6. juni 2019

Folketingsvalget 2019, refleksioner, citater mv.: “Tusind tak, kære danskere, skriver Mohamad…”

Jeg fejrede valget i Odense med gode venner, og hvis bordet var repræsentativt for Danmark, så ville Nye Borgerlige tilhøre den yderste venstrefløj. Der er gode og dårlige ting ved valget, men mest dårligt.

(Valgfest på ‘Anarkist’, Odense, 5. juni 2019)

Det gode først. Nye Borgerlige kom ind, og er nu en del af det parlamentariske cirkus. Det vil presse Dansk Folkeparti og de pseudo-borgerlige, og ved næste valg vil det være muligt at stemme på både højre- og venstreorienteret indvandringsmodstand. Stram Kurs var tæt på, men kom ikke ind, og selvom 1,8 procent er hæderligt, så er det også en spildt chance. Paludan gik all-in – den ros skal han have.

Dansk Folkeparti mistede historiske 21 mandater, og Liberal Alliance 9 ud af 13. De partier i borgerlig blok med kant fik kniven af vælgerne, og mon ikke det røde socialdemokratiske kompromis bliver åbne grænser & åbne kasser. Det kunne sikkert være værre, men jeg ved ikke rigtigt hvordan. Alternativet beklagede under valgkampen, at der bor 900.000 i Danmark, der ikke har stemmeret, og pointerede, at det skulle man gøre noget ved. At give stemmeret til ikke-danskere, vil kunne eskalere udviklingen. Demografien arbejder imod danskerne.

“Massemediene lykkes delvis med å få valgkampanjen til å handle om påståtte menneskeskapte klimaendringer. Denne massive propagandaen har åpenbart hatt en effekt… den indoktrinerte befolkningen er paralysert av ‘klimaangst.’ Det skal svært intensiv hjernevask til for å overbevise en nasjon om at CO2 er viktigere enn deres overlevelse som folk. Under globalismen blir vestlige land konstant eksponert for misvisende ideologisk propaganda som er like omfattende, og nesten like ensidig, som under kommunistiske regimer.” (Peder Fjordman Jensen, 6. juni 2019)

Medierne havde held til at flytte fokus, og klima-hysteriet viste sig som mobiliserende faktor at være langt bedre end anti-racisme, LGBT-rettigheder og fremdeles. Som en forsker forklarede på Radio24syv på valgdagen, så er Enhedslisten og Alternativet bedst. Socialistisk Folkeparti næstbedst, omend de har nye og endnu bedre tiltag på beddingen. Når venstrefløjen kompromisløs kan markedsføre sig selv som ‘god’, så ender højrefløjen i defensiven, hvor de forklarer ‘graden af egen ondskab’. Det er en taberstrategi.

Jeg stemte i Kerte Forsamlingshus (Assens, Fyns Storkreds), hvor fire-fem pensionister venligt tog imod, lidt overrasket over at få ukendt besøg. Lige her vandt ‘blå blok’ suverænt, og mit drømmescenarium om en tre-delt nationalt blok noget nær virkelighed. Der er dog ikke en eneste butik i byen, og den lokale folkeskole lukkede i 1993. Her har ligget en skole siden 1589. Stokroserne står fint om nogle uger ved den overdådige præstegård. Det gamle Danmark.

Eks-AFA Pernille Rosenkrantz-Theil (S) forklarer på DR1, at valgresultatet skyldtes to forhold. At mange gik på gaden og demonstrerede, og de emner medierne satte til debat, lå godt til venstrefløjen. Flere end 60.000 danskere stemte på Stram Kurs, men der er formentligt flere aktivister i Enhedslisten, end der er i hele ‘blå blok’.

Rasmus Paludan fik hele 9959 personlige stemmer i Sjællands Storkreds, femteflest. Flere end Marcus Knuth (V), Naser Khader (K), Zenia Stampe (R) og Søren Espersen (DF).

Inde: Alex Vanopslagh (LA), Aki-Matilda Høegh-Dam (Siumut), Pernille Vermund (NB), Mette Thiesen (NB), Peter Seier Christensen (NB), Morten Messerschmidt (DF), Mads Fuglede (V), Lars Boje Mathiesen (NB)…

Ude: Joachim B. Olsen (LA), Anders Samuelsen (LA), Kenneth Kristensen Berth (DF), Caroline Magdalena Maier (Å), Pernille Bendixen (DF), Martin Henriksen (DF), Christian Langballe (DF), David Trads (S)…

(Ude: Rasmus Paludan – Inde: snapchattende Aki-Matilda Høegh-Dam; Fotos: Snaphanen, Instagram)

Citater

“Partiet Stram Kurs med Rasmus Paludan i spidsen nåede op på 1,8 procent af de i alt 3.529.882 stemmer. Det betyder, at partiet har fået 63.537 stemmer, og dermed er partiet berettiget til en årlig partistøtte på 2.096.721 kroner.” (DR Nyheder, 6. juni 2019)

“Det er jo i egentlig forstand nepotisme at udnævne familiemedlemmer til ministerposter for eksempel, men i lidt videre forstand er det jo også nepotisme at gøre Thyra Frank til minister for eksempel. Det er jo totalt vanvittigt, for hun har ikke én af de kvaliteter, der skal til for at være minister. Og vi har gået og været til grin i tre år, fordi Thyra var minister, fordi det her nepotistiske princip bare skulle gennemføres. … Vælgerne er jo ikke dumme. Det er jo til grin, at det skal være på den måde.” (Henrik Dahl, DR Nyheder, 6. juni 2019)

“Hermed vil jeg give jer danskere en kæmpestor tak for jeres store afvisning af, at Danmark skulle have en lovgiver, der vil deportere… Fascisme handler om, at statsmagten skal være stærkere og større, og at den enkelte ikke skal gøre det, man har lyst til, og det, man er overbevist om. Og det er netop det, som Rasmus Paludan ønsker at implementere i Danmark ved at skabe et karikeret billede af, at han værner om danskernes frihed. … Tusind tak, kære danskere, skriver Mohamad, der har sidste eksamen 20. juni.” (Mohamad A., syrisk flygtning, citeret på EB.dk, 6. juni 2019)

“Da Stine Helles bliver bedt om at kommentere på det faktum, at Alternativet trods en valgkamp fyldt med klimadebat går markant tilbage, tager følelserne for alvor over, og hun kan ikke længere holde tårerne tilbage.” (Fyens.dk, 6. juni 2019)

“Venstres næstformand, Kristian Jensen, ser ud til at lide et markant nederlag til Inger Støjberg i kampen om at blive Venstres topscorer i personlige stemmer i Vestjyllands Storkreds. I de to Herning-kredse i Kristian Jensens hjemby, har han tabt over 2.000 personlige stemmer i forhold til valget i 2015, hvorimod Inger Støjbergs stemmetal er steget med over 2000 stemmer.” (Skive Folkeblad, 6. juni 2019)

“191. Så mange stemmer var Kristendemokraterne fra at komme i Folketinget, viser fintællingerne.” (TV2 Online, 6. juni 2019)

“Da partiet ikke vil opstille kandidater igen ved et fremtidigt valg, vil Klaus Riskær Pedersen i stedet bruge pengene på børnene på Udrejsecenter Sjælsmark. Han har ikke præciseret, hvordan pengene konkret skal bruges.” (Klaus Riskær Pedersen om de 800.000 kroner partiet vil modtage, JP.dk, 6. juni 2019)

“- Hvor er det sindssygt! Sådan lød bare et af de mange glædesudbrud blandt Radikale Venstre i Odense, da de fandt ud af, at de havde opnået kanonvalg ved valgstedet Camp U i Vollsmose. Partiet er blevet det markant største med 33,5 procent af stemmerne og en fremgang på 29,6 procent. Det fik de fynske politikere for Radikale Venstre til at hoppe og bryde ud i dans.” (TV2fyn.dk, 6. juni 2019)

Oploadet Kl. 11:48 af Kim Møller — Direkte link161 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/101869/trackback

161 Comments »

 1. Så på flere af videoerne med dem der talte stemmerne op, ikke var etnisk danske.
  Tja.. Danskeren anno 2019 er manden, der af frygt for at blive kaldt racist gerne giver sin pige til imamen i den lokale moske.
  Jeg er glad for at min lille familie flytter til en lille flække i det nordjyske sidst på måneden

  Kommentar by Kratos — 6. juni 2019 @ 12:00

 2. De næste 4 år vil ædelæggelsen af vores land tage fart.

  Kommentar by Nielsen — 6. juni 2019 @ 12:01

 3. Der skulle have stået, at flere af dem der talte stemmerne op, ikke var etnisk danske.
  Men viser det sig, at der ikke er snyd med i spillet, da jeg ikke kan tro at bo i et land med så mange lemminger, er løbet kørt.

  Kommentar by Kratos — 6. juni 2019 @ 12:04

 4. Kan vi ikke ‘impeache’ Mette Frederiksen eller noget? Ligesom USA. Det ser ud til at være en god måde at forhindre lovligt valgte partiers virke … Sagt med et glimt i øjet.

  Kommentar by realist — 6. juni 2019 @ 12:05

 5. Tror nok at begrebet stammer fra tysker-tiden: “Die dummen Dänen”.
  Stadig aktuelt, som man ser. Hatten af for Stram Kurs’ indsats og Nye Borgerliges indtog i folketinget.Fatalt at de Radikale stinkdyr atter er der hvor de allerhelst opholder sig og kan forvolde mest skade.
  Det kommer der af at overlade definitions-retten for godt og skidt, ret og vrang til forlorne medier og venstre-ekstremister…

  Kommentar by krassisten — 6. juni 2019 @ 12:07

 6. Nu har rød blok magten, efter dette valg. Hvis jeg ikke husker forkert, snakkede man ikke om at give immigranter (lykkeriddere) carte blanche til at kunne stemme til vores valg. Og nu får vi nok de radikale ved roret, så kan i selv gætte jer til resten.

  Godnat og sov godt.

  Kommentar by Jan Huus — 6. juni 2019 @ 12:08

 7. Jeg vil gerne ønske Tillykke til den statsstøttede og tvangsfinanserede Mediemafia, endelig fik de det resultat de ønske sig. Med perfide, fordrejede og løngagtige historier stod de sammen og bekæmpede efektivt, alle borgerlige og i særdeleshed bekymrede borgers stemme. Jeg læse Politiken her under valgkampen, det har ikke gjort mig mindre bekymret for DK’s fremtid, hvis de der læser Politiken til dagligt ikke får andre nyheder, så kan jeg godt forstå, vi har politiker der mangler “jordforbindelse” og ser Islam som en gave til DK.

  Heldigvis tror jeg der går 4år inden næste valg, Mette F er set løbetræne her til morgen, mon ikke for at være klar til at løbe væk fra alle hendes valgløfter, gør hun det så håber jeg der er nogen i Socialdemokratiet , der har mandsmod til at råbe stå, Mette.

  Kommentar by Anders Nielsen — 6. juni 2019 @ 12:12

 8. Nu ved vi, hvor få vi er, vi, for hvem et intakt Danmark er hovedsagen, og “dansk” er vigtigere end “ideologi”. Og nu ved vi, at DF ikke er mainstream, men stadig et “klamt” parti, som folk skal overvinde sig for at stemme på.

  Godt, at Martin Henriksen er ude. Han var den største vækst-hæmmer i partiet, selvom han havde klakører blandt dem, der denne gang stemte på Paludan. Forhåbentlig finder Martin Henriksen noget andet at lave.

  Uden Paludan, var NB blevet lidt større. Men trods Pernille Vermunds fremragende kommunikation, var det især andre partier, DFs tabte stemmer gik til.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. juni 2019 @ 12:18

 9. Et stort tillykke til Nye Borgerlige. Og igen en stor tak til Kim for det gigantiske arbejde du laver for Danmark. Og til Stram Kurs og Rasmus Paludan du/i må aldrig give op for i banker i enhver rigtig danskers hjerte. Og tak Rasmus Paludan for det kæmpe mod du og dine udviste i kampen for danskerne.

  @4 realist,
  Super ide, og hvorfor ikke bruge de røde psykopaters egen strategi.

  Kommentar by Piphans — 6. juni 2019 @ 12:19

 10. Valgets store sejrherre blev pave Frans og frimurerlogen samt journalist-fascisterne.

  Alt er iscenesat som kun Hollywood kan gøre det – selv farverne på klimatosse skuespillerne – sort og hvidt – hvilken deroute.

  Hegel har ikke levet forgæves.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 6. juni 2019 @ 12:20

 11. Jeg er lidt overrasket. Troede SK ville komme ind, Paludan er dygtig men også lidt sin egen værste fjende. Jeg tror næsten jeg vil antage sådan en IDGAF-position, der er kun én vej og den fører ikke et rart sted hen.

  Kommentar by Johnson — 6. juni 2019 @ 12:21

 12. Stalin havde tydeligvis ret og Enhedslistens tonsvis af valgtilforordnede har hørt godt efter i timen under maoistisk lørdagsskole i 70’ernes kollektiver:

  “Those who vote decide nothing. Those who count the vote decide everything.”

  Kommentar by Fascist — 6. juni 2019 @ 12:41

 13. Der er videoovervågning over alt i samfundet. Selv i den fjerneste lokalbus. Alt bliver filmet, registreret og overvåget.

  Undtagen de frivillige Enhedslistemedlemmer, der optæller stemmerne. Det er paradoksalt nok det sidste sted i samfundet, der ikke er overvåget.

  Kommentar by Fascist — 6. juni 2019 @ 12:43

 14. Takket være Rasmus Paludan gik Nye Borgerlige glip af tre mandater i det nye Folketing!

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 6. juni 2019 @ 12:54

 15. Måske var 2015 virkelig sidste udkald for at ændre noget ad demokratisk vej? Den missede DF så big time og blev behørigt straffet i går, men hvad med Danmark?

  Kommentar by redneck — 6. juni 2019 @ 12:58

 16. #14, Torben Snarup Hansen:
  1) Nye Borgerlige ekskluderede Rasmus Paludan – ikke omvendt.
  2) Har du hørt Pernille Vermund? Det er ikke ligefrem hendes talegaver, der har givet dem mandaterne. Hun er en dukke, der er indsat for to milliardærer i et eller andet underholdningsprojekt de har fundet på i deres Whiskeystue, hvor de vil spille med Lars Seier og Klaus Riskær Pedersen på deres nyeste travbane – Folketinget.
  3) Nu var det Enhedslistens frivillige, der optalte stemmerne – ikke Rasmus Paludan.

  Kommentar by Fascist — 6. juni 2019 @ 13:00

 17. Jeg vil skyde på, at der som minimum bliver lukket 50000 muslimer ind i landet i de næste 4 år og ud af dem, er mindst 5000 hamrende bindegale shariatosser.

  Kommentar by Flaskeposten — 6. juni 2019 @ 13:04

 18. Nej, Torben Snarup. “Slapperen” Pernille Vermund tog stemmerne fra Rasmus Paludan.
  Nye Borgerlige har fået alt for få stemmer til at kunne gøre noget, men nu er de mest nde, og tillykke. Nu mangler vi bare, at børn af SF’ere og Radikale for alvor mærker kulturberigelsen

  Kommentar by k. m. — 6. juni 2019 @ 13:06

 19. #14: Takket været Riskjær (KrD) gik Paludan glip af de 0.8 procent, han manglede.

  Kommentar by BB — 6. juni 2019 @ 13:08

 20. #14: Nej Torben Snarup Hansen. Det var ikke “takket være Rasmus Paludan” Nye Borgerlige gik glip af tre mandater. Nu bruger du samme finte, som de, der mener, det er Paludans egen skyld med alle de trusler om vold og mord han modtager. Nye Borgerlige fik ikke flere stemmer fordi løgnepressen kørte klimanonsens ind som jokeren i spillets afgørende time. Her bliver alle fornuftige mennesker sat til vægs, qua løgnens styrke.

  Og så må jeg blank erkende at mistanken om valgsvindel presser sig mere og mere på. Er der nogen almindelige mennesker, der egentlig har styr på, hvordan de optællinger foregår? Hvor mange arabere og deres politiske korrekte venner er fælles om det? Der kan vel ses igennem fingre med mangt og meget, når blot det er der farvede venner, der gør det. Og man skal jo nødig være racist. Når den indstilling har fået adskillige PK’ere til at se gennem fingre med alt fra fup og svindel med offentlige midler til kønslemlæstelse af små piger, ja så skulle lidt valgfusk vel ikke være så kontroversielt…

  Kommentar by Margrethe — 6. juni 2019 @ 13:10

 21. Som pessimist har jeg opfundet mit eget lille ordsprog, der er tænkt så positivt jeg kan, med et glimt i øjet ;)

  “Nyd det. Det bliver kun værre” ;) ;) ;)

  Kommentar by CommonsenseASAP — 6. juni 2019 @ 13:16

 22. Kalifat ramaDANMARK.
  En blond kvinde med Wonderbra kunne det.
  Frederiksen vil nu opsige alle underskrevne dokumenter. Løgne vil flyde.
  Starter nok som sidst med et alene socialdemokrati, der må indsluse de andre imod minister poster.

  Kommentar by Anonym — 6. juni 2019 @ 13:17

 23. Winston Churchill er genopstået!

  Kommentar by Moth — 6. juni 2019 @ 13:23

 24. Danskere ER dumme. Jeg nægter at tro på at vi nedstammer fra vikingerne. Blodet kan umuligt blive så udvandet på så, historisk set, kort tid.
  Tak for alt. Game over.

  Kommentar by Islambert — 6. juni 2019 @ 13:23

 25. som en Hamlet der er vækket!

  Kommentar by Moth — 6. juni 2019 @ 13:24

 26. Ekstremt ærgerligt at Nye Borgerlige ikke fik følgeskab af Stram Kurs.

  Jeg håber virkelig at vælgerne giver Stram Kurs en chance mere for at blive opstillet, men også at Paludan og kompagni – i den grad – ser indad.

  Overvej fremtoning i debatter og drop den overlegne attitude (!!) og kiggeriet efter guldfisk i vandglasset. Vær mere selektive i forhold til hvem der kan deltage i demonstrationer, ham i der skreg korancitater, når han kastede koranen under fem koran-spillet kostede formentlig en hel del stemmer.

  Kommentar by Polka — 6. juni 2019 @ 13:24

 27. Et godt valg for en hård udlændingepolitik. Socialdemokratiet blev belønnet for at love en strammere udlændingepolitik, end de nogensinde har lovet. Forhåbentlig vil denne tendens kunne sprede sig til andre Socialdemokratier i Europa, når de ser dette. Hvis Socialdemokratiet begår løftebrud, bliver de straffet hårdt. Venstre blev straffet for svigtet i 2015. Medmindre Venstre er totalt debile, så burde det stå klart for dem, at de ikke kan vinde et folketingsvalg, hvis ikke blå blok kan love en strammere udlændingepolitik end rød blok. Løkke havde mere travlt i valgkampen med at ophøje internationale konventioner til religion. Hvis ikke Venstre går Nye Borgerlige i møde, vil de begynde at bløde vælgere.
  Men det var også et klimavalg. Enten DF eller Nye Borgerlige bør få en mere klimavenlig profil og holde op med at kalde klimabekymrede klimatosser. Det er formentlig DF, der kan drage mest glæde af dette, da klimabekymringen er størst blandt socialister.

  Kommentar by Helios — 6. juni 2019 @ 13:24

 28. Jeg har redigeret lidt på billederne efter upload. Det kan have ødelagt formatteringen. (reload er måske nok) /KM

  Kommentar by Kim Møller — 6. juni 2019 @ 13:30

 29. Jeg har været valgtilforordnet:de kommunalt ansatte er dagen før optælling ude på valgstederne og her er adgang til bunkevis af stemmesedler,som løst håndoptælles og de samles og afleveres dagen efter fx i en hal,hvor stemmerne tælles op.Om natten el på vej ind med stemmesedler er der rig lejlighed at udfylde nogle stemmesedler(men der er kontrol med ugyldige stemmesedler og tælles sammen til sidst.

  Kommentar by H. Nielsen — 6. juni 2019 @ 13:31

 30. BT skriver Paludan kan forvente 1,4mio i partistøtte.
  JP siger lidt over 2mio.

  En af aviserne lyver, eller måske begge.
  Når de ikke kan enes om en så simpel udregning, hvordan kan vi så stole på at Rasmus Paludan kun fik 1,8 % af stemmerne.

  Vi ved medierne har været på nakken af Paludan i mange år, så hans succes var nok dråben der fik bægeret til at flyde over.

  Jeg er ikke overrasket hvis der afsløres valgfusk.

  Kommentar by k.m. — 6. juni 2019 @ 13:35

 31. Hvis Venstre i den kommende valgperiode skal komme Nye Borgerlige i Møde og skabe en fælles blå platform for det næste valg, så vil Venstre formentlig ikke kunne imødegå alle Vermunds krav. Det vigtigste er for mig at se, at Pernille Vermund holder fast i Asylstoppet. De to andre krav om at udvise kriminelle og udvise folk på offentlig forsørgelse bør ikke være ufravigelige. Kriminalitet og offentlige udgifter til udlændinge vil i sig selv over tid få flere danskerne til at reagere.

  Kommentar by Helios — 6. juni 2019 @ 13:41

 32. Det er vel udelukkende takket være dumme Dänen, at der regeres, som der gør. Kan man vælge at være muslim eller ej, er det endnu mere et frit valg at være normie. Men i øvrigt paradoksalt med den megen snak om indvandringspolitikkens “symbolpolitik”. Klimapolitik er logisk symbolpolitik par excellence. Danmark udleder knap 1 promille af verdens CO2, således kan vi i praksis hverken gøre fra eller til, kun symbolsk. Vi udgør også kun knap 1 promille af verdens befolkning, så en stram eller slap kurs i indvandringspolitik er for en gangs skyld noget, der gør en forskel – for danskerne selv. For verden er det også her flintrende ligegyldigt, om vi lukker helt eller åbner for et par måneders ulands-fødselsoverskud og går under. Vel har DF ikke været gode nok til at forklare vælgerne, at “succesen” langtfra er i hus, men det er søreme også en flok tungnemme elever at have, og danskerne må nu steges i deres selvskabte suppedas.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 6. juni 2019 @ 13:57

 33. DEN HELT AFGØRENDE GRUND til det borgerlige sammenbrud, er, at DF er gået fra at være et værdiparti til at være et velfærdsparti. Med åbne øjne nedtonede Thulesen Dahl sit stærkeste trumfkort – det kort, som har holdt DF oppe gennem alle årene – nemlig udlændingepolitiken. Tabet på 21 mandater var FOR stort. Tulle har fuldkommen fejllæst sin flirt med Mette Frederiksen og bør træde tilbage, for hvad skal vi egentlig med DF, som det ser ud nu?? DF har helt klart brug for en mere dynamisk type. Der er INGEN nedre grænse for DFs nedsmeltning, efter at de har gjort sig til et velfærdsparti – endda mestendels for de gamle. Nu må NB tage stafetten videre og sige det, der skal siges, og det er godt! Kan ikke rose Paludan nok for sit enorme mod til at gå imod hele den etablerede magtbase bestående af venstrefløjen og medierne. Paludan kom ikke ind, men han har åbnet døre og brudt mure ned, så vi kan sige ting nu, som har været tabuiseret.

  Vi danskere har i høj grad stemt på partier, der ville hælde flere penge i velfærdssamfundet, MEN jeg tror, at de borgerlige her skal begynde at tale for en langt højere grad af frihed fra den omsiggribende stat. Resultatet af det såkaldte velfærdssamfund er en opløsning af menneskers moral og især opløsning af familier og også en stor stigning i psykiske sygdomme. Tænk at vi har skabt et samfund, hvor ikke forældrene, men fremmede mennesker skal tage sig af børnene – det vigtigste, vi overhovedet har i vores liv. Vi vil åbenbart hellere ha karriere og et stort hus, end at være sammen med og opdrage vores børn. Det er næsten fuldkommen som under kommunismen, hvor børnene var statens ansvar. Giv ansvaret tilbage til familier så vi får et langt bedre og mere menneskevenligt samfund, end vi har i dag.

  I øvrigt: Stor tak til Kim Møller for sit arbejde.

  Kommentar by PiusXll — 6. juni 2019 @ 13:58

 34. Selv om jeg aldrig har stemt på DF, kommer jeg til at savne Martin Henriksen.

  Det har været de lange knives nat, og min favorit Henrik Dahl har ikke holdt sig tilbage. At sætte Thyra Frank på en ministerpost var en parallel til kejser Neros udnævnelse af en hest til senator, mener Dahl. Nepotismen har hvilet over LA, siger han, og hverken han eller jeg ønsker lille Simon-Emil som ny leder.

  En anden åbenhjertig politiker er Christian Langballe, der i grunden meget befriende skærer ud i pap, at han i sine mange år i tinget altid har stået for det nationalkonservative, men at partiet vist i virkeligheden er socialdemokratisk. Det samme kan Krarup-familien vel sige.

  For os uden for stående, vil det være en lettelse, hvis man bliver enige med Thulesen Dahl, om man er det ene eller andet i det parti. Mest korrekt er de måske at skrive, at familierne Krarup og Langballe i sin tid tilførte DF en politur, som pyntede gevaldigt, men at de altid kørte deres eget løb og fik skabt stor forvirring om ideologien.

  Det samme har Lars Løkke nu gjort med sin udtalelse om, at Venstre er et internationalt parti. Det mener størstedelen af hans vælgerei i den jyske bastion nemlig ikke, og det er hans problem. Inger Støjberg er en af dem, som Lars Løkke på falderebet forsynede med en kniv i ryggen, og hun fik alligevel et fremragende valg på Kristian Jensens bekostning.

  Sært nok blev de fleste politikere fejret, som om deres parti havde gjort det faaaantaaastisk. Fx de konservative pga. en beskeden fremgang. Det er ikke længe siden, at partiet havde en helt anden størrelse, og nu ligger de og roder nogle få procent over spærregrænsen.

  Hvad Rasmus Paludan angår, får han i de kommende år en klækkelig økonomisk støtte af de danske skatteborgere, hvad enten vi bryder os om det eller ej, og jeg går ud fra, at han bliver ved med at skabe ravage med sine udtalelser og dermed kan få mere “sendetid”, end hvis han var en ugleset folketingsmand med kun ét punkt på agendaen.

  Vrøvler med at vi går i Sveriges fodspor, køber jeg ikke.

  Kommentar by Peder D. — 6. juni 2019 @ 13:59

 35. Jeg er træt af moderationen og takker hermed af.

  Kommentar by Peder D. — 6. juni 2019 @ 14:03

 36. Jeg har tidligere været valg tilforordnet i flere år. Det er meget meget vanskeligt at snyde…tror ikke det kan lade sig gøre!

  Kommentar by Black Watch — 6. juni 2019 @ 14:05

 37. Peter D.

  Kommentar by Peder D. — 6. juni 2019 @ 14:06

 38. Det er vel kun få procent af danskerne som læser netaviserne Uriasposten, den korte avis, 24nyt.dk og Snaphanen osv. Men hvad er der blevet gjort for at få de resterende 9O-97% til at læse dem? Nok nærmest intet. Gad nogen dele løbesedler ud? Ja, men vel højst fem-syv stykker?

  Man kan ikke reagere på impulser og oplysninger man ikke får. De fleste vælgere er ganske enkelt uvidende om hvad der egentlig foregår.
  De stopfodres jo med kvarte sandheder, udenomssnak og fortielser af DR, TV og papiraviser.

  Siden 2O15 er mindst 57.OOO kulturfremmede kommet ind, trods Løkkes løfte om straks stop. Nogle mener at tallet nærmere er 85.OOO. Med familiesammenføringer kan tallet blive 17O- til 34O.OOO. Iøvrigt har der officielt været “indvandringsstop” siden 1973.

  Næste fase kan blive at Chrborg lader yderligere en million eller to flytte ind, til evig forsørgelse.

  Mange vælgere tror stadig at socialister er særlig sociale. Disse vælgere evner end ikke at lægge to og to sammen. For når man bruger over 15O milliarder kr. om året på indvandring, forsørgelse og “integration” (et blålys), siger det jo sig selv at det går ud over den sociale velfærd til danskerne.

  Stram Kurs kan sagtens være blevet snydt for mange stemmer på diverse valgsteder. Der er jo end ikke kontrol med om antallet af stemmesedler stemmer med antallet af fremmødte vælgere.

  Evt. kan der blive valg igen om et halvt eller helt år. Men det begynder at se ud som om løbet er kørt. Det er vel nu kun et mirakel som kan redde Titanic-Danmark fra at gå til bunds.

  Kommentar by tp — 6. juni 2019 @ 14:07

 39. Interessant – men ikke overraskende – at msm alene nævner at Stram Kurs får xxx kr. i partistøtte selv om de ikke kom i Folketinget.
  Msm glemmer – nok ikke med fortsæt – at KD også får en tilsvarende partistøtte..!!
  Det er sandsynligvis en forglemmelse at KD ikke også bliver nævnt da det jo så ikke ville bringe SK i samme negative lys.
  Kan det kaldes fake news..

  Kommentar by frank mathiesen — 6. juni 2019 @ 14:16

 40. Off topic. Modtog Vladimir Bukovsky: Judgment in Moscow:Soviet Crimes and Western Complicity. Oplistning af forbrydelser begået USSR-kommunister. Pendant til Nürnbergprocesserne mod nazisterne. 732 sider mellem omslaget, romerske tal inkl. i indledningen i paperback. Lidt over 1 kilogram. https://www.amazon.co.uk/gp/product/0998041610/

  Kommentar by barfbag — 6. juni 2019 @ 14:25

 41. lirum larum….larum lirum…regering…Sosserne. SF og De Radikale (Progressiv integrationspolitik og indvandringspolitik…lirum larum). Danmarks dødsstød når de blinde naivister fører kniven. Det er deprimerende at være vidne til idiotiet….Forbered jer på svenske tilstande…eller emigrer. Tak majoriteten af vælgerne.

  Kommentar by Michael Unna — 6. juni 2019 @ 15:04

 42. Magdalena Maier ude ? Haha.

  Kommentar by Ewing — 6. juni 2019 @ 15:11

 43. Til jer, der siger I har været valgtilforordnede:

  Bliver stemmeoptællingen virkelig filmet, som vores lokale landsbyskole, eller er dette demokratiske mekka det sidste sted i samfundet uden videoovervågning?

  Der har selvfølgelig været stor kontrol med jer, hvis alle jeres medforordnede var fra Enhedslisten. For dem har det blot været en solidarisk og hellig pligt mod “fascismen”.

  Kommentar by Fascist — 6. juni 2019 @ 15:12

 44. Muslimerne vandt. Der kommer aldrig en borgerlig regering igen.
  De er blevet for mange.

  Kommentar by XXXXX — 6. juni 2019 @ 15:13

 45. Valget gik vel som ventet ifølge meningsmålingerne og Statsradiofoniens vælgermanipulationer?

  Dansk Folkepartis øretæve var vel tak for sidst fra de statsansatte journalister, fordi de beskar DR milliard-budgettet med 25% ? Men svært at bevise.

  Enig i det, der står i blogteksten “Demografien arbejder imod danskerne”.

  Men venstrefløjen arbejder for masseindvandring af muslimer for at få deres stemmer til venstrefløjen. Så derfor vil de bevare høje udbetalinger af penge til muslimer. Venstrefløjen skal bruge dem og deres stemmer til at bevare magten i al fremtid.

  Drømmen om et socialistisk Danmark brast med Jerntæppets og Murens fald, men nu genoplives den af masseindvandringen fra totalt kulturfremmede, muslimske lande tusinder af kilometer væk.

  De kan i sagens natur ALDRIG ankomme som flygtninge. Kig på verdenskortet. De har, inden de ankom, ALTID været i flere lande, hvor de ikke var forfulgt f.eks i Tyskland. Alle asylsøgere kan derfor afvises og burde altid have været afvist som grundløse.

  En skønne dag vil danskerne få nok, men så er det måske for sent? “Folkestrejken” er vist ikke lige om hjørnet denne gang? Sidst gik der 3½ år fra besættelsen af Danmark den 9. april 1940. Der går nok længere denne gang?

  Se “Danmark i en tilstand af urapporteret sammenbrud” af Ole Hasselbalch 21. Marts 2019.

  “Hvis befolkningsstatistikkerne fortsætter med at følge dette mønster (som hidtil, min kommentar A-mad), vil etniske danskere – hvis fødselsrate er langt lavere end ikke-vestlige indvandreres rate – komme i mindretal omkring år 2065.”

  https://da.gatestoneinstitute.org/13936/danmark-urapporteret-sammenbrud

  Kommentar by A-mad — 6. juni 2019 @ 15:34

 46. Jeg har været valgtilforordnet. Der var hverken scannere el. videoovervågning. En kommunalt ansat og en el. to fra partierne – ialt ca. 10 personer.
  Jeg skrev altid antal stemmer ned som var afgivet til partierne og dagen efter på KMD kunne jeg konstatere, at det afveg med et par stykker. Men, totalen passede altid.

  Scanneren afslører at du er her på dato og klokkeslet. Overvågningen intensiveres.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 6. juni 2019 @ 15:43

 47. > Morten – – – 12:18

  Jeg stemte personligt på Martin Henriksen, da jeg opfatter ham som en betydeligt mere markant debattør end Peter Skaarup, der vist mest svinger taktstokken internt i partiet.

  Henriksen er altid saglig, velargumenterende og geråder aldrig i hidsig debat. Så forhåbentlig et snarligt comeback, når det viser sig umuligt at danne regering som følge af ultimative krav fra Stormuftien, SF og Ensomhedslisten.

  > Polka 13:24

  Finder også, at Paludan er ganske god til fodskud, især med de tilhængere, han omgås. Det handler ikke om stuerenhed, det handler om troværdighed, og Paludans noget arrogante attitude er nok ikke befordrende.
  Til eksempel: Når de andre partiledere klapper – guderne må vide af hvad – er det bare negativ attitude at stå med hænderne i lommen. Uanset hvad man mener om ‘tonen’ er det blot ikke noget, der skaber lydhørhed.

  Det samme kunne jeg såmænd skrive om Stormuftien, men dér gælder vist en anden standard. På mit valgsted kunne Radikale, Enhedslisten og Gakpartiet mobilisere et komfortabelt flertal….

  Faktisk har jeg stor sympati for megasvindleren Riskær Pedersen, der har to væsentlige pointer: Ned med personbeskatningen, op med selskabsbeskatningen, omend dette nok snarere er et EU-issue.

  Og luk jobcentrene, dette den mest overflødige myndighed, der tilligemed tramper på mennesker, der ligger ned.

  Hans fjollerier om børnene på Sjælsmark glider jeg let hen over. De skal bare ud af landet sammen med deres forældre.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. juni 2019 @ 15:44

 48. > A-mad 15:34

  Principielt kan det vel lade sig gøre, hvis der er direkte fly mellem Mogadishu, Kabul, Islamabad, Teheran, Beirut, Damaskus osv. til Danmark?
  Ja, jeg er helt med på, at langt de fleste kommer via flugtruter gennem talrige sikre lande.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. juni 2019 @ 15:51

 49. Søndervangsskolen, Gellerup Aarhus

  Radikale 27,6% (+22,6%)

  Som i Odense har imamerne fortalt menigheden, at der skal stemmes på De Radikale – Landsforrædere har de altid været

  Apropos: “Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard var ikke helt klar i mælet, da han blev spurgt om han ville lade sine egne børn gå på Søndervangskolen”

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/nydanmark/borgmester-fravaelger-skole-med-97-procent-tosprogede-der-skal-mine-boern-ikke-gaa/6919845

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 6. juni 2019 @ 16:07

 50. Jeg hopper ikke på Fjordmands associationstrick.
  Man kan godt være modstander af indvandring og samtidig bekymret for klimaet.
  Faktisk synes jeg det er en tabersag at kæde de to ting sammen!

  Kommentar by Zatopek — 6. juni 2019 @ 16:26

 51. Den landsforræderiske Erik Scavenius ved sin tiltrædelsestale 8. juli 1940:
  “Ved de store, tyske Sejre, der har slaaet Verden med Forbavselse og Beundring, er en ny Tid oprundet i Europa, der vil medføre en ny Ordning i politiske-økonomisk Henseende under Tysklands Førerskab. Det vil være Danmarks Opgave herunder at finde sin Plads i et nødvendigt og gensidigt, aktivt Samarbejde med Stortyskland.”

  “Ved de store, muslimske Sejre, der har slaaet Verden med Forbavselse og Beundring, er en ny Tid oprundet i Europa, der vil medføre en ny underkastelse i ideologisk-religiøst Henseende under Islams Førerskab. Det vil være Danmarks Opgave herunder at finde sin Plads i et nødvendigt og gensidigt, underkastende Samarbejde med Stormuftien, Herrefolket og Islam.”

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. juni 2019 @ 16:27

 52. Alle de sædvanlige journalistforrædere herinde er på pletten, det hele er så meget fup, så man skal selv være en del af psykopaterne for at billige/acceptere det. Enhver ved hvor mange i deres omgangskreds som ville stemme på Rasmus, det er betydelige tal, intet i nærheden af 2 procent. Det er taberagitigt at postulere det og det er taberagtigt at tro på postulatet

  Kommentar by Cat Girl — 6. juni 2019 @ 16:31

 53. Tingbjergskole

  Radikale 26,2% (+23,0%)

  Stemmeprocent 67,1%, tidligere lå den under 40%

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 6. juni 2019 @ 16:32

 54. @Henrik Petersen 15:51. Jeg tror ikke der er direkte flyforbindelse til København fra de byer du nævner.

  Og den personlige, politiske forfølgelse – som er kriteriet for at søge asyl – vil medføre at paskrontrol og sikkerhedspoliti vil stoppe dem, hvis de prøver at komme ombord på et fly til Danmark.

  At det er muligt udover nogle få eksempler, vil jeg se bevist, før jeg tror på det.

  Hvorfor hører vi i øvrigt aldrig om asylsøgeres lange rejse til Danmark igennem mange lande?

  Der behøves ingen Sherlock Holmes evner for at undersøge det? Lad os få belyst antallet af stop på asylsøgernes rejser hertil. Hvis de kommer f.eks fra Tyskland er det jo ikke nødvendigt at undersøge om de er personligt, politisk forfulgt i Tyskland, vel?

  Jeg tror, det er viljen, der mangler. Det er et kæmpe svindelnummer, der skal supplere det efterhånden forsvindende proletariat som venstrefløjs partierne skal leve af.

  Kommentar by A-mad — 6. juni 2019 @ 16:49

 55. Så blev det alligevel et godt valg. David Trads kom ikke ind.

  Kommentar by Michael — 6. juni 2019 @ 16:50

 56. > Jørgen Nielsen 16:32 m.fl.

  Hvor finder du oversigterne? Mvh

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. juni 2019 @ 16:53

 57. Der er mange små gode nyheder. David Trads kommer ikke ind.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/thornings-tv-favorit-ude/7663540

  Der er kontant afregning ved kasse et. De danske vælgere straffe dem, som går over stregen.

  Det med at antyde valgfusk, fordi det ikke gik, som man ønskede, er så plat. Danmark har et af de mest velfungerende demokratier. Stemmeoptælling er en offentlig handling.

  Men hvis man har reel mistanke om valgfusk, så anmeld det dog.

  Kommentar by np — 6. juni 2019 @ 16:55

 58. @Henrik Petersen

  Martin Henriksen gør et virkeligt sympatisk indtryk på Radio 24Syv, i nederlagets stund, meget langt fra den karikatur som MSM har skabt:
  https://www.24syv.dk/programmer/24syv-morgen/52799388/vlak-regeringen-traekker-sig-men

  45:23 Martin Henriksen om sit eventuelle exit

  Kommentar by Jens — 6. juni 2019 @ 16:59

 59. > A-mad 16:49

  Det var ironi, da jeg – som du – gætter på, at der næppe er direkte fly fra fx disse områder.

  Der er åbenbart sket en omtolkning af flygtningekonventionerne, som i øvrigt er blæste: At det ikke er en betingelse at være personligt og/eller politisk forfulgt, blot at der er krig et eller andet sted i nærområderne.
  Hvilket der i praksis altid er i muslimske shitholes.

  Angela Merkels ‘Wir schaffen das’ handlede mest om at videredirigere migranterne til Danmark og Sverigstan. Rigtig mange af disse velfærdsnomader var i øvrigt ikke syriske atomfysikere, men negre fra Congo, Guinea-Bisseau, Sudan, Nigeria osv.
  Se blot fotos af unge stærke negre i gummibådene.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. juni 2019 @ 17:03

 60. Np 16:55
  Intet system er 100% perfekt.
  Heller ikke vores valgprocedurer.

  Det er sagt uden at have bevis på snyd med Stram Kurs stemmesedler

  Kommentar by k. m. — 6. juni 2019 @ 17:08

 61. Et par gode ting:

  * Enhedslisten går tilbage.
  * Alternativet går tilbage.
  * Flyvedronnningen Carolina fra Å blev ikke valgt ind.
  * David Træls blev ikke valgt ind.
  * Elevrådsformanden Kristian Jensen fik et dårligt personligt valg og blev klart slået af Inger Støjberg.

  Desværre svæver de Radikale nu på en lyserød sky, men jeg håber stadigvæk på, at der er en form for selvindsigt hos de trods alt nogle gode folk der er i Socialdemokratiet og SF, der gør at de kan se at der bliver enorme løftebrud hvis de giver landsforræderne for meget.

  Så ja, et regeringsskifte, men se lyst på det. Det sker hele tiden. Og 83.000 ikke-vestlige indvandrere fik ophold i DK på Løkkes sidste vagt. Det kan ikke blive meget værre under Mettepigen.

  p.s. I min by fik Stram Kurs og Enhedslisten lige mange stemmer, og Radikale og Alternativet fik kun et par stemmer mere tilsammen end Stram Kurs. Godt man ikke bor i en storby.

  Kommentar by Michael Jensen — 6. juni 2019 @ 17:11

 62. @ Henrik Pedersen

  Tingbjergskole
  https://kmdvalg.dk/FV/2019/F107101032.htm

  Søndervangsskolen Gellerup
  https://kmdvalg.dk/FV/2019/F802751062.htm

  Camp U Vollsmose
  https://kmdvalg.dk/FV/2019/F601461035.htm

  Vælgere på Camp U Vollsmose
  “Ibrahim El Hassan stemmer sammen med sin moster Alaa Abdol-Hamid i Camp U i Vollsmose” – Nemlig, søster til Asmaa

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/saadan-stemte-de-paa-dit-valgsted/7662609

  Jeg har ikke set på alle ghettoskolerne – men mon de andre også har stemt flittigt på de radikale?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 6. juni 2019 @ 17:17

 63. Men kig på http://www.kmdvalg.dk for jeres egen kreds.

  Blåt flertal i min by, og Stram Kurs + NB med næsten 6% af stemmerne. Å, Ø og Radigale under 5 % samlet.

  Se på lyset i mørket og tænk lokalt.

  Kommentar by Michael Jensen — 6. juni 2019 @ 17:20

 64. Morten Østergaard er intet andet end en nyttig idiot. Muslimerne er da kun enige i ét eneste punkt med de Radikale – de totalt åbne grænser – og resten er de jo komplet uenige i. Inden længe er muslimerne mange nok til at få deres eget parti, og så suser de Radikale ned mod spærregrænsen.

  Kommentar by R. W. Emerson — 6. juni 2019 @ 17:31

 65. Flere end Zenia.

  Paludan banker profiler.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/paludan-banker-profiler/7663651

  Kommentar by Ewing — 6. juni 2019 @ 17:45

 66. Valgstedet, som hører til Vollsmosebebyggelsen (Camp U), gik Radikale fra 3,9% fv15 til 29,7% fv19

  https://kmdvalg.dk/FV/2019/F601461035.htm
  https://www.kmdvalg.dk/FV/2015/F601461035.htm

  Kommentar by ReturnToSender — 6. juni 2019 @ 17:48

 67. # 16.26 Zatopek: der er ingen grund til at være bekymret for klimaet. Co2 hysteriet bygger på løgn, vås og uvidenhed.

  Der er meget mere grund til at være bekymret for vores land, demokrati og politiske fremtid. Det er tyk løgn at man kun bruger 33-36 milliarder på indvandringen, og vores land Danmark er Chrborg ved at forære væk til fremmede. Demokratiet er et fjernstyret skin-demokrati, og vores fremtid ligner noget med kommunistisk diktatur, social elendighed, jungleagtige tilstande og etnisk udrensning af danskerne.

  Danskerne har snorksovet i 4O år. Kun lidt fatter de typiske vælgere. De fatter ikke at kommunisme er opskriften på blodig og altødelæggende politik. De forstår ikke at rødstrømperne, feministerne og ligestillings-fanatikerne tager pis på mændene, og udnytter og herser med familierne, børnene og hele samfundet.

  De forstod heller ikke at EUs politik og nedlagte landegrænser ville give kriminelle kræfter frit spil. De fatter stadig ikke at Sverige og Libanon er advarende eksempler på overdreven indvandring. Og de var dumme nok til at hoppe på propagandaen om racisme, berigelse og globalistisk humanisme.

  De har stadig ikke opdaget at de gamle partier og medier har snydt dem gennem årtier. Og de kan ikke forstå at de selv og deres kære nu lever i en fascistisk og formørket tid, hvor de nårsomhelst kan blive de næste ofre for mafia-borgens udskejelser.

  Vælgerne stemmer trofast på de partier som svigter og forråder dem og er deres fjender. Og nu lader de sig styre af den store klimaløgn.

  Kommentar by Ole Jensen — 6. juni 2019 @ 17:50

 68. En blogger skriver 16.55 at de danske vælgere straffer dem som går over stregen.

  Men Venstre og de Radikale er da forlængst gået langt over stregen med løftebrud og jatak til Marokko-traktaten m.m.

  Begge partier gik frem!

  Kommentar by Ole Jensen — 6. juni 2019 @ 17:58

 69. Når de røde partier siger en ny retning for Danmark, betyder det en ny regning for danskerne.

  Kommentar by wilty — 6. juni 2019 @ 18:04

 70. Faktisk en god kommentar og analyse omkrig DFs katastrofe FV.

  https://jyllands-posten.dk/premium/kommentar/statogstue/ECE11429174/valget-var-en-kaempe-sejr-for-dansk-folkeparti/

  Det er da også klart at “kanibalismen” også har været til stede med to nye invandringkritiske partier, NB samt SK, som har taget stemmer fra DF.
  Men ingen over medierne, som virkeligt var valgets vinder. De fik drejet hovedparten af snakken væk fra invandringsproblemet og over på klima-ideologien (samt prisen på en freaking pakke smøger).

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 6. juni 2019 @ 18:04

 71. Kunne man ikke lave elektronisk afstemning via Nem id, hvor man altid direkte kan se at ens stemme ligger i den rigtige mappe. Med fortløbende løbenummer? Vi kan ikke længere stole på det gamle system.

  Kommentar by Uno — 6. juni 2019 @ 18:04

 72. Lækkert at blive klappet på hovedet af Mohamad, som en god danskerhund, der pænt afleverer pinden til farmand!

  Kommentar by Uno — 6. juni 2019 @ 18:20

 73. #18:04

  Vi har hemmelige valg i Danmark. Hvis man stemte via NemID, ville ens stemmeafgivning kunne knyttes til ens personlige identitet. Det må man ikke ifølge Grundloven. God lov.

  Kommentar by np — 6. juni 2019 @ 18:22

 74. Carolina Magdelene Maier mister sin plads i Folketinget. Mon ikke det er skandalen om hendes mange flyrejser, som har udløst det? Det er det, jeg mener med, at der er kontant afregning ved kasse et.

  Hvis politikerne ikke er troværdige, så bliver de fravalgt af de danske vælgere.

  Kommentar by np — 6. juni 2019 @ 18:30

 75. Og så til Stram Kurs: Partiet er stærkt og svagt i sin symbolik på en og samme gang. Det er for en-mands-agtigt i sit udtryk. Og Paludan har en tendens til skingerhed, når etablerede politikere bruger deres svinske trick. En ting er, hvad man kan tillade sig overfor en dum lille selvsmagende journalist, for hun betalt til en vis ydmyghed, men i den politiske kamp, med lede kombattanter som Pape, Løkke, Frederiksen, Østergaard osv. skal der virkelig stødes i nosserne og ikke tro på, at der er for fem flade ører retfærdighed. De optræder for alle medløberne, ikke for en sag, eller for et folk. Samtidig er der også en stor styrke i den helt åbne retfærdighedssøgen. Men der er kæmperisiko for udstødelse, da de fleste er feje kræmmere.Jeg endte med at sætte mit kryds der, fordi jeg mener, at SKs islamkritik er den mest virkeligstro.

  Kommentar by Uno — 6. juni 2019 @ 18:38

 76. Pernille Vermund og Rasmus Paludan har i øvrigt hver især opnået et stort antal personlige stemmer, som langt overgår etablerede politikere, hvis det kan trøste nogen.

  Pernille Vermund: 13.391

  Rasmus Paludan: 9.959

  Det er mere end Pia Kjærsgaard, Karen Ellemann, Naser Khader etc.

  https://jyllands-posten.dk/topic/folketingsvalg/resultater/

  Kommentar by np — 6. juni 2019 @ 18:43

 77. En lille hilsen til vælgerne fra Paludan:

  https://www.youtube.com/watch?v=y_0JGnWUAeA

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. juni 2019 @ 18:47

 78. Det kunne ikke have været værre i mine øjne, ALT gik galt, måske minus at NB kom (med fire mandater, hallo…) Venstre, med den mest vamle statsminister måske i Danmarkshistorien, gik frem. Men ikke nok at bevare magten. Martin Henriksen, der jo et eller andet sted minder lidt om en Paludan med almindelige manerer og i et nogenlunde ordnet parti, røg ud, de radikale gik voldsomt frem, altså det kunne ikke være værre.

  Der ER ikke nogen parlamentarisk løsning, og opgøret m kulturmarxismen og islam kommer ikke til at begynde i Danmark alligevel. Det bliver i USA eller en af de store europæere, eller et europæisk land, kunne være Belgien, Frankrig eller Sverige, bryder ud i åben krig indenfor 5-6 år. I Danmark vil tingene bare blive værre og værre, skatten vil være tårnhøj, den offenlige service, fra sundhed til uddannelse, vil være i frit fald. Men ’skiftet’ kommer ikke i Danmark, der er trods alt andre lande der er sadlet endnu værre op og ikke bare marginalt.

  Men hold kæft noget lort!!

  Kommentar by Moran ya Simba — 6. juni 2019 @ 18:53

 79. > Uno 18:04

  np 18:22 kom mig i forkøbet: NemId vil 1->1 knytte cpr-nummeret til stemmen. Hvilket Grundlovens §31 forbyder af hensyn til stemmehemmeligheden med de omtalte undtagelser.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. juni 2019 @ 18:53

 80. Uno — 18:20

  “Lækkert at blive klappet på hovedet af Mohamad, som en god danskerhund, der pænt afleverer pinden til farmand!”

  Den tager sgu stikket Uno – Komprimeret sproglig ekvilibrisme; dansk sprog/humor når det er bedst!

  Kommentar by T. Flodur — 6. juni 2019 @ 18:55

 81. Det er det mest arbsurde og groteske valg jeg har set. DF/Trump/Brexit effekten i forhold til meningsmålinger helt væk. Faktisk nærmest omvendt. Folk må nærmest have sagt til meningsmålingerne at de stemte Stram Kurs selvom de ikke gjorde. Man begynder at tænke om alt er gået helt ærligt til.

  Kommentar by Winged Hussar — 6. juni 2019 @ 19:06

 82. > Polka 13:24

  Meget enig. Man bør vælge sine medbragte tilhængere med omhu. Et par stenskæve og alkoholiserede tosser, fremvist for åben skærm, tiltrækker næppe vælgere.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. juni 2019 @ 19:06

 83. Uno — 6. juni 2019 @ 18:38

  Og så til Stram Kurs: Partiet er stærkt og svagt i sin symbolik på en og samme gang. Det er for en-mands-agtigt i sit udtryk.

  Paludan har MEGET brug for en co-pilot på sit projekt. Uwe er for meget flyvsk kunster og værtshusmand (selvom han er en superfin fyr). Harald Nyborg, hvis han vil bruge sit otium på genstridig politik, KUNNE være sådan en, men manden er jo over 80 år, selvom han da er frisk.

  Og jeg ved ikke om Paludans personlighed tillader en effektiv co-pilot. Hvis ikke den gør så kommer han måske i folketinget, men det har alle mulige jo været, det er ikke det der betyder noget. Men han vil blive en parentes uden hjælp, ikke groupies og vrede desperate. Han HAR noget at bygge på, også som politisk talent. Men han har brug for en som kan fortælle ham nogle sandheder som faktisk synker ind og som han respekterer og har tillid til. Og det sidste bliver meget svært; der er jo noget elementært svigtet barn over mandens psykologi.

  Men altså, det bliver ikke løst parlamentarisk, og måske overhovedet ikke? Alternativt at de store lande vågner op og løser det på traditionel europæisk vis, m noget trediveårskrigsagtigt m moderne våben. SÅ grim er situationen, for hele Vesten, faktisk. Vi kan ligeså godt vænne os til hårde sandheder….

  Kommentar by Moran ya Simba — 6. juni 2019 @ 19:07

 84. Flere medier har været glade for DFs tilbagegang, og laver Fake News på det. Jeg har flere gange læst, at de i mandater gik mere tilbage end nogensinde i “nyere tid” og i procent mere end nogensinde i “dansk demokratis historie”.

  Selvom medierne lyver, er de ikke dumme. De giver sig selv en kattelem. DF gik 21 mandater tilbage. Ved valget i 1973 gik Socialdemokratiet 24 mandater tilbage. Kattelemmen er, hvis 73 ikke hører med til “nyere tid”. Ved valget i 1906, gik det daværende Venstre knap 17% tilbage. Kattelemmen er her, at det var før 1915 Grundloven, som man i ond tro kan sætte som begyndelsen på “dansk demokrati”, da kvinder først her fik stemmeret.

  De etablerede medier svælger i DFs tilbagegang, men som altid skal man passe på med at stole på hvad de siger.

  Kommentar by Michael Jensen — 6. juni 2019 @ 19:09

 85. Hvis politikere ikke er troværdige, bliver de fravalgt af de danske vælgere, påstås det 18.3O.

  Hvorfor er Lars Luskebuks, Østergård, Jelved, Zenia; Uffe Elbæk, Pernille Skipper, Pia Dyhr og Mette Valgflæsk så ikke fravalgt af vælgerne?

  Kommentar by Ole Jensen — 6. juni 2019 @ 19:13

 86. > Ole Jensen 19:13

  Formentlig fordi vi lever i et demokrati, hvor også mennesker, man er uenige med, har fri og hemmelig stemmeret til at stemme på blæste politikere.

  Demokrati er en elendig styreform, blot er det den mindst ringe….

  Medmindre selvfølgelig man foretrækker Nordkorea, Kina, Rusland osv.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. juni 2019 @ 19:26

 87. Jeg ville faktisk også gerne vide mere om de konkrete procedurer omkring stemmeoptælling. Jeg har ikke nogen konkret mistanke om fusk. Men siden politik omkring årtusindskiftet blev til ideologisk krig er det bestemt en mulighed og det er naivt ikke at have et halvt øje på det. Men jeg tager dette FV resultat for gode varer.

  Kommentar by Moran ya Simba — 6. juni 2019 @ 19:46

 88. Hvis nogen tror at S vil gennemføre stramninger mht. indvandring, kan de godt tro om igen. S har i over 3O år været et indvandringsparti. Også V, K, R og SF ønsker meget mere indvandring. Fordrivelsen og udskiftningen/udrensningen af danskerne vil kun tage endnu mere fart de næste fire år. Og mange af dem som har stemt på disse “humanistiske” multi-kulti partier vil opleve at blive udsat for tyveri, indbrud, gadeoverfald, svindel, hjemmerøveri, vild kørsel, påsat brand eller andet træls og ubehageligt.
  Eller deres naive kryds vil blive “belønnet” med at den dag de får brug for hjælp fra samfundet, er hjælpen sparet væk/brugt på indvandrerne.

  Kommentar by Ole Jensen — 6. juni 2019 @ 19:56

 89. Som jeg skrev på Snaphanen i en kommentar: Når ALLE mainstream-medierne – inklusiv Jyllandsposten – beskriver befolkningsudskiftningen som en “stram udlændingepolitik” (suk), så er det bare umuligt med et større oplysningsprojekt. Vi er en 3-5% af befolkningen der har fattet at den er gal, men alle dem der aldrig læser de alternative medier bliver desværre spist af med den store medieløgn om Danmarks demografiske situation.

  Kommentar by Morten/Realisten — 6. juni 2019 @ 20:01

 90. @Ole Jensen 17:50
  Forurening og andre menneskabte ødelæggelser, f.eks. fældning af regnskov og minedrift, overfiskning osv. er fakta. Andre ting, CO2-drevet global opvarmning, kan ikke enkelt bevises.
  Men pointen er at uanset om man synes at indvandring er det største problem, behøver man jo ikke synes at miljøproblemer er uvigtige. Begge problemer kan godt være meget alvorlige samtidige.
  Hvorfor dog “kræve” af indvandringsmodstandere at de skal være mod miljøet?

  Kommentar by Zatopek — 6. juni 2019 @ 20:01

 91. Tingbjergskole

  Radikale 26,2% (+23,0%)

  Stemmeprocent 67,1%, tidligere lå den under 40%

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 6. juni 2019 @ 16:32

  Jeg frygter også at indvandrerne er blevet mere politisk aktive. Det passer mig superfint når HBT siger at det er haram at stemme. Det ville jeg næsten gerne give dem partistøtte at sige meget højere.

  Kommentar by Moran ya Simba — 6. juni 2019 @ 20:02

 92. Morten/Realisten — 6. juni 2019 @ 20:01

  Der er ingen demokratisk løsning på det her. Hvilken konklusion du drager af den black pill erkendelse lader jeg være op til dig.

  Kommentar by Moran ya Simba — 6. juni 2019 @ 20:03

 93. # Henrik kl. 19.26 … Jeg hælder nu mere til at en del vælgere selv er blæste eller uvidende. Det sidste nok især fordi medierne siden januar har fortiet MAROKKO-TRAKTATEN, har fortiet hvor groft V har snydt med straks-stop løftet, har fortiet at grænsen stadig er hullet som en si, har fortiet eller bagatelliseret hvad der foregår af migrant-kriminalitet, har fortiet eller løjet om indvandringens omkostninger og har forvirret og vildledt vælgerne med klima-nonsens, FN-postulater, Trump-hetz, EU reklame-snak og pjattede ting om “krænkelser”.

  Kommentar by Ole Jensen — 6. juni 2019 @ 20:13

 94. >>> 92

  Jeg har draget min konklusion, og lagt i støbeskeen til en idé. Kommer til at præsentere et udspil snart..

  Kommentar by Morten/Realisten — 6. juni 2019 @ 20:39

 95. At DF gik så meget tilbage er til dels forståeligt. De har hvilet på laurbærrene, og svigtet deres hovedmærkesag flere gange. Første gang da de ikke foretog sig mere under masseinvasionen i 2015. De kunne have fremtvunget et flygtningevalg som de kunne have vundet. De kunne ha protesteret kraftigere mod LLR’s underskrift af Marakech aftalen. Jeg fattede ikke at de ikke gik med til LA’s topskatteafskaffelse, mod til gengæld at få noget der ligner et asylstop. De kunne godt have været mere forhandlingsvillige og opnået en win-win handel. Hvorfor har de ikke forlangt en mere effektiv grænsekontrol? Hvorfor lægger de så meget vægt på diverse overflødige traffikinvesteringer i Jylland? Måske på grund af dårlig samvittighed over medvirken til de LLR’s “reformer”, der har ramt udkantsområder (DF kerneområder) hårdt. Hvorfor vælger de en spidskandidat til EP valget der er novice på området og skubber deres mest vidende til side. Det er som om de har mistet retningssansen.

  Kommentar by JC — 6. juni 2019 @ 20:44

 96. Islamisterne vandt valget igår. Men måske kan en kapacitet som Rasmus Paludan vinde det næste slag. Han virker ikke som om han er slået ud. Det er ikke så mærkeligt at han ikke opnåede valg. Trods alt er det ikke meget mere end måned siden han blev opstillingsberettiget. Det tager tid at opbygge et parti og finde egnede kandidater. I lyset her af er det ret imponerende at han fik så mange stemmer.

  Kommentar by JC — 6. juni 2019 @ 20:54

 97. Ole Jensen — 6. juni 2019 @ 20:13

  en del vælgere selv er blæste eller uvidende

  Fuldstændigt. Vælgerkorpset er så hjernevasket at hvis demokratiet var en person ville det kunne blive tvangsindlagt på ‘røde papirer’. Det er min erfaring at de fleste mennesker slet, slet ikke magter diskussioner om det her grundlæggende problem. Det ligger simpelthen udenfor hvad deres mentalframe kan forholde sig til, endside håndtere.

  Omvendt kan man sige at der ikke er nogen god løsning, Pinochet er den mindst dårlige. Men ret urealistisk i Danmark pt. Giv Frankrig fem år til m nuværende kurs, et par Bataklaner inkluderet, og så kan det være de finder på noget. Fredeligt bliver det her ihvertfald ikke løst. Og det tror jeg er en vigtig erkendelse selvom den ikke er så umiddelbart brugbar (jeg opfordrer iøvrigt ikke til vold ved at sige det)

  Kommentar by Moran ya Simba — 6. juni 2019 @ 21:10

 98. Søndejyder i chok over Paludan.

  https://www.jv.dk/soenderborg/Stram-Kurs-fremgang-paa-Sydals-chokerer-Vi-har-jo-ikke-problemer-med-udlaendinge-her/artikel/2724567

  De forstår intet.

  Kommentar by Ewing — 6. juni 2019 @ 21:17

 99. Bloggernes fyrstehof gæster provinsen

  Ordet ‘Mossø’ giver mig stadig dårlige associationer, fordi jeg husker det som stedet, hvor dumhederne for alvor begyndte. Møller & Raaschou syntes for år tilbage ikke at mene, at Pia Kjærsgaards modige partidannelse helt var ‘fin’ nok til d’herrer – i hvert fald ikke til Steen, der engang “gjorte en Reise von Hadersleben bis Kiel” undskyld, fra København til Levanten, og lige siden har vidst alt om borgerkrige, farmakologi og kulhydrater zampt Björling og Bach og umådeligt meget mere; begge fyrsterne valgte at satse hele butikken på blålyset Morten Uhrskov, der omgående indledte sine modbydelige tilsviningskampagner mod Dansk Folkeparti, som han åbenbart så som en ‘rival’ til sine egne tårnhøje, men strategisk ynkelige, ambitioner. Simpelt brødnid, ivrigt støttet af et bloggerpar uden dømmekraft og forstand.

  Af de to, har Steen mest tilfælles ned Uhrskov; halvstuderede røvere, der tror sig nærmest ufejlbarlige. At Kim, den bedre intelligens, så let lod sig lokke med ud i spinatbedet, er for mig det mest skuffende. Men ingen af d’herrers højglanspolerede egoer er skyldffri i gårsdagens katastrofevalg. Så fanden ta’ jer begge, og fanden ta’ Mossø! The place should live in infamy.

  Kommentar by C.B. Olafsson — 6. juni 2019 @ 21:25

 100. Til np og Henrik Petersen: Det var nok lidt løsagtigt det med nemID, og ude af trit med virkeligheden. Og grundloven. Men et udtryk for, at det hele er blevet så betændt, at jeg er bange for, at fristelsen til at snyde stiger, og jeg tænker derfor på at finde et system, hvor man “ejede” sin stemme efter den var afgivet, uberørt af menneskehånd. Noget andet er, og en følge af den katastrofale udvikling, at demokratiet kun trives bl.a. nogenlunde lige personer, der måske endda kan tænke bare en smule over egen næsetip, og et rodfæstet i egen kultur. Når ghettoerne stemmer radikalt, er det jo ikke fordi de ved særlig meget om de radikales ideologiske og samfundsmæssige grundlag men fordi de lig en parabolantenne er indstillet på egne frekvenser: hvordan får vi flere af vennerne herop og får mange penge til dem, og dertil særrettigheder samtidig?. Jeg kan ikke opgive demokratiet, men det ser sort. ud. Fordi vi pisser på os selv. I forbindelse med nogle islamister i partiet omkring 2002, tog de diskussion om deres tilknytning til og manglende afstandtagen til Sharia. Her hævdede partiets formand, at hun var stolt af, at der var plads til den slags i i deres partis diskussioner, og sammenlignede med andre, de havde rummet og implementeret, som f.eks. Kirkegårdianere.

  Kommentar by Uno — 6. juni 2019 @ 21:32

 101. https://www.fyens.dk/fyn/Stram-Kurs-slog-Liberal-Alliance-i-fem-af-otte-fynske-valgkredse/artikel/3356417

  Kommentar by k. m. — 6. juni 2019 @ 21:45

 102. ¤ JC 95 kl. 2o.44 – – Ganske enig. Tulle og andre i DF toppen er endt som levebrødspolitikere, som bare går og hygger sig. Tullesen selv er en klovn. Snaphanen kalder ham ligefrem “en idiot i politiker-klæder”. Tullesen forstår stadig ikke at han af mange DF-vælgere betragtes som et fjols der har tabt alt på gulvet. At DF ikke satte Lars Lusk stolen for døren i Marrokko-sagen, at DF har deltaget i asociale overgreb og stramninger overfor arbejdsløse, ikke har hjulpet folkepensionisterne de sidste ti år, ikke pressede Løkke noget mere (manden vil jo være statsminister for enhver pris) for at stoppe indstrømningen, det er jo altsammen store svigt. DF har været et slapt og slattent parti siden 2O15 og til nu. Aldrig protesterede de kraftigt, altid var de med på at forringe sundhed og velfærd. Tullesen bør udskiftes med et mandfolk.

  Kommentar by Ole Jensen — 6. juni 2019 @ 21:45

 103. <Kommentar by Hr. Snusk — 6. juni 2019 @ 18:47<

  Over 16000 visninger indtil videre. Flot.

  Kommentar by Ewing — 6. juni 2019 @ 21:53

 104. Der er ikke engang gået 24 timer siden stemmerne var optalt, og nu er de røde allerede begyndt at bruge penge, der ikke eksisterer:

  http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-06-06-rode-partier-vil-have-opgor-med-besparelser-pa-dr

  Det skal nok blive godt, haha.

  Kommentar by Voltzejn — 6. juni 2019 @ 22:10

 105. Højrefløjen bør påbegynde aktivistisk valgkampagne som forbredelse til næste valg allerede nu med det samme.

  Kommentar by Hodja — 6. juni 2019 @ 22:10

 106. Jeg forstår stadig ikke, hvorfor højrefløjen har berøringsangst for klimadebatten. Ganske vist har samtlige partier, som man i mangel af bedre kalder de ”blå” partier, en nominel klimapolitik, men det virker mere som en eftertanke, ” So ein Ding müssen wir auch haben” , end et egentligt engagement i sagen.
  Der er både fup og fakta i klimadebatten, så hvorfor ikke engagere sig i fakta-delen og overtage styringen af debatten? Det vil da være fuldt foreneligt med den nationale dagsorden.
  Venstrefløjen har fuldstændigt sat sig på klimadebatten, og da fup sælger bedre end fakta, også i klimadebatten, er det selvfølgelig mest fup vi får, f.eks. den nye klimaskytshelgen Sct. Greta, og mere i den dur.
  Men venstrefløjen vinder ikke desto mindre på det, fordi der er en genuin bekymring blandt folk. Det er alt for let blot at affeje denne bekymring som hjernevask, selvom bekymringen OGSÅ er påvirket af hjernevask.
  Nå, pyt, der kommer et nyt valg om senest 4 år. Så kan højrefløjen, også den nationale, i mellemtiden begynde det seriøse arbejde med at overtage styringen af klimadebatten. Et godt faktabaseret sted at starte er spørgsmålet om Jordens overbefolkning. Det er selve roden til menneskabte klimaproblemer (altså de af klimaproblemerne, som er menneskeskabte, for det er langt fra alle).

  Kommentar by JMR HH Jr — 6. juni 2019 @ 22:14

 107. Det er rockeren for fanden Sass, som du sad sammen med på cafeén i Køge. Ved du ikke hvad de svin har på samvittigheden og har lavet mod en masse uskyldige, syge, retarderede udviklingshæmmede og retarderede kvinder? Tvunget stoffer i dem og voldtaget dem. Nogle af dem er døde kort tid efter som en følgevirkning, eller deres sygdomme og funktionsniveau er blevet kraftigt forringet, fordi nogle af dem samtidigt har været på receptpligtig medicin på deres institution, og kombinationen af den og de stoffer som bandidos-psykopaterne har fyldt dem med har gjort dem gamle før tid, og få år efter er de døde som vrag i en ung alder på deres institution. Hvorfor tror du P.E.T. advarede Helle Thorning Schmidt mod at gøre dig til minister?
  Jeg er godt klar over, at det ikke var dig, men ham den anden socialdemokrat, som kun folk i Køge kan huske navnet på, der tilkaldte “bodyguarden”:
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/sass-efter-katastrofevalg-i-taenkeboks/7663644

  Kommentar by Roskilde — 6. juni 2019 @ 22:34

 108. Kommentar by Fascist — 6. juni 2019 @ 15:12

  Optællingssystemerne, protokollerne, kontrollen, dobbelttjek osv. betyder at det er endog meget svært at snyde…måske et par stykker…men ikke i stor scala! Video af valghandlingen vil ikke vise noget…sikkerheden ligger i hele valgproceduren…bare en stemme der er forkert/udokumenterbar følger til omtælling af det hele!!!

  Kommentar by Black Watch — 6. juni 2019 @ 22:43

 109. Kommentar by k. m. — 6. juni 2019 @ 17:08

  Jo det er…meget sikkert!!!

  Kommentar by Black Watch — 6. juni 2019 @ 22:47

 110. Black Watch, hvis antifa-einheitzlistemedlem sætter et ekstra kryds på Stemmesedlen ud for Pernille Skipper (der er nu 2 krydser på stemmesedlen) får Rasmus Paludan så en stemme, som ellers er afgivet på ham?

  Forklar.

  Kommentar by Iznogut — 6. juni 2019 @ 22:47

 111. Kommentar by Moran ya Simba — 6. juni 2019 @ 19:46

  Info må du kunne finde på nettet..og du ka´ være ganske rolig – stemmeafgivelsen og optællingen og kontrollerne er meget meget sikre. Som tilforordnet har jeg et par gange stået til sidst på natten inden vi fik protokoller, optælling og kontrol til at stemme—det kun på grund af 2 uanbringelige stemmer/fejl, når ugyldige, blanke stemmer var på plads.

  Kommentar by Black Watch — 6. juni 2019 @ 22:58

 112. HVAD klimaet angår, er der en storslået plan for hvordan vi får has på klimaet, på bloggen om 174 “forskere”. (En plan som blot kræver at der skaffes nogle enkelte kubikkilometer 1OOO-kr. sedler) Den er foran denne blog. (der er vist byttet om på rækkefølgen)

  Kommentar by tp — 6. juni 2019 @ 23:00

 113. Kommentar by Iznogut — 6. juni 2019 @ 22:47

  Ugyldig stemme og kasseres og samles separat. Hvad mener du med at RP får en stemme…forklar!

  Kommentar by Black Watch — 6. juni 2019 @ 23:02

 114. EWING 21.53: 16.OOO VISNINGER???

  Kommentar by tp — 6. juni 2019 @ 23:02

 115. Stemmesedler med to krydser erklæres ugyldige.

  Kommentar by tp — 6. juni 2019 @ 23:05

 116. Black Watch, jeg forklarer gerne. Mit sp. var: får Rasmus Paludan så den stemme, som oprindeligt var afgivet på ham?
  Nej det gør han ikke. Stemmesedlen har antifa-Einheitzlistemedlemmet fået erklæret UGYLDIG.

  Comprendo?

  Kommentar by Iznogut — 6. juni 2019 @ 23:13

 117. Sikker er optællingen vel ikke, hvis flere i lokalet er enige om at snyde. Det kan f.eks. forekomme hvis der er tale om en flok røde, brune eller sammenspiste “aktivister” eller “verdensreddere”. Man kan også forestille sig snyd højere oppe i systemet. Selv statistikker, fotos og officielle sandheder kan man jo ikke stole på nu om dage.

  Kommentar by tp — 6. juni 2019 @ 23:14

 118. Black Watch — 6. juni 2019 @ 22:58

  Det er jeg faktisk glad for at høre, fra en der jo kommenterer herinde regelmæssigt og ikke har totalt idiot holdninger. Jeg selv aner intet om procedurerne.

  Kommentar by Moran ya Simba — 6. juni 2019 @ 23:14

 119. Hallo, stemmetællingen er offentlig. Der er mange valgtilforordnede til stede i valglokalet. De er ikke forbrydere. Drop nu de konspirationsteorier.

  Kommentar by np — 6. juni 2019 @ 23:23

 120. Moran ya Simba tror du Black Watch kan forklare, hvordan resultatet kan sikres mod svindel, som jeg har beskrevet?

  Alle skriver under på resultatsedlen efter endt optælling. Jeg har altid skrevet tallene ned for hvert parti samt totalen, men på den officielle liste hos KMD er der uoverensstemmelser, men totalen af afgivne stemmer er korrekt.

  Interessant er det også, hvor mange ugyldige stemmer der er afgivet og især, hvorfor de er ugyldige.

  Hvorfor nævner du “totalt idiot holdninger”?

  Kommentar by Iznogut — 6. juni 2019 @ 23:28

 121. np — 6. juni 2019 @ 23:23

  Jeg tror (endnu) ikke der er seriøst valgfusk i Danmark. Men din holdning er for normal bias naiv. Valgsteder indberetter formentligt til indenrigsministeriet, det var jo der jeg ville placere ‘mine mænd’ hvis jeg var kulturmarxistisk psykopat. Og der sidder mange kulturmarxister i ministerierne.

  Jeg tror ikke der er fusk her. Men det er ikke paranoidt at spørge om. Og ‘konspirationsteorier’ er et begreb delvis opfundet for at få folk til at lade være med at stille alt for mange spørgsmål. Det er uafhængigt af at mange konspirationsteorier iøvrigt er det rene sludder.

  Kommentar by Moran ya Simba — 6. juni 2019 @ 23:32

 122. np – det er medlemmer af partierne som er valgtilforordnede.

  Kommentar by Iznogut — 6. juni 2019 @ 23:33

 123. Iznogut — 6. juni 2019 @ 23:28

  Selvfølgelig KUNNE der fuskes m det her system, ethvert menneskeskabt system kan i sagens natur manipuleres af mennesker. Det centrale spørgsmål er om der BLEV fusket. Og det TROR jeg ikke der blev i nogen nævneværdig grad. Jeg tror resultatet er legitimt nok.

  Min ‘ikke totalt idiot holdninger’ betød sådan set bare at jeg generelt synes Black Watch er rimeligt fornuftig. Der er jo enkelte koldbøtter herinde. Men ikke ham.

  Kommentar by Moran ya Simba — 6. juni 2019 @ 23:36

 124. @ JMR HH Jr

  Enig. Men højrefløjen bør vel så også være villig til at give mere udviklingsbistand i form af at sikre uddannelsesmuligheder og ved at gøre prævention tilgængelig. Derudover mener jeg også, at det ville være gavnligt, hvis vi sagde stop for migration fra Afrika og Mellemøsten. Både for at give dem et incitament til at begrænse deres befolkningseksplosion, da de ikke længere kan sende overskudsbefolkningen videre, og fordi en afrikaners CO2-udledning stiger, hvis han migrerer til Europa og nærmer sig en europæers levestandard. Kynisk vil nogle sikkert sige, men sandt. Og hvis man reelt ønsker at begrænse CO2-udslippet, burde man vel gå ind for dette.

  Kommentar by Helios — 6. juni 2019 @ 23:37

 125. Moran Ya Simba: Fair nok – der er vi enige langt hen ad vejen.

  Næste valg, hvor Stram Kurs stiller op, har partiet valgtilforordnet medlemmer på alle valgstederne – stol på det.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 6. juni 2019 @ 23:38

 126. Iznogut — 6. juni 2019 @ 23:13

  Stemmesedlen har antifa-Einheitzlistemedlemmet fået erklæret UGYLDIG.

  Comprendo?

  Kan EEN person erklære en stemme ugyldig? TO personer kan affyre en af USAs atommissiler, ikke mere end TO. Men EEN kan ikke. Lige så snart det bare kræver TO at snyde så kræver det konspiration, og det gør det langt sværere.

  Kommentar by Moran ya Simba — 6. juni 2019 @ 23:40

 127. Moran Ya Simba: Læs igen hvad jeg har skrevet.
  Den gyldige stemme på Rasmus Paludan bliver ugyldig, når antifa-Einheitzlistemedlemmet sætter endnu et kryds på stemmesedlen.

  Kommentar by Iznogut — 6. juni 2019 @ 23:46

 128. “det er medlemmer af partierne som er valgtilforordnede”

  Det kan det være, men ikke nødvendigvis. Det eneste krav er til at kunne blive valgtilforordnet er, at man er fyldt atten år og bor i kommunen.

  https://www.tv2lorry.dk/artikel/er-du-klar-paa-tage-en-toern-stor-mangel-paa-hjaelp-ved-valgsteder

  Det kan være kommunalt ansatte, som bliver bedt om at melde sig. Det er ikke noget specielt sjovt arbejde. Jeg forstår ikke mistænkeliggørelsen af disse mennesker, som bruger en dag i demokratiets tjeneste.

  Tab og vind med samme sind :-)

  Kommentar by np — 6. juni 2019 @ 23:47

 129. np: Tillykke, du fandt undtagelsen, som bekræfter reglen.

  “Du kan tilmelde dig via din kommunes hjemmeside. Hvis du dog ikke kan finde tilmeldingen på hjemmesiden, kan det være, fordi kommunalbestyrelsen i din kommune selv vælger sine valgtilforordnede og derfor ikke søger frivillige.

  Reglen.

  Kommentar by Iznogut — 6. juni 2019 @ 23:52

 130. Iznogut — 6. juni 2019 @ 23:46

  Den gyldige stemme på Rasmus Paludan bliver ugyldig, når antifa-Einheitzlistemedlemmet sætter endnu et kryds på stemmesedlen.

  Det kan man ikke bruge særligt mange gange før en eller anden gammel socialdemokratisk pensionist, der stadig tror på ’systemet’, begynder at blive mistænkelig. Så ja, det kan koste koste enkelte stemmer men ikke så mange.

  Jeg tror ikke det flytter eet mandat pr valg, de fleste mandater afgøres jo m flere hundrede stemmer. Den ene sjældne gang hvor få stemmer er udslagsgivende kan man naturligvis forestille sig at det flyttede eet mandat. Men intet system, heller ikke fly eller A-kraftværker, er 100% sikre. Jeg tror ikke det du beskriver betyder noget i praksis.

  Kommentar by Moran ya Simba — 6. juni 2019 @ 23:56

 131. Vi har fået et forfærdeligt forvarsel om, hvilken udvikling der kommer til at være ved fremtidige valg. Muslimerne er begyndt at mobilisere sig og afgive stemmer, og indtil de danner deres eget islamistiske parti, vil de Radikale blive ved med at vokse, valg efter valg. Camp U valgstedet i Vollsmose er som andre nævner et helt vanvittigt eksempel på, hvad der venter forude:

  FV2015: De Radikale – 141 stemmer – 3,9%
  FV2019: De Radikale – 1343 stemmer – 33,6%

  Det skal dog lige nævnes, at både Enhedslisten og Socialdemokratiet er gået noget tilbage i Camp U:

  FV2015: Enhedslisten – 840 stemmer – 23,2%
  FV2019: Enhedslisten – 644 stemmer – 16,1%

  FV2015: Socialdemokratiet – 1376 stemmer – 38,0%
  FV2019: Socialdemokratiet – 995 stemmer – 24,9%

  Men når man ser, at de to partiers tilbagegang slet ikke er nok til at forklare de Radikales fremgang, så skyldes det nok bl.a., at der var over 200 nye stemmeberettigede, og at der var 300 flere, der stemte i 2019 end i 2015.

  Muslimerne har sikkert fundet ud af, at de Radikale ikke alene er det mest muslimvenlige parti, men at de også ligger i en bedre position i det politiske spektrum til rent faktisk at få indflydelse, end i hvert fald Enhedslisten gør.

  Og så har den danske modstand mod islam – personificeret ved Rasmus Paludan – i den grad været med til at drive muslimerne til valgurnerne (søg på Google: jp hamza suteri). I artiklen fra JP kan man helt klart fornemme, at når danskerne begynder at tage kampen op mod islam, så mobiliserer muslimerne sig – og denne gang var det ad demokratiske veje, så nu ved vi også allerede, hvad der venter os, når volden uundgåeligt begynder at sætte ind.

  At de Radikale jubler over fremgangen siger alt om, hvor lidt de fatter. De er nyttige idioter for muslimernes projekt om at overtage vores land.

  Kommentar by R. W. Emerson — 7. juni 2019 @ 00:01

 132. Danmarkshistoriens største sag om valgsvindel:

  https://www.berlingske.dk/samfund/sigtet-afviser-valgsvindel

  Fra artiklen:

  “Hun har kun kendskab til ganske få sager om valgsvindel gennem årene. En af dem fandt sted under EU-folkeafstemningen 18. maj 1993, hvor en valgtilforordnet satte et kryds ud for »ja« på fire blanke stemmesedler. Det blev opdaget af andre i lokalet, og stemmeoptælleren blev omgående bortvist og fik senere en betinget dom. I Ramsø-sagen er strafferammen seks års fængsel.”

  Kommentar by np — 7. juni 2019 @ 00:02

 133. R. W. Emerson — 7. juni 2019 @ 00:01

  FULDSTÆNDIGT enig! Muslimsk mobilisering, ad ‘demokratisk’ vej eller andet, gør situationen endnu mere uhåndterlig.

  Kommentar by Moran ya Simba — 7. juni 2019 @ 00:04

 134. Nogen der kan forklare helt præcis hvor mange stemmer Stram Kurs manglede for at få 1 kandidat eller flere ind? Der snakkes meget om 2,00 procent det er cirka 7000kr som Stram Kurs manglede for at nå de famøse 2,0. Kan se at der hvor Paludan var opstillet i Sjællands Storkreds at han fik 9959 stemmer https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg19/paludan-banker-politiske-profiler/7663651

  Her er det samlede resultat i den valgkreds.
  https://sn.dk/Sjaelland/Se-listen-De-er-valgt-i-Sjaellands-Storkreds/artikel/846547

  Men hvor mange skulle han have haft for at komme ind? Jeg kan ikke se det præciss antal og HVORFOR han skulle have haft det præcise antal. Der var én der fik 1450 stemmer som fik et tillægsmandat fra Alternativet men han kom så ind alligevel.

  Man er garanteret 4 mandater ved 2,0%? Eller hvad? Og i den kreds hvor man er opstillet skal man nå et eller andet top xx resultat for at være sikker med personlige stemmer. Kan man få flest personlige stemmer UDEN at blive valgt ind alligevel pga stemmerne på landsplan?
  Kan ikke helt gennemskue systemet.
  Der er nogle der fik 1000-1500 stemmer og slog Paludan der fik 9959 stemmer. Det er sgu da vanvittigt at man kan blive valgt selvom man har markant færre stemmer.
  https://www.dr.dk/nyheder/politik/resultater/folketingsvalg/storkreds/5/sjaellands-storkreds

  Kommentar by Endnu en vantro — 7. juni 2019 @ 00:08

 135. Og så iøvrigt lige en anden, mindre ting. Hende øjen-candyen fra isbjørneland er fra partiet Siumut. Jeg kan sådan set leve med at de er socialdemokrater. At de derimod går ind for grønlandsk selvstændighed kan jeg ikke acceptere. Grønlandsk selvstændighed er forrædderi. Det er VORES ø.

  Men jeg indrømmer at det er et emne der drunker midt i de endnu mere alvorlige problemer i det egentlige Danmark m den accellererende befolkningsudskiftning.

  Kommentar by Moran ya Simba — 7. juni 2019 @ 00:09

 136. Nu må vi se at få videreført den krig Anders Samuelsen. Tag dig sammen og vis at du tilhører de gode. https://youtu.be/uikBpKha8Bo
  Det vil dine socialdemokratiske forgængere beundre dig for.

  Kommentar by Nielsen — 7. juni 2019 @ 00:12

 137. Det meste er allerede sagt, så jeg vil blot glæde mig over, at NB kom ind allerede ved første valg. Det er godt gået. Desværre kom SK ikke ind denne gang. Deres mandater kunne ellers sammen med NB have givet et stærkt modspil til de landsforræderiske partier, der opnåede genvalg.

  Og så vil jeg glæde mig over, at i min lille del af Thisted Kommune er der omkring 50 der har stemt SK/NB. Det er dejligt at erfare, ift. de erfaringer jeg måtte notere mig ved det sidste valgmøde jeg mødte op til her i det lille indspiste lokalsamfund. Det ville være dejligt, med kontakt til nogle af disse 50; sammen er vi stærkere.
  – der kører lige et par ideer der måske kan tages op :-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. juni 2019 @ 00:30

 138. Noterer, at selv let kritik af blogfather Møller omgående druknes i endeløs “moderation.” Har allerede fortrudt den nylige støtte til foretagendet. Men det giver selvfølgelig endnu mere plads til alle de skrydende hyæner, der har glemt alt om DFs monumentale rolle i dansk modstandspolitik. Skamløst og uværdigt!

  Kommentar by C.B. Olafsson — 7. juni 2019 @ 00:58

 139. Vejen er banet for en muhammedansk borgmester i Kbh. Tillykke, Danmark!

  Kommentar by Kuffar — 7. juni 2019 @ 00:58

 140. https://www.a4nu.dk/artikel/klimatosser-er-en-af-df-s-bedste-udtalelser
  – Jeg kan se, at vælgerne ikke aner, hvad vi har lavet. De forstår det ikke. De tror på Pernille Vermunds vrøvl.

  https://nyeborgerlige.dk/politik/oekonomisk_plan/
  Nye Borgerlige ønsker at Danmark skal kunne drage fordel af globaliseringen. derfor skal der være let adgang for udlændinge, der kan forsørge sig selv og bidrage til samfundet.

  Betingelsen er, at udlændinge her i landet køber ind på vestlige værdier og ikke begår kriminalitet.

  https://stramkurs.dk/vores-politik/udlaendinge/
  Værdsatte fremmede

  Der er også plads til en mindre mænge af folk, som er fremmede. Disse skal være værdsatte fremmede.

  En værdsat fremmede er defineret ved, at vedkommende har:

  Vilje til at elske Danmark, danske værdier, danskerne, danske kultur, danske historie, danske normere, grundloven, demokratiet og dansk frisind.
  Evne til at bidrage til samfundet ved at have et arbejde, betale skat og ikke modtage offentlig understøttelse.
  Grund til, at personen allerede er i Danmark.

  Undtagelsen: Midlertidigt ophold i Danmark for andre end danskere…

  Da der ikke fandtes nogle, der søgte en fremtid med færre turister og lignende blev det Stram Kurs- denne gang.

  Kommentar by Peter Buch — 7. juni 2019 @ 05:33

 141. https://www.facebook.com/groups/206397519446606/permalink/2297455240340813/?sfnsn=mo

  Kommentar by Anonym — 7. juni 2019 @ 05:59

 142. I er så fucking latterlige. Danskerne er en samling pædofile krystere og psykopater

  Kommentar by Cat Girl — 7. juni 2019 @ 06:02

 143. Jamen held og lykke fremover. Vi må jo bevare håbet. Nyd livet. Støt SIAD og stem SK. God weekend. So long.:-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. juni 2019 @ 07:07

 144. Hvis det er i indenrigsministeriet der snydes, er det jo revnende ligegyldigt om der er snydt i stemmelokalerne eller ej. Man gør tit klogest i at være mistænksom overfor alt hvad både rød- og blåfascister foretager sig. Embedsmisbrug i stort omfang er set i alle lande.

  Hvad propaganda angår, er det igen og igen lykkedes at få befolkninger til at tro på løgne så store, tykke, forrykte og rødsorte/socialistiske, at de endte i frygtelige katastrofer. Spørg f.eks. tyskerne, russerne, rumænerne, kineserne, svenskerne og cambodianerne.

  For tiden er det den store co2 og klima-løgn som huserer, og utallige naivister har slugt den råt. Det kan komme til at koste dem meget dyrt, senerehen.

  Kommentar by tp — 7. juni 2019 @ 07:11

 145. Og nu har jeg så lige læst, at den røde regering vil rulle besparelserne på DR tilbage. Hvor er det godt, vi slap af med dig Tulle. Selv den konsekvenspædagogik, der ligger i at betale licens, fik du afskaffet, så DRs snabel nu er plantet solidt og evigt i skattekassen.

  Kommentar by Margrethe — 7. juni 2019 @ 07:13

 146. En god og lang debat, tak for dén, hvor langt de fleste indlæg har været konstruktive i stedet for mudderkastning.
  Tak til np og Black Watch for at sætte tingene på plads for så vidt angår afstemning og optælling.

  Ser frem til en noget nær umulig opgave: At danne en funktionsdygtig regering. Med funktionsdygtig mener jeg blandt andet en regering, der ikke er afhængig af Radikale. Alt andet, selv Enhedslisten, vil være at foretrække.
  Så vidt jeg husker, har både Radikale og SF stillet ultimative krav, det har Enhedslisten vist ikke.

  Personligt så jeg gerne en flertalsregering S-V-DF, men det er nok ønsketænkning. Fordelen ville være, at Radikale, SF og Enhedslisten kan flytte tilbage i gummicellen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 07:15

 147. > Kuffar 00:58

  Det har vi haft, om ikke af navn så af gavn: Hun hed Anna Mee Allerslev (R). Og hun forbød i praksis jøder i at deltage i ‘Mangfoldighedsfesten’.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 07:18

 148. Nogen tror at vi har haft en borgerlig regering med V, K, LA og DF. Men det har vi ikke haft. V, K og LA er ikke borgerlige partier, men forklædte radikale. Og DFs Tullesen er en halvrød nar. Alle fire partier har accepteret MAROKKO-traktaten.

  Kommentar by tp — 7. juni 2019 @ 07:30

 149. Nye Borgerliges hjemmeside fortæller ikke hvem de fik valgt ind.

  Kommentar by tp — 7. juni 2019 @ 07:45

 150. Pernille Vermund, Mette Thiesen, Lars Boje Mathiesen og Peter Seier Christensen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 07:48

 151. Det blev herfra et kryds ved Stram Kurs – denne gang.
  Deres positive tilgang til turister medfører dog jeg vil begrænse min tiltænkte støtte…

  Undtagelsen: Midlertidigt ophold i Danmark for andre end danskere

  Turisme og fremmed højt kvalificeret arbejdskraft udgør som udgangspunkt en økonomisk, men ikke en kulturel værdi for Danmark. Partiet støtter midlertidigt ophold for turister…
  stramkurs.dk/vores-politik/udlaendinge/

  Nye Borgerlige har tilsyneladende heller intet mod lovlige arbejdere og turistinvasion.
  Nye Borgerlige ønsker at Danmark skal kunne drage fordel af globaliseringen. derfor skal der være let adgang for udlændinge, der kan forsørge sig selv og bidrage til samfundet.

  Betingelsen er, at udlændinge her i landet køber ind på vestlige værdier og ikke begår kriminalitet.
  nyeborgerlige.dk/politik/oekonomisk_plan/

  Jeg kan se, at vælgerne ikke aner, hvad vi har lavet. De forstår det ikke. De tror på Pernille Vermunds vrøvl.
  http://www.a4nu.dk/artikel/klimatosser-er-en-af-df-s-bedste-udtalelser

  At der med Stram Kurs og Nye Borgerlige er en smule håb om, det jeg ser som, rigtige borgerlige får stemmer mod enorme enorme offentlige udgifter er kun et plus.
  Omend stemmerne endnu er få. Tak.

  Kommentar by Peter Buch — 7. juni 2019 @ 07:50

 152. Beklager, hvis det tidligere er nævnt:

  De Radikale i Gellerup, afstemningssted Globus1
  Gellerup – Globus 1 – største parti
  Antal stemmer: 1.115 (+959)
  Andel i procenter: 34,2 (+29,1)

  Samme tendens i Vollsmose, Tingbjerg, Ydre Nørrebro osv.

  Muslimer elsker de Radikale, der elsker muslimer. De Radikale er ganske simpelt det mest landsskadelige parti, man kan finde.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 08:19

 153. …dagens ondskabsfulde: Jokke (Joachim B. Olsen) får nu rigtig god tid til at gokke. Og kuglestøde, også kaldet lommebillard.

  For de politisk korrekte er det nok noget af en nedtur, at de ikke kan klandre NB for skæv kønsfordeling. 2+2 såmænd.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 09:42

 154. »Imamen har stået og sagt, at man skal huske at komme ud og stemme dagen efter, og specifikt sagt, at vi kan stemme på De Radikale og Enhedslisten, for det er de to partier, der kan støtte op om os muslimer i Danmark,« forklarer Chadi Ali Kayed.

  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11430407/de-radikale-stoevsugede-stemmer-i-bydele-paa-ghettolisten

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 7. juni 2019 @ 11:01

 155. Så er vi helt enige Henrik Petersen 17:03 :-)
  Der er IGEN (zero, 0) flygtninge i DK! Fordi ingen af dem var personligt, politisk forfulgt i det land de rejste ind i DK fra. F.eks fra Tyskland, hvor de selvfølgelig ikke var personligt, politisk forfulgt.

  Som nævnt, er asylsystemet er et kæmpe svindelnummer, der skal supplere det efterhånden forsvindende proletariat som venstrefløjs partierne skal leve af.

  Det samme ses i USA, hvor Karavanen af asylsøgere ved grænsen til Mexico, ifølge Demokraterne skal supplere de 11 mio illegale immigranter, der allerede er i landet. Det skal sikre at USA aldrig nogensinde igen får en præsident fra det Republikanske Parti!

  De illegale immigranter som Obama&Co kaldte “Undocumented Democrats” :-)

  Kommentar by A-mad — 7. juni 2019 @ 11:28

 156. -> C.B. Olafsson

  “Noterer, at selv let kritik af blogfather Møller omgående druknes i endeløs ‘moderation.'”

  De senere uger har jeg kun ikke-godkendt kommentarer fra Michael Laudahn (Off tonic-jødehad, ofte i absurde længder), og ‘Dan Hansen’, som opfinder et nyt alias næsten dagligt indtil han mistede modet. Kalder mig skiftevis for radikal og kommunist.

  Jeg har ikke nogensinde bannet en kommentar fra en ‘C.B. Olafsson’, og du har sådan set kun skrevet to – lige i træk omhandlende min moderation. Bloggens Akismet-filter kræver som minimum en godkendt kommentar, og der kan godt gå timer før den godkendes. Læser sjældent de enkelte kommentarer, og kom i morges eksempelvis til at godkende tre enslydende fra ‘Piet’ (to er slettet nu).

  Filteret giver mulighed for at lave en præventiv moderation (skal godkende fra et navn/IP-adresse, emailadresse) eller en direkte til spambakken (samme parametre). Her figurerer du ikke, ej heller en god kampfælle fra Fyn eller eksempelvis Revisoren. Jeg skal godkende alt fra dem – uvist af hvilken årsag. Min dag går lidt for stærkt, til at jeg vil bruge tid på genere læsere der foretrækker Venstre, De Konservative eller Dansk Folkeparti. Jeg synes ikke det var katastrofevalg. På ingen måde. Nye Borgerlige er på tinge!

  Vi ses ikke på Mosbjerg. Det må jeg lære at leve med.

  Kommentar by Kim Møller — 7. juni 2019 @ 14:37

 157. > A-mad 11:28

  Vi plejer at være enige eller i det mindste at være uenige på velargumenteret vis. Tak for det!

  Jeg har ikke eksploreret nærmere, men der er faktisk direkte fly fra Lahore (Pakistan), Baghdad (Irak), Amman (Jordan) og Beirut (Libanon) til Kastrup.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 14:50

 158. >155 Anno Marx dazumal 11:28
  …Det skal sikre at USA aldrig nogensinde igen får en præsident fra det Republikanske Parti!…
  Eller, det skal sikre at USA fortsætter dets kurs mod et socialistisk totalitært styre. For hvornår har USA’s præsident(er) overholdt The Constitution?
  Spørgsmålet kan føres hjem: Hvornår har politikerne i hoppeborgen overholdt Danmarks Riges Grundlov?

  Kommentar by Anonym — 7. juni 2019 @ 15:01

 159. Nu begynder fronterne så småt for alvor at trække op. Nogen vil sige, at det Paludan-effekten. Jeg vil sige, at lige under vores civiliserede samfund, ligger det fjendskabet til dem, der vil tages vores land og lave det om. De fleste danskere er bare ikke nået til smertepunktet endnu. Når jeg ser vore politikere, især dem fra De Radikale, ser jeg nogen, der lever et parallelt liv i forhold til det, jeg lever, hvor muslimsk levevis og regler langsomt, men sikkert underminerer, alt det jeg, såvel som De Radikale, er udsprunget af.

  Kommentar by Uno — 7. juni 2019 @ 17:05

 160. Tak fordi du checkede det Henrik Petersen 14:50. Jeg overvejde selv at checke det. Men hvor mange kom ud af et fly direkte derfra og sagde “asyl” i paskontrollen efter landingen i “friheden”? Det kan ikke være mange, men de oplysninger kan vel uden videre indhentes? Er de hemmelige?
  Slag på tasken? I alt indtil i dag år 2019: 2, 12, 32 eller 100? Eller deromkring. Det batter ikke meget:-)

  Kommentar by A-mad — 7. juni 2019 @ 22:10

 161. PS. SENESTE NYT FRA ASYLINDUSTRIEN Så lige denne 01.05.2019 HVOR MANGE KOMMER, OG HVORFRA? (klip fra refugees.dk)

  Antallet peakede i slutningen af 2015 med 21.000 nyankomne

  I 2018 er der taget 2.600 nye asylsager under behandling i Danmark, og 1.652 har fået asyl.

  Der ankommer kun 2-300 pr. måned, og dette tal har været stabilt lige siden foråret 2016

  Tilbage i 2015, under den såkaldte flygtningekrise, var antallet af nye asylansøgere helt oppe på 21.000.

  Hvor kommer de fra?
  som et ret nyt fænomen har en femtedel af ansøgerne søgt om asyl selvom de allerede havde lovligt ophold; typisk pga. familiesammenføring. Disse kaldes “fjernregistrerede”.

  Siden 2013 har syrere udgjort den største gruppe, men i sommeren 2016 kom der flere afghanere.

  I 2014 lå Eritrea lige pludselig nr. 2 på listen, faldt til nr. 8 i 2016, men er nu i 2018 helt oppe på førstepladsen – dette skyldes dog mest de ægtefæller, som har fået familiesammenføring og søger om asyl efterfølgende.

  I efteråret 2015 var der en pludselig og kortvarig stigning i antallet af iranere.

  I 2019 er top 5 nationaliteter foreløbig: Syrien, Eritrea, Marokko, Georgien, Somalia.

  41% af asylansøgerne i 2016 var børn under 18 år. Andelen af uledsagede mindreårige var stigende siden efteråret 2015, men er nu faldet igen. I 2018 var kun 7% af asylansøgerne uledsagede mindreårige.

  Kommentar by A-mad — 8. juni 2019 @ 09:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper