30. maj 2019

Mød den liberal muslim ‘Amira’, fortæller VU: Hedder Klara-Maria, 21-årig cheerleader fra Nykøbing F.

Nu hvor Venstre går til valg på socialdemokratisk velfærdspolitik, er de så småt begyndt at positionere sig værdipolitisk til venstre. Stikordet er ‘retten til frihed’, og det klinger så smukt. Presset af mediepropagandaen, vil partiet nu give bedre forhold til afviste asylansøgere, og Danmark skal igen modtage kvoteflygtninge. Mandag aften var finansminister Kristian Jensen, partiets officielle kronprins, æresgæst ved Ekstra Bladets Ramadan-fest.

Herunder et bidrag fra Venstres Ungdom: Et portræt af den velintegrerede muslim Amira, der lever et helt normalt aktivt liv, men tilfældigvis går med tørkæde. Hun holder sig i form ved løb, flirter med danske drenge, går ind for ‘religionsfrihed’ og retten til at ‘gå med tørklæde eller lade være’. “Danmark skal være åbent for folk som Amira”

I virkelighedens verden er Amira ikke muslim. Hun hedder Klara-Maria Rønnebro, og er en 21-årig tidligere cheerleeder fra Nykøbing Falster. ‘Glad for at kunne dele det gode budskab’, kommenterer hun på Facebook. Suk.

Mød Amira. Hun er ambitiøs, tager ansvar og arbejder hårdt. Hun vil Danmark.

Vi vil et frit samfund med religionsfrihed og frie valg – til at gå med tørklæde eller lade være. Det skal hverken staten eller mørkemænd diktere.

Danmark skal være åbent for folk som Amira, men lukket for dem, der ikke vil Danmark.”

Er du enig? Så del videoen, og lad flere danskere møde Amira inden valgdagen.” (Venstres Ungdom, 28. maj 2019)

Diverse screencaps.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/101730/trackback

49 Comments »

 1. Løkkefondens penge er smurt ind i muslimfæces og danskerblod.

  Kommentar by Nielsen — 30. maj 2019 @ 12:23

 2. At vise en sådan løgn, jeg henviser til den søde muslima´s virkelige identitet samt påstanden om at hun er en ægte velintegreret muslima, det går over min forstand. Venstre ved man hvor man har.

  Kommentar by Og det VAR ENGANG DET Danmark du kendte.. — 30. maj 2019 @ 12:31

 3. Gad vide om det er et tilfælde at den blegfede frikadelledansker hun ‘flirter’ med, ligner en nørdet spejderdreng med nul-komma-nul seksuel markedsværdi?

  Kommentar by Erling — 30. maj 2019 @ 12:33

 4. Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves
  En tilsvarende demonstration i et muslimsk land er utænkelig, hvis hun vil slå et slag for kristne værdier og ligestilling for kvinder

  Kommentar by k. m. — 30. maj 2019 @ 12:34

 5. Mon den klamme konvertit er slyngveninde med feltmadrassen Sasha Klæstrup der ligeledes er fra shithole Nykøbing Falster?

  Kommentar by Revisoren — 30. maj 2019 @ 12:39

 6. OT
  https://24nyt.dk/kilde-politiet-har-afvaerget-to-mulige-attentater-paa-rasmus-paludan/
  30. maj 2019
  Video: Attentatforsøg på Paludan afværget

  Kommentar by Charles Nielsen — 30. maj 2019 @ 12:53

 7. tørklæde ud af Danmark
  Stem Stram Kurs.

  Kommentar by Charles Nielsen — 30. maj 2019 @ 12:56

 8. Føj for satan.

  Kommentar by Ewing — 30. maj 2019 @ 12:56

 9. Kilende til Løkke-fonden er UN agenda 21/2030. Kunne man ikke bare hjemsende Mujahideen-eren Lars Uløkke Røvmusen (https://imgur.com/C8FfCPp) tilbage til Afghanistan?

  Kommentar by Hvideplov — 30. maj 2019 @ 13:02

 10. Når nu der findes så mange søde frihedsorienterede tørklædemuslimaer, hvorfor så stable sådan en løgnehistorie på benene? Nåh jo, vi kender godt svaret…

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. maj 2019 @ 13:04

 11. https://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/verdensstjerne-london-er-ikke-laengere-en-engelsk-by/7653133

  Kommentar by k. m. — 30. maj 2019 @ 13:11

 12. VENSTRE HAR JO LÆNGE VÆRET et halv-radikalt parti forklædt som et borgerligt parti.

  Venstres valgpropaganda er en opvisning i hykleri. Valgpropagandaen påstår f.eks. man bør stemme på partiet “for Danmarks skyld”. Den påstår også at V ønsker et frit samfund. Men sandheden er at multi-kultur og muslimsk masseindvandring ender i ufrihed og mono-kultur….. plus gangstervælde, terror og blodbade. Og sandheden er at Venstres politik går ud på at NEDTROMLE og AFSKAFFE Danmark.

  Sandheden er at V og Lars Lusk går ind for AFRIKANISERING af Danmark. Valgløftet om straks-stop var tomt og ikke andet end ulækker og bævrende valgflæsk. Og i december 2o18 skrev Lars Lusk under på Merkels og EUs Kalergiplan og Marokko-traktat, som lægger op til statscensur, afskaffelse af demokratiet og import af et sted mellem yderligere 1 million og 1O millioner afrikanere og arabere, bare til Danmark. Til hele Europa opererer EU med at importere op mod en halv eller hel milliard kulturfremmede fra Afrika.

  Nogen har kaldt Merkels og EUs planer for et dødsstød mod Europas økonomi, velfærd, fred og sikkerhed. Andre har talt om “atombomber” under den europæiske civilisation.

  Nu viser oplægget at fusk, bedrag og uærlighed igen indgår i Vsvalgpropaganda. Det bør da give V-vælgere noget at tænke over. Men også S-vælgere bør tænke over at Mette Valgflæsk har givet sin uforbeholdne støtte til Marokko-aftalen om censur og meget mere indvandring.

  Med V og S i spidsen arbejder mafia-højborgen på at minimere velfærden til danskerne og på at sende det danske folk i den sorte gryde eller ud i kulden og mørket. Og alle de andre gamle partier er medsammensvorne.

  Se Snaphanen, den korte avis og black pigeon.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. maj 2019 @ 13:11

 13. Lyden på det næstnederste foto:
  “HOLD KÆÆÆFT Amira, hvor er Lars Lort nem, Allahahahahahuhhuhhuh!!”
  Far og mor Rønnebro må gå rundt nede på Falster, og være ved at revne af stolthed. Hende har I været heldige med. Sådan at arbejde sig op fra Cheerleader til Hættemåge.
  Det er SÅDAN nogen solstrålehistorier landet har brug for.
  Fornemmer du integrationen Lars Tyndskid?

  Kommentar by Anonym — 30. maj 2019 @ 13:31

 14. Lyden på det næstnederste foto:
  “HOLD KÆÆÆFT Amira, hvor er Lars Lort nem, Allahahahahahuhhuhhuh!!”
  Far og mor Rønnebro må gå rundt nede på Falster, og være ved at revne af stolthed. Hende har I været heldige med. Sådan at arbejde sig op fra Cheerleader til Hættemåge.
  Det er SÅDAN nogen solstrålehistorier landet har brug for.
  Fornemmer du integrationen Lars Tyndskid?

  Kommentar by White knight — 30. maj 2019 @ 13:31

 15. Man kan ikke engang kalde det at træde sig selv over tæerne. Nej, det må svare til at losse sig selv i skridtet når man lave en løgnehistorie af den kaliber.

  På den anden side beviser det bare at vi har ret og selv venstres ungdom kan ikke opdrive en ægte tørklæde-beviklet muslima i Danmark der blot tilnærmelsesvis passer på de islamofiles fintunede ønsketænkning.

  Kommentar by Santor — 30. maj 2019 @ 13:39

 16. Hold da kæft hvor grinagtigt. De kunne ikke finde en rigtig muslim der passede ind i deres propaganda, så de måtte opfinde en!

  Iøvrigt sjovt at se på facebookopslaget hvor mange med muslimskklingende navne der bestemt ikke synes om den.

  Kommentar by Michael Jensen — 30. maj 2019 @ 13:41

 17. Det er simpelthen så klamt. Den historie skal altså ud til flere. Tak for denne afsløring.

  Kommentar by DavidK — 30. maj 2019 @ 13:43

 18. PS: Hvad med en blog-debat som specielt sætter lys på hvordan “systemet”og institutionerne året rundt snyder, udnytter, undertrykker, mishandler, tyranniserer og afliver danskerne. Børn og voksne, mænd og kvinder.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. maj 2019 @ 13:45

 19. Goebbelske højder i propagandaen for islams harmløshed. Under det for Venstre åbentbart fuldstændigt gennemkneppede og ødelagte begreb FRIHED.

  Kommentar by Uno — 30. maj 2019 @ 14:00

 20. Debat: Danmarks overlevelse afhænger af, at de alle forlader vores land.

  https://24nyt.dk/jeg-er-kommet-til-den-erkendelse-at-danmarks-overlevelse-afhaenger-af-at-de-alle-forlader-vores-land/

  “De skal ud. Det kan lyde hårdt, men at lade deres religions historie gentage sig i Danmark vil føre til endnu mere lidelse for alle parter”, mener Nicolai Sennels, debattør og psykolog.

  Kommentar by Kimski — 30. maj 2019 @ 14:01

 21. i #7 Kilende=kilden ;)

  Kommentar by Hvideplov — 30. maj 2019 @ 14:27

 22. Ingen danskere har nogensinde bedt om at få Amira. Hun er med andre ord Venstres landsmand

  Kommentar by BB — 30. maj 2019 @ 14:41

 23. Venstres Ungdom er fake news. Hele etablissementet er fake news, løgn og bedrag. Et forræderi mod Danmark. Føj for satan! Det muslimske hovedtørklæde er en krigserklæring!

  Kommentar by tilfældig — 30. maj 2019 @ 14:42

 24. Til #10 og #15
  Du er alt for flink, glem ikke at de samarbejdede med National Socialisterne da de fik chancen for det under krigen. De advarede det danske folk mod at bekæmpe besættelsen af dem :( Og de sendte mange almindelige danskere i nazi-koncentrationslejre på baggrund af rene rygter. Min fars onkel var i blandt disse og han undslap kun lige akkurat fra en interneringslejer i syd-Jylland. Venstrefløjen hulker om fred, fordi de åbenlyst forbereder sig på krig, og forbereder sig på at skyde skylden for deres egne handlinger over på andre. De har nok læst både “Sun Tzu” samt “Publius Flavius Vegetius Renatus”, de sagde begge at:
  “In peace prepare for war, in war prepare for peace”

  Kommentar by Hvideplov — 30. maj 2019 @ 14:44

 25. Hold op, hun er sød. Jeg bliver voldsomt seksuelt opstemt, selv om jeg ikke kan se hendes hår.

  Kommentar by Bastardo — 30. maj 2019 @ 14:47

 26. DANMARKS OVERLEVELSE afhænger også af at vælgerne svækker eller skiller sig af med de værste partier. Sådanne partier som mange år i træk har vist at de ikke vil Danmark noget godt. Partier som særligt gennem de sidste 1O-15 år har forringet eller ødelagt hundredtusindvis af danskeres liv.

  Utallige danskere har fået mange år af deres liv forpestet af pervers og plumrådden radikal og kommunistisk familiepolitik…. af udhulet, halveret eller afskaffet social velfærd…. af et sundhedsvæsen som er blevet rundbarberet af Venstre, S og R….. af en infrastruktur som ligger delvis i ruiner på flere områder. (bl.a. er over 5OO skoler blevet lukket. Og ca. 5O hospitaler og skadestuer er “forsvundet”)

  Eller familiernes tryghed og livsglæde er blevet frataget dem af de hundredtusindvis af krævende og truende migranter og asylanter som S, R og V inviterede ind i Danmark fra især 1983. Det er jo denne invasion…. som det har udviklet sig til…. som er årsagen til at antallet af tyverier, indbrud, røverier, svindelsager, overfald, voldtægter, påsatte brande, vanvidskørsler, knivstik, mordforsøg og mord er kommet op i svimlende højder.

  Men de gamle partier fortsætter med at bedrage, pine og plage danskerne. Forholdene på hospitalerne og i skolerne og børneinstitutionerne er adskellige steder under al kritik. Forholdene for voldsramte, fraskilte, udsatte, syge og vanskeligt stillede danskere er også blevet ringere og ringere. Politikerne pisser på disse grupper. Og nu vil de have endnu mere indvandring.

  Danmark er et misregeret land. Mafia-borgens politik er vanvittig, landsskadelig, forbryderisk og dødbringende.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. maj 2019 @ 14:59

 27. Og ingen af dem tænker over hvorfor de er nødt til at bruge en skuespiller til rollen som liberal muslim. Men pressen ved det, og derfor kommer de ikke til at skrive om det.

  Kommentar by Per — 30. maj 2019 @ 15:03

 28. Ok jeg var lidt for hurtigt på tasterne der, jeg så lige videoen og den ender med at hun tager tørklædet af til speaken “vil du frihed? Vil du mere?”

  Hun gør det så også et øde sted, men den er lavet så tvetydigt at den nok har haft til mål at lægge op til debat snarere end at blåstemple islam. Den ender bare med at gøre begge dele istedet for at insistere på friheden, og understreger dermed præcist hvorfor man ikke skal stemme på venstre.

  Kommentar by Per — 30. maj 2019 @ 15:17

 29. Hele folketinget har i årtier begået krigshandlinger imod det danske folk gennem deres proxy-styrker: muslimerne og direkte gennem f.eks. at begå monumentale mandatsvig, importere flere fjender, ødelægge demokratiet, handle imod grundloven og dens ånd, yde flystøtte til ISIS og et ulovlig angreb på en suveræn nation og dens majoritetsvalgte præsident. Venstre og resten af snotpartierne fra Danmarks permanente svindelstat af korrupte psykopatiske bilderberg-CFR-Rockefeller-Soros-Rotschild’s dæmoniske sataniske kommunistiske nazistiske embedsmænd og permanente dybt kriminelle, vanvittige, absurde bureaukrati af offentlige ansatte pampere er intet andet end en kæmpe møllesten omkring halsen på det danske folk

  Kommentar by Cat Girl — 30. maj 2019 @ 15:36

 30. Det er en fuldstændigt vendt-på-hovedet retorik at påstå, at man “vil det frie samfund. . Med frihed til at gå med tørklæde, eller ej”. Det er netop ANTI-frihed at gå med tørklæde, og når islam får overtaget i lande, så bliver kvinder 2. rangsborgere og Skal gå med tørklæde eller i niqab. Den slags kvinder som hende her, er farlige, for med løgn vil de snigislamisere Danmark og gøre tørklædet normalt. Hvorfor bor de ikke i saudi, Pakistan eller Irak, hvor de hører hjemme?? Fordi de har en agenda og helt sikkert får betaling for at være rollemodeller for islam. Barenakedislam har en hel sektion dedikeret til horrible historier fra arbejdspladser i USA, hvor muslimer laver ravage og søgsmål over de mindste ting. Vi har INTET at bruge dem til! https://barenakedislam.com/2016/08/24/never-hire-a-muslim-reason-162-iraqi-muslim-migrant-sues-whole-foods-store-over-alleged-anti-muslim-culture/

  Kommentar by Kuffar — 30. maj 2019 @ 15:38

 31. Alene det bidrag den danske dommerstand har leveret igennem at se igennem fingre og give milde straffe til terroristerne: muslimerne, er i sig selv et gigantisk antal krigshandlinger begået af DEN DANSKE STAT OG SOM ANSVARLIG: ALLE DENS ANSATTE – imod den danske befolknig (dem som ikke er ansat)

  Kommentar by Cat Girl — 30. maj 2019 @ 15:41

 32. Værst af alt er, at politikkerne tror på MSMernes propagandaaktioner.
  Jeg var til vælgermøde i Thy i aftes og (pga. mine spørgsmål om iSlam/velfærd, kom der en EL-kandidat (historielærer på Thisted Gymnasie) hen til mig bagefter og ville snakke om menneskesyn.
  Jeg var da i snak med Niels M. Christensen fra NB og vi påpegede begge iSlams “menneskesyn”. Hun afviste alt, hvorfor jeg spurgt om hun havde læst KOranen? Hun svarede ja. Derefter roste og ophøjede hun alle “grønthandlerne, sosuerne og raketforskerne” og betonede, ivrigt, alle deres gode intentioner.
  Jeg spurgte så om hun da ikke var bevidst om Taqiya? Den tilladte løgn? Hun svarede:

  “Nej, jeg er ikke helt inde i de forskellige fraktioner”

  Jeg fik i allerhøjeste grad bekræftet min tese om “elitens” LAV-IQ.
  Og de andre genopstillende partier var ikke et hak bedre, i det kandidaterne + KDs alle som en svarede ud fra deres kontekst om, at islam er en luftboble og skal IGNORERES.

  Det var en dybt rystende oplevelse!
  At se/læse MSMerns løgne og fortielser omkring islam er e´n alvorlig trussel for vort samfund, men jeg skal da lige love for, at politikkerne kan trumfe dem med flere hestelængder.

  SK var ikke repræsenteret, så Niels M. Christensen fra NB og jeg fra publikum var de ENESTE PÅ HELE MØDET, der påpegede landets største samfundsproblem: iSlam!

  Red hvad reddes kan:
  Stem P for Stram Kurs eller D for Nye Borgerlige på onsdag!
  HVER en stemme gælder NU.!!
  Sofastemmer gælder IKKE!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. maj 2019 @ 15:44

 33. Tænk på tusindvis af tyskere, som vadede rundt i Danmark med hagekors armbind……

  Nej vel?

  De skal ikke være i Danmark. De skal hjem.

  Kommentar by XXXXX — 30. maj 2019 @ 16:05

 34. @32
  Det må være spændende som historielærer at leve midt i den mest omvæltende periode siden trediveårskrigen.
  Hvis man altså opdager det!

  Kommentar by Bastardo — 30. maj 2019 @ 18:21

 35. Nu vil Gøgler-Uffe indføre indskrænkning af ytringsfriheden for at bekæmpe “racisme” (læs: enhver kritik af islam).

  Det neongrønne tylskørt vil blafre så smukt i vinden, når han bliver kastet ud fra højhusene på Bellahøj af sine muhammedanske partifæller…

  Kommentar by Revisoren — 30. maj 2019 @ 19:44

 36. TIl #32
  Fra det jeg læser ser det ud som om at rigtigt mange brevstemmer for at sikre sig at det ikke skulle “ske noget” på valgdagen.

  Til #34
  Super humor, man har jo kun det sjov man selv laver og i denne tid er der brug for det!

  Hvad mente hun med raketforskerne? Langt det mest raketforskning blev udført før 1980erne. I dag er det nærmest en ren ingeniørkunst, der udelukkende modificeres med nye materialer og elektronik.

  Kommentar by Hvideplov — 30. maj 2019 @ 20:59

 37. Moderat muslim med tørklæde…..og hende stoler man på????? Lidt ligesom den moderate muslim hos De Radikale, som deltager i en selv og medmords konforence. Himler var vel også moderat nazist. Margrethe Auken er vel også Moderat SF er. (Verden vil bedrages) . Støt SIAD. Støt liste P (Stram kurs) grundlovsdag. God aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. maj 2019 @ 21:11

 38. Feminismen er død.

  Kommentar by realist — 30. maj 2019 @ 21:54

 39. Græsted trolden og Venstre er blevet så kulturradigale, at de sender vælgerne lige hen til bl.a. Stram Kurs. Tak for det, det er stort set det eneste fornuftige de nogensinde har gjort for landet, alt andet har været samfundsnedbrydende højforræderi i langsomt tempo.

  Kommentar by LarsB — 30. maj 2019 @ 21:56

 40. “Det skal hverken staten eller mørkemænd diktere”
  Jamen hvorfor fanden går islamisten så med hovedkondom???

  Kommentar by Piphans — 30. maj 2019 @ 22:25

 41. Venstre landsforræderne ved du hvor du har! Jep, de står bag enhver islamist.

  Kommentar by Piphans — 30. maj 2019 @ 22:28

 42. Islam vil i det mindste redde os mænd fra feminister og lede kællinger i lederstillinger.

  Kommentar by MODSTAND — 31. maj 2019 @ 01:49

 43. Amira/ Klara Maria Rønnebo, bedyrer skam at hun vil Danmark og lever fuldt ud på danske præmisser, men går med tørklæde.
  Som enhver sikkert ved er det tilladt muhammedanere at lyve taqiya/ taraf hvis det er til islams fordel. Jeg håber sandeligt at den unge dame har taget dette adnotem.
  Jeg mener at man skal tænke sig grundigt om inden man indlader sig på sådan noget som islam. Har den unge dame tænkt over de risici hun løber, hvis hun senere vil forlade denne “religion”?.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 31. maj 2019 @ 17:48

 44. Skandaløst.

  Kommentar by Peter D — 31. maj 2019 @ 18:13

 45. Nu giver BT radio 24syv æren for at fælde venstres ungdom i en kort artikel i dag.

  Uriasposten har vidst det lidt længere ;)

  Kommentar by Santor — 31. maj 2019 @ 21:20

 46. Moské der lige skulle et link med !!

  https://www.facebook.com/24syv/videos/2405383183026466/?__xts__%5B0%5D=68.ARAb1M7smTDOQ5Q95rH1TWn74V9Gb65ZeAphMbkKhu09ImQjVaLqg1OgeXuWs24p6C-Hvy0dmEItkB-f5oxQW3tL-Z8NdwNh6oGNkUGmay7qv3sqe4T-9yMupJs7xWyYLUDqwA_Q6zshgT6LEMXabFTvN4R3qynU5Ji1zqygGeju5731R4eg1Y2u1GTnEcoLMjf4xTCmZjdt0OzhiYSbAfjDbcQ46t8OFP3somFit_4kntY4kXM3FyGks_HzdI_lDnVqfSknGzeeMJ2CQDi8DtAm-b58OR_24EDU6NV8FRn8NNVFBYNBNI8Ka5kA2hkMGMQMUTnS-JWrdsvxFfjKJKzmek4Y8uym_FgsHQ&__tn__=-R

  Kommentar by Santor — 31. maj 2019 @ 21:21

 47. Sharialudere i Venstres ungdom.

  Kommentar by Hul igennem? — 31. maj 2019 @ 22:55

 48. Bastardo — 30. maj 2019 @ 18:21:
  Ja, men da ret så foruroligende, at en sådan underviser vore unge på gymnasiet.

  Hvideplov — 30. maj 2019 @ 20:59 :
  Bemærk at det stod i citationstegn.

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. maj 2019 @ 23:12

 49. Bastardo 14:47
  Ja, dér snød hun os lige for “at vise begejstring.
  Har det helt vildt på samme måde, når jeg ser en indhyllet 6-årig “kvinde”, på vej til nul’teklasse med sin My little Pony madkasse.
  Og jeg er ikke en gang pædo.
  Hår virker bare SÅ…
  Det er også derfor, vi bli’r nødt til, at klippe nogle af vore danske “fristerinder”(HA!) skaldede en dag.

  Kommentar by White knight — 1. juni 2019 @ 06:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper