11. juni 2019

TV2 Østjylland introducerer pro-aktiv moderation: “… hvis der er folk der begynder at gå på vildveje”

Nationalsocialistiske Nordfront har taget ansvaret for to nylige happenings i Østjylland. En hængt dukke ved Føtex Randers påskrevet ‘Stop masseindvandring’ (som et opråb mod ‘voldtægtskulturen’), samt overmaling af en Pridebænk ved Århus Stadion. Jeg gik forbi bænken i søndags, og tænkte mit. Det var den bænk, der skulle sende et signal om mangfoldighed ‘uden at moralisere’.

Folk bestemmer selv deres seksuelle præferencer, men det betyder ikke at byrummet skal ligne en gøglerskole. Pride er forlængst blevet en intolerant ideologi, og jeg ser ‘rødt’ når Instagram fortæller mig at vi går ind i ‘Pride Mont – officially!’, og min øl-app ‘Untappd’ giver mig en ‘Pride 2019’-badge med følgeteksten: “June is Pride Month and we want to recognize the impact LKGBTQ+ have had in… the beer industry”.

Under Priden i Århus den 1. juni, kunne man ved en Enhedslisten-stand se budskabet ‘DF ud af Pride’, og Pridefænomenet er blot seneste forgrening på nihilismens træ, der skal stigmatisere det tavse ikke-kulturmarxistiske flertal. Den yderste venstrefløj er drevet af ideologi, og lige netop derfor bør de mødes med en mur af uforsonlighed. Det er først og fremmest en kamp mod det borgerlige samfund. En kamp imod det bestående.

TV2 Østjyllands artikel om den bemalede bænk diskuteres på mediets Facebook-side, og der findes tilsyneladende stadig dissidenter med ikke-lukkede profiler, der har mulighed for at kommentere. Det får TV2 Østjyllands SoMe-moderator til at deltage i debatten, efter at have tjekket dissidentens profil. ‘Louise’ er formentligt identisk med Louise Pettersson, der er indholdschef på kanalen. Kanalen der i en årrække havde et tidligere dømt medlem af Trotylbanden som direktør.

“Casper Juel Ja, det er normalt. Vi mener ikke, det er at snage – vi kan kun se det, folk har gjort offentligt på deres profiler, og så mener vi, det er vigtigt for andre brugere at vide, hvis de debatterer med nogen, der åbenlyst er tilhængere af eksempelvis et politisk parti eller – som her – en nationalsocialistisk bevægelse :) Hilsen Louise” (TV2 Østjylland på Facebook, 10. juni 2019, ca. 22.30)

Louise Pettersson er en del af projektet ‘Ansvar for feedet’, der forleden blev omtalt i Mennesker og Medier på P1. Næsten ugentligt opfindes en ny front mod venstrefløjens modstandere, og den snigende totalitarisme, medfører naturligvis ikke at uønskede holdninger forsvinder. Blot at de foregår i det skjulte, jf. trykkoger-effekten. Fra Moderation til Modreaktion, så at sige.

Louise Pettersson, TV2 Østjylland: De skal forsøge at gøre vores kommentarspor på Facebook til en del af vores indhold. Vi ser på Facebook som andet end bare en distributionskanal, det er et sted hvor de samtaler der foregår, de reaktioner der er i sporene, og er en del af vores samlede produkt. En del af vores publicistiske produkt, og det betyder at vi gerne vil tilføre noget til de samtaler der foregår i vores kommentarspor. Så hvis der er folk der begynder at gå på vildveje, begynder at anklage hinanden, eller bare smide mudder efter hinanden, så forsøger vi rent faktisk at tale dem på rette vej. Og hjælpe dem til at få en ordentlig samtale… Det mener vi er vores opgave.

(TV2 Østjyllands indholdschef Louise Pettersson, del af ‘Ansvar for feedet’-forsøg, 2019)

Projektet hedder Ansvar for feedet.

Grundlæggende arbejder vi ud fra tanken om, at trolls ikke skal bestemme, hvad medier deler og ikke deler. Målet er at skabe et bedre feed for alle, hvor en spændende, nuanceret demokratisk debat har gode forhold.

Vi er provokerede af, at der i vores branche tales så lidt om udfordringerne på området. … I gruppen vil vi tage alt fra praktiske udfordringer med værktøjer og moderering op – til etiske diskussioner om eksempelvis håndtering af falske profiler i mediernes kommentarfelter.” (Nadia Nikolajeva, 2017)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/102055/trackback

40 Comments »

 1. Der har været opsat bannere omkring Randers, bla ved cykel/gang bro.
  https://www.nordfront.dk/omfattende-banneraktion-randers/

  Kommentar by Anonym — 11. juni 2019 @ 09:46

 2. Som det genialt hedder i en Ryg/Kaas monolog:

  ‘Kvinder er tit så følsomme’.

  Kommentar by Bastardo — 11. juni 2019 @ 09:57

 3. “Nationalsocialistiske Nordfront” virker som en fup gruppe der skal fungere som venstrefløjens alibi for deres groteske landsforræderi.
  Nationalsocialismen er en blanding af den kommunisme/marxisme, som Hitler startede med, samt Islam og dens Kalifat/Führer ideer om at forklæde politik som religion. At Nationalsocialismen skulle have et problem med den nuværende Islam inversion er absurd. Det gamle Nazi-parti, De Radikale, fik jo også den Islamiske stemme til valget:

  https://www.bt.dk/politik/efter-radikales-stemmehoest-i-ghettoer-det-her-er-uhyggeligt

  Kommentar by Hvideplov — 11. juni 2019 @ 10:06

 4. Venstrefløjen: Ildsjæle, revolutionære, kæmper mod systemet.
  Højrefløjen: fascister, udemokratiske, ødelæggende for samfundet.
  “..hvor en spændende, nuanceret demokratisk debat har gode forhold.”
  Med andre ord, hvis der ikke er fælles fodslag blandt debattørerne i kommentarfeltet så er det ud.
  Same old, same old. Shaming og banning af højrefløjen så djøfferne kan debattere indbyrdes uden at kløjs i deres macchiato.
  Hvem sagde homogent?

  Kommentar by Hagmann — 11. juni 2019 @ 10:18

 5. Det er usmageligt som tv2-“journalister” har deres snabler i skatteydernes lommer.

  Kommentar by Nielsen — 11. juni 2019 @ 10:30

 6. Og den “alm.” dansker aner ikke en skid om hvad der i virkeligheden sker og hvordan og hvornår deres frihed forsvinder.

  Som jeg skrev for et par år siden….venstrefløjen, de radikale og den såkaldte kulturelite var/er klar over at de har vundet kampen om Danmark og hvad der skal ske med landet og dets befolkning…derfor kan de i dag bevidst og åbenlyst udrulle alle de totalitære ideer og meninger i regulære tiltag på alle samfundets områder og planer.

  Kommentar by Black Watch — 11. juni 2019 @ 10:35

 7. Henning Toft Bro var en fin figur i musikgruppen Tørfisk, men jeg har mistet lidt af sympatien efter han blev biskop i Ålborg stift, hvor han foreslår vores kirkegårde omdannet til gøglerpladser.
  Færre danskere begraves i kiste, derfor bliver der mere ledig plads på nogen kirkegårde, og det mener han så kan give plads noget la-la cirkus. Det er ikke særlig kristent, at man nærmest kommer til at danse på folks grave.
  Der er garanteret ikke Én eneste dansker der vover at holde børnedyrskue eller cirkusforestilling på en muslimsk gravplads.

  Kilde dr.dk 09. JUNI 2019 KL. 08.12
  “Henning Toft Bro forestiller sig blandt andet, at man fremover for eksempel kan bruge kirkegårde til børneteater, stille koncerter eller kunstudstillinger.

  – Eller lav nogle løb rundt på kirkegården sammen med børn og børnehaver, hvor man fortæller om sognets historie. For det er en vigtig pointe: Det er jo ikke bare for, at vi skal bruge kirkegården på nye måder, det er også for, at vi kan være med til at oplyse om, hvad en kirkegård er, og hvad en kirkegård kan bruges til, siger han.”

  Kommentar by k.m. — 11. juni 2019 @ 10:49

 8. Kan ikke poste kommentar i off-topic, så prøver her med et svar til Kuffar — 11. juni 2019 @ 10:41
  Hele Abbas Shawi facebook-side foregår på arabisk, og en hurtig gennemgang viser ingen danske navne blandt de 176 venner.

  Kommentar by k.m. — 11. juni 2019 @ 11:16

 9. KOMMUNISME – KLIMAHYSTERI – AFRIKANISERING – SVENSKE TILSTANDE….
  det er hvad de fleste vælgere siger jatak til.

  Vi må nok forstå at når skøre, radikale, degenererede, amoralske, barbariske og samfundsnedbrydende typer får støtte fra både partierne, medierne, kommunisterne, de falske borgerlige, feministerne, pladderhumannisterne og europaterne, så er løbet kørt.

  Hvis vi kan stole på valgresultaterne, er vælgernes flertal i dag så indoktrinerede, at de end ikke kan genkende vanvid og ondskab, men tror på at der er tale om klogskab og godhed. De går hen og sætter ivrigt og gladeligt deres krydser ved S, V, K og andre socialistiske partier som har snydt dem igen og igen og igen, og som i årtier har arbejdet på at afskaffe fædrelandet, folkehjemmet, demokratiet, ytringsfriheden, familieværdierne, velfærden, retsstaten og store dele af infrastrukturen m.m.m.

  De brede masser er tilsyneladende nu så uvidende og fordummede, at de tror på at kommunisme, klimahysteri og afrikanisering er vejen til frelse og berigelse, og de politiske ledere er ligeså åndsformørkede. Medierne er propfulde af usandheder og ligegyldigheder, mens Kalergi-planen, Marokko-traktaten og masseindvandringens omkostninger og konsekvenser forties.

  Hetz mod hvide mennesker, opløsning og forfald, familiesplittelse og retsløshed, grov kriminalitet og sociale ulykker, nedskæringer og sundhedsskandaler breder sig overalt i Danmark. Aldrig har mængden af skilsmisser, tabermænd og posedamer, faderløse børn, narkomaner, tyranniserede arbejdsløse, forhutlede hjemløse samt svigtede patienter, voldsofre og gamle været større. (trods politikersnakken om bomstærk økonomi, solidaritet og velfærdsløft osv.)

  Inden der er gået fem år, er Danmark en fejlslagen stat som Libanon eller Sverige.

  (eller kan man håbe på at det danske folk trods alle odds kan nå at forhindre undergangen?)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. juni 2019 @ 12:05

 10. Hvad er det bøsserne, de lesbiske og LGBTXYZQÅ typerne er så stolte af, siden de konstant ønsker at gøre sig bemærket?

  Er nogle linjer eller en hel blog forsvundet? Der var da før noget om en ny, syg og nihilistisk brug af kirkegårde??

  I dag over middag var der en debat i DRs P1 hvor radioværten havde meget travlt med at afbryde Eva Selsing og lyttere som ringede ind, så snart de sagde noget som ikke var rødt nok.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. juni 2019 @ 12:58

 11. Undskyld, omtalen af en biskop Henning Toft Bro var i en kommentar kl. 1O.49, hvor det fortælles at biskoppen har foreslået kirkegårde omdannet til gøglerpladser.

  Mon ikke denne HTB er endnu en biskop fra det rødradikale nihilistiske overdrev?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. juni 2019 @ 13:13

 12. Muslimer i England er sure over, at deres børn hører noget om homoseksualitet i skolerne.

  Uffe Elbæk kan glæde sig til kampen i Alternativet, når muslimerne kræver deres ret

  Kommentar by k. m. — 11. juni 2019 @ 13:30

 13. Jeg ser frem til, at samtlige TV2-journalister i fremtiden skilter meget tydeligt med deres politiske observans og offentliggør deres komplette social-media historik i alle arbejdsmæssige sammenhænge. Det er jo, ifølge dem selv, meget relevant at vide hvilket politisk tilhørsforhold en person har.

  Hvor ender det her egentlig? Og tror tåberne virkelig, at det ikke bliver brugt imod dem selv med dobbelt styrke, lige så snart de mister grebet om magten?

  Hvis de nu lod være med at gøre benarbejdet for fascismen kunne vi måske undgå den. Men nej.

  Kommentar by Quark — 11. juni 2019 @ 13:32

 14. LGBT impact in the beer industry? Man tager sig til hovedet. Som om det har nogen betydning for øl overhovedet, hvad man stikker i hvilket hul på hvem. Det er totalt værdiløs “virtue signalling” og hverken vi eller LGBT’erne kan bruge det til en skid.

  Kommentar by Quark — 11. juni 2019 @ 13:34

 15. Nu er asyl tosserne igang samme sted.
  https://ekstrabladet.dk/112/politiet-efterforsker-migrant-dukke-haengt-ved-foetex/7668658

  Kommentar by Anonym — 11. juni 2019 @ 14:43

 16. https://ekstrabladet.dk/112/politiet-efterforsker-migrant-dukke-haengt-ved-foetex/7668658

  Kommentar by p — 11. juni 2019 @ 14:44

 17. Hele den fortælling er blot en anden måde at stave Censur på.

  Selv diskussionen om censur tør de jo ikke tage, i hver tilfælde ikke som en åben debat hvor man respektere andre folks meninger og reelt lytter til deres argumenter.

  Kommentar by Santor — 11. juni 2019 @ 15:08

 18. Det virker som noget Antifæ har bedrevet.

  Kommentar by jrp — 11. juni 2019 @ 15:59

 19. Det hér ER sgu da Romerrigets storhed – OG FALD vers.2.0
  En ringe trøst er det, at alle de nyttige fæ og idioter, der har faciliteret vores Untergang, vil blive så hårdt, hurtigt og nådesløst, that they didn’t know what him ‘em.
  Håber jeg når at opleve de overraskede udtryk i ansigterne på Uffe’rne(dem begge), Moammar MellemØstengård, Rasmus Nordqvist når lyset slukkes i deres øjne. Og hos alle shariamadrasserne(U know perfectly well who U R), når de bliver solgt til stanglakrids. JA dén!! Den der kommer svøbt i en Jellaba.
  Håber I sådan – rigtig glæder Jer

  Kommentar by White knight — 11. juni 2019 @ 16:20

 20. vil blive RAMT så hårdt, hurtigt

  Kommentar by White knight — 11. juni 2019 @ 16:21

 21. Feedt, at nogle har overmalet de klamme bænke! LGBT ++ er djævelens værk, fremstød til opløsning af familien; ren sodoma og gomorra . Se disse billeder, sat på af en US army vet – man er tæt på at brække sig over det. På et af billederne kysser en homo en lille dreng på munden, på andre står små børn og græder, og det forstår man godt, når man ser disse vederstyggelige mennesker. https://youtu.be/V7F08IrV5Ic LGBT agendaen er en milliard industri, styret af lobbyer i Californien og bla understøttet af Soros . . . det siger en hel del.

  Kommentar by Kuffar — 11. juni 2019 @ 17:14

 22. TvMellemøsten2 er en bande sugere med venstreislamistiske koblinger og stor hang til kafirrulle..

  Kommentar by Hul igennem? — 11. juni 2019 @ 18:08

 23. Hvis priden har noget at være stolte af, så vader de igennem Nørrebro næste gang … nå, nej, den nye befolkningsdel kan ikke lide homo’er – var der mon en nu forsvundet artikel på jp idag, der hed noget i retning af: engelske muslimer raser over undervisning. børn får at vide, at det er ok at være homo …

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 11. juni 2019 @ 19:06

 24. Hvis man vil vide mere om hvordan lyserøde eller sindsforvirrede FEMINISTER tænker, kan man bare finde bloggen “Kvinderne stemte rødt – værdimæssige forskelle”, og se sidst i debatten hvad feministerne Carstens og np bruger af hadefulde skældsord og “argumenter” mod mændene, hvis disse tillader sig at mene at feministerne er en katastrofe for Sverige, og en destabiliserende faktor for hele Europa.

  Kommentar by tp — 11. juni 2019 @ 19:18

 25. Man kommer næppe det radikale problem til livs gennem stemmesedlen eller vedat blogge.

  Kommentar by Torino — 11. juni 2019 @ 20:21

 26. “tp” 19:18

  Det var en velfortjent skideballe, og jeg kan forstå på dit umandige klynk, at den sved.

  Det hører ingen steder hjemme at fremstille kvinder som laverestående væsner, der skulle være betinget af biologiske faktorer i deres stemmeafgivning. Punktum!

  Jeg ser frem til, at Kim Møller hæver niveauet. Det er svært at lære gamle cirkusheste nye tricks – men alligevel.

  Kommentar by np — 11. juni 2019 @ 20:22

 27. Migranter gider ikke telte
  Hvis JP fortryder og sletter en artikel, ligger originalen altid et sted “derude”
  Som man siger – nettet husker alt
  https://news.sky.com/story/lessons-about-gay-relationships-spark-protests-outside-birmingham-school-11674897

  Kommentar by k. m. — 11. juni 2019 @ 20:39

 28. Vi vil ikke snage men…….

  Kommentar by XXXXX — 11. juni 2019 @ 21:11

 29. Som tidligere bemærket, så har trollen og feministen np for vane at forvrænge ens indlæg, når hun “debatterer”. Desuden formår hun ikke at læse indenad eller at adskille fantasi fra virkelighed. Det hun svarer på, er hendes egne løbske fantasier om hvad der stod i indlæg hvor folk udtrykte meninger der ikke passede damen.

  Og hvis der er nogen som klager og klynker over manglende “ligestilling” er det np. Hun har ikke opdaget at den har kvinderne forlængst fået og lidt til. (Og hun er sur og mopset over at nogen påpeger at feministerne har kørt Sverige i sænk)

  Men mer vil ha’ mer. Og feminister kan aldrig få nok. Deres grådighed/ magtbegær er endeløst.

  Kommentar by tp — 11. juni 2019 @ 21:50

 30. tp — 11. juni 2019 @ 19:18 :

  Det er helt i min interesse, hvis nogen vil læse op det, så her er det direkte link:

  http://www.uriasposten.net/archives/102002#comments

  I kommentar nr. 119 er der desuden yderligere links, til objektiv menings dannelse.

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. juni 2019 @ 00:09

 31. PS
  Hvordan kommer “Sverige, og en destabiliserende faktor for hele Europa.” pludselig ind i dette billede? Dertil har jeg aldrig udtalt mig om eller til nogen.

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. juni 2019 @ 00:19

 32. Risikoen for at få slettet sin Facebook-profil er muligvis ret lille i øjeblikket.

  De amerikanske sociale medier er i nemlig på censurtilbagetog, i hvert fald i USA. Det skyldes at Trump nu ikke længere vil finde sig i at hans tilhængere ret systematisk forhindres i at ytre sig. Derfor trues nu med opløsning af disse sociale medier som følge af deres misbrug af dominerende position:

  https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-06-03/google-has-antitrust-playbook-ready-for-doj-after-eu-challenges

  Kommentar by perhag — 12. juni 2019 @ 01:59

 33. Så har feministen fru Carstens igen misforstået et indlæg. (Er Carstens og np samme person?) Der er ikke noget nyt eller pludseligt i at Sverige er ved at blive ødelagt af feminister og røde pladderhumanister.

  Se iøvrigt Pia Dyhr fra SF, Pernille Skipper fra EL, Johanne “Stalin” S-N, kendt fra EL og “Red Barnet, Mimi Jacobsen, Pernille Weiss fra K, Connie Hedeslag fra V osv., osv. Alle har de travlt med at redde og hjælpe børn og unge fra Afrika og hele verden.

  Men at DANSKE børn og unge i stort og stigende omfang er ofre for pilrådden kommunistisk familiepolitik og for masseindvandringens blodige konsekvenser, det er for dem komplet ligegyldigt. En samling kyniske hyklere er hvad de er.

  Kommentar by tp — 12. juni 2019 @ 06:10

 34. tp 06:10

  Jeg blander mig ikke i, hvad Carstens forstår eller misforstår, men du har i hvert fald ret i, at de kvinder du remser op, plus mange flere i samme skuffe, hellere vil give deres sidste krone til Afrika end sørge for at danske børn har en tryg hverdag.

  De må have et overdimensioneret følelses-gen, der påvirker moral og sund fornuft negativt

  Kommentar by k.m. — 12. juni 2019 @ 08:16

 35. Vi har fået læsterlige tæv ved folketingsvalget, vi på højrefløjen, vi som har et hjerte for nationen, vi som er islam- og EU-skeptiske.

  Vores repræsentation på tinge er decimeret.

  Vi får, efter alt at dømme, en ræverød regering de næste fire år.

  Det burde mane til eftertanke. Hvad gør vi forkert, vi på højrefløjen?

  Mit bud er: Stop angrebet på kvinderne. Stop angrebet på klimaet, dvs. tiltag som mindsker forureningen. Man kan sagten være imod masseindvandring, islams uretsmæssige tilstedeværelse i Danmark og det antinationale og udemokratiske EU uden at være imod kvinder og klima.

  Den kloge lærer af sine fejl.

  Sådan forholder det sig imidlertid ikke med mennesket bag de mange alias her på Uriasposten: tp, Alexander Beaumont, Bent Nielsen og mange flere.

  Han dolker dem, som burde være hans venner, i ryggen. Han er en forræder. En ulv blandt får og lam. En Judas. Men selv Judas var ikke kvindehader.

  Kommentar by np — 12. juni 2019 @ 09:54

 36. At np er rundtosset, har et par løse skruer eller er regulært mentalt syg, bliver mere og mere klart. Men det gælder vel de fleste feminister.
  Meningsfuld videre debat med np er næppe mulig.

  Kommentar by Anonym — 12. juni 2019 @ 11:44

 37. At np er rundtosset, har et par løse skruer eller er regulært mentalt syg, bliver mere og mere klart. Men det gælder vel de fleste feminister.
  Meningsfuld videre debat med np er næppe mulig.

  Kommentar by tp — 12. juni 2019 @ 11:46

 38. Til tp :

  Du kan fandeme da fordreje tingene bedrer en nogen DR-journalist!
  Hvad med at søge ind? Du overgår da dem alle.

  Åhhh Åhhh; du e´r måske allerede lønnet?
  Det ville i så fald forklare en del uklarheder omkring dig og de nævnte profilers ageren her på UP.

  I øvrigt tp: Kim er mere end velkommen til, at tjekke min IP-adresse, for om jeg bruger flere profilnavne -> min IP-vil frikende mig. Vil din?

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. juni 2019 @ 22:04

 39. Mistanken om, at M.S. Carstens skulle være feminist, er ret morsom og åbenlyst ikke sand – det ved enhver der har fulgt med herinde i længere tid.

  Personen “np” derimod, har demonstreret at være ude af stand til at danne et argument uden komplet at misrepræsentere sin modstander, at begå motiv-analyser og bruge så prop-fede stråmænd, at der næsten burde betales vægtafgift.

  Jeg ville ikke kyle de to personer i samme kasse, men det er også bare mig.

  Kommentar by Quark — 13. juni 2019 @ 13:32

 40. Herfra også en stille opfordring til at få ryddet op i de værste dobbelt-profiler herinde.

  Kommentar by Quark — 13. juni 2019 @ 13:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper