2. juli 2019

Ålsgårde: Da vi ankom, stod ca. 10 indvandrerdrenge klar med kasteskyts, smed flasker efter politibil

Vagtchef ved Nordsjællands Politi Dan Houtved udtrykte sig overordentligt tvetydigt til BT, hvad medførte en veritabel shitstorm mod Pia Kjærsgaard. Ikke kun i Twitterland, men eksempelvis også i dagens udgave af ‘Det Lille Mememageri’ på Radio24syv, hvor studievært Maya Tekeli tørt konkluderede, at de flaske- og stenkastede ikke var udlændinge: “Det finder vi så hurtigt ud af, at det er det ikke.”

Der var nu intet at komme efter, og BT afliver selv politiets digitale brandslukning. En anonym politibetjents beretning kan læses nederst i denne post. Fra BT.dk – Charlotte så indvandrere kaste flasker efter studentervogn: ‘Det virkede, som om de var jaloux’.

“Hun gik aftentur i området med sin hund fredag aften, da hun pludselig så en studentervogn komme under angreb. De personer, hun så, var – med en enkelt undtagelse – unge med anden etnisk herkomst.

Jeg så en gruppe på seks til syv personer. Den ene var dansker, mens de andre havde anden etnisk herkomst end dansk. Da der kom en lastbil med studenter, stod de oppe på Nordre Strandvej og ventede på dem, og så tyrede de ølflasker og en sprutflaske direkte ind på studenterne,’ fortæller hun. …

Nordsjællands Politi bekræfter anmeldelsen, der indløb kl. 21.34. Politiet bekræfter også, at der er tale om to forskellige grupper af unge: Én, der angreb studentervognen, og én, der senere fik bøderne.

… Da hun kom hjem, ringede hun til politiet, som ankom til stedet i løbet af fem minutter.

Hun hørte senere fra en veninde, at nogle ‘mørke fyre’ var stimlet sammen om betjentene, og at et par af dem også havde kastet ting efter dem.

Charlotte Karlsson tror selv, at fyrene med flaskerne var forsvundet, da politiet nåede frem.”

(Collage: Facebook, Youtube)

“Jeg var en af de betjente, der var tilstede i Ålsgårde fredag aften (…) Da politiet ankom, var der en gruppe drenge med indvandrerbaggrund på ca. 10 stk., der havde gjort kasteskyts klar ved vejen, som formentlig skulle bruges, hver gang der kørte en studenterbil forbi. Da patruljevognen kørte forbi dem, blev der kastet flasker efter den i stedet.” (Personlig besked til Nye Borgerliges Mette Thiesen, 1. juli 2019)

Oploadet Kl. 00:50 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/102525/trackback

38 Comments »

 1. Men det var kun danskerne der fik bøder? Det lyder underligt. Danskere smider da ikke flasker og sten mod lastbiler med studerende. BT er under alle omstændigheder en skod-avis, ligesom de andre skodaviser. Alle har de travlt med at manipulere, lyve og fortie. Danmark er ved at blive som Østtyskland var, og som Sverige, Venezuela og Libanon er.

  Men der er indført en praksis med at politiet skal udskrive et bestemt og højt antal bøder. Et system man også praktiserede i Sovjet-unionen under Stalin.

  Kommentar by tp — 2. juli 2019 @ 01:26

 2. Radio 24/7 er brandrød ligesom DR P1. Men hvor blev Lisbeth Knudsen af? Hun var da mig bekendt indblandet på et tidspunkt, og er i dag med i Berlingske koncernens bestyrelse. Slår man op under LK fortælles det bl.a. at hendes mand gennem 4O år, døde i 2o16 efter et kaotisk og uværdigt forløb på tre forskellige hospitaler. Vil det sige at selv “eliten” nu bliver ramt af de “chok-oplevelser”, “ydmygelser”, “unødige lidelser”, lukninger, forringelser, manglende læger, faciliteter og sengepladser mv., samt forældet og nedslidt udstyr, og andre besparelser og skandaler som især K, V, S og R og de senere regeringer har gennemført, og som overlæge Palle Juul Jensen har skrevet om.

  Det viser måske at når en “elite” forvandler et samfund til en galeanstalt, kan det blive en boomerang for samme “elite”.

  Kommentar by tp — 2. juli 2019 @ 01:58

 3. Som PJJ, Niels Høiby og andre har skrevet om. Læs “SVs storhed og fald”, “SV er noget vi leger med”, SVs nedtur og deroute.

  Kommentar by tp — 2. juli 2019 @ 02:10

 4. Uden islam-kramme-vagtchefen som skider i egen rede, var sagen vel klar?

  Muhammedanske besættere terroriserer danske studenter.

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 2. juli 2019 @ 02:45

 5. Når politiet oplyser at dem der blev uddelt bøder til alle havde etnisk Danske efternavne er der vel ingen grund til at beklikke det.Da der ikke kunne findes vidner der kunne udpege de gerningsmænd der kastede flasker er Politiest udlægning vel korrekt.
  Det er muligt at der har været unge af anden etnisk herkomst involveret men vi lever i et retssamfund der bygger på at du er uskyldig indtil andet er bevist.
  Altså uden hensyn til fordomme,konspirationsteoretikere,racister og andre ekstremister

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 2. juli 2019 @ 03:45

 6. Iøvrigt så er det vel problematisk at en anonym kan udgive sig for at være polibetjent og anonymt skrive til Mette Thisen som har en klar politiet agenda.
  Møller det er simpelthen under den standard du ellers forlanger af andre

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 2. juli 2019 @ 04:06

 7. Kan man kalde det fafenews eller hvad ?
  Kom med et kvalificeret bud

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 2. juli 2019 @ 04:25

 8. Det er vel almindeligt at der smides flasker o.a efter politiet i Ghettoerne :-). Allerede i 90 erne blev smidt sten efter ambulancer og brandfolk i Ghettoerne. Hvorfor kalder PHR det racisme, når Ghettobeboere (muslimer) -af anden etnisk herkomst- chikanere Grøndlændere og almindelige etniske Danskere (kristne) ud? Det er jo næsten kun muslimer der er problemer med. Hvad har det med Race at gøre?

  Kommentar by Michael Unna — 2. juli 2019 @ 06:04

 9. Bare fordi rettroende muslimer ikke kan lide alle andre, behøver det jo ikke at have noget med race at gøre :-) . Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. juli 2019 @ 06:06

 10. Civilt oprør, henret politikerne og journalisterne

  Kommentar by Cat Girl — 2. juli 2019 @ 07:08

 11. Mon ikke Per Henrik Rasmussen er fra godhedsindustrien eller et af de mange radikale partier. En ignorant som lever i en fantasiboble, hvor det er hvide danskere som i samlet flok smider med sten og flasker efter studenter, studiner, brandmænd, politifolk og falckmænd. Mon ikke PHR er en ekstremist fuld af fordomme, konspirationsteorier og nedladende foragt overfor danskere som er skeptiske overfor den store “berigelse”.

  Kommentar by Ole Jensen — 2. juli 2019 @ 08:35

 12. Spørgsmålet er om retsstaten stadig eksisterer.
  Politiet er tit hurtig ude med signalement af etnisk danske, mens indvandrer identitet skjules.

  I diktaturer sørger myndigheder og domstole for at kritikere af systemet holdes nede. Det virker meget mistænkelig at politiet i den grad angriber Pia Kjærsgaard, og dermed Dansk Folkeparti.
  Det er et af de mange små tegn på at der er noget grimt under opsejling.
  Dansk Folkeparti’s forudsigelser om indvandring er alle blevet til virkelighed, og det piner åbenbart politiledelsen.
  Nu har vi en rød regering, og man kan tænke på, om myndigheder føler sig mere modige til at slå ned på indvandrerkritiske borgere.
  Husk Claus Oxfeldt’s behandling af Rasmus Paludan. Det blev gjort til spørgsmål om økonomi, hvorvidt politiet vil sikre hans Grundlovssikrede rettigheder og sikkerhed.

  Økonomi må aldrig blive afgørende for, om retsstaten fungerer.

  “Jeg var en af de betjente der var tilstede i Ålsgårde fredag aften”
  Den besked kræver en nærmere forklaring.

  Jeg tror beskeden til Mette Thiesen er fup. Det er helt uhørt hvis en betjent skriver anonymt til en politiker, og offentliggør detaljer om en politiaktion.

  Kommentar by k.m. — 2. juli 2019 @ 08:38

 13. Tækkelige Maya og Dannemand fra operette-politiet er en samling fucking løgnhalse.
  Hvem har bl.a givet ordre til, at Danny-boy her, skal lyve lodret overfor offentligheden? Og ikke nok med det. Begå klokkeklart, rendyrket justitsmord på Folketingets tidl. forkvinde Pia K. Det bliver sagen blot endnu værre og langt mere alvorlig af.
  Gad vide hvordan Pia forholder sig til disse nye håndfaste oplysninger om de faktiske forhold?
  Får Danny-boy mon lov til straks, at inspicere det nærmeste Job-Center indefra?
  Helt sikkert ikke.
  Så var der for længst blevet indledt disciplinærsager mod KrammeCharlie og ShariaJeppe.

  Gad vide om vores nye justitsfilister vil forholde sig ligeså passiv, som den forhenværende.
  I homoforhold taler man om en aktiv og en passiv part. Uden at have løftet dyner. Véd vi allerede ud fra vores blåpandede tidl. justitsfilisters manglende iniativer, at han er den passive part.

  Kommentar by White knight — 2. juli 2019 @ 08:47

 14. http://nyheder.tv2.dk/krimi/2016-06-26-19-aarige-studenter-skudt-med-syre-under-vogntur

  Det er som om Taleban er rykket til København. Der er mange skrækkelige historier om piger i muslimske lande der skamferes af syre

  Kommentar by k.m. — 2. juli 2019 @ 08:48

 15. Mere sandnigger kulturberigelse:

  En video af den fornedrende afstraffelse rystede i 2017 politiet i Stockholm, der forgæves forsøgte at få offeret i tale.

  På videoen, som cirkulerede på de sociale medier, bliver den svenske musiker mishandlet med flere spark, slag og spyt, ligesom gerningsmændene urinerer på manden ad flere omgange og beder ham om at drikke det
  .
  ’Lad os pisse på ham. Han tør ikke gøre modstand. Sut min pik, din lille luder’, bliver der blandt andet sagt på videoen, hvorefter gerningsmændene knapper bukserne op og begynder afstraffelsen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. juli 2019 @ 08:50

 16. Alle offentligt ansatte bør angribes af os alle på een gang, der er ikke andre veje

  Kommentar by Cat Girl — 2. juli 2019 @ 08:50

 17. Det ser ud som om islamisterne og mange indvandrere prædiker had til danskerne i deres moskeer og hjemme hos dem selv. Men de fleste danskere snakker stadig om at vi har pligt til at finansiere og redde Somalia, Mali, Sudan, Nigeria, Congo, Uganda, Angola, Pakistan og Afghanistan osv. samt klimaet, co2, biodiversiteten osv. Men alt viser at denne emsige hjælpsomhed og redningstrang (for andres penge) blot vil ende i at Danmark rammes af nedtur, statsbankerot og selvødelæggelse, ligesom Sverige der skulle gøres til en humanistisk stormagt, ifølge de etablerede svenske politikere.

  Kommentar by Ole Jensen — 2. juli 2019 @ 08:59

 18. Der sker meget i nutidens Danmark som før i tiden var uhørt, uset, utroligt og utænkeligt. Hvorfor skulle en politimand ikke kunne give sin mening til kende på nettet? Hvorfor skulle politifolk ikke kunne fortælle sandheden om hvad der foregår, når lederne ikke vil? Hvorfor i alverden skulle de ikke kunne deltage i debatterne? Iøvrigt er der meget som kun kommer frem om hvordan vores rets- og velfærds-samfund er ved at falde fra hinanden, fordi ansvarlige mennesker med fornuft og samvittighed sørger for at fortælle om hvordan samfundet nedbrydes. Vel i håb om at vi undgår at ende som Venezuela, Sverige, Libanon og Somalia osv.

  Kommentar by Ole Jensen — 2. juli 2019 @ 09:12

 19. Alle offentligt ansatte bør naturligvis IKKE angribes. Nogle eller mange af dem er da OK. Her er Cat Girl altså for langt ude på overdrevet.

  Kommentar by Ole Jensen — 2. juli 2019 @ 09:15

 20. 00:15 staten er de offenligt ansatte, islam er muslimerne, alle muslimer bør angribes kollektivt, alle kommunister bør angrbes kollektivt, alle socialister bør angribes kollektivt .. staten er x-antal 100.000 mennesker – vi er x-antal millioner, så resultatet bør blive at staten dør

  Kommentar by Cat Girl — 2. juli 2019 @ 09:18

 21. I ender allesammen med min mening, kun et spørgsmål om tid alligevel, fordi borgerkrigen er jo i gang for fanden, det er kun jer der sidder og pludrer om noget andet

  Kommentar by Cat Girl — 2. juli 2019 @ 09:23

 22. Skaden er sket, og den skete kun få minutter efter politiets kryptiske udmelding om, at man “ikke kunne komme nærmere ind på etniciteten af de angribende” men at man kan melde, at “alle modtagere af bøder havde danske navne”. Og beklager at man ikke kan finde nogen vidner, selvom mindst en af anmelderne ret præcist nævner netop etnicitet.

  Men social-media brugere generelt forstår det ikke, og tager direkte “kun danske navne på bøderne” som bevis for, at der ikke var nogen AEH’ere involveret overhovedet. De vil eller kan ikke forstå, at kryptiske formuleringer som ovenstående, som indeholder direkte selvmodsigelser og undsiger vidner, er designet til at aflede opmærksomheden.

  Præcis ligesom det skete ifm. Eid-bålet. Vidner kunne melde om hidsige angribende muslimer bevæbnet med kæppe. Men politiet “kunne ikke finde vidnerne” bagefter.

  Kommentar by Quark — 2. juli 2019 @ 09:39

 23. Dan Houtved er et kendt navn. Det var ham, der nægtede at efterkomme brandvæsenets anmodning om hjælp til, at et bål – antændt af muslimer, der på denne måde ville fejre Eid i tørken – blev slukket i Grip Skov, og som senere sagde noget om, at en skovfoged havde givet dem lov. Han sagde så også, at han ikke ville bede dem slukke ilden, fordi det ville føre til en konfrontation.

  Det må jo også have været dét indtryk, der fik brandvæsenet til at bede om eskorte. Men trods brandvæsenets insisteren på det modsatte, kørte politiet fra stedet.

  Den omtalte “skovfoged”, der skulle have “givet lov” blev naturligvis aldrig fundet. Det er desuden kun brandvæsenet, der kan give lov, og det gjorde de ikke. Dan Houtved blev ikke fyret. Og har åbenbart heller ikke fået en tjenstlig advarsel, for han er ikke bange for sit job. Og sikkert med rette.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 2. juli 2019 @ 09:58

 24. […] (Mere om Mohammad Kannout her) Læs også den interessante gennemgang af Mohammad Kannout’s aktiviteter på Syrienblog. Bloggen nævner blandt andet Jesper Overgaard Andersen fra Hjørring, der er selvstændig konsulent med speciale i helhedsforløb for unge med massive udfordringer i forhold til at starte job og uddannelse. Jesper Overgaard Andersen har været ekstern konsulent på VUC for Mohammad Nabil Samer Kannout. Se også Ålsgårde: Da vi ankom, stod cirka 10 indvandrerdrenge klar med kasteskyts, smed flasker efter poli… […]

  Pingback by Free Speech Blog — 2. juli 2019 @ 10:15

 25. Lad os nu lige slå koldt zamzam-vand i blodet og klappe kamelen, for kasteskyts mv. bliver blot brugt i en rollespilskrig/leg som de unge løver boltrer sig i. Vore politikere og journacister har helt styr på det, når de står der i det sort/hvide loge-uniformsdress som også sprang i øjnene if. EU mødet, og leder os på betryggende vis. Der er en masse ting pt. som skal anskues sort og hvidt, for vore journa-vægtere er tavse som graven.

  Rollespil er meget in i DK pt.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 2. juli 2019 @ 10:17

 26. Fra politiets hjemmeside: “Nordsjællands Politi beskæftiger ca. 900 medarbejdere, hvoraf ca. 750 er i politiet, ca. 50 i anklagemyndigheden og ca. 100 i administrationen. Anklagemyndigheden i Nordsjællands Politi er organiseret i tre advokaturer – Advokaturen for specielle straffesager, Advokaturen for Almene sager og Advokaturen for Kvalitet og Udvikling.”

  Gud ved hvad alle disse, sikkert velmenende, mennesker får tiden til at gå med deroppe i Helsingør og omegn?

  Kommentar by T. Flodur — 2. juli 2019 @ 10:18

 27. Det er et problem når politiet lyver overfor befolkningen.

  Der bør omgående nedsættet et hold fra Den uafhængige klageinstans eller hvad det nu hedder for at undersøge den kultur der tilsyneladende er blevet en del af politiet.

  Det er fuldstændigt uacceptabelt!

  Kommentar by Santor — 2. juli 2019 @ 10:20

 28. Cat Girl 08:50
  Alle der lader disse uhyrligheder passere, lyver om og ligefrem fremmer vanviddet, bør stilles til ansvar og straffes hårdt.
  Så hårdt, at det får opgøret efter krigen(WWII) til mest afat ligne rent venskabelige skærmydsler og småuoverenstemmelser.
  Der er SÅ mange herhjemme, der går vores besætrelsesmagts ærinde og opmuntrer til mer’ – meget mere af samme slags.
  Og nej. Der er ingen der ka’ komme ud af kattelemmen, ved at hævde, de intet vidste.
  Dumhed og manglende indsigt frikender ingen. Sådan som det BURDE være i henhold til gældende lovgivning.
  Man bør, som de indledende knæbøjninger starte med at afskedige folk som Danny boy, KrammeCharlie, ShariaJeppe og andre, der aktivt modarbejder det danske folk. Så de ikke ka’ gøre mere skade.
  Selve bon’en må så vente til senere.

  Kommentar by White knight — 2. juli 2019 @ 12:13

 29. Dansker er noget man er inden i, når man har fået pas og bistand. Fat det nu, Breivik-typer!

  Kommentar by Fascist — 2. juli 2019 @ 13:21

 30. “skyd efter benene”….

  Kommentar by redneck — 2. juli 2019 @ 13:38

 31. https://youtu.be/Qv1kd1u3gsI?t=110

  Kommentar by redneck — 2. juli 2019 @ 13:42

 32. Indvandringens lyksagligheder bygger på løgn, og med løgn følger mere løgn, og efterhånden er alle involveret i det. Bliver anmeldelser ikke optaget og gemt? Det er mærkeligt hele vejen igennem, at anmelderens og politiets historier er så forskellige. Mette Thiesen blev også beskyldt for at lyve om et studentervognsoverfald sidste år, som så pludselig skulle være en praktical joke med æggekast, selvom enhver idiot ved, at det er ulækkert at kaste med æg, og ikke noget en dansk student indvilliger i frivilligt, medmindre vedkommende er bange for ghettoen. Mennesker, som Thiesen og Kjærsgård og mange andre ingen nævnt ingen glemt, der bruger al deres tid og hjerteblod på at påpege indvandringens pris, mobbes og lyves der om konstant, ja og trues på livet og overfaldes. Politiet ved om nogen, hvor galt det er fat. Men det udelukker ikke, at der indenfor politiets ledelse er personer, der fristes af magten og er en del af Deep State, hvor der efterspørges røgslør, ikke-konfrontation overfor AEH’ ere. Det kan faktisk blive sådan, at danske unge vil blive jager mere. Hvor var det dog belejligt, at det lige skete et sted, hvor også mange danske unge var forsamlede!!

  Kommentar by Uno — 2. juli 2019 @ 13:48

 33. Se også Helsingør Dagblad i dag, går ud fra at du har InfoMedia, der fremgår det tydeligt med citat fra politiet at anmeldelsen gik på kasteskyts affyret af borgere med anden etnisk baggrund end dansk.

  Den lokale sprøjte har ofte bedre tjek på den slags end landsaviserne.

  Kommentar by William — 2. juli 2019 @ 14:32

 34. Dansk politi er en joke.

  Kommentar by Flaskeposten — 2. juli 2019 @ 14:49

 35. @ #2, tp

  Egentlig ikke. Lisbeth Knudsens partner, Peter Valenius, stillede træskoene som en ualmindeligt velnæret legemliggørelse af den såkaldte elites dekadence. Og kigger man på hans CV og det beskrevne sygdomsforløb, kunne man godt få den fornemmelse, at den dekadence også var den primære dødsårsag. Det eneste overraskende er egentlig, at han, trods alt, nåede at blive 70.

  Således bestod den sidste årrække i hans usundhedstilstand af en stribe hjerteoperationer og sukkersyge. Naturligvis, fristes man til at sige, hvis man har gennemført en billedsøgning på manden.

  Og sådan kan man køre tjeklisten gennem. Hans professionelle karriere startede i Husligt Arbejderforbund og fortsatte, frem til sin pension, i FOA. Og pamperjobbet i fagbevægelsen var naturligvis også krydret med en række politisk tildelte bestyrelsesposter i kommunale, offentlige og almennyttige “virksomheder”.

  Så her har eliten skam ikke oplevet nogen boomerang eller andet uønskværdigt møde med virkelighedens konsekvenser af deres tåbelige beslutninger. Han har levet hele sit liv, mere eller mindre direkte, på skatteydernes regning og han har levet så godt, at hans afskedssalut var et så omkostningstungt overflødighedshorn af livsstilssygdomme, at de færreste af os andre, overhovedet vil kunne nå at bebyrde sundhedsvæsen og skatteydere i samme grad, om så man regner fra vugge til grav.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 2. juli 2019 @ 18:46

 36. Hvad fanden har de ædt hjemme hos fru Knudsen for at blive til sådan et par blævrende landhvaler?

  Kommentar by Træt — 2. juli 2019 @ 22:02

 37. @ #36, Træt

  Man kan vel sige, de har ædt skatteyderne. Ingen af de to mastodonter har nogensinde ernæret sig ved arbejde, der ikke var afhængigt af offentlige tilskud eller anden form for statslig intervention med henblik på tilsidesættelse af de mest basale markedskræfter.

  Nu er det ikke fordi jeg normalt går og moraliserer over folks kropsstørrelse. Men når jeg kigger på hvor meget jeg lægger i statskassen, i forhold til min egen bankkonto. Og når jeg allerede har kunnet mærke et hårdt arbejdsliv i kroppen i årevis, på trods af jeg nok kun er omkring halvvejs gennem det. Så bliver jeg sgu noget arrig, når jeg ser hvor tykke og fede, de to mennesker har ædt sig.

  De skulle skamme sig.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 3. juli 2019 @ 00:03

 38. Hvor fint at se, at DKA, med henvisning til UP, bringer denne blog:

  https://denkorteavis.dk/2019/seks-indvandrere-tyrede-flasker-direkte-i-hovedet-paa-studenterne-det-var-mig-der-meldte-dem-til-politiet/

  Det var også rart, at læse DKAs kommentarspor, så lige en hilsen til Jer fra DKA, der læser med her *SS*

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. juli 2019 @ 00:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper