11. juli 2019

“Jeg afventer en beklagelse og en berigtigelse fra DRs side, for så vidt angår de fremførte usandheder”

Det famøse Deadline-indslag kan stadig ses på DR.dk, og det bør ses, som et godt eksempel på, hvad vi er oppe imod. DR-vært Steen Nørskov taler om ‘den såkaldte Mosbjerg Folkefest’, hvorefter der blev vist billeder fra ‘en landsby i nærheden hvor beboerne viste deres utilfredshed’. Tre aldrende ungkommunister er folket, hvis det står til DR Nyheder. Det gør det gudskelov ikke på valgdagen. Heller ikke ved det sidste.

Aftenens tema var befolkningsudskiftning. Først en RUC-professor: ‘Forsker: Befolkningsudskiftning sker ikke i stor grad’, dernæst en samtale med en lektor og en journalist om højrefløjens misbrug af den postulerede myte: ‘Europas højrenationale taler om befolkningsudskiftning’. Spil til et mål. Kendt som public service.

Pressemeddelelse for arrangementskomitéen FF19 (se evt. Mosbjerg Folkefest 2019)

Klage med krav om berigtigelse og beklagelse

I Deadline lørdag d. 22. juni, hvor Folkefesten ved Mossø løb af stablen, havde en ekstremt forudindtaget TV-vært ved navn Steen Nørskov fundet tre såkaldte ‘eksperter’ frem, som naturligvis skulle give arrangementet et fordækt skær. Der kom ingen velunderbyggede fakta fra de tre, kun meninger og et enkelt pip fra en pensioneret lektor fra RUC om, at andelen af ikke-vestlige indvandrere i Danmark er stigende. Hvilken overraskende nyhed!

Indledningen til DRs Deadline lørdag d. 22. juni 2019 lød som følger: ‘Nogle af de kendteste ledere af Europas yderste højre mødtes i denne skov ved Skanderborg i dag.’ (Den 96 år gamle norske modstandsmand Jan Høeg og Marie Krarup var iblandt talerne – ‘det yderste højre’, javel, ja!) Deadline-værten siger, at Martin Sellner fra Generation Identitær Østrig og Tommy Robinson talte til arrangementet, hvorefter der blev vist billeder af de to og videoklip med Robinson fra England. Problemet for DR er imidlertid, at både Sellner og Robinson blev forhindret og derfor ikke ‘mødtes i denne skov ved Skanderborg’. 330 festdeltagere kan bevidne dette. De pågældende journalister, der uden nogen som helst research lader en sådan usandhed gå over skærmen i en public service-kanal, bør som minimum stå til en reprimande!

Forhistorien er, at jeg fem dage før arrangements afholdelse telefonisk blev kontaktet af vagthavende redaktør på DR-nyheder, Joakim Frøsig. Han bad om, at DR kunne få adgang til Folkefesten bl.a. for at interviewe Tommy Robinson. Til det svarede jeg, at både hans og Martin Sellners deltagelse hang i en tynd tråd pga. personlige forhold, men at jeg først kunne melde tilbage om de to herrers evt. deltagelse en eller to dage før Folkefestens afholdelse. Jeg sagde i øvrigt til Joakim Frøsig, at DRs deltagelse i Folkefesten kun kunne foregå på samme betingelser, som alle andre deltagere, nemlig ingen fotografering eller filmen, dog med den undtagelse, hvilket også fremgik af Folkefestens ordensregler, at hvis de potentielle emner til interviews indvilligede heri og med en neutral baggrund som søen eller skoven, så ville det være i orden

Fredag d. 21. juni var jeg igen i telefonisk kontakt med Joakim Frøsig, som jeg forklarede, at de to ovennævnte herrer havde meldt afbud. Til det sagde Joakim Frøsig, at så måtte han finde på at bringe noget andet nyhedsstof – underforstået – så havde Folkefesten ingen interesse for DR.

Desuagtet kom en DR-kassevogn med kameraudstyr forbi, 20 minutter før arrangementet skulle begynde om lørdagen. Journalisten spurgte mig – som en af arrangørerne af Folkefesten – om de måtte komme ind for at filme og lave interviews. Egentligt okay, at DR havde ændret mening. Jeg sagde imidlertid til den unge journalist: ‘Eftersom en del deltagere ikke ønsker at blive filmet eller fotograferet bl.a. pga. mulige repressioner på deres arbejde, har vi som arrangører garanteret dette, men I er naturligvis velkomne til at komme ind og kigge jer omkring og tale med og interviewe folk – blot uden at filme jfr. ordensreglementet for Folkefesten. Hermed kan I jo også forvisse jer om, at der intet fordækt foregår. Disse regler gælder for alle deltagere i Folkefesten.’ Det tilbud ønskede journalisten og kameramanden dog ikke at gøre brug af.

Man kan kun gisne om, hvorfor de ikke ville benytte sig af det tilbud? Måske fordi de så ud fra deres optik naturligvis ikke kunne få den vinkling på aftenens Deadline, som på forhånd var lagt til rette.

Dette blev i Deadline manipuleret til: ‘Folkefesten var lukket land for journalister, i hvert fald hvis man kom fra DR og havde et kamera med.’ Ved at have accepteret tilbuddet om at komme ind og kigge, lytte med og stille spørgsmål til deltagerne, kunne de så have meldt tilbage til studiet, at Martin Sellner og Tommy Robinson – af forskellige grunde i øvrigt – havde meldt afbud til arrangementet, således som jeg også havde fortalt Joakim Frøsig. Men nej, den journalistiske dovenskab vandt, og i Deadlines ‘rapportage’ blev det så til, at de Tommy Robinson og Martin Sellner talte til arrangementet. Et forrygende anskuelighedseksempel på, hvor jammerligt det står til i den journalistiske kaste. Man gider ikke engang tjekke mere, om de ‘nyheder’, man udsender, rent faktisk har fundet sted. Der er ikke kun tale om indolens, men om grov journalistisk pligtforsømmelse, som over for de ansvarlige som minimum bør udløse en indkaldelse til tjenestelig samtale med en advarsel til følge.

Radio 24syv havde i øvrigt til arrangementet d. 22. juni fået en journalist akkrediteret, som gik rundt og tog interviews, og det forløb uden problemer. Hun interviewede mig i øvrigt tre-fire minutter, hvilket dagen efter blev udsendt i æteren. Sidste år, hvor arrangementet blev afholdt uden for Jægerspris, dækkede en journalist for Information Folkefesten.

Jeg afventer en beklagelse og en berigtigelse fra DRs side, for så vidt angår de fremførte usandheder i Deadline d. 22. juni om, at Martin Sellner og Tommy Robinson talte til arrangementet i en skov uden for Skanderborg samt at Folkefesten var lukket land for DR.

Efter en beklagelse og berigtigelse fra DR vil jeg ikke foretage mig yderligere.

Skulle dette mod forventning ikke ske, bærer jeg sagen videre til Pressenævnet.

Med venlig hilsen

Søren Lind Jensen – Formand for arrangementskomitéen FF19

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/102746/trackback

43 Comments »

 1. Åååhh, hvor er det godt, at der bliver klaget over DR’s svineri.
  Tak for det!
  Jeg er godt klar over, at klagen vil blive negligeret, men så er det da gjort.

  Kommentar by Knud Madsen — 11. juli 2019 @ 11:32

 2. Danmarks Radio og TV styres som bekendt af hel- og halvkommunister, med den røde Maria Rørby Rønn i spidsen. Så selvfølgelig er deres udsendelser gennemsyret af rød manipulation. Hvad Pravda var for russerne, er DR for danskerne. Alt muligt skjules eller forvrænges.

  Uærlig snak, fordummelse og manipulerende propaganda, det er hvad DR leverer dag ud og dag ind året rundt.

  Kommentar by Ole Jensen — 11. juli 2019 @ 11:40

 3. Går ud fra at der er tale om spil til eet mål.

  Kommentar by Ole Jensen — 11. juli 2019 @ 11:43

 4. Hvor er de borgerlige politikere, der én gang for alle går i effektivt rette med DRs evindelige politiske bias?
  Altså: Enten må DR afpolitiseres gennem lovgivning – og med store bøder eller fyringer ved overtrædelse – eller også må DR klare sig på markedsvilkår, altså gennem en abonnementsordning præcis som andre politiske medier i Danmark.
  Ved samme lejlighed bør mediestøtten naturigvis ophæves idet den jo skaber et dybt problematisk afhængighedforhold mellem politikerne og den presse som er sat i verden for at holde et kritisk øje med netop politikerne.

  Kommentar by Thomas — 11. juli 2019 @ 11:53

 5. DR tror de kan tillade sig hvad som helst. En mere og mere hegemonisk kolos, der drakonisk manipulerer og fordrejer udsagn, mennesker og kendsgerninger, som de ikke bryder sig om.

  Kommentar by Curtis — 11. juli 2019 @ 12:13

 6. Godt arbejde, Søren Lind Jensen, selvom DR vil fortsætte deres forvrængede og fordrejede arbejde med at nedgøre mennesker, som er bekymrede for deres lands fremtid.

  Kommentar by Curtis — 11. juli 2019 @ 12:22

 7. Jeg forstår godt hvorfor folk vil være anonyme tl den fest, men omvendt giver det altså også grobund for en masse konspirationsteorier om hvad der foregår på til en lukket fest på sådan et halv-hemmeligt sted. Paludan eller generation identitær modellen er vejen frem for højrefløjen, spil med åbne kort og stå fast på værdierne. Kryber man rundt i buskene virker man bare suspekt, uanset om man så er det eller ej. Det ville også gøre det væsentligt sværere for modstanderne at lyve om det.

  Kommentar by Per — 11. juli 2019 @ 12:26

 8. De såkaldte “journalister”, er ludere og luderkarle.De er ansat på Danmarks største og dyreste swingerklub.

  Kommentar by Elvadatter — 11. juli 2019 @ 12:55

 9. # 4 Thomas.
  Jeg er lige så forundret som dig over de borgerlige politikeres totale fravær i kampen mod DR og den øvrige medieverden. Ikke engang Thulesen Dahls Dansk Folkeparti ønsker åbenbart en kamp. Thulesen Dahl vil hellere optræde stuerent og trække partiet over mod de Konservative vatnisser, hattedamer og venligboere.
  Dette totale fravær betyder desværre også, at DR ikke kan afpolitiseres gennemlovgivning. Hvem skulle dog stemme for det?
  Et alsidigt DR og en alsidig medieverden i almindelighed er et fantasifoster da stort set alle journalister er medlemmer af Journalistisk Venstreparti. Jeg er derfor aldeles enig med dig i, at evt. lyttere og seere skal tegne abonnement på de kanaler de ønsker at have adgang til. Ligeledes skal mediestøtten afskaffes.

  Kommentar by bjarne binee — 11. juli 2019 @ 12:55

 10. Der er ikke grund til at skåne den lumre Steen Nørskov.

  Men hvorfor negligerer man den udtales fra lektor emeritus Henrik Toft Jensen (han er ikke mere professor) om, at tyrkiske indvandrere registreres i statistikkerne som vestlige indvandrere? Udtalelsen falder ca. 6. min. inde i Deadline.

  Det er da ellers en rygende pistol, der vil noget, og ikke mindst efter EU-dommen i går.

  Kommentar by Peter D. — 11. juli 2019 @ 13:36

 11. Jamen så lad os glæde os over at Venstre og de konservative bøsser med Dumsk Fjolseparti har givet Fake News DR (samt alle de andre Fake News medier i Mohammedanmark) direkte adgang til vores lønkonto.
  Danskerne er ubetinget verdens dummeste folkefærd.

  Kommentar by Piphans — 11. juli 2019 @ 13:45

 12. Luk de såkaldte journalistuddannelser. NU!

  Kommentar by Bastardo — 11. juli 2019 @ 13:54

 13. Pressenævnet er en tandløst og Pressenævnet undergraver reelt demokratiet/ytringsfriheden. Vi må have en ændring af Medieansvarsloven, så Pressenævnet sikrer ytringsfriheden.

  Pressenævnet afviser alle klager med “ingen retlig interesse”. Pressenævnets årsrapport viser meget få (behandlede klager) og INGEN over DDR.

  Se DDR´s Public Relation Redegørelse 2018: DDR ses kun af 34 % UGENTLIGT og det får de 4 milliarder for. De burde aflønnes efter seere og de unge ser ikke DDR. DDR´s seer og lytter andel styrtdykker og DDR bør derfor have nedsat den tvangsudskrevne licens /snart skat.

  Kommentar by H.nielsen — 11. juli 2019 @ 14:12

 14. Medierne (officielle)set herfra er saa fyldte med loegn at det goer ondt, er dette virkeligt den kultur der skabte “I alle de Riger og Lande ” saa er et got nok naue lort

  Kommentar by dunk — 11. juli 2019 @ 14:24

 15. RUC-professoren benægter at befolkningsudskiftningen er en realitet.

  Det gør han fordi han bruger Danmarks Statistiks definintion på at være dansk, som medfører at man kan være dansk allerede i 3. generation. Denne definition er dog helt ubrugelig, hvis man opfatter det at være dansk som at være dansk kulturelt set. En stor muslimsk befolkningsgruppe, der ikke blander sig særlig meget med det omgivende samfund, kan man ikke påstå er bestående af danskere. Hvis man er troende muslim, kan man ikke være dansk, da islamsiske værdier ikke svarer til danske værdier. Hans argumentation mod begrebet “befolkningsudskiftning” holder ikke vand. En bedre mål for antallet af ikke-danskere ville være antallet af muslimer. Det er stadig i kraftig vækst, men svært at gøre nøjagtigt op, da religion ikke bliver registreret i DK.

  Jeg tror ikke på at fødselsraten for efterkommere kommer ned i nærheden af dansk niveau. Det er ikke blevet undersøgt grundigt nok.

  Sådan manipulerer DR som sædvanligt.

  Kommentar by JC — 11. juli 2019 @ 15:01

 16. Hvis man er masochist, kan man streame udsendelsen ‘Fantastiske forvandlinger III – Istanbul (6:6) på DRK 17:40.
  Værten er en arkitekt, designer og sikkert også livsstilsekspert ved navn Ane Cortzen.

  Hun skamroser naturligvis den muslimske del af Istanbul, herunder en moské, der tidligere har været kirke. Og synes, at den brægende kalden til bøn er smuk. Suk!

  Man kan stadig nå at vise sin foragt for DR ved at afmelde tvangsmedielicensen, før det fuldt ud kommer over på finansloven og dermed bliver skattefinansieret.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. juli 2019 @ 15:25

 17. EN RUC-PROFESSOR udnævnes ikke til professor fordi han er klog og meget vidende, men fordi han har været kommunist eller socialist gennem nogle år.

  Det er lidt ligesom Pernille Rosenkrantz som er blevet minister, fordi hun anses for at være en pålidelig socialist. EB har idag følt sig nødsaget til at skrive at man ikke må tro hun er idiot. Selvom hun lige har udtalt sig idiotisk om at en selvmordstruet kvinde burde straffes for at have skrevet et afskedsbrev.

  Kommentar by TP — 11. juli 2019 @ 15:28

 18. @ Kommentar by Per — 11. juli 2019 @ 12:26

  Det er nu ikke alle, der higer efter at være anonyme ved Mosbjerg Folkefest.
  Jeg står da meget gerne frem under eget navn uden nogen form for antydning af blusel eller skam.
  Mon det er den 96-årige norske frihedskæmper, som rødgardisterne er så bange for? Tror de mon, at han vil ombringe dem ved først givne lejlighed? Eller er det mig, der krabber rundt ved støtte til min stok, der er mega farlig?
  Ærgerligt at Tommy Robinson ikke kunne komme. Det var måske sidste chance for at komme til at hilse på ham, inden han bliver henrettet.

  Kommentar by Knud Madsen — 11. juli 2019 @ 15:37

 19. Oooh alle disse talentløse røvhuller med overrævhullet Rørby Røv i spidsen har røve så store og røde som hanbavianerne i ZOO.
  Her stopper ligheden desværre ikke
  Den samlede intelligesia er på samme “eksalterede”(HA!) stade som i baviangrotten. Vel største forskel at den ikke hedder DR. Den røde farve på de to bogstaver passer ellers røvgodt.
  Og sammenholdet i Ørestaden minder minsandten også om abernes, når de sidder og groomer hinanden.
  Hold kæft, det ender med et brag.
  Når jeg henkastet har nævnt den overhængende fare for en kommende borgerkrig, er jeg blevet mødt med:
  “Mellem hvem??!!!”
  Det BURDE (foruden Slammet) være såre indlysende!
  Glemte jeg at fortælle, det bl.a er kommet fra en tidl. DR-ansat?! Whooooo-aaaaaah!

  Kommentar by White knight — 11. juli 2019 @ 17:08

 20. Tak for formidabel Mosbjerg Folkefest!
  Enig Knud Madsen 11:32: “Åååhh, hvor er det godt, at der bliver klaget over DR’s svineri.”

  Men som bekendt er det jo “guds spildte ord på Ballelars”. Mastodonten svarer aldrig på kritik. Magthaver arrogance.

  De statsansatte DR-journalister (og de do statsansatte TV2-journalister) er ikke interesseret i objektiv nyhedsformidling.

  De kæmper for ’sagen’ dvs det Radikale Venstres, Socialdemokraternes, Socialistisk Folkepartis og Enhedslistens kommunistiske sag.

  De hader Trump, Brexit, USA og Israel og elsker den af EU forlangte (Stasi-)censur af online nyhedsmedier, blogs og facebook.

  De håber, at de nævnte venstrefløjs partier vil skrue tiden tilbage før 20% nedskæringen af DR-budgettet og i samfundet helst tilbage til tiden før Muren og Jerntæppet faldt. Lad det ikke ske!

  Kommentar by A-mad — 11. juli 2019 @ 17:41

 21. PS. Så først nu ‘Det famøse Deadline-indslag’

  Det havde karakter af religiøs djævleuddrivelse.
  Nogle venstreorienterede sekunda demografer blev udlagt som talsmænd for hele den demografiske videnskab.

  De kunne harcellere over ‘de højreradikales onde retorik’ om ‘befolkningsudskiftning’ og berolige med at nok indvandrer der millioner til Europa fra Mellem-og Nærøsten og Afrika, men de tilpasser deres fødselstal til vores og de forsvinder som muslimer (i statistikken!).

  Som det dog også fremgik, er det bl.a fordi efterkommere beregnes som ‘etniske danskere’ i befolkningsstatistikken. Danmarks Statistik beregner (‘konverterer dem’:-) til etniske danskere. Keine hexerei, nur behändigkeit! På den måde bliver et stigende andel af de etniske danskere muslimer uden at det kan opdages.

  Hvor var Danmarks førende demograf den internationalt anerkendte Poul Christian Matthiessen?

  “Stillet over for spørgsmålet om, hvorvidt P.C. Matthiessens ønsker om »drastiske forholdsregler« imod indvandringen implicerer et Fort Europa med »pigtråd og krigsskibene ude for at stoppe flygtninge i gummibåde«, svarer professoren i et interview: »Jeg synes, man skal gå i gang med at tænke i disse nye, meget ubehagelige, baner fremfor at bruge så ufattelig megen tid og så mange penge på at diskutere et asylsystem, der på et eller andet tidspunkt alligevel ikke kan holde.« (Ekstra Bladet, 25. marts 1995).

  Kommentar by A-mad — 11. juli 2019 @ 18:46

 22. MSM/venstrefløjen har intet på! sagde den lille dreng. Klima, åbne grænser, tolerance, diversitet er dyre dyre klæder vævet af de fineste usynlige guldtråde som nutidens adel elsker at iklæde sig men det er selvfølgelig det rene ingenting. Det kan ethvert ufordærvet barneøje se.

  Kommentar by PiusXII — 11. juli 2019 @ 18:48

 23. “Journalister” har slået sig sammen, og tilhører en hel bestemt klike, der dyrker sig selv, promoverer sig selv, anser sig selv for klogere end andre. Foragten for den gemene hob, proletarerne er udpræget, den bliver der ikke lagt skjul på, hvis man ikke har samme mening som “journalisten”
  Vi kan sgu snart tække huse med “spindoktorer” “medierådgivere” og politikeres “særlige rådgivere” og deslige.
  “Presselogen” på TV2 er et grelt eksempel på sammenspist heden og gensidig rygklapperi.
  Udueligheden er slående. En samling bladsmørere der fører sig frem som alvidende, uden nogen form for selv refleksion.
  De feder sig med eksorbitante lønninger betalt af den befolkning de foragter, men ville ikke overleve uden millioner i “pressestøtte”
  Gud fader hvor jeg foragter disse medieluddere, men man bider vel ikke den hånd der fodrer én.
  Før i tiden var en journalist en der havde stået fire år i lære på lokal avisen. Det kom der i mange tilfælde noget godt ud af. Nu er de pludselig blevet “Akademikere” Nu er de alle kørt igennem kødhakkeren på pølsefabrikken, kaldet “journalist højskolen”
  Gud se i nåde til os.

  Kommentar by Finn A. Skov — 11. juli 2019 @ 19:22

 24. “GUD SE I NÅDE TIL OS”. Ja, vi har hårdt brug for mirakler og guddommelig indgriben. Men vi skal nok ikke vente os for meget i den retning. For vi danskere har i årtier fundet os i alt for meget.

  Vi har fundet os i at Danmark er blevet omdannet til et nyt Sodoma og Gomorra. Vi har fundet os i løgnefabrikkernes hærgen. Mændene har fundet sig i at blive underordnet kvinderne, til skade og ulykke for både sig selv, familieværdierne, børnene og nationens fremtid.

  Befolkningen har accepteret at blive gjort til 3. og 4. klasses borgere i deres eget land. Og man finder sig i at kulturfremmede strømmer ind, undertrykker danskerne og besætter og overtager landet.

  Borgernes flertal har sløvt og tåbeligt ladet kommunister og falske borgerlige sælge ud af alt med frihed, demokrati, arbejdspladser, velfærd og national selvstændighed.

  Og tålmodigt har man fundet sig i utallige nedskæringer og forringelser, som har ført til at patienter, børn og gamle danskere og mange andre sjofles og mishandles.

  Og nu lader det til at man passivt vil finde sig i at Danmark forvandles til Sverige nr. 2.

  “Gud bevare Danmark”, slutter dronningen sine nytårstaler. Men hvorfor skulle Gud hjælpe her? For danskerne tigger og beder jo selv om at deres land udslettes eller forvandles til helvedes forgård.

  ALTID kan et folk forgå som vil det selv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. juli 2019 @ 21:08

 25. Jeg kan stadigt huske den gang venstrefløjen introducerede befolknings udskiftningen og ikke havde problemer med at sige det højt. Klaus Rifbjerg, den griske gris, skrev med glæde om emnet.

  Kommentar by Hvideplov — 11. juli 2019 @ 21:11

 26. Tillad mig følgende: For mig at se er forkortelsen DR for Danske Røvhuller, jeg beklager ordvalget. I her viste tilfælde ses DR´s agenda ret tydeligt, nå, flere chefer i DR er ex medlemmer af hedengange DKP, det får være, men når samme har været på kursus hhv. undervist i hedengangne DDR er sagen noget anderledes. At DR har en agenda ses da også i mikrofonholder interviewet hvor en sød brunøjet, sorthåret pige fra syrien, pt. bosat på Sjælsmark udrejsecenter udtaler at hun så gerne vil være som danskerne der bor i egne huse. Ligeså et interview med en fra Syrien der har fået opholdstilladelse og for danske skattepenge bor i en fin bolig, i denne ses udmærkede møbler og andet udmærket indbo. Han var vred over at han ikke, som danskerne havde råd til at gå på restauration og spise, for tiden ruller mere holdningsmassage over skærmen idet Danske Røvhuller´s afd. for TV viser en udsendelse om somaliere der øver faldskærmsudspring. Oven i købet kobler DR TV dette sammen med en politikers udsagn om at man evt. kunne sende mennesker fra Somalia hjem via faldskærm ifald disse ikke selv ikke ønsker at rejse frem som følge af afvisning om ophold/asyl. Hvem mon betaler for dette ret kostbare faldskæmskursus og for så mange? Nogen der har et gæt? I den mere kuriøse afdeling følgende: For få år siden besøgte jeg en god bekendt der bor på Bornholm. En af de dage jeg besøgte vedkommende modtog han et telefonopkald fra en journalist fra netop DR. Journalisten ønskede at få min gode bekendt til at medvirke til en såkaldt rundbordssamtale, denne skulle foregå i det nuværende Bornholmer tårn. Dette tårn er nu Koldkrigsmuseum, under Den Kolde Krig var Bornholmertårnet en vigtig brik i Danmark´s signalindhentning, min gode bekendt var ansat der. På et tidspunkt oplyste min gode bekendt at han satte højtaler på telefonen således at jeg kunne følge med i samtalen. Dette stoppede dog ikke journalisten. Da journalisten blev spurgt om hvorfra han vidste at min gode bekendt havde været ansat der, svarede journalisten ikke. På spørgsmålet om hvad denne rundbordssamtale skulle handle om, svarede journalisten at man skulle tale om dagligdagen på den dengang operative station. Min gode bekendt drillede journalisten ved at spørge om man f. eks. skulle tale om hvad man havde med på madpakken, det reagerede journalisten ikke på. Til slut fik journalisten ret kontant at vide at min gode bekendt havde underskrevet en livslang tavshedspligt og at denne ikke hverken kunne eller skulle misbruges, ligeledes fik journalisten, også ret kontant, at vide at ingen fra DR fremover skulle rette henvendelse om noget sådant eller lign. Journalisten gav udtryk for at en tavshedspligt vel var ligegyldig, Den Kolde Krig var lysår tilbage. I hvert fald glimrende at DR bliver konfronteret med diverse ugerninger, jeg tvivler på at DR vil reagere på dette fantastiske tiltag, godt gået.

  Kommentar by SUK - alle diise kloge - Åger. — 11. juli 2019 @ 21:55

 27. Hvor ærgerligt for propagandafakerne- de havde ellers allerede inviteret Hitlers oldemor, i ved, hende der Jacobsen.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. juli 2019 @ 21:56

 28. Ingen danske medier, ud over Den Korte Avis, Snaphanen, Uriasposten, Document og Newsspeek, vil give denne hændelse om DRs fakenews videre til den uvidende danske befolkning. Man holder hånden over hinanden i hele den etablerede danske medieverden.

  Derfor er det vigtigt med alternative medier – også selvom en Lars Løkke Rasmussen (efter han var voldsomt presset efter han underskrev den famøse aftale i Nordafrika) eller andre fremtrædende meningsdannere mener at de mindre netbasserede medier er farlige og spreder fakenews.

  Kommentar by Erik Skifter — 11. juli 2019 @ 23:35

 29. DR skal hænges til tørre i ørene.
  Håber vi får besked på enten om beklagelsen og berigtigelsen kommer eller ej.

  Kommentar by Charles Nielsen — 11. juli 2019 @ 23:39

 30. I samme DDR prg.” , næves Tyrkiet.
  Det er UFATTELIG , at ingen msm nævner Tyrkiets dobbelt spil.
  Kun Morten Messerschmidt i dialog med Claus Hjort i “bedste venner for evigt” i radio 24/7, ganske kort.
  Jeg kunne skrive en meget lang tekst om dette , men her kort .
  Islamisten Erdogan og DAESH , våben smuglinger til Libyen, hvor Erdogan støtter hans jihadi venner (som UN støtter) mod general hafta (cia) den iflg. msm onde nye diktator osv.
  Tyrkiet sender våben overalt , også til Europa til deres grå ulve .
  Tyrkiet sender våben til boko haram og andre i Afrika .
  Tyrkiet sender våben til Nigeria. osv. osv. osv. osv. osv.
  Tyrkiet er MEDLEM AF NATO !
  Alt er sort på hvidt, sig mig hvad fanden foregår der ?
  Søg med vpn på forskellige sprog UDEN google, og du vil finde mere end du finder med og uden vpn.

  Kommentar by dan hansen — 12. juli 2019 @ 01:08

 31. Det er da dejligt at statsradiofonien kan skaffe eksperter til deres bureau for objektive nyheder til at gøre os opmærksomme på at den danske befolkning ikke er ved aat blive erstattet af tyrkere,arabere og negre. Og hvis vi tvivler på denne ekspertviden udtalt af en (måb) professor, kan vi bare gå ud af vores gadedør,hen ad vejen til nærmeste samling af huse og ved selvsyn blive overbeviste om at de virkelig er danskere der bor i Danmark. Nå.

  Kommentar by Nielsen — 12. juli 2019 @ 03:53

 32. DR = Det (er) Røven..

  Kommentar by Hul igennem? — 12. juli 2019 @ 08:13

 33. Også Perkerlingske svinger sig i dag op som krigsmager og dødskøbmand- liderligheden for at sende den danske lejehær ud at brænde stænkedyre (amerikanske) raketter, kugler, bomber af for vores egen regning, samt sprede en masse ufred for at øge efterspøgselen efter flere (amerikanske) rak. kug. bom. osv er stor, snart kommer hele jødeorglet også spillende med alle registre; “weapons-of-mass-destruction” om og om igen- Syrien, Iran, Iran, Syrien, Gabien og løgnien, og flere islamister på discoferie i Danmark- alle de små grådige salonkommunister håber på EDC i store mængder og fede jobs i -flygtning og miljøsvindel- gesjæften, nu m krig på!
  Sig fra. Tro ikke på løgnene.

  Kommentar by Hul igennem? — 12. juli 2019 @ 08:20

 34. Sjov dobbeltmoral. Under besættelsen var der stigende modvilje mod den tyske ‘freds’besættelse, men kun nogle få hundrede blev sabotører.

  Dengang kaldte DR og de øvrige medier ikke alle, der var imod den tyske ‘freds’besættelse, for voldelige. Hvorfor beskylder DR så i dag alle modstandere mod masseindvandringen for at være voldsparate racister?

  Nogle hviskede dengang ‘aldrig mere en 9. april’ og der kom da også en 5.maj 1945, hvor alle højlydt hyldede de få hundrede blev sabotører.

  Hvornår vender DR og TV2 folkestemningen igen?

  Kommentar by A-mad — 12. juli 2019 @ 09:20

 35. Der var faktisk adskellige tusinder af modstandsfolk i Danmark 1943-45. Læs f.eks. om folkestrejken i København, hvor det meste af byen gjorde oprør mod besættelsesmagten. Der var så mange frihedskæmpere til sidst, at politikerne havde respekt for danskerne. Hvorfor de næste 25 års regeringer opførte sig nogenlunde ordentligt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. juli 2019 @ 10:20

 36. Enig, ALEXANDER BEAUMONT 10:20. Der var flere modstandsfolk i Danmark 1943-45. (Og endnu flere efter befrielsen:-)
  MEN der var kun relativt få sabotører (bl.a min onkel).
  Se modstansdatabasen, der dog angiver 3393 sabotører. (Der er vist højt sat?) Der kan du også checke hvem, der var henholdsvis aktivt med i modstandsbevæglesen og hvor mange og hvem af dem, der udførte sabotage (og stikkerlikvideringer. Det er måske anonymiseret?)
  Men check det her
  http://modstand.natmus.dk/DiagramFordelingModstandstyper.aspx

  Kommentar by A-mad — 12. juli 2019 @ 11:04

 37. Eftersom jeg har ændret mail,er det ikke muligt at brevveksle med S.L.J. som jeg ellers fornemmer jeg har et eller andet til fælles med. Jeg vil en dag,når jeg får oprettet min bitcoin -haha- konto ved samme lejlighed få mig en adresse,som selv jeg kan tilgå. Blogejeren forstår hvad jeg mener om mails tails og måske den snowdonske klemme.

  Kommentar by Nielsen — 12. juli 2019 @ 11:18

 38. Du fik din rettelse.

  Kommentar by Birger — 12. juli 2019 @ 12:17

 39. Hvor har Frøsig lært at holde vagt???

  Kommentar by Nielsen — 12. juli 2019 @ 14:29

 40. DR er lukket land for journalister, i hvert fald hvis man kom fra virkeligheden og havde fakta med.

  Dér!

  Kommentar by Realist — 12. juli 2019 @ 15:47

 41.  Finn A. Skov — 11. juli 2019 @ 19:22

  Godt skrevet.

  Kommentar by JC — 12. juli 2019 @ 18:46

 42. Her i går aftes kom undskyldningen. Derudover var det lykkedes DR at skrabe 3 helt useriøse pressefolk sammen til en gang Trump og FOX bashing. Det er kvalmende at se de krumspring pressefolkene gør sig for at fremstå vidende.
  Desværre viste valget at de har vurderet venstrevælgernes intelligens korrekt, og derfor resultatet til ubodelig skade!

  Kommentar by pseudonym — 13. juli 2019 @ 09:00

 43. @ Kommentar by pseudonym — 13. juli 2019 @ 09:00

  En helt igennem useriøs behandling af Fox News. Sært som alle deres argumenter passede så fint på deres egne ræverøde sprøjter.

  Det kneb med at få betragtningen om, at DR ikke måtte komme ind på pladsen til Mosbjerg Folkefest, forklaret i “undskyldningen”. Men hvad kan man forvente andet af den lortekanal?

  Kommentar by Knud Madsen — 13. juli 2019 @ 09:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper