13. juli 2019

Tom Jensen om venstrefløjens socialkonstruktivisme: “… symbolpolitik findes ikke kun på højrefløjen”

Fredagens sene Deadline var ret langt angreb på amerikanske Foxnews, der ikke bare er højreorienterede, men ligefrem går i rette med venstrefløjen. DR behøver ikke angribe Jyllands-Posten eller Berlingske, for det eneste borgerligt ved dagbladene er enkeltstående opinion. En leder i Jyllands-Posten om muslimers manglende integration, eller et angreb på socialkonstruktivismen. Leder i Berlingske af Tom Jensen – Nej, ord skaber ikke bare virkeligheden.

“Diskussionen om, hvad man skal kalde dette eller hint, herunder boligområder med mange indvandrere, muslimske borgere, parallelsamfund og mange på overførselsindkomst, bliver først et problem, hvis man bilder sig ind, at det er ordene, der skaber virkeligheden.

Det er en omsiggribende forestilling på den identitetspolitiske venstrefløj, at det forholder sig således. Det ser man ikke kun på udlændingeområdet, men i lige så høj grad i kønsdebatten. Hvis man således identificerer sig som kvinde, da kan det overtrumfe den biologiske kendsgerning, at man fysisk set er en mand.

… Hvis vi taler om tingene på en anden måde, så forandrer de sig alene derved. Alt er en konstruktion. Alt er kulturelt og socialt skabt og betinget og kan derfor ændres kulturelt og socialt – herunder gennem sproget.

Det er vigtigt at holde sig for øje, hvis man drømmer om, at ghettoernes problemer forsvinder, hvis vi holder op med at kalde disse boligområder for ghettoer.

Det er ikke sådan, at problemerne med parallelsamfund forsvinder, blot vi taler om dem på en anden måde. Havde det været sådan, ville integrationsudfordringerne i de udsatte boligområder i Sverige, hvor udlændingedebatten gennem årtier har haft en helt anderledes forsigtig for ikke at sige berøringsangst karakter end i Danmark, vel være betydeligt mindre. Det er ikke tilfældet. Spørg blot i Malmø eller i adskillige bydele rundt om Stockholm.

symbolpolitik findes ikke kun på højrefløjen. Venstrefløjsudgaven kommer indsvøbt i den illusion, at blot vi ikke taler for grimt om alt det besværlige og grumme, så går det nok væk af sig selv.”

(En boligblok i Linköping, Sverige, 7. juni 2019; Foto: Quillette)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/102808/trackback

15 Comments »

 1. Venstrefløjen har ikke noget svar på muslimernes manglende evne til at agere i et demokratisk samfund. Deres eneste stemme er at sige det modsatte af hvad deres politisk modstandere siger. Så bliver hørt og en flok idioter kan stemme på dem.

  Kommentar by jrp — 13. juli 2019 @ 23:50

 2. Ja, JP er også næste 100% overtaget. Og denne samfunds udvikling kommer til at blive en “hård landing”. Dog er Japan og mange øst-europæiske lande bedre informeret om hvad der sker hos os, og de afviser det multi -kulturelle projekt. Se her:

  https://www.youtube.com/watch?v=ux8Z7daMz5g

  Kommentar by Hvideplov — 13. juli 2019 @ 23:58

 3. FOTOET VISER boligblokke skadet af en af de mange EKSPLOSIONER som hærger mange svenske byer i denne tid, hvor de kulturfremmede har påbegyndt en guerilla-krig mod de almindelige svenskere. En guerilla-krig hvor der anvendes både bomber, raketter, maskinpistoler og knive.
  Oveni kommer tusindvis af påsatte brande, gadeoverfald, hjemmerøverier, voldtægter, stenkast og agressive former for bilkørsel. Nogle steder smides folk ud af deres boliger af bander, hvorefter de må leve på gaden, mens deres lejligheder og huse overtages af “berigere”.

  Guerilla-krigen støttes tilsyneladende af de gamle svenske kommunist- og feminist partier.

  Se de mange skrækkelige og sindsoprivende nyheder hos Snaphanen, den korte og 24nyt.dk om hvordan svenskerne terroriseres.

  Kommentar by Ole Jensen — 14. juli 2019 @ 00:01

 4. OGSÅ DANSKERNE TYRANNISERES OG TERRORISERES. Dog endnu i mindre omfang end svenskerne. Og undertrykkelsen og mishandlingen af danskerne foregår ofte mere diskret og udspekuleret. F.eks. via familie-, velfærds- og sundhedspolitikken. Og hos os har politiet endnu ikke givet op. Bl.a. fordi antallet af kulturfremmede er mindre end i Sverige.

  Men iflg. Marrakech-traktaten, som også den nye S-regering har sagt jatak til, skal indstrømningen af migranter fra Afrika sættes betydeligt i vejret, samtidig med at der skal indføres censur. Så vi er på samme kurs som det blå-gule-røde land.

  Fremtiden ligner noget med nedtur, konflikter, sammenbrud, junglelov og guerilla-krig.

  Kommentar by Ole Jensen — 14. juli 2019 @ 00:17

 5. Man har aldrig nogensinde villet forholde sig til Islam og dens konstruktion. Islam er en usekulær diktatorreligion med en Førerprofetideal. Verden deles op i rene og urene mennesker- Tro og vantro-. Jeg behøver vil ikke her på sitet at skrive om alt den undertrykkelse af især kvinder og børn, terror og krig den skaber. Alene konstruktionen er mentalt ødelæggende for enhver civilisation, men ikke en eneste gang har man villet forholde sig til alle de kendsgerninger i MSM eller hos de politisk korrekte drømmere, som bruger Deres fantasiidealer som moral. Det er egentlig en joke at nogle af Venstrefløjsidioterne råber -nazister- efter dem som advare og kritisere, idet Hitler jo elskede Islam (“Fejlen for os tyskere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse ville passe bedre til os end kristendommens slappe tolerance”, “Hvem husker længere massakren på armenerne?” citater fra bl.a Hitlers Chefarkitekt Albert Speer), så det er egentlig Venstrefløjen som er Nazivenlig i forhold til Islam, som har samme Jødehad, og Førerprofetideal, imens de vender det blinde øje til hele den humane katastrofe som Islam skaber både lokalt og på verdensplan. Og så sender vi soldater ud for aat bekæmpe konsekvensen af den religion, som der officielt lefles for????Jeg kan ikke andet end dybsindigt foragte min samtid for dens leflende fejhedsmoral.Støt SIAD. God sommerferie. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. juli 2019 @ 07:41

 6. Venstrefløjen. De Radikale, Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten med Alternativet. De ønsker at smadre det kapitalistiske samfund og opbygge paradis på jord, hvor løverne græsser fredeligt sammen med fårene.

  Imagine. Imagine no possessions. I wonder if you can. No need for greed or hunger. A brotherhood of man.

  NEJ! Stop kommunisterne. De har udryddet 200 mio af deres egne medborgere i deres kz-lejre. Det må være nok?

  Kommentar by A-mad — 14. juli 2019 @ 08:39

 7. #6

  “hvor løverne græsser fredeligt sammen med fårene.”

  Løverne er blevet veganere og deres hjørnetænder og klør er fjernet.

  Kommentar by jrp — 14. juli 2019 @ 09:59

 8. Nazismen hører til på venstrefløjen. Husk det hed nationalsocialisme og nazismen kæmper for det kollektive og totalitære og er imod individuelle rettigheder som ytringsfrihed og forsamlingsfrihed ( som højrefløjen kæmper for).

  Kommentar by H. Nielsen — 14. juli 2019 @ 10:34

 9. Hvis ord skabte virkeligheden så ville vi leve i et fantasiland der lignede Disneyland, “X and the Bitch” eller andre Utopier fortalt af hjernedøde populister fra vores journaliststand.

  Det forholder sig lige omvendt. Virkeligheden skaber de ord der beskriver den. Ofte meget præcist!

  Men, Venstretosser, væmligboere og ikke mindst vores politikere vælger selvfølgelig at manipulere ordene så “virkeligheden” forekommer mere spiselig end den er.

  Kommentar by Santor — 14. juli 2019 @ 10:59

 10. Fra Malmø til Beirut på 30 år – det er vesterlandsk effektivitet .. iblandet islam… Det ikke alene ender godt, det er allerede meget berigende… Sådan cirka.

  Kommentar by Polka — 14. juli 2019 @ 11:33

 11. Man kan godt lege med på idiotien om, at alt er kulturelt og socialt skabt og betinget. Og konkludere, at det europæerne har skabt gennem Vestens nationalstater (herunder konstruktionen Danmark), er det bedste for os og bør bevares og stadig udvikles af os med nye understøttende konstruktioner.

  På den måde er socialkonstruktivismen ikke et problem i sig selv, men bare et halvdårligt og mangelfuldt værktøj til at forstå verden og sig selv på. Problemet opstår først, når socialkonstruktivismen kommer i hænderne på den identitetspolitiske venstrefløj og benyttes af dem som et ødelæggelsesværktøj.

  Italesættelsen af en konstrueret virkelighed er selvfølgelig ikke virkeligheden, men et lille bekvemt løgnelag, som bl.a. medierne benytter til at lægge oven på den skræmmende og rå virkelighed, der dog nok skal komme til syne før eller siden.

  Forblændet af mediernes konstruktioner opstår fra tid til anden ganske pudsige episoder. Jeg vil mene, at vi lige har haft en danmarkshistorisk sensation, uden at nogen bemærkede noget specielt: Det var da Danmarks nyvalgte statsminister sad ned under afspilningen af Danmarks nationalmelodi ved statsbesøget i Tyskland. (Og det endda med korslagte ben og arme, der ifølge kropsprogseksperter signalerer, at man absolut ikke er interesseret i omgivelserne, men lad det ligge).

  Den altoverdøvende forudsætning for medierne var at holde etiketten og beskytte Merkel for kritik, nu hvor nogen havde opdaget, at hun kunne få mærkelige rysteture ved at stå op for længe, f.eks. stå op ved afspilning af en nationalmelodi. Medierne vidste, at det var upassende at tale om, nu når Merkel ikke selv ville tale om det, og medierne fandt det derfor rigtigt og uproblematisk, at Merkel og Frederiksen sad ned ved afspilning af den danske og den tyske nationalmelodi.

  Men basalt set sad her to regeringsledere og viste uhørt foragt for deres eget lands nationalsymbol. Merkel kunne måske være undskyldt med sine rysteture (hun kunne dog vise lidt respekt ved bare at stå op i 15 sekunder), men for Frederiksen var der ingen undskyldning for den disrespekt, som hun der viste over for danskerne, der lige havde valgt hende, som stadig våndede sig i afmægtig fortvivlelse over EU-domstolens kontroversielle og politiske dom, der lige blev lusket igennem midt i sommerferien.

  Det er vel første gang overhovedet i Danmarkshistorien, at en dansk regeringsleder sidder solidt plantet i en stol med korslagte ben under afspilning af nationalhymnen. Men det bemærkes af ingen, for det ligger ikke i den kontekst, som medierne ønskede at skabe omkring statsbesøget i Tyskland. Og sådan blev en virkelig danmarkshistorisk sensation til ingenting.

  Kommentar by traveler — 14. juli 2019 @ 12:09

 12. Hvis du gerne gratis vil se FOX News live 24/7/365 på din computer, tablet eller smartphone, så kan du gøre det her: https://www.livenewsnow.com/american/fox-news-channel.html selv tak.

  Hvis du gerne vil have FOX News op på din tv-skærm, så kan du gøre som jeg: Køb en Apple TV 4 boks, iPlayer app samt et abonnement på IPTV, der koster €80.00 for et år (12 måneder) og inkluderer alle danske tv kanaler (YouSee og Stofa Stor Pakke) samt alle US, UK, svenske, norske, hollandske polske, australske og thailandske tv kanaler (over 8000 fra hele verden) plus On Demand Hollywood film og alle Netflix serier (dog uden danske undertekster), forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. juli 2019 @ 12:35

 13. Islam betyder, at det personlige ansvar er ikke- eksisterende, man kan ikke agere ud fra sin samvittighed, for en sådan findes ikke. Alt er Allahs Vilje. Så når danskerne og svenskerne er flinke og stiller hele deres statsapparat og velfærdssamfund til rådighed for den dødsforherligende kultur, er vi blot et instrument for Allahs vilje, ligesom de selv er. Og hvad kan stoppe Allahs vilje? Det er jo åbentlyst, at ingenting stopper Allahs vilje. Selv ikke særligt troende muslimer er rundet af den fatalistiske tankemåde, og underlægger sig den fuldt ud. Er din bror i knibe, så skal du hjælpe uanset. Hvor mange muslimer mon egentlig går op i ghetto- betegnelsen, når det kommerciel stykket? De har ikke i særlig høj grad individuelle drømme. Det er faktisk deres mål at blive så mange som muligt af deres egen slags, hvor de nu er. Ghettoen er Allahs vilje. Den er et fejret og erobret område.

  Kommentar by Uno — 16. juli 2019 @ 11:36

 14. Uno 11:36 De har ikke i særlig høj grad individuelle drømme.

  Det passer ikke, jeg er ved at brække mig alle de muhamedanere, blærer sig på Facebook med deres Lamborghini, Mercedes-AMG og lignende luksuskøretøjer samt ikke mindst Rolex ure, helst i hel guld med grøn Money Dial (urskive grøn som US Greenback dollar), forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. juli 2019 @ 18:11

 15. Carlo DI Napoli II @ 18:11. Det er ikke, hvad jeg kalder individuelle drømme. De kan godt lide blær. Og fylde op med store biler. Man kan se ungersvende her i nabolaget, iklædt smarte stramme T- shirts, dyre jeans, smykker, ure, sko, velklippede, og med skarptskårne skæg, og med barnevognen og en ung kone indhyllet i slør og gevanter fra top til tå ved siden af. Individuelle drømme findes ikke, kun det du kan købe i varekataloget. Der findes ikke malerkunst, filosofi , litteratur eller videnskab i den muslimske verden af betydning. Der er ingen nørder, ingen skove og legende særinteresser, ingen kreativitet Naturen og miljøet rager dem en papand. Den muslimske verden er naiv, dorsk og enfoldig. Derfor farlig fordi de snu af dem let kan manipulere sig till status, og lede en klan, et nabolag eller en bande.

  Kommentar by Uno — 16. juli 2019 @ 18:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper