18. juli 2019

Om Sikandar Siddique: “… har aldrig oplevet en person, som var så gennemført uden politisk holdning”

Sikandar Malik Siddique kom første gang i medierne som 19-årig, da han som repræsentant for Siddique-klanen røg i åbent opgør med Khan-klanen, hvad ifølge en lektor var ‘en udløber af nogen af de konflikter, vi ser i Pakistan’. Siddiques far var højtrangeret i ‘den skandinaviske del af det pakistanske parti Muslim League’, og rivaliserede med Khan-familien, der angiveligt havde meldt sig ud. ‘Muslim League’ integreret i Socialdemokratiet.

En bramfri kommentar af Venstre-manden Leslie Arentoft, der kender Sikandar Malik Siddique fra Borgerrepræsentationen i København. Via FSB.

“Malik er en dreng som siddigues- klanen, fik indvalgt i borgerrepræsentationen i en alder af 19 år. Han var spejlblank politisk – alt han var optaget af var biler og burger og intet andet!

Malik Sikkander Siddigues var min kollega i Københavns kulturudvalg og jeg har aldrig oplevet en person, som var så gennemført uden politisk holdning eller ide. Der var absolut ingenting i hovedet på ham – som i tallet 0, zero, nada, notthing!

Det lykkes ham gennem samfulde 4 års sæde i kulturudvalget, ikke at ytre en eneste tanke. Og nu kan man tro at jeg overdriver, fordi at jeg har et politiske modsætnings til Malik – det har jeg ganske vist, men jeg overdriver ikke.

Alternativet er lykkes med at få indvalgt den mest politiskhjernedøde person ind i folketinget, som tinget nogensinde har huset. SUK – Danmark suk!” (Leslie Arentoft, tidl. BR-medlem for Venstre)

(Leslie Arentoft om Alternativet-MF’er Sikandar Malik Siddique, Facebook, 17. juli 2019)

Oploadet Kl. 21:07 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/102915/trackback

34 Comments »

 1. Kommentaren kommer fra en politisk modstander og det skal man naturligvis altid have i mente, uanset hvad, så er den ikke gennemført objektiv. Det gør den dog ikke uinteressant, fordi vi ved faktuelt, at “det pakistanske miljø”, dvs. familieklaner med overhoveder og shariaråd har været dybt involveret i hans valgkamp, så ingen tvivl om, at den mand ikke er uafhængig af farlig og anti-dansk indflydelse. Et nu folketingsmedlem, i øvrigt.

  Kommentar by Fascist — 18. juli 2019 @ 21:13

 2. Jamen så passer han jo som en hånd i en handske med resten af Alternativet, ingen af dem har det der ligner blot lidt hjerne-aktivitet . . .

  Kommentar by Christian Sørensen — 18. juli 2019 @ 21:17

 3. “ALTERNATIVET” ER ET KOMMUNISTISK PARTI som anført af den skrupskøre Uffe Elbæk, som næppe har mere end ti hjerneceller tilbage der er liv i.
  Det er et yderst ekstremt parti som direkte, fuldt og helt satser på landsforræderi og islamisering. Dets politik ligner det radikale partis, og begge partiers politik er en forbrydelse mod det danske folk. Det samme kan desværre siges om alle de gamle partier, de er alle villige til at sælge deres bedstemor, mor og far og land, bare det giver skillinger.

  Deres samlede politik lægger op til Danmarks ødelæggelse og danskernes udryddelse.

  Kommentar by Ole Jensen — 18. juli 2019 @ 21:33

 4. … som er anført af den skrupskøre Uffe Elbæk…

  Kommentar by Ole Jensen — 18. juli 2019 @ 21:36

 5. hele folketinget er alternativt begavet, hvad er nyheden her?

  Kommentar by Cat Girl — 18. juli 2019 @ 22:01

 6. VÅGNER DANSKERNE INDEN DET ER FOR SENT? FOR EVIGT!!!

  Det er det store spændende spørgsmål!

  Foreløbig nøjes de gamle partier med at invitere alverdens evighedsturister og skumle typer til at slå sig ned i vores land. For hver indvandrer er udgiften ca. 2OO.OOO kr. pr. år. Eller mere. Men pyt med det. Skaffedyrene/skatteborgerne betaler. Eller pengene hentes ved at skære ned på sundhed og velfærd til danskerne. Eller dele af infrastrukturen afskaffes.

  Foreløbig nøjes de gamle partier med at forære vores land, byer, boliger, kvinder, velfærd, sundhed, tryghed, frihed, indfødsret, borgerrettigheder, kultur, penge, børnenes og de unges fremtid og meget mere væk til hærskarerne af invaderende besættere.

  Det hele foregår bag et røgslør af fortielser, salami-metoder og løgnagtig afledende snak om “integration” og co2-trusler mod klimaet mv.

  Siden hen eller snart følger terroren, fordrivelsen og den etniske udrensning.

  Vågner danskerne inden det er for sent?

  Kommentar by Ole Jensen — 18. juli 2019 @ 22:21

 7. Hvad er Alternativet? Jeg er ikke kommet længere end til spørgsmålet.
  “Love is in the Air”, synger de til deres parties, såvidt jeg hørte engang på tv, hvor de indimellem optræder. Er de “natural high” eller har de spist nogle sjove piller? De er sundhedsskadelige.
  Livet er efter min mening for kort til Alternativet!

  Kommentar by A-mad — 18. juli 2019 @ 22:41

 8. PS: Bemærk at mafia-borgen har givet indvandrerne STØRRE RETTIGHEDER end vi danskere, hvad angår boliger, møbler, førtidspensioner, jobtilskud, taxakørsel, store pengegaver, strafrabat, bødefrihed og meget mere.

  Kommentar by Ole Jensen — 18. juli 2019 @ 22:45

 9. Jamen hellere et passivt nul end en fra Akademiet For Utæmmet Kreativitet fyldt med snu og djævelske ideer imod et dansk Danmark.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 19. juli 2019 @ 00:09

 10. Det lyder underligt at Siddique-klanen skulle være så stor at det sikrede Sikanders valg. Men fordi Alternativet brugte opstillingsformen prioriteret sideordnet var det let for den højest prioriterede øverst blandt kandidaterne i alle kredsene at høste flest personlige stemmer. Derfor må det være på Alternativets opstillingsmøde at klanen slog til og sikrede Sikander pladsen øverst, mens de to øvrige nogenlunde stemmeslugende kandidater på listen, Sofie Groth og Anders Stjernholm, var nede som nr. 4 og 5 blandt Alternativets kandidater i Kbh. Omegns Storkreds.

  Kommentar by perhag — 19. juli 2019 @ 01:39

 11. Det positive her er vel at endnu en idiot er klar til at udstille alternativet som et parti ingen kan bruge til noget.

  Kommentar by Hagmann — 19. juli 2019 @ 05:58

 12. Jamen pågældende Sikandar hører da sikkert udmærket hjemme i Alternativet :-):-) :-). (Sharialovsalternativet) :-) (Jamen skal man grine eller græde?). Støt SIAD. God weekend. God sommerferie. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. juli 2019 @ 06:18

 13. Vi bør snart kunne opleve en Levakovitsj i fjolsetinget. Det vil også kunne binde trådene lidt bedre sammen. Hvad der er foregået i Frank Jensens rådne hus gennem nogle valgperioder af nepotisme og korrution,er ikke småting.
  Og i øvrigt kan man om venstrefolk i almindelighed sige,at de går eurokraternes ærinder.

  Kommentar by Nielsen — 19. juli 2019 @ 06:44

 14. “Vågner danskerne inden det er for sent?, spørger Ole Jensen — 18. juli 2019 @ 22:21.

  Svaret er NEJ.

  Kommentar by Karsten Lund — 19. juli 2019 @ 07:02

 15. Islamist, med andre ord.

  Kommentar by Hul igennem? — 19. juli 2019 @ 07:04

 16. Han sidder der for at skaffe
  Pakistanske stemmer. Hvad skal han med et hoved?

  Kommentar by BB — 19. juli 2019 @ 08:27

 17. Gennemsnits IQ i Pakistan: 84

  https://brainstats.com/average-iq-by-country.html

  Kommentar by BB — 19. juli 2019 @ 09:52

 18. Profeti: Alternativet ryger ud ved næste valg. Jo før jo bedre.Det er misbrug af demokratiet at man ikke stemmer på et oplyst grundlag, men efter klan tilhørsforhold.

  Kommentar by Per K. — 19. juli 2019 @ 10:19

 19. EN SØRGELIG OG FARLIG UDVIKLING FREM MOD UNDERGANG

  Danskerne har udviklet sig til at være et meget mærkeligt folkefærd siden 1965-68. Til at være et tåbeligt og selvdestruktivt folkefærd.

  Inden den tid var de kloge og dygtige nok til at opbygge et fantastisk og rigt samfund på den bare jord og i et koldt klima . Hvor indbyggere i Indien, Kina og Afrika rådede over enorme resourcer i form af mineraler i jorden, et eventyrligt plante- og dyreliv og et klima året rundt som ikke krævede opvarmning af boligerne.

  Men den store feminisering og fordummelse som satte ind i 1968, har unægtelig sat sine spor. Mændene er blevet til tøffelhelte og naive tosser. Kvinderne er gjort til rasende og vanvittige furier uden jordforbindelse. De er blevet grebet af storhedsvanvid, pladderhumanisme og kommunistisk ligestillingsvanvid….. senest er de blevet opslugt af krænkelses-parathed og klima-idioti. Også deres foragt for mænd, familier, kultur og traditioner er idioti og galskab.
  Se frau Merkel, Ursula von der Leyen, Jelved og Mette Socialfidus osv. som begejstret går ind for at bytte civilisation ud med afrikansk og arabisk barbari.

  I land efter land har man med propaganda fordummet befolkningerne. Russerne hoppede på den røde agit-prop, tyskerne på den sortbrune propaganda, og svenskerne på feminist-propagandaen.

  Danskerne holdt længe stand, men det lader til at ALLE folkefærd kan fordummes, hvis man nedbryder skolerne og undervisningen, og supplerer med løgne, hetz og fortielser.

  De danske mænd har med få undtagelser slugt feministernes løgne råt. De lod sig bilde ind at feministerne kæmpede for ligestilling og retfærdighed, mens det virkelige mål var magt, fordele, privillegier, kvoter, positiv særbehandling, familiesplittelse og ydmygelse af mændene.

  For feministerne har ikke bestilt ret meget andet end at gå kommunisternes ærinde. De røde har altid spillet mænd og kvinder ud mod hinanden, og har altid sået splid mellem borgerne. Del og hersk-princippet… et kynisk, ondt og hensynsløst magtspil, som har efterladt utallige tragedier i sit kølvand.

  I Sverige har feminiseringen sejret. Og se det katastrofale resultat: et land på vej mod kaos, krig, fattigdom og undergang.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. juli 2019 @ 11:00

 20. […] De har begge mørke joggingbukser og hættetrøjer på og er udlændinge … de er cirka 185 centimeter og almindelig af bygning / 173 centimeter og lidt buttet😉”Se også Om Sikandar Siddique: “… har aldrig oplevet en person, som var så gennemført uden politisk hol… […]

  Pingback by Langfingrede udlændinge spottet i Skanderborg – Free Speech Blog — 19. juli 2019 @ 11:31

 21. BB — 19. juli 2019 @ 09:52

  Siddique er IKKE blandt dem, det trækker det tal opad…..

  Kommentar by kent — 19. juli 2019 @ 11:56

 22. 11:00 Tak Alexander, kunne ikke have skrevet det ligeså godt selv. Du er så meget over målet. Du er en gudsbenået skribent

  Kommentar by Cat Girl — 19. juli 2019 @ 12:31

 23. 12:31 gudsbenådet ..

  Kommentar by Cat Girl — 19. juli 2019 @ 12:35

 24. The New York Times: Trump’s Immigration Approach Isn’t New: Europe and Australia Went First. Experience Shows It’s Deadly And Ineffective 🤢🤮🤢 forbyd Lamestream Media og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 19. juli 2019 @ 12:36

 25. Muhamedanere??!?!?

  I flok✅
  Modsætter sig anholdelse✅
  Omkring politi og prøver at befri kammerat✅
  Medieme kalder dem unge✅

  Politiet måtte tilkaldes, da 10-12 unge nægtede at følge instrukser fra medarbejderne i Djurs Sommerland.

  Flere patruljer blev derfor torsdag eftermiddag sendt ud til stedet, hvor de i første omgang fik fat i 13 drenge og mænd i alderen 16 til 26 år, der alle blev bortvist fra den populære forlystelsespark på Djursland.

  Gruppen skabte uro ved vandlandet i parken, skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

  Men det viste sig, at der var mere arbejde i det for politiet.

  En 24-årig mand, der befandt sig i et omklædningsrum, nægtede at forlade stedet. Han råbte op og fægtede med armene, og da betjentene tog fat i ham for at føre ham ud, forsøgte han at vriste sig fri.

  Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Flere af de andre stimlede derefter sammen om den anholdte. En betjent gik imellem, og bad dem om at holde afstand og trække sig væk, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 19. juli 2019 @ 12:59

 26. # Cat Girl: tak for de pæne ord. Det er da rart at ens indlæg ikke kun falder på stengrund.

  Men ellers prøver jeg jo bare at oplyse om at feministerne ikke er andet end nyttige idioter for kommunisterne, godhedsindustrien og de journalister som holder til på Politiken og Information og i Danmarks radio osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. juli 2019 @ 13:13

 27. OT

  fed vid. Af ayaan hirsi ali https://youtu.be/Bx2hEc7Dlcg

  Årsager, løsning. Årsag:eliteni vesten har aldrig oplevet diktatur og invasionen, så de har ingen diskurs. Det har real-flygtninge, så de skal støttes. Løsning: overhold landets love hårdt mod inva. Simpelt. En noget sløv vid, men hun er fed. I øvrigt så betalede hun vist ca. 700.000 per år til bodyguards da hun var i Europa med theo van gogh… Det koster det at beskytte sig og det udnytter tød og elite til indirekte ytringstop… Inva savler i sortskægget…

  On topic:lav et folkeforslag til FT, 50.000 om at forbyde islamister i FT… HA HA HA..

  Kommentar by Gaflen — 19. juli 2019 @ 13:18

 28. hej 5) Cat Girl. Jeg har svar til dig i tråden fra 17 juli om Den Alternative begavede Siddi (Da Da) :-) :-) “Al Qaida skylden etc “God sommerferie” :-).

  Kommentar by Michael Unna — 19. juli 2019 @ 14:39

 29. Efter lang tid med hærværk, ikke politianmeldt – mon ikke de ved hvem det er og ikke vil anmelde af frygt beskyldning for racisme og repræsalier
  https://www.tv2ostjylland.dk/artikel/sportsklub-haerges-af-unge-det-er-uanstaendigt

  Kommentar by k. m. — 19. juli 2019 @ 15:03

 30. Er ikke i tvivl om, der formentlig er tale om en objektiv beskrivekse, in as much, der er FULD dækning for skudsmålet.
  Gætter på Skiderikken er så blæst, det slet ikke er nødvendigt at opfinde svinere.
  Det farlige med en så blank og ureflekterende person er, at han er som ler i hænderne på virkelig farlige pakkier, der vil ku’ udstyre ham med al den farlige ideologi, han ikke selv er i besiddelse af (think Thorning)
  Med andre ord. Han ka’ for et burger meal (make that a super aize meal) styres til roden som en håndukke af en rabiat undrarm.
  Velbekomme
  Det er således ikke HAM vi bør frygte.
  Men de 500 andre pakkier han taler med.

  Kommentar by White knight — 19. juli 2019 @ 15:37

 31. k. m. 15:03

  Har Rudi Bjørn og Leif Behnke selv via stemmesedlen voteret de muhamedanske hærværksmænd ind i deres midte og i deres tennisklubs lokaler?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 19. juli 2019 @ 16:06

 32. ….rabiat undERarm….(briller!!!)

  Kommentar by White knight — 19. juli 2019 @ 16:28

 33. Ole Jensen 21:33
  Det er den risiko man løber, når man lader sig tage så langt, hårdt og dybt bagfra, at det resulterer i en hjerneskade.

  Kommentar by White knight — 19. juli 2019 @ 16:33

 34. Muslim ApS, Al Plat & Svindel, det er det eneste, muhamedanere mestrer 100 procent i det tidligere tillidssamfund kaldet Kongeriget Danmark (RIP).

  Torsdag afslørede Fødevarestyrelsen Café Emma og XO Burgers and Steaks i at flytte rundt på store mængder udeklareret vin og spiritus.

  En ny møgsag rammer nu manden bag en række kendte spisesteder i København.

  Fødevarestyrelsens rejsehold kunne således torsdag aften afsløre, at Café Emma og XO Burgers på Axeltorv har forsøgt at gemme et gigantisk lager af spiritus og vin.

  Det viser en ny kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen, som TV 2 Lorry har set.

  TV 2 Lorry kunne onsdag fortælle, at styrelsen lukkede Café Dan Turell, Café Stella, Café Emma og XO Burgers and Steaks på grund af uklare ejerforhold og mistanke om stråmandsvirksomhed.

  De har alle tidligere været ejet af den berygtede og meget medieomtalte københavnske cafékonge og perkersvinet kaldet Bahram Sari Beliverdi, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 19. juli 2019 @ 16:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper