30. april 2019

Politiken-redaktør: “Der er jo ikke nogen journalister, der har en særlig holdning til Rasmus Paludan.”

Min Radio24syv-app havde to nyheder på listen her til morgen. Jeg startede med ‘Det Røde Felt’, hvor Stram Kurs over en time blev kaldt ‘ekstremt højreradikalt’, og associeret med fascisme, nazisme, Hitler, 30’ernes Tyskland, Apartheid og fremdeles. Gæst i studiet var David ‘Che’ Trads og den tidligere kommunist Uffe Elbæk – to politikere, der før de opdagede Paludans eksistens, kastede samme etiketter i retning af Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige.

Næste program var ‘Q & A’, der ligeledes have Stram Kurs som emne. Gæst var her flere chefredaktører, herunder Politikens Kristian Jensen. Det lykkedes ham at ytre nedenciterede uden at trække en mine. En god pokerspiller.

“Det er ganske enkelt ikke rigtigt. Der er jo ikke nogen journalister, der har en særlig holdning til Rasmus Paludan. … Vi har alle en holdning til ham, men det er da ikke ensbetydende med, at når vi udøver vores fag… Det er jo en meget stærk anklage at sige, at hvis nogen har en holdning til ham, at det så kommer til at påvirke deres journalistik.” (Kristian Jensen, Politiken)

Enhver der har set Rasmus Paludans mange videoer vil vide, at venlighed bliver besvaret med venlighed, uanset om det er venstreorienterede eller muslimer. I går bragte BT historien om Imran der angiveligt ydmygede Paludan under en demonstration i Hundige. Overskriften erændret til noget mere neutralt, da avisen opdagede at det er Team Paludan selv der oprindeligt lagde videoen online. Man opbygger et kunstigt paradoks, som man så skyder ned. Et klassisk eksempel på tendensiøs journalistik.

(BT, 29. april 2019: Imran overraskede Paludan med venlighed under demonstration)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100858/trackback

31 Comments »

 1. Stol aldrig på en muslim, uanset hvor flink muslimen er.
  Taqiyya: Islam forbyder løgn, ”men ikke hvor det er til en
  muslims eget bedste,”

  Kommentar by Sindsro — 30. april 2019 @ 21:57

 2. “.Det er jo en meget stærk anklage at sige, at hvis nogen har en holdning til ham, at det så kommer til at påvirke deres journalistik”… ROFL

  For første gang mens jeg har haft stemmeret, glæder jeg mig til partileder debatterne…. At se Uffe elbæk, en Mette ligegyldig eller en lille fadbamse fra græsted… Bryde ud i fuld kognitiv dissonans og kunstig forargelse bliver “gudenektar”…. Samtidig med at samtlige “journalister” i danmark kløjs i caffelatten…. Jeg kan næsten ikke vente :-) :-) :-)

  Kommentar by Ignoranten — 30. april 2019 @ 22:09

 3. Påstanden om, at journalister ikke har nogen særlig holdning til Rasmus Paludan er næsten mere nyttig end påstanden om det modsatte. For konfronteret med den, kan journalisterne og redaktørerne ikke mere bedrage dem selv, skulle de få lyst.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. april 2019 @ 22:09

 4. Carsten Jensen

  HVEM HAR SKABT RASMUS PALUDAN?

  https://www.facebook.com/carstenjensendk/posts/2250150235072091?

  Kommentar by Ewing — 30. april 2019 @ 22:11

 5. Pollertiken, Berlingske, Berlingskes lokalaviser, BT, EB og JP mv. er alle skod- og junk aviser som sammen med DR og TV 1-2 gerne vil bagtale og mistænkeliggøre Paludan og alle andre dansksindede og nationalkonservative danskere, der ikke bryder sig om EU eller invasion, afrikanisering, islamisering eller hverdags-terror. Kristian Jensen, David Trads og Uffe Elbæk er alle tre røde betonhoveder og en slags ulve/sjakaler/hyæner i fåreklæder…. som hykler løs året rundt om at de ikke lyver eller manipulerer. Deres troværdighed svarer til statsmedisterens.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. april 2019 @ 22:12

 6. Nåårh nej, de er selvfølgelig 100% neutrale. Naturligvis. Det er bl.a. derfor de laver sådanne fuldstændigt latterlige artikler, som nedenstående. Ynkeligt kan ikke engang beskrive det. Men det er helt perfekt, at de gør det, fordi det udstiller blot dem selv.

  Det her valg ender som det amerikanske valg i 2016, hvor outsideren, som alle medier hadede og prøvede at besudle med alskens latterlige og løgnagtige artikler, gik hen og vandt.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/paludans-foerste-loeftebrud-jeg-kan-ikke-lige-nu/7614625

  Kommentar by Voltzejn — 30. april 2019 @ 22:27

 7. “Politiken-redaktør: “Der er jo ikke nogen journalister, der har en særlig holdning til Rasmus Paludan.”” Hahahaha….. en ting må man da lade Fake News, de har sku da humor:) (eller også så er de rablende sindssyge).

  Kommentar by Piphans — 30. april 2019 @ 22:31

 8. Carsten Jensen og hans følgere er fortabte.

  Kommentar by Johnson — 30. april 2019 @ 22:33

 9. Man beskylder Rasmus Paludan for at ville bryde Grundloven, fordi han mener at muslimske trossamfund skal forbydes. Det kan jeg ikke få til at stemme med Grundlovens paragraf 78, som siger at foreninger der vil nå sine mål med vold, er at opløse ved dom. Muslimske trossamfund er foreninger der vil nå deres mål med vold. Det fremgår tydeligt af deres vedtægter, Koranen. Heri står der adskillige steder at vantro skal dræbes. Jeg forstår ikke at staten kan anerkende sådanne foreninger. Det må være grundlovsbrud.

  Kommentar by JC — 30. april 2019 @ 22:57

 10. Ham der har skabt Carsten Jensen har ikke været heldig.

  Kommentar by Erik — 30. april 2019 @ 23:04

 11. Helt enig, JC. Som jeg også har sagt til alle de tosser, der snakker om, at han “aldrig får gennemført det, da det kræver en grundlovsændring”:

  Nej, det kræver ingen grundlovsændring. Islam er allerede forbudt – det er blot grundloven der ikke bliver overholdt.

  Kommentar by Voltzejn — 30. april 2019 @ 23:06

 12. Enig med JC og Voltzejn Det eneste det kræver er at grundloven bliver taget i anvendelse, men det kræver at de dommere der skal dømme har læst og forstået koraaaanen og islams andre skrifter.

  Men, hvorfor skulle en domstol nedværdige sig til at læse de faktiske skrifter om islam. De gjorte det heller ikke med einheilslistens partiprogram.

  Kommentar by Santor — 30. april 2019 @ 23:35

 13. De ser virkelig sig selv som objektive? Wow. Måske for 50 år siden men sgu ikke idag…

  Kommentar by Quark — 1. maj 2019 @ 00:52

 14. Altså: med “for 50 år siden” mente jeg journalistik generelt havde objektivitet som målsætning dengang, ikke at Politiken havde det. De har vist aldrig haft det.

  Kommentar by Quark — 1. maj 2019 @ 00:54

 15. #4
  Carsten Prettyboy Jensen; er det et ungdomsbillede på din FB side?
  Vi VIDSTE du havde det i dig!

  -“Vi, de druknede”
  Prettyboy, du må ikke sådan flå om dig løfter, du ikke ka’ holde. Tror vi var mange, der fik falske forhåbninger.
  Og. Hvorfor Østerbro og Ingrid Jespersen?
  Når du nemmere ku’ ha’ valgt Mjølnerparken og Raadmandsgade Skole?

  Kommentar by Knights Templar — 1. maj 2019 @ 03:34

 16. Jo mere de lyver jo bedre, for de ender med at lave en trump ud af paludan efter præcist samme opskrift som tumperne i pressen fik ham valgt med i usa. Det er som om de slet ikke har forstået at det de siger og skriver bliver liggende på internettet bagefter hvor alle kan tjecke deres løgne, præcist som i det eksempel kim møller gav her. Og alt det gør de imens de kalder andre medier for fake news..

  Udover det, hvordan kan medier som politiken der får millioner i statsstøtte overhovedet få lov til at lave en betalingsmur på deres indhold og kræve yderligere penge, for at folk kan læse det de fik mediestøtten til at producere? Ikke at jeg syntes det er en dum ide at de låser sig inde bag en betalingsmur da de afliver sig selv hurtigere på den måde, men det er virkeligt sindssygt hvor meget vi finder os i at blive bestjålet konstant i det her land.

  Kommentar by Per — 1. maj 2019 @ 03:51

 17. Det er som om idioti og inkompetance formeligen klæææber til navnet Kristian Jensen.

  Kommentar by Knights Templar — 1. maj 2019 @ 05:37

 18. Som fast læser af denne blog og som en der bekymrer sig om islamisering og masse indvandring er det alligevel dybt bekymrende at man forekommer at støtte en politiker der vil smide ALLE ikke vestlige indvandrere ud. Herunder min smukke kone fra Uganda der fra dag 1 har arbejdet og betalt skat i Danmark. Hvis man går ind for etnisk udrensning så er man altså ekstrem racistisk..tak for kaffe…

  Kommentar by Patriot — 1. maj 2019 @ 05:44

 19. ‘Det er jo en meget stærk anklage’, i det hele taget.
  At kalde Dig og dine for journalister i en saglig gammeldags forstand.

  Kommentar by Knights Templar — 1. maj 2019 @ 05:45

 20. Stol aldrig på en journalist! De er fulde ag løgn.

  Kommentar by Veritas — 1. maj 2019 @ 06:01

 21. Politikens horeunge Ekstra Bladet har allerede indledt en hetz mod Paludan, samtidig med at chefredaktør Pølle Madsen kører valgkampagne for at gøre Skrigeskinken til statsminister efter valget.

  Ekstra Bladet og Politiken modtager hvert år 17,5 millioner kroner i statsstøtte hvortil kommer momsfritagelse…

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 06:54

 22. I øvrigt hedder den kulturradikale nulbon på Politiken retteligt Christian Jensen…

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 07:06

 23. David Trads? Jeg så blive interviewet i TV2 (news) engang, om netop Rasmus…..Jeg fik den mistanke om at Paludan har betalt ham for at optræde, for netop at få en god reklame, i form af karikeret optræden i politisk korrekt stil. :-). Støt SIAD. God onsdag. Første dag i maj. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. maj 2019 @ 07:28

 24. > JC — 30. april 22:57

  Det er uhyggeligt vanskeligt at løfte bevisbyrden i forhold til § 78, som kom ind i Grundloven i 1953 (hvor Grundloven skulle ændres som følge af Tronfølgeloven). § 78 har aldrig været anvendt, da den fortolkes indskrænkende.

  Dog er der nu forsøg på at prøve bestemmelsen over for LTF. Spændende, for sagen vil danne præcedens. Den skal ‘blot’ lige over alle tre retsinstanser, fordi der ikke kræves procesbevilling for at føre den til Højesteret, hvilket formentlig både anklagemyndigheden og forsvarerne vil gøre.
  Så det har laaaange udsigter.

  Kommentar by Henrik Petersen — 1. maj 2019 @ 07:47

 25. Landets finansminister hedder Kristian Jensen.

  Pølletikens chefredaktør hedder Christian Jensen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. maj 2019 @ 09:44

 26. > 24, Henrik Petersen:

  Jeg ikke jurist, og jeg kender ikke alle de smarte juridiske kneb. Man kan åbenbart med behændighed vride og vende paragrafferne sådan, at man kan få det stik modsatte ud af dem, i forhold til hvad der står skrevet på simpelt dansk. Således som det gør i §78.

  Jeg ser frem til den dag da man kan skrive lovene så klare, at man kan sætte en computer til at fortolke dem.

  Kommentar by JC — 1. maj 2019 @ 10:13

 27. Kammerater!

  Her på Pampernes Internationale Drukdag vil jeg opfordre Lille Sharia-Lars fra Græsted til at udskrive folketingsvalg, så vi endelig kan få renset luften.

  Nye Borgerlige og Stram Kurs skal i Folketinget NU!

  God valgkamp!

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 10:19

 28. For et par aftener siden var Johanne Schmidt-Nielsen i DDR’s ‘Aftenshowet’.
  Deltagerne helgenkårede Johanne, mens der var katastrofestemning over Rasmus Paludan.

  Kommentar by Hodja — 1. maj 2019 @ 10:24

 29. Vi som støtter Stram Kurs kan måske lære fra journalisterne hvordan man skriver på en måde de fleste opfatter som objektiv og alligevel lykkes med at bringe et ganske ensidigt politisk budskab.

  Kommentar by perhag — 1. maj 2019 @ 16:29

 30. Sorry.
  Men Kristian/Christian
  og
  Potato/Potaaaato
  Same – same
  Førstnævnte to:
  2 alen ud af eet dårligt stykke.

  Kommentar by Knights Templar — 1. maj 2019 @ 16:48

 31. Jørgen Ramskov flygter.

  https://www.altinget.dk/artikel/direktoer-joergen-ramskov-forlader-radio-24syv

  Kommentar by tavsen — 2. maj 2019 @ 17:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper