1. maj 2019

Autonomes Internationale Kampdag fejres bag opsatte Koran-klodser: AFA vs Paludan og Frederiksen

Det er Arbejdernes Internationale Kampdag, og jeg følger dækningen på TV2 News, hvor den ene venstreorienterede efter den anden aflirer floskler om den sociale massegrav under borgerligt regime. En ældre mand havde været i Fælledparken 27 år i træk, var skuffet over den manglende tilslutning blandt de unge, og så drak han ellers videre af sin Tuborg Classic.

Antifascistisk Aktion iscenesatte vanen tro gadekampe, alt imens den udsendte journalist påpegede hvilke krav de her ‘meget venstreorienterede’ havde til dansk politik. Det var blandt andet budskabet at ‘Ingen er illegale’. De de er nu på vej mod Fælledparken, hvor Stram Kurs demonstrerer. I skrivende stund chikanerer de Mette Frederiksen, mens hun taler imod Stram Kurs. Hyklere overalt.

Fælledparken har i dagens anledning fået opsat ekstra Koran-klodser. Forbind selv punkterne.

(Fælledparken med ekstra Koran-klodser, 1. maj 2019; Fotos: Steen, Snaphanen)

“Netop nu trapper politiet massivt op for tilstedeværelsen i nærheden af den moddemonstration, som Rasmus Paludan og Stram Kurs er i gang med i Fælledparken i forbindelse med 1. maj. … Endnu har der ikke været uroligheder omkring Paludans demonstration, men den tidligere opildnede demo fra Antifascistisk Aktion er nået frem til Fælledparken, hvor den i første omgang har spredt sig i mængden.” (EB.dk, 1. maj 2019 Kl. 15.42)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100889/trackback

40 Comments »

 1. Socialistfarvede koranklodser som skal beskytte den ene morderiske ideologi mod den anden.

  Kommentar by Erik — 1. maj 2019 @ 16:10

 2. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article7614768.ece

  Kommentar by p — 1. maj 2019 @ 16:16

 3. Man fatter jo ikke at DRs og papiravisernes journalister kan holde sig selv ud. De LYVER, HYKLER, VRØVLER og MANIPULERER uafbrudt. De er året rundt håndlangere, medløbere og fortalere for indvandrings-industrien, for EU og FN…….. for afrikanisering, for klima-hysteri og co2-løgn……. for regeringens Marokko-planer, for feministerne og gak-gak humanisterne……. for Enhedslisten og andre radikale/ kommunistiske grupper.

  Der er ingen logik, etik eller fornuft i de rødes opførsel. Til een tid hævder de at enhvert menneske har ret til at bestemme over sin egen krop. Dagen efter går de ind for at staten skal kunne udtage organer fra ufrivillige organ-donorer – uden samtykke. (se Kinas misbrug af donorer, se “Pigen der ikke ville dø”)

  Den ene dag går de ind for at kvinder skal ophøjes, have særfordele og ligeret osv. Den næste dag går de ind for islamisk brutalitet og vold mod kvinder.

  Igår havde “Bedstemødre for asyl” en stor annonce i JP om at vi danskere er onde ved børn. Det viser sig at være udenlandske børn. De samme “bedstemødre” har aldrig brugt een krone på at fortælle om hvordan danske børn sjofles og mishandles af “børneværnet” og det røde skilsmisse-bureaukrati.

  Og her i eftermiddag har DRs P1 haft travlt med propaganda for at brug mange flere penge på Afrika, Palæstina og co2-hysteri. Og for at Socialdemokratiet er blevet et nyt og meget bedre parti, i forhold til pyntedukken Helle’s socialdemokrati.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. maj 2019 @ 16:52

 4. Kom lige i tanke om den gamle afdøde kommunist og sømandsboss Preben Møller Hansen, der var stærkt kritisk overfor indvandringen.

  I 1987 kom han endda i Folketinget med sit nye parti “Fælles Kurs”.

  Spøjst…

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 17:01

 5. Joseph Goebbels ville have været en overordentlig stolt mand, hvis han havde haft mulighed for at overvære DDR’s promovering af Mette Frederiksen, i løbet af eftermiddagens 1. maj dækning på DR2.

  Hvis man ikke vidste bedre kunne man meget let få det indtryk, at der faktisk ikke eksisterede andre danskere politikere end skrigeskinken.

  Kommentar by Kimski — 1. maj 2019 @ 17:06

 6. Der bliver spurgt til hvad det koster kommunen at flytte rundt med koranklodser.

  Jeg venter på hvornår vi ser den første Co2 neutrale, økologiske Koranklods.

  AFA burde få et nyt slogan :ingen koranklodser i vores gader.

  Kommentar by k. m. — 1. maj 2019 @ 17:27

 7. Der bliver ikke spurgt til…..

  Kommentar by k. m. — 1. maj 2019 @ 17:28

 8. Flødebollen Dan Jørgensen fra Socialdemokratiet er inviteret i Aftenshowet på DDR, for at fortælle om sine bedste 1. Maj-oplevelser.

  Se med i næste uge, når DDR inviterer en hjemvendt Syriens-kriger i Aftenshowet, for at fortælle om sine bedste henrettelser af vantro.

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 17:54

 9. O.T.
  Vi kan skam også herhjemme. Og lader fransoserne meget efter.
  Den gl. fredede Ndr.Mølle på Lyngby Hovedgade er blevet omfattende vandaliseret i Påsken – akkurat som det gik for sig i Frankrig.
  Jeg véd ikke, om jeg skal skrive; heldigvis ikke futtet af, af pyromaner.
  Men slemt nok, været udsat for hensynløs, meningløs og målrettet voldsomt hærværk ude som inde.
  Ked af at gentage den omfattende utrættelige BREAKING NEWS dækning af forbrydelsen.
  Nååh nej, ondskul.
  Der var jo ikke tale om et par skiver bacon viklet om håndtaget til en Fandens bedehuse.
  Det må I meget ondskulle.
  I Fandens nyttige Fake News idioter.

  Kommentar by Knights Templar — 1. maj 2019 @ 17:55

 10. og lader IKKE ..

  Kommentar by Knights Templar — 1. maj 2019 @ 17:55

 11. Den manglende oversigt i kommentarfeltet😈

  Kommentar by Knights Templar — 1. maj 2019 @ 17:56

 12. Så lige formanden for Venligboerne blive ‘kørt over’ af RP i Fælledparken. Hold da op… Det var lige før man havde ondt af formanden, som overhovedet ikke var noget match i en mundtlig diskussion. Ser frem til den kommende parti leder runde. Fattede først den med de to fingre i dag. V for sejr!

  Kommentar by DS — 1. maj 2019 @ 18:13

 13. Hvad laver disse autonome antifastister ventredrejet, imbecile ballademagere ? Hvor har de tid ?
  Skal de ikke i uddannelse eller arbejde? Men måske skulle Københavns kommune lade dem mandsopdække som der bliver til 12 indvandrer drenge, mødrene sidder i samtale og kan ikke finde ud af at opdrage for det er svært her i Danmark. Der sidder de og udtrykker helt i orden i fuld islamisk beklædning. Det koster lidt over 3 mill.
  Der mangler fuldstændig konsekvens af den ballade man laver.

  Kommentar by IES — 1. maj 2019 @ 18:26

 14. Den kommunistiske fagbevægelse er ikke død – den stinker bare sådan…

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 18:49

 15. De koranklodser ser sgu da ikke ud til at være stillet særlig godt op, om terroristen så stjæler en lastbil med en vestas vinge på, så kan han snildt komme igennem.

  Kommentar by Flaskeposten — 1. maj 2019 @ 18:55

 16. Følg Paludans live udsendelse på tuben! Det er vildt! Der er mange kloge, unge danskere, og de VED, at medierne og vores frygtelige politikere lyver og fortier ting! Det er faktisk lidt sørgeligt, at voksne, ældre ‘venligboere’ og onde politikere har bragt denne mørke fremtid ned over de unges hoveder, og det er bestemt ikke venligt overfor deres egne efterkommere!! Tænk, at der er så mange vidende unge!!? Sproget bærer præg af raseri, vrede og afsky for Dødens religion, og det er en RET at føle sådan og at udtrykke det. Det er klogt at være islamofob! Lad os gøre det til et plus-ord.

  Kommentar by Kuffar — 1. maj 2019 @ 18:58

 17. Socialdemokratiet og resten af oppositionen ville få et komfortabelt flertal i Folketinget, hvis der var valg i dag.

  Faktisk står rød blok til den største føring siden sidste folketingsvalg i målingen, som YouGov har foretaget for B.T.

  Oppositionen ville til sammen kunne tælle til 96 mandater i Folketinget, hvis der var valg nu. Regeringspartierne, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige må nøjes med 79 mandater, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. maj 2019 @ 19:51

 18. TV2 Øst refererer en 1. Maj-tale afholdt i Næstved af den socialdemokratiske nulbon Magnus Heuniche.

  Her sammenligner lille Magnus Tagmus partiet Stram Kurs med Nazi-Tyskland.

  Det var som bekendt Heuniche, der for et par år siden måtte flygte med hele familien fra den stærkt islamiserede by Næstved, da multikulti-berigelsen kom lidt for tæt på.

  Magnus Heuniche er desuden gift med den forhenværende direktør i KVINFO Nina Groes.
  Parret residerer nu i en stor liebhaverlejlighed i det kridhvide speltreservat på Østerbrogade i København.

  Hvem er overrasket?

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 19:55

 19. Nye Borgerlige står til at komme ind med ni mandater.

  YouGov har ikke målt på det nyeste parti, Stram Kurs, da det endnu ikke er formelt godkendt af Økonomi- og Indenrigsministeriet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. maj 2019 @ 20:11

 20. MAN KAN BLIVE GRÅHÅRET FØR TIDEN af at følge med i vores medier. Kiggede i JP i går. Helsides annonce fra DF, “Der skal være en grænse”. Næh, det skal der jo netop IKKE iflg. Marokko-pagten som DF har accepteret uden sværdslag. Tullesen var ikke med, han er vel blevet for berygtet?

  Næste helsides var fra “Bedsteforældre for asyl”. Overskrift: DANMARK GØR BØRN FORTRÆD. Ved at gøre dem rodløse, angste, ensomme, usikre, fattige, håbløse og ulykkelige. Til alvorlig og varig skade for deres helbred og udvikling.

  Disse “humanistiske” asylanter lyder jo som sande børnevenner. Og i første omgang kunne man jo tro, at de havde fået øjnene op for familie-, skilsmisse- og børneværns-bureaukraternes umenneskelige, svinske og rødfascistiske behandling af tusinder af danske børn.

  Men næh, nej. Det hele handlede om at Danmark ikke behandlede udviste migrant familier godt nok. Det er det sædvanlige. Migranter får en masse opmærksomhed, danske familier ramt af grove overgreb ignoreres.
  (Se Næstved kommune tvangsflytter 11-årig pige)

  Så var der kronik fra Unge-klima-rådet. Skrevet af en skolepige der ikke anede hvad hun skrev om. Hun udmalede nærmest klodens undergang, hvis politikerne ikke fik styr på co2 problemet. Men der er ikke noget co2 problem, det er digt, spin og løgn altsammen. (Mette Frederiksen fra S har vist heller ikke gennemskuet propagandaen)

  Andre aviser fortalte om at åger-renter på op til 35OO procent fik lov til at blive opkrævet, selvom åger tidligere var forbudt.

  Der var også noget hetz mod både Rusland og Trump/USA. Og Paludan blev kaldt en hadefuld provokatør. (hvad med “fædrelandskærlig frihdskæmper”?) Post-Nord blev endnu engang afsløret i fusk med pakker og breve.

  Derimod var der intet om tosse-partiernes PENGE-SVINERI med astronomiske beløb, mange milliarder kroner til politikerne selv, idiotiske projekter eller Afrika osv….. om statistik-fusk omkring udgifterne til indvandring (15O-2OO milliarder kr. er blevet tryllet om til 3O-36 milliarder)…… om at løfterne om bedre efterløn, pensioner, dagpenge, lavere pensionsalder og ekstra milliarder til sundhed osv. er TOMME løfter, eftersom migrant-invasionen accelererer og vil opsluge yderlige mange milliarder. Og Marrokko-pagten og brand-attentatet på Notre Dame katedralen forties også. Osv., osv.

  Man sparer også på sandheden om den stigende kriminalitet, de nye skilsmisse-rekorder, det voksende forbrug af kokain og andre hårde stoffer, de stadig flere sygdomstilfælde med multi-resistente bakterier, osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. maj 2019 @ 20:58

 21. Kommentar by Kuffar — 1. maj 2019 @ 18:58

  Jeg fulgte hele seancen kun med lyd på i baggrunden på min iPhone med headset — pro tip: hvis du IKKE gider betale til Google for lyd i baggrunden på din iOS enhed, så hent de gratis browser apps Opera Mini og/eller Firefox, copy paste YouTube adressen ind i Opera Mini eller Firefox, start videoen, hop ud af appen og straks til Kontrolcenter på iOS og hurtigt tryk Play knappen, nogle gange skal man quitte appen og prøve igen; jeg har brugt dette hack i et par år nu, og det virker på min iPhone XS Max med iOS 12.2 (16E227) ombord — og tog jeg ellers i Fælledparken.

  HOLD NU KÆFT HVOR VAR DER MANGE SANDNIGGERS OG SORTSMUDSKEDE PERKERE.

  —I rest my case, ville jeg sige, hvis jeg var advokat med møderet for Landsretten, 37/årige Rasmus Paludan, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. maj 2019 @ 21:02

 22. > Flaskeposten 18:55

  Terrorklodserne er ubrugelige og tjener blot til at fremkalde en falsk tryghed hos befolkningen. Rent vås og spild af penge.

  Terrorklodserne står endnu mere tåbeligt ved Danmarks mest befærdede station, hvor det ville være oplagt for de skrupelløse muslimske mordere.

  Lad mig blot nævne ham der Omar Hussein. Ville et par sten have forhindret ham i hans terror? Overhovedet ikke.

  Det samme kan jeg roligt sige om terroren i Paris, hvor Bataclan-gæsterne blev skudt i smadder af én person.

  Det minder faktisk lidt om Frankrig i 1940: Den – efter Frankrigs mening – uovervindelige Maginot-linie, kørte de tyske soldater blot udenom. Hvor svært kunne det også være?

  Det samme kan uden videre lade sig gøre i København. Koranklodser, granitkugler ved Christiansborg osv. giver absolut ingen beskyttelse, fordi det hele yderst simpelt kan omgås.

  Uden sammenligning i øvrigt er det blot symbolpolitisk og tænkt som noget tryghedsskabende. Som hovedregel kan enhver komme frit over grænsen fra Tyskland.

  Man skal være ca. så intelligent som en gennemsnitlig somalier for at tro på den slags latterlige tiltag.

  Kommentar by Henrik Petersen — 1. maj 2019 @ 21:03

 23. Afspil lyd i baggrunden tricket ovenfor virker også med andre kilder som min elskede favoritkanal, Fox News Channel, https://www.livenewsnow.com/american/fox-news-channel.html forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. maj 2019 @ 21:04

 24. Nicoline Katzef Nielsen, Nye Borgerliges Ungdom i København, blev i dag overfaldet og slået i hovedet af en mand fra den venstreekstreme organisation Antifascistisk Aktion:

  https://ksdha.wordpress.com/

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. maj 2019 @ 21:14

 25. Noget om mange vesterlændinges himmelråbende naivitet overfor DØDSKULTEN ISIS og Islamist-krigerne, kan læses hos Snaphanen. Og noget om de voksende trusler mod Danmark og Europa kan findes på you tube. (Merkels migrant crisis, one year on – black pigeon / nedbrændingen af Notre Dame katedralen og angreb på 8OO andre kirker osv.)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. maj 2019 @ 21:19

 26. @3 ALEXANDER BEAUMONT. Ja det er til at brække sig over.

  Kommentar by Johnson — 1. maj 2019 @ 21:43

 27. AFSLØRING! Muhamedansk dødspatrulje kørte rundt i flere dage i København: Tiltalt for flere drabsforsøg.

  Under et kort stop i aftenmørket på Amager aftalte de ni mænd, hvem af dem der skulle begå drabene.

  Derefter kørte de i deres fire biler videre, før de standsede foran en café. Tre af mændene gik iført maskering og med trukne våben ind – og ledte efter deres mål.

  Sådan lyder det blandt andet i et af de i alt 27 forhold, som 14 mænd er blevet tiltalt for – herunder flere drabsforsøg på åben gade mod tidligere allierede under den seneste bandekonflikt i Københavnsområdet sidste år.

  Det fremgår af anklageskriftet, som B.T. er i besiddelse af.

  Det var den 17. september sidste år, at ni af de tiltalte mænd – der ifølge politiet er medlemmer af eller har tilknytning til grupperingen Brothas – om aftenen skal være kørt ud på jagt efter rivaler fra udbrydergruppen, kaldet NNV.

  I fire biler kørte de ifølge anklageskriftet rundt i kortege fra Nørrebro til Amager, hvor de kortvarigt gjorde stop for at aftale, hvem der skulle begå drabene.

  HVAD SKAL VI MED DET UMENNESKELIGE AFFALD?

  UD!
  AF!
  MIT!
  LAND!

  RAUS…!!!!!!

  FORBYD ISLAM I DANMARK

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. maj 2019 @ 21:53

 28. @ 21 Carlo DI Napoli – tak for tippet, men det lyder lidt for teknisk til mig. Det må have været ulideligt at være i Parken i dag! Omkring Paludan var der, såvidt jeg kunne se på videoen, ingen sandaber.

  Kommentar by Kuffar — 1. maj 2019 @ 22:12

 29. @ 27 – læste det også tidligere, og det, jeg finder meget rystende er: hvorfor foretager panserne ikke konstant ransagninger og stopper de farlige sandaber, som cruiser rundt i dyre biler, bevæbnet m pistoler, knive og vel også kalashnikovs?? Hvorfor?? Hvad laver panserbasserne? Udover at sidde i foto vogne og pille næse og snuppe danskere, som kører en lille smule for stærkt, eller udstede bøder til cyklister uden lys?? Og hvad m at de idioter på hoppeborgen snart får fingeren ud og Udviser disse kriminelle pr omgående. I England indførte man for over 10 år siden straksdomme, og de smed faktisk dengang rigtigt mange ud af UK. Intet kan man finde ud af på Borgen!! Og så er de overraskede over, at paludan får så stor tilslutning? . .

  Kommentar by Kuffar — 1. maj 2019 @ 22:20

 30. Det kommer til at koste menneskeliv, at vi har så snotdumme politikere, for når så mange perkere er bevæbnede, så er det jo farligt for intetanende mennesker, som blot er på vej et eller andet sted hen. København og Nordsjælland skal være een stor visitationszone, ellers må vi danskere til at bevæbne os og træne skydning.

  Kommentar by Kuffar — 1. maj 2019 @ 22:25

 31. Jeg er glad for de politiassistenter der står op for os. Vi skulle bare have tre gange så mange, så var der bedre tid til indbrud og trusler og burkakrimi.

  Kommentar by Hul igennem? — 1. maj 2019 @ 23:06

 32. Men ansvarlige borgere over 30 skulle have ret og pligt til bevæbning efter et kortere kursus og en hurtig godkendelse af politiet.
  Bemærk: Ansvarlige borgere! ..og det er ikke vi ved hvem..

  Kommentar by Hul igennem? — 1. maj 2019 @ 23:09

 33. Var en tur i Odense i går. Som sædvanligt var gågaderne fulde af somaliere og andre lignende.
  Gik til 1.maj møde i Kongens Have (Odense). Der var sjovt nok ikke en eneste muhamedaner eller neger. Påfaldende. Men de er vel ikke ‘tilknyttet’ det danske arbejdsmarked – trods den angiveligt store integrationssucces.

  Kommentar by Bastardo — 2. maj 2019 @ 10:43

 34. Luk de såkaldte 1. Maj-møder.

  (Tak for lån til Bastardo)

  Kommentar by Revisoren — 2. maj 2019 @ 10:53

 35. Bastardo 10:43
  1. maj er jo ikke sharia, men haram.
  Det brune affalds demonstrativt bliven væk fra en af demokratiets mærkedage, viser med al stor tydelighed, at kathtyggende niggere og krumsabelsvingende arabersnuder ALDRIG bliver en del af det DANSKE samfund.
  I det billede manglede blot Lars Lort, der på et back drop af manglende brunt affald taler om, at vi skal ha’ styrket integrationen.
  Hvilken integration bror Lort?
  Lars, du er lige til Comedy Zoo.
  Komiske Ali misunder dig dit “materiale”.

  Kommentar by Knights Templar — 2. maj 2019 @ 11:16

 36. Ser ud til at der er mangel på klodser, nu må de ty til at leje for små af slagsen hos Roskildefestivalen og stable dem. Grimt skal det være.

  Kommentar by Zatopek — 2. maj 2019 @ 12:14

 37. Off topic Slikbutik eksploderet i Thy. At dømme efter utallige stavefejl på dens Facebook side er den nok indvandrerejet. Måske et gangster- eller klanopgør, eller potentiel forsikringssvindel? Dramatiske metoder i hvert fald!

  Kommentar by Zatopek — 2. maj 2019 @ 12:31

 38. Det’ det de unge vil ha’.

  Kommentar by Knights Templar — 2. maj 2019 @ 12:45

 39. Helst med en spicy taste af rotteekskrementer. Ummm

  Kommentar by Knights Templar — 2. maj 2019 @ 12:46

 40. Bare det er “billy’t”

  Kommentar by Knights Templar — 2. maj 2019 @ 12:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper