3. maj 2019

Chefredaktør Krasnik om pro-jødiske Paludan: “Med sit menneskesyn er Rasmus Paludan nazist.”

I forrige post citerede jeg kendt journalist, der påpegede at indsamlingen imod Rasmus Paludan ikke var ‘politisk’, men derimod ‘humanistisk’. For tredive år siden var alt politik for venstrefløjen, men nu hvor de har taget og konsolideret magten, skal dissidenter undertrykkes med afpolitiserende stikord. ‘humanisme’ er blot et af flere.

Martin Krasniks leder i seneste udgave af Weekendavisen illustrerer hvor skidt det står til. Når Stram Kurs (i lighed med andre partier) arbejder politisk for at ændre Grundloven, så vil Paludan i modsætning til de andre ‘afmontere’ den, og selvom Paludan sympatiserer med nazismens modstandere, så er han stadig nazist, blot en utraditionel en af slagsen. “Med sit menneskesyn er Rasmus Paludan nazist.”, noteres det, og således bliver nationalsocialistisk ideologi som formuleret og praktiseret af Hitler-regimet reduceret til et banalt skældsord. Stram Kurs er dog samtidig ‘et fascistisk parti’. Begreberne bruges i flæng, og betyder mindre og mindre.

I samme avis angriber andre Paludan for at være ‘højreradikal’. Så han er både radikal højreorienteret og (ikke-jødehadsk) nationalsocialist. Man bliver nemt rundtosset. Krasnik i Weekendavisen – Valget (se evt. her)

“Folketingsvalget om få uger bliver af mange omtalt som historisk. Det vil vise sig. Historisk er dog allerede det faktum, at et fascistisk parti står på stemmesedlen. Det er ikke sket siden 1939, og det alene er en milepæl. Tiden var en helt anden, men folk, der kan huske dét valg, har muligvis grundet over den slående fysiske lighed mellem Frits Clausen og Rasmus Paludan. Sådan ser danske nazister altså ud.

2019 er ikke 1939, og man vil måske indvende, at de ideologiske forskelle er store. Nazismens bidrag til fascismen er det ideologiske jødehad, men skifter man jøder ud med muslimer, består Paludan til fulde prøven: Muslimer hører pr. definition ikke hjemme i det kristne Danmark, mener Stram Kurs. Erklærer de sig overhovedet som muslimer, skal de deporteres. Børn af blandede par sorteres efter antallet af ‘rene’ bedsteforældre. For de tilbageværende muslimer i Danmark gælder særlige regler for deres færdsel i det offentlige rum. Danmark skal renses for muslimer. Paludan kender tydeligvis Nürnberglovene og den national­socialistiske racelære. Til alle dem, der kalder Paludan for klovn, opvigler, gøgler, provokatør, nar eller andet muntert, må man sige nej: Med sit menneskesyn er Rasmus Paludan nazist.

Er det afsporende at slå ham i hartkorn med støvletrampende nationalsocialister? Ikke for muslimske statsborgere, og det burde det heller ikke være for andre: På stemmesedlen har vi et parti, der vil afmontere grundloven for at dele borgere op efter race, religion og etnicitet. Det rejser et af de mest omdiskuterede spørgsmål for et demokrati: Hvordan skal det håndtere kræfter, der bruger alle demokratiets muligheder for at kunne ødelægge det? Også det har vi erfaring med: Vi møder uhyret i åben kamp. …

Historiebogen om folketingsvalget 2019 vil lægge mærke til, om andre partier bekendte sig til den solide danske erfaring med at bekæmpe nazister som de forbryderiske elementer, de er. Det er derfor afslørende, at Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige i de sene­ste dage ikke har været i stand til at trække nazikortet og lægge klar afstand til Paludan. Ét er, at de håber at fiske i samme sump som et nazistisk parti. Værre er det, at det demokratiske funda­ment i deres eget hus er så vaklende. Også det må resten af Folketinget reagere på.”

(Krasniks 2019-Fritz Clausen på Nørrebro: 25. februar 2017 & 19. august 2018)

Citater

“Der er ingen rimelig sammenhæng mellem nazismens gerninger og Rasmus Paludans nutidige gerninger som eksempelvis at afbrænde en koran. Som jøde opfatter jeg det som en sjofelhed mod nazismens ofre. (Bent Blüdnikow, 3. maj 2019)

“Er Rasmus Paludan nazist? Lidt om forskelle og ligheder. Det enkelte svar er nej. Paludan er ikke nazist. … Der er masser af relativt dunkle punkter i den skitse af et politisk program, man finder på stramkurs.dk, men af det, som er der, mener jeg ikke, det giver ideologisk mening at kalde ham nazist. Det mener jeg ikke som en moralsk dom – nazismen er, foruden en morderisk og totalitær ideologi – præget af konkrete politiske doktriner, der kan sammenlignes med andre politiske overbevisninger. Her er flere af nazismens grundlæggende træk fraværende.” (Mikkel Andersson, 3. maj 2019)

“For det første er jeg ikke socialist, så derfor kan jeg ikke være nazist. For det andet har jeg altid taget skarpest muligt afstand fra nazisme, og blandt andet foranlediget at hvis man er eller har været nazist, så kan man slet ikke være medlem af Stram Kurs. Jeg har altid støttet homoseksuelle og jøder i Danmark, og det er mig bekendt heller ikke et særligt nazistisk standpunkt.” (Rasmus Paludan, 3. maj 2019)

(Fritz Clausen, folketingsmedlem 1939-1945 for ‘Danmarks Nationalsocialistiske Arbejderparti’)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/100956/trackback

68 Comments »

 1. ‘Hitler og Islam’.
  http://www.billionbibles.org/sharia/hitler-muslim-brotherhood.html

  Ingen kommentar, linket taler for sig selv.

  Kommentar by Kimski — 3. maj 2019 @ 16:27

 2. Krasniks storhed og fald. Han kan selv være nazist. Når han lefler for sharia ved at hakke på Rasmus, er han i sandhed nazi. Det er enten eller krasnik..

  Kommentar by Gaflen — 3. maj 2019 @ 16:29

 3. Paludan er demokrat og tilhænger af retsstaten. Han er imod islam, som ikke er. Hvordan gør det Paludan til “nazist?” Jeg troede i det mindste, Krasnik kunne tænke logisk.

  Kommentar by BB — 3. maj 2019 @ 16:30

 4. Det her er bl.a. hvad jøder tror på:

  Sanhedrin 55b: “Det er tilladt at have seksuelt samkvem med en pige, der er tre år og én dag gammel”

  Yebamoth 59b: “Selv om en lu ders løn ikke må gives til Gud, må hendes penge modtages [af Gud], hvis lud eren bliver betalt for sex med dyr.”

  Sanhedrin 54b: “Hvis en mand begår sodomi (homoseksuel sex) med en dreng, der er yngre end ni år, er de ikke skyldige i sodomi.”

  Sanhedrin 59b: “Seksuelt samvær med en dreng, der er yngre end otte år, er ikke utugt.”

  Kethoboth 11b: “Seksuelt samvær med en pige yngre end tre år er ingenting.

  Moed Kattan 17a: “Hvis en jøde er fristet til at begå onde gerninger, skal han gå til en by, hvor ingen kender ham, og begå ondskaben der.”

  Erubin 21b: Den, der ikke adlyder rabbinerne, fortjener døden, og vil blive straffet ved at blive kogt i ekskrementer i helvede.

  Femte Mosebog, 20, 10-14: Om at føre krig:

  Når du nærmer dig en by for at angribe den, skal du først opfordre den til overgivelse. Hvis den overgiver sig og åbner sine porte for dig, skal alle indbyggerne i den gøre hoveriarbejde. Vil den ikke overgive sig til dig, men gør modstand mod dig, skal du belejre den, og når Herren din Gud giver den i din magt, skal du hugge alle dens mænd ned med sværd. Men kvinder og børn og dyrene og alt, hvad der er i byen, det, du har røvet i den, kan du tage som krigsbytte; du må gøre dig til gode med det bytte fra dine fjender, som Herren din Gud har givet dig.

  Anden Kongebog kapitel 2, 23-34: Om at straffe dem, der gør nar:

  Derfra drog han op til Betel. Mens han var på vej op, kom nogle små drenge ud fra byen. De gjorde nar af ham og sagde: »Kom herop, skaldepande, kom herop, skaldepande!« Han vendte sig om, så på dem og forbandede dem i Herrens navn, og ud af skoven kom to bjørne og rev toogfyrre af drengene ihjel. Om profeten Elisas vandring fra Jeriko til Betel.

  Kommentar by Voltzejn — 3. maj 2019 @ 16:36

 5. For hver gang rasmus bliver kaldt nazi, giver jeg en god middag til ham. Han knokler løs hverdag. Og hvis han mangler en seng at puttes i, kan det også leveres, med kyz

  Kommentar by Gaflen — 3. maj 2019 @ 16:38

 6. Chef redaktør Martin Krasnik er ikke værdig til en stilling i skatteyder betalte medier, medierne er en femte kolonne der vil undertrykke Danskerne, men der kommer en dag hvor pungen bliver lukket overfor disse landsforrædere, listen er lang men de fleste optræder i de statsstøttede medier, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. maj 2019 @ 17:09

 7. Martin Krasnik-asnik-snik-ik-ik ((((())))))

  Kommentar by Voltzejn — 3. maj 2019 @ 17:10

 8. Mon ikke der sker følgende hver gang Paludan bliver omtalt/udskammet i medierne: Flere vælgere bliver opmærksomme på ham, nogle googler ham, og en brøkdel af disse, beslutter sig for at stemme på ham.

  Kommentar by na — 3. maj 2019 @ 17:33

 9. Fint lang indlæg om hvad jøder tror på……Det gør de så bare ikke…og de forsøger heller ikke med vold og drab at få andre til at tro på det samme.
  Bevares, der kan da altid findes enkelttilfælde i alle religioner som er fanatiske. Men de fleste religionstilhængere er blevet klogere, mere oplyste, mere nuancerede og knap så rabiate. På stående fod kan jeg dog nemt lige nævne en enkelt religion hvor det ikke er sket.

  Nej, det er ikke buddishme……

  Kommentar by Gregers — 3. maj 2019 @ 17:34

 10. Chokmåling: Paludan står til at storme ind i Folketinget i ny måling

  Den racismedømte partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, står til at få 3,9 procent af stemmerne, hvis der var folketingsvalg i dag.

  Det viser en vælgermåling, som YouGov har foretaget for B.T., forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 3. maj 2019 @ 17:35

 11. KRASNIK er eventuelt ikke Hitler-nazist, men “kun” kommunist og tilhænger af islamisering. Men bliver han bedre af det? Slet ikke! De røde socialister har myrdet dobbelt så mange sagesløse som nazisterne, og islamisterne har myrdet løs i 14OO år, på alle som forekom dem at være bare en anelse vantro, urene eller forskellige fra dem selv.

  Hvis man sagligt analyserer Krasnik artikel, vil man se at den er uden argumenter. Den består udelukkende af postulater, skældsord og falske beskyldninger. Det påstås at Paludan er nazist fordi han er modstander af islamisering og islamister. Men det er jo blot modstand mod at Danmark skal invaderes, besættes og overtages af en ideologi som er mindst lige så morderisk og blodtørstig som den nazistiske ideologi. Paludan har heller ingen ønsker om at jøder, russere eller polakker skal forfølges eller udryddes. STRAM KURS ønsker blot at vi skal undgå at Danmark bliver rendt over ende af islamister, for hvis det sker, ender det nemt i vold og mord, terror og etnisk udrensning af danskerne.

  Krasniks ordstrøm viser at han ignorerer den islamistiske terror i Syrien, Frankrig og Sverige osv., at han er ligeglad med Danmark og danskerne, at han er et vrøvlehoved, og at han lever i en rød osteklokke hvor man gerne må lyve hæmningsløst om politiske modstandere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. maj 2019 @ 17:45

 12. Det bliver en grim , grim valgkamp, de “rigtige” politiker vil gøre ALT for at udskamme, alle borger der er bekymrede over den, stadigt stigende islamisering der sker dag, for dag, i DK og Europa, ikke minst i Sverige, går det for alvor stærkt.

  I dag har Facebook lukket Rasmus Pludans personlige side, i 30 dage, er det virkelig det samfund vi skal have, et amerikansk medie der vil bestemme politiken i DK, kan der være rimeligt?

  Jeg har altid hørt og lært at i et demokrati, der har alle en stemme, en stemme der er ligemeget hver. Det vil så blive ændret i denne valgkamp, nu kan jeg stemme forkert, altså når de med de rigtige meninger skal udtale sig. Det er skræmmende, vi risikere at valget bliver det sidste i DK, hvor almindelige folks stemme tæller det samme som ” de gode menneskers”.

  Medierne kan ikke holde til et nyt valg nederlag.
  De tabte sidste folketingsvalg, de tabte til Donald Trump, de tabte Brexit, nu skal valget vinens, det ses tydeligt i DR´s, TV2´s og Radio 24syv´s dækning, allerede nu planlægger og aftaler hvormeget Stram Kurs skal have eller ikke have taletid, hvordan de kan forhindre Rasmus Paludan i at fremføre partiets politik .

  DET BLIVER EN GRIM, GRIM VALGKAMP

  Godt valg til alle

  Kommentar by Anders Nielsen — 3. maj 2019 @ 17:55

 13. Tid til at opsige abonnementet hos weekendavisen..

  Kommentar by Morten — 3. maj 2019 @ 17:56

 14. # VOLTZEJN kl. 16.36….. Du citerer nogle 2-3OOO år gamle skrifter eller lovregler. Dem er der da INGEN moderne jøder eller israelere som tror på. Det er helt i skoven at skrive: her er hvad jøder tror på. Sikke noget sludder eller bagvaskelse. Selvfølgelig kan du altid finde et par skøre kugler der tror på hvadsomhelst de er blevet bildt ind, men der er ingen normale moderne mennesker som tror på det ævl du oplister/skriver om. Er du sikker på det ikke er nogle islamistiske papyrusruller, lertavler eller moske-forskrifter du gengiver?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. maj 2019 @ 17:56

 15. #4.

  Måske det ville være en ide at foretage offentlige afbrændinger af Talmud.

  Kommentar by dan.c — 3. maj 2019 @ 18:01

 16. Krasnik og de andre spinatfugle basker forvildede rundt i buret. Slip dem dog ud i det fri.

  De vil have alle islamkritikere og dem der gør opmærksom på konsevenserne af befolkningsudskiftningen buret inde med alle mulige syge anklager.

  Folk gider ikke mere blive fordret med spinatfuglenes løgne.

  De gamle tv medier og aviser er døende og har ikke langt igen.
  Indtil de dør bliver deres løgne mere og mere forrykte og latterlige.

  Heldigvis styrtbløder løgnemedierne både herhjemme og i USA, hvor den Trump venlige Fox News TV næsten har udraderet CNN, New York Times, ABC, CBS og NBC.

  Snart dør Berlingeren og dens Weekendavis herhjemmme. Og forhåbentlig inden alt for længe nedlægges statens DR og TV2. Og forhåbentlig bliver TV2 solgt til Murdoch, som tidligere har tilbudt at købe den, men desværre trak staten licitationen tilbage, da man frygtede at TV2 ville undslippe de venstreorienteredes kontrol. Tænk på hvordan det tv nyhedsbilledet ville have været, hvis TV2 dengang var blevet til Fox Danmark.

  Men ro på. Journalisterne og journalistforbundet vil lide samme skæbne som typograferne og typografforbundet.

  Kommentar by A-mad — 3. maj 2019 @ 18:11

 17. Som medlem af landets største parti, Sofapartiet, har jeg ikke deltaget i folketingsvalg i mange, mange år – vel vidende at det bare var bluff, blændværk og dårligt teater, beregnet på at smide blår i øjnene på uoplyste personer i den hensigt at bilde dem ind, at vi levede i et demokrati.

  Men nu gør jeg en undtagelse. Det ændrer fremdeles ikke en tøddel, og om så Rasmus Paludan fik 90 mandater, ville det heller ikke betyde en hujende fis. Vi lever jo i den post-demokratiske periode. Men jeg kan ikke modstå fristelsen til – via den iøvrigt betydningsløse stemmeseddel – at give d’eliten og dens løgnepresse min kurfyrstelige fuck finger.

  Kommentar by Voldposten — 3. maj 2019 @ 18:12

 18. https://ekstrabladet.dk/112/englands-paludan-overfaldet-med-milkshake/7619270

  Kommentar by k. m. — 3. maj 2019 @ 18:17

 19. Hvorfor skal i altid trække nazi kortet når i skal kæmpe mod islamiseringen af Danmark Hr Kim Møller ved åbenbart ikke bedre

  Jeg vil heller kalde Rasmus Paludan for realist fordi han har jo så ret som nogen kan have. Og hvornår er realisme blevet = nazisme???
  Han er jo en sand frihedskæmper, ikke andet

  Bare lidt sammenligning
  800 tilfælde af religiøs vold og hærværk mod kristne kirker, præster osv alene i Frankrig i 2018, og det mod en eller 2 mod muslimske moskeer?

  Siden 9/11 er der begået ca. 33.000 terrorangreb mod hvor mange terror fra kristne samme tidsrum?? ja jeg kan IKKE komme i tanke om et eneste, men lad os bare være EKSTREM gode mod jer og sige 100 til 1000 hvis vi kalder volden fra venstrefløjen med hos de kristne, selv om de nok aldrig vil kalde sig kristne,

  Kommentar by Johannes Juhl — 3. maj 2019 @ 18:22

 20. Begge er af J-oprindelse, vil jeg gå ud fra. Og nu skændes de her på vores bekostning. Kender vi ikke den situation fra M – at deres forskellige fraktioner slås her? Der er flere paralleler dem (J & M) imellem end de fleste er berede til at indrømme…

  Kommentar by Michael Laudahn — 3. maj 2019 @ 18:31

 21. Martin Krasnik – var det ikke ham der forsøgte at begå et karaktermord på hædersmanden Lars Hedegaard for åben skærm?

  Maria Rørbye Rønn må efterhånden hænge i en tynd tråd som direktrice på løgnefabrikken DR efter talrige skandaler.

  Måske skal Krasniks forkvaklede skriblerier også ses som en slet skjult jobansøgning?

  Kommentar by Revisoren — 3. maj 2019 @ 18:36

 22. “Den racismedømte partileder”
  Medierne lærer det aldrig
  https://www.bt.dk/politik/chokmaaling-paludan-staar-til-at-komme-i-folketinget-i-ny-maaling

  Kommentar by k. m. — 3. maj 2019 @ 18:38

 23. Weekendavisen. Hvad er det?

  Kommentar by Fascist — 3. maj 2019 @ 18:40

 24. Verdenshistoriens og det meste af verdenspolitikkens stadige hovedtema (nemlig demografiske tryk og modtryk) er efter moderne “vestlig” definition nazisme. Man mener at have hævet sig selv op ved håret, over disse stridigheder, og i en væmmelsesreaktion imod vesterlændinge, der ikke tror på, vi er kommet hinsides historien, bruger man så den mest stemplende og lettest tilgængelige analogi. Mindre intellektuelt kan det næppe blive. Ironien er selvfølgelig, at det afgørende træk for nazismen, nemlig “det utopiske sind” (modsat det pragmatisk-realistiske), netop også er den herskende liberalfascismes mentalitet (det utopiske sind skifter som en kamæleon udseende efter omgivelsernes krav). Bl.a. de globale ambitioner, stræben efter et “nyt menneske”, renfærdigheden og utålsomheden over for dissidenter er karakteristiske for det utopiske sind.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 3. maj 2019 @ 18:40

 25. Er Krasnik offer for Stockholm-syndromet?

  Weekendavisen var engang et medie jeg tog seriøst. Med dette lavintelligente og forsmåede indspark fra chefredaktøren har mediet sat sig selv mange år tilbage i troværdighed. Cheftredaktøren viser med al tydelighed, at vedkommende intet (bemærk intet) har forstået om de udfordringer danskere har mødt og møder med islam og dets følgere. Æresdrab/manddrab, vold, overfald, trusler, chikane, hærværk, aggression, tyveri, røveri, vanvidskørsel, svindel og bedrag er hvad en indexmæssigt høj andel af herboende islamister/muslimer bidrager til samfundet med, men det har tilsyneladende undgået chefredaktørens opmærksomhed. Pinligt indspark af Weekendavisens chefredaktør.

  De fleste mennesker lærer dog af deres fejl. Det skulle være én af målepunkterne i den videnskabelige anerkendte IQ-test, men mennesker har nok behov for at mærke fejlene i katastrofal og sørgelig grad på egen eller nærmestes krop for at indse fejlene. Mon ikke mange danske unge mænd, som har mærket islams voldsparathed på egen krop er klar til at sætte kryds ved Stram Kurs?

  Kommentar by Dansk Stolthed — 3. maj 2019 @ 18:55

 26. Egentlig er jeg imod dem, men kritik burde være en menneskeret…
  Kritik af alle og alt.
  Kritik er for nogle en udfordring.
  Kort beskrevet er der lokalt meningsfrihed, men love for handlinger.
  Er love og dertil dom om straf, uvæsentligt- er der frihed.
  Nej, der er lovløshed…

  Kommentar by Peter Buch — 3. maj 2019 @ 18:59

 27. Ð er ret tricky mht. jøderne, fordi vi bør støtte dem som folk, men der foregår en masse i de hemmelige klubber som vi uindviede ikke får oplyst, og det er nok derfor Krasnik udtaler sig som kan gør: mange jødiske rabbinere og ledere er med i Kabbala-kulten som er en del af frimurerlogen, og her er der som bekendt en skjult dagsorden der råder.
  Det er mig en gåde, hvorfor Krasnik i Danmark virker så pro-islamisk, når det bla. er veldokumenteret, hvor fjendtligt indstillet islam er mht. Israel etc. Har det mon noget med kristendommen at gøre?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 3. maj 2019 @ 19:01

 28. Holdt op med at se Deadline de dage han var vært; hans skrigeri og konfrontatoriske adfærd ift det man i situationen godt kan kalde interviewofre var simpelthen bare ikke interessant (og hvad handlede det om?). Holdt 14 dage efter han blev chefredaktør på WA, som jeg ellers havde læst uge efter uge i +10 år, fordi hans egne udgydelser var forsidehistorien (det gjorde Anne Knudsen aldrig) og der klart skete et redaktionelt skift. OK, det havde også noget med penge at gøre, men man har altid råd, bare den vare man skal prioritere er værdifuld nok.

  Kommentar by DavidK — 3. maj 2019 @ 19:16

 29. Krasnik-loven af 2019 siger tilsyneladende, at 3,9% af danskerne (jvf. Yougov-målingen 1. maj 2019) støtter et nazistisk parti. Der render altså 3,9% nazi-venlige danskere rundt. Jeg håber Martin Krasnik selv kan se, hvor langt ude på overdrevet han er med sin nazi-sammenligning.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 3. maj 2019 @ 19:32

 30. Krasnik: Israel skal være monokulturelt, kun for Jøder.

  Danmark skal være multikulturelt, alle er velkomne.

  Kommentar by Elvadatter — 3. maj 2019 @ 19:42

 31. Jeg har meget lidt godt at sige om Martin Krasnik. Så jeg vælger at beskrive ham som jeg opfatter ham uden mine fordømmende briller på: Han er ikke særlig kløgtig,han har gjort sig en hurtig karriere i medieverdenen,han har ladet operere på hans søn ganske kort tid efter dennes fødsel og han er bange for at mene noget flertallet ikke vil kunne lide. Der er meget andet at sige om ham og hans omgangskreds,men jeg siger som sagt blot min mening.

  Kommentar by Nielsen — 3. maj 2019 @ 19:47

 32. Nyeste måling: Stram Kurs står til at få 3,9% af stemmerne.

  https://www.bt.dk/politik/chokmaaling-paludan-staar-til-at-komme-i-folketinget-i-ny-maaling

  Det er så fedt! Jeg kan allerede høre venstrefascisterne stortude!

  Kommentar by Voltzejn — 3. maj 2019 @ 20:09

 33. Der er alle nærkampene, hvor der bliver delt håndmadder ud. “Du er nazist.” – “Du er homo.” – “Og du er landsforræder.”

  Folk får raset ud. Men skældsordene flytter ingen sjæle.

  Hvad med et øjeblik at se på det store billede i stedet for?

  Ifølge meningsmålingerne ser DF’s nuværende mandater ud til at blive fordelt mellem DF, NB og SK ved det næste valg.

  Hvad får det indvandrer- og islamkritiske segment (som jeg selv tilhører) ud af det?

  DF har fået en masse reel lovgivning igennem, som holder islam i skak. Burkaloven og paradigmeskiftet som de seneste eksempler. De kunne måske også have fået et forbud mod tørklæder og muslimsk skæg i offentlige institutioner igennem. Mange bække små …

  Nu kan vi se frem til, at de borgerlige partier taber regeringsmagten. Socialdemokratiet og dets magtmaskine vil kontrollere Danmark de næste fire år. NB og SK kan råbe alt, det de vil fra Christiansborgs talerstol. De får ingen af deres ideer igennem. De vil blive isoleret.

  Det var dumt at splitte den danske højrefløj i tre. Strategisk dumt. Det er min mening.

  Kommentar by np — 3. maj 2019 @ 20:17

 34. 21: Jo, her ser man krasnik opføre sig som en nazist overfor lars hedegaard, bemærk farverne på baggrunden, rød imod blå: http://www.uriasposten.net/archives/46227

  Manden må jo være psykisk syg, krasnik er en jøde der forsvarer muslimer imod den eneste mand der vil beskytte jøder mod muslimer, og som gør det med livet som indsats. Utaknemmelige klovn.

  Kommentar by Per — 3. maj 2019 @ 20:29

 35. Tilføjelse, krasniks baggrund i deadline er rød med en moske på endda..

  Kommentar by Per — 3. maj 2019 @ 20:32

 36. Martin Krasniks udtalelse, som jeg her til morgen læste i Weekendavisen, kunne godt give anledning til en stemme på Stram Kurs, desværre går det så ud over NB.
  Aner Krasnik virkelig ikke hvad Nationalsocialisme er? Hvis islam får magt som agt, så er Krasnik og hans mosaiske frænder de første der bliver trådt under fode.

  Stormuftien af Jerusalem, Hadj/Haj Amin el-Hussaini (1895-04.07.1974), levede en stor del af tiden i Tyskland under 2. verdenskrig. Efter krigen var det Hassan al-Banna´s bror Abd al-Rahman al-Banna der sørgede for at stormuftien fik asyl i Ægypten.

  Var fanatisk jødehader. Han fik rekrutteret muslimer, fortrinsvis fra Bosnien/Albanien til SS-divisionerne ”Skanderberg” og ”Handschar” som de mest kendte plus en kroatisk med navnet ”Kama”.. Man gik så vidt, at man lod dem bære rød fetz. Se ”Halvmåne og Hagekors. Det Tredje Rige, Araberne og Palæstina” af Klaus-Michael Mallmann og Martin Cuppers. Se også Peter Longerich ”Heinrich Himmeler-Europas bøddel) s.638-39.

  Den 13 énde Waffen Bjerg Division der SS ” Handschar ” (navn efter en rituel arabisk krumsabel), bestod af Bosniske/Kroatiske muslimer. Dens logo var en sværdbevæbnet hånd plus Hagekors.

  Den 21 Waffen Bjerg Division der SS ” Skanderberg ” bestod af albanske muslimer. Divisionen var opkaldt efter den albanske helt Georg Kastrioti Skanderberg. Dens logo var den albanske dobbelt-hovede ørn. Se ”Under hagekors og Dannebrog-Danskere i Waffen SS 1940-45”,1998 s.62 af Claus Bundgård Christensen, Niels Bo Poulsen, Peter Scharff Smith.

  Kommentar by der Adler — 3. maj 2019 @ 20:33

 37. > ALEXANDER BEAUMONT 17:56

  Godt skrevet, jeg er helt enig. Disse skabs-antijøder fatter hat af, hvad der foregår.

  Den sædvanlige klub af tosser, der ser jødiske verdensomspændende konglomerater overalt, er blot konspirationsidioter, der tror, jorden er flad, at køers metangas er klodens klimaproblem no. 1, at der aldrig har været mennesker på månen og at det var jøder/CIA/George Soros/Bilderberg og hvad de ellers vrøvler om i deres uoplyste fantasier, der smadrede Twin Towers ved hjælp af nanotermitter, en ukendt insektart. Eller noget….

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. maj 2019 @ 20:38

 38. Først stjæles Domænen Stram Kurs, dernæst Kaldes Rasmus paludan for Nazist.
  Martin Krasnik er jo selv jøde, så det er da ikke så mærkelig at han forplumrer billede.
  Der er mange Jøder i Danmark, og de burde nok tage Martin Krasnik i ørene.
  For den virkelige fjende til Jøderne er IKKE Rasmus Paludan (Stram kurs ? ), Men Islam.
  Islam er vores alles fjende. Det er desværre også Martin Krasnik, men når man er så dum i nakken, så kan man jo ikke forstå det.
  Hitler og Stormuftien af Jerusalem Haij Amin al-Husseini in mente.

  Kommentar by Sindsro — 3. maj 2019 @ 20:42

 39. Per og der Adler får tingene på plads: Krasnik er masochist med et udpræget dødsønske, da han vil være blandt de første i byggekraner og ud fra højhuse, når hans elskede muslimske terrorister får magten.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. maj 2019 @ 20:45

 40. 32. Voltzejn
  Det står i målingen at stemmerne gå fra DF til Stram kurs.
  Det er dog forståelig nok. men jeg fatter ikke at der er så mange dumme mennesker til i Venstre og Socialdemokratiet.

  Disse vælgere aner ikke en hudende fisaf hvad der foregår i Danmark, lange mindre fatter de af hvad der foregår i udlandet, endsige EU.

  Kommentar by Sindsro — 3. maj 2019 @ 20:49

 41. Kommentar by Henrik Petersen + Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT

  Se denne video, og fortæl mig, at jeg bare er en sølvpapirshatbærende idiot. Jøderne tror i dén grad på, hvad der står i deres religiøse tekster.

  https://www.youtube.com/watch?v=syUSQEUpTTQ

  I er ikke et klap bedre end venstreorienterede fantaster, der ikke vil lytte til højrefløjen, når de advarer om islam. Undersøg det nu lidt i stedet for.

  Her er f.eks. en højtstående svensk jøde, der blankt indrømmer, at det er jøderne, der står for masseindvandringen:

  https://www.youtube.com/watch?v=-7ldT3YL2Kw

  Sig til, hvis I vil have flere beviser. Jeg har tonsvis af dem. Men der er ingen grund til, at jeg sidder her og laver en gigantisk samling, hvis I alligevel er faktaresistente.

  Kommentar by Voltzejn — 3. maj 2019 @ 20:58

 42. Kommentar by Sindsro

  Jeps, men det er stadigvæk en fin måling. Læg desuden mærke til, at venstrefløjen går en del tilbage i denne måling. Alternativet har jo ekskluderet sig selv, så de tælles ikke med. Det samme kan man selvfølgelig sige om SK, men situationen er lidt anderledes, om man vil. Jeg er dybt begejstret!

  Kommentar by Voltzejn — 3. maj 2019 @ 21:00

 43. #33 Jo det kan du have ret i, men det var uundgåeligt efter DF undlod at vippe Løkke i 2015 (og dernæst lod Marokko-aftalen passere, men det første var det afgørende svigt). Man kan så håbe indvandrermodstanderne kan gå lidt frem ved at appellere til forskelige grupper, selvom DF lige pt. har tabt nogle venstresnoede (mest kvindelige) vælgere til Frederiksen & Co., hvilket gør det svært. Endelig skal Paludans vilje til at iværksætte udenomsparlamentariske aktioner ikke undervurderes, det er et andet punkt, hvor DF har været for pæne (og magelige).

  Kommentar by Odo — 3. maj 2019 @ 21:05

 44. 16. spinatfugle basker forvildede rundt i buret. Slip dem dog ud i det fri.
  Kender ikke fuglen, er den fredet. ?
  Jeg ville da gerne se lidt nærmere på den.

  Jo jo Der nappes lidt fra de andre blå, de røde er åbenbart for dumme.

  Kommentar by Sindsro — 3. maj 2019 @ 21:24

 45. Jeg kom i tanke om at herr krasnik, snart crashnik, var den tonegivende i at journalister gerne måtte udtrykke deres personlige holdninger, selvfølgelig da.. For humanismen!? – det er jo vrøvl og jesus-isme. Faktum er at de så ikke er journalister, men parti-pr-folk. Gakgak. Så kan jeg huske krasnik gik gennem nørrebro med kalot og blev råbt og skreget af, var utryg og blev faktisk jaget ud. Nu er han så en punkteret souffle eller en salami stump..

  Kommentar by Gaflen — 3. maj 2019 @ 21:54

 46. Forbløffende at en mand som Krasnik, med stor indflydelse i medieverdenen, er så historiemæssigt blank som han giver udtryk for.

  Nazismen var en aggressiv ideologi. Nazisterne ville erobre nabolande og kolonisere dem med tyske kolonister, For at skaffe plads udførte de folkemord på grusom vis. Nazismen hyldede en enevældig diktator, og var alt andet end demokratisk. Politiske modstandere blev udryddet.

  Rasmus Paludans politik er derimod af defensiv karakter. Han er demokrat. Han ønsker at forsvare vores land mod indtrængende kolonisatorer med en ideologi, der er i modstrid med de værdier vi hylder her i landet. Enhver der er nogenlunde velorienteret ved at der er stor forskel på islamiske og danske værdier.

  Nationalkonservative hader i virkeligheden hverken muslimer eller Islam. De mener blot at den fremmede ideologi ikke hører hjemme i vores land, og vil have lov til at vi selv bestemmer hvem der kan slå sig ned her. De fremmede kolonisatorer kommer for pengenes skyld, ikke for vore værdiers skyld. Det er det værst tænkelige udgangspunkt for en fredelig sameksistens.

  Rasmus Paludans politik er et logisk svar på den hovedløse politik vore vattede mainstreampolitikere har ført i årtier.

  Kommentar by JC — 3. maj 2019 @ 21:58

 47. Krasnik hænger sig i en bagatel om repatriering, der pludselig bliver til nazi. Jamen så er alle udvisninger jo reelt nazi. Nazi sendte kriminelle i kz, såvel som jøder. Så er dk jo et naziland allerede og så er krasnik jo selv nazist!. Ret komisk. Reelt er alle i verden nazister, fordi verden ikke er rent muslimsk endnu. Gad vide hvad dk skal hedde på arabisk?

  Allahns køkkenhave? Børnefabrik nord?

  Kommentar by Gaflen — 3. maj 2019 @ 22:06

 48. Google er minsandten hurtige på tasterne – Prøv at søg under “Metzgerei Krasnik” eller følg nedenstående link – Yabba Dabba Doo!

  https://www.google.com/search?q=Metzgerei+Krasnik&tbm=isch&source=univ&client=firefox-b-d&sa=X&ved=2ahUKEwiOz6nulIDiAhWKYVAKHTkYCUAQsAR6BAgJEAE&biw=1425&bih=897

  Kommentar by T. Flodur — 3. maj 2019 @ 22:18

 49. Som medierne fungerer nu, har danske journalister udviklet sig til et overflødigt mellemled, som tilmed filtrerer informationerne efter deres egen agenda. I mange tilfælde skriver de blot af efter deres yndlingsmedier i udlandet. Dem kan vi lige så godt læse selv. Helt håbløse er de gamle medier, når det drejer sig om samfundsdebatten. Her styrer de effektivt ved selv at udvælge de synspunkter de mener skal fremmes. De kommentarspor som nogle aviser har, bliver også censureret.

  I fremtiden vil det blive læserne selv der skriver aviserne. Alle er vi jo eksperter på hvert vores felt, og kan skrive om hvad der sker inden for vores eget område, uden censur. Politikerne vil kommunikere deres budskab ud uden journalisternes manipulation. Firmaer udsender nyhedsbreve. Hvad så med kvalitetskontrollen vil man spørge? Den vil blive meget bedre, da vidende læserne vil kunne korrigere fejl. Journalister korrigerer sjældent deres egne fejl. Wikipedia der skrives af brugerne selv, anses for mere pålideligt end de gamle leksika, da der er meget effektiv kvalitetskontrol, udført af de brugere der har viden inden for et felt. Wikipedia har udkonkurreret alle de andre.

  Kommentar by JC — 3. maj 2019 @ 22:23

 50. Det er plat at trække Nazismespøgelset frem dagligt næsten 75 år efter krigen.
  Åbenbart har folk en snæver historisk viden og referenceramme. Man skulle tro der blev uddelt point for at drage den parallel. I stedet for at se situationen gennem det falske historiske prisme burde man hellere forholde sig til netop situation og årsager i dag. Hvad er det som har skabt fattigdom og krige i Mellemøsten og Afrika, ja det er sgu ikke Hitler…

  Kommentar by Zatopek — 3. maj 2019 @ 22:25

 51. Kommentar by Voldposten — 3. maj 2019 @ 18:12

  Det samme gør jeg…jeg gider ikke finde mig i mere lort…landet og dets befolkning kan rende mig…de er jo også pisse ligeglade med mig…bare jeg træller og betaler og føjer dem i alt!

  Kommentar by Black Watch — 3. maj 2019 @ 22:43

 52. Det burde måske give stof til eftertanke, at jøderne er så glade for muslimer..

  Kunne det være fordi de hader “goyim” (os), og ved, at de bare kan fedte ned til Israel, når de efter planen har smadret Europa, som er den eneste forhindring for, at de kan opnå verdensherredømme ifg. deres religiøse tekster? Hmm… Ja, det kunne det jo nok.

  Folk bør studere judaisme i stedet for at opføre sig som en flok venstreorienterede når de nægter at se på, hvad islam er for en størrelse.

  Faktum er, at jøderne bruger muslimerne som en kost til at feje os ad banen, så de kan styre hele showet, når Europæerne er færdigee. Her er endda en jødisk rabbiner, der siger netop det:

  https://www.youtube.com/watch?v=02Xf0V3uIIQ – sæt undertekster på.

  Her er faktum omkring Israel, og hvordan de konstant søger at tiltrække AL teknologisk udvikling. Der er 200 gange flere tech-firmaer i Israel per indbygger end i andre 1. verdenslande. De vil skabe et digitalt diktatur og styre verden derfra – nøjagtigt som det står i deres tekster:

  https://www.youtube.com/watch?v=awCwuJjZCTU

  Kommentar by Voltzejn — 3. maj 2019 @ 22:46

 53. Krasnik er salamificeret. Gad vide, hvor meget af dk.S kultur, der er blevet salami-skåret væk?
  Eller hvor meget er sharia-planten vokset?
  -halal
  -tørklæder
  -taxamafia
  -kioskmafia
  -grønthandlermafia
  -moskeer
  -islamic centers
  -skolevolden
  -bilafbrænding
  -jødeforfølgelse
  -tegningsforbud
  -fb-kritikforbud
  -privat banksystem
  -brandbil stenkast
  -ghettoer med selvstyre
  -politichikane
  -fængselsfolkchikane
  -buschaufførchikane
  -togfolk passager chikane
  -topadvokater til frikend af voldtægter
  -islamcafeerne
  -hustruvolden
  -børnemishandlingen
  -bander og billig narko
  -asylcentre volden
  -ord forbuddene
  -koran afbrænd volden
  -fredagsbøn chr borg
  -eid fest rådhuset
  -islam butikker
  -svindel vekselbureauerne
  -børneboomet
  -terrorangrebene
  -våbensmuglingen
  -menneskesmuglingen
  -hjemmerøverierne
  -skattesvindlen
  -momssvindlen
  -sort arbejde
  -slikmafiaen
  -pizzamafiaen
  -shawarmamafiaen
  -job nægten
  -uddannelses nægten
  -dyremishandlingen
  -omskæringer m/k
  -beskyttelsespenge
  -bombeattentater
  -røverier
  -børnehaveafbrændinger
  -bestikkelser
  -knivstikkerier
  -gennembankninger til invalid
  -jihad videoer
  -jihad sites
  -Ramadan, starter nu, spændende..
  -frafalden straffe
  -henrettelser i gaderne
  -illegalt ophold
  -homoforfølgelse
  -homovold
  -trafikantchikane
  -skolelærevold
  -flugt fra retssale/fængsler
  -fængselsmafia
  -islam partier
  -voldsstatistikker op
  -indlagte på retspsykiatriske afd.
  -hospitalsvolden
  -skyderierne
  -bande patruljerne
  -hjemløsevolden
  -lattergas misbruget
  -khat misbruget
  -sharia tøjmoden
  -konstant nyheds bombning
  -infiltrere offentlige institutioner med svindel og nepotisme
  -tolke der hjælper ulovligt til ophold
  -svindel med flygtningestatus
  -svindel med kontanthjælp, dagpenge, ydelser, børnepenge, familietilhør..

  Det er noget af en salamiliste.. Politiet er lidt trætte. Der er sikkert et par fejl, beklager.

  Find selv flere salami skiver..

  Modtryk.
  Stramninger, smykkelov, grænsebomme, ghettorenovere, bandepakker, visitzoner, natteravne, exitprog. Pædagogsamtaler, vagter, tremmer, hegn, låse, cams.. Vrede, frygt og bæven..

  Og så siger præmiehykler krasnik at vi er nazi!?

  Han er ikke så lidt fræk, hva?
  Minder om invasionen..

  Kommentar by Gaflen — 3. maj 2019 @ 23:04

 54. Spejl. De beskylder andre for deres egne ugerninger.
  Yes we can, sagde Hussein fra Kenya. Afspillet bagfra: Satan.

  Kommentar by Iznogut — 3. maj 2019 @ 23:56

 55. Sjovt, Krasnik tror, at han og hans ligesindende “møder uhyret i åben kamp”. Vindhas. Det gør de aldrig. “Jo større afstand i tid, desto større bliver modstanden mod Hitler og Det Tredje Rige” som en klog mand engang konstaterede. Grunden til, at Krasnik selv falder over Paludan er, at han tør. Udgjorde Paludan en reel magtfaktor, ville Krasnik fedte for ham. Men det ved han ikke. Og det er jo på en måde en ærlig sag.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. maj 2019 @ 00:06

 56. De selvhadende kulturradigale jøder er skrækkelige, det er han et fint eksempel på, hvordan eliten reelt hader befolkningen. Mon ikke det er lidt som i USA, hvor den dybe stat påvirker al mainstream presse og medier. Hans (ligeledes rødhårede) kollega Kristian Madsen fra Politiken, roste selvfølgelig i dag i Besserwisserne. Sikke nogle dumme besserwissere, hva’, alle mente de tidligere Stram Kurs ingen chancer havde og se så nu. Folket taler på ny den plaprende klasse imod; Engell, Mogensen, Kristiansen og de andre TV tosser, totalt til grin.

  Kommentar by LarsB — 4. maj 2019 @ 00:16

 57. #43
  Dertil kommer EU-folkeafstemningen, der var en stor sejr til DF. Umiddelbart efter, meddeltes det fra KTD, at han nu havde blødt op på sin EU-modstand.

  Kommentar by Erling — 4. maj 2019 @ 04:44

 58. Ja, og Fætter Kras(nik) er en forstyrret suicidalsmovs.
  Tyskland 1940:
  “Pessimistiske og alarmistiske jøder endte med swimmingpool i Hollywood”
  “Jubeloptimistiske, bagatelliserende jøder endte med brusebad i Auschwitz”
  Er det klar nok tale for den historieløse forvirrede redacteur?

  Kommentar by Knights Templar — 4. maj 2019 @ 05:47

 59. Auschwitz, det lille offer, der bliver ved med at give udbytte.

  Kommentar by Træt — 4. maj 2019 @ 07:05

 60. Kras is like a lamb to the slaughter.
  Mener at huske det var på hans DdR2 DEADlinevagt, den lille brune pigeon-smiskende pakilort Anjem Choudary fremkom med en helt utvetydig krigserklæring mod DK.
  Kras’dummer’nik må jo være stark raving mad, hvis han tror at Paludan og andre freds- og frihedselskende danere tager en sådan erklæring lying down.
  Fuckin’ moron!

  Kommentar by Knights Templar — 4. maj 2019 @ 07:06

 61. Dette skrev en journalist på BT (31.01.2013) om Krasnik`s tur på Nørrebro i 2013:

  Martin Krasniks tur gennem Nørrebro blev ikke nogen behagelig oplevelse. Han blev mødt med hånende tilråb, blev bedt om ‘at skride’ og om at tage sin kalot af. Alt for længe har vi i København ignoreret det problem, der synes at være stigende. At hele bykvarterer er taget som gidsler i et religiøst opgør, hvor et mindretal af muslimer chikanerer andre grupper, især jøder. Det er helt afgørende, at politikere, skoleledere og andre reagerer, så København ikke ender som nabobyen Malmø. Her har jøder i udvalgte kvarterer i en årrække levet med frygten for vold og chikane. Mange har valgt at forlade byen, og jødiske organisationer advarer verden over om situationen i byen. Lad ikke København udvikle sig til et nyt Malmø.

  Dette skrev han i 1999, om det er ironisk eller hvad, det skal jeg ikke kunne sige:

  ”Men danske politikere ved også, at jo flere flygtninge Danmark tager, desto flere nye, mørklødede danskere får vi. For de bliver her jo nok, de fleste af dem. Og det bryder vi os ikke om i dette fattige, lille land. Ikke i 1938 og ikke i 1999.”
  (Martin Krasnik, Weekendavisen, 9.4.1999).

  (Fra Den Store Hukommelse).

  Kommentar by der Adler — 4. maj 2019 @ 10:17

 62. Det er da tydeligt at paludans repatriering ikke er finpudset. Efter ww2 brugte man afnazificering og nogle gange lykkedes det, folk slap deres religiøse/ideologiske forhold til hitler. Vil det lykkes med en mere og mere fanatisk invasionshær? 20% er frontsoldater, 30% er aktive bagtropper, 50% er reelt ligeglade,, uskyldige,,. Hvis vi sender de værste jihads hjem til oprindelsesland uanset int. Regler, så bliver det efter vi kan leve uden olie..

  Kommentar by Gaflen — 4. maj 2019 @ 10:45

 63. >17 Voldsposten
  Jeg er også helt vild med Rasmus Paludan og han er tilsyneladende ikke rundet af samme socialistiske tankegods som hverken Poulsen eller Carlsen.

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2019 @ 11:40

 64. >Black Watch 22:43
  Jeg er helt enig med dig,og jeg ønsker også alt godt for dig.

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2019 @ 11:59

 65. Dhimmierne Krasnik og Holm tror vel i deres himmelråbende naivitet, at de bliver skånet, hvis de bare taler islamisterne efter munden, og lægger sig fladt ned.

  De bliver slemt skuffede…

  Kommentar by Revisoren — 4. maj 2019 @ 13:32

 66. At samtlige nyankomne til landet, Danmark, skal kunne returneres, ville jeg finde fornuftigt. I praksis skal den ankomne, og oprindelsesland, samt om muligt provins og lokalområde), juridisk forpligte sig til det.
  Til fri inspiration.

  Kommentar by Peter Buch — 4. maj 2019 @ 22:06

 67. Godt ord igen! Ulrik Høy om WA-chefredaktør Krasnik:

  “Krasnik er vel det nærmeste man kommer en nyslået, muslimsk konvertit”

  “Når Martin Krasnik fra Weekendavisen kalder Rasmus Paludan for nazist, er det derfor helt ude i hampen. For det første er nazi og islam forbundne størrelser, jævnfør Hitler og stormuftien af Jerusalem. For det andet er “Stram kurs” en selvfølgelig reaktion på en utålelig tilstand.”

  Se hele Ulrik Høys kommentar her:

  “ULRIK HØY OM RASMUS PALUDAN. DEN 4. maj 2019

  Masseindvandringen af muslimer er den største dumhed i folkestyrets historie, så det kan ikke undre, at folk reagerer. På bare 40-50 år er antallet af muslimer vokset fra 0 til 300.000, så det er da noget. Til sammenligning voksede antallet af jøder i Danmark fra 0 til 6.000, ikke på 40-50 år, men på 400 år.

  I folkemunde kaldes Nørrebrogade derfor både “Gazastriben” og “Den arabiske Gade”, og det er da meget betegnende. For resten er der fem gange så mange palæstinensere, som der er danske jøder, for nu at tage det med, så hvem truer i grunden hvem?

  Arabiske terrorister bor i cykelafstand fra synagoger og krudttønder, og tidligere chef i PET, Jakob Scharff fortæller i sin bog “Syv år for PET”, at da danske medier i februar 2008 genoptrykte nogle Muhammedtegninger blev Jyllands-Posten på få øjeblikke det varmeste civile terrormål på kloden. På kloden, ja. Så voldsparate er den digitale del af muslimsk terror, så hvem er den stærke her?

  Når Martin Krasnik fra Weekendavisen kalder Rasmus Paludan for nazist, er det derfor helt ude i hampen. For det første er nazi og islam forbundne størrelser, jævnfør Hitler og stormuftien af Jerusalem. For det andet er “Stram kurs” en selvfølgelig reaktion på en utålelig tilstand. Til gengæld skal man tænke sig lidt om, før man dypper koranen i sovs og kartofler, for seancen bliver kolporteret til den ganske klode, og det er vel perspektivet og risikoen.

  Der er sikkert mange fredelige muslimer i Danmark, men der er helt sikkert også en del rastløse psykopater, der venter på en anledning til at gå amok. Det er vel også derfor Københavnsk politi rykker ud og beskytter en uskyldig forestilling på Nørrebros teater. Hvis der ikke var en potentiel risiko for vold fra muslimsk side, hvorfor skulle de så gøre det?

  Bortset fra det skal Rasmus Paludan stå tidligt op for at vinde kampen. BZerne er venstre-nazister, der længes efter blod og ære. Muslimske gadebander er også ærefulde, ja fyldt til bristepunktet med ære, og så er der de rigtig farlige, der ligger på lur. Ja, og så er der folk som Martin Krasnik, der bereder vejen for volden ved at kalde Paludan nazist. Det er ikke alene dumt og misvisende, det gør Paludan ekstra sårbar, så Krasnik er vel det nærmeste man kommer en nyslået, muslimsk konvertit.

  Klogt eller mindre klogt: Rasmus Paludan er en sund reaktion på en syg tilstand i dagens multietniske heksekedel.”

  Kommentar by A-mad — 5. maj 2019 @ 11:00

 68. https://www.bt.dk/samfund/paludan-doemt-for-verbalt-overfald-paa-betjent

  Kommentar by p — 6. maj 2019 @ 13:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper