10. juli 2019

“Ord kan ende med at dræbe, lyder konklusionen hos mange tyskere..” (Uffe Dreesen, TV2 Nyhederne)

I sidste måned blev den 65-årige CDU-overborgmester Walter Lübcke likvideret ved sit hjem i Wolfhagen-Istha, lidt vest for Kassel. Han blev landskendt i 2015, da han på lokalmøde i Lohfelden om etableringen af et asylcenter, bakkede op om Merkels åbne politik, og pointerede, at hvis nogle var uenige, kunne de ‘frit forlade det her land’.

Anholdt for mordet er 45-årige Stephan Ernst, der tidligere har bevæget sig i nationalsocialistiske kredse, og de senere år offentligt har bekæmpet Merkels linje. Konkret har han eksempelvis doneret 150 euro til nationalkonservative Alternative für Deutschland (AfD).

I retten angrede han drabet, og pointerede med henvisning til Lübcke, at ‘ingen bør dø for sine ord’. Det drejer TV2 bekvemt, og retter fokus på højrefløjens kritik af Lübcke. “Ord kan ende med at dræbe, lyder konklusionen hos mange tyskere…”, noterer Uffe Dreesen, og fabler videre om ‘en højreekstremistisk hadkampagne’.

Ord kan ikke dræbe, i modsat fald ville Pia Kjærsgaard og Zenia Stampe begge være døde. Det ville dog naturligvis være rart for multikulturalisterne, hvis den folkelige modstand mod masseindvandringen sås som en ‘prolog til vold’, og hermed mistede sin legimitet. Det må være i den kontekst vrøvleriet om dræbende ord opstår. Ord dræber ikke. Følger man denne tankegang, så kunne det vel ligeså godt være Lübckes ord.

Den skyldige er gerningsmanden, og kun han kender motivet. Her sakset fra BT.dk – Vred over drabet på danske Louisa: Skød tysk toppolitiker.

“Ifølge en politirapport, som blandt andre Süddeutsche Zeitung bringer uddrag af, har særligt tre episoder provokeret den 45-årige mistænkte i en sådan grad, at han var klar til at slå ihjel.

Først var det de seksuelle overgreb på unge piger i Köln i 2015 og 2016. Dernæst terrorangrebet i Nice, hvor 85 personer mistede livet i 2016.

Den mistænkte projekterede vreden over de islamiske angreb over på CDU-politikeren Walter Lübke, der tidligere har forsvaret, at regeringen lod en million migranter og flygtninge krydse grænsen til Tyskland i 2015.

Den 45-årige erkender ifølge rapporten, at han var været i tvivl om, hvorvidt han faktisk skulle slå Walter Lübke ihjel.

Men da to unge kvinder, danske Louisa Vesterager Jespersen og norske Maren Ueland, blev slået ihjel i Marokko, tippede balancen for den 45-årige.”

(Walter Lübke håner tyskere, der opponerer imod et asylcenter, 2015; Indsat: Stephan Ernst)

Citater

“… es lohnt sich in unserem Land zu leben. Da muss man für Werte eintreten, und wer diese Werte nicht vertritt, kann dieses Land jederzeit verlassen, wenn er nicht einverstanden ist – das ist die Freiheit eines jeden Deutschen…” (Walter Lübke til oprørte tyskere under debat om asylcenter i Lohfelden, 14. oktober 2015)

“Drabet på Walter Lübke var også en uhyggelig påmindelse om, at landet står over for et alvorligt problem med voldelige højreekstremisme, og at selv ord kan ende med at dræbe.” (Uffe Dreesen, TV2 Online, 3. juli 2019)

“In dem zurückgezogenen Geständnis habe E. auch angegeben, der Mord tue ihm ‘unendlich leid’, niemand solle für seine Worte sterben müssen. Was er Lübckes Familie angetan habe, sei ‘unverzeihlich’, zitierten die Medien seine ursprüngliche Aussage.” (FAZ, 7. juli 2019)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/102717/trackback

30 Comments »

 1. Walter Lübcke, en nazist mindre :)

  Kommentar by Piphans — 10. juli 2019 @ 13:31

 2. Walter Lübcke, farvel med dig.

  Kommentar by Ewing — 10. juli 2019 @ 14:00

 3. Tilsyneladende gjorde hr. Lubcke,sig til talsmand for yderligere destruktion af Tyskland,Stephan Ernst blev saa sur at han skoed Lubcke ,og det er totalt uacceptabelt,det er en skam at han ikke kunne holde igen og fotrtsaette kampen mod islam i et demokratisk regie,han er en god mand at miste.Lubeck ord draeber ikke, handlinger goer stop indtraengen af fjendtlige kulturer der draeber

  Kommentar by dunk — 10. juli 2019 @ 14:16

 4. Walter Lübcke, en landsforræder mindre. Håber at idioten får rollen som én af muhammeds 72 jomfuer i livet hinsides – det som er Himlen for nogle, er Helvede for andre.

  Kommentar by Hr. Snusk — 10. juli 2019 @ 14:19

 5. Ord kan dræbe? Her er et af de mange resultater af Walter Lübckes venners ordekvilibrisme:

  https://ekstrabladet.dk/112/14-aarige-susanna-fundet-voldtaget-og-draebt-nu-er-dommen-faldet/7708089

  “De efterfølgende undersøgelser slog fast, at pigen først blev voldtaget og siden kvalt. Den nu dømte Ali Bashar havde gennem retssagen erkendt drab men nægtet voldtægt. Retten i Wiesbaden har dog altså slået fast, at han er skyldig i både voldtægt og drab.”

  Kommentar by Hr. Snusk — 10. juli 2019 @ 14:24

 6. Venstrefløjen vil også have eneret på, at tryk avler modtryk.

  Kommentar by k.m. — 10. juli 2019 @ 14:50

 7. Jeg beder jer følge med i det Justistmord, som for øjeblikket bliver bgået imod Tommy Robinson i England…Se på TR tv (Tommy Robinson TV). Går ud fra det kan googles (Og når jeg skriver Justistmord…..så mener jeg MORD….De vil slæbe ham i et overfyldt islamisk dommineret fængsel…Det er også en meget tydeliggjort Politisk Dom……som fuldstændig fremviser UK,s justist som værende manipulerende løgnfuld i anklagen….adskillige BBC værter kunne på denne anklage, være blevet fængslet, alene for at interviewe Tommy Robinson, hvis sådan en anklage justitsmæssigt kunne blive taget alvorligt alle andre steder…men det er selektiv politisk forfølgelse (og “anstændig” mordforsøg) på den mand der fik afsløret de muslimske banders pædofilagtige sexslaveri af 1300 småbritiske piger i Midtengland. Alt det fremviser han tydeligt på TR tv med dokumentation). Støt TOMMY. Støt ytringsfriheden, når den mest alvorligt er truet af Justistapparatet i UK……..(Støt SIAD). God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. juli 2019 @ 14:50

 8. ORD DRÆBER ikke i sig selv, men udtales de af en skør eller ondsindet magthaver, bruges de i en korrupt eller tåbelig lovtekst…. eller i mediers løgne- og hetzkampagner…. kan de sætte gang i processer og handlinger som fører til enorme konsekvenser: ulykker, forbrydelser, sygdomme, katastrofer, dødsfald og massemord.

  Langt hen ad vejen er det ord som har bragt Europa ud i så store problemer, at det kan ende med EUROPAS UNDERGANG. EU og MERKELS ord om at arabere og afrikanere var meget velkomne til at flytte nordpå…. Kalergi-planens og Marokko-traktatens ord, og EU direktivernes ord har på kort tid forandret og forværret millioner af europæeres situation.

  Ordene i Gammeltoft-Hansens og de Radikales lov af 1983 om at Danmark skulle være et indvandringsland, og ord brugt af DR, TV, skodaviserne og samtlige gammelpartier, har ført til at danskerne nu er 3. rangs eller 4. rangs borgere i deres eget land. Og til at fremtiden ser ud til at blive et mareridt for næsten alle jyder, fynboer og dem på Sjælland etc.

  Ord har sendt Sverige ud i frit fald. Også Danmark vil blive offer for strømmen af løgneord, hyklerisk snak, hetzkampagner, tåbelige påstande og vildledende “oplysninger”.

  Så længe alt for få læser Uriasposten, Snaphanen, den korte avis og 24nyt.dk og black pigeon osv., vil nedturen fortsætte.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. juli 2019 @ 15:21

 9. Kære Lim Møller, tak fordi du igen-igen—igen har ophøjet min kommentarer og citat fra MSM med denne historie.

  Dejligt, at du kan finde guldkorn til os, men også fedt, at vi kan finde guld og lede dig i den rigtige retning, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 10. juli 2019 @ 15:39

 10. Hvis man hører hvad afdøde (han huskes herfra som en ødelæggende pereson for almindelige tyskere) sagde på et møde til protesterende borgere,nemlig at hvis de ikke kunne lide importen af fremmede,kunne de frit forlade Tyskland -Frit efter hukommelsen. Hvis man ikke har set optagelsen,vil jeg opfordre til at man gør sig den ulejlighed. Den findes måske i kvalificerede oversættelser. ja hvis man gør det,er det meget svært ikke at komme på en forklaring på hvorfor Stephan Ernst myrdede personen. -Hvis det da var Stephan Ernst som gjorde det. Jeg kan forestille mig om ikke tusindvis,så hundreder som har siddet med de samme følelser,som gerningsmanden.

  Kommentar by Nielsen — 10. juli 2019 @ 17:25

 11. O.T.
  I morgen fængsles T.R. der vil blive afsagt en dom på 2 års føngsel>24 Se om sagen på Politico YT-kanalen -Og støt ham via tr.news.
  Det lader til at staten på den anden side af vesterhavet vil have ham slået ihjel.

  Kommentar by Nielsen — 10. juli 2019 @ 17:46

 12. De islamistliderlige kapitalistdiktaturers sidste krampetrækninger; de er stadig farlige men enden nærmer sig for dem.

  Kommentar by Hul igennem? — 10. juli 2019 @ 18:35

 13. Har systemet derovre også forhindret Tommy i at forlade England? Han har vistnok søgt asyl i USA. At retssagen mod ham er politisk forfølgelse er der ingen tvivl om. Det er en grov, grov sag hvis man spærrer denne brave og heltemodige mand inde i et fængsel domineret af islamister. Hans eneste “forbrydelse” er at afsløre og protestere imod de kulturfremmedes mishandling af tusindvis af engelske børn. Spærrer England Tommy Robinson inde, viser det at England er blevet et perverst og forræderisk land regeret af afskyelige politikere og journalister. Men lad os håbe TR klarer at komme til USA. Vi andre burde vel skrive til Trump!

  Kommentar by TP — 10. juli 2019 @ 18:43

 14. Det er hyper-super provokerende at udtale, at den oprindelige tyske befolkning bare kan skride hvis de ikke er enige i førte politik. Hvad fanden havde han tænkt sig? Hvis du perker længe nok til en fredelig befolkning, vil den til sidst bide fra sig. Det er sguda ikke så mærkeligt.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 10. juli 2019 @ 19:03

 15. Lars Andersen: Facebooks regler tillader nu direkte trusler imod politiske modstandere
  https://www.youtube.com/watch?v=godspgygiK4

  Kommentar by Jens — 10. juli 2019 @ 19:04

 16. -> Carlo Di Napoli II

  Uden tips ville alt være mindre skarpt.

  Kommentar by Kim Møller — 10. juli 2019 @ 19:31

 17. Hvordan kan man donere ham penge anonymt for den gode gerning?

  Kommentar by Træt — 10. juli 2019 @ 19:39

 18. Havde asylcenteret skullet ligge i Lübckes egen by var det måske ikke endt sådan. Det skulle placeres ude sydøst for Kassel, noget væk fra Lübcke selv.
  Hvorfor han ikke kraftigere viste han var positiv over for indvandring, respektiv- flygtninge, og fik placeringen ændret til personlig nærhed – forstår jeg ikke.

  Kommentar by Peter Buch — 10. juli 2019 @ 19:41

 19. HVIS MAN LÆSER rundt om på nettet hvad Kasper Støvring, hvad Selsings, hvad jp-Jalving, hvad Niels Høiby og mange andre kloge folk mener om den muslimske masseindvandring og velfærden/sundhedsvæsnet….. bliver man nok ret hurtigt klar over at Danmark er på vej til at dele skæbne med Sverige, Libanon, Balkan og Venezuela. Det begynder at se meget sort ud.

  Fremtiden tegner til at blive noget med kaos og opløsning, gangstervælde, tyranni, velfærdskollaps, hærgende sygdomme, hospitalsskandaler, social elendighed og hundredtusindvis af familietragedier. Kort sagt endeløse tab og rædsler.

  Sverige er helt tydeligt inde i en dødsspiral. Og Danmark er ved at indhente Sverige.

  Hvis danskerne gider sætte sig ind i hvad pamper- og fascist-borgen forbereder af vanvid, bør de læse nogle net-aviser, Snaphanen osv. plus Black Pigeon om EU, Merkel og Kalergi-/Marokko-planerne samt de bloddryppende “reformer” af sundhedsvæsnet m.m.

  Kommentar by TP — 10. juli 2019 @ 19:46

 20. Uanset hvad, så skal en politiker, Walter Lybke, aldrig sige, Wenn Ihr mit das gefuerte inwanderungs politik unzufrieden ist, kann Ihr ruehisch das land verlassen, (oversat)hvis i er utilfredse med den førte indvandrings politik kan I bare forlade landet. Det drejer sig vel opmærke om Lybkes egne landsmænd. Værsgo. Sådan!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 10. juli 2019 @ 20:06

 21. BORGENS STORE FLERTAL PØNSER nu på at lade yderligere en million negre og afrikanere slå sig ned i Danmark.

  Det vil føre til yderligere nedskæringer og forringelser af velfærden og folkesundheden, til et endnu hårdere skattetryk, og til masser af indbrud, hjemmerøverier, overfald, svindelsager samt hverdagsterror i gaderne og på vejene.

  Ikke i skolerne, ikke på hospitalerne, ikke på stranden, ikke i trafikken og ikke eet eneste sted i de almindelige boligkvarterer vil danskerne i fremtiden kunne føle sig bare nogenlunde trygge.*

  I vores naboland mod øst er en guerilla-krig mod svenskerne begyndt. Antallet af ofre løber op i titusinder. De svenske kommunister, feminister og pladderhumanister har vist sig at være galninge, forrædere og folkemordere. Overalt er der frygt, blodsudgydelse og tårer. Det kan snart blive det samme herhjemme.

  * F.eks. har hidtil fredelige Østerbro allerede været scenen for adskellige hjemmerøverier og migrant-mord mv. (og idylliske Malmø er forvandlet til en slags krigszone. Mange lande advarer nu mod at besøge Sverige)

  Kommentar by TP — 10. juli 2019 @ 20:12

 22. England stemte for at bryde med EU tyraniet. Nu er de tæt på at dræbe en af deres egne, ved at give Tommy Robinson 2års fængsel i et muslimsk domineret fængsel.

  Er de gale derovre?

  Kommentar by k. m. — 10. juli 2019 @ 21:11

 23. I sidste måned blev den 65-årige CDU-overborgmester Walter Lübcke likvideret ved sit hjem i Wolfhagen-Istha, lidt vest for Kassel. Han blev landskendt i 2015, da han på lokalmøde i Lohfelden om etableringen af et asylcenter, bakkede op om Merkels åbne politik, og pointerede, at hvis nogle var uenige, kunne de ‘frit forlade det her land’.

  Disse ord fik ventilen til at ryge af.
  Man skal lægge mærket til sætningen: CDU-overborgmester Walter Lübcke sagde.
  Hvis nogle var uenige, kunne de ‘frit forlade det her land’.

  Den 45-årige Stephan Ernst handlede ud fra sit instinkt: Jeg vil fandeme ikke finde mig i at forlade mit land pga. denne satan.
  Ser I, Det er til at forstå, at handlingen blev således.
  Walter Lübcke bad således selv om likvideringen på sig selv. Jeg siger hermed. Hurra, Svinet er gået bort.

  Breivik og Stephan Ernst er nemme at forstå, om end de er noget forskellige.

  Breivik fjernede 77 af dem som ville føre den uansvarlige indvandringspolitik videre.

  Stephan Ernst fjernede årsagen.

  Dermed er Breivik noget mere fremtidsorienteret.

  Selvom jeg forstår begge er jeg imod vold. Men een ting kan vi være sikre på. Vold SKAL overvejes, ellers går Danevang i lort.

  Kommentar by Charles Nielsen — 10. juli 2019 @ 21:32

 24. Han mente det alvorligt.

  Kommentar by Johnson — 10. juli 2019 @ 23:25

 25. Koranens ord slår folk ihjel hver eneste dag.

  Kommentar by Per — 11. juli 2019 @ 01:44

 26. Who’s next?

  Kommentar by White knight — 11. juli 2019 @ 04:03

 27. Walter Lübcke bragte selv kaos og destruktion til tyskland. Og det gjorde han for at udradere civilisationen i landet, alt sammen for agenda 21 hellige skyld naturligvis. At der overhoved er nogen der kan mene at han ikke selv har et hovedansvar i sin egen død, viser hvor effektiv venstrefløjens hjernevask har været. At folk som Lübcke bliver ramt af deres egen ondskab har jeg ikke noget tilovers for. Dog er det trist at synligt gode moralske folk som Stephan Ernst vælger at tage denne håbløse kamp op. Når ens eget folk lever i fordærv, hvor det i sig selv er blevet et mål at vise sin personlige “godhed” igennem at destruere sin egen civilisation, er der ikke meget at gøre.

  Kommentar by Hvideplov — 11. juli 2019 @ 07:44

 28. 27. Hvideplov
  Stephan Ernst viste folket at således skal lorten fjernes, men folk fatter intet.
  Så du har ret: Det er en dyr måde at vise det på, men sådan er det når ventilen ryger af, så tænkes der ikke for godt.

  Kommentar by Charles Nielsen — 11. juli 2019 @ 10:33

 29. Det var det samme som Breivik var gal over, de rødes enorme forræderi mod eget land og kulturelle fremtid, noget der næsten er værre end islamisternes idioti. De sidstnævnte er som undskyldning, født og tvunget ind i galskaben, mens de røde mod bedre vidende helt bevidst har tilvalgt den.

  Kommentar by LarsB — 12. juli 2019 @ 18:52

 30. Landsforrædere skal anklages, dømmes og straffes via patriotiske domstole i Danmark. Dødsstraf, landsforvisning, fredløshed osv. er selvfølgelig en naturlig straf for de ansvarlige der har masseimporteret for danskerne uønskede afrikanere og arabere.

  Kommentar by Torsten — 12. juli 2019 @ 20:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper