3. maj 2019

TV-producent: Journalister bør ikke støtte indsamling imod Paludan – “… yderst skadelig for vores fag”

Debatindlæg i journalisternes fagblad af Niels Krogsgård, manden bag DR-dokumentaren ‘Nationalist i børnehøjde‘ (2019). Fra Journalisten – Mediefolks støtte til indsamling imod Paludan skader vores fag.

“Den 16. april startede udviklingschef på Nordisk Film TV, Nicolai Würts, en indsamling imod en politiker. De fleste af jer har nok hørt om den, og mange af jer har formentlig også støttet den. …

På udviklingschefens egen facebookprofil får han massiv opbakning til indsamlingen imod Rasmus Paludan fra store dele vores branche. Lige fra den tidligere ‘Mr. News’, Jes Dorph Petersen, diverse tv-producenter, en tv-redaktør, adskillige tilrettelæggere og sågar fagbladet Journalistens chefredaktør

… Jeg kan således godt forstå, at mange støtter den. Men at vi som stand i den grad lægger vores tilstræbte objektivitet på hylden og åbent går ud og erklærer os modstandere af en bestemt politiker, forstår jeg ikke. Og jeg finder initiativet og opbakningen til det yderst skadelig for vores fag og fremtidige muligheder for at komme ind i lukkede eller journalist-kritiske miljøer.

Flere har også advaret mig imod at udtale min kritik. Men er I ikke søde lige at tænke over det: Det er et grundlæggende princip, som vi som stand bliver nødt til at værne og stå sammen om. Også i tv-branchen. Derfor ytrer jeg min kritik.”

(Nils-Chr. Nilson: “Nikolais initiativ er ikke så meget politisk, som det er humanistisk.”, 2. maj 2019)

Oploadet Kl. 15:11 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100953/trackback

22 Comments »

 1. Det glæder mig at DanMarx Radio er i konflikt med sig selv.

  Kommentar by Lars Petersen — 3. maj 2019 @ 15:13

 2. En fornuftig mand med lidt faglig stolthed. Ingen af ativist journalisterne kender det ord.

  Kommentar by Snaphanen — 3. maj 2019 @ 15:19

 3. Og netop derfor skal mediestøtten fjernes, og medierne må så leve på markedsvilkår. Så kan de også tone rent flag, og stå ved deres røde tilgang til alt. Så kan vi som kunder nemlig bare vælge en anden og efter vores opfattelse bedre leverandør.

  Kommentar by na — 3. maj 2019 @ 15:28

 4. Der er åbenbart stadig en del journalister der mener at de skal være aktivistiske og fortælle folk hvad der er rigtigt og forkert. Det mener de er nødvendigt for at give mediebrugerne det “sande” billede af verden.

  De holdninger trives åbenbart i bedste velgående. Men enkelte mener at de er skadelige for faget. Det har de ret i. Flere og flere folk er blevet for veloplyste til at gide manipuleres. Jounalisterne graver deres egen grav, hvis de kører videre af dette spor. Ligesom Danamrks Radio er en anakronisme der har overlevet sig selv.

  Kommentar by JC — 3. maj 2019 @ 15:28

 5. Nogen bruger trods alt hovedet til at tænke med, det er nyt i den forbindelse.

  Problemet er bare at journaliststanden allerede har miskrediteret sig selv med, holdningsmassage, nazi-associationer, halve sandheder og DIREKTE løgne mod alle der ikke stemmer på venstrefløjen, igennem så mange år at der ikke længere er nogen der tager den gren af venstrefløjen alvorlig mere.

  Journalister er en uddøende race, nøjagtigt som typograferne tilbage i 80´erne, og det er deres egen skyld.

  Good Riddance!

  Kommentar by Santor — 3. maj 2019 @ 15:30

 6. Den journalistiske standard generelt er direkte skræmmende for tiden og stærkt nedadgående. Alex Jones bliver kaldt USA’s Rasmus Paludan. Journalisternes definitioner stikker helt af for tiden. Poul Joseph Watson og Milo bliver kaldt det ekstreme højre, det hvide overherredømme og højrenationalister. De er begge konservative. Milo er tilmed jøde, homoseksuel og gift med en sort mand.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/facebook-smider-usas-rasmus-paludan-ud/7618831

  Kommentar by Larsen — 3. maj 2019 @ 15:33

 7. Undskyld gentagelsen, men fjern pressekortet og statsstøtten, og lad dem så drive forretning som de lyster.

  Kommentar by Lider af danskhed — 3. maj 2019 @ 15:33

 8. Man kan vel egentlig ikke tale om reel journalisme som sådan, når man næsten ordret gentager hvad man informeres om fra andre (fake news) kilder, med den samme politiske bias.
  Skulle den korrekte betegnelse således ikke nærmere være ‘politiserende nikkedukker’?
  På den måde har de jo en hel del til fælles med vores gennemsnitlige politikere, i deres forhold til EU’s diktater.

  Kommentar by Kimski — 3. maj 2019 @ 15:41

 9. Hmm, lyder godt, et fornuftens ord om journalismens bud om alene at rapportere og da sandfærdigt og berigtiget. Ham niels k, skal nok opstilles som kandidat til tilgivelse, set i lyset af sagens alvor. Måske har han netop da han lavede stram-dokuen, set og fået lidt smag for frihedskæmperrasmus-nuttemusens vilde bjergbestigning og knivskarpe realisme?
  Resten af journanosseløserne, har bekendt kulør som shariah-ludere og skal oustes for evigt, som inva..

  Kommentar by Gaflen — 3. maj 2019 @ 15:42

 10. -santor.. Det er jo os her der er de nye journalister med kim møllers vejledning. Det er bare med at få det lært, vi har flere g af unge at hjælpe med invasions-modstand..

  Kommentar by Gaflen — 3. maj 2019 @ 15:50

 11. @9:

  Jeg tror faktisk at en del af dem kan hjælpes, hvis nogen gad fortælle dem den virkelige udgave af Historien, frem for det bræk nogle af dem disker op med, og som de er blevet overbevist om er baseret på fakta.

  Kommentar by Kimski — 3. maj 2019 @ 16:00

 12. Martin kraznik er gået full retard: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/medie-chef-paludan-er-nazist/7619432

  Kommentar by Per — 3. maj 2019 @ 16:04

 13. Under dække af objektivitet og faglig uangribelighed har journalisterne været subjektive og fagligt angribelige. Vi må erkende at de er ensidigt røde og mediestøtten må fjernes. Det kommer når erkendelsen siver ind hos de borgerlige men hvorfor fanden har de sovet i timen i denne valgperiode. Journalistterne er SÅ klamme i deres åbenlyse favorisering af egne synspunkter samtidig med at de betragter sig selv som uundværlig 4. statsmagt meget af det betalt af selvsamme befolkning som de er totalt ligeglade med.

  Kommentar by PiusXll — 3. maj 2019 @ 16:09

 14. https://www.bt.dk/samfund/facebook-bekraty efter-vi-har-blokeret-paludan

  Kommentar by p — 3. maj 2019 @ 16:13

 15. @11:

  Hitler og Islam.
  http://www.billionbibles.org/sharia/hitler-muslim-brotherhood.html

  Hitler’s ‘Mein Kampf’ er den mest solgte bog i mellemøsten, næst efter luderbogen.
  Lad bare Martin Kraznik grave sin egen grav, han gør jo et fantastisk stykke arbejde.

  Kommentar by Kimski — 3. maj 2019 @ 16:19

 16. Mediestøtten skal af samme grund væk og DF har svigtet her. Fire år med stor indflydelse uden man har rørt mediestøtten. Jo man forsøgte sig lidt med Radio 24/7, men er nu i fuld retræte mens man bukker og siger undskyld..

  Kommentar by Martin — 3. maj 2019 @ 16:23

 17. Løgnemedierne har fortsat og fordoblet løgnene. De er bange. Egentlig er det er godt tegn. Deres modtagelse af Mueller rapporten viser hvor trængt de er også i USA, hvor de er helt til grin og CNN har mistet halvdelen af deres seere, ifølge de seneste ratings. Det samme ville ske herhjemme, hvis statsmedierne DR og TV2 var i fri konkurrence.

  Herhjemme mister DR og TV2 al troværdighed og flere og flere bruger de frie online medier som både journalistforbundet og DR og TV2 propaganderer for at få stoppet nu med opbakning af EUs stasiagentur og EUs vedtagelse af lovgivning mod online medierne.

  Journalistforbundet og DR og TV2 vil med alle midler have stoppet online ytringsfriheden og den adgang den giver islamkritikere til at gør opmærksom på konsevenserne af den igangværende befolkningsudskiftning.

  Det vil forhåbentlig ikke lykkes. Men fortilfældet Stasi i DDR var trods alt i stand til at undertrykke ytringsfriheden. “Stasi blev grundlagt den 8. februar 1950 efter sovjetisk forbillede (KGB) og opløst som en konsekvens af den fredelige revolution i vinteren 1989/90.” (wiki)

  Kommentar by A-mad — 3. maj 2019 @ 16:25

 18. FORBYD ISLAM I DANMARK

  Chokmåling: Paludan står til at storme ind i Folketinget i ny måling
  Den racismedømte partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, står til at få 3,9 procent af stemmerne, hvis der var folketingsvalg i dag.

  Det viser en vælgermåling, som YouGov har foretaget for B.T.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. maj 2019 @ 17:38

 19. Nå, drukkenbolten Jes Dorph Petersen har også støttet den “helt almindelige familiefars” indsamling.

  Hvordan vil du få fat i sprut, når Kalifatet bliver indført i Danmark, Jes?

  Varmt kamelpis er ikke helt det samme, vel?

  Kommentar by Revisoren — 3. maj 2019 @ 18:44

 20. Jeg ser stort set ikke dansk tv mere og slet ikke journalistiske programmer…alle deltagere er landsforrædere og er mine direkte fjender…jes dorph…du kan rende og skide!

  Kommentar by Black Watch — 3. maj 2019 @ 22:57

 21. Af “humanistiske” grunde skal journalister hetze imod en politiker, som gør opmærksom på, at inhumane barbarer besætter Danmark.

  Jov-jov, Fake News kommer ikke af sig selv.

  Kommentar by Iznogut — 4. maj 2019 @ 01:14

 22. At vi finder Jes Dorph Petersen i det selskab kan ikke undre. Manden er jo notorisk dum eller blot uvidende og ikke bange for at sprede sin uvidenhed eller blot fake news.
  Efter en flyulykke ud for Mauritius berettede den alvidende Journalist i fjernsynet for den uoplyste befolkning, at Mauritius er en ø i Stillehavet!
  Man må da håbe han ikke skal på ferie der; så leder han vel stadig!

  Kommentar by pseudonym — 5. maj 2019 @ 08:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper