18. juni 2019

Venstreradikale & Islam-leflere demonstrerer mod folkefest: ‘De vil feste, netværke og lægge planer’

Det er svært at demonstrere mod en folkefest der holdes på privat grund langt ude i naturen, og lørdagens moddemonstration finder sted på Skanderborg Station fra 11.00 og frem. Kommunistiske Dagbladet Arbejderen fortæller, at demonstrationen er ‘ikke-voldelig’, og arrangeret af ‘Østjyske Antifascister’ og ‘Fællesinitiativet mod Racisme og Diskrimination’.

De demonstrerer formelt imod ‘nationalkonservative, islam-hetzere og nazi-sympatisører’, der ‘vil feste’, netværke og lægge (skumle) ‘planer’. Nazister vil næppe føle sig hjemme blandt Tommy Robinson (tidl. leder af EDL, der havde en ‘Jewish devision’) eller norske Jan Høeg (der bekæmpede nazistisk besættelse under 2. Verdenskrig), men man forstår i sagens natur godt de ikke har det godt med folk for hvem anti-nazisme ikke bare er en mobiliserende parole.

Jeg kender ikke Østjyske Antifascister, men det lyder som et dække for århusianske venstreradikale. Politiet plejer at have styr på den slags, og helt sikkert også denne gang, hvor flere i arrangementet har politibeskyttelse på grund af trusler fra de venstreradikales kampfæller.

Fællesinitiativet mod Racisme og Diskrimination er relativ anonym, men det er eksempelvis John Ketelsen, en ‘ikke specielt troende’ kristen, der for år tilbage sad i bestyrelsen for Muslimsk Studenter Union. Det er folk som Peter Saxtrup Nielsen, aktiv i trotskistiske Socialistisk Arbejderparti, Enhedslisten mv, og tidligere har undervist unge revolutionære i ‘Marxistisk Grundskoling’. Vi er langt til venstre for virkeligheden.

(‘STOP Fascist-Festen’, lørdagens venstreradikale råbemanifestation; Foto: Facebook)

“Et sammenrend af nationalkonservative, islam-hetzere og nazi-sympatisører i Danmark mødes den 22. juni tæt på Skanderborg. De vil feste og netværke og lægge planer.” (Dagbladet Arbejderen)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/102144/trackback

46 Comments »

 1. I Europa har vi på flagelantisk vis besluttet, at islamkritik og modstand mod islamisering har noget med nazisme at gøre. Det er vores store svaghed, at vi ikke kan revitalisere os som europæere.

  Kommentar by Uno — 18. juni 2019 @ 11:07

 2. Det er morsomt, de bliver nød til at skrive de er ikke-voldelige dvs der er andre gange, hvor man ikke er ikke-voldelig..

  Kommentar by Martin — 18. juni 2019 @ 11:23

 3. Sjovt nok, at modstanden mod den islamiske fascisme . som Hamed Abdel Samad kalder sin forhenværende religion – er fascisme. Det er nogler slemt forvirrede mennesker, de østjyder.

  Kommentar by BB — 18. juni 2019 @ 11:40

 4. Både den brune socialisme (nazismen) og den røde socialisme (kommunismen) er ideologier som altid og hvergang ender i elendighed og rædsel. Fordi begge bygger på uvidenhed, historieløshed og falsk humanisme. Uvidenhed er ikke det samme som dumhed, men virkningen er ofte den samme. Og vores skoler, partier og massemedier lægger stor vægt på uvidenhed. I årtier er vores skolevæsen, familieliv, kultur og folkestyre blevet undergravet af mediernes og skolernes marxister. De røde styres af nogle små kliker af teoretikere, fanatikere og veltalende pseudo-intellektuelle. De snakker besnærende om det jordiske og utopiske paradis der venter deres tilhængere. Og pga. den uvidenhed og de misforståelser som man har påført store dele af danskerne, har de fået mange tilhængere. Nogle af disse tilhængere er så blevet til “anti-fascister” som tror at de bekæmper verdens ondskab, selvom de i virkeligheden støtter den.

  Uvidenhed er selvfølgelig ikke hele forklaringen på at de røde, de falske borgerlige og de radikale fører sig frem som de gør. Korruption, dumhed, psykopati og sindssyge hos visse politikere og ideologer, hører med i billedet.

  Den bedste modgift for dem som kun er uvidende, er nok bøger om socialisternes enorme forbrydelser mod menneskeheden. Læs om uhyrerne og lystmorderne Lenin, Stalin og Hitler. Læs “Kommunismens sorte bog”.
  Læs om nazisternes barbariske overgreb i mange lande. Og se film på nettet om islamisternes terror-massemord på urene, “vantro”, kristne og mange muslimske grupper. LÆS OGSÅ OM HVORDAN DE RADIKALE OG DERES MEDLØBERE har skadet Danmark igen og igen siden 1912.

  Og husk: Altid kan et folk forgå, som selv det vil.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. juni 2019 @ 11:53

 5. I ønskes en god privat fest. Omgivelserne hører til landets smukkeste.

  Men hånden på hjertet, ville I ikke være blevet skuffede, hvis ikke der var dukket nogle “antifascister” op og råbt “ingen nazister i vores gader”? Dumhed lader sig ikke så let udrydde, og nazismevrøvlet er tåbernes ultimative verbale våben.

  Det ligger uden for min horisont at forstå fascinationen af “Tommy Robinson”, der minder mig for meget om en udspekuleret musical, jeg en gang så i London. Han har længe lydt som en grammofonplade, hvor pickup’em har sat sig fast i den samme rille, og på trods af sine forudsigelser, lever han stadig i bedste velgående.

  Jeg har diskuteret TR med briter, der tilhører arbejderklassen, og de har ikke noget pænt at sige om ham og pointerer, at i Danmark har vi vist ikke forstået, at han er så anløben, at han ikke kunne blive medlem af UKIP. Danske bloggere synes ganske rigtigt ikke at have forstået det, fx Lone Nørgaard. Til EU-valget stillede Robinson op for sig selv og resultatet ville have svaret til, hvis en enegænger i Danmark havde fået 3.000-3.500 stemmer, hvilket må siges at være et rent flop og en dundrende fiasko. Meiderne fik selvfølgelig skylden.

  Jeg anser en mand som Gavin Boby for at være en anderledes interessant og intelligent foredragsholder. BOby praktiserer paralleltænkning og dermed noget helt nyt. Forhåbentlig vil hans tale blive postet som en video, så at alle får en chance for at høre, hvad han har at sige. Bobys tanker om en frivillig ufrivillig deportation af muslimer, der syder i eget fedt, er bestemt værd at hæfte sig ved og et af de sjældne lyspunkter i “Snaphanens” jeremiader om point of no return og dommedag for ham og hans helte, som han aldrig bliver træt af at opremse. Horisonten er ikke vid.

  Men det er den hos Gavin Boby og god fornøjelse især med ham.

  Kommentar by Peter D. — 18. juni 2019 @ 12:33

 6. Skræmmende at mediestøtte modtageren Arbejderen er nødt til at proklamere, når de afholder ikke-voldelige aktiviteter. Vold er mere reglen end undtagelsen.

  Jeg har endnu til at gode, at se Kim Møller og modstandsmand Jan Høeg komme marcherende i støvler, skjorte og slips sammen med Esben Rohde Kristensen. Det kan selvfølgelig være, vi bliver klogere på lørdag?

  Kommentar by Luca — 18. juni 2019 @ 13:00

 7. A pro pos dumhed og uvidenhed. Hørte lige i P1 en fra tosse- og kommunistpartiet Alternativet kræve at road-pricing burde henføres her og nu. Her blev dumhed og uvidenhed forenet. Der findes endnu ikke et færdigt og velfungerende road-pricing system noget sted i verden. Men “Alternativet” kaster sig gerne ud i endnu en IT-skandale hvor milliarder af kroner kan gå til spilde, ved at DK selv skal forsøge at flikke et system sammen. Rasmus Nordquist ville ikke vente 1.5 år på at en kommission overvejer tingene, for den helt store co2 katastrofe og verdens undergang er lige op over. Vi skal helst nå at oprette endnu flere afgifter inden dommedag, som risikerer at indtræffe i næste uge. Det ville jo være ærgerligt hvis der stadig er penge tilbage i borgernes lommer når verden går under.

  Så er Peter D ude efter Tommy Robinson. Det forstår jeg ikke helt. Tommy har heltemodigt forsvaret engelske børn mod muslimske/islamistiske pædofile, børnemishandlere og barnemordere. Det kan næsten ikke blive mere ædelt, modigt og rigtigt. Og så har de engelske medier jo modarbejdet TR, noget som kan være forklaringen på et lavt stemmetal.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. juni 2019 @ 13:00

 8. Rettelse: henføres skulle have været indføres.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. juni 2019 @ 13:02

 9. Folk der hader opera demonstrerer ikke imod at andre samles til opera på Skamlingsbanken, og operahadere forsøger heller ikke at sabotere en dødsmetal koncert.

  Tankevækkende at politik og kultur får det værste frem i mennesker.

  Kommentar by k.m. — 18. juni 2019 @ 14:42

 10. Ja der er en masse no-brains Venstreradikale idiotforvirrede subjekter. Vil lige orientere dem om at (altså Venstrefjolserne), at Hitler elskede Islam, som i sin grundkonstruktion også minder om Nazismen- Førerprofet og en usekulær diktatorreligion. Hitler Himself havde installeret stormuftien af Jerusalem som protege i Berlin (A Husseini), og en af Hitlers berømte sætninger (ud over- hvem husker længere massakren på Armenerne?) er “Ulykken for os tyskere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismen selvopofrelse ville passe bedre til os tyskere end kristendommens slappe tolerance”, så jeg gætter på at De Venstreradikale syrehoveder sympatisere med nazismen.
  Når alt kommer til alt er Nazismen jo også bare en form for -højreorienteret socialisme- ud fra Deres idiotlogik :-). For mig er forskellen ens :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 18. juni 2019 @ 14:48

 11. Altså Nazismen var og er dybt inspireret af Islam (Mein kampf= Mein Jihad) Både karen Blixen og andre af datidens intellektuelle kunne se ligheden. Det øverste i 10) kan dokumenteres på DDF,s hjemmeside. Støt SIAD. God tirsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. juni 2019 @ 14:52

 12. HAHAHAHAHAHAHAHA

  KARMA
  IS
  A
  BIIIIIIIATCH

  Hvis to yngre mænd havde troet, at de havde fundet det perfekte offer, så måtte de tro om igen.

  Det oplyser Fyns Politi i deres weekendrapport.

  Natten til søndag forsøgte de to unge mænd af anden etnisk herkomst end dansk at begå et gaderøveri mod en 32-årig mand på Kløvermosevej i den centrale del af Odense.

  Men sådan skulle det ikke gå.

  Først stod mændene ud af deres bil, inden de nærmede sig deres offer for at frarøve hans mobiltelefon, men han nægtede. Efterfølgende endte det med tumult, hvor den 32-årige fik tildelt flere knytnæveslag.

  Men i stedet for at bukke under valgte han at forsvare sig selv, og med et enkelt slag til kæben blev en af de to røvere sendt i jorden. Efterfølgende blev han samlet op af sin kammerat, og de to mænd flygtede i deres bil.

  Politiet er fortsat på jagt efter de to mænd, der formentlig kørte i en sort Honda Civic, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. juni 2019 @ 14:58

 13. #5Peter D: Jeg tror gerne du kan finde engelske arbejdere, der ikke har noget pænt at sige om Tommy Robinson. Ligesom der går 13 på dusinet af homoer, der går i parader og forsvarer islam og al dens mangfoldighed. Selvom de i parentes bemærket bliver de første der ryger ud over kanten på KABs sociale boligblokke.

  Mod dumhed kæmper gudinder og guder forgæves. Det gør Tommy Robinson så også. Hvis du i stedet fulgte lidt med i, hvad han rent faktisk har foretaget sig, deltaget i, sagt og været udsat for havde du måske et mere oplyst grundlag at dømme ham ud fra. Det var sikkert også bare fake og opmærksomhedshunger, da han efter få måneder i fængsel havde tabt 20 kilo og kom ud som et levende lig.

  At han ikke kunne blive medlem af UKIP beviser blot hvad For Britains leder Anne Marie Waters har at sige om det parti, hun selv har været medlem af: I bedste fald fuldstændig blank på islam, i værste fald vidende, men som et kendetegn for et døgnflueparti, der kun kan rumme sin eneste éne mærkesag, ud af EU, har valgt strategisk at lukke øjnene for. Hvad andet har UKIP at byde på?

  Jeg synes du skal sætte al den tid af, du orker, til at høre Tommys gode ven og partistifter Anne Marie Waters oplæg på Youtube. Modsat Nigel Farage, ved Anne Marie Waters, hvad hun taler om, når det gælder islam, hvorfor hun selvfølgelig også har givet Tommy sin fulde støtte. Lyt til hende og bliv klogere på, hvad det er for en udvikling i UK, der driver både hende og Tommy Robinson

  Kommentar by Margrethe — 18. juni 2019 @ 15:01

 14. 15:01/Margrethe

  Kæe Margrethe. Det ligger mig fjernt at ville tage dine helte fra dig, og jeg kan fortælle dig, at jeg skam allerede er bekendt med TR’s og Waters’ meriter. At TR tabte sig så voldsomt i fængslet hang nok sammen med, at han ikke kunne få langet sit sædvanlige antal pints gennem den låsede dør, men nu er de sorger slukt, og han har fået sit sædvanlige volumen tilbage.

  I øvrigt påberåber jeg mig retten til at have en mening, der ikke er dikteret af et “kollektivt vi”, der jo netop er et af fascismens kendetegn.

  Jeg tror også, at mange briter er velorienterede om TR og også bedre end danske bloggere. Vi kan konkludere, at det ikke fik dem til at stemme på TR, selv om han altid har haft enorm presse. Som Rasmus Paludan har det i dag. Andre må bruge millioner for blot at opnå en tøddel af lignende publicity.

  Desuden føler jeg mig overbevist om, at uanset hvad man kan kreditere TR for, har der også været andre, der var interesserede i at gøre noget for britiske børn. Måske skulle han overveje, om det ikke er på høje tid at tage hensyn til sine egne og give dem førstepriorietet, for det må have været meget vanskeligt at være barn i det hjem, hvor deres far havde travlt med at være helt.

  Kommentar by Peter D. — 18. juni 2019 @ 15:25

 15. Peter D: Problemet var vist nærmere at ingen andre var kommet igennem med afsløringer af de omfattende forbrydelser mod børn i London og andre byer. Og fra starten blev TR truet og kaldt islamofob, racist og nazist. Det store vægttab var mig bekendt et resultat af sultestrejke eller frygt for at blive forgiftet. Og fængslingen var et udslag af “politisk korrekt” forfølgelse. Det var vistnok store demonstrationer i gaderne som reddede TR fra at omkomme i fængslet.

  Hvorfor har du så travlt med at mistænkeliggøre TR?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. juni 2019 @ 15:44

 16. Dit argument for, hvorfor Tommy har tabt sig, say no more…

  Jeg tror ikke du skal være bange for at nogle vil fratage dig “retten til en mening”. Tvært i mod, vil jeg i hvert fald kraftigt opfordre dig til at forsætte i samme rille. Det kan kun gavne Tommy Robinson og ligesindede…

  Kommentar by Margrethe — 18. juni 2019 @ 15:49

 17. En lysende bekræftelse på, at kommunister lige så lidt er på arbejdernes side, som feminister er på kvindernes side! Begge ideologier er de mest destruktive bevægelser for de grupper, de hævder at beskytte!

  Tænk at demonstrere mod Tommy Robinson af alle mennesker: den ultimative lille mand fra arbejderklassen, som i kamp mod hele statsapparatet risikerer livet for de tusinder af svigtede arbejderpiger, som eliten med ophøjet ligegyldighed i årtier har ofret til organiserede pædofile trafficking-bander.

  Arbejdere i alle lande: Læg jer det på sinde og sky kommunismen som pesten! Den har altid ofret jer (holodomor), og den vil altid ofre jer. Som den nu vil ofre Tommy Robinson og alle de pigebørn på bunden af samfundet, der tjener banderne som sexslaver! Det rager de diabolske kommunister langsomt, hvad der sker med arbejderne.

  @ Peter D.

  Du bebrejder TR, at han stadig er i live. Hvor usympatisk. Manden har fået ryddet munden for tænder, har måttet sulte sig i fængslet for at undgå mad, som de muslimske medfanger fortalte var spædet op med glasskår og andet guf, og er diagnosticeret med PTSD.
  Han kunne have undgået alt det, hvis han bare havde gjort det samme som de briter, du har ‘diskuteret’ ham med: holdt sig til avisernes version af virkeligheden og vendt ryggen til, når han så en mindreårig børnehjemspige flakke rundt på gaden ved midnat med en gruppe halvtredsårige mænd. Er det OK med dig at leve sådan, så er der vel ikke mere at diskutere.

  Ellers synes jeg, du skulle se TRs tale i Oxford Union:
  https://www.youtube.com/watch?v=_YQ94jFg_4A

  Hans tale i York om UKs brug af politistatsmetoder: https://www.youtube.com/watch?v=ao2VlpxGFe4

  og hans dokumentar om BBC, Panodrama:
  https://www.youtube.com/watch?v=93_kd59TcbE

  Hvis det ikke er godt arbejde og vigtige afsløringer – vigtige for alle, der skal bo i UK og i resten af Europa! – så ved jeg ikke hvad der er.

  Kommentar by Sådan er det jo — 18. juni 2019 @ 15:50

 18. (Nr. 16 var svar til Peter, D)

  Kommentar by Margrethe — 18. juni 2019 @ 15:51

 19. Gad vide hvor stor en procentdel af demonstranterne (hvis der kommer nogen), der ærligt tror på, at der er “nazi-sympatisører” med til folkefesten?
  Hvad skulle en nazist identificere sig med på sådan et sted?

  Kommentar by Sådan er det jo — 18. juni 2019 @ 16:06

 20. Hvis man møder nogen, der erklærer sig som overbevist modstander af nationalstaten, skal man stille dem ét spørgsmål:
  “Hvordan var det at brænde sit pas?”
  Hvis de ikke har gjort det:
  “Så mener du jo ikke, hvad du siger.”

  :D

  Kommentar by Sådan er det jo — 18. juni 2019 @ 16:12

 21. # 20, 16:12 var en kommentar til, at demonstrationen åbenbart også er mod nationalkonservative.

  Kommentar by Sådan er det jo — 18. juni 2019 @ 16:13

 22. Politiet må notere hvor mange timer de bruger på at overvåge bøllerne på Skanderborg station

  Kommentar by k. m. — 18. juni 2019 @ 17:32

 23. 15:49/Kære Margrethe,

  så betydningsfuld er jeg ikke, jeg kom bare til at tænke på nogle indlæg på document.dk, som fik mig til at konkludere, at afsenderen er en opblæst nar uden indsigt i dansk politik. Man skal være forsigtig med at udtale sig om andre nationers affærer, når de er meget følelsesmæssigt relateret, og det er indvandrerspørgsmålet.

  Gavin Boby er af en anden art, for hans konklusioner er ikke af national art, men – som jeg ser det – sandsynligvis internationale i deres essens og derfor også af betydning for os i Danmark. I det mindste håber jeg det.

  Kommentar by Peter D. — 18. juni 2019 @ 17:37

 24. Det morsomme er at Festen allerede er afholdt. De røde fascist svin opdagede det bare ikke. Bedre held næste år ;)

  Kommentar by Santor — 18. juni 2019 @ 17:57

 25. OT virker ikke:

  Zindzi Mandela Sydafrikas ambassadør i Danmark:

  Will be back for the Msunery here #OnMyTsnCs. Miss all these trembling white cowards, shem. Botha, Potgieter, Thieving Rapist descendants of Van Riebeck, etc: how are you my babies? We shall gesels more Mr Skont and Ms Unus #OurLand

  Rendyrket racisme er tilladt når det er imod hvide.

  https://jyllandsposten.dk/premium/international/ECE11447729/mandelas-datter-i-koebenhavn-kaster-en-haandgranat-ind-i-sydafrikas-racedebat/

  https://www.helsingordagblad.dk/2019/06/14/portraet-zindzi-har-arvet-nelson-mandelas-humor/

  Nelson Mandelas datter, Zindzi, der har været ambassadør i Danmark siden 2015. Robert McLean kan godt genkende noget af faderen i datteren.

  – Hun er et smukt, varmt, usnobbet og sprudlende menneske…

  Kommentar by Jens — 18. juni 2019 @ 18:08

 26. Santor
  Fy skam sig! det er nu på lørdag, d. 22.

  Kommentar by k. m. — 18. juni 2019 @ 18:09

 27. Alle folkefest-deltagere der kommer forbi den ikke-voldelige demonstration skal nok regne med at få et par venlige klap på skulderen…

  Kommentar by Michael — 18. juni 2019 @ 19:28

 28. @ du anonyme Peter D: Jeg ser, du følger med på bloggen for at kunne brokke dig

  Kommentar by Snaphanen — 18. juni 2019 @ 20:11

 29. Ingen muslimer har nogensinde haft så travlt med at demonstrere imod “islam-hetzere” som den ateistiske venstrefløj, og de tror stadig at folk ikke kan gennemskue at de udelukkende gør det for at score stemmer fra dem. En flok politiske prostituerede er alt hvad de er, og naturligvis har de valgt den værste religion af alle at gøre sig til ludere for. Der vil stå mennesker der kalder sig selv for feminister iblandt dem, og forsvare en religion der mener at kvinder er halvt så meget værd som mænd imod “hetz”.. De er jo seriøst klar til indlæggelse på den lukkede, og det vil næppe være første gang for mange af dem.

  Kommentar by Per — 18. juni 2019 @ 20:12

 30. “Vi er langt til venstre for virkeligheden” – Kim, den sætning reddede min dag!

  Kommentar by John — 18. juni 2019 @ 20:47

 31. >7 Alexander Beaumont 13:00
  Du blovervældende.iver bedre og bedre,selv om du i starten var lidt

  Kommentar by Nielsen — 18. juni 2019 @ 20:49

 32. der skete lige et systemskifte. Du biiver bedre og bedre,selv om du i starten var lidt overvøldende. Undskylder lortetastatur.

  Kommentar by Nielsen — 18. juni 2019 @ 20:51

 33. OT V I G T I G
  Brug altid Bankoverførsler:

  Derfor: https://24nyt.dk/venstreekstrem-gruppe-presser-mastercard-til-at-forbyde-meningsmodstanderes-brug-af-selskabets-tjenester/

  Kommentar by Charles Nielsen — 18. juni 2019 @ 21:13

 34. @ K.M

  Eller også var det week-enden før. Jeg er stadig lidt bagstiv så min hukommelse er moské ikke helt i top ;)

  Kommentar by Santor — 18. juni 2019 @ 22:05

 35. DEMOKRATIET DER DØDE, er overskriften på en artikel hos Snaphanen. En artikel af “Realisten” som påviser at vores folkestyre reelt er afskaffet. Politikerne og journalisterne har løjet og svindlet det ihjel. De har undermineret, udhulet og forringet alt hvad samfundet havde at byde på i 197O-198O. Lige siden har politik-“eliten” nedbrudt alt hvad de kunne få fat i. Fra hjemmets fred og familiens ret til og med den personlige frihed, tryghed og sikkerhed. Oveni er de ved at køre hele samfundet i sænk. Og de lægger op til fordrivelse, udskiftning og etnisk udrensning. Tusinder og atter tusinder af danskere, børn som voksne, har allerede fået deres liv ødelagt af forbryderisk og forræderisk politik.

  Unionen var og er ikke stendød, som Schlüter påstod. Men vores demokrati er forlængst aflivet. Det er stendødt, selvom det på papiret stadig fungerer. De gamle partier vil 1OO procent sikkert IKKE redde Danmark, men vil tværtimod tilintetgøre vores folkehjem.

  Men læs selv “realistens” betragtninger.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. juni 2019 @ 22:52

 36. …at byde på endnu i 197O-198O.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. juni 2019 @ 22:54

 37. Per — 18. juni 2019 @ 20:12 :

  Jeg har flere gange skrevet (og begrundet), at IQen på venstrefløjen må ligge meget tæt på segmentet med 1400 års indavl. Jeg har dertil også skrevet, at end ikke retarderede, under retmæssig behandling, ville handle så afskyeligt over for sine børn/kære, som venstrefløjen gør, ved, i deres egocentrerede livsideologi, at curle vejen for islam.

  Jo, man kunne bestemt ønske sig venstrefløjsideologister/-aktivister testet og retmæssig behandlet, men da området for dette i forvejen er hårdt presset på økonomien, vil det ikke kunne nås, inden iSlam tager over og behandler dem (og os) efter manualens ufravigelige forskrifter.

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. juni 2019 @ 23:12

 38. Off topic. Noget andet, som er langt fra virkeligheden og uden de rette proportioner:https://thetruesize.com/

  Kommentar by barfbag — 18. juni 2019 @ 23:19

 39. PS: Lige en lille ting mere. Det antydes i artiklen at et opgør med danskernes fjender i mafiaborgen først vil kunne ske om 2O-3O-4O år. Men allerede om to-tre-fem eller højst ti år risikerer vi at have passeret “point-of-no-return”. Altså tidspunktet hvor en uoprettelig katastrofe er begyndt at løbe løbsk, og hvorefter alt vil være forgæves og forsent.

  (Hovedtruslen mod den enkelte dansker er slet, slet ikke co2 som visse halvskøre sekter og partier påstår. Det er masseindvandringen der er den virkelige og største fare)

  (Der er også andre alvorlige trusler mod vores velfærd og livskvalitet. Såsom rød og radikal familie- og skilsmissepolitik. Såsom bolig- og sundhedspolitikken. Såsom behandlingen af syge, arbejdsløse, hjemløse, gamle, børn og unge, osv.)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. juni 2019 @ 23:19

 40. Til moddemoen:
  Tag hjem og knep geden.

  Kommentar by Charles Nielsen — 19. juni 2019 @ 00:40

 41. 25. Jens
  Terroristens datter har da ikke noget at være stolt af.
  Dog kan hun da ikke selv gøre for det lort hendes far har lavet.!!

  Kommentar by Charles Nielsen — 19. juni 2019 @ 00:49

 42. > ALEXANDER BEAUMONT 23:19

  De menneskeskabte klimaforandringer hænger uløseligt sammen med den eksponetielt stigende befolkningstilvækst i Afrika, mellemøsten, Indien, Pakistan, Bangladesh og Indonesien, for nu blot at nævne få af de værste.

  Og denne ekstreme befolkningstilvækst vil uværgerligt føre til et stigende migrantpres, især fra Afrika, mod VestEuropa.
  Se blot de evindelige fotos af unge stærke mandlige negre, iført redningsveste og gummibåd på vej fra Libyen til Europa.

  Den slags billeder får mundvandet til at svømme over hos Stormufti Østergaard, Stampe, Sofie Carsten Nielsen Hansen Jensen osv.

  Samt trotskisten Pernille Skipper og de andre forstenede og mumificerede kommunister fra Enfoldighedslisten.

  Og naturligvis alle de ‘humanitære’ hjælpeorganisationer, fx kommunisten Johanne Schmidt-Nielsen, nu Generalsekretær i Red Barnet. Troede sgu ellers, hun gik ind for fri abort…..Men som altid: Follow the Money.
  Én af hendes forgængere var mumien Mimi Stilling Jacobsen.

  Endnu ikke bag betalingsring: https://politiken.dk/udland/art7261135/Dansk-mor-er-fanget-med-fem-b%C3%B8rn-i-syrisk-IS-lejr.-Nu-beder-hun-indtr%C3%A6ngende-Danmark-om-hj%C3%A6lp

  Hun er konvertit og har presset fire børn ud i løbet af fire år. Samt en efternøler, og nu vil hun så hjertens gerne hjem til Danmark med den flok. Og vil også gerne have sin negermand (somalier) med hjem.
  Danmark er ikke deres ‘hjem’, deres hjem er arabistan, hvor de selv er rejst ned for at etablere Kalifatet. Det gik bare ikke så godt, ups!
  Muslimer kan bare ikke finde ud af noget som helst.

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. juni 2019 @ 00:58

 43. Der er stort set INGEN menneskeskabte klimaforandringer. Co2-hysteriet bygger på et gigantisk svindelnummer. Læs selv “Den maniske sol” og Svensmarks analyser mv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. juni 2019 @ 06:50

 44. Formoder det er Maria Temponeres fra Alken der er på spil!!!!!!!!

  Kommentar by Moth — 19. juni 2019 @ 12:29

 45. De røde er så hjernevaskede, at de ikke bare alle dage har været mere voldelige end nogen nazister nogensinde har været herhjemme, man har tillige hurtigt accepteret islam fordi man genkender de fascistiske undertrykkende træk. Dvs. de eneste nazister, fascister og racister der render rundt i gaderne (der i øvrigt ikke er deres men alles) er som altid alene dem selv. Både Stalin, Muhammed og Hitler havde været stolte over fremgangsmåden.

  Kommentar by LarsB — 19. juni 2019 @ 17:37

 46. Holder de såkaldte antifascister aldrig nogensinde “fester”?. Gu, gør de så!. Men det er efterhånden sådan at KUN disse må manifestere sig.
  Jo, de “fester” når de bare kan få lov til at overfalde alle andre med vold. Mainstream medierne er ivrige plaprere. Jo større dækning, jo bedre.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 19. juni 2019 @ 20:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper