17. maj 2019

Mogens Glistrup under valgkamp (2001): ‘Fremskridtspartiet vil udvise 420.000 muslimer af Danmark’

“Vi har ikke siden 40’erne haft et åbentlyst fascistisk parti, der stiller op til Folketinget”, fortalte Martin Krasnik torsdag under debat på DR2. Ser man bort fra misbrugen af ideologiske begreber, så er det også faktuelt forkert.

Som andre har påpeget, så er der store ligheder mellem Rasmus Paludan og Fremskridtspartiets Mogens Glistrup, der i 2001 gik til valg blandt andet med den mærkesag, at 420.000 muslimer skulle udvises af Danmark. Alternativt: Interneres i lejre. Et ‘muhamedanerfrit Danmark’, forstås. Der er sket meget de seneste atten år, men det meste har været retorisk. Krasnik & Co. har intet set endnu.

Når Folketinget har vedtaget en lov, om at man ikke vil have muhammedanere i Danmark, at muhammedanere ingen ret har til at opholde sig i Danmark, og de så efter de tre måneder de har fået til at rejse ud af Danmark, stadig bryder de danske love, så må man jo frihedsberøve dem. Så må vi sætte dem i lejre, det er da ganske klart. Hvordan skulle vi ellers gøre det.” (Mogens Glistrup, partileder Fremskridtspartiet, DR1, 6. november 2001)

“Paludans vision om et Danmark stort set uden muslimer ligger dog i nogen grad i tråd med Mogens Glistrups på dennes senere dage. I 2001 erklærede Glistrup, der da var blevet genvalgt som formand for et noget hensygnende Fremskridtsparti, at han ville udvise 420.000 muslimer fra Danmark. En unægteligt ambitiøs vision, da der ikke var 420.000 muslimer i Danmark i 2001.” (Mikkel Andersson, Berlingske, 4. maj 2019)

(Fremskridtspartiet anno 2001: 420.000 muslimer skal udvises)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/101315/trackback

58 Comments »

 1. DET ER SÅ 1.2 MIO NU

  Den næste kommentar jeg skriver er kun et link, derefter skriver jeg om linket

  Kommentar by Holger — 17. maj 2019 @ 13:36

 2. Martin Krasnik? Han er en tvetunget hykler, der angriber og manipulere og ændre holdning, mens han beskyder andre for det selvsamme.

  Kommentar by Ewing — 17. maj 2019 @ 13:48

 3. Hvis man ser Debatten fra i går, vil man opleve, at det primært er værtens eget show, selv om han dybest set blot burde være mikrofonholder og tildels ordstyrer.
  Men programmet var udvidet til to gabetimer i kedsommeligt selskab af hensyn til studieværtetns ulidelige ego, og ja, jeg kan jo blot zoome væk. Men det er trods alt mere underholdende end to luddovne bambusædende pandaer i zoo og tilmed billigere.

  Om Paludan gjorde en god figur, nej ikke rigtig, vel? Det samme kan siges om samtlige andre deltagere, Vermund havde lidt rigeligt travlt med at afbryde, og Kjærsgaard kan ikke adskille sin nuværende rolle som Folketingets formand fra sin rolle som kandidat for DF. Hun falder af på den, desværre.

  Aftenes replik kom fra Zamani til studieværten: Når du har inviteret til børnehave må du jo være pædagogen.

  Fun fact: Umba-Mumbanegeren, der plejer at være standardinventar blandt publikum, har ikke været der de seneste tre gange.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. maj 2019 @ 13:49

 4. > Ewing
  Krasnik tog så afgjort prisen som den største nulbon, hold da op for en narrehat.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. maj 2019 @ 13:51

 5. Første gang jeg var valgberettiget stemte jeg på Mogens Glistrup fordi folketinget havde givet lov til familiesammenføring med de importerede islamister der overtog Danskernes arbejde, mange Danskere var visiteret til bistandshjælp særlig enlige kvinder med børn og islamisterne fik lov til få de nye lejligheder som var bygget til Danskerne, der har måske været en bagtanke fra politikerne da de opførte ghettoerne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 17. maj 2019 @ 14:03

 6. OT: jeg har lige set lidt fra Norges 17. Mai-optog. Sørgelig Forestilling! Jeg så en trans, en kraftig udenlandsk fyr, klædt som kvinde, og de sluttede indslaget med at lade et multi-multikulturelt børnekor synge ! Det var en gru at se; der stod en række ‘ensamkommende fluktningebarn’, som var ca dobbelt så høje som de lysere børn. Der var næsten ingen norske , men kinesere, afrikanere, afghanere, indere, mulatter osv! Virkelig ‘globalistisk’. Uhyggeligt! Stakkels norske børn, der hjernevaskes til at tro, at det er godt. Og så fejrer de befrielsen fra Danmark i dag, men de er slet ikke frie længere. Det var deprimerende at se, også fordi jeg har familie i Norge. Det er MEGET værre end i Danmark. Endnu.

  Kommentar by Kuffar — 17. maj 2019 @ 14:10

 7. DET ER TYPER som ignoranten eller 5.kolonne agenten Krasnik der baner vejen for at Danmark synker til bunds i libanesiske eller svenske tilstande. Godhedsindustrien, gammelpartierne og ignorante journalister plus feminister, pladderhumanister og europater, er efter mange års undergravende arbejde lykkedes med at omdanne Danmark til et samfund hvor størstedelen af danskerne må leve i utryghed og uretfærdighed, og i skyggen af invasion og besættelse samt kriminalitet, vanvidskørsel, bilbrande, sygdomstrusler og radikal rødfascistisk magt og lovgivning.

  (Regeringen er nu også begyndt at arrangere razziaer mod net-aviser hvor man vækker folk tidligt om morgenen, lægger dem i håndjern og slæber dem med til afhøring om hvorfor de tillader sig at oplyse befolkningen om terror-mord. V og K ser ud til at foragte både grundloven, ytringsfriheden og demokratiet)

  De fleste danskere har ganske vist endnu ikke erkendt eller forstået hvor utrygt samfundet er blevet i de senere år. Men fakta er at hvis man er alene eller kun nogle få stykker på et forkert sted på et forkert tidspunkt, så er risikoen for at blive overfaldet MANGEDOBLET.

  Hvis man bliver syg eller ramt af en ulykke, er risikoen for at sundhedsvæsnet kikser med helbredende eller livreddende behandling mangedoblet. Det har kostet mange patienter livet.

  Hvis man har en familie, er risikoen for skilsmisse og retsløshed mangedoblet. Antallet af familietragedier, tyranniserede mænd og ulykkelige børn og unge, kan nu tælles i titusinder. Hvis man mangler en bolig, render man nemt ind i tårnhøje huslejer, eller der er ikke noget ordentligt tilbud nogen steder.

  Hvis man får brug for førtidspension, er det meget sandsynligt at man må om bag i en kø, hvor mange migranter/asylanter står foran med fortrinsret. Er man gammel eller svækket af sygdom, kan man opleve at der gives afslag på hjemmepleje m.m. Folk på 98 og 1O1 år nægtes nu pleje af sparehensyn, iflg. et par aviser.

  Risikoen for at blive offer for en massefyring er også blevet markant større. Det har hundredvis af danskere allerede oplevet. Og stadig flere bliver smittet med tropesygdomme eller multi-resistente bakterier, er også stigende.

  Der er også de store dele af infrastrukturen som er blevet nedlagt/ sparet væk eller solgt til udlandet. Med store ulemper til følge for utallige danskere.

  De gamle partier og medier synes grebet af en slags kollektiv psykose. Deres samlede politik er vanvittig og forræderisk, og kan snart ende i en total katastrofe som udsletter Danmarks fred og civilisation.

  Snaphanen spørger nu om hvorfor “eliten” vil køre folket ud på et sidespor. (Det sidespor hvor endestationen hedder undergang og massedød)

  Se “Næstved kommune tvangsflytter 11-årig pige”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. maj 2019 @ 14:21

 8. Endnu et sniperskud fra history-møller,tak og glis-drengen forstod at booste en pointe, hir hir, men glasklar logik. Crashnik, er bare en sammenfalden nar, sunket ned i det røde mosedynd som salig grauballefyren. Og som netop hadbølgen mod glis, som til pia, som nu paladinen, så har rød intet og angriber derfor skrigende *tonen*, de topsinker. Så gik der tv-tid med det, de fik noget at bruge vreden til… Invasionen, derimod spilder ikke tiden..

  Kommentar by Gaflen — 17. maj 2019 @ 14:37

 9. Interessant påstand: “… da der ikke var 420.000 muslimer i Danmark i 2001.” (Mikkel Andersson …)

  Kunne være interessant at høre hr. Andersson fortælle, hvor mange der var og hvor mange der er i dag, dvs. hvor stor befolkningstilvæksten har været – samt ikke mindst hvad befolkningsfremskrivningerne fortæller om, hvor mange der vil være i hr. Anderssons børns levetid?!

  Kommentar by Anonym — 17. maj 2019 @ 14:40

 10. Glistrup forudså det hele. Sindssyge skatter og koranfascister i hobevis.

  Kommentar by Flaskeposten — 17. maj 2019 @ 14:42

 11. https://www.bt.dk/politik/paludan-naar-stort-arabisk-medie-i-kritisk-historie-0

  Mon paludan, paladinen, forsvarer af danerne, demokratiet, den frie verden og diktaturomstyrter, dumhedsbekæmper, nu bliver main target for fatwa og jihad, dvs at et hold salafister fra saudi laver en kashoggi på ham, crashniks ønskedrøm?. Håber politiet hsr spist godt med citronmånekaffe, så de er vågne..

  Kommentar by Gaflen — 17. maj 2019 @ 14:46

 12. Du skal ud, sagde Glistrup til muhammedaneren. 30 år senere ruller Ruskids-Rolette stadig.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 17. maj 2019 @ 14:51

 13. Det er bededag, lad os alle bede til, at den psykopatreligion, der invaderer os og verden, der gør alle til slaver og mishandlere af dyr, børn, kvinder, mænd.. Bare for at underkaste sig en tilfældig klaphat-allahn…. – Bliver forsvundet med et puf… God dag.

  Kommentar by Gaflen — 17. maj 2019 @ 14:52

 14. Jan E Jørgensen er også en nulbon. Glem ikke ham.

  Kommentar by Ewing — 17. maj 2019 @ 14:58

 15. Trudeau vil sikkert gerne tage imod 100 millioner “europæiske” muslimer.

  Når de kunne finde ud af etniske udrensninger i Yugo og Rwanda, hvor man ikke med et kvart øje kan se, hvem der er forkert, så kan vi også gøre de i Nordeuropa, hvor fejlraten ved sortering via udseende vil skulle tælles i encifrede promiller.

  I middelhavslandene er det lidt sværere, men de lokale kan nok se forskel, og hættemågerne og værre giver sig selv.

  Kommentar by Træt — 17. maj 2019 @ 15:14

 16. Folk taler om “religionsfriheden” som afsæt til en universel stat hvor alle kan være. Problemet er, at “religionsfriheden” er knyttet til nationalismen som en art “sekulær civil religion” som kommer under Napoleon. Det er den franske nation, stat og folk, der er den “nye Gud” og de “gamle religioner”,- stort set alle kristne retninger gøres private.Folk associerede sig omkring etnicitet og ikke deres religion. Napoleon lagde ikke grunden til en Fransk nation, som var åben for alle. De var etnisk franske. Så, det kan ikke undre, at 74% af franskmændene føler islam er uforeneligt med republikkens værdier eller 60% føler sig som fremmede i eget land. Religionsfriheden var begrænset til etniske franskmænd ligesom den franske nation er det. Det er nationens historie, som er totalt vendt på hovedet fra, at være en partikulær stat for et folk til en universel stat for hele menneskeheden. Det er en revolution som er sket bag om ryggen på de europæiske befolkninger.

  Kommentar by CCC — 17. maj 2019 @ 15:34

 17. Den herr crashnok kan med lattekoppen højthæævet ikke lide *tonen*… Han er måske mere begejstret for de klimaklovn-religiøse… Se næste post og græd..

  Kommentar by Anonym — 17. maj 2019 @ 15:44

 18. Weekenden nærmer sig. Det samme gør alle katastroferne. Denne weekend har du chancen for at kæmpe for klimaet. Her fra VINK har vi samlet nogle anbefalinger til, hvordan du på forskellig vis holder klimafanen højt denne weekend. Torsdag d. 16. maj KLIMAPÅMINDELSEN @ Rigsdagsgården 8, 1214 København Hvornår: Kl. 8.30 hver torsdag frem til og […]

  Invasionen skriiger sig hæs af grin, dumskerne, mand..

  Kommentar by Gaflen — 17. maj 2019 @ 15:47

 19. @15:

  1. Man kunne jo starte med ikke at køre sit klimafanatiske afkom til fester, arrangementer, sport, og over til vennerne. Cyklen er jo opfundet, virkede ganske fortrinligt for os andre på den alder, og så gør de jo også deres, nu hvor de er så bekymrede.

  Fortsæt selv listen, der er rigeligt at tage af, men jeg garanterer jer at i vil opleve et drastisk fald i meningsmålingerne derhjemme.

  God weekend.

  Kommentar by Kimski — 17. maj 2019 @ 16:16

 20. Et problem med SK’s politik kan være, at kriterierne for “værdsatte fremmede” jo historisk gentagne gange, skønt de har været opfyldt af individer, ikke har forhindret, at disse alligevel er sprunget ud som terrorister. Glistrups strengt geografiske kriterier var mere objektive og urokkelige. Da jeg udlagde denne politik på min hjemmeside muhamedanerfrit.dk, førte det til betinget fængselsstraf ved højesteretsdom af 3. dec. 2003, men nu siger så mange heldigvis noget lignende, at retssystemet ville komme på overarbejde, hvis samme fortolkning skulle håndhæves i dag. Men selv blandt nationalkonservative lader det til, at man genopvækker Glistrup-syndebuksteorien, mainstreampolitikerne anvendte, da man skulle forklare, hvorfor man ikke havde gjort noget ved økonomien, og senere indvandringen: Glistrups “hårde retorik” gjorde det umuligt for såkaldt anstændige at håndtere problemerne. Nu vil jeg ikke betale for umiddelbart at læse hele Støvrings påstand på b.dk: “Kun Nye Borgerlige kan redde os fra Stram Kurs og frelse Danmark”. Men hvordan kan det store politiske flertal nogen sinde henvise til et nok så balstyrigt lille parti som undskyldning for, at de ikke selv har fremlagt løsninger? Sagligt set går det simpelthen ikke. Ligesom det er muslimerne og ikke Paludan, der skaber optøjer, kan det logisk ikke være Stram Kurs, der “ødelægger” flertallets mulighed for en stram udlændingepolitik. Det kan kun de selv (og vælgerne).

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 17. maj 2019 @ 16:32

 21. Ups, sidste post var svar til @17.

  Kommentar by Kimski — 17. maj 2019 @ 16:33

 22. Krage søger mage:

  https://24nyt.dk/enhedslisten-taler-paa-jihad-konference-vores-skridt-mod-hellig-krig-kommer-hurtigt/

  Skipper og Østergård lefler for stemmer til venstrefløjen, hos iSlammets fortalere for vold, blod, død og udryddelse.

  Og Davis Trads stiller op for Socialdemokraterne, som Lars Løkke Landsforræder vil danne regering med.

  Det nuværende folketing stinker være end pestens massegrave!!!

  Der er AL mulig grund til, at få Glistrup genoplivet og Holger Danske vækket: SÆT X ved Stram Kurs eller Nye Borgerlige den 5. maj, VORES Grundlovs dag!

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. maj 2019 @ 16:37

 23. Bliver lidt træt af debattører, der ikke kan finde ud af det mest elementære, nemlig at adressere eventuelle svar til personen samt tidspunktet for personens kommentar.

  Enhver, der har været i dette forum længere end få uger vil vide, at kommentarer har det med at skifte plads, hvorved det er meningsløst at skrive fx @14 eller #14.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. maj 2019 @ 16:43

 24. ALLE de partier som har røvrendt os i årtier, håber på at det her valg bliver et “klima-valg”. DR gør alt hvad man kan for at piske en hysterisk klima-angst op til nye højder. Dommedag er nær, påstår løgnefabrikken DR, hvis ikke vi alle danskere går til kamp mod co2. (ved at slagte køerne, forbyde landbruget og bilerne og betale mere i skat og rejse-afgifter)

  Det er mere sandsynligt med en slags ragnarok fremkaldt af atomkrig, EU politik, besættelse, borgerkrig, en ny art pest-virus, en supervulkan eller en kæmpemeteor. Og invasionen kan også blive Danmarks og den enkelte danskers undergang og dommedag. Får man en kniv i hjertet, et skud i ryggen eller et kølleslag i hovedet, kan man oftest være ret ligeglad med de påståede co2 problemer.

  Som man også roligt kan være ligeglad med under alle omstændigheder, fordi al hysteriet med co2 er ET STORT SVINDELNUMMER. Som bl.a. bruges til at aflede opmærksomheden fra Chrborgs altødelæggende politik.

  (Kors hvor er nogle danskere dog nemme at narre)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. maj 2019 @ 16:52

 25. @Henrik Petersen — 17. maj 2019 @ 16:43

  Hermed taget til efterretning. Så er der da i det mindste én ting mindre i dit liv, du sådan behøver at gå at være træt af.

  Kommentar by Kimski — 17. maj 2019 @ 16:59

 26. Klimaprofeterne er nød til, at køre deres børn til skole og fritidsaktiviteter, for iSlammets voldsindoktrinerede afkom lurer på dem (og os) over alt.
  Og så er det sq klimaprofeterne selv, der kæmper mest indædt, for at få iSlamiseret Danmark hurtigst muligt. De må siges, at høre under det LAV-intelligente segment!

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. maj 2019 @ 17:02

 27. > Ewing 14:58

  Absolut, og ganske forglemmelig. Desværre ser jeg ham hver dag, da han åbenbart opstiller herude i VandkantsDanmark.

  Ellers var det jo også fornøjeligt omend forudsigeligt, at Krasnik fik nazikortet smasket lige tilbage i synet fra Paludan. God gimmick dér.

  Endelig bemærkede jeg, at studieværten kun henvendte sig til én af deltagerne med udelukkende fornavn, nemlig Pelle (Dragsted), Enhedslisten/Amicisvej luksuskollektivet/AFA/SUF.
  Studieværten er naturligvis bonkammerat med disse kommunister.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. maj 2019 @ 17:06

 28. > M.S. Carstens 17:02

  Desværre hjælper det ikke curlingforældrene at køre deres curlingbørn til fritidsaktiviteter.
  Se den tidligere post om Bellahøj Idrætspark, hvor perkerdrengene dyrker de alternative sportsgrene ‘Kaste med cykler’, ‘Tisse på gulvet’ og sandsynligvis en hel del mere, som jeg helst ikke vil vide noget om.

  Nok derfor, det store åbne friluftsbad for år tilbage blev lukket, der er nu kun et par små soppedamme tilbage, mens resten er under tag, så livredderne kan holde lidt opsyn.

  Hegnet omkring det tidligere friluftsbad var i øvrigt altid klippet op. Så sparede perkerne billetten, afvaskningen og brusebadet før indhop i bassinet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. maj 2019 @ 17:26

 29. Martin Krasnik kører helt af sporet, når han begynder at fable om nazisme.

  Er der nogen, der kan fortælle mig, hvem der siden 3. april i år har været ansvarlig for bloggen document.dk?

  Hvem driver i dag den blog???

  De oprindelige ejere afbrød den 3. april juridisk forbindelsen til document.dk AS og har meddelt dette til de danske myndigheder. Skulle læserne ikke have haft besked om det? Det virker lusket.

  Kommentar by Ellen — 17. maj 2019 @ 17:38

 30. Jeg så lidt af stram kurs i ribe i dag på youtube. På et tidspunkt står der en fotograf klar og sigter med linsen på paludan i lang tid, og efter nogle minutter forklarer paludan noget om mængde/antal i en debat om hash, og hæver hånden op for at understrege det. Fotografen fyrer løs i samme sekund hånden er over hovedet, kigger på skærmen på kameraet, og går derfra..

  Jeg ved ikke om det er en fotograf fra de lokale medier der ikke har opdaget hvad der skete for ekstra bladet da de forsøgte at fremstille ham som heilende nazist, men det er måske værd at tjecke de lokale medier de kommende dage.

  Kommentar by Per — 17. maj 2019 @ 17:54

 31. Jeg stemte selvfølgelig på Glistrup til det valg.

  Kommentar by Winged Hussar — 17. maj 2019 @ 18:21

 32. > Ellen 17:38
  Ja, og derfor var det også en fornøjelse at se ham få den lige tilbage i smasken af Paludan. Krasnik var mundlam i flere minutter, granatchok vel.
  Whois osv. kører ikke længere som følge af GDPR-forordningen, en EU-velsignelse ;)

  > Per 17:54
  Selvfølgelig, en eller anden freelancer-fotograf skal jo tjene. Og så kan man vel også lige photoshoppe en naziuniform samt et lille overskæg på ham. Så er den hjemme. Ellers er Roald Als, håndtegneren fra Politiken, altid god for en ondskabsfuld karikatur.

  Man kan sige meget ondt om Paludan, selv har jeg også vanskeligt ved at finde hans metoder gavnlige for nationalkonservative. Og hermed for en ordens skyld intet om hans person, som jeg ikke har noget imod, al den stund jeg ikke kender ham.

  At fremstille ham som nazist er helt i skoven og siger mere om angriberen end om den ramte. Han forsøgte, desværre forgæves, at forklare begreberne i Debatten, men hvad stiller man op mod argumentresistente debattører som Krasnik og studieværten?

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. maj 2019 @ 18:52

 33. @30

  Du har formentlig ret.

  Se dette link om Himmlers datter.
  http://apollo-wordvirus.blogspot.com/2011/06/himmlers-daughter-works-with-neo-nazis.html
  Jeg har læst at hun stadig er nazist, men det er ikke pointen. Hendes højre arm er hævet som til nazi-hilsen.

  Her er så originalbilledet
  https://i-images.photoshelter.com/image/I0000ncxKM6kKhcM
  I naziartiklen har man behændigt beskåret nummerpladen væk, og så lige spejlvendt billedet.

  Så Rasmus Paludan bør altså kun løfte venstre arm i argumentationer, og så for øvrigt sørge for at hans beklædning er med store tal eller bogstaver så han ikke kan spejlvendes.

  Kommentar by Gregers — 17. maj 2019 @ 19:00

 34. % KUFFAR kl. 14.1O…. Erna Solbjerg har siden 2o13 været statsminister i Norge. Tidl. var Gro H. Brundtland på posten. Damerne er vistnok rødradikale pladderhumanister, og mon ikke begge har medvirket til Norges nedtur.

  Kommentar by tp — 17. maj 2019 @ 19:06

 35. Hermed taget patent og copyright på logoet:

  UWE
  MAX
  ART

  Det tilhører Uwe fra Aalborg
  med venlig hilsen

  Kommentar by Nielsen — 17. maj 2019 @ 19:17

 36. Stine bosse skriver på twitter at hun forlader danmark hvis rasmus paludan kommer til magten!

  Kommentar by Per — 17. maj 2019 @ 19:27

 37. > Per 19:17

  Mon det er en trussel eller et løfte?

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. maj 2019 @ 20:02

 38. Se STRAM KURS videoer: Der er noget galt i Danmark – – og Parti-leder debat med Rasmus Paludan og Pernille Vermund. Begge klarer sig godt. Se advarsler mod EU og mod Merkels planer hos black pigeon.

  Kommentar by tp — 17. maj 2019 @ 20:20

 39. I et svar fra Mette Frederiksen til Løkke, i henhold til at undgå ekstremisme fra Stram Kurs og Enhedslisten, så irettesatte Mette ham med at man ikke skulle kalde Enhedslisten for ekstremisme….(kilde EB). //Sort humor fra min side// Det er selvfølgelig også mindre ekstemt at deltage i en palesinænsisk Jihadkonforence hvor selv og medmordsbomber imod Jøder hyldes (som Pernille Skipper gjorde) Kbh 27 april, end at risikere både sit politiske liv samt eget liv, eller helbred, ved at fortælle hvad man mener om den religion blandt Jihadtilhængere tæt ved Deres bopæl, som vi sender soldater til udlandet for at bekæmpe konsekvensen af….(samme religion som -De ikke ekstreme lefler for).

  Det er selvfølgelig indlysende. Med den solide uddannelse Mette Frederiksen har, i afrikastudier på Universitetnivea, vil hun da også være en fremragende repressentant for multikulti shariaendfoldige samfund (her taler vi ikke kun om Danmark, men så sandelig også om EU…hvad de så begge end har at gøre med Afrika). God aften. Sov godt :-) :-) :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. maj 2019 @ 20:44

 40. PS: Kilde 24timers

  Kommentar by Michael Unna — 17. maj 2019 @ 20:45

 41. 420.000 i 2001?! Nå, det er da sjovt, at det tal på 18 år er gået ned til 300.000, som fake news plejer at rapportere.

  Kommentar by Kuffar — 17. maj 2019 @ 20:46

 42. 32/Henrik Petersen

  Man må så gå ud fra, at den ansvarlige er identisk med den person, der oprettede domænet allerede i 1999, førend han blev fyret som journalist, og også førend han oprettede et AS. Det var tidligt. Og han har stadig ikke fattet en brik.

  Jeg tror, man skal være ærkedansk for at fatte bare lidt af, hvad der foregår.

  Kommentar by Ellen — 17. maj 2019 @ 20:46

 43. Skuespiller Lars Bom :

  Det mindste samarbejde, den mindste tilnærmelse til nazisten, der forsøger at komme i Folketinget er utænkeligt og ubærligt for 95-96% af danskerne. Kan det virkelig passe, at nogle danske politikere ikke utvetydigt afviser enhver form for kommunikation/samarbejde med nazisten??????

  https://www.facebook.com/lars.bom/posts/10156256936168059

  Kommentar by Ewing — 17. maj 2019 @ 21:09

 44. Jeg hørte en gang en kender af faget udtale, at skuespillere er som åbne kar, der blot videregiver, hvad man hælder i dem.

  Der skal nok være undtagelser, men de får sikkert ikke mange roller.

  Kommentar by Ellen — 17. maj 2019 @ 21:13

 45. Den ækle Krasnik ser som alle de andre forvirrede kulturadigale, deres Utopia totalitarisme forsvinde hurtigt i disse år, men de må jo åbenbart ikke være for kloge for de har selv inviteret gerningsmændene til landet. D’oh! Alligevel skal alle, der vover at udstille den globalistiske vanvidsplan gøres til nazister, selvom denne verdensorden netop tydeligvis er det eneste fascistiske der er i gang. Morsomt som han i Debatten, brugte videnskaben som argument vendt mod Paludan, fordi Hitler også forlod sig på videnskaben, ergo kan videnskaben ikke bruges i Krasniks krakelerende logik. Normalt sværger han formentlig til netop videnskaben i mange andre sammenhæng, men her er han blevet til en sølvpapirshat selv, hans arrogance har ramt ham selv godt og grundigt.

  Kommentar by LarsB — 17. maj 2019 @ 21:28

 46. Henrik Petersen — 17. maj 2019 @ 17:26:

  Min kommentar skulle tjene til, at påpege mange klimaaktivisters dobbeltmoral:”Klima er det vigtigste valgtema”, så skidt med, at man dagligt må beskytte sine børns liv og helbred mod iSlammet, som netop de mest klimahysteriske partier ikke kan få nok af slæbt til landet.

  Samme dobbeltmoral ses jo flere steder, men netop klimahysteriet går igen flere gange i denne tråd og var som så en kommentar dertil.

  Ang. problemerne med iSlammets hærgen i og omkring idrætsfaciliteterne på Bellahøj, kommenterede jeg det allerede i går direkte på bloggen du henviser til.

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. maj 2019 @ 21:35

 47. Mange gamle afdøde røde politikere har fået opkaldt gader og pladser efter sig i København.

  Nu må det være på sin plads, at få opkaldt et par store gader eller pladser efter de to store afdøde hædersmænd Mogens Glistrup og Erik Ninn Hansen.

  Kommentar by Revisoren — 17. maj 2019 @ 21:47

 48. Ps. til flere af mine kommentarer i denne tråd:
  Carolina Magdalene Maier var også med på jihad-konferencen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. maj 2019 @ 21:52

 49. Holger og konen sagde ja (til EU)
  Krasnik og konen siger også ja, til et fedt job i DR hvor dagen går med at svine dem til som betaler deres løn

  Kommentar by k. m. — 17. maj 2019 @ 21:54

 50. Kommentar by Per — 17. maj 2019 @ 19:27

  Kællingen skal nu ikke regne med at hun kan flygte ud af Danmark, hvis det skulle ske at RP kommer til magten. Hendes landsskadelige virke kalder på et ansvar og måske på en lidt anden skæbne end hun havde regnet med…inden hun når ud!

  De tror alle det er gratis at skide i egen rede…de kommer selv til at gøre rent efter sig!

  Kommentar by Black Watch — 17. maj 2019 @ 23:42

 51. #12
  Hvorefter den islamleflende DR-“journalist” sagde:
  “Se på hende! – Glistrup, SE PÅ HENDE!! ER DET VIRKELIG DET HÉR DU FRYGTER?!”
  Sagt om den curry hørmende islamistpaki Rushy Racist.
  Der ca.16år gl. sad og rulle med “sveskestenene”, så ikke en Fjällræv var tør.
  Atter en gang havde “Glisser” ret. Med kirurgisk præcision forudså han PRÆCIS hvordan det ville ende.
  I Rushy Racist’s tilfælde med silkebukser og gevandter.
  En islamkonverteret mand. Og drenge uden nissehuer.
  Mon de holder Jul i det hjem?
  I dén familie måtte det danske vige for paki. Som allerede forudset af Glis.

  Kommentar by Anonym — 18. maj 2019 @ 06:51

 52. #12
  Hvorefter den islamleflende DR-“journalist” sagde:
  “Se på hende! – Glistrup, SE PÅ HENDE!! ER DET VIRKELIG DET HÉR DU FRYGTER?!”
  Sagt om den curry hørmende islamistpaki Rushy Racist.
  Der ca.16år gl. sad og rulle med “sveskestenene”, så ikke en Fjällræv var tør.
  Atter en gang havde “Glisser” ret. Med kirurgisk præcision forudså han PRÆCIS hvordan det ville ende.
  I Rushy Racist’s tilfælde med silkebukser og gevandter.
  En islamkonverteret mand. Og drenge uden nissehuer.
  Mon de holder Jul i det hjem?
  I dén familie måtte det danske vige for paki. Som allerede forudset af Glis.

  Kommentar by Knights Templar — 18. maj 2019 @ 06:52

 53. Jeps Knights Templar,Sankt Mogens havde så evig ret. Og det kommer os dyrt at stå,at vi ikke ville lytte til ham og handle derefter.

  Kommentar by Nielsen — 18. maj 2019 @ 08:35

 54. I dag har den såkaldte borgerlige avis Berlingske plastret hele forsiden til med et foto af den fedladne og psykotiske neger Bwalya Sørensen.

  Den løgnagtige neger har lært Taqiyya af sine muhammedanske venner, og spiller det sædvanlige offerkort for fuld udblæsning:

  “Bwalya Sørensen har bedt politiet om et tilhold mod Rasmus Paludan, efter at hun anmeldte ham for racisme:

  Jeg tænkte: Åh nej, han kommer hjem til mig igen.”

  MSM skraber endnu en gang bunden…

  Kommentar by Revisoren — 18. maj 2019 @ 10:52

 55. De 420.000 omfattet af forslaget om Muhamedanerfrit Danmark var bare et overslag. Først når forslaget vedtages og effektueres fuldtud vil det præcise antal vise sig. Forslaget er nok mere omfattende end Paludans forslag bl.a. ved ikke at frikende dem som bekender sig som danskere. Her et af udkastene til Muhamedanerfrit Danmark:

  Udkast 10.maj 2001
  L Folketinget 2001/02, 2.samling
  Af Glistrup (FRP)
  Forslag til LOV om Muhamedanerfrit Danmark
  § 1.
  Denne lov gælder for personer, om hvem det antages, at de nok har eller har
  haft deres hjemland i et
  muhamedansk land eller område, jvf.§3. Endvidere for dem, som er eller har
  været gift med en sådan. Dog
  gælder loven alene for personer, der efter 31.december 1964 har opnået bopæl
  i Danmark, samt for disses
  efterkommere. Når en person i kraft af det anførte ikke omfattes af loven,
  gælder tilsvarende for pågældendes
  ægtefælle.
  § 2.
  Personer omfattet af loven må ikke opholde sig på dansk område.
  § 3.
  Udtrykket muhamedansk land eller område omfatter i denne lov:
  1a) Sydfillipinerne, 1b) Indonesien, 1c) Malaysia, 1d) Brunei,2a)
  Uzbekistan, 2b) Kazakstan, 2c) Kirgistan, 2d)
  Turkestan,3) Bangladesh, 4a) Kashmir, 4b) Punjab, 5) Pakistan, 6)
  Afghanistan, 7a) Bahrain, 7b) Quatar, 8) De
  Forenede Arabiske Emirater, 9) Iran, 10) Irak, 11) Kuwait, 12) Saudi
  Arabien, 13a) Oman, 13b) Yemen, 14a)
  Zanzibar, 14b) Maldiverne, 15) Madagaskar, 16) Somalia (herunder
  Somaliland), 17) Sudan, 18) Ægypten, 19)
  Palæstina (bortset fra Israel), 20) Jordan, 21) Syrien, 22) Libanon, 23)
  Tyrkiet, 24a) Tjetenien, 24b) Dagestan,
  24c) Azerbajdjan, 24d) Armenien (uanset, at her vel stadig er kristent
  flertal), 24e, f), g), h), i) og j) Georgien,
  Gruzien, Tatarstan, Tadcjekistan, Basharistan, Ingotjetien ( på grund af
  sammenhængen med øvrige
  Kaukasusarealer/ tidligere sydsovjetdistrikter), 25a) Albanien, 25b)
  Bosnien-Herzegovina, bortset fra de
  områder, der har kroatisk eller serbisk styre – 25c) Kosova, 25d)
  Makedonien, 26) Libyen, 27) Tunesien, 28)
  Algeriet, 29) Marokko, 30) Mauritanien, 31) Nigeria, 32a) Elfenbenskysten,
  32b) Gambia, 32c) Mali, 32d)
  Tschad, 33) Uganda, 34) Gabon, 35) Guinea og 36) Senegal.
  § 4.
  Denne lov gælder ikke for Færøerne og Grønland.
  § 5.
  Loven træder i kraft 3 måneder efter dens bekendtgørelse i Lovtidende.
  Bemærkninger til lovforslaget
  Dette er et sikkerhedspolitisk lovforslag. det ligger derfor – som al god
  lovgivning – foran den danske debats
  hidtidige stadium, som er præget af det almindelige princip: Man skal altid
  vurdere et enkeltmenneske som det
  selvstændige individ, han er.
  Det gælder ikke i sikkerhedspolitikken. Her udskiller man nødvendigvis store
  menneskegrupper som kollektiver.
  Forslaget bygger på forslagsstiller Glistrups mere end 6000 siders analyser
  af risikoen for, at der i det
  21.århundrede vil ske det, at muhamedanerne fordriver danskerne fra vore ca.
  43.000 km 2 danske land:
  A. En del af materialet findes i Folketingstidende, i medier og i
  Fremskridtsmateriale.
  B. Følgende af de over 6000 sider er udgivet i bogform:
  a) “De Fremmede i Landet” (udgave 1991) (300 sider,2.oplag 1992 tilføjer et
  firesidet personregister).
  b) “De Fremmede i Landet” (1994) (618 sider).
  c) “Retssagen m o Islamlobbyen” (1999), udformet
  sammen med Peter Neerup Buhl (231 sider).
  Disse bøger kan købes hos forlaget BX ApS (c/o Mogens Glistrup,
  Hummeltoftevej 125,
  2830 Virum – tlf: 45853605).
  C. I tiden fra februar 1998 er udformet 12 breve:
  01) 11. februar 1998 – 038 sider
  02) 23. februar 1998 – 009 sider
  03) 22. juni 1998 – 111 sider
  04) 10. september 1998 – 171 sider
  05) 12. november 1998 – 141 sider
  06) 23. februar 1999 – 191 sider
  07) 30. oktober 1999 – 279 sider
  08) 05. april 2000 – 167 sider
  09) 17. maj 2000 – 196 sider
  10) 04. august 2000 – 167 sider
  11) 13. september 2000 – 034 sider
  12) 15. februar 2001 – 357 sider
  _____________________________________
  Ialt 1861 brevsider
  Hertil skal føjes 197 litrerede bilag til disse breve. Yderligere breve plus
  bilag er under forberedelse. Brev nr. 13
  ventes færdiggjort i sommeren 2001.
  D. Fra tiden før 1994 stammer en hel del, som endnu ikke er samlet på
  overskuelig vis.
  E. Fra tiden oktober 1994 – januar 1998 foreligger manuskriptmateriale til
  en 3. udgave af “De
  Fremmede i Landet”.
  Er nogen interesseret i at købe (dele af) dette materiale bedes henvendelse
  ske til Glistrup på ovennævnte
  adresse. Hvis henvenderen beskriver sine særlige interesseområder, vil
  Glistrup oplyse, hvad i materialet han
  særligt har brug for, og hvormeget dette udvalg koster. Når den pågældende
  har sat sig ind heri, kan han bedre
  præcisere, hvilket yderligere stof han derefter måtte ønske at erhverve.
  Gennem årtier har den danske lovgivningsmagt indsyltet landet i forfærdelige
  kontrol- og formynderlove uden
  tolerance for det væsentlige: Den enkeltes danskers adgang til gennem stor
  personlig frihed at udvikle sig til at
  realisere netop det, han vil.
  Såvel størst mulig lykke i det personlige liv som hensigtsmæssige
  samfundsforhold kræver massiv indsats med at
  få det folketingspro- ducerede aldeles utidsvarende sammensurium
  nedbrudt/forenklet. Ved timingen heraf ønsker
  forslagsstilleren, at begyndelsen kommer til at rumme de saneringer, der af
  hensyn til nærværende forslags
  effektivitet vil være relevante.
  Det ses af forslagets §3, at det anvendte muhamedanerkriterium fuldt og helt
  er udformet efter tilknytning til
  bestemt territorium. Hverken etnisk oprindelse, ideologi eller
  statsborgerskab indgår i afgrænsningen.
  Sandsynligvis bliver der behov for at hensigtsmæssiggøre et eller flere af
  disse områder gennem senere
  folketingsvedtagelser. Måske i lovform, måske på anden måde.
  Dette gælder også oprydning i mange traktater, Danmark har ratificeret siden
  2. verdenskrig. Muligvis også noget
  ældre traktatstof.
  Mogens Glistrup

  Kommentar by perhag — 18. maj 2019 @ 16:50

 56. Stine Tosse er blot en blegfesen udgave Whoopi Goldsmovs.
  Hun skal heller ingen steder.
  Ligesom alle de andre kendte US-glorienputzers, der som i en massepsykose bønnede op om landflygtighed pga. Trump.
  Og hvad blev det til?
  Bar røv og måneskin.
  Flet f!zzen Tosse og ta’ Bom-Bommelum med.

  Kommentar by Knights Templar — 18. maj 2019 @ 18:19

 57. Stine Tosse er blot en blegfesen udgave Whoopi Goldsmovs.
  Hun skal heller ingen steder.
  Ligesom alle de andre kendte US-glorienputzers, der som i en massepsykose bønnede op om landflygtighed pga. Trump.
  Og hvad blev det til?
  Bar røv og måneskin.
  Flet f!zzen Tosse og ta’ Bom-Bommelum med.

  Kommentar by Knights Templar — 18. maj 2019 @ 18:20

 58. Nok så mange ekspertudtalelser om, at intet i Paludans retorik eller politik bærer blot et gran af nazisme i sig. Er det dét, han 25/8-366 skydes i skoene.
  Hvis det gør Paludan til nazist.
  Hvad gør det så det menstruationsrøde udflod der flyder frit fra den “yndige” Skipperkost til?
  Lavrentij Pavlovitj Berija?

  Kommentar by Knights Templar — 18. maj 2019 @ 18:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper