

 19. Vi vinder hver dag i de næste 50 år. Socialisterne, kommunisterne, muslimerne, de offentlige ansatte, kvinderne og LGBT taber hver dag

  Kommentar by Cat Girl — 29. april 2019 @ 19:51

 20. Den islamleflende pamflet Ekstra Bladet meddeler glædestrålende, at Islamisk Stats såkaldte leder har vist sig offentligt for første gang i 5 år.

  Det er sgu da løgn.

  Jeg så stormufti Morten Østergaard i TV for et par dage siden…

  Kommentar by Revisoren — 29. april 2019 @ 19:51

 21. og de fake konservative, de fake nationalkonservative ikke mindst, partistjælere som Pia og hendes svindelparti og deres radkilae meningsfæller er også færdige

  Kommentar by Cat Girl — 29. april 2019 @ 19:52

 22. undskyld, de radigale er historie – deres indflydelse er allerede nul og den går mod at de kommer til at stå til ansvar for deres forbrydelser imod danskerne

  Kommentar by Cat Girl — 29. april 2019 @ 19:54

 23. DE RØDE reaktører og journalister er modbydelige, korrupte og fulde af løgn. Men sådan er det jo med kommunister og socialist-fascister. Det er ikke uden grund at kommunismen i land efter land er endt i statsligt tyranni, fattigdom, KZ-lejre og massemord.

  De fleste kommunist-journalister nu om dage er enten fladpandede, hjernevaskede, uvidende og historieløse, eller nogle ondskabsfulde lystløgnere. De virker måske ikke frastødende i første omgang, men dem som virkelig går ind for kommunisme/ radikal politik og afrikanisering af Danmark, må være meget politisk forvirrede og kortsynede, eller samvittighedsløse. For de er jo med til at ødelægge tilværelsen for utallige af deres egne landsmænd og landskvinder.

  Henriette Marienlund, Jacob Mollerup, Marie Rørby Rønn, Lisbeth Knudsen og mange andre i medierne burde skamme sig.

  Kommentar by tp — 29. april 2019 @ 20:04

 24. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 29. april 2019 @ 20:59

 25. Hvis I kigger på Pressenævnets sammensætning, vil I se, at kun formand og næstformand er “uvildige” de seks andre medlemmer repræsenterer MSM (4) og socialdemokratiske kooperationer (2).

  Kommentar by Bastardo — 29. april 2019 @ 21:09

 26. MSM burde nok dæmpe “racismedømt” betegnelsen, for de fleste potentielle vælgere hører det nok mere som en hædersbevisning – så har Paludan åbenbart sagt noget ubestrideligt sandt om islam.

  Kommentar by Hovsada — 29. april 2019 @ 21:56

 27. Jeg har en stærk fornemmelse af, at både MSM, politikkere, venstrefløjen og alle de proislamiske godhedsapostle meget snart vil stå totalt afklædte for alt og alle. Om det bliver Rasmus Paludan der afslører tidens “Kejserens ny klæder” eller andre som udløser det, har jeg ingen ide om, men kan da håbe det, for det vil blive en salig fryd. Modsat kan det blive dybt tragisk, hvis det er andre omstændigheder (læs iSlam) der udløser det.
  Jeg vælger, til videre, at tage lidt forskud på den salige fryd.

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. april 2019 @ 22:33

 28. https://denkorteavis.dk/2019/det-varsler-ilde/

  Kommentar by p — 30. april 2019 @ 05:41

 29. Er ellers holdt op med at se DR2 Deadline, men så et klip fra i går (?), hvor hele programmet handlede om Stram Kurs og Ramus Paludan.
  Dagbladet Politiken/Information ikonet Lotte Folke Kaarsholm, som var interviewer af RP virkede underligt forceret og nervøs, da hun ville hænge RP op på udtalelser, som hun karakteriserede som racistiske/nazistiske osv. Ligesom – forstod man – Stram Kurs’ program. Hun havde tydeligvis planlagt et karaktermord, men hendes nervøse tilgang med de sædvanlige afbrydelser af ‘offeret’ fik det lidt til at mislykkes.
  Til sidst i programmet forklarede tre andre juridiske hel-og halvprofessorer, hvor RP var en grundlovs-og konventions forbryder.
  Da RP selv er jurist undrede det mig at RP ikke fik lov at deltage og svare på de tre juridiske hel-og halvprofessorers anklager og domme?
  Havde det ikke været fair at lade ham selv svare?

  For mig var det en tåkrummende oplevelse, der ikke fik mig til at ønske at gense DR Deadline, som nu helt klart er blevet endnu mere MSM fake news. Det har de måske altid været, men deres røde bias og deres løgne er blevet tydeligere.

  Det sjoveste ved udsendelsen, var da RP sagde, at han gik ind for at DR blev nedlagt og DR-medarbejderne blev interneret på en øde ø. Selv det måtte han fortælle Lotte Folke Kaarsholm var en vits, hvilket hun dog tilsyneladende stiltiende tog til efterretning.

  Kommentar by A-mad — 30. april 2019 @ 10:15

 30. https://denkorteavis.dk/2019/indlaeg-fra-laeserne-29-april-terrorfrygt/

  Kommentar by p — 30. april 2019 @ 16:09

 31. Dækning er der nok af
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/paludans-foerste-loeftebrud-jeg-kan-ikke-lige-nu/7614625

  Kommentar by p — 30. april 2019 @ 17:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper