9. maj 2019

‘Paludans vilde apartheid-forslag’, løj EB om satirisk flyer ‘inspireret af kristnes levevilkår under Islam’

Alt handler om Rasmus Paludan og Stram Kurs i disse dage. I dag er det eksempelvis Ekstra Bladet, der ‘afslører’ ‘Paludans vilde apartheid-forslag’. Det handler om den tidligere omtalte løbeseddel uddelt under Folkemødet på Bornholm, sidste sommer. Selvom det i løbesedlen pointeres, at muslimer kun må eje cykler med et gear, så skriver Ekstra Bladet følgende:

“Ekstra Bladet har talt med Folkemøde-deltagere, der afslog at tage imod løbesedlen… Personerne oplevede både episoden og budskaberne på løbesedlerne som ‘alvor fra Stram Kurs’ side’ og ‘uden skyggen af ironi’.(Ekstra Bladet, 9. maj 2019)

Herunder er mit vurdering af samme situation. Jeg var fysisk tilstede, og var aldrig i tvivl om at det var ironi.

“Derudover fulgte jeg Stram Kurs’ daglige demonstrationer. Eksempelvis uddelte partiformand Rasmus Paludan brochurer, hvori han foreslog indførelse af lovgivning mod Islam inspireret af kristnes levevilkår under islamiske regimer. Hvis man skal opsummere kort: ‘De må godt være her, hvis blot de ikke trækker vejret.’ En mand råbte sarkastisk: ‘Det er ikke stramt nok!’. Enkelte blev dog hidsige over den ideologiske pluralisme på Nørregade, blandt andet en ældre mand på cykel. En yngre fyr flippede helt ud, men undgik desværre at blive fotograferet.” (Uriasposten, 22. juni 2018)

(Rasmus Paludan og Stram Kurs under Folkemødet 2018)

Ekstra Bladet har talt med to eksperter, der mener at Paludans løbeseddel er udtryk for ‘ apartheid’. Professor Sten Schaumburg-Müller pointerer eksempelvis…

Det er helt åbenlys apartheid. Det er den mest rammende måde at beskrive det på. … Der er to grupper i befolkningen, hvoraf den ene skal rette sig ind efter den anden og ikke må tale til dem.”

Jeg har tilfældigvis skrevet lidt dybere om dhimmie-reglerne, som Paludan har efterlignet for at få danskerne til at tænke lidt nærmere over Islam. Her en bid fra ‘Vejen til Damaskus’ (Lysias, 2008, s. 103)

“Der lå ifølge Pedersen tillige et element af ydmygelse i den særlige beskatning: ‘Her [Koranen 9:29] betegnes Jødernes og Kristnes Afgift som en Ydmygelse.’ (Pedersen: 1928:12f; se også Pedersen:1924:170; Pedersen:1928:46, 48)

… Sådanne forordninger legitimerede senere overgreb på kristne, og Pedersen giver flere eksempler på, hvorledes kaliffer fra slutningen af 700-tallet frem til år 1000 har anvendt bestemmelserne. her en række eksempler fra 900-tallet:

‘Pagtsfolkene, en dhimmi … skal bære en særlig Dragt, eventuelt et Stykke Tøj på Skulderen, som for de Kristne er blaat, for Jøderne Gult, for Zarathustrierne sort eller rødt … de skal altid vige for en Muslim og vise ham Ære. De maa ikke vække Opsigt med deres Religion.’ (Pedersen:1928:43f; se også Pedersen:1928:49f)

Selvom Pedersen i enkelte passager godtager den traditionelle muslimske udlægning… er han overordnet helt på linie med Buhl og Østrup. Med sit tunge fokus på magtforhold går han endnu videre og tilskriver dhimmi en begrebsmæssig lighed med det, vi i dag ville betegne som apartheid. (Undertegnede, 2008)

(Vejen til Damaskus. Dansk Islamforskning 1885-2005, Lysias, 2008, s. 103)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/101108/trackback

76 Comments »

 1. At EB lyver er ikke noget særsyn. Værre er det, at Orientering På P1 foreholdt adskillige personer med en tilbøjelighed for Rasmus Paludan, at “dette er partiets partiprogram!”. En ung kvinde, som overvejede at stemme på Stram Kurs undrede sig, for det stod der ikke på partiets hjemmeside, men jo! insisterede den venstreorienterede vært – det VAR partiprogrammet. Hele udsendelsen var meget sørgelig – der blev desinformeret fra først til sidst, og propaganderet aggressivt – men det får jo ingen konsekvenser, siger erfaringen os. Uhyggeligt program, der nok skal koste DR yderligere troværdighed.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. maj 2019 @ 19:56

 2. Jeg læste godt artiklen på EB, og det komiske er, at de to forskere i virkeligheden kommer til helt ufrivilligt at kategorisere islamistiske regimer som apartheid – noget af det sidste de sikkert havde lyst til at gøre. Det beviser jo sådan set meget godt hykleriet, og det siger også noget om en del af den danske forskerstand, at de ikke engang selv læser kilden, men blot kommer med hurtige vurderinger ud fra et opkald fra en journalist.

  Kommentar by R. W. Emerson — 9. maj 2019 @ 19:59

 3. Renseservietten EkstraPrutten er bare bæ. Junk.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. maj 2019 @ 20:01

 4. Uwe Max Jensen dokumenterer på sin blog, at Ekstra Bladet tilbage i 2002 beskyldte Søren Espersen for at være nazist.

  “Journalisten” bag kampagnen var Marie Louise Toksvig.

  Hun blev senere EB-chefredaktør Poul Madsens hemmelige elskerinde, og måtte derfor forlade sin stilling.

  Det var som bekendt også Marie Louise Toksvig, der skrev biografien om kælemuslimen på Radio24syv, der blev pløkket sidste år.

  Ekstra Bladet – altid på islamisternes side!

  Kommentar by Revisoren — 9. maj 2019 @ 20:03

 5. De røde og de sorte har ingen humor og forstår ikke sarkasme og ironi.
  For dem er alting kamp og blodig alvor.
  Send dem hjem, til de primitive samfund de kommer fra. Hvor de forstår kulturen, religionen og traditionerne.
  Det er umenneskeligt, at de skal leve i et fremmed samfund, de ikke forstår. Hvor de ikke er velkommen.
  Bare fordi en syg narcissist sociopatisk sammenspist “elite” har fundet på, at udnytte dem som stemmekvæg og billig arbejdskraft.

  Lad dem dog leve og opleve deres egen kultur. I stedet for at udnytte dem.
  Sæt dem fri. Send dem hjem.

  Kommentar by XXXXX — 9. maj 2019 @ 20:11

 6. Det er som bekendt også gammelkommunisten Poul Madsen, der det sidste års tid har turneret landet rundt sammen med den kurdiske islamist Özlem Cekic, og promoveret islamiseringen af Danmark med kampagnen #NyDanmark.

  Bonusinfo:

  Pølle-manden har lige giftet sig med en kvinde, der er 27 år yngre end ham.
  Landevejsrøveren Muhammed foretrak som bekendt også barnebrude…

  Kommentar by Revisoren — 9. maj 2019 @ 20:13

 7. Vi hører ikke så meget til klimatosserne. De forsvinder helt i det her Paludan-Koran halløj

  Kommentar by k. m. — 9. maj 2019 @ 20:26

 8. Der må snarest igen oprettes et semitisk filologisk studium på arven af Frants Buhl og Johannes Østrup efter over 30 års pause for at undgå videnskabelig misforståelser, ja for eksempel det kunne blive en hyldest til Patricia Crone indenfor Islamforskningen.

  Kommentar by Moth — 9. maj 2019 @ 20:29

 9. Hil Socrates er helten fordi vi undersøger livet!

  Kommentar by Moth — 9. maj 2019 @ 20:32

 10. Lotte Reimer, som arbejde på Ekstra Bladet , sviner RP på facebook.

  https://www.facebook.com/lotte.reimar/posts/2040988469346958

  Lotte Reimer, er fan af Barack Obama og Morten Østergaard.

  Har været inde på datterens væg……….hun er fan af Zenia Stampe.

  Kommentar by Ewing — 9. maj 2019 @ 20:54

 11. Der er sjovt nok ikke et eneste MSM som skriver om den appartheid, som foregår i de Islamiske lande, hvor kristne bliver undertrykt (I Egypten har de to forskellige numre i Deres pas), men når et satirisk indslag, som er et alvorligt spejlbillede af Kristnes forhold under Islam, så hyler pressen frem og tilbage. Ikke et eneste MSM kaldte dem som forfulgte Paludan og jog ham væk fra det såkaldte “Folkets Hus”, da han var iført en Jødekalot, for Nazister. Hykleriet i MSM har kronede dage.

  Kommentar by Michael Unna — 9. maj 2019 @ 20:55

 12. Zenia tuder også som en gammel kælling over det satiriske program

  https://www.facebook.com/zeniastampe/photos/a.195645873784922/2749654865050664/?type=3&theater

  Kommentar by kent — 9. maj 2019 @ 21:22

 13. Man får nemt en mærkelig smag i munden når man læser aviserne i disse dage. For avisernes egne artikler er løgnagtige og manipulerende, og de “fine, store aviser” er ikke bedre end frokost-aviserne. Og Belgiske Tidende har vist afskaffet både blog-debatterne og “Groft Sagt”. Tilbage er næsten kun skod og junk journalistik. Plus klummer skrevet af groteske og krænkede feminister.

  Men oveni er der så et væld af valgannoncer. Hvor hykleriet er helt skamløst. En stærkt pudret og sminket Lars Uløkke skal forestille at være statsmanden som passer godt på Danmark. Og som vil forære 69 milliarder kr. til danskerne. Mette Frækkesen fra S påstår at hendes hjerte bløder for de svage og nedslidte osv. Papkassen taler om at de danske byer skal være trygge at færdes i. Osv.

  Men med Merkels Marokko-pagt har både V, K og S vist deres sande rødfascistiske ansigter. Vores velfærd og alle vores værdier skal foræres væk til kulturfremmede, og danskerne skal udskiftes og fordrives. Ytringsfriheden skal afskaffes af politistyrker. Infrastrukturen og sundheden skal reduceres. København og de store provinsbyer skal have gangsterbyerne Malmø og Gøteborg som forbilleder. Danmark skal gøres til en filial af Afrika og Mellemøsten/Libanon.

  De gammelkendte partier er holdt op med at være partier i normal forstand. Allesammen er de upålidelige, utroværdige og folkefjendske. Kun partiets egen trivsel interesserer dem. De repræsenterer kun sig selv. Alt hvad de siger er bluff og valgflæsk. Det véd vi nu, efter at de har tilsluttet sig den EU-traktat som er en plan for Danmarks afvikling og nedlæggelse.

  Kommentar by Ole Jensen — 9. maj 2019 @ 21:28

 14. Lotte Reimer var gift med en perker i tidernes morgen.
  Så næppe et uhildet sandhedsvidne. Skulle den tidligere Smølf’s udsagn bære en særlig vægt, fordi hun engang har sunget, som var hun på helium? I think not.
  Mht. Fessor Müllerbæ. Har Fessor mon kigget nærmere på agendaen hos Stram Kurs modpart?
  Eller er det uvedkommende støj og afsporing af debatten, hva’ Fessor?
  Eller skal vi ikke bare blive enige om, bare mellem os, at det passer skide ubelejligt ind Fessors nar-rativ?
  Hvor længe skal man studere for at blive så imponerende fladpandet, Fessor?

  Kommentar by Knights Templar — 9. maj 2019 @ 21:30

 15. Det er en fantastisk forside på Ekstra Bladet. Den stiller valget meget godt op: Paludan eller mord på åben gade.

  Kommentar by Vagn Henning — 9. maj 2019 @ 22:14

 16. Jeg vil skide islam et stykke. At jeg ikke kan købe kylling som ikke er underlagt deres lortereligion pisser mig af. Respekt? De skal kraft æde mig respektere vores kultur og levevis. Hvem helvede kan tage det modsatte standpunkt?

  Kommentar by FrafaldenModerat — 9. maj 2019 @ 22:21

 17. Paludan troller alt og alle til venstre for nye borgerlige.
  Journalister, politikere, meningsdannere og eksperter bliver alle udstillet i danernes lys.
  Havde aldrig troet at jeg ville finde en valgkamp underholdende.

  Kommentar by Hagmann — 9. maj 2019 @ 22:32

 18. Igen sættes der ind med hvad det koster at dække valg og demonstrationer op.
  Jamen når det er nødvendigt.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/300-ekstra-betjente-paa-gaden-sidste-valg-var-ingenting/7628550

  Kommentar by Anonym — 9. maj 2019 @ 22:41

 19. Se godt på disse otte mennesker, flotte, unge – de fleste af dem – stærke! Pga indvandringen sluttede deres liv brutalt og brat en dag i London i 2017! Pga en psykopatisk politik, som har tilladt millioner af muhammedanere at krydse grænsen til det engang kristne, velstående Europa!! https://gellerreport.com/2019/05/jihadi-wipes-blood-beard-london.html/ – muhammedanersvinet, som aflivede dem, tørrede deres blod af kniven af i sit skæg !! Og det er den slags mennesker, som vi skal påtvinges. Husk, at i UK holder MI5 konstant øje med 26.000 FARLIGE muhammedanere, i stedet for at kyle den ud – eller bedre: at klynge dem op! IKKE 26.000 Kristne, eller Jøder, eller Buddhister, eller Hinduer, eller Katolikker! Nej! Muhammedanere, som følger en bestemt bog. UK er tabt land.

  Kommentar by Kuffar — 9. maj 2019 @ 22:53

 20. Normalt er det Israel, der bliver kaldt en “apartheid stat”. Man kan ikke bruge nazi-stat på Israel så bruger man det. Man kan sige, at mennesket altid har skabt samfund omkring mennesker det følte sig relateret til. For utopisterne ender den menneskelige natur med, at være en art nazisme, facisme, racisme og i strid med nogle utopiske konventioner for et nyt menneske.

  Kommentar by CCC — 9. maj 2019 @ 22:59

 21. Fake News Clown Nose Network lyver og bedrager bevidst. Washington Post lyver og bedrager bevidst.
  Satanisterne kræver det, fordi de ejer selskaberne.
  Hvem ejer Ekstra Bladet, som lyver og bedrager bevidst?

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 9. maj 2019 @ 23:20

 22. Frafalden 22:21 Kyllinger fra Gråsten fjerkræslagteri er uden “bedrag” til barbarerne.

  Kommentar by Iznogut — 9. maj 2019 @ 23:25

 23. Imponerende så ynkeligt
  Msm prøver at give ridder
  Paludan en shittsunami, jeg
  Er dybt skuffet, men det kan
  Jo komme.. Røds hadtwerking
  Er kendt for sin Udholdenhed.

  Hvis bare sandhedspræsten paludan
  Havde et hold advokater, kunne
  Han konstant sagsøge, den
  Ene og den anden for injurier
  Og få både pr og måske midler
  Til mere ytring.

  Og lad mig så lige forstå,
  Hvad apartheid, der er ved
  Offentlige halshugninger,
  Steninger, kirkesprængninger
  Etc.?. Er det ikke et lidt
  Mildt ord for shariah helvede

  Dette viser jo igen at rød
  Er ret kedsommelige,
  Humorforladte, helligt
  Begravet i deres egen
  Godhedssnerpe suppe. Rød
  Går for hårdt frem i deres
  Smædevold, fra dag 1, kalder
  De paladinen paludan for
  Hjerneskadet, psykisk syg..
  Alt derefter er jo lidt fladt
  Hvad? De er måske ved at
  Lave en “cnn mod Trump”,
  Kvajpande maskine af
  Ensformig følelsesudladning.

  Lad os håbe det. Skal det
  Virkeligt overgå mig, her
  I min høje alder, at se
  Rødtårnet falde? Implodere
  Om sig selv, af egne
  Luftkasteller, falde som
  Twin towers, men retfærdigt.
  -eller vil verden få en ny
  “banal” gentagelse af ww2,
  Statskup, nu med tørklæde.?

  Pakæslet paludan trækker
  Hele røds skeletskab frem
  I lyset. Tænk hvis det bliver
  Elitens fald i EU, hvor land
  Efter land, dropper
  Konvention efter pagt og sender
  Invasionen hjem til sin egen
  Fiasko, som shri lanka har
  Gjort. 180 imamer udvist..

  Man bliver dum af at læse msm
  Stakkels dumskere.
  Man bliver klog af at læse
  Uriasposten og Co. Tak

  Åh, lad rød og invasionens
  Vanvid falde som domino brikker
  Please–
  Beklager lidt formatbøvl..

  Kommentar by Gaflen — 9. maj 2019 @ 23:33

 24. Det kan anbefales at læse artiklen “Paludan er vor tids Voltaire” hos 24nyt.dk. Artiklen afslører hvordan kommunister, feminister og tossegode hetzer mod mændene, familierne og alle civiliserede værdier. Og med hetzen lægger op til statsterror og utallige forbrydelser samt Europas undergang.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. maj 2019 @ 01:12

 25. PS: Det er værd at lægge mærke til at URIASPOSTEN vistnok er den eneste avis som har afsløret de voldsomme statslige overgreb mod ytringsfriheden, hvor “Snaphanen”, Hedegaard og Jeppe Juhl fra NB for få dage siden blev arresteret og lagt i håndjern tidligt om morgenen, og fik deres hjem ransaget, på grund af en påstand om at de havde videresendt et link til en video som viste et islamistisk mord på en dansk kvinde. (er det nu en “forbrydelse” at fortælle sandheden om terror?)

  Det er vel ellers et af de groveste angreb på demokratiet siden den tyske besættelses censur i fyrrerne? Og det er vel Pape som har godkendt razziaerne? Alle papiraviserne har mig bekendt valgt at fortie at man nu bruger politi mod demokrati.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. maj 2019 @ 01:34

 26. Det kan anbefales at læse artiklen “Paludan er vor tids Voltaire” hos 24nyt.dk. Artiklen afslører hvordan kommunister, feminister og tossegode “humanister” hetzer mod mændene, familierne og alle civiliserede værdier. Og med hetzen lægger op til statsterror og utallige forbrydelser samt Europas undergang. Se også Black Pigeon ang. samme emne.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. maj 2019 @ 01:37

 27. Lige nu kan alt bruges imod paludan.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/paludans-chikanesag-forfulgte-medstuderende/7628648

  Kommentar by Anonym — 10. maj 2019 @ 05:28

 28. appartheidstater? Det er de fleste Muhammedanske lande og deres forhold til kristne og jøder, men om man protestere over det? Så hvordan kan man tage MSM etik og moral alvorligt. RP kommer med nogle satiriske forslag, og MSM tager det selvfølgelig alvorligt, så han derigennem sværtes til, fordi de ikke kan tåle at høre sandheden om Islam. Den officielle Danske regering fik i 1930 erne også lukket det lille undergrundsblad “Åndehullet” som lavede satire over Nazismen og Facismen. Samme diplomatiske fejhed dengang. Støt SIAD.God fredag og weekend (Skrivepause) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. maj 2019 @ 05:45

 29. Man vil lyve og hetze Paludan som man gør Trump. Fra nu af og til 5.juni.
  Og fortsætte de svinske glidende tacklinger og benspænd, når Rasmus P. forhåbentlig er braget ind i rockerBorgen.
  Som med Trump, ka’ det sammenspiste rendsammen med håndlangere derinde, ikke fatte hvad der ramte dem.
  Der er intet galt med RP’s facon og tone. Tværtimod.
  Han har jo lidt af de samme varer på hylderne som det gl.DF og NB.
  Men har med sin stil og uindpakkede synspunkter taget stafetten, og er løbet med den.
  Begavelsen og intellektet deler han lidt med Mogge. Han har alligevel en større gennemslagskraft. Fordi han trods ordvalget ikke lader sig ophidse og miste fatningen, der var Glistrups akilleshæl.

  Kommentar by Knights Templar — 10. maj 2019 @ 06:56

 30. Den “professor” der nu forholder sig seriøst til en åbenlyst ironisk flyer om at muslimer kun må eje cykler med et gear, er det samme geni som i deadline blev bedt om at kommentere på om stram kurs havde ret i at paragraf 67 i grundloven kunne bruges til at forbyde islam. Han talte i 10 minutter om alt andet, og ud fra det konkluderede han at det var umuligt. Medierne gør ingen klogere når de vælger deres kilder ud fra hvem der vil sige det de selv mener for dem!

  Findes der egentlig stadig nogen form for kvalitetskontrol af medierne i forhold til at få mediestøtte, eller kan man bare skide ned i tastaturet nu og kalde det en avis? Ekstra bladet gør mig oprigtigt i tvivl dagligt.

  Kommentar by Per — 10. maj 2019 @ 07:13

 31. Man må i sandhed sige, medierne har erkæret krig – en udryddelseskrig -mod sit eget folk. Tror de selv på perkerne, når de overtager magten, vil fodre dem lige så rundhåndet med statsstøtte og andet bestikkelse? De foretrækker såmænd nok deres egne til at fylde det nye yallahfolk med dagens løgn og propaganda. Intet er så skidt, at der ikke er noget at skadefrydes over.

  Kommentar by Margrethe — 10. maj 2019 @ 07:34

 32. Eliten har erklæret krig mod små selvstændige medier som denkorteavis, snaphanen. De regnes som dødsensfarlige for befolkningen. Sandheden bliver altid undertrykt i et diktatur.

  Derfor siger jeg: læs fake-news medier hvis du vi vide mere

  Kommentar by k.m. — 10. maj 2019 @ 07:40

 33. Medierne har så travlt med Paludans påståede apartheit. Hvad med den apartheit der finder sted i de 51 muslimske lande? Den forbigår de i tavshed. Men det er en værre apartheit end den der foregik i Sydafrika. De kristne i disse lande udrenses og dræbes og deres kirker brændes af. Og de interesserer sig ikke for det faktum at muslimernes antal i DK stadig vokser foruroligende, med en hast der vil bringe dem i flertal i sidste halvdel af dette århundrede. Burde vælgere og politikere ikke have en moralsk forpligtelse til at tænke på deres efterkommere?

  Kommentar by JC — 10. maj 2019 @ 08:01

 34. Smædekampagnen mod Paludan er gået i gang, og journalisterne viser sig som politikere, snarere end journalister.

  Kommentar by Morten — 10. maj 2019 @ 08:10

 35. De gamle politikere ævler om alle mulige ligegyldige emner og negligerer det vigtigste spørgsmål. De jonglerer med milliarder til velfærd langt ude i fremtiden, hvor disse milliarder forlængst er spist op af overførselsindkomster til de nye besættere. De bruger en masse tid på at snakke om hvorvidt et par tusinde “nedslidte” kan gå på pension et par år før eller siden. Men interesserer sig ikke for hvor meget danske lønmodtagere skal knokle for at betale de høje skatter der går til forsørgelse af gøgeungerne. De borgerlige politikere taler om øget velstand som følge af import af arbejdskraft udefra, men overser at de importerede forbruger langt flere arbejdskraftressourcer end de bidrager med, og tilmed får kriminaliteten til at vokse kraftigt.

  Kommentar by JC — 10. maj 2019 @ 08:14

 36. De gamle politikere samt uvidende journalister har så travlt med at gøre klimaspørgsmålet til det vigtigste emne. Men vi her i Danmark har allerede ydet et overordentligt stort bidrag til nedbringelse af verdens CO2-udslip, ved ikke at få så mange børn. Den reelle trussel mod klimaet og miljøet, er befolkningseksplosionen i hovedsageligt de muslimske lande i Mellemøsten, Afrika og Asien. Fødselstallet i den muslimske verden er skyhøjt som følge af koranens bud om at kvinder skal være avlskvæg, der skal føde så mange krigere for allah som muligt.

  Kommentar by JC — 10. maj 2019 @ 08:24

 37. RIGTIG MANGE danskere har endnu ikke forstået at de gamle partiers politik er en stor og alvorlig trussel mod dem selv. Både deres invasions-, familie-, bolig-, velfærds- og sundhedspolitik er rødfascistisk og lige til skraldespanden. Og nu arbejder de på at afskaffe og udradere ytringsfriheden, demokratiet, danskheden og danskerne selv. DR har endda saboteret Paludans parti ved at få facebook til at lukke hans debatter dér. Og folkeoplysere som Hedegaard, “Snaphanen” og Jeppe Juhl fra NB og 24nyt.dk har været arresteret under forrykte og uærlige påskud.

  LAD OS NU VÆRE REALISTISKE!! Hvis vi ikke gider gøre en ekstra indsats, og uddele løbesedler om at læse net-aviser som Uriasposten og den korte avis, kan vi glemme alt om at få Danmark ind på en ny kurs. Hvis NB og Stram Kurs kun kommer ind som små partier, vil de blive mobbet og isoleret af de gamle partier, og blive sat uden for indflydelse. Alle sejl må sættes til, for at give dem styrke nok til at få deres mærkesager igennem. De gamle partier vil ignorere dem, hvis NB og STRAM KURS kun får 5-1o % af stemmerne. Og som Cat Girl skriver, bør det observeres om der snydes ved optællingen af stemmer.

  Det er i alle ordentlige og hæderlige danskeres interesse at vi får et jordskredsvalg. For ellers er vi solgt til stanglakrids.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. maj 2019 @ 08:26

 38. Det er en sublimeret kunstart – rendyrket til perfektion bl.a. indenfor det offentlige – bevidst at mistolke alt der på nogen måde kan misforstås.
  Hvis det tjener de pågældenes sag bedst.
  Skam, samvittighed og anstændighed. Er ikke ord du finder i deres ordbøger.
  Således også hos tidens bladsmørere.
  Vore dages mest beskidte ludere. Tænke sig, at de største ludere ikke længere er dem, man finder bagest i Ekstremist Bladet.
  Deres pimpede alfonser?
  Vore “kære” “politikere”!

  Kommentar by Knights Templar — 10. maj 2019 @ 08:38

 39. PS: VANDDAMP i luften har langt større virkninger end co2. Alle forslag om at bruge milliarder af kroner på at “redde klimaet” ved at bekæmpe co2, udspringer af uvidenhed eller korrupte interesser. Nogle tjener penge på co2 løgnen og co2 hysteriet. co2 er en lille, naturlig og nødvendig del af atmosfæren. Det er først og fremmest solens varierende udstråling som varierer klimaet. At politikerne nu vil til at bestemme over vejr og vind, skyldes korruption og storhedsvanvid.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. maj 2019 @ 08:42

 40. I debatten var grøn klima på.
  Her blev nævnt at venstrefløjen leflen for alle skulle være lige betød klima forandring. Alle skulle have teknologi, mobil, bil osv. Det koster at producere og få ulande til ilande. Få levestandard op. Dette mere co2 udledning.

  Kommentar by Anonym — 10. maj 2019 @ 08:42

 41. k.m. 07:40
  Man havde jo mere lyst til at proklamere.
  LÆS og se Fake News medierne Tullep!kken, Pølletikken(EB), Perkerlingeren(Guthenberg må sparke sig selv) DdR, TV2 et al:

  “HVIS DE VIL VIDE MINDRE!”

  Kommentar by Knights Templar — 10. maj 2019 @ 08:46

 42. Nu når der blev åbnet for klima diskussion. Solens cyklus på 11 år med varm og kold. Med store udladninger, arme stråling. Sommeren sidste år.
  Er klima hysteri for at ramme “de rige”. Ramme pengene. Veganer trip.
  https://videnskab.dk/miljo-naturvidenskab/solen-har-netop-taget-hul-pa-en-ny-cyklus

  Kommentar by p — 10. maj 2019 @ 09:36

 43. For at “fejre” ramadanen udgiver Coca Cola nu en flaske med en halvmåne i deres kendte logo.

  Skål!

  Kommentar by Revisoren — 10. maj 2019 @ 09:42

 44. Denne hetz mod RP er saa under lavmaalet der er tilsyneladende ingen graenser, har vi virkelig en stribe snot til rygrad i Danmark i dag

  Kommentar by dunk — 10. maj 2019 @ 09:48

 45. Breaking News:

  Iben Tranholm er ny folketingskandidat for Stram Kurs!

  Kommentar by Revisoren — 10. maj 2019 @ 10:09

 46. Der er nu store bestræbelser i gang for at BORTCENSURERE al kritik rettet mod de gamle etablerede partier og medier samt visse industrier m.m.

  AL KRITIK vil fremover i størst muligt omfang blive betegnet som fake news, misinformation, racisme, trolleri og “russisk” agent-virksomhed.

  Både Face-book og mange andre gamle og nye medier og net-platforme vil, efter henstilling og krav fra EU, FN og Merkel mv. forvandle Europa til eet stort CENSUR-OMRÅDE.

  (Og en udløber af dette onde censur-vanvid er antagelig politi-razziaerne mod Snaphanen, Jeppe Juhl og Hedegaard)

  En meget uhyggelig, farlig, udemokratisk og totalitær udvikling.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. maj 2019 @ 10:24

 47. Er der nogen der kan oplyse om hvordan det går med Jeppe og Hedegaard. Er Lars Hedegaard også anholdt? Det sædvanlige link om den almene behandling af vantro kvinder i Marokko, lige efter Lykkefjols forræderen underskrev Marokko deklerationen???? MSM som burde være soledariske er det vist overhovedet ikke. Ikke engang JP. Det er en fejhedskandale for journaliststanden.

  Kommentar by Michael Unna — 10. maj 2019 @ 10:26

 48. https://www.dr.dk/nyheder/indland/2660-danmarks-foerste-postnummer-med-etniske-danskere-i-undertal-0
  Hvor ofte sidder etniske danskere med i sofaen?

  – Aldrig. Helt ærligt, ler Zainab Ali Zada.

  Bitten Skotte sidder sammen med sin danske familie og venner. Du med dine familie. Ingen omgås andre end egen etnisk klasse. Er det sundt for integrationen?

  – Det tror jeg ikke, men sundt for os.
  *************

  Klar snak, kom til smørhullet Danmark og fortsæt med det Islam som man flygtede fra. Hvem sagde apartheid?

  Kommentar by k.m. — 10. maj 2019 @ 10:43

 49. Ad 39. Ole Jensen, 08:42. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad Pernille Vermund og Rasmus Paludan mener om klimahysteriet.

  Kommentar by Ole Madsen — 10. maj 2019 @ 11:26

 50. Danskerne, verdens dummeste folkefærd.
  Der er mere intelligens i grønlandske slædehunde og brugt lokumspapir end der er i den gennemsnitlige dansker.

  Pikpanserne har altid været danskernes fjende og på trods af at de i århundrede har samarbejdet med danskernes fjender, så stemmer de sindssyge dumskere alligevel for flere pikpansere og flere anholdelser af danske frihedskæmpere.

  Allahu- Akbar lorte danskere, venstrefolk og de konservativebøsser samt resten af det røde slam samt deres vælgere har endelig fået deres islamistiske Shithole country.

  Kommentar by Piphans — 10. maj 2019 @ 11:32

 51. Per 07:13
  Medierne herunder DdR og TV2 inviterer KUN de klakkører ind, under skind af at være eksperter, de på forhånd véd understøtter commienarrativet.
  Skulle de undtagelsesvist se sig tvungne til at indlemme personer man hverken bryder sig om, eller sympatiserer med. Sikrer man sig på forhånd, at have et tæskehold klar af ligesindede, der deler stationens karmoisinrøde agenda.
  Også på den led minder MSM om det brune affald, med dets telefonkæder og allestedsnærværende instant tæskehold.

  Kommentar by Knights Templar — 10. maj 2019 @ 11:46

 52. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/svinede-stram-kurs-nu-stiller-hun-op-for-paludan/7629102

  Kommentar by Anonym — 10. maj 2019 @ 12:00

 53. Samtidig laver BT verdens største svinestreg overfor Stram Kurs i deres “Kandidattest”. Stram Kurs er slet ikke med som parti på BT´s liste!

  https://kandidat.bt.dk/fv19/chooseArea

  Det er sådan at Stram Kurs “kun” får 0,9% i en “meningsmåling”

  Jeg er til fulde klar over at Div. medier beskylder 4Chan for at blande sig i et Dansk folketingsvalg men det må vel være BT der skal bruge resurser på at forhindre fup og snyd.

  Kommentar by Santor — 10. maj 2019 @ 12:00

 54. Paludans apartheid-papir var ikke en joke.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/paludans-apartheid-papir-var-ikke-en-joke/7629012

  Kommentar by Ewing — 10. maj 2019 @ 12:09

 55. Tre en halv time fra Ålborg’s Katedral Skole, centreret på Mette Frederiksen alene, på DR2 i dag! Danmarks radio overgåes kun i deres politiske bias af de unge gymnasiepiger der interviewes, som for åben skærm udstiller deres medfødte ‘ingroup bias’, og mest af alt stemmer på skrigeskinken fordi hun er en kvinde.

  Idiotien er simpelthen tå-krøllende at lytte til, mens de desperat forsøger at skjule dette faktum med alt muligt hjernedødt og ligegyldigt pladder, og man føler sig med rædsel hensat til tiden op til Gucci Helle’s valg til statsminister.

  Man må bare konstatere at feminismen har sejret af helvede til, når unge kvinder således stemmer for deres egen voldtægt, underkastelse og ydmygelse, som forudsigelige fremtidige hijab bærere uden stemmeret.

  Men måske er det ubevidst det de helst vil, fraset voldtægten, selvfølgelig? Det kommer jo unægteligt med en hel del mindre ansvarlighed for egne handlinger, og en stærkt reduceret mængde af forvirrende valgmuligheder?

  Gad vide hvad kravene er fra Ungarnsk side, med hensyn til at få statsborgerskab? Jeg ved at boligerne er sindssygt billige på de kanter, de har også rigtig gode fiskevande, og kvinderne er ikke blevet helt vanvittige af kønspolitikken..

  Kommentar by Kimski — 10. maj 2019 @ 12:27

 56. ALLE etablerede partier nægter at se konsekvenserne i øjne. De vil for ENHVER pris bevare magten og skyr ingen midler. Og den såkaldte 4. statsmagt er fuldkommen inficeret med en venstreorienteret ideologi, hvor venstreorienterede historieløse begreber som multikulturalisme hyldes i stor stil, selv om alle ved selvsyn kan se, at hvor islam trænger frem, er der ingen diversitet eller multikulti. Fjenden er vesten, hvilket dybest set vil sige kristendommen. De kristne er jaget vildt i verden, men fordi medierne hader kristendommen, hører vi intet til det. Godt at Thranholm stiller op for SK.

  Kommentar by PiusXll — 10. maj 2019 @ 12:41

 57. I gårsdagens Debatten på DR2 skar Asger Aamund tingene ud i pap;

  For fremtiden bliver det stort set umuligt, at forestille sig en “borgerlig” regering, da et stort flertal af vælgerne er dybt afhængige af ydelser fra de offentlige kasser.

  Alle taler om “velfærd”, og kappes om at uddele andres folks penge, men stort set ingen interesserer sig for, hvordan vi fremover skaffer finansieringen.

  Alene dødvægten af arbejdssky og voldsparate muhammedanere vil lægge beslag på en større og større del af statsbudgettet.

  Asger Aamund – den bedste statsminister vi aldrig fik…

  Kommentar by Revisoren — 10. maj 2019 @ 12:51

 58. Ja, Sverige er blevet feminiseret til døde, og snart følger Danmark vel efter? Kvinderne skulle aldrig have haft stemmeret, for de har brugt den til at nedgøre mændene og familierne, landet, folkestyret og alle kulturelle værdier. Selvom der er mange almindelige kvinder som er helt OK, så er de feministiske politik-kvinder generelt en katastrofe.

  Det DR som er styret af kommunisten Maria Rørby Røv, er nu gået over til at bruge 5-årige børn og uvidende skoleelever som vidner på at rød indvandrings- og klimapolitik er hvad der skal til, hvis verden og kloden skal overleve.

  De røde er oftest latterlige og på sinkestadiet, men som Pernille Skipper og Stine Bosse kan nogle af dem sige mange ord på kort tid. Men det meste er udenomssnak, vrøvlesnak og halve sandheder. Og langsomt men sikkert trækker de vores samfund ned i en boblende og gurglende sump af idioti og barbari.

  Kommentar by Ole Jensen — 10. maj 2019 @ 13:00

 59. FB, blander sig også i vores valkamp, med udelukkelse af Stram kurs.
  Alle medier sviner Stram Kurs til, og giver derved alle voldsaber ret i deres forehavende.

  Sådan set har jeg ikke noget imod at der går et par mediehuse op i røg, for så er der jo mindre FAKA-news og dermed mindre tilsvininger.

  Gav vide hvornår der kommer retfærdighed. ??

  Kommentar by Sindsro — 10. maj 2019 @ 13:32

 60. “Ekstra Bladet har talt med Folkemøde-deltagere, der afslog at tage imod løbesedlen… Personerne oplevede både episoden og budskaberne på løbesedlerne som ‘alvor fra Stram Kurs’ side’ og ‘uden skyggen af ironi’.“(Ekstra Bladet, 9. maj 2019)

  FAKE NEWS så det basker,ikk
  Man punker en mand ved at spørge folk der afslog at modtage skrivelsen og derved ikke har læst den.Fandeme flot!
  Der efter “oplever man” både episoden og budskaberne,som man så ikke har læst , som alvor og uden ironi.
  Længe leve skyklapperne , her er vi så i intelligens på højde med en hest!!!

  Kommentar by father — 10. maj 2019 @ 13:34

 61. Ole Jensen 13:00
  Klimaet er også en krig, hvor man bruger børn som bombeskjold. Ingen bryder sig om at skyde på nogen der står med et barn på armen. Det ved palæstinensere.

  Kommentar by k. m. — 10. maj 2019 @ 13:46

 62. Der forskel på folk. I islams allerhelligste by, Mecca, er ikke-muslimer i høj ikke velkomne, og det i en sådan grad, at rejsende ikke-muslimer ofte frarådes at rejse ind i byen. I Israel sætter pasmyndighederne nu eftersigende ikke israelsk stempel i indrejsendes pas, da myndighederne er klar over problemerne, når man eventuelt skal videre til muslimske lande og har et israelsk stempel i passet.

  Til gengæld er der intet problem med, at islamister råber om nedlæggelse af demokratiet på én af demokratiets allerhelligste pladser i Danmark, Christianborg Slotsplads. Der er heller ikke noget problem for pro-islam danskere, at acceptere muslimer som sultestrejker i kristne kirker for at undgå udvisning til de muslimske lande, hvor ikke muslimer i høj grad ikke er velkomne.

  Det er i sandhed skræmmende (ikke chokerende), hvor mange danskere der fortsat ikke forstår, hvor farlig islam er for den vestlige civilisation.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 10. maj 2019 @ 14:02

 63. I kommentarsporet her på bloggen er det blevet påstået at dhimmi-reglerne var trykt på bagsiden. Det var så åbenbart løgn. Hvis det var en vittighed, var den jo ikke helt tydelig, og der blev løjet om udførelsen.

  Kommentar by Sløruglen — 10. maj 2019 @ 14:15

 64. Klimadebatten forsøger de at få i højsædet ved skræmmeretorik. Der er intet bevis for, at CO2 udslip har nogen som helst indvirkning på klimaet! Det, som de ikke fortæller er, at nogle kapitalist svin i årtier har fældet enorme områder af regnskoven i Sydamerika til fx kvægopdræt, og den regnskov plejede man at kalde jordens termostat. Disse områder kan aldrig gendannes. Noget andet, som er virkelig seriøst og igen uden for deres kontrol er, at jordskælvet ud for Japan i 2011, vurderedes til at være det kraftigste nogensinde målt, og det har flyttet jordens akse med flere centimeter! DET er alvorligt!! NASA har i flere år haft en video ude, hvor inuitter fortæller, at de kan se, at solen går ned et andet sted for et bestemt bjerg i deres område, og at deres jagtsæson henover tilfrosset hav nu er væsentligt forkortet. På BBC Earth fortalte de det samme i en dok om naturkatastrofer, sidste uge. I stedet sætter man vindmøller op, som dræber i tusindvis af fugle, og man taler om, at bier og andre arter kan være i nedgang pga de mange mobilmaster. Det er forfærdeligt at se, hvordan alle partier forsøger at køre en latterlig skræmme kampagne for at få de helt unge vælgere, der tror, at plastikposeopsamling kan redde jorden. . Ak ja.

  Kommentar by Kuffar — 10. maj 2019 @ 14:23

 65. Jeg tror de, der kalder Rasmus Paludan nazist inderst inde føler sig ramt af den folkelige understrøm han repræsenterer.

  Som han kostaterer: “Hvis muslimerne forsvandt fra Danmark inden næste fredagsbøn ville de allerfleste danskere blive glade”.
  Det kan selv de, der elsker at hade Rasmus Paludan, føle inderst inde, tror jeg?

  Nogle vil selvfølgelig hellere konvertere end indrømme det. Som f.eks Weekendavisens chefredaktør Martin Krasnik, der næsten allerede ER konverteret.

  “Krasnik er vel det nærmeste man kommer en nyslået, muslimsk konvertit”

  (Ulrik Høy den 4. maj 2019 i memo om valgetkampen, Paludan og om WA-chefredaktør Martin Krasnik)

  Kommentar by A-mad — 10. maj 2019 @ 14:30

 66. Kuffar — 14:23

  Du har fuldstændig ret, der er ikke ført bevis for at co2 har indflydelse på jordens klima. William Happer har for længst (næsten) aflivet den modbydelige klimaløgn – Se venligst vedhæftede link. Happer har humor så man keder sig ikke når han hudfletter slænget af klima alarmister.

  https://www.youtube.com/watch?v=nSokHmURVBU

  Kommentar by T. Flodur — 10. maj 2019 @ 15:09

 67. Blot en observation; Voxmeters nyeste måling viser nu SK under 2 pct.
  Imens sænker Danske Spil flere gange dagligt odds på væddemål, om SK kommer i folketinget.
  Mon det går ind under “vil du vide sandheden, så følg pengene”?

  Kommentar by Lider af danskhed — 10. maj 2019 @ 15:28

 68. Der er tvivl om Ekstra Bladets måling, hvor der nok også er troll på spil

  Kommentar by k. m. — 10. maj 2019 @ 15:47

 69. A-mad 14:30
  Ja, og så er det så skide smart, at Fætter-Kras allerede har mistet nissehuen!
  Hvilket kun gør konverteringen til en ren formssag.
  SKÅÅÅL!

  Kommentar by Knights Templar — 10. maj 2019 @ 15:50

 70. Alle valghandlinger er 100% svindel, men tro i bare på det, og find jer endelig i at blive snydt. Jeg er ikke dansker

  Kommentar by Cat Girl — 10. maj 2019 @ 15:52

 71. Da man formentlig mener at pæne opinionstal virker selvforstærkende. Vil man fra nu af ikke få een eneste sandfærdig måling.
  Desforuden véd vi med DF fra tidl. FT-valg, at folk er yderst tilbageholdende med at trutte ren .øv.
  Mindes ikke et valg hvor ikke DF er havnet væsentligt over estimat.
  Denne tendens er nok ikke mindre udtalt, når det gælder SK og Rasmus P.

  Kommentar by Knights Templar — 10. maj 2019 @ 15:57

 72. Det er ellers meget simpelt at lave et snydefrit valg – man laver bare en ledger over alle stemmerne og løbenumre på alle stemmesedler, så kan ledgeren offentliggøres efter valget, og alle kan tjekke at deres stemme er talt rigtigt

  Kommentar by Cat Girl — 10. maj 2019 @ 16:24

 73. https://www.dr.dk/nyheder/politik/folketingsvalg/internettrolde-manipulerer-med-politisk-afstemning-hos-ekstra-bladet

  Kommentar by Anonym — 10. maj 2019 @ 17:55

 74. Det er måske en god ide at lave en selvstændig meningsmåling på en eller anden tilfældig måde der giver mening med nok frivillige deltagere som forstår at missionen er at fange indicier om stemmesnyd og se hvilket resultat man får frem, som en uafhængig meningsmåling udarbejdet for at give en reel pejling på hvad stemmeresultatet bør ligge i nærheden af

  Kommentar by Cat Girl — 10. maj 2019 @ 20:13

 75. Billedet til EBs artikel af “partiprogrammet” er hentet fra solidaritet.dk.

  Hvis man zoomer lidt ind, kan man iøvrigt læse det punkt med, at muslimer kun må eje cykler med ét gear.

  Kommentar by Hertz — 10. maj 2019 @ 20:14

 76. Man bør skelne mellem hvad Apartheid historisk gik ud på og den forvanskede brug af ordet nu. I specialet “Vejen til Damaskus” ser det ud til det bruges i en betydning som var dækket af ordet racisme, defineret som en enkelt races herskerstilling i forhold til andre racer. Mediebrugen af racisme har så forskubbet sig over til at blive alle udsagn mulige at dømme efter §266b.

  Den virkelige Apartheid i Sydafrika forklarede Erhard Jakobsen i sin tid ganske godt hvad handlede om. Nemlig et ønske om at lade de enkelte stammer få deres egne hjemlande uden indblanding fra andre stammer eller racer.

  Kommentar by perhag — 11. maj 2019 @ 22:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper