30. april 2019

“Dansk læge forgiftede og voldtog kvinder”, skrev BT: “Ved siden af ham har der siddet en tolk…”

Der er flere måder man kan afkode kriminalhistorier på. Den ene er behovet for tolk, den anden er anklagerens krav om udvisning. Læser man bare overskrifterne, så kunne man stemme på Alternativet med god samvittighed.

Den 32-årige udlænding er sigtet for 15 forhold, herunder voldtægt af to kvinder (vaginalt og analt), blufærdighedskrænkelse, besiddelse af børneporno mv. Han nægter sig skyldig. Historien fra DR Online – Læge anklaget for voldtægt: Googlede ‘drugrape’ og mødte kvinder på Tinder og i byen. (Tip: KSDHA)

“En 32-årig uddannet læge planlagde tilsyneladende, hvordan han kunne give kvinder sløvende medicin og efterfølgende voldtage dem.

Sidste forår søgte manden i hvert fald flere gange på internettet efter medicin med sløvende effekt og detaljer om doseringer, ligesom han søgte på ordene ‘daterape’ og ‘daterape-stoffer til salg på nettet’.

Det skete i tiden op mod de to voldtægter, som han er anklaget for at stå bag.

Det har anklager Søren Harbo i dag fortalt i Københavns Byret, hvor den alvorlige sag kører på førstedagen. Sagen handler om to voldtægter, flere blufærdighedskrænkelser af både identificerede og uidentificerede kvinder samt misbrug af mandens stilling som læge.

(BT, 29. april 2019: Tiltale: Dansk læge forgiftede og voldtog kvinder)

“Iført sort jakke, blå skjorte og tilbagestrøget mørkt hår har manden dagen igennem siddet stille og kigget ned i bordet. Ved siden af ham har der siddet en tolk, selv om manden taler og forstår dansk.”

Oploadet Kl. 20:47 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100851/trackback

18 Comments »

 1. Dansk læge….der har brug for en tolk….Ja MSM pakker det hele godt ind, så vores mistanke ikke bliver bestyrket (og det har selvfølgelig intet med Islam at gøre,….blot vantro(kufar) han kunne udnytte). Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 30. april 2019 @ 20:57

 2. Der røg endnu et af venstrefløjens argumenter. Ligegyldigt hvor høj uddannelse de har så lyser deres kultur igennem på et eller andet tidspunkt. Arbejdsløs, læge, taxi-chauffører, studerende eller kebab-snedker, det er et fedt!

  Kommentar by Santor — 30. april 2019 @ 21:11

 3. ‘Dansk’ læge, læs blæst muslim, der har købt en lægeeksamen i Bulgarien eller Somalia, der må konsultere Dr. Google for at finde noget så simpelt som benzodiazepin og opioider, burde aldrig have fået en dansk lægeautorisation.

  Når jeg undtagelsesvist må konsultere det såkaldte sundhedvæsen, blandt professionelle kaldet sygdomsvæsenet, går jeg straks, hvis jeg set den muslimske tørklud og/eller det usandsynligt gebrokne dansk hos en fejlfarve.
  Så dog hellere lide en naturlig død.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. april 2019 @ 21:17

 4. Ja det er et spil i lotteriet den dag man selv står og skal på sygehuset. Man aner ikke hvad det er for en heksedoktor man kommer i behandling hos.

  Kommentar by Flaskeposten — 30. april 2019 @ 21:38

 5. DE SVENSKE RØDFASCISTERS OG PLADDERHUMANISTERS STATS-TERROR OG FOLKEMORD er begyndt….. og de danske rødfascister er i gang med en række lyssky aktiviteter og fordægtige manøvrer som også kan ende i nogle meget grimme, uhyggelige og blodige tilstande.

  Eet eksempel er de ENORME forringelser af velfærden og hospitalsvæsnet, hvor patienter nu invalideres eller dræbes i tusindvis som følge af Venstres og Socialdemokraternes “reformer”. Se diverse overlægers, patienters og pårørendes rystende beretninger om falske afrikanske læger, IT-skandaler, besparelser, massefyringer, hospitals- og skadestue lukninger, slendrian og fejlmedicineringer. Læs f.eks. Niels Høibys bøger.

  Et andet eksempel er den stedfortræder-vold som mafia-borgen har indledt mod danskerne, ved at importere hundredtusindvis af kulturfremmede, utaknemmelige, agressive, voldelige og morderiske evigheds-turister. Mafia-borgen er holdt op med at betragte os som glemsomme tosser man kan bilde alting ind. Nu betragter den os bare som malkekvæg og slagtekvæg der skal undertrykkes og udskiftes.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. april 2019 @ 22:53

 6. Hvad har danskerne egentlig gjort for at fortjene at få deres tryghed smadret? Ingenting, Absolut ingenting. De havde ikke forestillet sig, og havde ikke mulighed for at forestille sig, da løgnen er blevet det almindelige, at vore politikere, eliten og medierne ville sælge ud af Danmark på den her måde. Nu vågner folket snart. Det er ikke for sent, men for sent for mange, da de vil stå og glo, når historiens tog snart ruller henover dem.

  Kommentar by Uno — 1. maj 2019 @ 00:18

 7. Svinene der har ansat sexsadisten skal selv bøde for den skæbne de uvidende kvinder har været udsat for, det er en katastrofe hvis sundhedsvæsenet ansætter sådan et udyr og monster, at kalde svinet læge er landsforræderi og kriminelt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. maj 2019 @ 00:22

 8. https://denkorteavis.dk/2019/han-er-uddannet-laege-og-nu-sidder-han-med-tolk-i-retten-anklaget-for-sexovergreb-kvinder/

  Kommentar by p — 1. maj 2019 @ 05:43

 9. Samarbejds politik. Var det ikke sådan under ww2, at konge og Folketinget sagde at der skulle samarbejdes med besætterne.
  Der var flere fløje i Folketinget, tilhængere. Indtil folket strejkede og sagde fra. Sabotage, schalburgtage. I slår ihjel, vi slår ihjel. Brænder kirker.

  Kommentar by p — 1. maj 2019 @ 05:55

 10. Mon denne “danske” læge har været i praktik hos den klamme Søren Ventegodt, der som bekendt udførte “vaginal akupressur” på de bedøvede kvindelige patienter…

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 07:19

 11. Om Danmark kan man bruge Groucho Marx´ citat :”Jeg har arbejdet mig op fra ingenting til den yderste fattigdom.”

  Kommentar by k.m. — 1. maj 2019 @ 07:50

 12. “Manden taler og forstår dansk”. – Muhamedansk.

  Se bare, integrationen virker: En ‘uddannet’ læge i Danmark, der forstår dansk.

  Kommentar by Bastardo — 1. maj 2019 @ 08:24

 13. Danmark er ved at være et latterligt lorteland.

  Læge taler og forstår dansk, men møder op i retten med tolk !

  Det er nok for sent for en halvgammel knark som mig at søge om Green-Card til Japan, men de har i forstået at passe på deres land, og er et af de få steder tilbage uden påvirkning af muslimer.

  Kommentar by k.m. — 1. maj 2019 @ 08:56

 14. Dr. Islamist laver islamistiske doktorlege.

  Kommentar by Hul igennem? — 1. maj 2019 @ 16:35

 15. For over 20 år siden måtte jeg frekventere skadestuen på Bispebjerg Hospital.
  Her blev jeg taget imod af en söt svensk flicka sjuksköterska, en venezuelanske læge med navnet Velasques. Afsluttende med en araber ved navn Azis.
  De to sidsnævnte skulle JEG bruge tolk for at forstå!
  Noget af det eneste jeg fik fat i var; risangrod po vatten.
  Tillidsvækkende. Yderst.
  Min højtbegavede og ny uddannede gudsøn, ville oprindeligt gerne have læst medicin. Men mente imidlertid han manglede et spaltet pubeshår for, at komme ind på medicinstudiet.
  (I dag betakker han sig, i et job der kaster mer’ end 3 x lægelønnen af sig.)
  Men jeg tager mig til hovedet ved tanken om de gedehyrder, åndemanere og medicinmænd i nattøj, man har hentet hertil i hans sted.
  Og dog.
  Sprogligt er hulemændene jo langt bedre i stand til at betjene landets nye herremænd.
  Smart! not

  Kommentar by Knights Templar — 1. maj 2019 @ 17:07

 16. MAN mente..

  Kommentar by Knights Templar — 1. maj 2019 @ 17:08

 17. Han er kineser, ligesom golddigger Alex!

  Kommentar by Thyra — 3. maj 2019 @ 17:56

 18. Han er dansk statsborger med kinesisk baggrund, ifølge B.T.

  https://www.bt.dk/krimi/ven-til-tiltalt-laege-han-havde-succes-med-kvinderne

  Kommentar by Casper — 6. maj 2019 @ 01:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper