20. maj 2019

MIFF: Lykketoft, Skipper & Maier talte ved PRC-event: Støtter de ‘PRCs arbejde for at udslette Israel’

Fem uger før et længe ventet folketingsvalg taler tre venstrefløjspolitikere ved en konference i Brøndbyhallen, der har som overordnet mål at fordrive jøderne fra Israel. Absolut intet i de statsstøttede massemedier. Fra pro-israelske MIFF.dk – Hvorfor taler tre MF’ere ved konference, hvis agenda er at fjerne Israel?

“Hovedarrangøren er The Palestinian Return Centre (PRC). PRC blev etableret i London 1996. PRC arrangerer blandt andet konferencer i Europa. PRC arbejder målrettet på “retten til tilbagevenden” og derfor er de også et center for anti-Israel propaganda. PRCs propaganda er baseret på Hamas og Muslimsk Broderskabs ideologi. Meget tyder også på, at centrale personer i PRC er aktivister for Hamas, som lever skjult i England. …

I MIFF undrer vi os ikke over deltagelse af danske politikere i arrangementer, som støtter palæstinensernes sag. Men det er dybt bekymrende at danske politikere deltager ved et PRC arrangement. Det er PRCs klare mål at tilintetgøre en FN-medlemsstat – som tilmed er en allieret med Danmark og EU. Og PRC har sandsynligvis tætte forbindelser til Hamas og Det Muslimske Broderskab – begge organisationer som også er imod demokrati.

Lykketoft, Skipper og Maier repræsenterer ikke kun deres politiske partier, de repræsenterer også Danmark. Derfor har de et skærpet ansvar for at sætte sig ind i, hvad de siger ja til at deltage i.

Enten har de ikke undersøgt, hvad de har sagt ja til. Eller også erklærer de sig enige i PRCs arbejde for at udslette Israel.

(Skipper, Lykketoft og Meier tabte til Palæ-arrangement under sloganet ‘I enhed og standhaftighed vender vi tilbage’; Foto: Facebook)

(Talere i Brøndbyhallen, 27. april 2019; Foto: Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/101432/trackback

28 Comments »

 1. Flertallet af Chrborgs politikere arbejder målrettet på at skade både Danmark og Israel. Danmark vil de have omdannet til en filial af Afrika og Arabien, til et KALIFAT MED SHARIALOVGIVNING! Og de støtter de kræfter som vil Israel til livs. Uffe Elbæk var ikke sammen med Pernille kommunist, Mogens Trotsky og forvirrede Carolina Meier, men det var nok kun fordi han havde travlt med at lefle for muslimer og islamister, ved at arrangere store møder og reklame-kampagner for mere islamisering.

  Vi lever i vanvittige, morderiske og selvdestruktive tider.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. maj 2019 @ 16:22

 2. Jødehad er mainstream på venstrefløjen
  Når 60-årig jødisk kvinde slagtes af 29-årig terror-muslim i Helsingborg, er der larmende tavshed i medierne – selv når terrorist-svinet efterfølgende pågribes i Danmark.

  Mads Brügger fra 24/7 undre sig:
  “Jeg kan have sovet i timen, men synes ikke rigtig den her sag trækker overskrifter i #dkmedier Hvorfor ikke det?”

  https://twitter.com/MBrgger/status/1128616220083851264

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 20. maj 2019 @ 16:23

 3. Vi skal nægte at lade os involvere i andres kampe. Vi har mere end rigeligt i vore egne og kan ikke løse Mellemøstens inferno af had og uløselige konflikter.

  Stop støtten til Gaza, den misnruges jo ud over alle grænser.

  Kommentar by Ellen — 20. maj 2019 @ 16:28

 4. Masseindvandringens og islamiseringens KONSEKVENSER ser de gamle partier fuldstændig bort fra. Blæse være med at det danske folk kommer til at betale en høj og frygtelig pris for importen af utaknemmelige og krævende kulturfremmede. Antallet af ofre for sundheds- og velfærdsforringelserne….. og den mangedoblede mængde af svindelsager, overfald, røverier og mord m.m….. er i rekordhøjder, men fremover vil antallet blive langt, langt højere.

  Men både V, S, R, SF og bøssepartierne mfl. er ligeglade med at danskerne i stigende omfang får deres liv og helbred ødelagt. De insisterer på at Danmark skal følge Merkel, EU og Marokko-pagten i tykt og tyndt. Dvs. at indvandringen skal flerdobles!!! Deres valgløfter er pinlige, hykleriske og utroværdige.

  Deres politiske holdninger og planer vil føre til Danmarks undergang, hvis vælgerne giver dem lov til at fremture.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. maj 2019 @ 16:43

 5. #3 Ellen.
  HELT ENIG ! Stop al støtte til BÅDE araberne OG israel.
  Disse orientalske folk har en mentalitet der er milevidt fra den vi har i den civiliserede verden.

  Kommentar by Danskeren — 20. maj 2019 @ 16:48

 6. @ Jørgen Nielsen – 16:23

  Bortset fra det ene tweet bruger Mads Brügger vist ikke sin Twitter-profil til ret meget andet end at forsøge at ødelægge personen Rasmus Paludan. Men den form for chikane har Mads Brügger åbenbart ikke nogen problemer med.

  Kommentar by R. W. Emerson — 20. maj 2019 @ 16:54

 7. I en normal verden ville en objektiv Clement have presset Pelle Dragsted for svar på, om enhedslisten vil have alle jøder udryddet, eller det kun er nogle af jøderne, og hvordan enhedslisten så vil sortere i hvilke jøder, der skal udryddes.

  Kommentar by Lider af danskhed — 20. maj 2019 @ 17:02

 8. Århusianerne kan minsandten også være med på idiotien, se blot her: Rabih Azad-Ahmad, (surprise!) Radikale Venstre, medlem af Aarhus Byråd siden 1. februar 2007. Rådmand for Kultur og Borgerservice siden 1. januar 2014.

  https://aarhus.dk/demokrati/politik/byraadet/byraadets-medlemmer/rabih-azad-ahmad/

  Som vi ser af ovenstående planche gider rådmanden ikke at lade sig repræsenterer ved anvendelse af det danske alfabet (det latinske alfabet) – Rådmanden som har siddet i Århus Byråd i 12 år, betegner sig, ved enhver given lejlighed, som dansker – Men, men, men, han er selvfølgelig fuld af løgn; han er som forventet et stort muslimsk røvhul! Det har vi aldrig været i tvivl om, men nu toner han i det mindste rent flag!

  Kommentar by T. Flodur — 20. maj 2019 @ 17:22

 9. Den der Redox email skræmmer mig stadig. AFA er jo fuldstændig uden for rækkevidde. Tak fordi du holder ud Kim!

  Kommentar by DS — 20. maj 2019 @ 17:42

 10. At 7:
  I en normal verden ville Martin Krasnik have fortsat sin superlovende karriere som en strålende objektiv journalist med en præcis pen og tale. Jeg taler her om ti år siden.

  Men han faldt i honningkrukken på vejen, og på sit højdepunkt er han lige pt i gang med at ødelægge Weekendavisens ry.

  Synd at gode kræfter ofres på venstreverdenens alter.

  Kommentar by Bastardo — 20. maj 2019 @ 17:44

 11. Lykketoft vil man ikke forvente andet af. Hvis ikke han globalt havde været kendt som jødehader, ville han jo aldrig have fået jobbet i FN.
  De to søde piger bliver måske klogere – man kan da håbe.

  Kommentar by Bastardo — 20. maj 2019 @ 17:51

 12. Ejendomsmæglerlisten står til at få omkring 10 % af stemmerne ifølge meningsmålinger.

  Hvor mange stemmer ville gammelkommunisterne mon få, hvis de ikke havde de to smækre pin-up-piger Stalin Nielsen og Skipper-kosten i front?

  Gode gamle Jette Gottlieb med fuldskægget var jo ikke ligefrem det store trækplaster, vel?

  Kommentar by Revisoren — 20. maj 2019 @ 18:22

 13. Satans dukker holdt fest i Tel Aviv. Helvedes ild og illuminati symboler i et væk. Selv AFarterne fra Island reklamerede, sammen med Demon-na og hendes dansere, for terroristernes sag.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 20. maj 2019 @ 18:23

 14. > Ellen 16:28

  Enig, indtil videre har Gaza aldrig produceret noget som helst ud over børn, dadler og fjollede raketter. Der desværre af og til rammer andre end dem selv.

  > Danskeren 16:48

  Måske du ville være så venlig at oplyse, hvilken støtte Danmark giver til Israel?

  > Bastardo 17:51

  Don’t hold your breath….Skipper er stålsat trotskits, Maier er blot dum som en dør, hvilket er adgangskriteriet til Alternaivisterne.

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. maj 2019 @ 18:38

 15. Det “morsomme” er at hvis andre blot “bliver taget i” at modtage donationer fra en eller anden psykopat i Christchurch så bliver man straks slået i hartkorn med psykoen, som det skete for Generation Identitær i Østrig.

  Men den samlede venstrefløj hykler videre når deres spidser opfordre til at støtte bevægelser der beviseligt myrder løs på kvinder, børn og gamle.

  Kommentar by Santor — 20. maj 2019 @ 19:19

 16. #13 Henrik Petersen
  Tjah hvis du ikke er klar over det, så var Herbert Pundik chefredaktør på politiken. Han var et aktivt medlem af den israelske efterretningstjeneste mossad ! Derudover er der mange danskere der støtter israel politisk og moralsk og ikke mindst mange kristne der hvert år rejser til israel og deltager i deres religiøse højtider. Det vil svare til at tage til saudi arabien og deltage i ramadanen. Derudover har beskyttelsen af jødiske institutioner i danmark kostet op imod 100 millioner siden 2015. Berlingske : Danmark ændrede støtte til NGOer efter pres fra Israel

  Danmark afvikler bistanden til en række palæstinensiske og israelske organisationer efter pres fra Israel.
  »De danske stramninger er udtryk for en meget bekymrende eftergivenhed over for pres fra Israels premierminister, Benjamin Netanyahu. Særligt set i lyset af den israelske regerings vedvarende forsøg på at indskrænke det kritiske civilsamfund,

  Kort sagt: lad disse orientalske lande selv løse deres egne problemer og interne stridigheder. De skal ikke gøre deres problemer til vores.
  Prøv at løsrive dig fra dine fordomme og læs feks. Michael Laudahns indlæg om emnet.

  Kommentar by Danskeren — 20. maj 2019 @ 19:55

 17. Imens en modig politiker direkte sætter sit liv både politisk og i virkeligheden på at fremvise tilhængere af “Fredensreligion” agressive had til frihed og demokrati ude, som virkeligheden ved er den direkte årsag til undertrykkelse (af adskillige grupper, som kvinder-børn, Homoer, anderledestænkene religioner etc etc etc etc) Terror, slaveri, mental dumhed, og direkte krig, sammentidig med at han bliver sammenlignet med Nazisme, fordi han fremviser den religion som Hitler elskede (Både Albert Speers erindringer fremviser det, og han også havde Stormuftien af Jerusalem som protege i Berlin etc), sammentidigt med at danske Politikere deltager i den Jødehadende kongress hvor selvmord og medmordsbomber hyldes, af samme repressentanter af “Fredens religion”. Så er det vist bedst at sammenligne Paludan med Churchill og DR (og MSM) med Hitlersympatisører, eftersom de ikke med et eneste ord fremhæver det, men gerne tomhjernet og hjertet nedværdiger Danmarks modigste politiker. Pågældende politikere er faktisk værre end datidens samarbejdspolitikere under 2 verdenskrig, for de burde vide bedre med alle vidnesbyrder fra virkeligheden og historisk (Youtube etc). Pervers moral og politiske tider vi lever i. Støt SIAD og RP. God mandag aften. mvh Michael

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2019 @ 20:10

 18. Antisemitisme/jødehad er klassisk socialisme. Efter 6-dages krigen i 1967 forsøgtes den grimme holdning tydeligvis camoufleret bag begrebet antizionisme. Nu skulle nemlig palæstinenserne være ofre og Israel undertrykker, og i takt med de senere årtiers voldsomme vækst af muslimer i Vesten er camouflagenettet smidt tilside. Briterne døjer således med Labour partiet, som accepterer åbenlys antisemitisme, og vi andre døjer med Enhedslisten o.a. Socialister i alle forklædninger repræsenterer efterhånden selve ondskaben. Før var det Hitler. Ja, sådan blev vi opdraget, let og overskueligt var det (jeg er årgang 1947). Senere lærte vi, at ondskaben altid ligger til højre, sådan! Senere igen erfarer vi virkeligheden.

  Kommentar by Niels Thyge Riisgaard — 20. maj 2019 @ 20:32

 19. På det oversigts billede hvor man ser samtlige talere, der er også en politiker fra Århus, yderst til venstre, tredje række. Fra radikale venstre husker ikke lige navnet men har set ham i tv’et

  Kommentar by Prebber — 20. maj 2019 @ 21:01

 20. -> Prebber

  Det er viceborgmester Rabih Azad-Ahmad. Radigal. http://www.uriasposten.net/archives/40852

  Kommentar by Kim Møller — 20. maj 2019 @ 21:20

 21. Prebber — 21:01 / Kim Møller — 21:20

  Hvis d’herrer Prebber og Møller havde gjort jer den ulejlighed at læse mit indlæg pkt. 8, så havde I ikke spildt tiden med overflødige botaniseringer. Og så havde i haft tid til mere kvalitetstid sammen med jeres kvinder ;-)!

  Kommentar by T. Flodur — 20. maj 2019 @ 22:34

 22. >R. W. Emerson
  Det er netop pointen, Mads Brügger kan ikke beskyldes for at være højreorienteret, men selv han undres over, at man (Ritzau) ikke skriver om sagen – EB og SN har dog som de eneste artikler.
  Dagen efter kan Ritzau jo godt finde ud af at skrive om to svenske ghetto-rotter, der er blevet pløkket ned i den evige bandekrig.
  En jødisk kvinde fra den lokale synagoge der forsøges knivdræbt af muslim, der efterfølgende pågribes i Danmark, er alt andet lige en langt større historie.
  Mads Brügger havde nok ikke læst memoet fra Journalist-Venstreparti om, at den sag ABSOLUT ikke skulle omtales

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 20. maj 2019 @ 23:47

 23. Journalistisk Venstreparti

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 20. maj 2019 @ 23:48

 24. Smukt, at vore landsforæddere indrammer sig selv på denne måde.
  Så bliver der ligesom også mindre at diskutere senere.
  Håber ikke SlikkeFrank laver hele Ryvangen om til omfartsvej.

  Kommentar by Knights Templar — 20. maj 2019 @ 23:49

 25. Interessant at erklærede humanister omfavner erklærede antidemokrater og jødeforfølgere.

  Skridtet fra humanist til superhumanist (overmenneske)er meget lille, men har vist sig at give ideologier med voldsomme konsekvenser, fordi mennesker derved går amok i egne højtidelige idealforestillinger og moralisme og bliver ganske enkelt vanvittige.

  Nu senest den kollektive introverte vanvid i Sverige, der får landet til at gå i opløsning, men det samme vanvid var den ekstroverte udgave i 30’ernes Tyskland.

  Søren Krarups enestående bidrag er hans humanismekritik. Det burde man lige tjekke op på.

  Kommentar by traveler — 21. maj 2019 @ 01:45

 26. Hvis Mogens Lykketoft ikke for længe siden havde profileret sig som pro palæstinenser og Israel og jødehader, havde han jo aldrig fået det lukrative vikarjob, som formand for FN’s generalforsamling (President of the General Assembly of the Unitd Nations Assembly), som der ‘prales’ med i annoncen for konferencen i Brøndbyhallen. Konferencen med det overordnede mål at fordrive jøderne fra Israel.

  Mogens Lykketoft introducerede som formand beredvilligt Mahmoud Abbas, præsidenten for Det palæstinensiske selvstyre, da han fra talerstolen i FN truede Israel med udslettelse.

  Kommentar by A-mad — 21. maj 2019 @ 11:04

 27. Der mangler dog et navn i ovenstående rædselskabinet af islamister og dhimmier.

  Hvor fanden er psykopaten og Hamas-sympatisøren Fathi El-Abed?

  Islamisten Fathi El-Abed har ligefrem gjort det til sin levevej, at føre kamp på dansk jord for Israels udslettelse.

  Kommentar by Revisoren — 21. maj 2019 @ 15:59

 28. Jeg har set den pågældende video, og må sige at jeg er rystet. Ja, hvorfor omtaler de store medier ikke dette?!. Vel sagtens fordi de, radio/TV, stadigvæk lider af Ole Sippel, effekten. Pågældende nærede et dybt følt had til Israel.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 21. maj 2019 @ 19:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper