27. maj 2019

MSM problematiserer Salvini-gruppen: Ignorerer venstreorienteret EP-medlem, dømt for bombeterror

“Dansk Folkeparti kaster masken og går sammen med Europas ekstreme højre”, skrev David Rehling forleden i en ledende artikel i Information. Italienske Matteo Salvini er dårligt selskab, måtte man forstå.

Som Morten Messerschmidt pointerer, så var medierne tavse om venstrefløjens samarbejdspartnere. Folkebevægelsen mod EU var indtil i går en del af GUE-NGL (European United Left – Nordic Green Left). En gruppe der blandet andet inkluderer nordirske Martina Anderson, der har siddet i Europaparlamentet siden 2012, og formentligt blev genvalgt.

Anderson is a convicted terrorist who served 13 years in prison for Irish Republican Army activities until she was released as a condition of the 1998 Good Friday Agreement. First arrested when she was 18 for causing an explosion in a furniture store in Derry, she was convicted in 1986 for conspiring to cause explosions in England. Her co-defendent Patrick Magee was convicted of carrying out the Brighton hotel bombing that killed five people and nearly claimed the life of then British Prime Minister Margaret Thatcher. Anderson, who topped the vote in the 2014 European election in Northern Ireland, is seen by some as a symbol of reform and reconciliation, but she has never directly apologized for her role in the IRA’s armed conflict against the British state.” (Politico, 2018)

(Martina Anderson, Sinn Fein, nordirsk medlem af GUE-NGL; Foto: Twitter)

“I juni 1985 blev Martina Anderson arresteret. Bevæbnet politi trængte ind i en lejlighed i den skotske by Glasgow og anholdt den 23-årige Anderson og fire andre medlemmer af den Irske Republikanske hær, IRA. Banden blev arresteret, mens den var i færd med at lægge grusomme terrorplaner. En bombe om dagen var den uhyggelige plan. Sommerens seriebombninger var rettet mod fire hoteller i det centrale London og et dusin ferieresorter i resten af England. Angiveligt havde banden allerede plantet en tidsindstillet bombe på et hotel nær Buckingham Palace.

Allerede som 18-årig var Martina Anderson blevet anholdt for at være i besiddelse af skydevåben og for at forårsage en eksplosion i den nordirske by Derry. Da hun blev løsladt mod kaution, flygtede hun og var eftersøgt, indtil hun blev arresteret i den junidag i Glasgow.

Hun blev året efter idømt livsvarigt fængsel. Efter 13 år i fængsel blev hun i 1998 løsladt…” (Anders Vistisen, 16. april 2019)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/101656/trackback

14 Comments »

 1. Når Storbritannien og Italien har forladt EU, har man tabt 25% af EU budgettet, hvorefter EU er reduceret til at være en fransk-tysk-dansk støttefond til Østeuropa, Afrika og mellemøsten.

  Længe leve den faldende EU modstand i Danmark!!

  Kommentar by Fascist — 27. maj 2019 @ 16:47

 2. Det fortæller bare lidt om venstrefløjens moral og man må spørge sig selv om hvor MSM er med den historie!

  Det giver ingen mening at mordere og terrorister skal være med til at lovgive, overhovedet!

  Kommentar by Santor — 27. maj 2019 @ 17:03

 3. Enhedslistens nyvalgte EP-medlem Nikolaj Villumsen er tidligere højtstående medlem af Enhedslistens ungdomsafdeling SUF.

  SUF = AFA

  Kommentar by Revisoren — 27. maj 2019 @ 17:22

 4. Hvad med Jeppe Kofod fra Socialdemokratiet?. Var der ikke noget med en voldtægt af en 14årige pige på en socialdemokratisk sommerlejr, som det lykkedes ham at betale sig fra?

  Kommentar by Slyrgraff — 27. maj 2019 @ 17:23

 5. Som enhver jurist ville sige (står på side 1 i håndbog for nye studerende ved jura, i hvert fald på KU): På den ene side, på den anden side.

  Hun er dømt, har udstået sin straf men har aldrig angret sine forbrydelser. For IRA, der vistnok er opløst, men ønsker sammensmeltning med den overvejende katolske republik Irland.

  Uagtet det er hun altså fri, også til at stille op til valg og eventuelt blive valgt. Hvilket snart er fortid, da hun er fra NordIrland. Tænk Brexit og regn den ud. Medmindre Nordirland altså løsriver sig fra GB.

  Uagtet hendes fortid og mangel på personlig moral er hun således fri til at stille op og være med til at lovgive i Legoland-Parlamentet.

  I Danmark har vi jo også det bundhæderlige Partiet Klaus Riskær Pedersen, som ingen vil beskylde for voldelig terrorisme. Man kan ovenikøbet stemme på partiet. Var det omkring 6 års fængsel til bestyreren?

  > Fascist 16:47

  Nope, Italien er, så vidt jeg husker, nettomodtager. Tyskland betaler i flagellanteriets navn enorme summer til failed states, herunder Grækenland og Italien.

  Så EU består såmænd nok, så længe Tyskland betaler gildet.

  Dog simpelt for Danmark: Dexit og EØS-tilslutning som Norge og Schweiz. Det betød sjovt nok ikke døden for de nævnte lande. Tværtimod.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. maj 2019 @ 17:35

 6. > Slyrgraff 17:23

  Nej, hun var 15 og dermed over den kriminelle lavalder seksuelt.

  Der er bestemmelser om voksne, der er betroet børn i deres varetægt, og da gælder en vis indskrænkning, men Kofod blev frikendt eller ikke tiltalt, husker ikke sagen præcist.
  Han var der vist kun som taler og faldt derfor ikke inden for bestemmelserne.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. maj 2019 @ 17:41

 7. MSMs omtale af byen Londonderry som “Derry” afslører klart den pro-irske slagside. Londonderry har været byens officielle navn i over 400 år, men irerne bryder sig ikke om noget med London- og forsøger derfor at lave navnet om.
  Det næste bliver vel, at Whitehall bare skal hedde Hall for ikke at støde negrene og Kings Cross bliver navnløst for ikke at støde hhv. republikanere (Kings…) og muslimer (… Cross).

  Kommentar by Hertz — 27. maj 2019 @ 18:38

 8. > Hertz 18:38

  Åh nej, nu bliver det vanskeligt. Hvad med Kongedybet, av, det bryder antiroyalister sig ikke om. Dybet.

  Og Svinget må blive til Get. Hundested til Sted. Fiolstræde, nej, det er jøder, der spiller violin. Nu Orientalstræde.

  Så er der også Christiania. Dén går ikke, altså med Christ. Det krænker jo muslimerne. Herefter Staden, som det i øvrigt hedder i folkemunde gennem mange år.

  For ikke at tale om Sortedamsøen. Blot damsøen for ikke at krænke negrene.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. maj 2019 @ 19:13

 9. Henrik:
  Italien er EU’s 4. største økonomi:

  “In 2017 Italy received €9.80 billion in EU funding

  “In 2017 Italy contributed €12 billion to the EU budget”

  “In 2017 Denmark received €1.46 billion in EU funding.”

  “In 2017 Denmark contributed €1.93 billion to the EU budget.”

  Italien gav 2,2 milliarder euro.
  Danmark gav 0,47 milliarder euro.

  http://www.europarl.europa.eu/external/html/budgetataglance/default_en.html

  Italien står for 13.64% af EU’s budget. Storbritannien står for 13.05%. Det er altså en fjerdedel af EU’s budget der vil forsvinde, når UK og Italien melder sig ud, hvorefter EU vil være reduceret til at være en dansk støttefond til korruption i Østeuropa, mellemøsten og Afrika. Men heeey, du slipper for at vise pas, når du skal ind i Slovakiet! Så fedt…

  https://en.wikipedia.org/wiki/Big_Four_(Western_Europe)

  Kommentar by Fascist — 27. maj 2019 @ 21:30

 10. Er David Rehling egentlig af jødisk herkomst ligesom Krasnik?

  Kommentar by Rune Sten — 27. maj 2019 @ 23:49

 11. Matteo Salvini er en af de absolut bedste politikere i Europa. Andre europæiske politikere kunne lære noget af ham.

  Kommentar by HN3 — 27. maj 2019 @ 23:50

 12. “Et æble om dagen…” eller “a bomb a day – keeps the british away” som Martina Anderson sikkert ville sige.
  Ku’ man vente andet af løgnemedierne?
  Og hæse David?
  HAN, skal bare ud over rælingen!

  Kommentar by White knight — 28. maj 2019 @ 03:11

 13. Nordirland blev besat af fremmede herskere med et andet sprog og en anden religion i 1600-tallet. Da Irland kæmpede sig til sin frihed i 1918-20, stjal briterne en bid af Irland – fordi de kunne.

  IRA var terrorister, men de svarede i høj grad igen på årtiers terror fra protestanternes side. Ingen af dem burde have ramt uskyldige.

  Så det er en kompleks historie. Hvis man er imod en muslimsk invasion af Danmark, og hvis man generelt støtter små nationers selvstændighed, så burde man støtte den irske side i Irland, men man behøver selvfølgelig ikke støtte IRA. Sinn Fein har ændret sig meget, lige som hele situationen i Nordirland i de sidste 20 år.

  Kommentar by Casper — 28. maj 2019 @ 04:28

 14. @13: Hjemme hos snakker vi meget om retten til Grønland – nordboernes eller eskimoernes? Hvem kom først, siger min kone, nordboerne siger jeg og sådan kører det derudaf…
  En jøde jeg kendte engang, svarede: Retten til et land tilfalder dem der forsvarer landet succesfuldt.

  Kommentar by ino — 28. maj 2019 @ 11:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper