21. juli 2019

Katarina Ammitzbøll (K): Før kæmpede vi for Int. konventioner, nu er vi ‘kendt for at være fjendtlige’

De Konservatives Pernille Weiss kom i Europaparlamentet, og kæmper nu for flyvske globalistiske idealer. Ny i Folketinget for partiet blev Katarina Ammitzbøll, en RUC-skolet SF’er, der gik ind i politik fordi hun mente, at danskerne var blevet for kritiske overfor internationale konventioner. Fra Altinget.dk – Nyvalgt konservativ stemte socialdemokratisk ved sit første valg.

“Hvorfor gik du ind i politik?

‘Jeg har boet meget i udlandet, og når jeg var hjemme på besøg, synes jeg, at jeg kunne se, at der var sket et skred. Det var ikke helt det land, jeg var rejst ud fra. Der var sket noget i vores holdninger til hinanden og til vores samfund og vores velfærd. Der var kommet en kræve-kultur frem for en bidrage-kultur. Samtidig var der sket noget i vores holdning til udlandet. Før var vi kendt for at være bannerførere for demokrati og menneskerettigheder. Nu er vi mere kendt for at være fjendtlige og afvisende. Der var noget at gå ind i.

Hvad stemte du ved dit første valg?

Der stemte jeg socialdemokratisk. Jeg læste på RUC i sin tid, og så blev jeg SF’er. Men jeg læste også offentlig driftsøkonomi som et af mine fag, og så kunne jeg godt se, at tingene skal hænge sammen.’

Hvordan endte du i Konservative?

“Da jeg kom hjem til Danmark igen, begyndte jeg at snuse til partierne, og på det tidspunkt opstod Ny Alliance med Gitte Seeberg, Naser Khader og Anders Samuelsen. Det var spændende…'”

(Katarina Ammitzbøll på Facebook, 20. maj 2019)

Oploadet Kl. 22:18 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/102957/trackback

33 Comments »

 1. Det konservative socialdemokratiske status quo.

  Ikke engang Stram Kurs vil fjerne velfærdstyranniet.

  I Tjekkiet er Liberal Alliance kommunistpartiet.

  Kommentar by Fascist — 21. juli 2019 @ 22:51

 2. KONSERVATIVE OG VENSTRE er holdt helt op med at være borgerlige partier. De er blevet til skabsradikale, feminiserede, pladderhumanistiske og rødfascistiske partier i stil med “Alternativet”. Konservative er et parti hvor bøsser, utopiske fantaster og tilbedere af EU og Merkel fylder meget. Partierne eksisterer kun for deres egen skyld, deres politikere har intet til overs for Danmark.

  Pernille Weiss, Katarina Amnitzbøll er syge efter at få mere “berigelse” til Danmark. Pernille mener at vi har plads til ti millioner indvandrere fra afrika og omegn. Katarina er af samme slags.

  Det “konservative” parti tillader at partiet infiltreres af folk som slet ikke er konservative, men rødradikale. Og V er blevet et parti som domineres af politikere som foragter danskerne og gerne ser dem udskiftet/fordrevet/etnisk udrenset.

  I det hele taget er de gamle partier håbløse. Se f.eks. S som har gjort Joy Mogensen, moske-fan, til minister.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. juli 2019 @ 22:58

 3. Hvorfor er teksten til højre for fotoet ulæselig?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. juli 2019 @ 23:01

 4. Kim Møller har vel underskrevet Marrakech-erklæringen.

  Politiet fortæller ham hvad han skal gøre eller tager hans børn.

  Kommentar by Fascist — 21. juli 2019 @ 23:27

 5. DEN GALSKAB SOM HÆRGEDE EUROPA 1914-18 og 1939-45 er kommet tilbage. Den nye galskab vil også få frygtelige konsekvenser! Det nye politisk korrekte vanvid går bl.a. ud på 1: at nedlægge nationerne og deres demokratier, 2: at flytte MANGE, MANGE MILLIONER af stridbare afrikanere og arabere til Europa, 3: at bruge over 1OOO MILLIARDER EURO på bekæmpelse af co2, 4: at fratage europæerne medbestemmelse, velfærd, boliger, penge, sundhed, rettigheder, indflydelse, privatliv og personlig frihed. De konfiskerede værdier skal så i stort omfang overføres til indvandrernes hærskarer, klima-idioti, feministiske kvindesager og diverse EU-bureaukratier.

  Risikoen er at Europas økonomi, fred, sikkerhed og civilisation bryder sammen under vægten af de vanvittige og forræderiske planer.

  Læs om Ursula von der Leyen, frau Merkels migrant crisis, Stine Bosses EU-begejstring, Lars Quislings Marrakech traktat, Kalergi-planen for Europa. Se også Snaphanen og den korte avis.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. juli 2019 @ 23:39

 6. Hvis Pernullert Scheiß lever længe nok, ender hun med den afstukne kurs – I Stram Kurs – men så er det hele sgu nok for sent.

  Kommentar by White knight — 21. juli 2019 @ 23:44

 7. Jeg bemærker det totale fravær af negre og andre sorthårede/brunøjede på billedet. Måske er det også Katarina Ammitzbølls foretrukne billede af børn i Danmark, men det må man jo ikke mene, hvis man skal være et pænt og ordentligt menneske.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. juli 2019 @ 23:50

 8. Pernille Weiss har dog opdaget, at Europa-Parlamentet ikke fungerer helt så demokratisk, som hun er vant til i Danmark, så nu skal de bare lige lære at blive danske, så vi kan få et forenet Europa.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 22. juli 2019 @ 00:45

 9. Pernille Weiss, kender til EU`s plan, som for alt i verden ikke må komme den danske borger til kendskab.
  Marrakesh konventionen” (der skulle DF have væltet regeringen),
  Men Pernille Weiss og hendes blog” post om immigration fra Afrika
  citat” Hvis vi koldt og kontant ser på, hvor der i fremtiden vil være en overbefolkning, og hvor befolkningen skrumper, så siger det sig selv, at vi må se på den bedst mulige måde at få stimuleret til, at folk er der, hvor der er PLADS til dem og BRUG for dem.”
  (kun muslimer ofc. ! )
  , Pape var hurtig ude og lyve og senest i DDR Deadline citat “Den store udfordring Europa står over for med migration”.
  DDR tv , fjerner alt over 30 dage i Deadline.
  Jeg har optaget ALLE DDR Deadline i mere end 8 år. Og snart arkivet åbner, og de kan stilles til regnskab for deres løgne og dumhed.
  Det er kafkas verden , vi vågner til hver dag.
  OT seneste fra Berlin :
  Nu skal folk FORSTÅ , at det skal være forbudt med hunde og katte som husdyr , fordi de udledder co2 …. det bliver bare vildere og vildere time for time.

  Kommentar by dan hansen — 22. juli 2019 @ 01:55

 10. Der er ingen “internationale konventioner”. Alle konventioner i FN regi er frivillige og uforpligtende iflg prof. i international politik ved Stanford, Stephen Krasners bog “Sovereignty -Organized Hypocricy”. Krasner har været rådgiver for flere presidenter. Han skriver, at det reelt set kun er de vestlige lande, der har ratificeret disse konventioner og gjort dem til lov. Især Europa er hårdt ramt med den europæiske menneskerrettighedsdomstol/konvention. Krasner beskriver også, at hvis et europæisk land gerne vil fri af dele af dette går en udskamningskampange igang imod landet af primært ydre og indre aktører som NGO organisationer, FN systemet mm.

  Der er ingen “internationale konventioner”. Det er vestligt ensidigt/unilateralt. Japan har ingen flygtninge fordi de ikke har ratificeret konventionen, er kørt rundt af NGO netværk mm. Østeuropa har det heller ikke fordi troen på det humanitære er en sekulær religion i vesten.

  Kommentar by CCC — 22. juli 2019 @ 02:04

 11. Hr. Morten Messerschmidt er “the one ” .

  Den absolut fuldblods kæmper daners beståen, ja beståen der til er vi nået.( og andre Hr. Berth med flere)
  Rosa lund (EL) MM (DF)
  https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-10/deadline-2019-07-13#!/
  det er syg debat, altid skal DDR sætte præmis for en debat.
  https://www.youtube.com/results?search_query=isis+kids

  Kommentar by dan hansen — 22. juli 2019 @ 02:57

 12. Principielt går jeg ind for to voksen pr. barn dog med den undtagelse at hvis man har mere end et så skal man selvfølgelig også passe dem.

  Kommentar by River — 22. juli 2019 @ 03:44

 13. Atter en nullitet i det ligegyldige men desværre magtfulde EP. En af de andre, socialdemokraten Jeppe Kofod, blev valgt ind men kom – til de flestes overraskelse – til at blive Udenrigsminister for Danmark, så hans mandat gik til en anden ukendt og ligegyldig socialdemokrat.
  Follow the money: Jobbet eller hvad man skal kalde det som MEP er usandsynligt vellønnet og endnu mere usandsynligt lidt arbejdskrævende samt i øvrigt skattefrit og med udmærket efterløn/pension. Spørg blot Ritt Bjerregaard. Plus skattefri og ikke regnskabspligtige blyantspenge, fredag morgen et kryds i porten (så har man jo været der og har tjent sin løn) og derefter fri rejse hjem til Danmark.

  Den valgte og dermed – når Juncker slutter – kommissionformand er Ursula von der Leyen, har efterladt sig et tysk forsvarsministerium samt det tyske forsvar i ruiner og med en hel del korruptionsskandaler og insider-kontrakter bag sig.

  Ret skal være ret: Når alle papirbunkerne fra parlamentsmedlemmerne hver måned skal flyttes fra Bruxelles til Strasbourg og tilbage for en uge pr.måned, er der i hvert fald en hel masse flytte- og vognmænd samt kontorassistenter, der tjener kassen.

  Daxit, og det kan kun gå for langsomt!

  Er hende Katarina Ammitzbøll i øvrigt i familie med den kønsforvirrede Simon Emil Ammitzbøll Bille?

  > River 03:44
  Enig, især hvis det også gælder for negre og arabere.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. juli 2019 @ 09:42

 14. Jeg stemte engang konservativt og så Venstre, men Jan Er Jørgensen fra Venstre har desværre taget fejl af Venstre og Radikale Venstre ( eller Enhedslisten), så V og K får aldrig min stemme igen!

  Kommentar by H. Nielsen — 22. juli 2019 @ 14:04

 15. > H. Nielsen

  Ha-ha, Jan E. Jørgensen er bestemt ikke den første. Tænk Bjørn Elmquist, der nu lever – fedt og godt – af at tage samtlige flygtninge-/asylsager til højeste instans og gerne til EMD. Sammen med den øvrige bande af migrantadvokater.

  Han får under alle omstændigheder sit honorar betalt af danske skatteydere. Jo længere tid og jo højere op, han kan trainere sagen, jo bedre aflønning.

  Og så har vi jo også Jens Rohde, der også pludselig skiftede fra Venstre til Det Radikale Venstre.

  Nå ja, man kan jo også nævne Elle Uffemand samt Birthe Rønn Hornbech, der vist nok stadig er i Venstre, men som politisk befinder sig til venstre for Radikale Venstre.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. juli 2019 @ 14:32

 16. Hendes fedtede røv ligner jo Pernille Vermouths og tøsen ved hendes hånd ligner Helle Skatteål eller måske elevrådsformanden. Drengen hun forsøger at få tag i med venstre hånd kan ikke være andre,end Simon Emil Store A eller Pelle lille Dragsted voldsdømte, begge fjolsetingssamfundssnylter. Den lille personage,er fed nok til at ligne dem begge to.

  Kommentar by Nielsen — 22. juli 2019 @ 15:28

 17. Jeg ser efterfølgende,at jeg nok skylle have skrevet HANS fedtede røv. Men når det handler om de statsansatte børnepillere,er kønnet ikke altid det vigtigste.

  Kommentar by Nielsen — 22. juli 2019 @ 15:31

 18. # 15 Henrik Petersen
  Du har som sædvanlig helt ret. Nu er det ikke hver dag eller hvert år jeg siger noget positivt om den uhyrlige Jens Rohde, men skal man sige noget positivt, så har han i det mindste draget konsekvensen af sin “radigalisering” og skiftede parti. Det er der uhyggeligt mange fra V og K der aldrig har gjort.
  Det er iøvrigt bemærkelsesværdigt at den mindst radikale konservative efterhånden er den tidligere radikale Naser Khader.

  Kommentar by bjarne binee — 22. juli 2019 @ 15:36

 19. > bjarne binee 15:36

  Tak, og godt set. Khader er nok efterhånden den eneste fremsynede konservative, da han har insiderviden om de muslimske miljøer. Måske et godt bud, at han skifter til NB?

  Blot er det vanskeligt at stemme på de konservative, der rummer/har rummet tosser som fx Gitte Seeberg, nu i autobranchen samt fhv. justitsminister Søren Pape, der langt ud over Grundlovens grænser bremsede en sag, som Kling & Klang aka Citronmånepolitiet havde anlagt mod hans mand, eller hvad det hedder i de kredse.

  På den anden side set: Rasmus Jarlov er en glimrende debattør, der altid holder hovedet koldt, også når han bliver forsøgt shariastenet i DR2’s Debatten.
  Mai Mercado og Mette Abildgaard har også deres gode øjeblikke i debatterne.

  Partiet Venstre er for mit vedkommende et afsluttet kapitel. For lederne handler det udelukkende om at rage en international toppost til sig.

  I samme boldgade som når Johanne Schmidt Nielsen efter rotationsprincippet i Enhedslisten bliver generalsekretær i Red Barnet efter den mumificerede Mimi Jacobsen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. juli 2019 @ 16:33

 20. Jeg stemte Konservativt indtil partihopperen Naser Khader kom til. Jeg har intet imod ham, men så mange partihop er useriøst.

  De Konservative er ikke længere konservative. De elsker EU, og tør ikke stå fast på de konservative værdier. Må de lide en stille død…

  Kommentar by na — 22. juli 2019 @ 17:35

 21. Der er gungrende tomt i de konservatives værdilokale. Det totale fravær af mellemøstlige og afrikanske børn på billedet med teksten om børnehaver med udsatte børn bekræfter kun dette.

  Kommentar by traveler — 22. juli 2019 @ 18:08

 22. Mainstreampolitikere er kun tro mod deres eget parti. De forbliver tro for at gøre karriere som de levebrødspolitikere, de er. Befolkningerne i alle lande behøver “no bullshit”-politikere som i Singapore og Japan der er tro mod nationen. 1. forudsætning er, at EU nedlægges, i hvert fald at landene forlader EU, og at de derefter træder ud af FN-konventionerne, så landegrænserne igen kan blive grænser. Der må være en grænse! De nuværende levebrødspolitikere i alle lande, som ikke prioriterer deres egne nationer og indfødte indbyggere som nr. 1, skal ud ved en jordskredssejr.

  Kommentar by barfbag — 22. juli 2019 @ 19:39

 23. #19 Henrik Petersen, det er muligt at Mette Abildgaard har sine klare øjeblikke, men en sag som denne trækker voldsomt ned i det samlede regnskab:

  http://www.uriasposten.net/archives/90501

  I øvrigt har hun en hjerneskade pga. manglende ilt ved fødslen, og resultatet er (stadig) problemer med motorikken. Men det syntes løgnemedierne ikke var så vigtigt, som da de kunne lave forsider om Rasmus Paludans.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. juli 2019 @ 20:04

 24. Ang. link i #25, så skrev redneck denne profetiske kommentar for halvandet år siden:

  “Jeg tror desværre ikke det får permanente konsekvenser for naive Abildgaard, politikere har en forbløffende evne til at snøre vælgerne. Fik det konsekvenser for Jacob Kofoed han kneppede en mindreårig DSUer f.eks? Eller at Mette Frederiksen tog børnene i privatskole? Eller at Helle Thorning-Schmidt snød i skat.”

  Mette Abildgaard: Genvalgt
  Jeppe(!) Kofoed: Udenrigsminister
  Mette Frederiksen: Statsminister
  HTS: Har forsat sin parasitlignende virksomhed i Red Barnet (tror jeg at det var)

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. juli 2019 @ 20:10

 25. Ang. link kl. 2004 …

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. juli 2019 @ 20:11

 26. > Hr. Snusk 20:04

  Tak, den havde jeg lige glemt, Ali Bageri, nu som før med arabere.

  Dog vil jeg gerne fastholde, at Khader og især Jarlov kunne få mig til at stemme konservativt.
  At Khader er partihopper (til na 17:35) er så ganske rigtigt.

  Det samme kan man sige om Karen Jespersen, der begyndte i VS, hoppede til Socialdemokratiet og dernæst til Venstre.
  Hun bestyrer sammen med sin mand, Ralf Pittelkow, Den Korte Avis. Pittelkow har taget ca. samme tur.

  Det er ikke let at stemme på noget som helst efterhånden. Det må blot blive det mindst ringe.

  Sådan noget uden for emnet har både Helle Thorning-Schmidt, Mette Frederiksen samt Henrik Sass Larsen deres børn i privatskole, selv om de som socialdemokrater har tordnet mod forældre, der lader deres poder gå i privatskoler i stedet for de multikulturelle folkeskoler i København og omegn.

  HTS sendte sit barn i Ingrid Jespersens Gymnasieskole i Nordre Frihavnsgade.
  Jeg bor tæt på og kan garantere, at samtlige elever er kridhvide og i øvrigt får for mange lommepenge, der spenderes i arabiske og tyrkiske kebabbikse til frokost. Nok blandt andet derfor, der er så ufatteligt mange sharwamateknikere i samme gade.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. juli 2019 @ 23:46

 27. Rasmus Jarlov var i en årrække et overraskende lyspunkt hos De Konservative, men det er som om at han i de seneste år er blevet noget spagfærdig. Gad vide om det er den pris han har måttet betale for at få en ministerpost?
  Hvad angår Gitte “nok er nok”Seeberg så er hun det mest utålelige eksempel på den afart jeg kalder “radikal/konservative hattedame/venligboer”.

  Kommentar by bjarne binee — 23. juli 2019 @ 01:59

 28. >20 Na 17:35
  Jeg er vis på Mads Holger har tænkt som dig.

  Kommentar by Nielsen — 23. juli 2019 @ 04:33

 29. Nu er vi “kendt for at være fjendtlige”
  Ja, tænk en gang!
  Med det helt umotiverede overfald på Dybbøls S-station af 3 styk lortebrune ekskrementer, er det en ren gåde. For de konservesstive.
  For alle os andre en nødvendighed.
  Lortet er kommet til et land, hvor de uden at røre en finger får i både den lille og den store røv.
  Ka’ godt forstå, de er udadreagerende som det kaldes med hovedet forstående på skrå.
  De ville jo ku’ have ført et meget mere komfortabelt og luxuriøst liv hjemme i Bumfuckingstan. Ikke sandt?
  Hør her, “alle”(HA!) I grønne amøber fra C anført af Jeres blåpandede fallitbobestyrer.
  Hvad helv… er der galt med Jer?
  Troede ikke det ku’ blive mere latterligt, end da Jeres små Gitte Sædberg med stor “overbevisning” og pondus slog i bordet og sagde, “nok er nok”.
  Danmark gik i stå den dag, da dette orakel pustede sig op. Not.
  At det lykkedes den blåpandede at gå frem ved seneste FT-Valg, er en større gåde en universets gåde og løsningen af cirklens kvadratur tilsammen.
  Der lader til, at være en ikke ubetydelig del komplet idioter – også uden for den grønne tosseanstalt.
  De 3 brune møgdyr skal da bare lægges til at sove.
  Som de rabiesbefængte køtere de er.
  “Er der en dyrlæge tilstede?”
  En indavlet virkelig syg hund ville ikke en gang opføre sig sådan.

  Kommentar by White knight — 23. juli 2019 @ 09:52

 30. #26 Ja, KJ var også partihopper. Den vigtige forskel er bare, at det var over mange år. NK skiftede mellem 3(4) partier over en periode på måske 5 år. Det er for mig at se ganske useriøst. Uagtet at han ganske givet er konservativ. Men så skulle han jo være skiftet til dem fra start af, men de ville sikkert ikke give ham den ønskede post….

  #27 Ja Jarlov var for 5-10 år siden rigtig god, og han kunne faktisk tale De Konservatives sag. Siden da er han dog blevet noget stille og ligegyldig. Desværre må man sige.

  #28 Mads Holder var nok mange ting. Først som sidst lidt speciel, og nok lidt for speciel til det “moderne” danske sindelag og samfund.

  Kommentar by na — 23. juli 2019 @ 13:24

 31. Katarina Ammitzbøll er jo tydeligvis en RUC uddannet parasit der ikke kunne finde arbejde på den allerede overfyldte venstrefløj. Så i stedet gik hun over til “højre”fløjen hvor man stadigt kan finde et nasse-ben at gnave på. At højrefløjens vælgere, altså de produktive menesker, ikke kan se bedraget viser bare hvor umuligt det bliver at stoppe civilisations kollapset for det hele går galt! Det bedste folk kan gøre er at søge efter lande der ikke accepter parasitisk infiltration, og som man derfor kan flygte/rejse til. Dette inkludere visse østeuropæiske lande samt Japan.

  Kommentar by Hvideplov — 23. juli 2019 @ 15:59

 32. Jeg var nødt til at Google hende Katarina…Hun har altså en profil, der passer langt bedre ind hos De Radikale… “Katarina Ammitzbøll har boet uden for Danmark i 13 år i og arbejdet i mere end 15 lande bl.a. tre år i Afghanistan, Senegal, Sydafrika, Egypten, Burundi, Øst Timor og Kirgisistan, England, USA og Schweiz.[2] odtageHun har arbejdet internationalt for FN og Udenrigsministeriet, været rådgiver for EU og NATO og konsulent ved Deloitte og Control Risks. Hun kommer fra en stilling som senior manager i afdelingen for Bæredygtighed i A.P. Møller – Mærsk.[1]”

  https://da.wikipedia.org/wiki/Katarina_Ammitzb%C3%B8ll

  Ikke noget at råbe hurra for. Da alle stillingerne er sådan noget feel-good pjat, der intet fornuftigt giver til samfundet.

  Kommentar by na — 23. juli 2019 @ 17:33

 33. Hvis Katarina Ammitzbøll vil gøre sig den ulejlighed at “kigge ud af sine vinduer” vil hun se, hvorfor vi er kritiske overfor de internationale konventioner.
  Indvandrere fra Afrika og Mellemøsten står for langt størsteparten af kriminaliteten. Derfor!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 23. juli 2019 @ 22:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper