22. juni 2019

Landlige multikulturalister vil signalere ‘respekt’ for alle uanset ‘politisk holdning’ under folkefesten…

Det starter først i morgen, men de første havde allerede slået teltene op, da jeg ankom til festpladsen efter en hyggelig forfest her til aften. Det er ikke kun undertegnede, der glæder sig til Mosbjerg Folkefest 2019 – det gør også lokale gammelkommunister, yngre hippier, der er så glade for masseindvandringen, at de har valgt at bosætte sig i et liljehvidt stokrose-idyl langt fra ghettoerne. Den del forstår jeg godt, men jeg forstår ikke hvorfor de mobiliserer imod Mosbjerg Folkefest, når hensigten er at signalere ‘respekt’ for alle uanset politiske holdninger. Nuvel. Spar ikke på flagene…

Vi vil gerne signalere åbenhed og respekt for andre mennesker, uanset køn, hudfarve, seksuel overbevisning, religion eller politisk holdning, når højreradikale kommer igennem Alken på vej til Mosbjerg Folkefest i weekenden. Muligvis kan der også forventes opmærksomhed fra pressen og offentligheden, derfor synes vi det er vigtigt at markere, at vi er nogle i området, som tager afstand fra fremmedhad og højreekstremisme. Vi vil markere vores holdning med skilt ved vejen og måske pynte med nogle farver og flag…” (Alken.dk, 19. juni 2019, Signaler mod højreradikalisme)

(Skilt ved Ledvogterhuset. Nogen har overmalet et ord)

“Fedt initiativ. Synes især det er positivt at høre Alkens borgere tage afstand. Mosbjerg har fået lov at stå på i stilhed alt for længe!” (Jonathan Zacho Bruun, Kommunistisk Parti, Uge-Bladet Skanderborg, 22. juni 2019)

Oploadet Kl. 00:53 af Kim Møller — Direkte link120 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/102230/trackback

120 Comments »

 1. Tag lige nogle billeder af den moddemonstration, jeg vil blive meget overrasket hvis der er en eneste person med mørk hud iblandt den forsamling. Tommy robinson har flere indvandrere som nære venner end de hygge-hyklere nogensinde har talt med!

  Kommentar by Per — 22. juni 2019 @ 01:19

 2. “had mod handicappede”. Ha. Det er langt ude. Hvor berigede er de kommunister lige i deres midtjyske smørhul? Intet under Danmark ikke været sig med stemmesedlen med sådanne fjolser.

  Kommentar by BB — 22. juni 2019 @ 02:34

 3. Og hvad var det lige han sagde om handikappede? Og danskere som har hjælp behov.

  Kommentar by Nielsen — 22. juni 2019 @ 03:03

 4. @Kommentar by Per — 22. juni 2019 @ 01:19
  Er det voldspsykopaten Tommy Robinson du omtaler ?
  For han må jo per definition herinde være venstreorienteret eller muslim.
  Har han en fredelig navnebroder ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 22. juni 2019 @ 03:37

 5. https://ekstrabladet.dk/112/her-slaar-englands-paludan-fodboldfan-i-jorden/7665220

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 22. juni 2019 @ 03:43

 6. – PHR

  Du har en kommentar tilbage i den her tråd. 😜

  Kommentar by Kim Møller — 22. juni 2019 @ 06:50

 7. ja den demokrati ,den demokrati det ae jo en maerkle jen for nauen

  Kommentar by dunk — 22. juni 2019 @ 07:00

 8. #5 Per Henrik Rasmussen
  Ja uha,uha,hva ?? Det må være skrækkeligt for en kælling som dig, at se en mand slå en prober næve. Du aner intet om hvad der er blevet sagt eller hvad der gik forud det vi ser på filmklippet.
  Gå du nu ud og tud videre på toilettet.

  Kommentar by Danskeren — 22. juni 2019 @ 07:29

 9. Håber I får en god fest blandt alle de gode og velmenende borgere i det midtjyske :)

  MvH. Santor.

  Kommentar by Santor — 22. juni 2019 @ 08:49

 10. […] (Mere om islamiseringen af Thyregod Skole hos Document)Se også Landlige multikulturalister vil signalere ‘respekt’ for alle uanset ‘politisk holdning’ unde… […]

  Pingback by Skoleleder om islamisk bøn på Thyregod Skole: “Det ser jeg ingen problemer i” – Free Speech Blog — 22. juni 2019 @ 09:21

 11. Der er intet så afslørende som SELVMODSIGELSER. Når folk har hovedet fyldt med åndelige tågebanker, modsiger de let sig selv. De rødkålshoveder som her vil signalere åbenhed og respekt overfor alle politiske holdninger, lægger i de næste sætninger vægt på at hetze, nedgøre og tilsvine de danskere, som mener at det vil være en stor fejl at omdanne Danmark til et afrikaniseret og islamiseret land, fordi det uundgåeligt vil føre til et samfundshelvede for millioner af almindelige menige danskere.

  Altså, hvis man som dansker mener at det vil være ulykkeligt hvis Danmark kommer til at ligne Libanon, Sverige, Somalia, Sudan og Mali hvad terror og elendighed angår, så er man iflg. kommunistisk parti, pladderhumanisterne og de radikale osv. både nazist, racist, et fascistisk svin og et skimlet kældermenneske.

  Men SANDHEDEN er jo at de fanatiske røde og “borgerlige” socialister bytter om på op og ned, ret og vrang, sort og hvidt.

  Meget tyder at Zacho Bruun er enten åndssvag, sindssyg eller begge dele. Og alt viser at det er tilhængerne af Danmarks ødelæggelse som er tosser, nazister, psykopater og racister. Det sidste mod deres egne landsmænd. De røde “tænkere” har virkelig knald i låget.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. juni 2019 @ 10:12

 12. Venstreorienterede ser politik som en kamp. Da det egentlig ikke er det, er de nødt til hele tiden at opfinde nogen at kæmpe imod.

  Grunden til at de venstreorienterede således bliver til aggressive aktivister er, at de er fødte tabere, som altid har haft de forkerte ikke-forsvarbare holdninger, nemlig de venstreorienterede holdninger, som kort går ud på, at de altid tager fejl, og ingen argumenter har for noget, og derfor ikke har lyst til at tale med nogen om noget, men de kan i stedet true og larme og genere.

  De ved alle godt, at alt hvad de mener er forkert. Derfor er de nødt til at kæmpe for det de mener fysisk, da de ved, at bruger de almindelige ord og argumentation, så taber de. Derfor bruger de ikke det med argumenterne.

  Det er omvendte mennesker, som hader alt vi andre finder godt, og som elsker alt, hvad vi andre finder frastødende og kriminelt

  Kommentar by Cat Girl — 22. juni 2019 @ 10:22

 13. Når vi nu er inde på dette med galskab: I en tid hvor der er mangel på boliger med overkommelige huslejer, har man i mange byer travlt med at nedrive boligblokke der intet fejler. Hvad skal det gøre godt for? Det virker helt forrykt. Og man bruger endda lejernes egne penge til at genere dem med. De tvinges til at flytte, og oftest til ringere eller dyrere boliger. Hvad i alverden er meningen med at nedrive tusindvis af lejligheder af udmærket standard? Milliarder af kroner spildes på ingenting, ser det ud til. Hvilke politikere har vedtaget at så mange boliger skal forvandles til grusdynger?

  Kommentar by Ole Jensen — 22. juni 2019 @ 10:44

 14. 10:44 Danske politikere inde på Borgen er ikke andet end en satanisk mafia af skingrende sindssyge kommunister, som alle vil skide danskerne et stykke til verdens ende og blive ved med at stjæle deres stemmer og blive ved med at afholde meningsløse valg i al uendelighed uden at danskerne på den måde nogensinde får så meget som et mikrograms indflydelse ad den vej og danskerne vil i al uendelighed blive ved med at troppe op hvert fjerde år ved stemmeurnerne og komme de samme meningsløse lapper papir ned i de samme affaldsspande

  Kommentar by Cat Girl — 22. juni 2019 @ 10:48

 15. Lejernes egne opsparede penge, taget fra landsbyggefonden mv. Man kunne i stedet have brugt penge på at bygge nyt, på vedligeholdelse eller på at mindske huslejerne.

  Kommentar by Ole Jensen — 22. juni 2019 @ 10:48

 16. Per Henrik Rasmussen: Er det dig, Niels O.?!?

  Dit psykopatiske møgsvin.

  Godt, Kim Møller nu banner og blokerer dig fra Uriasposten.

  Troede ærligt talt, du var afgået ved døden, forbyd trolde og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. juni 2019 @ 11:32

 17. Video af børn i bøn i dansk folkeskole skaber shitstorm

  Eleverne bliver taget som gidsler, mener skoleleder, efter en video fra en emneuge på Thyregod Skole har spredt sig.

  En folkeskole ved Vejle er endt i en storm af vrede beskeder.

  Det sker, efter en sudansk mor til en dreng i tredje klasse på Thyregod Skole har valgt at lægge en video på nettet, hvor hendes søn viser sine klassekammerater, hvordan man beder som muslim.

  Videoen blev optaget tilbage i november 2018, men det var først onsdag, at den stærkt indvandrerkritiske hjemmeside document.dk fik kendskab til videoen og delte den med sine brugere.

  Her blev den modtaget med vrede.

  – Den lærer skulle fyres med et los i røven. Føj for den, skriver en.

  En anden skriver:

  – Det er ikke noget, min datter skal være med til, det er helt sikkert, medmindre skolen gerne vil brændes ned til grunden.

  Sådan bliver det ved.

  Aldrig oplevet noget lignende

  Udover de mange vrede beskeder i kommentarsporerne har skolen også modtaget mange vrede emails, og det påvirker skoleleder på Thyregod Skole, Gert Hougaard.

  – Jeg har aldrig oplevet noget lignende, siger han til TV 2.

  Også skolens bestyrelse er rystet, fortæller formand Kenneth Reinholt Madsen.

  – Det hele kom som et chok for os. Jeg har også været inde og se nogle af kommentarsporerne, og hvordan der bliver skrevet om videoen. Det er jeg rigtig ked af. Skolen er i en rigtig god udvikling, hvor der bliver arbejdet godt med integration. Sådan noget her ødelægger det. Fordi vi forsøger at lære om hinanden her. Jeg bliver lidt ked af det, siger han til TV 2.

  Kend mit liv
  Bedeseancen skete i forbindelse med en emneuge med titlen Kend mit liv. Her skulle børnene i klassen fremvise forskellige måder at leve på, og alt fra polsk mad til muslimsk bøn blev berørt.

  I videoen ser man drengen instruere sine klassekammerater med jysk dialekt.

  – Først så viser jeg det, så gør I det bagefter, siger han, inden han iført en traditionel muslimsk hvid kjole går i gang med ritualet. Moren ser med fra siden og hjælper drengen med at huske det hele. Mens drengen fortæller, kan man høre flere af de andre børn i klassen småfnise af situationen.

  Inden bønnen gik i gang, havde læreren gjort det klart over for moren, at hun ikke måtte filme i klassen. Det må man ikke på skolen helt generelt, uden man har indhentet samtykke fra de øvrige forældre.

  – Hun har udtrykkeligt fået besked på, at hun ikke måtte. Hvis hun skulle tage billeder, så skulle det kun være af hendes egen søn, siger Gert Haugaard.

  Men moren brød aftalen, og læreren opdagede aldrig, at kvinden optog en film.

  Skolen opdagede heller ikke, at videoen blev lagt på nettet. Ikke før torsdag morgen, hvor en forælder kom ind på Gert Hougaards kontor og viste ham de mange kommentarspor, hvor folk harcelerer over videoen fra klassen.

  Siden har skolen forsøgt at få kontakt til moren, men uden held.

  Endnu en perkerkælling, der bryder reglerne, men den kulsorte sæk lort har ikke omløb nok i øverste etage til at vide, at videoen giver bagslag ig øger hadet i den danske befolkning til fucking vilde halenegre fra Sudan og hovedafskærende muhamedanere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. juni 2019 @ 11:47

 18. @15
  Nåja Niels O, han er nok noget af det mest psykotiske troll jeg har oplevet der stadig hænger ud alene på 180grader efter den politiske ukorrekthed blev stoppet der. Lige så syg, ynkelig og stakkels som Rampage på Nationen.

  Kommentar by Torsten — 22. juni 2019 @ 11:47

 19. 4) og 5) Tommy Robinson har undskyldt sin fortid som fodboldhooligan. Han har stået op imod islam efter han kom tilbage og oplevede sit lokalsamfund shariariseret af de lokale muhammedanere. Han har rejst rundt sammen med EDL, som han også forlod, da racistiske typer infiltreded det. Han har været i fængsel for at afsløre og offentliggøre Muhammedanske pædofiles misbrug af 1300 småpigebørn i Midtengland. Myndighederne placeredeham selvfølgelig i et Muhammedansk dommineret fængsel, hvor de chikanerede ham livsfarligt, og selv maden han fik blev mishandlet….Han var tæt på at dø derinde.
  Jeg ved godt du er alt for afstumpet til at henlede din opmærksomhed på alle de ofre den modbydelige religion – Muhammedanismen- skaber rent logisk i dens selvretfærdighed, men derfor er Tommy Robinson en helt for menneskeheden og imod den nazivenlige religion Muhammedanismen, som du vel ikke har en skam i livet over at understøtte.

  Kommentar by Michael Unna — 22. juni 2019 @ 12:20

 20. PS til 17). …Efter han kom tilbage fra Afghanistan som soldat.

  Kommentar by Michael Unna — 22. juni 2019 @ 12:20

 21. Her er den liljehvide bestyrelse for Thyregod Skole med gode, danske navne som Kenneth, Lone, Carsten, Susanne, Ove, Else, Birgitte, Gert osv.

  http://thyregodskole.skoleporten.dk/sp/73618/school/board SKRIV DIN MENING TIL DEM!

  Hvor er Hassan, Ali, Fatima og Aisha henne? Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. juni 2019 @ 12:51

 22. Har AFA og feministerne virkelig tid til det, nu hvor der foregår kønsopdelt svømmeundervisning hjemme i Tingbjerg?

  Kommentar by Luca — 22. juni 2019 @ 13:08

 23. Politiken Vest har formået at skrive en læseværdig leder om den alt-er-naivitet borgmester Franziska Rosenkilde, der excellerer i Newspeak.

  Kønsadskilt svømning – læs for piger, læs for muslimske piger – for nedrullede gardiner i Tingbjerg Svømmehal er godt for integrationen, må man forstå.

  Hun er sgu for syg i roen, selv for Gak-Gak partiet. Vil hun måske også indtage det indtil videre ledige standpunkt, at der også skal være ren drengesvømning?? Nej næppe, det er kun, når det er muslimske piger/kvinder, der skal tages særhensyn.

  De muslimske drenge/mænd elsker danske kvinder i svømmehallerne. Rigtig mange eksempler på det, omend de fleste er fra Tyskland og Sverigstan.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. juni 2019 @ 13:09

 24. @Henrik Petersen 13:09

  Islam er ikke mangfoldighed, islam er det modsatte. Dermed ikke sagt, at muslimer ikke kan være en del af mangfoldigheden; det kan de sagtens, hvis de vil, en religion er jo, hvad man gør den til. Men i sit udspring er islam det modsatte af mangfoldighed, for den sætter skel. Mellem rent og urent, mellem tilladt og forbudt, mellem os og dem – og ikke mindst mellem mænd og kvinder. Som i Tingbjerg. https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE11447503/pigesvoemning/

  Forbyd islam i Danmark

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. juni 2019 @ 13:16

 25. Jeg vil indlede med at ønske alle en god Mosbjerg Folkefest. Måske der dukker få forkølede ex. DKP´ere op, disse er gode til ØL, F,,,, og Hornmusik, jeg tænker her på Land & Folk Festival i Fælled Parken, der var det hele til det halve.
  Mht. at vise hvordan man beder i oprindelseslandet og dette i en time i en såkaldt Folkeskole, ser jeg personligt intet forkert deri. Da jeg for snart 60 år siden i 9. klasse havde faget ORIENTERING, fik man undervisning i bl. a. forskellen på religioner mv. men det var inden berigelsen. Problemet er at den omtalte berigende mor ikke overholder indgået aftale, altså ifald en sådan er indgået Det oplyses at man ikke kan komme i kontakt med hende, naturligvis kan man det, det er blot et spørgsmål om et reelt ønske om at opnå denne kontakt. Og ja, utroligt som de velmenene der bor i liljehvide kvarterer har travlt med at irettesætte de mange der ikke har den mulighed. Lidt OT: For nylig kom jeg for skade at se DR TV avisen 2130. Der så man et berigende forældrepar (fra Syrien) der trods 4 år i Danmark ikke kunne et eneste dansk ord, den mindreårige søn kunne dog nogle få ord på dansk. Igen var det en tårepersende beretning om de racistiske danskere der bad flygtningene fra Syrien om at rejse hjem for så vidt der nu er fredeligt i Syrien. Hvad skal der til for vi tvangsindlagte licensbetalere slipper for mere af den slags?

  Kommentar by Og det VAR ENGANG DET Danmark du kendte.. — 22. juni 2019 @ 13:46

 26. Cat Girl 10:22
  Spot on!
  De røde (National)Socialistidioterne er nogle værdiløse tabere der ved at gå til i selvhad over egen manglende formåen.
  Jeg gad vide, hvor mange(mange? HA!) der er selvforsørgende. Et kvalificeret gæt er, at hele bærmen er på overførsel under een eller anden form.
  Dybest set burde folk der ikke – og aldrig har bidraget aktivt til fælleskassen, heller ikke have noget som helst, – ikke en skid – at skulle ha’ sagt.(Gætter på Asger Aa. med sit “..de vil snart ku’ stemme sig til endnu flere andre folks penge” dybest set er enig heri)
  Det er nu en gang sådan:
  “Dem der betaler for musikken – bestemmer også hvad, der skal spilles”
  Det er måske i virkeligheden dét, der i sidste ende, gør det røde bundfald så aggressivt?

  Kommentar by White knight — 22. juni 2019 @ 14:01

 27. Per Henrik Rasmussen 3:37
  Tror sgu du er gået forkert Permand.
  Urias er ikke et herberg for hjemløse sølle eksistenser fra Jagtvej 69.
  Har du prøvet Stengade – men der ka’ du måske ikke være, for dine forhudsudfordrede perlevenner?

  Kommentar by White knight — 22. juni 2019 @ 14:12

 28. > Carlo Di Napoli II 13:16

  Det er i øvrigt noget, der kalder sig ‘Hovedstadens Svømmeklub’, der står for ‘undervisningen’ og forsvarer den med næb og klør, da den er så inkluderende.

  Man må så håbe, at det er kvindelige undervisere, da de 6-9 årige piger åbenbart vil tage varig skade af, at der er mænd tilstede. Det hele begyndte i øvrigt med en far, der gerne ville være med til sin datters svømmeundervisning. Hvorfor melder historien intet om, det virker sgu også lidt underligt. Hvilken far har tid til og gider se på en flok piger, der skal lære at svømme?

  Hende fra Badutspringerpartiet forsvarer pengestrømmen fra kommunekasserne til dette – æøhm – integrationsprojekt. Ved så ikke lige, hvordan København og Frederiksberg fordeler udgifterne, da HSK også dækker Frederiksberg. Men der må være en aftale, man kan få aktindsigt i, hvis man gider.

  I Frederiksberg kommune gætter jeg på, det er Rådmand Nikolaj Bøgh, Konservativ og formand for Kultur- og Fritidsudvalget, der er ansvarlig.
  Ellers er det Rådmand Laura Lindahl, Liberal Alliance og formand for Børneudvalget.

  Hold da op, hvor er jeg træt af bizarre særhensyn for muslimer. Og politikere samt idrætsforeninger, der bakker op om disse krav.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. juni 2019 @ 14:13

 29. For noget andet. OBS
  Serie brande og mord. Halsen skæres over. Tilfældighed eller….?
  https://ekstrabladet.dk/112/mand-i-grundlovsforhoer-tilstaar-to-drab-og-brandstiftelser/7683620

  Kommentar by Islamisbad — 22. juni 2019 @ 14:19

 30. Kommentar by Henrik Petersen — 22. juni 2019 @ 14:13

  Enigt, det er så fucking sindssygt med de særkrav til asocialisternes kæleperkere.

  Jeg var på Hovedbanen i går klokken 20:30 og tog bus 5C til Rådhuspladsen. Hold nu kæft, hvor det vrimler mer kulsorte negre og perkere i alle aldre og størrelser.

  Og op og ned ad Vesterbrogade kørte nogle perkere og gassede op og accelerede vildt i deres for narkopenge leasede Lamborghini Gallardo samt en karrygul BMW M5 med sportsudstødning, så V8eren rigtig kunne larme i gaden, forbyd bandeperkere og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. juni 2019 @ 14:21

 31. God fest! Ville gerne have været med

  Kommentar by DS — 22. juni 2019 @ 14:45

 32. Kim Møller er fremragende til at finde sager frem, som afslører hvad multi-kulti dyrkerne har gang i. Dygtigt arbejde som viser at invasions tilhængerne er så dumme, at de ikke fatter at deres multi-kultur vil blive til islamistisk enheds-, terror- og MONO-kultur, hvis invasionen og besættelsen fortsætter.

  Men lad os OGSÅ få nogle debatter hvor der især sættes lys på indvandringens utallige konsekvenser og skadevirkninger, fra at danskere får deres ting stjålet til at de overfaldes eller knivstikkes osv. Og så er der jo også invasionens økonomiske omkostninger, som f.eks. bevirker at arbejdsløse sjofles af “job-centrene”, eller at mange, mange patienter ikke mere får en ordentlig og fuldgod behandling, fordi hospitalerne er genstand for utallige sparekrav, med personale-mangel og forældet/nedslidt udstyr til følge.

  Må give Cat Girl 13..1O.48, ret i at der er noget riv-rav-ruskende galt med den store røverborg inde midt i København/Copenhell. Tilsyneladende ønsker røverne derinde at chikanere, undertrykke og aflive os allesammen.

  De politiske facader er muligvis pæne, men inde bagved lurer en djævelsk form for råddenskab.

  Kommentar by Ole Jensen — 22. juni 2019 @ 15:05

 33. -> Cat Girl — 22. juni 2019 @ 10:22:

  “Venstreorienterede ser politik som en kamp. Da det egentlig ikke er det, er de nødt til hele tiden at opfinde nogen at kæmpe imod.”

  Sludder. Politik ER en kamp. Det fatter liberale (kvinder) ikke – og taber kampen om Danmark, mens de nationale som ikke er liberale, har en chance, hvis de bliver mange nok.

  “Grunden til at de venstreorienterede således bliver til aggressive aktivister er, at de er fødte tabere, som altid har haft de forkerte ikke-forsvarbare holdninger, nemlig de venstreorienterede holdninger, som kort går ud på, at de altid tager fejl, og ingen argumenter har for noget, og derfor ikke har lyst til at tale med nogen om noget, men de kan i stedet true og larme og genere.

  De ved alle godt, at alt hvad de mener er forkert. Derfor er de nødt til at kæmpe for det de mener fysisk, da de ved, at bruger de almindelige ord og argumentation, så taber de. Derfor bruger de ikke det med argumenterne.”

  Du er selv et eksempel på en platliberal med en nyligt erhvervet national fernis, og du fatter ikke, at vold (desværre) virker. Din egen frelsthed er dog fuldt på højde med de rødes – prøv at gennemlæse dit eget ordvalg.

  “Det er omvendte mennesker, som hader alt vi andre finder godt, og som elsker alt, hvad vi andre finder frastødende og kriminelt”

  Og de kæmper for det lidt mere end ved bare at opføre sig verbalt arrogant under pseudonym.

  Stik piben ind, du er ikke så dejlig som du selv tror.

  Kommentar by Kim Poulsen — 22. juni 2019 @ 16:40

 34. Det var da et ualmindelig surt opstød fra KP kl. 16.4O. Og der er ingen saglig grund til at irettesætte CG, for politik er da mest noget med ord, så CG har ret i at der ikke er tale om egentlig kamp 99 eller 1OO% af tiden. En fodboldkamp er jo heller ikke en egentlig kamp, for hvis det var det, havde man nok medbragt køller, spyd og skjolde m.m.

  Det er nok netop fordi man nøjes med ord, at de kulturradikale tosser og feminister er så kæphøje. Handlede det om fysisk kamp, var Marianne Helved, Zenia Krampe og Elbæk osv. nok flygtet forlængst.

  KP er sikkert et rødkålshoved fra den “anti-fascistiske” lejr.

  Kommentar by Ole Jensen — 22. juni 2019 @ 17:21

 35. Neo-kommunister er er næsten ved at opnå proletariatets diktatur. Hver procent de røde får hæver skatten er endnu en sejr på vej mod den totalitære stat hvor den ekstreme kommunist Pernille Skipper kan få sit socialistiske “demokrati” ( som de selv siger ikke skal uddybes nærmere, se deres principprogram). Slavehæren må bare levere penge OG vores land!

  Kommentar by H. Nielsen — 22. juni 2019 @ 17:31

 36. Både den røde Mette F og den ekstreme kommunist Pernille Skibber er fra Ålborg. Hvad sker der for Ålborg.Vi vil have nedsat en kommission som ser på hvordan man kan få folkeskole-lærere og journalister der ikke er KNALDRØDE.Jeg havde selv en gymnasielærer, der var SKAMLØST rød.

  Kommentar by H. Nielsen — 22. juni 2019 @ 17:43

 37. >Kommentar by Henrik Petersen — 22. juni 2019 @ 14:13

  “Det hele begyndte i øvrigt med en far, der gerne ville være med til sin datters svømmeundervisning. Hvorfor melder historien intet om, det virker sgu også lidt underligt. Hvilken far har tid til og gider se på en flok piger, der skal lære at svømme?”

  – så har hizb ut tahrir alligevel lidt ret? Eller hva’? Hvorfor skal pigens far mistænkeliggøres?

  >Kommentar by H. Nielsen

  “Kronik af direktør Jens Fisker, Dansk Arbejdsgiverforening, 1970 “… Først og fremmest fordi denne reserve [gæstearbejdere] intet koster os i modsætning til en reserve bestående af arbejdsløse eller husmødre. Har vi ikke brug for arbejdskraften, kan den jo udvises. Byrden ved at holde en reserve falder herved på gæstearbejderen personligt eller hans hjemland. Gæstearbejderen bringer normalt hverken kone eller børn med. […]
  Af ugens 168 timer arbejder vore fabrikker som regel kun 42 timer. Vi kan altså teoretisk firdoble produktionen uden yderligere investeringer. […] Af økonomiske grunde bør vi derfor sige »Velkommen Mustafa«.”
  https://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/velkommen-mustafa-kronik-af-direktoer-jens-fisker-dansk-arbejdsgiverforening-1970/

  Kommentar by anno — 22. juni 2019 @ 19:45

 38. Beklager jeg ikke selv kunne tage til Folkefesten, eller fik tid til at overskue situationen imellem 11 og 12 på Skanderborg station (af private årsager). Nogen nyheder derfra? mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. juni 2019 @ 20:32

 39. ->Ole Jensen — 22. juni 2019 @ 17:21:

  Der er 3 grundpositioner i politik: liberal(ist), social(ist), konservativ.

  Jeg synes desværre de to første ligner hinanden ganske meget og tilhører selv den tredie, men bortset fra det var det Torben (Snarup) Hansen som i sin tid forklarede mig, at “de borgerlige”s fiasko i politik var at de ikke så det som en kamp. De stolede på, at alt gik redeligt til systemisk – og brugte så deres krudt på at kæmpe med og mod hinanden som individer. Venstrefløjen fattede altid at en politisk kamp måtte være kollektiv for at have en chance.

  Jeg tror bestemt han havde ret, så få det ind i jeres grødhoveder og kom videre!

  Jeg har som gammel webmaster her jo mildest talt været med før de fleste nuværende kommentatorer fik politisk ble på, og jeg må sige, at niveauet er dalet. Fra i 2004 at have kommentarer fra eksempelvis Ole Birk Olesen, daværende borgerlig journalist på Berlingske Tidende, til idag at være fyldt op med cat girls og white knights..

  Møller har på en måde fortjent bedre :-)

  Kommentar by Kim Poulsen — 22. juni 2019 @ 20:44

 40. @Kim Poulsen — 22. juni 2019 @ 20:44, du har helt ret: Jeg har som gammel webmaster her jo mildest talt været med før de fleste nuværende kommentatorer fik politisk ble på, og jeg må sige, at niveauet er dalet. Fra i 2004 at have kommentarer fra eksempelvis Ole Birk Olesen, daværende borgerlig journalist på Berlingske Tidende, til idag at være fyldt op med cat girls og white knights..

  Møller har på en måde fortjent bedre.

  Her er OBO og KM i 2004: http://www.uriasposten.net/archives/1639 forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. juni 2019 @ 21:05

 41. Samme Kim Poulsen som erklærede nærværende blog i betalingsstandsning?
  Jamen så bøjer vi os ydmygt i støvet for dine ubegrænsede evner for kommunikation. En undskyldning herfra for vores lave niveau.

  Kommentar by Lider af danskhed — 22. juni 2019 @ 21:08

 42. @Lider af danskhed — 22. juni 2019 @ 21:08

  Jeg tænkte det samme, om det Kim Poulsen var den samme, som idioten, der holdt Uriasposten som gidsel, forbyd hjernedøde webmastere og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 22. juni 2019 @ 21:42

 43. Der var engang 12 somaliske muhamedanske ungersvende, som gruppevoldtog en ung dansk (hvid, ukonverteret) pige.
  Politiet fandt dem mærkeligt nok, og tiltalte dem.
  De fik selvfølgelig hver sin offentlige betalte beskikkede advokat (Danmark er jo et retssamfund).
  Men de skulle også have hver sin offentligt betalte tolk. Men man kunne kun finde fire mennesker som tilnærmelsesvist talte det påkrævede sprog. Så for at sikre drengene imod en uretfærdig rettergang, var man nødt til at frafalde anklagerne.
  Pigen? Hun begik selvmord to år senere.

  Bare rolig, det var kun et eksempel. Men det kunne have været sandt.

  Kommentar by Bastardo — 22. juni 2019 @ 22:02

 44. Mit synspunkt om en gang modterror mod den terroriserende stat og journaliststand, falder måske ikke i god jord, men jeg er sikker på, at der er en klausul i den amerikanske forfatning, som jeg sværger troskab til, som omfatter retten til at opfordre til væbnet kamp imod en syg korrupt stat, det holder jeg mig til .. Danskerne er for sølle, hvis de aldrig siger fra overfor statens korruption i det her land. Danmark er det mest sygelige korrupte land på planeten, folk forstår det nok først når vi nærmer os de dybere kritiske tilstande, som blot er en konsekvens af den uendelige korruption og sælgen ud af vores land, vores værdier og vores ejendom til fordel for en lille sygelig snylterskare af de sygeste svindlere, som kun er kulsorte forbrydere, hvilket danskerne desværre har store problemer med at gennemskue

  Kommentar by Cat Girl — 22. juni 2019 @ 22:20

 45. EEN TING MÅ man give KP ret i: dem som kalder sig liberale (eller konservative) er ofte nogle hyklere, fordi de i virkeligheden er socialister eller “kultur”radikale. (uden ægte kultur, for radikale er perverse og barbariske idioter, bare betragt deres udskejelser l96O-2O19)

  Og K, V, S og DF har jo svigtet fuldstændig.

  CG har desværre ret i flere ting, bl.a. det med at Danmark regeres af politikere så skøre, sygelige og korrupte, at de har udklækket planer om at udplyndre, terrorisere, fordrive og etnisk udrense deres eget folk. Via masseindvandring m.m.

  Det er også rigtigt at den amerikanske forfatning giver folket ret til at eje våben og gøre oprør mod tyranner. Men feminiseringen af Danmark betyder nok at der aldrig opstår modstand her. Danskerne har været slavesjæle siden ca. 196O. I tilfælde af regnvejr aflyses enhver protest. Og hvad der foregår i Frankrig, Sverige, Libanon og England osv. ignoreres.

  De ægte dansksindede national-konservative som vil bevare og forsvare det Danmark vi kender eller kendte, som vil beholde Danmark som danskernes land og folkehjem, som vil genopbygge demokratiet efter schweitzisk mønster….. de findes, men er de mange nok til at ændre kursen, så vi ikke ender i afgrunden?

  Vi er tættere ved kanten, end de fleste aner. Løgnens og galskabens mørke er på vej til at opsluge vores land og fremtid.

  (BT har fortalt om at vores retsstat og politi nu er så overbelastet/nedsparet, at der kan være over et års ventetid på retfærdighed, hvis man er blevet kvæstet af voldsbøller)

  (Er der efterhånden noget i det her samfund som fungerer ordentligt?)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. juni 2019 @ 23:17

 46. OT:
  1:54 inde i denne video, er en sensation i immigrationspolitik:

  ICE RAIDS: President Trump gives EXPLOSIVE Press Conference at the White House
  YT-Hash: nxdGl201Ltc

  Kommentar by Cat Girl — 22. juni 2019 @ 23:19

 47. 11:04 siger Trump, det helt klart, hvad der sker

  Kommentar by Cat Girl — 22. juni 2019 @ 23:28

 48. 33 BY ANNO) Fiskers kronik blev på overbevisende måde og vel dokumenteret afvist af formanden for DASF(3F) Anker Jørgensen i rapporten med det sigende navn ” FREMMEDARBEJDERPROBLEMET ” fra okt. 1970. Rapporten var det direkte grundlag for indførelsen af indvandringsstoppet i 1973. – Udtrykket ” gæstearbejdere ” blev først indført da Aukenslænget og de radigale fik fremtvungent permanent opholdstilladelse til fremmedarbejderne samt deres ret til familiesammenføring efter 1973. De i 1967 indførte forsørgelsekontrakter for udenlansk arbejdskraft og “flygtninge” – som gjorde dem i praksis skattefrie– blev dog først afskaffet i 1996.

  Kommentar by dansker — 22. juni 2019 @ 23:48

 49. KOMMUNIST-RADIOEN DR, P1, er bare eet eksempel ud af 1OOO på at “systemet” er sygt. Her efter kl. 23 har der været ca. en halv times jamren og hulken i “orientering” over at titusindvis af indvandrere, arabere og somaliere osv. i denne sommertid har måttet sove udendørs i Balkan området, ligesom de har været udsat for forskellige former for uretfærdighed, brutalitet, magtmisbrug eller penge-mangel. P1 lagde op til at DK burde modtage endnu flere asylanter.

  For helvede, hvorfor går DR altid indvandrings-industriens ærinde, og hvorfor er der ikke nær så tit tilsvarende udsendelser om DANSKERE, børn som voksne, som lider under uretfærdighed, boligmangel eller bureaukratisk brutalitet osv? Hvorfor er det kun synd for kulturfremmede?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 23. juni 2019 @ 00:15

 50. Kommentar by Kim Møller — 22. juni 2019 @ 06:50
  Ha ha ha er sandheden ilde hørt og hvor mange skud gir`du det Napolitanske orakel.
  Hvor herre bevares

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 23. juni 2019 @ 00:32

 51. Vor herre bevares

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 23. juni 2019 @ 00:33

 52. 00:15 Staten er blevet kuppet af den 3. verden for længe siden. Var det ikke da araberne købte alle vores industrier og ejendomme osv.

  Politikerne solgte jo allerede vores lands sjæl med Barcelona-deklarationen. Danskerne ser kun på deres eget liv, de kigger ikke på samfundet, som noget de kan påvirke, hvilket jo et eller andet sted er sandt nok

  Intet folk kunne være sindssygt nok til at stemme sin suverænitet ind i EF-diktaturet og UN og kommunistblokkens psykopatiske terroregimer, men danskerne har aldrig stået på deres rettigheder, da de troede på alle løgnene i den rækkefølge de blev præsenteret for dem, til trods for at de på ethvert mellemlangt sigt, kunne konstatere at alt er løgn og korruption, altid har været det og følgeligt også er det netop nu ..

  mon danskerne nu også stemte sig ind i EF frivilligt, blev det ikke et knivskarpt resultat på grænsen? Som alle andre valg, som altid lige ikke medførte andet end ulykke for det danske folk og vores før så smukke og dejlige øer – valgene er den største og mest indlysende løgn af dem alle og alle ved det, men de er for bange for konsekvenserne for deres eget livs indre sammenhæng, hvis de indrømmer, at hele lortet er sygt svindel

  Kommentar by Cat Girl — 23. juni 2019 @ 00:33

 53. Ups der overskred je da vist din begrænsning.
  Sorry

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 23. juni 2019 @ 00:35

 54. Mens de voksne snakker så, meddeles det fra shariah daily, at dagens invasionstal er lav, kun 266 mio har den bekostet skatteslaverne. Døds og tæsketallet er pænt, der synes at være lagt en dæmper på invasionsfestlighederne, fordi det er godt vejr og mange jihad er hjemme i invasionistan til koran og terrorskoling. Kontanthjælpen betaler. Kun voldsdominant gaderæs er steget, ungbrun skal markere underlivet.
  Og fiskepriserne, rød kuller er vild dyr, vejret får rød ekstra ophidset og energien bliver speltastralkanaliseret over i hadfællesskabet.
  Og klimaet, af røds udeliv bliver plastsvinet i alle grønne område i byerne, den konstante brølen af elendig populærnepotistmusik, forstyrrer fugle og gnavere, der får samlet mindre mad og derfor sulter igen til vinter. Rød elsker sig selv så alle andre må fly. Luften er fyldt med tjaldskyer så partikeltallet er mwllemhøjt.
  Gaflens dhimmiskole. Se
  http://www.korankaffe. Idag er det 1577 år siden at muhram slog en prut og blev duftoplyst af allahnånden og fik ideen til hadliderligheden. Hil fredens dræberreligion. God shariah..

  Kommentar by Gaflen — 23. juni 2019 @ 00:48

 55. 14:01 White Knight
  De venstreorienterede er vel aggressive fordi vi har ladet dem være det. Et folk der accepterer at grupper som Antifa får mulighed for at true, intimidere og de facto ødelægge de politiske friheder i landet, forsamlingsfriheden, ytringsfriheden, demonstrationsretten og hvad de nu ellers har givet sig i kast med at angribe af forskellige politiske ytringer, som en arm af forsvaret, politiet og partierne har denne bærme af “venstreorienterede” bøller fået lov til at terrorisere danskerne, og hvis danskerne lader en lille brunskjorteafdeling af statens øverste pampere knægte dem på den måde, så har de jo også givet op allerede

  Kommentar by Cat Girl — 23. juni 2019 @ 00:51

 56. Kommentar by Danskeren — 22. juni 2019 @ 07:29
  Shut up din svans.
  Jeg har før kastreret grise så du er nok ikke det store problem ud over din manglende intelligens
  som jeg ikke kan garantere skulle blive genoptetet ved et sådant indgreb.
  Stump

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 23. juni 2019 @ 00:55

 57. 00:55 Skulle du tænke så længe over det svar?

  Kommentar by Cat Girl — 23. juni 2019 @ 00:58

 58. Kommentar by Cat Girl — 23. juni 2019 @ 00:58
  Nahh det var sådant set ret spontant da jeg har andre og vigtigere ting at ta´mig til end at overvåge en flok utilpassede personager

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 23. juni 2019 @ 01:26

 59. 01:26 ok, det virker ellers ikke sådan :)

  Kommentar by Cat Girl — 23. juni 2019 @ 01:36

 60. MSM det første der sker ved, enhver millitær kup mm.(demokrati), er magt overtagelse af MSM. Uden oplysning ingen handling / stemmer.

  De sidste 2 år har , med alt tydelighed vist ALLE MSM stats medier f.eks “politikkens hus” TV2 .

  Først fjernede de enhver muglighed , for national konservative skarpe kommentere. (shadowbanning)

  Der efter blev befolkningen fodret , med specielt islam positivt provogranda. DDR er virkelig utrolig extrem.
  DDR har sendt og gensendt alle EU støttet “elsk islam” programmer.
  Men for folket er det “normalt” , som normalt der skydes med skarpt , på vores gader og stræder ugentligt, og nok snart dagligt .

  Det er tid til vi national konservative , også kim , genfinder vores kamp for Danmark.

  Kode ord : Der bliver aldrig et borgerligt Danmark uden massive hjemsendelser !

  P.s. hvor mange gennemskuer DDR tv bortforklaring af ” den store befolkningsudskiftning” ….ganske få … Der skal vi blive skarpere . Hr. Morten Urskov (håber jeg ) skal nok skyde den ned.

  DANMARK LÆNGE LEVE

  Kommentar by dan hansen — 23. juni 2019 @ 01:43

 61. Kommentar by dan hansen — 23. juni 2019 @ 01:43
  Ja ja og månen er lavet af grøn ost

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 23. juni 2019 @ 01:48

 62. @Cat Girl 23:19: Trump hits pause on ICE raid targeting undocumented families
  AOL.COM
  President Donald Trump announced Saturday over Twitter that he will delay a plan for Immigration and Customs Enforcement to raid the homes of undocumented immigrants in several major U.S. cities.

  The delay, Trump claimed, will allow time for Republicans and Democrats to reach a consensus on how to manage the number of people attempting to cross the southern border and request asylum, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 23. juni 2019 @ 01:49

 63. Carlo Di Napoli II Det er kampen om fædrelandet. Europa er ikke USA
  Per Henrik Rasmussen Sørgelig kommentar , håber du finder fred

  Kommentar by dan hansen — 23. juni 2019 @ 01:52

 64. Ups der overskred je da vist din begrænsning.
  Sorry

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 23. juni 2019 @ 00:35

  Ups der oversked du lige tråden med infantilt pladder igen-igen.

  Per Henrik Rasmussen smut du tilbage på tosseanstalten, din blævrende sindssyge psykopat, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 23. juni 2019 @ 01:55

 65. forside EXTRA BLADET ” danske skibe forsyner jihadister” https://southfront.org/tracing-bulgarian-arms-shipments-to-syrian-islamists/

  TYRKIET ! er der HELT stille omkring…Sig mig er vi de gode ?
  https://www.wardiary.net/

  Kommentar by dan hansen — 23. juni 2019 @ 02:11

 66. Kommentar by Carlo Di Napoli II — 23. juni 2019 @ 01:55
  Tak du er en meget generøs personage

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 23. juni 2019 @ 02:26

 67. Ironi kan forekomme

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 23. juni 2019 @ 02:31

 68. Carlo du er en komplet idiot og det er kærligt ment

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 23. juni 2019 @ 02:33

 69. Nogle af de bedste bloggere fra Berlingske, Cappelørn eller Cappelgaard og Bjarne Christensen m.fl. er ikke gået over til at skrive her. Meget mærkeligt, men måske er Uriasposten ikke kendt af så mange som den burde være?

  Kommentar by tp — 23. juni 2019 @ 07:49

 70. #35 Kim Poulsen

  > Der er 3 grundpositioner i politik: liberal(ist), social(ist), konservativ.
  > Jeg synes desværre de to første ligner hinanden ganske meget [..]

  Du synes simpelthen, at en liberalist som mener staten skal blande sig mindst muligt og individet er over gruppen, ganske meget ligner en socialist som mener staten skal blande sig i alting og gruppen er over individet.

  Og så klager du over dalene kvalitet lige efter?

  Kommentar by Quark — 23. juni 2019 @ 07:53

 71. Rød blok foreslår 70% reduktion af co2.

  Jeg foreslår 100% reduktion af visse brugere af Uriasposten.
  Kim Møller nyder helt sikkert sin velfortjente ferie på folkefesten,
  men mon ikke der bliver fløjtet afgang, når han vender tilbage til bloggen. Nogen forstår ikke et vink med en vognstang, og kværner videre med ups, undskyld og jeg skal komme efter dig.

  brok brok brok, som om verden er gået amok i krænkelseskultur.

  Seneste nyt i Nordjylland er at nogen vil fjerne heksen fra Sankt Hans bål. Radio P4nord kører en sms analyse hvor folk kan sige for og imod. Det er sgu et galehus med alle dem der bruger livet på at finde småting de kan føle sig krænket over.

  Kommentar by k.m. — 23. juni 2019 @ 08:00

 72. Deadline i aftes tager lige Mosbjerg under “kærlig” behandling. Indhentet en demografi professor, der nævner at indvandring fra Tyrkiet benævnes som VESTlIG indvandring( og er den største gruppe).Og at indvandrere får 2,0 børn og etniske 1,7.men der kan være enklaver der får flere børn. Det måles ikke.ingen kritik af Danmarks Statistiks tal!!

  Kommentar by H. Nielsen — 23. juni 2019 @ 08:07

 73. Deadline fik i samme udsendelse og samme åndedrag koblet Mosbjerg til den New Zealandske massemorder og terrorist …som sluttede indslaget om Mosbjerg…

  Kommentar by H. Nielsen — 23. juni 2019 @ 08:09

 74. Jeg må blankt indrømme, at jeg ikke forstår “tp”s ærinde og hensigt med konstant at nævne, at der ikker er nok folk, der læser Uriasposten – at stille spørgsmål om hvordan vi mon får flere til at læse med, men aldrig bringe forslag. Så mange indlæg drejer omkring det ene fikspunkt, på utallige forskellige måder. Det har stået på lige så længe jeg kan huske tilbage…

  Jeg ved ikke hvad hensigten er. Men effekten er ret demoraliserende. Som en konstant stemme, der hvisker “du er ikke god nok” i Kims øre…

  “In the age of information, ignorance is a choice”.

  Kommentar by Quark — 23. juni 2019 @ 08:09

 75. Andet eksempel på den omsiggribende censur
  https://nordjyske.dk/nyheder/morsoe/feriepark-boejer-sig-for-google-slut-med-cigar-i-video-for-boern/a25e20a1-f321-4ce9-a1e0-406436e77677

  Kommentar by k.m. — 23. juni 2019 @ 08:10

 76. Men vær ikke bekymret for DDR’s omtale af Mosbjerg. Den RØDE højborg DDR HAR KUN 34 procent UGENTLIG af seere(se DDR’s Public Service redegørelse 2018). De skal snart lukkes. Hvis DDR havde opgjort seer- andelen dagligt ville det være så lille et tal, at det dårligt kunne måles ( og de får næsten 4 milliarder!!tvangsudskrevet)

  Kommentar by H. Nielsen — 23. juni 2019 @ 08:13

 77. Vedr den store befolkningdudskiftning ( som Deadline mener at have modbevist i går); Finansministeriets rapport om omkostning ved ikke-vestlig indvandring skriver inde i rapporten, at af aldersgruppen 25-30 år udgør udlændinge 30 PROCENT…DVS DEN FØDEDYGTIGE ALDER( se rapporten på Finansmin’s hjemmeside!!

  Kommentar by H. Nielsen — 23. juni 2019 @ 08:33

 78. Per Henrik Rasmussen = Mimi Jakobsen

  Kommentar by Revisoren — 23. juni 2019 @ 10:17

 79. Mht Deadline i går og DRs tydelige, politiserende agenda – i samarbejde med en emeritus der fik uld i mund adskillige gange, når han skulle presse den røde propaganda ud – så håber jeg virkeligt, at en national debattør med adgang til medierne (f.eks. Uhrskov), går i rette med de åbenlyse løgne og manipulationer vi blev præsenteret for.

  F.eks.:
  At 3.generations muhammedanere i DK på forunderlig vis henregnes til gruppen “etniske danskere” i DRs og emeriussens fremstilling.
  Eller at tyrkere og bosniere henregnes til “vestlige indvandrere”.

  In a time of Universal deceit – telling the truth is a revolutinary act

  Kommentar by Nosferatu — 23. juni 2019 @ 10:20

 80. # Quark: Jeg har da foreslået uddeling af flyveblade, annoncering og at man reklamerede for Uriasposten på facebook og twitter mv. Og har spurgt efter om nogen havde bedre idéer. Og alle net-aviserne bør vi prøve at skaffe flere læsere til, da de gamle medier lyver og manipulerer året rundt. Alt for mange danskere er uvidende om at vi er på vej mod kaos, velfærdskollaps, gangstervælde og “svensk” undergang.

  Kommentar by tp — 23. juni 2019 @ 10:51

 81. Mht Trump skulle have trukket ICE-Raids tilbage, så kan jeg ikke sige det kommer som en overraskelse, hvis de aldrig bliver til noget.

  Kommentar by Cat Girl — 23. juni 2019 @ 11:12

 82. Det ville være godt, hvis folk kunne præsentere dem selv lidt, når de ankommer herinde og forklare, hvad det er for en grundholdning de har. Fordi de fleste herinde virker som manipulerende journalister fra de landsforræderiske perkermedier

  Kommentar by Cat Girl — 23. juni 2019 @ 11:13

 83. 11:12 Hvis Trump har trukket ICE-Raids tilbage, så har han nok fået et eller andet i forhandlingerne for det, som får ham til at tro at han kan få en aftale i stand

  Kommentar by Cat Girl — 23. juni 2019 @ 11:19

 84. @Cat Girl 11:12

  Trump had announced the raids Monday in a surprise tweet that ignited a frenzy of fear in immigrant communities nationwide and drew criticism from law enforcement and elected officials in California, New York and other states. Then, in a move that has become a hallmark of his chaotic presidency, he reversed the plan in a tweet Saturday, mere hours before the raids were to begin.

  Kaotiske præsidentembede. Så kender man The Washington Post—med sloganet Democracy Dies In Darkness—og deres fire ræverøde journalister i bylinen—Kayla Epstein, Nick Miroff, Seung Min Kim og Maria Sacchetti—igen, forbyd islam i Danmark.

  The Washington Post: Pelosi welcomes Trump’s decision to put ICE raids on hold hours before they were to start
  https://www.washingtonpost.com/immigration/2019/06/22/trump-says-some-cities-are-going-fight-planned-ice-raids-major-cities-vow-resist/

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 23. juni 2019 @ 11:46

 85. Per
  Stem stram Kurs. Så redder du røven.

  Kommentar by Charles Nielsen — 23. juni 2019 @ 12:15

 86. > Cat Girl 00:33

  Næh, det var ikke ligefrem knivskarpt ved EF-Folkeafstemningen 2. oktober 1972, hvorefter Danmark blev medlem pr. 1. januar 1973. Prøv lidt historie, det gør ikke engang ondt!

  63,4 procent af vælgerne stemte ja til dansk medlemskab af EF, mens 36,6 procent stemte nej. Do the math….

  De tre hovedsøjler dengang var frihandel over grænserne, arbejdskraftens fri bevægelighed og kapitalens fri bevægelighed. Hvilket ligger og lå i den oprindelige Rom-traktat.

  Som udgangspunkt ganske fornuftigt (nej, jeg var på ingen måde stemmeberettiget dengang), men EF har udviklet sig til et monster af en union, hvor det dengang handlede om smørpriser og handelssamarbejde med Storbritannien og Irland, der samtidig søgte optagelse i EF.

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. juni 2019 @ 12:16

 87. repatriering, substantiv, fælleskøn, det at sende tilbage til hjemlandet eller (frivilligt) at vende tilbage til sit hjemland

  deportation, substantiv, fælleskøn, det at deportere, bortvisning, hjemsendelse, udvisning, udsmidning, fordrivelse, tvangsforflytning

  Til gengæld er der intet i den danske ordbog om remigration, som journalist Rasmus Dage Halland ævlende om i aftes på DDR2 Deadslime om befolkningsudskiftning i Europa og den identitære bevægelse i Europa inkl. en kort henvisning til Skanderborg og Mosbjerg Folkefest 2019.

  Men kære venner, med det nuværende politiske klima og vores kommunistiske Lamestream Media og Sharia Jeppe/Kramme Charlotte politi, hvordan skal Danmark nogensinde kunne udvise så meget som en enkelt muslimsk familie fra Vollsmose; der vil være tusindvis af demonstranter, der lægger sig foran bussen med familien på vej til lufthavnen.

  3F chauffører vil nægte at køre.
  Piloter og kabinepersonale vil nægte at flyve med fikserede tvangsdeporterede.
  Politiet vil nægte at fjerne demonstranter.
  Medierne ville sende og blogge live.
  Bandeperkere vil slå sig sammen og med våbenmagt prøve at holde på deres muslimske naboer i Danmark.
  De røde på Hoppeborgen vil eksplodere i had, ministerstorm og samråd.
  Læger og psykologer vil erklære, at børn og voksne risikere at begå selvmord, hvis de udsendes.
  Dansk Flygtningenævnet og Amnesty vil sige, at en hjemsendelse er lig med en dødsdom eller fængselsdom osv, osv.

  Jeg har virkelig svært ved at se, at udsendelser af 100.000 vis af perkere realistisk kan finde sted. Og hvor er noget så elementært i denne sammenhæng som det politiske flertal for at tvangsdeportere gedehyrder, vilde negre og hovedafskærende muhamedanere henne?!?

  For mig at se er det en umulig opgave; hvad siger I andre kloge hoveder herinde?

  FORBYD ISLAM I DANMARK.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 23. juni 2019 @ 12:51

 88. Gud fri os for moddemonstranter!

  Kommentar by A-mad — 23. juni 2019 @ 13:15

 89. Danskernes Parti var det eneste parti der ikke var kontrolleret opposition. NB, DF og SK bliver aldrig en løsning, da de ikke tør gå mod den reelle magt. Dem man ikke må snakke om!

  Kommentar by Torsten — 23. juni 2019 @ 13:16

 90. # 8O Carlo: Meget tyder på at du har ret. Kommunisterne, de falske borgerlige, feministerne og pladderhumanisterne i mafiaborgen, i DR og redaktionslokalerne er enige om at stemmekvæget og malkekvæget bør udskiftes med “berigere” og derefter fordrives/elimineres. Antallet af politikere er kun 179, antallet af røde journalister vel 5-8OO, antallet af korrupte medløbere i indvandrings- og godhedsindustrien vel omkring 25.OOO, og mængden af ret passive og harmløse, men uvidende, hjernevaskede og selvmorderiske tosser er vel en million.

  Men om de resterende millioner af voksne danskere kan finde ud af at forhindre at vi følger i Libanons, Frankrigs og Sveriges fodspor, er nok meget tvivlsomt. Men vi får se. Foreløbig virker det som om det danske folks flertal befinder sig i en slags dyb hypnotisk tilstand, fremkaldt af massemediernes kampagner.

  Kommentar by Ole Jensen — 23. juni 2019 @ 13:27

 91. Udover mig er er der ingen i danmark med samme navn.
  Jeg vil egentlig gerne have lov til at gå rundt i nogenlunde fred og ro.
  Stik selv piben ind Kim Poulsen.

  Kommentar by Hagmann — 23. juni 2019 @ 13:27

 92. 12:16 63 mod 37? så snød de mere end de plejede dengang :)

  Kommentar by Cat Girl — 23. juni 2019 @ 13:36

 93. @Ole Jensen 13:27:

  500-800 røde journalister.

  HA!!!

  Dansk Journalistforbund har 18.300 medlemmer, heraf er over de 11.000 journalister, hvor af 93 procent er røde, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 23. juni 2019 @ 13:37

 94. -> Lider af danskhed — 22. juni 2019 @ 21:08 samt andre pseudonymer:

  Der er jo en grund til at jeg skrev “på en måde”, for Kim Møller skylder mig da i den grad at gå offentligt i rette med Steen Raaschous løgnehistorier, der så flittigt blev brugt af Redox i kampen mod det håbløse Stram Kurs-projekt, som man, altså bl.a. Snaphane-Steen, “Nielsen” og mange andre platugler (men ikke Møller) omkring Uriasposten og Snaphanen, foragtede inderligt dengang, men idag ligger lidt på maven for.

  Og nu er tiden vel også snart til at jeg genoptrykker mit forsvar med dokumentation for at enten løj Møller eller Steen om den sag, men på den anden side er det jo ikke ligefrem verdens vigtigte sag :)

  Kommentar by Kim Poulsen — 23. juni 2019 @ 13:38

 95. Nu kunne jeg ikke huske resultatet, men ethvert barn, som jeg var dengang, vidste da at EF var et diktatur allerede dengang.

  Enhver kunne da sige sig selv, at vi ikke havde noget demokrati, hvis vi stemte os ind i EF. Det viste sig jo også at holde stik, nærmest fra dag et af.

  Kommentar by Cat Girl — 23. juni 2019 @ 13:39

 96. Hold da helt kæft, kommunisterne har ikke engang dannet regering endnu inden, at de skåret de sidste sengepladser væk i psykiatrien og dermed sendt meget psykisk syge personer på gaden som f.eks. KP og PHR.

  NB og SK 90 mandater eller Danmark er tabt for altid.

  Kommentar by Piphans — 23. juni 2019 @ 14:45

 97. En såret, 13-årig dansk dreng er netop blevet hentet ud af Syrien.
  Det bekræfter Udenrigsministeriet over for DR Nyheder.
  Det er første gang, at Danmark officielt evakuerer en statsborger fra de flygtninglejre i det nordlige Syrien, hvor flere tusinde IS-støtter bliver tilbageholdt.
  Drengen har i flere måneder opholdt sig på et hospital og i flygtningelejren Al-Hol med sin mor og søskende, efter han ifølge DR Nyheders oplysninger blev skudt i ryggen under kampene om Islamisk Stats sidste højborg i Syrien i byen Baghouz.
  Dreng blev kørt væk i ambulance

  Den 13-årige dreng er lam i benene og kan ikke få den nødvendige hjælp og genoptræning i flygtningelejren i Syrien, fortæller DR’s mellemøstkorrespondent Michael S. Lund, der var til stede, da drengen blev hentet:
  – En dansk delegation ankom over middag på den syriske side af grænsen sammen med en ambulance. Han blev så flyttet på en båre fra den ene ambulance til den anden og kørt ud af Syrien.
  – Forinden havde lederen af den danske delegration underskrevet overleveringspapirerne, fortæller Michael S. Lund fra flygtninglejren Al-Hol i Syrien.
  Den 13-årige drengs forældre er ifølge DR Nyheders oplysninger begge er danske statsborgere.
  De rejste til Syrien for omkring fire år siden med deres børn for at leve i Islamisk Stats såkaldte kalifat. Faren er ifølge DR Nyheders oplysninger senere død i Syrien, forbyd hjemtagelse af modbydelige, blodtørstige muhamedaner og vilde negre og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 23. juni 2019 @ 15:34

 98. Nænæ- de er IKKE danske statsborgere. De tilhører Islamisk Stat. Som Danmark er i krig med.
  De må få hjælp fra Islamisk Stat-

  Kommentar by Hul igennem? — 23. juni 2019 @ 16:25

 99. Lad dem stege i deres eget fedt, landssvigere!

  Kommentar by Hul igennem? — 23. juni 2019 @ 16:26

 100. # Carlo – – jeg tænkte på de fastansatte journalister som dagligt sidder og fylder avisspalterne og DR sendefladerne med plidder og pladder og enkelte fornuftige ting. Men du har da ret i at hvis vi tæller revl og krat med, free-lancere osv., så er vi oppe i adskellige tusinder. Og de faste stabe tæller måske også et par tusinde rødfascister.

  Kommentar by Ole Jensen — 23. juni 2019 @ 16:28

 101. De gloriepudsende, lav-intelligente, på venstrefløjen har i sandhed meget til fælles med iSlam, udover Lav-IQen; Alle gode ord/hensigter gælder KUN de indforståede. Respekt og imødekommenhed er således ikke noget man giver til dem, der stemmer efter andre kriterier, eller helst vil være fri for venstrefløjens lukrative indtægts-kilde.

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. juni 2019 @ 16:56

 102. Ifølge det skrevne er det kun drengen, der er hentet hjem. Jeg kan frygte, at det også snart sker for hans søskende og hans mor, så har vi jo en 5. kolonne i Danmark. Som næppe bliver de sidste fra Kalifatet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. juni 2019 @ 17:45

 103. Det er vel hende Johanne, der blev projektor for Red barnet, der har fået det trumfet igennem. Isis børn hjem + familiesammenføring ud i 29 led med grandfætre.

  Kommentar by Islamisbad — 23. juni 2019 @ 17:55

 104. @Henrik Petersen 17:45:

  Det går den forkerte vej. Helt bogstaveligt talt.

  Kongeriget Danmark skal IKKE hente flere perkere og sandniggere hjem til Danmark, men derimod sætte turbo på deportationerne tilbage til sandkassen; selv hvis vi hver eneste uge sendte 2000 individuelle perkere tilbage til MENAP, så vil det tage over OTTE (siger og skriver 8) ÅR at sende alle blodtørstige muhamedanere og vilde negre hjem til deres respektive lortelande, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 23. juni 2019 @ 18:51

 105. 80) Det kræver bare at vi forbyder Imamer at prædike, og derefter kan vi begynde at repartere de værste lidt efter lidt. På samme måde som vi med tiden er blevet påtvunget Deres religion.

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2019 @ 19:14

 106. CG 13.39: Hvis vælgerne havde læst Rom-traktaten havde de været advaret. Men de lod sig lokke af radikales, socialisters og konservatives snak om at de skulle stemme ja for den daglige husholdnings skyld, for at få bedre og mere velfærd, for økonomiens, fædrelandets og børnenes skyld. Vi blev lokket ind i en rød og totalitær union, som udgav sig for blot at være et fælles marked. Over en million vælgere lod sig dog ikke narre af propagandaen. J.O. Kragh var (også) en dårlig statsminister.

  Kommentar by Ole Jensen — 23. juni 2019 @ 19:24

 107. 80) Man skal hakke hovedet af uhyret. Så følger kroppen efter.

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2019 @ 19:43

 108. Ok . Støt SIAD. Nu vil jeg ud og se om jeg kan finde en sexet kvinde, som skal reddes fra bålet.:-). Kan I have en god Sankt Hans aften? :-) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2019 @ 19:45

 109. Jeg ville også gerne have været med til sommerfesten, men der var familiekomsammen på MASH :-)

  Det er uhyggelige mennesker, vi har med at gøre, når vi taler om de nazistoide venstrefløjsere. Bemærk det hykleriske og totalt gak-gak udsagn: ““Vi vil gerne signalere åbenhed og respekt for andre mennesker, uanset køn, hudfarve, seksuel overbevisning, religion eller politisk holdning, når højreradikale kommer igennem Alken på vej til Mosbjerg Folkefest i weekenden…..Muligvis kan der også forventes opmærksomhed fra pressen og offentligheden, derfor synes vi det er vigtigt at markere, at vi er nogle i området, som tager afstand fra fremmedhad og højreekstremisme.” Altså: “UANSET køn, hudfarve…politisk holdning”, så vil disse gerne “signalere åbenhed og respekt”? Virkelig??

  Altså må konklusionen være, at patrioter, fædrelandselskere osv. IKKE kommer under nogen af disse grupperinger, som venstrefløjsere sætter op som værende ‘inkluderende’. Vi kommer altså ikke under deres betegnelse: “andre mennesker”. Er vi så nogle, der bare kan elimineres? Det leder tanken hen på det.

  Det er fremmedhad at hade sine egne landsmænd, alene fordi disse holder af fædrelandet og gerne vil bevare det. Venstrefløjen er helt twistet oppe i hovedet.

  I bør læse denne artikel, for ganske rigtigt er det bl.a. G. Soros, den lede …., som, sammen med den multirige Koch-familie, står sammen og skubber til alskens djævelske agendaer, fx fremme af abort, homoagendaen, multikultur og masseimport af jihadister, samt kvælning og mobning af højrefløjen. Nederst i artiklen ses en video fra en demokrat, som siger, at man er hader, hvis man er pro-life, altså imod at slå små ufødte børn ihjel! Så syge og onde, og snotdumme er venstrefløjsere. https://www.thenewamerican.com/usnews/politics/item/32580-koch-brothers-ally-with-george-soros-to-push-leftist-online-censorship

  Kommentar by Kuffar — 23. juni 2019 @ 20:14

 110. Sikken en masse kommentarer. Selvom de rammer lidt spredt ifht emnet, men ok. Det er også et godt opslag, For hvem er det her i Alken og omegn. Jeg kommer til at tænke på geografi og demografi. Et eksempel fra ugen der gik, er danske forældre i Nykøbing Falster, der ikke vil tvinges over i indvandrerskolen, da deres egen skole lukkes. Det chokerer mig i den forbindelse i faktisk en smule, at der på Lindeskov Skole i Nykøbing Falster er 80 % tosprogede ud af knap 200 elever. Vi taler om en mindre by på Falster. Så hurtigt går det nu. For det siver rent demografisk. Ishøj, Albertslund, Tåstrup, Gellerup, Motalavej, Vollsmose osv. er etablerede som indvandrerområder. Her skal anden, tredje eller fjerde generation fra klanen nu indtage en lejlighed. Men det siver. Nu befolker islams tilhængere mindre byer i udkantsområder, der for få år siden var islamfrie. Ude på landet findes dog stadig en større gruppe mellemindkomstfamilier af dansk oprindelse, der nyder idyllen, og lever med, at der ikke er dagligvarebutikker eller anden service, noget indvandrere ikke ser så stor værdi i. Disse endnu relativt beskyttede danskere lever perifert af de større byer, der tilbyder gode jobs. Ordet Ligusterfascister må få en renaissance. Eller skal det kaldes ligusterhæk

  Kommentar by Uno — 23. juni 2019 @ 21:33

 111. # Kuffar rammer lige i plet ovenfor kl. 2o.14. Mange venstresnoede er ubegavede sinker. Men der er så en hård kerne af pseudo-intellektuelle som næppe er sinker. I stedet er de SKØRE eller KORRUPTE, hvis forklaringen på deres hensynsløse og landsskadelige politik da ikke er ren ondskab. Tag de radikale, kvinfo og feministisk initiativ etc. som arbejder på at kvinderne skal hjælpes, ophøjes, favoriseres og tildeles privillegier og positiv særbehandling….. men SAMTIDIG arbejder disse kliker på at afrikanisere og islamisere Danmark. Hvorefter alle kvinder vil blive undertrykt helt ned under guldbrædderne.

  Mere selvmodsigende og forræderisk kan politik vel næsten ikke blive?

  Kommentar by Ole Jensen — 23. juni 2019 @ 21:34

 112. Hov, den hoppede, skulle være ligustermultikulturalister.

  Kommentar by Uno — 23. juni 2019 @ 21:35

 113. DE RADIKALE GODHEDSMENNESKER i DR, TV2 og i avis-redaktionerne afslører også næsten uafbrudt sig selv som hyklere. For læg mærke til at selvom de året rundt snakker om hvor synd det er for kulturfremmede afrikanere og arabere, hvis de mangler et eller andet, eller udsættes for uheld, overgreb eller uretfærdighed…… så IGNORERER disse selvudråbte “humanister” stædigt og konstant de tab, lidelser, forbrydelser, (indbrud-overfald-røverier-voldtægter-knivstik-skyderier-vanvidskørsler-påsatte brande-, stenkast fra vejbroer, svindelsager, narko-skader og meget mere)….. samt sygdomme, nedskæringer, ulykker og dødsfald m.m….. som danskere udsættes for pga. masseindvandringen.

  “Humanisterne” kan slet ikke få nok af indvandring, besættelse og islamisering. Og DR beskæftiger sig aldrig med indvandringens KONSEKVENSER. Med andre ord: disse “gut-menchen” er totalt ligeglade med deres eget folk og land.

  De praler af næstekærlighed til fjerne folkeslag. Men deres eget folk pisser de på 24/7/365.

  Kommentar by Ole Jensen — 23. juni 2019 @ 22:00

 114. Jeg har lige fået en idé. Altså, Søren Ryge afbrændte jo en figur af Donald Trump til Sankt Hans for et par år siden, hvad med at afbrænde Obama?

  Kommentar by Johnson — 23. juni 2019 @ 22:05

 115. Lige nu “fejrer” Danmarks Radio “fællesskabet” på DR2 med en udsendelse fra Dragør, hvor man afholder Sankt Hans.

  Rasmus Paludan-haderen Mark Stokholm er vært på programmet, hvor betonkommunisten Annisette lige nu afsynger Kringsat Af Fjender.

  Senere skal den kulturradikale medieluder Rane Willerslev holde båltale.

  Danmarks Radio kan simpelthen ikke få armene ned i jubel over den røde valgsejr…

  Kommentar by Revisoren — 23. juni 2019 @ 22:14

 116. Tag nu opgøret med isis krigere og feltmadrasser. En såret dreng? Han har vel ikke været i direkte krig med befrielses tropperne?

  Kommentar by p — 24. juni 2019 @ 06:35

 117. Da de fleste mennesker på kloden unægtelig er dumme, kan det jo heller ikke ligefrem undre nogen, at danskerne igen valgte et rødt flertal.

  Kommentar by LarsB — 24. juni 2019 @ 08:47

 118. 08:47 Hvis valget virkelig afspejler befolkningens stemme, så siger det nok mest noget om, hvor forandret vores demografi allerede er, gennem uendelig manipulation. Det er jo bare at begynde at tælle fremmede i bybilledet, eller ikke-etniske danskere, om du vil. Danmark er allerede historie.

  Kommentar by Cat Girl — 24. juni 2019 @ 14:22

 119. 77 10:17 Haha :D

  Kommentar by Cat Girl — 24. juni 2019 @ 14:29

 120. 13:10 88 Torsten, sjovt at din kommentar skulle blive nr 88, men jeg giver dig nu også ret

  Kommentar by Cat Girl — 24. juni 2019 @ 14:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper