3. juli 2019

Poul Madsen i EB-leder: “… en forsmag på, hvad Kjærsgaard disker op med: Fake news og fordrejning.”

Tilbage i 2006 gav Klaus Rothstein en analyse af et angreb på Islamisk Trossamfund, og konkluderede at Dansk Folkeparti havde medskyld, idet partiet ‘må antages at stå brandstifternes politiske hjerte nærmest’. Næppe var Weekendavisen foldet ud på køkkenbordet, før politiet sigtede en 56-årig herboende iraner for ialt seks forseelser.

Fra arkivet kunne man også fremhæve Morten Bays analyse af Trumps chancer, blot ni dage inden præsidentvalget i 2016: “Der har i virkeligheden aldrig været nogen valgkamp. Det har været en ren simulation. Hillary Clinton vandt valget den dag, Trump blev republikanernes kandidat.” Det kan være svært at navigere i virkeligheden.

Herunder en ledende artikel i Ekstra Bladet af den aldrende ungkommunist Poul Madsen, der skyder med skarpt mod Pia Kjærsgaard, og rammer sig selv i foden – Pias værdikrig.

“Genrejsning og værdikrig er Pia Kjærsgaards erklærede nye arbejdsområde i Dansk Folkeparti, og det tegner til at blive infamt. … I weekenden fik vi en forsmag på, hvad Kjærsgaard disker op med: Fake news og fordrejning. Lørdag gik hun til tasterne på Twitter, efter at have læst en nyhed i BT, som hun også linkede til: En studentervogn var blevet angrebet med kasteskyts af unge og børn i Ålsgårde…

… alt i alt en debut som ildsprudende værdikriger, der endte i en pinlig afklædning af hendes automat-pådutning af problemer til indvandrer-unge. Men på den måde er det naturligvis DF-classic. Bagefter fortrød Kjærsgaard ikke sine tweets, udtalte hun. Hun havde bare stillet et spørgsmål …

’Så kan jeg måske beklage lidt, at jeg rejser mistanke mod nogen, der ikke er skyldige. Det kan jeg da godt’, indrømmede hun.

Ja – eller måske helt lade være med at gribe en eller anden nyhed, og straks vride den til at svine indvandrere til, fuldstændig uden hold i virkeligheden? …

Man får allerede kvalme ved tanken om, hvad hun kan piske op på denne sjuskede, fordomsfulde og uvederhæftige facon.”

(Pia Kjærsgaard på Twitter, 29. juni og 1. juli 2019)

Oploadet Kl. 02:06 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/102549/trackback

28 Comments »

 1. Politiet spreder åbenlyst fake news for at andre kan sprede fake news om at andre spreder fake news. Skræmmende. Hvornår bliver de ansvarlige for disse svenske tilstande i Politiets ledelse stillet til ansvar?

  Kommentar by Fascist — 3. juli 2019 @ 03:45

 2. Beklager, havde jo glemt, at man er dansker så snart man har et pas og dansk bistand. Så nej, Politiet havde jo faktisk helt ret. Det var ikke udlændinge, men danskerne Musti, Abdi og Mohammad.

  Kommentar by Fascist — 3. juli 2019 @ 03:46

 3. Kommentar by Fascist — 3. juli 2019 @ 03:46
  Jeg har sku aldrig hørt om Musti Jensen,Abdi Hansen eller Mohammad Vistisen ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juli 2019 @ 04:51

 4. ForRÅelsespapiret har åbnet Danmarks grænser på vid gab igen. Bare to års arbejde, så må migranter blive i Danmark. De radikale tror man er integreret når udlænding har arbejde UANSEt udlændinge ønsker sharialov ( 80% muslimer mener sharialov gælder over dansk lov)

  Kommentar by H. Nielsen — 3. juli 2019 @ 06:16

 5. MSM behandling af SIAD, DF, o.a islamkritikere har hele tiden været sjusket fordomsfuld, og uvederhæftig. Generalt har pressen behandlet PK således det meste af hendes politiske liv. Derudvoer har MSM for det meste leflet for den mest modbydelige religion, som vi har sendt soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af. DF har for det meste været de mest ærlige og anstændige til at advare os om konsekvensen. Nuvel Studentervognene køre for det meste ikke længere rundt i de selvskabte Ghettoer. Men det stiller pressen vel ikke spørgsmål om hvorfor. Pinligt MSM. Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. juli 2019 @ 06:48

 6. Hvad der er op eller ned i denne sag er vist ikke helt klart. Og bliver det nok heller ikke.

  Nå jeg læser om ‘en gruppe unge’, tænker jeg pr. automatik, viden og empiri muslimer. Som i denne sammenhæng blot er dybt misundelige, fordi de selv er for svagt begavede til at tage en banal gymnasial uddannelse.

  De på lastvognen får nok endnu et chok, hvis de læser videre og opdager, at det, de betegner som ‘knoklen i tre år’ er en walk over i forhold til en videregående uddannelse (medmindre man vælger noget humaniora, helst noget, der ender på -logi, fx antropologi, etnologi eller afrikansk/mellemøstlig kulturforståelse).

  Poul Madsen, tja, medierne er gennemsyrede af tidligere og nuværende kommunister.

  I øvrigt kan ‘en gruppe unge’ i dette tilfælde næppe være etnisk danske, da disse er til Roskildefestival.
  Hvor de går rigtig meget ind for klima og miljø, og hvor der på mandag ligger noget, der minder om mix mellem Mogadishu og Gaza.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. juli 2019 @ 06:49

 7. Ekstrabladet er den mest usympatiske avis i Danmark. På den ene side holder den sig i live ved at svælge i primitiv underholdning der appelerer til menneskers laveste instinkter: Sex, vold, ulykker, skadefryd, misundelse, personforfølgelse. Men under overfladen har den en skjult dagsorden gående ud på at bekrige det danske folk og opløse det danske samfund, til fordel for et mangfoldigt, multikulturelt fantasisamfund. Hadet til dansk kultur er lige så stort hos Politikens aflægger som hos moderbladet. Blot mere subtilt, på en måde så de brede masser bliver holdningsmanipulerede, mens de labber den letfordøjelige underholdning i sig.

  Kommentar by JC — 3. juli 2019 @ 07:19

 8. Fint at vi fik bevist at politiet er løgnere der peber at dække over indvandrerne.

  Kommentar by Winged Hussar — 3. juli 2019 @ 07:29

 9. Når politiet taler om “unge”, ved vi jo godt hvilke unge der er tale om. Det er de sædvanlige lav-IQ AEH-ere. Hvorfor skulle etnisk danske unge pludselig begynde at bekrige studentervogne, når det hidtil har været de andre? Politiet og medierne er som sædvanligt upålidelige når det gælger beskrivelse af den multietniske virkelighed. Politiets vigtigste opgave idag er ikke at beskytte danskerne, men at skjule indvandringens negative konsekvenser. Politiet ledes idag af venstreorienterede, politisk korrekte djøffere.

  Kommentar by JC — 3. juli 2019 @ 07:30

 10. På en måde minder det om perioden omkring Thornings tiltræden. Valgresultatet – og i særdeleshed DF’s valgresultat – har givet blod på tanden. Værdikampen er nu overstået og DF er på vej i graven – ikke sandt?

  Der er og har været årelange frustrationer over DF’s position og indflydelse i dansk politik. Og det er nu blevet tid til payback. Den her leder er payback. Og vi kommer til at se mere af det.

  Men pendulet vil svinge igen. Og jeg tror ikke Mette Frederiksen kommer til at sidde i flere perioder.

  Kommentar by BE — 3. juli 2019 @ 07:47

 11. Løgnemediernes fake news er værd at studere nærmere. De skjuler bevidst de negative konsekvenser af islamiseringen.

  Meget af det er skjult ved undladelser af at nævne etnicitet og indvandrer/muslimsk baggrund for gerningsmænd.

  “Unge mænd” som meningsløst signalement af voldsmænd, som politiet ovenikøbet kender og/eller har fotos af. Vi kan så sidde i S-toget og holde øje med alle yngre mænd.

  Det er ikke første gang studentervogne angribes. Det er et helt nyt fænomen, der er kommet med den muslimske indvandring. Men i f.eks Libanon er det standard, hvis nogen fra en anden religiøs gruppe i flok begiver sig ind i ens eget område. De unge mænd er krigere for deres klan, der skal erobre fremmede områder og holde ens eget område ‘rent’.
  Hvorfor skjuler medierne det?

  Men de mange, der så det med egne øjne, er svære at gøre tavse:

  “Jeg var en af de betjente, der var tilstede i Ålsgårde fredag aften (…) Da politiet ankom, var der en gruppe drenge med indvandrerbaggrund på ca. 10 stk., der havde gjort kasteskyts klar ved vejen, som formentlig skulle bruges, hver gang der kørte en studenterbil forbi. Da patruljevognen kørte forbi dem, blev der kastet flasker efter den i stedet.” (Personlig besked til Nye Borgerliges Mette Thiesen, 1. juli 2019) Citeret af Uriasposten. Tak for det.

  Kommentar by A-mad — 3. juli 2019 @ 08:22

 12. Som debatoplæget viser, er LØGN OG VÅS hvad røde og radikale tumper kaster i hovedet på os, igen og igen. De marxistiske sekter er dygtige til at fordumme både sig selv og andre.

  Danmark ligner en bananstat mere og mere. Vi er ved at bevæge os henimod at samfundet tyranniserer og terroriserer os alle.

  1: Skatterne er dobbelt så høje som de behøvede at være. Cirka halvdelen af statsbudgettet bruges på formål og projekter som ikke gavner danskerne det mindste, eller som direkte skader dem. Hvert år går ca. 55O MILLIARDER kroner til spilde.

  2: Familie-bureaukratierne og skilsmisse-systemet som styres af rabiate feminister, udnytter, snyder, tyranniserer og terroriserer utallige familier, børn og mænd.

  3: Christiansborg har Sverige som forbillede, og udøver nu en slags stedfortræder-terror mod danskerne. Læs Snaphanen og Den korte avis om hvordan gadevold, knivstik, skyderier, voldtægter, hjemmerøverier, stenkast, påsatte brande og nye sygdomme hærger Danmark.

  4: En endeløs serie af spareøvelser, nedskæringer, lukninger og forringelser regner ned over alt med velfærd og sundhed. Flere og flere resourcer og velfærdsordninger tages væk fra danskerne og overflyttes til evighedsturisterne.

  5: I en tid hvor hospitaler og kommuner pålægges kolossale besparelser på i forvejen stramme budgetter, fortsætter man med at sende milliarbeløb ned til fjerne afrikanske lande, og man fortsætter med at lade kulturfremmede strømme ind, selvom de koster skatteyderne ca. 2OO.OOO kr. pr. stk. pr. år. (De såkaldte supersygehuse skal nu skære budgetterne ned med hundredvis af millioner af kroner)

  6: De gamle partier synes fast besluttet på at ødelægge Danmark. Samfundets infrastruktur nedbrydes systematisk, og danskerne er gjort til “untermenchen” i deres eget land. Man stjæler løs af alt hvad danskerne ejer af værdier, rettigheder og fremtidsmuligheder.

  Man kunne opregne mange flere overgreb og svinestreger. f.eks. kunne der udgives tykke bøger om masseindvandringens blodige konsekvenser, om EUs og Marokko-traktatens underminering af Europas demokratier, fred, sikkerhed og civilisation, og om den voksende tyranniske kynisme overfor familier, boligejere, boligsøgende, voldsofre, arbejdsløse, soldater, pensionister, politifolk, læger, sygeplejersker, patienter, børn og unge, gamle og nedslidte.

  Beskrivelser af hvad der foregår af pinefulde, invaliderende og dødbringende svigt overfor patienter og andre svage danskere, kunne man fylde et helt bibliotek med.

  Det danske folk behandles utrolig dårligt af de politikere som skal forestille at varetage nationens interesser. Og den nye regering bliver nok lige så slem og uduelig som den vi lige er sluppet af med. Den vil blot nedbryde og ødelægge på lidt andre måder.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 3. juli 2019 @ 08:29

 13. Hvem kontrollerer Ekstra Bladet og alle de andre kloak-aviser for deres helt bevidste løgne og forvridninger af virkeligheden ?

  Kun de ganske få net-medier som Den Korte Avis, Snaphanen, Uriasposten, Document, Newsspeek m.v.
  Ingen andre danske medier kontrollerer hinanden om de selv begår fake-news eller frembringer andre løgne. Læg mærke til, at ingen, med understregning af ingen, går efter et andet medie og fakta-tjekker deres nyheder. Det gør man ikke i disse indspiste journalistiske kredse, fordi man risikerer jo at skyde sig selv i foden m.h.b. på eventuelt at kunne få sig et nyt job eller andet. Dette er det alt overskyggende store problem i den danske medieverden. Ingen kontrollerer de danske medier. Og nej lad nu være med at nævne pressenævnet. De er dybt inde i inderkredsen af de sammenspiste.

  Vi må desværre konstatere, at vi i Danmark ikke har en fri og uafhængig presse, bortset fra de mindre og meget få net-medier.

  Kommentar by Erik Skifter — 3. juli 2019 @ 08:43

 14. Klaus Rothstein har altid været en rød røv. Det ligger jo eksplicit i hans navn ROThstein.
  Endnu een suicidal smovs – en af de alt for mange. (Hvad fanden er der galt med tosserne?)
  (Ville elske at høre Viggo Skjold Hansen udtale hans navn. RothSTEINNNNN)
  Genrejsning må være det jern EB’s Sølle Pølle håbede at få på, ved udsigten til endelig, at ha’ fået skovlen under Pia K.
  Desværre endte han ligeså impotent som altid. Gamle nar.

  Kommentar by White knight — 3. juli 2019 @ 08:46

 15. Klart det brune affald er misundelige og frustrerede.
  De stammer jo fra en gen-pool af 1400 års uafbrudte fætter/kusine fester – med en enkel ged smidt ind hist og her.
  Imponerende al den stund barren i dag er sat så lavt, at selv de tungeste skal ku’ komme over.
  Ja, man har vel i realiteten gravet barren ned, for at ikke Mohammad, Ali og Hassan skal snuble over den og slå sig.
  Og alligevel er al det hue de nogensinde får, en hæklet hvid te-varmer som den de bær sammen med nattøjet.
  Ole Lukøje?

  Kommentar by White knight — 3. juli 2019 @ 08:58

 16. Det store problem med fake news og fordrejning af virkeligheden er stadig, at MSM dækker over og udelader detaljer, som uden videre bliver vurderet som irrelevante og ikke-konstruktive. Man må derfor tænke sit når man læser om “de unge” eller “en gruppering” eller “4 personer overfalder 1 person”.

  Hvis Poul Madsen skulle “vinde over” Pia Kjærsgaard i den her virkelig enkeltstående slagudveksling om, hvordan virkeligheden ser ud – så ændrer det ikke det store billede. Han burde finde et spejl at kigge i, hvis han er så bekymret.

  Kommentar by BE — 3. juli 2019 @ 09:24

 17. Unge og børn……?? Snart hedder de vel ufødte.
  Sagen bliver mere og mere betændt. PM er nu nødsaget til at skrive en leder om hærværk mod danske studenter. Hvem har mon fået ham på den ide?

  Kommentar by Hagmann — 3. juli 2019 @ 09:46

 18. I danskere er platumulige. Der er ikke noget “valg”.

  I kan stemme på staten eller på staten, det er helt op til jer. Under alle omstændigheder, så fortsætter staten med at være staten dagen efter at i har stemt.

  Det i stemmer om er hvem af statens medarbejdere, som skal have særlige titler og særlige goder, det er det hele.

  Kommentar by Cat Girl — 3. juli 2019 @ 09:51

 19. Ifgl. et vidne var der én dansk dreng i flokken af kriminele brune fremmede. Skal vi gætte på at denne ene stakkels dreng,hvis han fortsætter sin kriminelle løbebane er konverteret til dødskulten inden han når voksenalderen?

  Kommentar by Nielsen — 3. juli 2019 @ 09:53

 20. Poul Madsen er løgnagtig, meget ubehagelig er han.

  Kommentar by Johnson — 3. juli 2019 @ 10:12

 21. Én gang rød, altid rød. Det gælder også journalist og tidligere DR medarbejder Poul Smidt.

  “For mange år siden var jeg redaktør af Dansk Journalistforbunds medlemsblad Journalisten. Det var i min tid som medarbejder i DRs kultur- og samfundsafdeling, Radio.”

  Han blander sig også i sagen om Pia Kjærsgaard og studentervognen.

  Kommentar by k.m. — 3. juli 2019 @ 10:40

 22. Alle der prøver at bortforklare politiets løgne gør det i fuld bevidsthed om at det VAR en løgn.

  Der burde ikke engang være et borgertiltag for en undersøgelse, Nick Hækkerup burde helt af sig selv igangsætte en undersøgelse og offentligt straffe de skyldige løgnere.

  Hvis man ikke kan stole på politiet hvem skal så stå for den offentlige orden?

  Kommentar by Santor — 3. juli 2019 @ 10:51

 23. I de senere år har der været flere uhyggelige sager hvoraf det fremgår at der er noget rivende galt med dansk politi. Ikke de “menige” politifolk, derimod synes det som om flere chefer ikke lever op til det der kræves af alle andre. Utallige er de eksempler hvor politiets døgnrapport er renset for alt hvor kulturberigere er indblandet, så som brandstiftelser, grov vold osv. osv. Så kom Tibet sagen, så blev en chef afskediget pga. rod i regnskaberne, nepotisme, alt det vi normalt forbinder med bananstater. Som det seneste vidneforklaringer ifm. hårde domme (Christinia)og nu IT fejl vedr. telemastinfo.Nuværende justitsminister var klar i mælet da han i går blev interviewet, hvorfor gik der så lang tid inden omtalte fejl i masteoplysningerne blev meddelt?

  Kommentar by SUK - alle diise kloge - Åger. — 3. juli 2019 @ 11:38

 24. @ 23 KLoge-Åge: interessant betragtning, om dit objekt er Rets-Staten!

  Ham der alfonsen med alle luder-annoncerne, på den der lorte-sprøjte
  ExtraBladet, der kun lige kan holde hovedet oven vande, p.gr.a de
  DKK 32.000.000,- de modtager i Mediestøtte fra Regimet årligt.
  (Paul Madsen er “dead man walking” og han ved det!)

  EB driver Casino-virksomhed der er hjemme-hørende på Gibraltar, kun for at undgå Skat til det Regime der bevilger dem Mediestøtte.

  Live free or Die! P.

  Kommentar by Piotr — 3. juli 2019 @ 12:32

 25. Hvis du vil vide noget, så undgå MSM pressen. Så er det sagt.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 3. juli 2019 @ 20:20

 26. @ 24
  Tak for roserne, jeg kalder mig dog ikke KLOGE – ÅGE.
  Jeg glemte at nævne akutnummeret 112.
  Det er uhyggelige ting der dukker op når medborgere kontakter 112 for således at skaffe hjælp til nødstedte medborgere.
  Jeg har overværet et telefonopkald til netop 112 der hånligt blev afvist fordi vedkommende der foretog opkaldet ikke præcist kunne fortælle gadenummeret hvor nødstedte befandt sig, der var i øvrigt tale om et ret så kendt spisested.
  Efterfølgende forsøgte politimesteren fra stationen hvorfra denne service blev foretaget, at nægte udlevering af den båndede telefonsamtale (opkaldet), den gik ikke, jeg har læst ref. af opkaldet i lokalavisen, jeg forstår så udmærket at omtalte politimester ikke var udpræget glad for dette forløb.
  Well, politiet fik denne tjeneste trukket ned over ørerne af uduelige politikere, men et kursus eller to til de politifolk der betjener tjenesten ville være på sin plads. Uden al tvivl gør flertallet af polititjenestemænd deres yderste for at yde borgerne bedst mulig service, men blot en eller få dårlige oplevelser er nok, reelt er nødstedt(e) omkommet grundet ringe kendskab til lokalområder, det nytter ikke at en medborger ringer fra f. eks. Bornholm og kommer i kontakt med en medarbejder i Nordjylland. Der spares sikkert penge når tjenesten er sammensat på denne måde, men mon ikke det er muligt at få en tjeneste der fungerer HVER gang?
  Igen vil jeg slå fast at jeg ikke jagter det mere underordnede politipersonale, det er vel cheferne der lægger linien.

  Kommentar by SUK - alle diise kloge - Åger. — 3. juli 2019 @ 21:24

 27. EB overlever på tvangsopkrævet mediestøtte og, sikkert velbetalt, opdatering af dagens telefonliste for sex uden ansvar samt af danskere, der ikke magter, selv at danne sig en mening, men snupper en i forbifarten.

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. juli 2019 @ 21:46

 28. Pubæ-Poul Madsen er en Soros-luder – intet andet.

  Kommentar by Iznogut — 4. juli 2019 @ 00:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper