8. juni 2019

Randers: 17-årig berøvet jakken af AEH’ere, sparket og slået – “… sprøjtede peberspray i hans ansigt”

Min 17-årige dreng er som de fleste andre teenagedrenge vild med dyrt modetøj, men der er mange gode grunde til ikke at forkæle ham lige på det punkt. Østjyllands Politi efterlyser tre yngre mænd, den ene ‘afrikansk af udseende’, de øvrige ‘mellemøstlig af udseende’ – alle mellem 15 og 25 år. Sakset fra Politi.dk.

“Lørdag den 4. maj kl. 21.00 havde en 17-årig mand og nogle af hans venner været inde og handle i Netto på Jens Otto Krags Plads i Randers. Da den 17-årige var på vej ud af butikken, blev han kontaktet af en gruppe mænd, der sagde, de ville tale med ham. Den 17-årige kendte ikke mændene, han følte sig truet og stillede sig ind i vindfanget, da én af mændene (betegnet som ‘Gerningsmand A’; araberen i stribet Adidas-trøje, Kim) pludselig tog sin kasket af og nikkede ham en skalle.

Herefter trak gruppen af mænd den 17-årige ud af butikken og begyndte at sparke og slå ham og sprøjtede peberspray i hans ansigt, mens han lå på jorden. Mændene bad ham rejse sig op og tage sin jakke af, hvilket den 17-årige mand gjorde, hvorefter han gav jakken til mændene, der løb fra stedet i sydøstlig retning.

(De fire efterlyste, Netto, Otto Krags Plads, 4. maj 2019; Foto: Østjyllands Politi)

Oploadet Kl. 18:20 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/101969/trackback

32 Comments »

 1. Den var ikke gået i vikingetiden

  Kommentar by kratos — 8. juni 2019 @ 18:28

 2. Det må heller ikke gå nu. Mange kvinder er meget bekymret for at gå ud og går til selvforsvar. Det er nødvendigt.

  Kommentar by H. Nielsen — 8. juni 2019 @ 18:34

 3. Det er derfor, at kun 1 ud af 50 borgere i Danmark, vil stemme på Paludan, fordi de elsker perkerne og deres væsen ..

  Nej, det var bare en joke. Valget var ligeså meget svindel, som det altid er, alle steder overalt i verden

  Kommentar by Cat Girl — 8. juni 2019 @ 18:36

 4. Den ene starut er igang med sin telefon, så selvfølgelig kunne politiet fange ham, hvis de ville – jeg tror mere, at de er til at kramme, drikke dialogkaffe og spise citronmåner ;-)

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 8. juni 2019 @ 18:39

 5. Det er et fænomen som, stort set var ukendt før firserne….det er nok tonen i debattens skyld og fordi danskere er ækle racister det behandler fremmede dårligt.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 8. juni 2019 @ 18:41

 6. Det er jo ikke til at se forskel på de somaliere : de ligner alle afsvedne tændstikmænd. Smid dem ud over Somalia. Frit fald. Hvorfor hører jeg Aldrig en helte historie fra Danmark?? Mange historier om helte fra fx USA, men der er, sjovt nok, Aldrig en resolut kvinde eller mand nær de mange episoder i Sverige eller Danmark?! Selv er jeg typen, der råber op, når jeg ser uretfærdighed. Hvad m folk i netto butikken? Stod de bare og gloede? BANK de brune hunde!

  Kommentar by Kuffar — 8. juni 2019 @ 18:45

 7. 6.

  Det er med arabere og somaliere, som med ældre mennesker, der er ikke så mange ansigter at vælge mellem :)

  Kommentar by kratos — 8. juni 2019 @ 18:49

 8. De stakkels unge tandlæger/ingenører/hjerneforskere har nok haft brug for en jakke på grund af de menneskeskabte klimaforandringer.

  Kommentar by marius — 8. juni 2019 @ 19:09

 9. Er det da ikke bare herligt med al den kulturberigelse.

  Kommentar by Ewing — 8. juni 2019 @ 19:10

 10. @ 7 – 😬 den var go!

  Kommentar by Kuffar — 8. juni 2019 @ 19:20

 11. #5 Vel reelt ukendt før midten af 90’erne.

  Kommentar by Odo — 8. juni 2019 @ 19:21

 12. Håber offerets forældre har stremt radikalt

  Kommentar by redneck — 8. juni 2019 @ 20:00

 13. I mange lande har folk oprettet SELVFORSVARS-GRUPPER indenfor bestemte distrikter. Det burde vi danskerne nok også gøre. Man samler penge ind, og alle som er med, har ret til at ringe efter hjælp fra det private vagtkorps der ofte kan være på stedet meget hurtigere end politiet. Fordi så mange betjente og politi-stationer er sparet væk. Med et sådant korps i Randers kunne de fire møgdyr nok have været fanget med det samme, hvis andre kunder havde ringet efter hjælp. Og hvis møgdyrene havde strittet imod, havde korpset jo ret til at bruge den fornødne magt til at gennemføre civile anholdelser. En vagtpatrulje kunne være på 4, 6, 8 eller 1O mand eller flere, alt efter omstændighederne. (der er jo også dimser som med et enkelt tryk på en knap alarmerer og angiver positionen)

  Véd godt der findes private vagt-selskaber osv., men de er vist kun beregnet på at forhindre indbrud mv., og ikke på at hindre vold eller indfange voldsforbrydere.

  Hvis vi ikke opretter og betaler for vagtkorps som ankommer hurtigt og med det mandskab der skal til, vil antallet af overfald på os danskere stige og stige og stige. I dagens Danmark slipper de fleste bøller alt for nemt om ved deres ugerninger. Lov og orden er delvis brudt sammen, og ofte er det til grin som “systemet” agerer.

  (de fire sigtede fra Brabrand blev løsladt med det samme, kunne man da ikke have beholdt dem nogle dage til sagen var bedre opklaret? De fire er vel under stærk mistanke, og det er vel nærligggende at de kan fortsætte med overfald…?!!)

  Har nogen bedre forslag til hvordan vi bekæmper bøllerne, (og bremser udviklingen hen mod libanesisk gangstervælde!!!!!) nu hvor vores demokrati og retsorden er kørt i grøften….??

  (Det er bedre at angive klokkeslet end nr., da numrene skifter)

  Kommentar by Ole Jensen — 8. juni 2019 @ 20:45

 14. “havde en 17-årig mand og nogle af hans venner været inde og handle”. Han var altså sammen med en gruppe venner, og de hjalp ham ikke. Var vennerne gået i forvejen? Eller var de blot for feje til at gribe ind? Danskerne må snart se at få lært at stå sammen og passe på hinanden.

  Kommentar by Odo — 8. juni 2019 @ 20:56

 15. Vi nærmer også tilstande, der er 10.000 x de problemer Paludan giver. Det bliver nødvendigt med selvtægt. Det nærmer sig.

  Kommentar by Uno — 8. juni 2019 @ 21:30

 16. 20:45 God ide, så kan vi også nedlægge staten, da vi selv kan klare alting privat på den måde i stedet. Alle mennesker som er træt af at betale skat, bør melde sig ud af den danske stat og oprette deres egne private vagtværn osv

  Kommentar by Cat Girl — 8. juni 2019 @ 22:30

 17. Radikale kernevælgere …

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 8. juni 2019 @ 23:40

 18. Islam mainstream og helt efter Fandens Voldsmanual:

  Sura 9.29 I skal bekæmpe dem, der ikke tror på Allah og på den yderste dag, og som ikke holder det for bandlyst, som Allah og hans sendebud har bandlyst, og som ikke er lydige mod sandhedens religion (islam) – blandt dem, der har modtaget skriften – indtil de udreder krigsskat efter formåen, ydmygt underordnede, som de er.

  Men sådan en tekst formår den danske “elite” ikke at læse og forstå.
  Rød blok bryster sig endda af vælgere fra ghettoerne, for hvem dette er livets lov, tillige med bl.a.:

  Sura
  12.29 O i troende, bekæmp de vantro, som bor i jeres naboskab; lad dem føle hele jeres strenghed.
  4:85 – Gå i krig for Allah
  4:101 – Udvandr for Allah
  4:105 – Forfølg vantro
  5:11 – Vantro i helvede
  5:34 – Korsfæst og lemlæst de, som kæmper mod Allah

  KOranen skal følges bogstavtro:
  Det er blodig alvor.

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. juni 2019 @ 23:51

 19. Jamen, var det ikke præcis derfor vores tynde justitshomo fik sådan en go’og velfortjent mandatfremgang ved valget forleden?
  Ubegribeligt.
  Hvad fanden har vi ham for?
  Han bestiller mindre Frithyra Frank.

  Kommentar by White knight — 9. juni 2019 @ 01:18

 20. Jeg forstår heller ikke fremgangen for de Konservative. Søren pap er for slap. De kriminelle hærger tilsyneladende uhindret. Indvandrerbanderne regerer hele bydele. Halvdelen af fængselspladserne er optaget af muslimer. Narkohandelen blomstrer på Christiania som aldrig før. De illegale migranter driver rundt i gaderne og skaber utryghed og kriminalitet. Grænsekontrollen er ineffektiv. Der sker for få udvisninger og de udviste rejser uhindret ind igen.

  Det er vist mange år siden de Konservative var et lov og orden parti.

  Kommentar by JC — 9. juni 2019 @ 01:44

 21. Apropos
  https://ekstrabladet.dk/112/kioskejer-fanger-unge-indbrudstyve-og-faar-bank-af-stedfar/7666529

  Kommentar by Anonym — 9. juni 2019 @ 08:33

 22. Ifølge DR- P1 er vores demokrati slet, slet ikke i krise, og klima-hysteriet er slet ikke hysterisk, men en naturvidenskabelige sandheds-åbenbaring. (Brinkmanns briks) Der var også andre rablerier af tre pseudo-intellektuelle, der var inviteret ind i studiet, for at belære danskerne om hvordan vores samfund bare bliver bedre og bedre.

  Det er nok ingen tilfældighed at en kommunist-kvinde er udnævnt til direktør for DR.

  Ja, at Venstre og de konservative gik frem, vidner om at vælgerne er blevet sindsforvirrede af mediernes evige manipulation. At de radiGALE gik frem, fortæller at mængden af kulturfremmede er på vej til at erobre magten via det “demokrati” der pisser på danskerne og overdænger dem med slag i ansigtet. Via lovgivning og forvaltning eller via importerede stedfortrædere fra Afrika og Arabien.

  Ligesom svenskerne lever vi danskere nu i lidt af en jungle og galeanstalt. Og det bliver kun værre og værre.

  Kommentar by Ole Jensen — 9. juni 2019 @ 08:42

 23. …naturvidenskabelig sandheds-åbenbaring

  Kommentar by Ole Jensen — 9. juni 2019 @ 08:43

 24. Det er mærkeligt, at der ikke lynhurtigt bliver oprettet hævngrupper i en så lille by som Randers (spader, høtyve, økser). Og når man nu kan de dem på video!
  Jeg boede i 70’erne i en lidt mindre provinsby.
  Vidste man, hvem der havde været voldelige ud over alle grænser, og det skete uhyre sjældent, kun efter ekstrem værtshusdruk, ja, så blev de opsporet og fik en gang tæsk, så de aldrig glemte det.
  Så var det problem løst.
  Selvtægt vil snart blive et vigtigt politisk spørgsmål. Jeg gentager.
  SELVTÆGT VIL SNART BLIVE ET VIGTIGT POLITISK SPØRGSMÅL.
  Hvad vil politikerne sige til det.
  Hvad vil politikerne sige til, at en 67-årig fredsommelig pensionist dræber en 17-årig somalier.
  Det er jo et scenario, der ville være helt absurdt i min ungdom.
  Men i dag højst realistisk.
  Det kan ske i morgen.

  Kommentar by Lemur — 9. juni 2019 @ 10:04

 25. Jeg forstår, Kim.
  Selvtægt i Randers får ikke lov at stå.
  Nye Borgerliges patter skulle jo nødig eksplodere.
  God beskyttelse du har mod dine meninger.

  Kommentar by Lemur — 9. juni 2019 @ 10:19

 26. -> Lemur

  Du ved ikke helt hvordan det fungerer. Uriasposten har et filter påsat, så der ikke hver dag kommer 30.000 spamkommentarer og ødelægger enhver form for debat.

  Første kommentar skal godkendes, herefter godkendes resten per automatik, med mindre filteret eller undertegnede overruler. Jeg er stort set ikke inde over, og var det heller ikke her.

  Kommentar by Kim Møller — 9. juni 2019 @ 10:44

 27. Apropos Randers
  Pige overfaldet. Dog intet om overfaldsmanden.
  https://amtsavisen.dk/randers/Politiet-efterlyser-vidner-til-overfald-paa-15-aarig-pige-/artikel/447962

  Kommentar by Anonym — 9. juni 2019 @ 11:07

 28. De fire udanske udskud der skal bare fjernes fra landet, ligesom ukrudt normalt også fjernes når det irriterer et område. Disse ulækre monstre her, bør da være lette at genkende og indfange.

  Kommentar by LarsB — 9. juni 2019 @ 17:38

 29. Lemur 10:04
  Det ulyksagelig i dag i modsætning til i 70’erne er den:
  Er at de oprindeligt forulempede vil blive straffet hårdt.
  LANGT HÅRDERE, end de aber, der var årsag til hele miseren.
  De kunne jo føle sig krænkede! over sådan at blive stillet korporligt til regnskab.
  Det ka’ vi ikke ha’, ha ha ha
  De eneste der ALDRIG kan føle sig krænkede; er unge hvide mænd. DE er fair game all year round.
  Du har sejret ad helvede til Pave.

  Kommentar by White knight — 9. juni 2019 @ 18:01

 30. Er specielt begejstret for den lysende begavelse i nedre venstre hjørne.
  Han ser ud som om han har travlt. De venter ham med længsel inde på Instituttet på Blegdamsvej.
  Eller også, er det nok kun hans Somaliafro, der ligner en paddehattesky ved nærmere eftertanke.
  Man løber så let sur i det, med alle disse højt højt begavede menneskeab.. undskyld; aber, der har fundet sig et nyt reservat hér højt mod nord.

  Kommentar by White knight — 9. juni 2019 @ 18:19

 31. Hold jer langt, langt væk fra Netto butikkerne – I mit pastorat (Århus og omegn) drives samtlige Netto butikker tilsyneladende af den Muslimske Lobby. Det er formentlig ikke anderledes i andre byer – Hvis du har modstridende erfaringer, hører jeg gerne din kommentar!?

  Kommentar by T. Flodur — 9. juni 2019 @ 22:35

 32. https://ekstrabladet.dk/112/fem-personer-stukket-med-kniv/7667287

  Kommentar by Anonym — 10. juni 2019 @ 05:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper