7. juni 2019

Chr. Langballe (DF): “… vi er jo ikke døde med støvlerne på. Vi er døde, fordi vi har været fraværende”

Næppe var valget overstået, før Henrik Dahl (LA) skabte overskrifter med et frontalangreb på Anders Samuelsens linje. Den gode Christian Langballe (DF) fortrød hurtigt sin bitre opdatering, hvor han gik i rette med ‘råbeartisten fra Stram Kurs og plastik- og silikonemennesket fra Nye Borgerlige’. Hans kritik af Dansk Folkeparti i Berlingske, tjener ham dog overordnet til ære.

“Jeg er jo ikke den socialdemokratiske del af DF. Det er en kendt sag. Hvis vi gerne vil være en kopi af Socialdemokratiet, skal vi bare huske på, at socialdemokrater altså har det bedst i Socialdemokratiet. Vi har jo givet dem et alibi for at søge tilbage. De er jo søgt over til moderpartiet. Jeg synes, vi skulle være der, hvor vi siger: Vi er nationalkonservative. Det er vores platform, og så må de andre gøre, hvad de vil. Jeg synes, vi ligger for meget under for, hvem vi nu skal samarbejde med og være støtteparti for. Vi skal have vores egen profil.

Det sidste er jo bare, at jeg ikke har noget imod at dø med støvlerne på. Men vi er jo ikke døde med støvlerne på. Vi er døde, fordi vi har været fraværende. Og det er jo bare sådan, som det er.” (Christian Langballe, 6. juni 2019)

(Kim Christiansen afviser Radio24syv, der smadrede hans politiske karriere, 6. juni 2019; Foto: FB)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/101932/trackback

59 Comments »

 1. Der skulle vel stå Kim Christiansen, ikke Christensen. Og at ødelægge hans politiske karriere, det stod han altså selv for med den tåbelige vej, kun designet til at øge værdien på hans eget domicil.

  Kommentar by hehhhh — 7. juni 2019 @ 16:22

 2. Pia Kjærsgaard og de fleste andre fra Fremskridtspartiet har haft mere end travlt med at angribe Rasmus Paludan og Nye Borgerlige da de fejlagtigt har troet at de stjal vælgere fra dem. Sandheden er jo at deres vælgere er rendt tilbage til socialdemokratiet.

  Kommentar by Søren — 7. juni 2019 @ 16:23

 3. Nå tak, forstod den heller ikke helt. Ah, det var Omfartsvejsordfører Kim Christiansen.
  Den samfundsøkonomisk helt uduelige og meningsløse Tullebane dør vel også snarest?
  Og før nogen får ondt i metangasudslippet, stemte jeg faktisk på desværre fravalgte Martin Henriksen, DF.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 16:25

 4. -> hehhhh

  Stavede hans navn rigtigt, men ændrede det da jeg tjekkede Okmans opdate, og satsede på hun havde styr på det. Hun taler jo ofte om han i ‘Det vi taler om’. Nu er navnet stavet rigtigt. Håber jeg.

  Kommentar by Kim Møller — 7. juni 2019 @ 16:35

 5. @Kim Møller

  Jeg er ikke bekendt med den begivenhed, der smadrede din politiske karriere.
  Kan du fortælle historien?

  Kommentar by Larsen — 7. juni 2019 @ 16:40

 6. https://www.facebook.com/groups/206397519446606/permalink/2299881683431502/?sfnsn=mo

  Kommentar by Anonym — 7. juni 2019 @ 16:44

 7. Christian Langballe er en sympatisk mand, synes jeg. Men som jeg tidligere har været inde på, tilhører han og Krarup-familien en særlig fraktion af DF, og måske har de først forstået det nu, hvor det i hvert fald for et stykke tid er alt for sent.

  Det mest interessante i analysen af DF’s deroute er imidlertid af en sådan art, at jeg tvivler på, at det vil få opmærksomhed her på bloggen, hvor det falder helt udenfor både blogejerens og de sædvanlige kommentatorers sædvanllige forståelsesrammer. Måske er disse Venstre-stemmende tidligere DF-supportere i virkeligheden ret ligeglade med den kreds omkring Trykkefrihedsselskabet, der i årevis har hadet “de liberale”.

  Ja, DF tabte mange stemmer til Socialdemokratiet og Nye Borgerlige,

  men de fleste tabte stemmer giK til VENSTRE!

  Er der nogen, der kan hjælpe mig med en forklaring på, hvad Efelerin Efesi er? En tyrkisk nationalhelt eller nationalbevægelse, der har fået fornyet aktualitet?

  Kommentar by Peter D. — 7. juni 2019 @ 16:50

 8. Velkommen tilbage, Peter.

  Kommentar by Johnson — 7. juni 2019 @ 16:53

 9. > Møller 16:35
  Hvis du tænker på Ditte Okman, er det nok lidt af et vildskud.

  Hun har læst 6 år på KU, dog så vidt vides uden afgangseksamen. Hun har vist læst lidt journalistik, hvilket enhver kan gøre, da journalist ikke er en beskyttet titel, og hun har arbejdet på ‘Se og Hør’. Samt for Venstres pressetjeneste.

  Bestemt et adelsmærke for en skribent, der udnævnte en ansat på Christiansborg til ‘fucked up medicineret psykisk syg’. Så blev hun vist nok fyret fra Venstres pressetjeneste.

  Næppe den mest troværdige kilde. At hun heller ikke kan skelne mellem Christensen og Christiansen taler ikke til hendes fordel.

  Kim Christiansen har primært gjort sig bemærket mht. en omfartsvej i Mariager, hvor der kommer en skolebus et par gange om dagen + en ølbil til hans bodega. Det var så den tunge trafik.

  Fred være med ham, han er garanteret bedre som bodegaejer end som politiker. Skulle jeg komme på de kanter, besøger jeg da hans bodega, der kan vel ikke være mange i Mariager.
  Men fjorden er rimeligvis et besøg værd.

  På sjov vis minder han mig lidt om Kresten Poulsgaard, der mente, at Danmark er for lille et sprogområde til egen ballet. Poulsgaard endte som en godmodig og venlig pølsemand.

  OT klarer Vermund sig betydeligt bedre i dronningerunden end P. Skipper og U. Elbæk, ingen overraskelse dér.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 17:05

 10. -> Larsen

  Jeg har ingen politisk karriere.

  Kommentar by Kim Møller — 7. juni 2019 @ 17:12

 11. Det er altid en god ting, at skriver man et indlæg når man er kørt op, så lader man det hvile, til dagen efter, hvor vreden måske er forduftet. Det burde sådan en præstemand vide.

  Jeg har som mange andre på denne blog, stoppet med at sætte kryds ved DF. Årsag er tilstrømningen i 2015, hvor DF skulle have afkrævet Løkke nogle indrømmelser der battede, men det undlod man at gøre. Partiet var blevet mageligt af den megen medvind, og var oratorisk tandløs, med få undtagelser, Martin Henriksen og Morten Messerschmidt.

  Partiet har fået tandløse indrømmelser, der intet gavnede, det er ren symbolpolitik. Der kommer stadig alt for mange muslimer til Danmark.
  Når man ved, at mange tidligere socialdemokrater skiftede til DF, så er det ærlig talt ikke særlig smart, at formanden flirter med liste A`s formand. Man skulle have beholdt den markante profil man havde i starten af partiets historie.

  Det mest deprimerende er, at partierne Det Radikale Venstre, Enhedslisten og SF, der altid har stået for en meget imødegående politik overfor muslimer, når har fået så meget medvind. Det kan iøvrigt også undre, at V gik markant frem.
  Det er ikke lyse udsigter for Danmarks ve og vel.

  Viljen til sejr, skal altid være større en frygten for nederlag

  Kommentar by der Adler — 7. juni 2019 @ 17:12

 12. Ja, DF har været meget fraværende under TULLESENS “LEDERSKAB”. Åndsfraværende! Plus at partiet fremtræder som et selvtilfreds, sølle og dumt parti. Tullesen burde frivilligt træde tilbage. Magen til klovn skal man da lede længe efter. Man kan næsten sammenligne ham med Uffe Elbæk. Til Tulles “forsvar” skal dog siges at hele topledelsen i partiet åbenbart er selvtilfredse levebrødspolitikere, som længe kun har været i politik for deres egen skyld, og slet ikke for Danmarks og danskernes skyld.

  DF kunne i dag have været et meget stort parti, men Tullesen og co. har forkludret alt. Man kunne i 2o15 have sat sig på justitsministerposten, på forsvarsministerposten, på udlændingestyrelsen, sundhedsministeriet og andre indflydelsesrige poster. Løkke var gået med til alt for at være statsmedister. (Ligesom Helle T-S gav køb på alt i det sorte tårn)

  Så er det også skandaløst at DF ikke fastholdt Løkke på hans “straks-stop”. Istedet fik V og K lov til upåtalt at importere op mod 8O.OOO migranter yderligere. Og da Løkke var på vej til Marokko gjorde DF og Tulle igen en ynkelig og ussel figur. DF har også snydt folkepensionisterne for inflationstillæg og julehjælp m.m. Og Tullesen var tavs da V slagtede løs på sundhedsvæsnet og velfærden. Ja, DF hjalp ligefrem med at forringe hjælpen til arbejdsløse og hjemløse. Og DFs grænsekontrol er stadig hullet som en si. Hvorfor har DF aldrig, aldrig været på barrikaderne overfor Lars Luskebuks??

  Tullesen er en taberfigur. Han har ikke bare tabt DFs mærkesager på gulvet, han har tabt hele Danmark ned i en dyb afgrund. Vi kommer nok aldrig over at DF svigtede hver gang det gjaldt en vigtig sag. Vi kunne nu have haft et Danmark styret af DF hvis DF-toppen havde været sin opgave voksen. I stedet får vi en radikal og rødsocialistisk regering som indenfor få måneder vil gøre Danmark til en kopi af Sverige.

  Se Snaphanen osv.

  Kommentar by tp — 7. juni 2019 @ 17:20

 13. @Kim Møller

  Undskyld. Min fejl. Jeg fik forvekslet dig med Kim Christiansen.

  Kommentar by Larsen — 7. juni 2019 @ 17:24

 14. > Peter D 16:50

  Prøv imdb.com. Ser ud til at være en tyrkisk film fra 1952. Hvad den handler om har jeg ingen anelse om. Der ligger også noget tyrkisk brægeklagen med samme titel på tuben.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 17:44

 15. update> <opdatering

  Kommentar by Nielsen — 7. juni 2019 @ 17:48

 16. Min trøst i disse rødfacist, neo-kommunist globalist-fantast-dage er: forurening blev løst af katalysatorer /rensning af vand osv og sygdomme med medicin, olie- opbrugt løses med grøn energi så mon ikke der kommer en løsning fra en opfinder!løsningen kommer ikke fra socialismen

  Kommentar by H. Nielsen — 7. juni 2019 @ 18:25

 17. Det helt rigtige svar Møller.

  Et andet kunne være børster Morten østergård tænder?

  De røde er på krigsstien. De vil prøve, at håne og ydmyge alle, der er det mindste højreorienterede. De er ikke kun dårlige tabere. De er også dårlige vindere.

  Kommentar by XXXXX — 7. juni 2019 @ 19:01

 18. Overfaldsmændenes tilhør får vi nok aldrig at vide.
  https://ekstrabladet.dk/112/mistaenkte-anholdt-efter-groft-overfald-paa-lesbisk-par/7665344

  Kommentar by Anonym — 7. juni 2019 @ 19:22

 19. Nu var der et indslag i Nyhederne på Tv2, hvor det blev præsenteret som lidt af en solstrålehistorie, at muslimerne har stemt Radikale Venstre. En FULDKOMMEN ukritisk vinkling, hvor nogle ikke-stenkastende søde muslimer fortæller, at Morten Østergaard taler til hjertet. Hvor er den kritiske journalistik? Når muslimer stemmer som gruppe, så cementerer de jo, at de er klantænkende i stedet for at være individer. Det burde dybest set være uinteressant, at de er muslimer, ligesom kristne kan stemme på alle mulige partier. Hvorfor sætter journalisten ikke det scenarie frem, hvad der sker den dag, hvor demografien har ændret sig, og muslimerne stadig stemmer som muslimer og ikke frie indvider? Hvorfor ønsker journalister ikke at berøre sandheden, men vil hellere jorde det samfund, som vi kender? Ja, de åhh så kritiske journalister og alle de ventreorienterede narrehatte er kældermennesker af rang.

  Kommentar by PiusXll — 7. juni 2019 @ 19:53

 20. Landsforrædderen Morten Østergård har dog ret i, at det bliver rart at slippe for DF’s symbolpolitik.

  Kommentar by Ole — 7. juni 2019 @ 20:15

 21. @Pius12 #19

  Det er fordi man på de landsdækkende mere eller mindre har smidt kritisk tænkning ud af vinduet, og ladet følelserne være vejviser.
  Vi har en masse engelsksprogede kritiske medier på Youtube blandt andet der klart ville eksponere problemet med hvad muslimer stemmer og hvad der betyder for ikke-muslimer jo flere de bliver og jo flere stemmer deres islam-enablers i Radikal og Enhedslisten får.

  Det vil betyde afviklingen og i sidste ende døden for kulturelt og religiøst Danmark som dansk. Muslimer er bestemt ikke interesseret i at afvikle Islam som religion.

  Men forvent ikke at Tv2 og DR kæmper for dansk kultur og territorie med næb og kløer. De er ligeglade, og DR har det som mål at Danmark skal ændres kulturelt og etnisk for altid, nemlig gennem muslimsk etnisk indvandring og også dem der er her bliver flere og flere med lynets hast.
  Den STØRSTE bombe under et dansk Danmark er hvor mange børn muslimer får kontra ikke-muslimer og hvor mange de er og bliver i de områder hvor de er koncentreret i dvs det man på forkvaklet dansk kalder Ghettoer, men som reelt set bare er muslimske enklaver.

  Kommentar by Endnu en vantro — 7. juni 2019 @ 20:25

 22. DF er helt og holdent selv skyld i deres nedgang. De har svigtet deres egen kritiske indvandrings-politik og skidt på de vælgere der betroede dem deres stemme.

  Kommentar by Santor — 7. juni 2019 @ 20:36

 23. @ PiusXII – 19:53

  Se DR1 TV-Avisen fra 18:30 på nettet (fra ca. 10:57 og frem i app’en). Bagefter vil du synes, at TV2-indslaget havde en næsten fremragende vinkling! Hos DR behandler man kun den forøgede valgdeltagelse i ghettoerne, og her bliver der virkelig jublet. TV2 er bare en anelse mindre rød end DR – og ja, det er bare en anelse, men trods alt bedre end ingenting (i disse tider må man tage, hvad man kan få!).;)

  Kommentar by R. W. Emerson — 7. juni 2019 @ 20:52

 24. Som en anden kommentator tidligere bemærkede; “måske de radikale hurtigere kan få ødelagt det hele, så genopbygningen kan begynde tidligere”. Husk at når alt er ødelagt, drager græshopperne videre. Danmark er ikke et sted for arbejdssky kameldrivere og røde nasserøve. Når først alt ophører med at virke og vinteren bliver lang og kold, så skal I fandme se der bliver udvandring. Det bliver en kynisk tid, men det er åbenbart sådan folket vil have det.

  Kommentar by Lider af danskhed — 7. juni 2019 @ 21:00

 25. #20 Det er også en af venstrefløjens sejre, at de har formået at kalde reelle stramninger for symbolpolitik. Som om de borgerlige ikke førte reel politik. NEJ, den såkaldte symbolpolitik er realpolitik, fordi det betyder en reel nedgang i tilgangen af muslimer og en reduceret udgift til dem, der er her. Som noget af det første vil vi sikkert se (forhåbentlig tager jeg fejl), at den nye regering skrotter integrationsydelsen og kontanthjælpsloftet efter pres fra støttepartierne, og det vil gøre det mere attraktivt for muslimer at komme til DK og vil under alle omstændigheder øge udgifterne til herboende muslimer, hvor mange har været på offentlig forsørgelse i et utal af år og sikkert vil forblive med at være det resten af deres liv.

  At det er lykkedes venstrefløjen at definere stramningerne som symbolpolitik, viser, at den egentlig opgave for de borgerlige i fremtiden er at få vendt bevisbyrden om. I dag er det de borgerlige, der fremstår som de onde og skal forsvare alt, mens venstrefløjen fremstår som de moralsk gode og altid kan begynde i angrebsposition. Diskursen skal vendes FULDSTÆNDIG om. Man skal stå ved, at man er borgerlig, fordi det er det eneste moralsk korrekte, mens venstrefløjen kun vil smadre og ødelægge og nasse og være gode for andre folks penge.

  Kommentar by PiusXll — 7. juni 2019 @ 21:03

 26. # 21 Endnu en vantro Ja DR og TV2 er ligeglade og nu belønnes de for deres ligegyldighed af den kommende regering

  Kommentar by PiusXll — 7. juni 2019 @ 21:20

 27. # Emerson Ja du har ganske givet ret. Journalister har en kæmpe evne til ikke at VILLE se elefanten i lokalet. Det er ren komiske Ali. Bomben flyver lige bag dem, mens de glade beretter om den store valgdeltagelse blandt muslimer. De ser ingenting, de hører ingenting, de vil ikke.

  Kommentar by PiusXll — 7. juni 2019 @ 21:23

 28. Pia har formået at smadre DF til atomer, det var bestemt ikke hendes hensigt men det blev resultatet af et upassende forsøg på at komme ind i det fine selskab hos sosserne, der før kaldte dem ikke-stuerene. Men DF var åbenbart stuerene nok til man kopierede deres politik, så det er vel reelt S der på mange områder har stjålet fra DF. Alligevel ligger DF nu i ruiner med mere kommende indre uro, men hvem ved hvor længe, S skal jo nok dumme sig som de plejer og falde igen senest om fire år.

  Kommentar by LarsB — 7. juni 2019 @ 21:35

 29. @ 25 Pius VII

  ” NEJ, den såkaldte symbolpolitik er realpolitik, fordi det betyder en reel nedgang i tilgangen af muslimer og en reduceret udgift til dem, der er her.”

  De såkaldte indførte stramninger, har ikke den store virkning. Hvis folk ikke frivilligt vil udrejse, så står Danmark magtesløst. Hvorfor bringer man sig selv i en sådan situation!

  Man kan voldtage, myrde og hvad ved jeg, og vi kan ikke smide affaldet ud. Det er muligt, at der ikke i år er kommet så mange til landet, men dem der kom i 2015, de får nu familiesammenføring, men det snakker Løkke ikke om, næh,-det går så godt, og flere og flere får uddannelser og kommer i arbejde. Løgn på løgn.

  Paradigmeskifte, endnu en løgn. En meget kriminel gruppe er somalierne, og det er næsten umuligt at sende retur, fordi Somalia nægter at tage imod egne borgere. Regeringen har bestem, at fra næste år og 3 år frem, så er der afsat vistnok 2.8 milliarder til landet. Hvorfor holder man ikke de penge tilbage.

  Det gør man ikke i Danmark, for man kan skalte og valte som man vil, stjæle, bedrage og hele paletten rundt, og der er ingen konsekvens.

  ” Man skal stå ved, at man er borgerlig, fordi det er det eneste moralsk korrekte.”

  Jeg har meget svært ved at se, at f.eks.liste C og V skulle være borgerlige. De har gjort alt for at destabilisere Danmark. Liste C er hverken konservativ eller et folkeparti.
  Løkke har fulgt slavisk i Merkels kølvand, og han ønsker ikke at udfordre diverse konventioner, eller at stoppe tilgangen af mellemøstlige nassere.
  Hvorfor bliver man ved, at modtage en dødvægt af arbejdssky muslimer, hvis kompetancer er gedehyrder, daglejere og dadelplukkere.

  Velfærdskommissionen skrev i 2006: “Hvis erhvervsdeltagelsen for herboende og fremtidige indvandrere og efterkommere svarede til en gennemsnitsperson af dansk oprindelse, ville det samlede, langsigtede finiansieringsproblen for den offentlige sektor blive reduceret med 4/5.”

  Men, man bliver bare ved med at snakke og snakke. Man behøver ikke være professor i økonomi for at vide, at intet samfund kan blive ved med at fodre en befolkning, der hvert tiår bliver større og større, og læsse byrden overpå en gruppe der bliver mindre og mindre.

  Det man fodrer, det er en gøgeunge, der på sigt vil ødelægge det land, som vi og vore forældre + bedsteforældre har skabt. Der blev skabt et samfund, som var misundelsesværdigt i den øvrige verden. En forkælet generation af usselrygge, der er løbedrenge for muslimen, gør alt for at ødelægge det.

  Dagens såkaldte politikere, skulle have et los bagi, og smides ud på historiens losseplads, da de har negliseret advarselslamperne der nu i fire årtier har blinket rødt.

  Kommentar by der Adler — 7. juni 2019 @ 21:43

 30. Symbolpolitik er vel ganske enkelt politik som ikke virker. Stramninger som ikke virker, er vel symbolpolitik. Politikere som foregiver at de strammer, men samtidig lader 7O-8O.OOO ekstra evighedsturister strømme ind, er vel hyklere og svindlere, sagligt set. Hvordan man end vender og drejer det.

  Kommentar by tp — 7. juni 2019 @ 21:48

 31. # 29 Adler Jeg er enig med dig langt hen ad vejen, men når jeg siger, at symbolpolitikken også er realpolitik så er det, fordi det trods alt har en virkning. F.eks. havde den udskældte smykkelov formentlig den effekt, at DK blev omtalt som et racistisk land, og det har formentlig afholdt visse muslimer fra at søge hertil. Og jeg vil tro, at både integrationsydelse og kontanthjælpsloft har sparet DK for rigtig mange penge, MEN når det er sagt, så er jeg ganske enig i, at det LANGT fra er nok. Ikke integrerbare muslimer skal selvfølgelig ud af landet.

  Kommentar by PiusXll — 7. juni 2019 @ 21:57

 32. Ps: Det er vist ikke venstrefløjen der taler om symbolpolitik. Det er normalt de dansksindede, som er utilfredse med de alt for slappe “stramninger”.

  Kommentar by tp — 7. juni 2019 @ 22:00

 33. # 30 tp> jeg er ikke jurist og kender ikke konventionernes EU-samarbejdets præcise betydning for DK. Men kunne vi have undgået “flygtningene” i 2015? Jeg spørger helt åbent. Jeg ville ønske, at vi kunne have undgået dem, men var det reelt muligt? Kunne vi have afspærret grænsen? I givet fald skulle vi have gjort det. Er det ikke derfor, vi skal ud af konventionerne om nødvendigt?

  Kommentar by PiusXll — 7. juni 2019 @ 22:02

 34. I Sverige er en slags folkemord eller stedfortræder-krig i gang. Ikke mærkeligt, for kommunister plejer jo at igangsætte “udrensninger”. Og det er kommunister (forklædt som humanister, feminister, klimafrelsere, eksperter og verdensreddere) som regerer Sverige.

  Hvad med noget mere debat om det faktum at Danmark ligner Sverige mere og mere! Hvad med debat omkring broen over til Malmø. Hvad med at diskutere de horrible tilstande i Malmø mv.

  Kommentar by tp — 7. juni 2019 @ 22:16

 35. der Adler 21:43 skriver det så udmærket, idet jeg tillader mig en fortolkning:

  Fuld stop for ulandsbistand til disse shitholes, til de modtager deres egne statsborgere.
  Det gælder Somalia, Irak, Afghanistan samt en hel del andre lande.

  Somalia fik i bistand – fra Danmark alene – ca. kr. 120 millioner i 2018.
  Man kan, med noget besvær, da Danida og Udenrigsministeriet ikke ønsker for megen offentlighed, finde tallene.

  Jeg tør ikke gætte på, hvad somaliere i Danmark koster årligt, dvs. i offentlig forsørgelse for ikke at tale om fængselsforsørgelse. Danmarks Statistik oplyser ikke den slags, der ellers burde være relativt let at føre statistik over. Men hvorfor ødelægge den gode stemning?

  Den tidligere Socialstyrelseansatte Britta Nielsens underslæb er vand ved siden af.

  > PiusXII 22:02
  Jo naturligvis, jævnfør Dublin-konventionen, ifølge hvilken der skal søges asyl i første sikre land, man flygter til.
  Danmark kunne derfor sagtens have afvist “Vandrelauget Arabere/Negre” til Tyskland, som så kunne have sendt dem baglæns, formentlig til Grækenland og Italien.

  Men næ nej, det er da sjovere for politiet at spille klappe-kage og andet hejs samt stoppe trafikken på motorvejene.
  Heldigvis vadede græshopperne i høj grad videre til Sverigstan uden at ødelægge for meget.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 22:36

 36. Kan man mon få lidt tilskud fra statskassen som kamel klapper, det er da dyrevelfærd i topklasse. Jeg skal nok tage en grøn tophue på imedens.

  Kommentar by Jsch. — 7. juni 2019 @ 22:36

 37. # Pius 22.O2: Ja, efter min mening kunne vi godt have undgået den store indstrømning 2o15-2o19. DF kunne have sagt til Løkke: Enten overholder du dit straks-stop løfte, eller du får et mistillidsvotum. Men DF foretog sig intet. DF toppen snorksov. Mange lande ignorerer konventionerne. Vi kunne også forlængst have opsagt dem. Problemet er at de radikale rødkålshoveder og gak-gak humanister har infiltreret alle partierne. Der er ingen vilje til at bevare og forsvare fædrelandet/folkehjemmet. Selv MAROKKO-traktaten har DF accepteret. Den er en plan for Danmarks ødelæggelse. Statsmedisteren er ikke borgerlig, men et rødkålshoved. Danskerne i bred almindelighed forstår ikke nationens og deres egen situation. Ellers havde de arrangeret store protestdemonstrationer og strejker. For enten kommer vi væk fra den røde kurs, eller samfundet ender som et rædselskabinet á lá Libanon og Sverige.

  Se black pigeon om Kalergi-planen, om Merkels migrant crisis, om EU=Europas undergang, om Marokko-pagten.

  Kommentar by tp — 7. juni 2019 @ 22:37

 38. DF var fraværende i 2015, da Merkel åbnede slusserne, og Løkke brød sit løfte. DF var fraværende da Løkke tog til Marokko, og underskrev en pagt, som blev fejret af Islamisternes terrordrab på to naivistiske teenagekvinder fra Norge og Danmark. DF burde have sat Løkke stolen for Døren for længst…..hvad var det Kristen Poulsgaard sagde om Thuelsen Dahl under Fremskridtspartiets opløsning (fra en talerstol)?- Og så var der selvfølgelig den nepotistiske trafik idiotsag om Thulebanen og omfartsvejen i Marariager.

  Men at vælgerne gik fra DF til Venstre…..Det er for idiotisk…af vælgerne…At man stoler på Løkke over en dørtærskel…..trist.

  Kommentar by Michael Unna — 7. juni 2019 @ 22:45

 39. Tal fra 2017 om asylansøgere:

  Tyskland ca. 222.000
  Sverige ca. 26.000
  Danmark ca. 3.000

  Kilde: http://nyheder.tv2.dk/udland/2018-06-28-se-kortet-saa-mange-asylansoegere-har-de-forskellige-eu-lande-taget

  Bemærk øverst i artiklen fotoet af de mange unge og stærke negermænd. Typisk fra Congo, Sudan, Senegal osv.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 22:50

 40. > Michael Unna 22:45

  Marrakech-erklæringen af 18. december 2018 blev ikke underskrevet, den skulle blot vedtages ved akklamation, dvs. at ingen af de deltagende lande stemte imod. Sådan gik det da også. De, der var imod, blev hjemme. Fx Ungarn.

  Om jeg husker ret, sendte Danmark Inger Støjberg derned, ikke Statsministeren, ikke Udenrigsministeren.

  Erklæringen er ikke juridisk bindende og skal ikke inkorporeres i de enkelte nationers lovgivning, men lur mig, om ikke det indebærer accept af flere negre og arabere i vesten.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 23:03

 41. Til orientering : Som valgtilforordnet kunne jeg konstatere at 7-8 % af vælgerne, som er DFs kernevælgere ikke mødte op til hverken EP eller folketingsvalget. En iagttagelse som også andre bemærkede.- Vi bemærkede også at mange traditionelle “sofavælgere” ( socialdemokrater ) mødte op til folketingsvalget. Så kendsgerningen er nok snarere, at der er sket en udskiftning af ” sofavælgerne “.- Langballes analyse er korrekt : Den nationalkonservative politik er rygmarven i DF, og den er igennem adskillige år blevet svigtet. Eksemplerne er talrige. De blev bl.a. fremført i et indlæg ved sidste landsmøde

  Kommentar by dansker — 7. juni 2019 @ 23:24

 42. Valgdeltagelsen her var under 80%.-

  Kommentar by dansker — 7. juni 2019 @ 23:28

 43. Orientering: Omfartvejen ved Mariager skal aflaste fjordvejen–til gavn for turismen og erhverslivet– hvor der 24/7 kører et par hundrede lastbiler. Lastbilkørsel i Mariager by har været forbudt i mange år. – Medierne har kørt groft antispin på DF på vejsagen.– Som sædvanlig.

  Kommentar by dansker — 7. juni 2019 @ 23:41

 44. DF har groft svigtet vælgerne. Både ved ikke at gå i regering efter 2015 valget, knæfaldet for motorvejsinvasionen kort efter og ikke mindst beviset på deres taburetklæberi i december, hvor de lod Lykke underskrive FNs Migrant Pagt i Marokko*. Dertil kommer, at de naivt lader sig håndfodre med Løkkes kalorietomme godbidder (som f.eks. Lindholm, oprettelse af et fængselsafsnit i udlandet, 37kr. ekstra pr. måned til pensionister o.s.v.). DFs forhold til EU ligner efterhånden også MS for levebrødspolitikkere.
  * Medieforliget ikke at forglemme.

  Lokalt har DF også svigtet deres vælgere. Som bl.a. her i Thisted Kommune, hvor vi havde store asylcentre og hvor vi med DF på formandsposten (nu næstformand) for social og sundhedsudvalget må bøde for løbske budgetter (til forkerte beslutninger), med massive nedskæringer på ældre- og handicapområdet til følge.

  Når man så tillige oplever arrogant overlegenhed, manglende selverkendelse og “hop med på popularitets-vognen”, så er det da helt klart, at krydset sættes andre steder.
  De fleste er gået tilbage til tidligere fusere og vi andre har valgt at støtte dem, der også har fået nok af levebrødspolitikkernes misrøgt af vælgerne.
  Hvad har DF valgt? -> at høre mere på klimavælgerne fremover!

  GODT at vi fik NB ind. SK følger ved næste valg.
  Men gyyys for et valg, hvis Fandens Tilbedere fortsætter deres Taqiya og kupper de partier, der fik dem til at stemme.

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. juni 2019 @ 23:45

 45. Det var iflg. flere kilder Lars Løkke selv der skrev under. Pagten er bindende, det med at påstå at den ikke er det, er teori, spin og vildledning.

  Unna, hvad sagde Poulsgaard om Tullesen?

  Marokko-traktaten er en aftale mellem EU og landene om at indføre stats-censur!!! og om at modtage MANGE, MANGE, MANGE FLERE EVIGHEDSTURISTER FRA AFRIKA.

  Se dog hvad you tube og black pigeon beretter om kalergi-planen, Europas opløsning og Marokko-traktaten, terror i Paris osv.

  Kommentar by tp — 7. juni 2019 @ 23:56

 46. Henrik Petersen — 7. juni 2019 @ 23:03:

  Der er du da en ombæring bag efter, for Støjberg sagde nej og Landsforræderen tog selv af sted, i huj og hast, for at sikre sit “gode ry” og Danmarks undergang.

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. juni 2019 @ 23:58

 47. > M.S. Carstens 23:58
  Tak for korrektionen, når du nævner det, husker jeg det faktisk godt. Pointen er dog stadig den samme: En ikke juridisk bindende erklæring, som nok alligevel får en vis betydning. Suk!

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. juni 2019 @ 07:43

 48. @ Michael Unna – 22:45

  Ved at benytte linket herunder og spole frem til 2:16:32 så kan man høre om både Dansk Folkeparti, og hvad Kresten Poulsgaard sagde om Thuelsen Dahl på Fremskridtspartiets landmøde i 1995:

  http://www.nordensgraense.com/karsten-lund-om-systemets-dobbeltspil-19-03-19/

  Kommentar by Anonym — 8. juni 2019 @ 08:17

 49. @ Michael Unna – 22:45

  Ved at benytte linket herunder og spole frem til 2:16:32 så kan man både høre om Dansk Folkeparti, og hvad Kresten Poulsgaard sagde om Kristian Thulesen Dahl på Fremskridtpartiets landmøde i 1995:

  http://www.nordensgraense.com/karsten-lund-om-systemets-dobbeltspil-19-03-19/

  Kommentar by Karsten Lund — 8. juni 2019 @ 08:19

 50. MØ ~ MO.

  Kommentar by Bastardo — 8. juni 2019 @ 11:01

 51. Ifølge BT er 25% af DF vælgerne gået til Venstre og kun 10 % til S. Det overrasker mig noget, for Venstres politik er vel ikke særlig nationalkonservativ. Måske er det Støyberg effekten der har virket. Hun er af medierne og venstrefløjen blevet udskreget som strammer nr. 1, selv om det mest har været tom symbolpolitik hun har stået for. DF’s opslutning om denne politik har legitimeret den som den strammest opnåelige. En anden grund kan være resultatet af Brexit kaosset i Storbritanien. Det kan have fået visse EU-skeptikere til at blive bange for deres pengepung og job, og falde tilbage til en accept af det sure såvel som det søde ved EU (dvs. handel med EU-lande kontra den manglende nationale selvbestemmelse og andre dårligdomme).

  Kommentar by JC — 8. juni 2019 @ 13:31

 52. Valget er svindel, som det altid er. Det er derfor i ikke kan få det til at passe ind i nogen logisk ramme. Brug nu for helvede hjernen bare een gang i jeres liv

  Kommentar by Cat Girl — 8. juni 2019 @ 15:54

 53. PiusXll skrev: “Journalister har en kæmpe evne til ikke at VILLE se elefanten i lokalet. De ser ingenting, de hører ingenting, de vil ikke.”

  Jeg er helt uenig. Jeg tror, at de ser og hører det hele og at de gør det med begejstring! De ønsker, håber og tror på denne (katastrofale) udvikling!

  Kommentar by HN3 — 8. juni 2019 @ 17:19

 54. tp skrev: “Se black pigeon om Kalergi-planen, om Merkels migrant crisis, om EU=Europas undergang, om Marokko-pagten.”

  Black Pigeon Speaks laver udmærkede videoer, men der mange andre YouTube-kanaler, som er mindst ligeså gode, så jeg forstår ikke rigtig, hvorfor du altid kun nævner BPS …?

  Kommentar by HN3 — 8. juni 2019 @ 17:30

 55. Det er vist kun fra Lars løgnhals og DR osv. at vi har påstanden om at traktaten ikke er bindende. Det da ved grød den er.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. juni 2019 @ 18:21

 56. Det vil da interessere mange, tror jeg, hvilke kanaler HN3 kan anbefale os at se. Håber på svar.

  Kommentar by Ole Jensen — 8. juni 2019 @ 18:23

 57. Det er ikke en rigtig besked. Man kan se klippede kanter rundt om fuckfingeren. Der er desuden heller ingen fuckfinger emoji, så vidt jeg ved, og der er ingen taleboble omkring den, som der vil være med alle beskeder.

  Kommentar by Voltzejn — 8. juni 2019 @ 23:15

 58. FNs Migrant Pagt er i følge højtstående afrikanske/islamiske talsmænd (som udtalte sig allerede i begyndelsen af januar 2019) juridisk bindende. FN er langt overvejende styret af islamiske stater og da de læser Pagten med islamisk selvforståelse, vil den for dem fremstå som juridisk bindende og om nødvendigt blive stadsfæstet som sådan.
  Ikke islamiske lande er i undertal i FN og kan derfor ikke modsætte sig dette.
  Og skulle et ikke islamisk land finde på at håndhæve det ikke-juridisk bindende, så vil migranterne gør blodig brug af den islamiske tro.

  Lars Løkke Landsforræder skulle gøres juridisk ansvarlig for underskriften og samtlige daværende folketingspartier og deres formænd skulle medanklages!
  Pernille Vermund sagde på et vælgermøde i Thy, som svar på mit spørgsmål desangående, at hun ville gøre brug af enhver mulig strafforfølgelse.

  Kommentar by M.S. Carstens — 9. juni 2019 @ 00:32

 59. -> 57

  “Det er ikke en rigtig besked. Man kan se klippede kanter rundt om fuckfingeren. Der er desuden heller ingen fuckfinger emoji, så vidt jeg ved, og der er ingen taleboble omkring den, som der vil være med alle beskeder.”

  Det tog mig ti sekunders googling at finde dokumentation for fuck-emoji’en.

  Kommentar by Kim Møller — 9. juni 2019 @ 02:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper